Új privát üzeneted érkezett!

beneildi igen a rutascorbint szedem........szerinted hat is a vérömlenyre???

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kinga - aranyos volt a szejelmes történet! :lol:

Nitacska - hogy érzed magad? Vannak rosszullétek?

Manka

Kép

Kép
mankabi

Szerintem fog :lol: Én Lilluval 12 hétig szedtem, igaz más típusú vérzés miatt, de látod, hogy jó lett a vége :wink:
Tesóbabának mond meg légyszi, hogy a februári vetélés után az ilyen nagy küzdőkről, mint Te is vettem pozitív példát, úgyhogy legyen szíves ezt a jó érzésemet tovább erősítve szeptember végén épen és egészségesen megszületni :lol: Mi drukkolunk Nektek továbbra is.

Szejelmes történet nekem is tetszik, kíváncsi vagyok Lillu mikor fog ilyen kalandokba keveredni :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Manka, a vitaminra azt mondta a doki, hogy ne vigyem így előzőleg túlzásba, fő az egészséges táplálkozás.
Én mondjuk az első 12 hétben újra fogom szedni, nem kockáztatok.

KépKép

KépKép
beneildi

Beneildi - a másik ami édekelne, a folsav, én Zolóval nem szedtem, amikor kiderült, hogy baba van a pocakban, mivel úgy tudtam ez az első pár hétben számít nagyon és akkor már ezen túl voltunk, mire kiderült. Most pedig nem tudom mit csináljak, érdemes-e szedni vagy sem, vagy erről is ugyanaz a doki véleménye?

Ami nagyon sokszor eszembe jut még, hogy vajon milyen lesz ez a terhesség, hiszen Zolóval már az elején táppénzre kellett mennem, mert annyira nem bírtam magam, fájt és keményedett a hasam és fél óránál többet nem bírtam talpon lenni. Bár azt mondják minden terhesség más. Ti hányósak voltatok az elején? Én nagyon! :cry: Ja és mostanában újra nem alusszuk át az éjszakákat, ma éjjel is kb. 4-szer keltünk és rengeteget evett, nem tudom mi van mostanában vele. Van aki még éjszakázik? Mindezek ellenére nagyon vágyunk a kistesóra, csak számolni kell azzal, hogy nem lesz egyszerű.

Manka

Kép

Kép
mankabi

Manka, én a terhesvitaminon felül nem szedtem folsavat, igyekeztem olyan természetes cuccokat választani az étkezéshez, amiben megtalálható.
Lillánál szégyen, nem szégyen én annyira nem készültem, amikor mondta az akkori dokim (ő még nem Szabó volt), hogy jó lenne valami terhesvitamint szedni, akkor hazafelé a gyógyszertáros az Elevitet ajánlotta, ezt vettem meg és kezdtem el szedni.
A mostani terhességre tudod mennyire készültem, így utána néztem a terhesvitaminoknak nagyon. A legtöbben a mostanában divatos Femibionra, Elevitre és Gravidára esküsznek. Mivel sok ismerősöm bizonygatta, hogy a gravidától hányingere volt, az elevittől meg nem, én ezt kizártam, mivel Lilluval én konkrétan 40 hétig hánytam, Gravida nélkül is. A femibionon nagyon gondolkoztam, de úgy voltam vele, hogy beszedem a bontott doboz Elevitem, aztán majd a doki ajánl valamit. Na idáig nem jutottunk sajnos. Amikor már a doki kezei közé kerültem sajnos már olyan gyógyszerek kelletek, amelyek nem vitamin kategóriák, de hát ugye sajnos ezek se mindenhatók. Viszont a doki hozzáértésben és emberségben megint kiválót nyújtott, ami számomra megnyugtató volt.

Mivel a mostani terhességnél a folyamatos fekvés (kórház) is nagyon benne volt, így kénytelen voltam esetleges ilyen hetekre is felkészülni. Azt gondolom, hogy ezt meg lehet oldani, ilyen kisgyerek mellett is.
Lilla most töltött először 5 napot nélkülem a Mamánál (eddig pár óra volt a max.), bár én majd megbolondultam nélküle a kórházban, de ő kibírta, sőt élvezte. Ezután az emelgetés tiltása miatt is kellett egy két jó ötlet, de ezt is sikerült betartani.
Az éjszakákról annyit, nekem Lilla csak ha beteg vagy jön a foga akkor kell, egyébként nem. Tegnap 4x kelés után megállapítottam, hogy én ezt nem bírnám hosszútávon :oops: de soha nem lehet tudni, milyen lapot húzol a másik gyerekkel (én félek, hogy ekkora mákom még egyszer nem lesz, de azért reménykedem :lol: )

