Új privát üzeneted érkezett!

Heni szép lehet! :)
Az a baj, hogy már annyi minden van a listámon, nem tudom kitől fogunk ennyi ajándékot kapni.
Mondjuk áprilisban van a születésnapom és a névnapom is, lehet majd szólok a csajoknak, hogy egy ilyennek örülnék!
:)

Kismanó én tegnap lecsós húst csináltam (krumli, rajta hus, nyakonöntve lecsóval, és így be a sütőbe)
Nekünk nagyon bejött, de nem tudom a gyerekeknek mennyire ízlene.

KépKép
KépKép
kfnoémi

Úgy volt, hogy ma krumplis tészta lesz, de lusta vagyok, inkább pizzát rendelek :lol: , arra vagyok éhes.

Noémi: én is gondoltam erre a lecsós husira. Már régen volt.

Manó: rakott zöldbab?
Vendég

Csillag: a Pennyben, a lidlben is van 3,5%-os tej.

Heni: te milyen kreatív vagy!
Vendég

köszönöm a tejes tippeket! A közelünkben Coop és Plus van- bár ez utóbbit megvette a Spar, remélem a 3,5-ös tejet is behozzák majd! Tescoba is szoktunk néha menni, de ott múltkor nem volt... Nekem is voltak-vannak fenntartásaim a bolti tejjel kapcs, most ez a bácsi kicsit megnyugtató volt, mert állítólag a tartós tejben is ua. van mint a normálban, csak máshogy kezelik. Bár ezt nem veszünk, mert szerintem rossz az íze- ettől a másfajta kezeléstől. Persze a házitej az igazi, majd mi is fogunk rendelni, a városban van pár emberke, aki árul.
A tej kapcsán jut eszembe, h futólag hallottam, hogy szoptatáskor nem szabad tehéntejet inni?? Na, erről tudtok vmit?

Gyerekdoki: én a házidokit fogom megkérdezni, ő jó orvos, biztos tud vkit ajánlani (a nőgyógyászt is ő ajánlotta). Nem tudom, mennyire nyomtatják a körzetes dolgot, elvileg mi nem ehhez a házidokihoz tartozunk, de anyósék is ide járnak hosszú évek óta, és tényleg jó. A fogdokinál viszont tegnap nem mertem ahhoz bemenni, akinél ősszel voltam, mert megláttam az ajtón, h csak azt kezelik ingyen, aki a körzetükbe tartozik, én pedig nem oda. Kár, pedig nála nincs előjegyzés, akihez tertozok, annál meg igen. (bár ez lehet, h sejteti, h jobb doki?)

Jogosok: honnan a csudából lehet a netről normális infót szerezni a magyar közigben működő család-és gyermekvédelmi intézményekről, hatóságokról?? Elvileg a netről kell őket megtalálni vmi leírásukkal meg hierarchiájukkal együtt... Lehet, h béna kérdés, de lövésem sincs a joghoz, fogalmam sincs, hol keressem,mert a google nem sokat segít... Előre is köszi, ha tudtok vmit!

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Kissmanó: én tegnap sóskát csináltam tojással, krumplivel. Nagyon rákattantam- gondolom a vas miatt is!

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Csillagtáncos, nem tudom, hogy konkrétan ezért nem szabad-e tehéntejet inni, de azt tudom, hogy a tehéntejben nagyon sok tejsav van. Ha a baba megérzi a tejsav ízét az anyatejben, nem akarja majd megenni, nem akar szopizni és begyulladhatnak a melleid. Ugyanez miatt nem szabad túlzásba vinni az edzést sem szülés után. Egy barátom fitness edző, és ő mondta, hogy ha szoptatás alatt sokat edzel, figyelned kell arra, hogy nehogy tejsavas legyen a tejcsi, különben gond lehet belőle. Én azt hiszem, ezért mondhatják a tehéntejet is...

Ha már gyerekorvos: Ti mit tudtok arról, hogy a gyerekorvoshoz már várandósan be kell jelentkezni?

Puszedli, nálam ez szakmai ártalom... :oops:

Anuk, merre jársz?

Heni

Kép
szheni

Sóska jó 5let lenne.....lenne...haaaa....haaaa.....itt lehetne kapni. De sajna nem.... 1gy ez kipipálva.

Ellenben ez a lecsós dolog.....megmozgatta a fantáziám. Ilyen rakott cumót még sosem csináltam, igaz tegnap is egy folyóiratból kreatívkodtam (férjem meg anyukám díjjazták, én kevésbé), savanyúkáposztás, sonkás lasagna. Na, ennél már sokkal jobban hagzik ez a Noémi által javasolt kaja.
Ez oké....de.....leves? Bár asszem maradt máról (most vettem ki a fagyóból a múltkori korhelyleves maradékot)

Kép
kissmanó

Ja....tehéntej....
Azért nem ajánlott (legalábbis az én infóim szerint), mert egyes babáknál pocifájást okozhat. De ezt anyukának kell kitapasztalni, mert sok babót még a bableves sem zavarja, más babók (természetesen itt az anyatejjel tápláltakra gondolok) anyukája akár levegővel is élhet, a pici úgy is rettenetesen pocifájós lesz. Ez szerintem szerencse kérdése is (tapasztalat)

Kép
kissmanó

Ezzel az elemes forgóval újat mondtatok, én csak a felhúzósat ismerem.

