Csillagtáncos, én így nem teljesen értem mit szeretnél, de pl. nálunk a kerület honlapján vannak fent a gyermek és családvédelmi intézmények helyi kirendeltségei.
Ha egy kicsit bővebben fogalmazol, talán többet tudok segíteni!
Kismanó most ettem meg a lecsóshús maradékát, és megint isteni finom volt!
Vasárnap lesz nálunk vendégség, mi thai tésztát csinálunk. Nem a legeslegkülönlegesebb kaja - inkább közepesen. Már csak valami előételt kellene kitalálni. Itt a közelünkben van egy ilyen különlegességeket áruló bolt - ha kell valami fűszer, szólj!
Az előételhez én is megnézem az ázsiai receptkönyvet!
Heni, a gyerekorvoshoz már várandósan be kell jelentkezni, mivel miután megszületnek a picik, a doki házhoz jön a védőnővel. - nálunk legalábbis így van. Illetve a kencéket is ő fogja felírni.
Nekem azt mondta a védőnő, hogy majd májusban beszéljek meg egy időpontot (segít benne) a dokival, bemutatkozni, elkérni a recepteket. Aztán a szülés után úgy tudom a védőnőt kell hívni, és majd ő szól a dokinak.
Én tejtermékekről hallottam, hogy azokkal kell vigyázni, illetve "K" betűs dolgokat nem szabad, mert azok puffasztják a babát. (káposzta, karalábé, stb)
Most akarok egy szoptatásról szóló könyvet kikölcsönözni a könyvtárból, remélem abban minden ilyen dolog benne lesz. Majd elmesélem!
Anuk, tényleg nagyon eltűntél!