Nekünk vannak 2 gyerekes ismerőseink 1,5 év különbséggel is, ott is boldogulnak az anyukák, mégha fáradtak is, de nálunk kerilányom sokat van itt és higy nekem, nem egyszeűbb 3,5 év különbség sem, bár ilyen esetben legalább nem kell két gyereket pelusozni, de cserébe Lillut mondjuk szoptattam bábszínházban is :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok,
Egyik ismerősünktől kaptunk egy Könyvkukac nevű játékba meghívót. Ezt Óvónők indították, hogy növeljék a gyerekek könyvek iránti szeretetét, ill. kapcsolatot teremtsenek a gyermekek között.
A lényeg az, hogy egy mesekönyvet küldesz egy kisgyereknek ill. tovább adod a láncot 6 ismerősödnek, utána a Te gyereked majd az ismerősöd ismerőseitől pár héten belül szerencsés esetben 36 könyvet kaphat.
Alattunk a hat helyből még van néhány kiadó, ha érdekel kérlek dobj egy privát üzenetet. Ha akarod minden kötelezettség nélkül is megmutatom szívesen a részletes papírt.
Ami a lényeg, nincs vásárlási kötelezettség, nincs átok, ha nem küldöd tovább (az ilyenektől én speciel hülyét kapok) stb., nem is pilótajáték, mert itt arról sincs szó, hogy az alatt levők majd örök életedig küldözgetik Neked a könyvet, jutalékot stb., egyszerűen egy kedves játék. Mi egy baráti családtól kaptuk, nem akartam rá nemet mondani, bár nem asztalom az ilyenek szervezgetése, kíváncsi vagyok mi lesz az eredménye. Mivel itt az ismerős körünk többségét már előttünk bevették a játékba, ezért gondoltam, hogy hozzátok fordulok, hátha érdekel valakit. :lol: Én egy lapozgatós könyvet küldtem a sorban következő kislánynak. Ha valaki félti az adatait, annak a kedvéért, itt a címed kell megadni majd és ezt is csak a Te általad kiválasztott emberek és annak ismerősei fogják látni, senki más… Na lányok valaki jelentkező, mert nagyon nem szeretnék az ismerősünk kisfiának csalódást okozni, annyira lelkesek voltak. :lol: Azt, hogy hány könyvünk lett az akcióból én is kíváncsian várom és szívesen elmondom majd a végeredményt is. Ugye-ugye érdekel valakit???
:wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok Lányok!

Igen,jól látjátok!6 hetes terhes vagyok!Juhhhéééé! :lol: :lol:
Igaz,én ezt már tudom egy ideje.Másfél hete csináltam meg a tesztet,ami pozitív lett.De kedden voltam nőgyógyásznál és ma ultrahangon.Ezért vártam eddig,hogy tuti legyen! :wink: :D
Szóval mától táppénzen vagyok.Ezt ajánlotta a nődokim is.Meg szednem kell beágyazást elősegítő tablettát egy jó pár hétig!
De nem érdekel!A lényeg az,hogy itt van bennem,ez a pici lény!
Persze mondanom se kell,párom is nagyon örül neki! :lol:

Később még jövök,most csak tudatni akartam Veletek ezt a jó hírt!

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziasztok!

Ildi, sokkal nagyon teljesítmény otthon tornázni, mint valahol közösségben. És milyen messze van még a szeptember :? :wink:

ÚjIldi, képzeld a zsömlék nálam is jártak :twisted: Gyümölcs-nap ide, gyümölcs-nap oda, megkívántam, hát ettem egyet :wink: :oops:

Manka, én Marcival szedtem az első 3 hónapban, Elevitet. Azaz csak kettőben, mert mire kiderül, túl vagy az elsőn ugyebár... Az én dokim azt mondta, nyáron és ősszel felesleges szedni terhesség előtt, de nem árt. Én azért szedtem, de nem estem teherbe, hát abbahagytam. És amikor abbahagytam, terhes lettem :) Most nem kezdtem el szedni, de ha pozitívat tesztelek, elkezdem. De a 3. hónap után leállít a doki, hogy ne legyen óriás-gyerek (Marci így is 55 centis és 3800 grammos volt...)