Manó, ma libazsírban sült csirkemáj volt krumplipürével, holnap indiait főzök, ezt:

http://jeindia.hu/index.php/recipes/2032

Szombaton gulyásleves lesz grízes tésztával.

Szerintem a tej a szoptatásnál a tejfehérje-allergia miatt nem jó. Mi is a Sparos 3.5-ös tejet isszuk illetve ezt:

http://www.bevasarloszolgalat.hu/index.php?p=book&tipusid=58&typepath=57,58&detailed=1&id=131010056

A férjem együtt dolgozik a húgommal, így napra kész infoi vannak ugye róla. Mondta, hogy ma megy tesóm Milánóba repülővel. Felhívom a csajt, erre kiderül, hogy megy, de Ausztriába és autóval :lol: Vajon amit én mondok, arra is ennyire figyel? :roll:

Benta

Kép
benta

Banta: uccsó 2 sort felolvastam apának. Rötyögött rajta.
Vajon magára ismert?

Gúlyásleves kipipálva. múlt héten ettük a hatalmasra sikerült adagot.
Ellenben az indiai recetát most megyek megsasolni, én nagyon bírom az ázsiai konyhát, tavaly meg is ajándékoztam magam egy elég borsos áru ázsiai recetúrás könyvvel.

Kép
kissmanó

Uhhh, libazsírban sült csirkemáj....összefutott a nyál a számban.
Na visszaolvasok, mert nagyon sokat írtatok és le vagyok maradva.
poker

hmmmm.....honnan szerváljak itt a következőkből:
szerecsendió-virág, fekete-kardamom, tandúri maszálá.

Na, bármennyire is tetszene a téma, sajna alapanyagok híjján le kell mondanom.
de előveszem a recetúrás könyvem.....

meg fő a fejem, szombatra haverok bejelentették, hogy jönnek apát felköszönteni. 1 baj van: hozzászoktak, hogy nálunk különlegességeket esznek (volt már tepsiben, egészben sült malac, legutóbb töltött cannelloni.....szal nem jöhetek közönséges pizzával.....bár most épp azt kívánom)

Kép
kissmanó

Tökmag, neked már nincs meg a piros virágos fülbevaló? Az jó lenne Adélnak. :wink:
Édesség: sajna én nagyon sok édességet eszem, sokszor lelkiismeretfurdalásom is van miatta, de nem nagyon bírom megállni. Ma voltam a zsömlés-tejes vérvételen, jövő szerdán tudom meg, hogy mi lett az eredmény. REmélem nem lesz semmi gáz, mert tegnap este is ettem egy kis nutellát, meg hát a Dorka tojáscukrából is egy párat. :oops:
Húzogatós témához nem tudok hozzászólni, elvileg ezután sem érint a téma, de a lányokkal a pisilés tényleg macerás. Ameddig elbírtam, addig felemeltem a wc-k felett és úgy pisilt, mostmár nem bírom el, így jobban örülök neki, ha inkább egy bokorba megy, mint ilyen nyílvános wc-kbe. :roll:
Most nem jut több eszembe. pussssssssz
poker

Csillagtáncos, én így nem teljesen értem mit szeretnél, de pl. nálunk a kerület honlapján vannak fent a gyermek és családvédelmi intézmények helyi kirendeltségei.
Ha egy kicsit bővebben fogalmazol, talán többet tudok segíteni!

Kismanó most ettem meg a lecsóshús maradékát, és megint isteni finom volt! :)
Vasárnap lesz nálunk vendégség, mi thai tésztát csinálunk. Nem a legeslegkülönlegesebb kaja - inkább közepesen. Már csak valami előételt kellene kitalálni. Itt a közelünkben van egy ilyen különlegességeket áruló bolt - ha kell valami fűszer, szólj!
Az előételhez én is megnézem az ázsiai receptkönyvet!

Heni, a gyerekorvoshoz már várandósan be kell jelentkezni, mivel miután megszületnek a picik, a doki házhoz jön a védőnővel. - nálunk legalábbis így van. Illetve a kencéket is ő fogja felírni.
Nekem azt mondta a védőnő, hogy majd májusban beszéljek meg egy időpontot (segít benne) a dokival, bemutatkozni, elkérni a recepteket. Aztán a szülés után úgy tudom a védőnőt kell hívni, és majd ő szól a dokinak.

