Sziasztok!
Megvolt a 3. szerviz!
Cseréltetni szerettük volna, de azt mondták azt felejtsem el. Akár 100* is javítanak, de nem cserélnek.
Kapják be, nagyon feldühítettek! Itt egy szaros gép, ami hetente elromlik. A netem ketyeg, még szerencse, hogy nincs távmunkám, akkor lennék nagyon pipa.
Na, jól van, kezdem elölről!
Sziasztok!
Brigi, szerintem nagyon ari Emma baba, Marci meg igazi PASI! Nőcsábász lesz a tuti!
Jelölhetsz!!!
Manka
SZIA!
Beneildi
Nagyon édesek a lányok! Lillu milyen nagy lány már.
Én is azt hittem, hogy nem lesz 2* nyugis, jó gyerekem, de szerencsére tévedtem! Majd a 3.-kal megtudom milyen is a magyarok istene!
Sziszkó
Hatalmas Gratula Nektek!
Vigyázz Magatokra! Annyira örülök, téged olvastalak, és jött az érzés, amit Zétikém pozitív tesztjénél éreztem!
Zénéildi
Én is itthon tornázom, mostanság elég ritkán, lusta dög vagyok. Viszont a héten szemeztem egy pilates dvd-vel. Milyen torna ez tul.képp? Nekem egy 10éves Cindy C. videóm van. Nagyon szeretem, de valami új kellene most.
Kinga
Már egy hete meg szeretném kérdezni, hogy mi van veled? Hogy van a szemed?
Jó a szejelmes történet.
Milyen csoportos Bendi? Kiscsoport?
Nálunk is hasonló a helyzet. Biztos érzik a tavaszt.
Nita
Hogy bírod? Ugye, hogy teljesen más, mint az első volt?
Kima
Gratula az első fogacskához! Semmi jele nem volt? De szerencsések vagytok!:wink:
Szia
Ronci!
Szép munkád van!
Még bőven belefér akár 3 picur is, mármint ami a korotokat illeti. (én 34 leszek, a párom meg 43)
No, akkor pár szó rólunk is.
Doktorom mindent rendben talált, a lámpa ZÖLD, és azt mondta májusban találkozunk!
Zéti ismét zizi, éjjel 3*-4* felkel, nappal sírdogál, nyüglődik, de fogacskát nem látok, pedig ugyanúgy feszíti a száját, mint 2 hete.
Dávidom is szerelmes, vagy valami olyasmi. A kislány az tuti! Tegnap délután odament a páromhoz, közölte vele, hogy az apukája megengedte, hogy Dávid nála aludjon. Szegény férjecském csak pislogott nagyokat a kislány (Blanka) apjára, aki szintén levegőért kapkodott, végül megbeszélték, hogy majd nyáron visszatérünk rá. Aranyos a kislány, már pár napja én is észrevettem a "vonzalmat" köztük. Dávid reggelente már nem a Levihez ment először, hanem Blankához, aki fülig érő szájjal csacsogott neki valamit. Majd el sírtam magam! Miért nincs egy webkamera az oviban, hogy otthonról figyeljem mi történik. Á, tudom személyiségi jogok, meg minden, de olyan kíváncsi lennék mit csinálnak a kölykök.
Most új híreket kaptam az ügyvédemtől, akinek azt mondták "csak" ügyészi megrovást kapok. Ez nekem olyan, mintha jól megvernék egy gyereket, pedig nem is csinált semmit! Miért engem büntetnek meg, ahelyett, hogy inkább megvédenék a gyerekeimet egy ilyen beteg embertől?! ÁÁÁÁÁÁ, nem is érdekel már. Mostantól a fiaimmal , és a férjemmel szeretnék foglalkozni. Szó szerint LESZAROM őket! bocs
Én culevitet szedtem a vetélés után. Az első dokivizit után áttértem a gravidára, amitől rosszul lettem, így nem szedtem vitamint, csak vasat, majd a 30. héttől megnerotot.
(ha nem jönnék, összetörtem a gépet!)