Kinga, elvileg a diéta lényege, hogy 90 napig csinálod, aztán még 90 napig csak gyümölcs reggelire. Így áll a szervezeted. De szerintem, ha előbb eléred, hagyd abba nyugodtan. Én is úgy volt, hogy abbahagyom, de annyira kedvet kaptam hozzá, hogy most már végigcsinálom :wink: :lol: Én szeretem a keményítő-napot. Ha érdekel, priviben adj egy mail-címet, és átküldöm, miket ettem eddig. Egy tuti. Ha én nem eszek sült krumplit aznap, nem fogyok :lol:

Manka, én nem voltam hányós. Csak a kacsamájas kenyér jött ki belőlem, de mikor erre rájöttem, kihagytam az étrendemből. Már volt előtte is egy terhességem, ott nagyon hányós voltam. De akkor reggel megittam 1 dl kólát, mert az már kiváltotta az ingert, és az nem olyan rossz visszafelé sem, aztán volt kb fél óra full rosszullét, aztán már csak ritkán. Remélem kistesóval sem leszek rosszul.

Az éjszakák nálunk még megszakítással léteznek. Általában 2x kel fel, éjfél körül, aztán 4 körül. De nem mindig eszik, néha csak a macija meg a cumija kell neki :twisted: Eddig egyszer aludta át az éjszakát, az első oltás után... Már várom, hogy kialudjam magam. De fogzás környékén óránként kel fel. Na akkor nagyon kivagyok...

Sziszkó, gratulálok!!!! Mikorra vagy kiírva? Beírnám a jó hírt :wink: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziszkó!
Gratulálok! Vigyáz magadra!
Most már (tudtom szerint) 2 kismamánk van:D

Olvastalak titeket a gyed témában bár ehez nem tudtam hozzá szólni.
de egy nagy kérdés ennek a 2 évnek egy munkáltatónál kell lennie vagy összeségében meg szakítás nélkül?
Én most váltok munka helyet ezért kérdezem. Ma jelentettem be hogy kilépek.

Zsu
zuzmo4
Érd

Zuzmo, nem kell egy munkáltatónál lenni, akármennyinél lehet. És szerintem az sincs, hogy megszakítás nélkül, hanem összesen, mióta dolgozol, nem???

Jó pocsék idő van :twisted: És ma színházba megyünk... Sz@rrá fogunk ázni...

Hát igen, most kettőjükről tudunk. Bár Kimával még esélyesek vagyunk rá :wink: :lol:

Manka, nem felejtettem el az adataidat, csak megvárom most már, hogy Sziszkó mikorra van kiírva.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziszkó, gratulálok!!!!!!!!! :D :D :D Ezek szerint rendeződtek a pároddal a nézeteltérések! Ugye? Vigyázz nagyon magadra!! Hogy érzed magad?
zénéildi

Köszi Lányok a gratulációkat!

Hékás! Október 28-ra vagyok kiírva.Bár ezt az ultrahangon mondták,ez van a papíromon.De ugye tudjuk,hogy a dokik az utolsó mentruáció első napjától számolják.Az én számításaim szerint a baba február elsején fogant és november 8.-án kellene megszületnie.De Te írd nyugodtan be az október 28-at.A vonalzómat is erre az időpontra állítottam be.

Zénéildi!Igen,rendeződtek a dolgok a párommal.Sőt azt mondta,ha lesz munkája,nyugodtan járjak a magánrendelésre.
Amúgy ez a terhességem "rosszabb" abból a szempontból,hogy minden délelőtt hányingerem,rosszulléteim vannak.De nem érdekel!Bármit megtennék,hogy egészséges pici babánk szülessen! :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziszkó, gratula Nektek, drukkolunk ám nagyon. :lol:

Folyamatban lévő próbálkozásokhoz is :lol:

Zuzmo, nem a munkáltatók mennyisége, hanem a ledolgozott napok számítanak :lol: bár a rendes munkáltatók figyelnek a jogfolytonosságra is, ha tudod intézd úgy, akkor tiszta sor (nekem minden további nélkül ezt így írta a főnököm, kérés nélkül :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziszkó, igen, figyelik, hogy mikor volt az utolsó mensi, de ha már csinál UH-t, az első UH mérései alapján becsülik meg a napot. Nekem Marcival júni 14 volt a naptár szerint, júni 6 volt az első UH alapján, és júni 2-án szültem. Kérdeztem anno a dokit is, meg a védőnőt is, hogy hogy van, és ők mondták ezt. Szóval fogadd csak el ezt az okt. 28-t :wink: :lol:

És akkor íme az aktuális tábla, KÉÉÉÉÉÉÉÉÉT dátummal :lol:
Kép

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziszkó!

Gratula! Olyan jó volt végignézni a táblán, hogy már van 2 dátum, hogy kirázott a libabőr és bőghetnékem támadt - De örömömben.

Zuzmó!

Folytonosan kell lenni két évnek, de ebbe ismereteim szerint a táppénz is beleszámít.

Manka!
Én senkivel sem voltam hányós, Maját csak a mellfeszülésből és a kutyaszaglásból tudtam, hogy van.

Mmanya
Kép

Kép
mmanya

mankabi hála égnek nincsenek rosszullétek.....az elején voltak enyhe émelygések......
beneildi olyan édes vagy!!!!!!!!!
sziszkó hatalmas gratulaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Manka!
Én még egyetlen éjszakát sem aludtam át amióta Marci megszületett. Legalább 3X kelek hozzá éjszaka. De azért remélem, hogy egyszer majd átalussza az éjszakát :D

Kinga!
Úgy látom, hogy a csajszi lecsapott a fiadra :lol: :lol: :lol:

Sziszkó!
Te kis titkolózós :lol: :lol: Gratulálok!!!

Kima
Kép
Kép
kima75

kima akkor már nemsokára át fogja aludni az éjszakát......nekem máté 3 hónapos kora óta átalussza....
:) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Mi csak 2 hónap múlva kezdünk a baba projectünk megvalósításába, de azért társulhatok hozzátok?
ronci

szia ronci persze hogy jöhetsz!!!!!!!!
sok sikert a babához!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi Nitácska!!!
ronci

mesélj magadról picit hogy jobban megismerhessünk.... :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Már nem vagyunk túl fiatalok :D / én 30, férjem 38/ de ettől függetlenül azért csak 2hónap múlva kezdünk projectezni, mert akkor költözünk át az új házunkba, és azt még meg akarjuk várni. Egyébként még most olvasgatok vissza, hogy én is tudjak valamit rólatok. Jó fecsegős vagyok, szóval ha kérdeztek, akkor sokat tudok/ feleslegesen is/fecserészni. :D
ronci

Ha viszont olyan dologban van kérdésetek amire egy mentős esetleg tudhatja a választ, akkor azokra a kérdésekre is szívesen válaszolok!
ronci

Még mindig csak a 3. oldalon tartok, de már la. van, akit megnéztem az iwiwen. Szeretek képet társítani a nevekhez.. :D
ronci

ronci szóval mentős a párod?
akkor nem unatkozik......
az meg jó ha beszédes vagy......ja és még nagyon fiatalok vagytok!!!!!!!!! :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nem! Én mentőzök.
ronci

Akkor bővebben magamról: 9.éve vagyunk együtt a párommal, de még csak a 2. házassági évfordulónk lesz az idén.
Nekem van egy mentőtiszti diplomám, illetve most szereztem meg tavaly júniusban a 2. dipimet is, tűzvédelmi mérnökként.
A mentőknél dolgozok, a férjem építészmérnök.
Ha nem is olyan bőven, de röviden ennyi. :lol:
ronci

Ronci
Üdv köztünk. :)

Sziszkó
Tiszta szívből gratulálok nektek! :lol:

Kép
Kép
susytunder

ronci azért ennek a szakmának is megvannak a maga szépségei gondolom?! :roll: :roll: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Megvolt a 3. szerviz! :evil: Cseréltetni szerettük volna, de azt mondták azt felejtsem el. Akár 100* is javítanak, de nem cserélnek.
Kapják be, nagyon feldühítettek! Itt egy szaros gép, ami hetente elromlik. A netem ketyeg, még szerencse, hogy nincs távmunkám, akkor lennék nagyon pipa.

Na, jól van, kezdem elölről! :lol:

Sziasztok!

Brigi, szerintem nagyon ari Emma baba, Marci meg igazi PASI! Nőcsábász lesz a tuti! :wink:
Jelölhetsz!!! :wink:

Manka
SZIA! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Beneildi

Nagyon édesek a lányok! Lillu milyen nagy lány már. :lol:
Én is azt hittem, hogy nem lesz 2* nyugis, jó gyerekem, de szerencsére tévedtem! Majd a 3.-kal megtudom milyen is a magyarok istene! :lol:

Sziszkó

Hatalmas Gratula Nektek!
Vigyázz Magatokra! Annyira örülök, téged olvastalak, és jött az érzés, amit Zétikém pozitív tesztjénél éreztem! :lol: :lol:

Zénéildi
Én is itthon tornázom, mostanság elég ritkán, lusta dög vagyok. Viszont a héten szemeztem egy pilates dvd-vel. Milyen torna ez tul.képp? Nekem egy 10éves Cindy C. videóm van. Nagyon szeretem, de valami új kellene most.

Kinga

Már egy hete meg szeretném kérdezni, hogy mi van veled? Hogy van a szemed?
Jó a szejelmes történet. :lol: Milyen csoportos Bendi? Kiscsoport?
Nálunk is hasonló a helyzet. Biztos érzik a tavaszt. :wink:

Nita
Hogy bírod? Ugye, hogy teljesen más, mint az első volt? :lol:

Kima
Gratula az első fogacskához! Semmi jele nem volt? De szerencsések vagytok!:wink:

Szia Ronci!
Szép munkád van! :wink:
Még bőven belefér akár 3 picur is, mármint ami a korotokat illeti. (én 34 leszek, a párom meg 43) :wink:

No, akkor pár szó rólunk is.
Doktorom mindent rendben talált, a lámpa ZÖLD, és azt mondta májusban találkozunk! :lol:
Zéti ismét zizi, éjjel 3*-4* felkel, nappal sírdogál, nyüglődik, de fogacskát nem látok, pedig ugyanúgy feszíti a száját, mint 2 hete.
Dávidom is szerelmes, vagy valami olyasmi. A kislány az tuti! Tegnap délután odament a páromhoz, közölte vele, hogy az apukája megengedte, hogy Dávid nála aludjon. Szegény férjecském csak pislogott nagyokat a kislány (Blanka) apjára, aki szintén levegőért kapkodott, végül megbeszélték, hogy majd nyáron visszatérünk rá. Aranyos a kislány, már pár napja én is észrevettem a "vonzalmat" köztük. Dávid reggelente már nem a Levihez ment először, hanem Blankához, aki fülig érő szájjal csacsogott neki valamit. Majd el sírtam magam! Miért nincs egy webkamera az oviban, hogy otthonról figyeljem mi történik. Á, tudom személyiségi jogok, meg minden, de olyan kíváncsi lennék mit csinálnak a kölykök.
Most új híreket kaptam az ügyvédemtől, akinek azt mondták "csak" ügyészi megrovást kapok. Ez nekem olyan, mintha jól megvernék egy gyereket, pedig nem is csinált semmit! Miért engem büntetnek meg, ahelyett, hogy inkább megvédenék a gyerekeimet egy ilyen beteg embertől?! ÁÁÁÁÁÁ, nem is érdekel már. Mostantól a fiaimmal , és a férjemmel szeretnék foglalkozni. Szó szerint LESZAROM őket! bocs :oops:

Én culevitet szedtem a vetélés után. Az első dokivizit után áttértem a gravidára, amitől rosszul lettem, így nem szedtem vitamint, csak vasat, majd a 30. héttől megnerotot.

(ha nem jönnék, összetörtem a gépet!)
Vendég

Beneildi – én Elevitet szedtem, saját választás volt, de engem sokszor egész rókacsalád látogatott, szóval szerintem ez egyénfüggő. 40 hét hányás, ajajajaj! Annak örülök, hogy a dokink újra bizonyított, bár jobb lett volna ha nem ilyen körülmények között. Ami az éjszakai kelést és a karban ringatást illeti nálunk, már úgy érzem sok újdonság nem jöhet, edzettek vagyunk.

Sziszkó – hatalmas gratula!!!!!!!

Hékás – szoktalak néha lesni a blogodon, talán emlékszel még rám a júniusiaktól. De valahogy azt hittem, mivel Marci mindenben olyan ügyes, hogy ti már nem éjszakáztok. Ja a tábliból kimaradt, hogy Pestiek vagyunk.

Mmanya – de jó neked, hogy megúsztad a kezdeti rosszulléteket. Én majdnem minden tünetet produkáltam a kívánóságon kívül.

Kima, Hékás – most már gondolok rátok is, ha kelünk enni éjjel, sorstársak!!!

Ronci – bár még én is új vagyok itt, Isten hozott!

Kriszta
– végre! Ha új torna kell, én jó szívvel ajánlom a Béres Alexandra Új kihívás DVD-t, azzal hoztam magam formába az esküvőnkre. Zöld lámpához még egyszer gratula! Édes lehet Dávid és Blanka, elhiszem hogy meg sem tudtatok szólalni! A gépet ne bántsd, olyan ritkán jössz így is!

Manka

Kép

Kép
mankabi

Kriszta
Gondoltam, hogy rossz a gép, de ezt nem tehetik, hogy nem cserélnek! FOGYASZTÓVÉDELEM!
De jó neked a zöld lámpához. Lassan mindenkinek szabad csak nekem nem. Irigy lettem. :oops: :)
A perrel kapcsolatban meg nem mondok semmit, mert felhúzom magam, maximálisan igazad van.

Én is itthon tornázom, elmúlt hét óta -3 kiló, ennek nagyon örülök. :)
Én másképp meg sem tudnám oldani, nem tudnék eljárni sehová, már az jó, ha egy héten egyszer el tudunk menni úszni.

Kép
Kép
susytunder

Ronci én is üdvözöllek közöttünk!!!!! Apukám egész életében mentőápoló volt úgyhogy sok élmény köt a mentőautóhoz! :D

Jkriszta, a pilates egy olyan torna amiben talajgyakorlatok vannak és mindent nagyon lassan kell csinálni. Így megmozgatja a mélyizmokat is és egyáltalán minden izmot. Ami nekem van dvd az egy órás, na ebből nem bírsz egy órát végig csinálni. Azért szeretem mert nem ugrabugrálós hanem nyugis. Ha kell, átmásolom neked és elpostázom! Sőt, bárkinek elpostázom ha ez segít valakinek a fogyiban!!!!! :wink:
És vigyázz a gépedre, mert rossz nélküle otthon. Én tudom, mert most nekünk sincs, a munkahelyemről írok!

Olyan jó a tábli!!!!!! Akik pedig áprilisban vagy utána esnek teherbe tényleg 2010-ben fognak szülni! De remélem Nitácska és Sziszkó sem hagy el bennünket!
zénéildi

Sziasztok!
Manka!
Megnyugtatásodra írom, hogy Én 2 hónapig keltem éjjelenként 2óránként szoptatni,azóta alszunk éjel-nappal, mint a bunda :lol:
A terhességem alatt pedig egyszer sem hánytam vagy émelyegtem. Álmos voltam mindig, úgy a 10. hétig. Ennyi :D

Én nem szedtem semmit Bogival és a tesóbabával sem szándékszom.
Úgyhogy tapasztalatom nuku ilyen téren.

ÚjIldi!
Könyvkukacba minket is beleszerveztek. De én visszaküldtem a feladónak. Környezetemben sokan jártak úgy, hogy Ők küldtek könyvet, de előttük megszakadt a lánc, mert a kedves anyukák nem a feladónak küldték vissza a levelet, hanem kidobták a kukába :evil:

Sziszkó!
Én is gratulálok Nektek!
Ezek szerint rendeződtek a dolgok a párod és közted?! Örülök neki!!

Susy!
Nyugika van, mert Ildi meg Én csak bőven az év 2. felében érezzük aktuálisnak a dőlt betűt. Máris megnyugodtál, ugye? :lol:

Hurrá, péntek van! :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Susy,én is azt mondom, hogy nyugi nálunk is piros még a lámpa :oops: kellenek ide későbbi babák is :lol: És ugye nálam ez most nem akarom vagy nem kérdése, hanem tény...

Ronci üdv Neked, tényleg szép szakmád van :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Z.Ildi
Köszi, nagyon érdekelne a torna. A C.C. is erő-talajgyakorlatos, én sem szeretem az ugrálást. Meg én nem lerázni szeretném a (túl)súlyt, hanem izmosítani, formálni. Alig vagyok 50 kg már, ebből hova fogyjak!

Susy
Azon már túl vagyok!!! :evil: Már felhívtam a f.védelmet. Azt mondták, nem kötelező a csere, annak ellenére sem, hogy a garancia levélen rajta áll, "vevő jogai- kérhet javítást, vagy cserét". Kérdeztem az ürgétől, hogy a fogyasztó védelme mi is akkor valójában? Engem védenek, vagy a szervizt? Engem, de amíg meg lehet javítani, addig mi a bajom a szervizzel? Á, semmi, csak rámegy a gatyánk is! Kérhetek kártérítést polgári peres úton, vagy veszek egy másik gépet! Jó mi?

Dáviddal fél évig próbálkoztunk, Zéti második hónapra sikerült. Most mi lesz? Izgulok ám rendesen!

Brigi!!! Mi a helyzet Nálatok??? Ciklusos vonalzót feltehetnél, hogy mi is veled izguljunk!

Az lehet, hogy kettőből, kettő DUMAGÉP?:lol:
dadadada, apapapapapapa
egész nap beszél! édes kis hangja van :lol:

Gani
Én is álomkóros voltam az eső trimeszterben! Meg a másodikban, és a harmadikban is! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Ronci, üdv közöttünk!! Persze, hogy jöhetsz. Ha megadod az adataidat, bekerülhetsz a táblázatba. :wink: Nem semmi szakmád van, becsüllek érte. Elég nehéz lehet szerintem... Ja, és mégegyszer ne merészeld azt mondani, hogy 30 évesen nem vagy túl fiatal
:twisted: :lol: :lol: :lol:

Kriszta, ha eladnátok a gépet, és másikat vennétek??? Mi is azért adtuk el, mert folyton lefagyott, de a vevőt nem érdekelte :lol:

Manka, persze, hogy emlékszem! Nem tudtam, hogy zugolvasó vagy, de örülök neki. Lassan szépen felfedi magát mindenki, és akkor már megértem, hogy honnan van ilyen olvasó-számom minden nap :lol: :lol: :lol: Mi még bizony éjszakázunk. Most kezd leszokni róla Marci. Este eszik, éjjel kb 2x kéri a cumiját vagy a maciját. Meg max 1x eszik, de igyekszem elvenni tőle kb 100 ml után a kaját. Tápszert és cumisüveget váltottunk, ezzel jobban kell dolgoznia, és hát lusta a drága, inkább nem eszik :lol: Ma már reggelre sem kellett neki a tápszer. Szóval már csak a maci-hiányról kellene leszoktatni, már látom az alagút végét :wink:

Susy, nagyon ügyi vagy! Egy hét alatt -3 kiló??? gratulálok. Látod, eddig csak panaszkodtál, hogy semmi, aztán hirtelen lekörözöl mindenkit :wink:

Kriszta, türelem. Most az izgulási szakaszban vagyok, hétvégén tesztelek :lol:

Én nem voltam soha álomkóros, sőt, alvási zavaraim voltak... ahogy most is vannak kb 2 hete

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hékás
Lehet elszégyellte magát a mérleg, hogy eddig nem mutatott kevesebbet. De nagyon keményen csinálom ám. :)

Kriszta
Mindíg minden úgy van kitalálva, hogy mi ne járjunk jól. Nekünk kicserélik az étkezőasztalt, amikor kijöttek olyan hangon szóltam a pasihoz, hogy szólni nem mert. :)

Bocsi lányok lenyugszom, igazatok van, még rengeteg idő van. :oops:

Kép
Kép
susytunder

Kriszta, akkor kérném majd priviben a címet. És mindenkitől aki tornázni szeretne otthon! Milyen távmunkát szoktál csinálni? Lehet, hogy csak én nem tudom, de mi ez a bírósági ügy?

Susy, én is már nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon... várom hogy zöld legyen a lámpa, nem a türelmes fajtából való vagyok! :roll:
zénéildi

Nekem nem megy lentebb a mérleg mutatója, pedig babráltam is egy kicsit! :oops:
zénéildi

jkriszti köszi jól birom........
zénéildi én tuti hogy nem hagylak el titeket!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nem megy a fogyókúra :( Nincs kitartásom. Nem baj, majd a jövő héttől, mert holnap csirkepaprikást készítek és az a kedvencem és tuti enni fogok egy csomót :D :D

Ma nagyon büszke voltam a fiamra. Evett este 8-kor, elaludt, még éjfélkor kért egy kis vizet és legközelebb csak reggel 4-kor kért enni. Szóval jól átaludta az éjszakát :D

Kriszta!
Azt nem értem, ha minden szervíz után tönkremegy a gép, mi az, hogy nem cserélik ki............akkor mire van a garancia???? Marci fognövésének volt jele: múlt hét péntek óta alig aludtunk, ment folyamatosan a hiszti, semmi nem volt jó.......De végre kint van ez a fogacska is
:D

Susy!
Tényleg türelem. Hidd el nem is olyan sokára kezdhettek és ha szerencsétek van elsőre összehozzátok a babát :lol: :lol: Amúgy meg 2010 második felében is kell, hogy szülessenek topic-babák

Marcika megtanult sikítani. Azóta ezt gyakorolja, annyira édes :lol: :lol:

Szerintem nekünk ez a hónap (sem) sikerült. Olyan "mindjárt megjön" érzésem van :( Talán majd a következő ciklusban.....

Kima
Kép
Kép
kima75

Kima, Marcival nekem is az volt. És csak vártam, és vártam, és vártam :wink: Aztán teszteltem :lol: Szóval csak pozitívan :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

kima az jó jel is lehet!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Jó rég jártam erre. Nálam semmi változás...

Látom itt gyűlnek a kismamák, hajrá, csak így tovább!!!

Többieknek drukk!

Kép
pampalini

Susy - nem semmi a három kilós fogyásod, nagyon ügyes vagy! :lol: Ja és nálunk sem megy még élesben a dolog, mert egy elég erős gyógyszert szedek, majd csak utána! Nem vagy egyedül!

Kima - büszke is lehetsz! Nálunk most nagyon bajos az alvás és nem csak éjjel. :cry: Ja és ne temesd még a dolgot, bármi lehetséges! Sikongatás? Olyan édes lehet! Zoló is sikongatós típus. :wink:

Kriszta - édes lehet Zéti ahogyan dumál, Zoló is ma kezdett halandzsázni, persze alvás helyett. El kellett fordulnom, hogy ne lássa, hogy mosolygok, de olyan édesek ilyenkor, meg lehet őket zabálni. :lol:

Manka

Kép

Kép
mankabi

Jó reggelt!

Köszönöm a dicséretet fogyás ügyben, igyekszem...igyekszem nagyon!

Lányok akkor nekem valami áldott nagy szerencsém van alvás terén. Kristóf már két és fél hónaposan átaludta az éjszakát, mondanom sem kell reggelre azt hittem kipukkadok. :D
Aztán néha néha kelt, majd olyan 6 hósan rájött valami, és éjjel fél óránként kelt kb. 1 hónapig. Már azt hittem kinyúlok, olyanokat mondtam, meg gondoltam, hogy azóta is szégyellem magam. :oops:
Aztán egyszer csak megint átaludta az éjszakát olyan 7 és fél hónapos korától, és mi azóta egyetlen éjjel sem keltünk egyetlen percre sem. Remélem ez így is marad. :)

Kristóf tegnap mintha azt mondta volna töbször is, hogy anya. Kicsit valószínútlennek tartom, szerintetek létezik? Már elég sok szót mond, de ezt kicsit a mássalhangzó miatt bonyolultnak tartom. :roll:

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Mindenkinél ilyen csúnya, szeles idő van? :(

Beneildi, Lillu nagyon csini, így biztosan hamar „szejelmes” lesz... :oops:

Manka, én nem voltam rosszul, nem hánytam egyszer sem. Viszont szegény barinőm most vár babát (HURRÁ!!!), és ő a 20. hétig hányt, napjában 3-4x. Az én dokim mondott aztán neki egy receptet, azzal elvan, most már enyhültek a tünetek.

Sziszkó, nagyon gratula. Annyira örülök, hogy babóca lesz :D

Brigi, ez a kólás recept nem rossz. Várjuk ám a teszteredményt!

Zuzmó, és mi az új meló?

Kima, én is úgy látom, hogy „elvették férjül”, de aranyos a kiscsaj, nem bánom. Bezzeg az előző...Ott már produkáltam a rossz anyós tulajdonságokat (persze, csak a Bendi érdekében :twisted: )

Ronci, szia! Szerintem itt vagyunk páran, akik csak később próbálkoznak. Pl én csak aug környékén...Nem mondod, hogy mentőzöl! De izgi. A házidokim is mentőorvos volt régebben, azt mondja, nagyon-nagyon-nagyon strapás. Igaz?

Kriszta, nyugi. Nálunk a net nem működött vagy fél évig (illetve hol működött, hol nem). A megrovás rossz dolog, főleg, ha igazságtalan. Nem jól működik ebben az országban ez sem. (Ez jó magyaros volt, de már nem fogalmazom át.) Édes lehet Dávid és Blanka is, és én ugyanígy vagyok vele: úgy szeretném látni, mi van... Szemem most jó(kopp-kopp), csak estére fárad el a folytonos monitorozástól. A jobb teljesen jó(ő a domináns szemem), a bal az +0,5-ös (ez még változik, mert a mínuszt korrigálták túl), így teljesen jól látok. Vezetni is tudok. Nem lehet, hogy Zéti fejlődési ugrás előtt van? Akkor is szoktak kínlódni... :?:

Susy, nekünk is piros a lámpa (pedig Apa folyton erről beszél) még! Nyugi!!! Ha mindenki időpontos lenne, akkor mi lennénk a 2009-es topik! Sztem lehet, hogy Anyát mond...

Bendi megint beteg. Hurrá. Szerintem jobb, hogy nem jött össze ősszel-télen a kistesó. Most betegre izgultam volna magam, mennyit árt neki. Valaki vigyáz ránk :)

Jó pihit a hétvégre, én indulok a vásárcsarnokba.

Kép

Kép
kinga82

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?