Én tejtermékekről hallottam, hogy azokkal kell vigyázni, illetve "K" betűs dolgokat nem szabad, mert azok puffasztják a babát. (káposzta, karalábé, stb)

Most akarok egy szoptatásról szóló könyvet kikölcsönözni a könyvtárból, remélem abban minden ilyen dolog benne lesz. Majd elmesélem! :)

Anuk, tényleg nagyon eltűntél!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Noémi, köszönöm a segítséget. :) Igen, ezekről a K-betűsekről én is hallottam. Anyukámat most kérdeztem, azt mondta, az ő idejében nem volt téma, hogy vki tehéntejet ivott-e vagy sem... Ráadásul ő azt ivott... mondjuk elég nagy tehén is lett a lányából... :):):):)

Érdekel vkit a Hogyan ne legyünk tökéletes anyák c. könyv? Nagyon jó. Ha küldtök emailcímet, átküldöm. Egy kedves bnőm volt olyan drága, hogy az egész könyvet begépelte nekem annak idején.

Heni

Kép
szheni

Heni, ez az a könyv, amit kötelezővé tennék minden anyukának! Imádom! Van több része is. Elküldenéd? [url]momi74@gmail.com[/url]
Köszönöm!

Manó, szerencsére Bp-en jó pár helyen be lehet szerezni ezeket a fűszereket, még a Tescoban is vannak, de a legjobb egy India-mániás tesó, aki egyenesen Indiából hozza a cuccot :wink: Fura a gusztusa, sok helyre elmennék a Földön, de India nem vonz.

Kép
benta

Benta, már el is ment. :)

Heni

Kép
szheni

Sziasztok!

Nemrég értünk haza shoppingból: megvettük mi is a kókuszmatracot + bodykat, és még nagyon sok mindent. Egy vagyont hagytunk ott…
Végre kinéztük a tolóajtót is, úgyhogy békén hagyjuk (egyelőre) a bútorasztalos férjeket! :lol:
Ja, és kaptam egy szoptatós széket is (lábtartósat), nagyon szép de párom most vette észre, hogy meg van repedve a lába (fa)!! :evil:

Mormota: még nem tudom, mikor lövetem ki Adél fülét, de sokáig nem akarok várni vele.
Védőnő: múltkor nézett vizeletet, de előtte nem. Egyébként nekem nem is havonta kell hozzá járnom- nem viszi túlzásba! :D

Amadea: nagyon remélem, hogy a nő beperelte a főnökét!! Bár Magyarországon nem nagyon nyernek még meg ilyen jellegű pereket… :?
Szerinted fölösleges beadatni a HPV elleni injekciót? Én már régóta ezen vacilálok…

Csajok, én úgy érzem, hogy visszatért a Csipkerózsika- szindrómám: egyfolytában aludni tudnék megint, mint az elején! Vagy talán csak az időjárás miatt?

Noémi: édes a forgó, nekem nagyon tetszik!! :wink:

Poker: sajnos nincs meg az a fülbevaló, bár én nem is nagyon szerettem.
Én ma Dianás cukrot vettem, de csak módjával, mert a végén még becsiccsent Adél baba. :D

Kép
tökmag79

Heni, priviben én is küldök e-mail címet! Előre is köszi!

Tökmag, a Brendonban shoppingoltatok, vagy máshova is elmentetek? A széket mi is is néztük (ha az a hintázós fajta az) baromi kényelmes! Mi még gondolkozunk rajta, egyenlőre nem biztos, hogy befér!

Szerintem az álomkór az időjárás miatt van. Én olyan unott vagyok napok óta. Néztem az időjárást, és sajnos az elkövetkezendő 2 hétben is ilyen lesz: esős, borongós, néha egy kicsi nappal.

KépKép
KépKép
kfnoémi

Heni: nekem is lécci. priviben megy az emilcím.
köszike

Kép
kissmanó

Ó nem, a szoptatós széket nem a Brendonban vettük, de tudom melyikre gondolsz, párom kinézte nekem- tényleg jó húzós az ára! :wink:
Az Auchan- ben volt egy csomó fajta szék, ott vettük. Volt a sima natúr színű, fehér huzattal, lábtartóval: 10e ft. Mi majdnem ugyanolyat vettünk, csak ez kicsit strapabíróbbnak tűnik- tűnt. :(

2 hétig ilyen gány idő lesz?!?!? Jajj... :?

Kép
tökmag79

Sziasztok Lányok!

Ha valaki jár Intersparban: akciósak a bodyk, rövid ujjú és ujjatlan 399 Ft, hosszú ujjú 499 Ft :)

Kissmanó: nálunk is vendégek lesznek szombaton :) Én hagymás rostélyost csinálok, rendhagyó módon nem csak marhahúsból, mivel én azt nem szeretem, lesz pulyka is benne.

Heni: a kenyér, amit sütöttem, még egy nagyon régen vett kenyérsütő géphez kapott recept, eredetileg mindig húsvétkor csináltuk a sonka mellé, de mostanság újra elővettem... ez nem valami fogyókúrás, de azért ezt felváltva rozskenyeret is sütök :)
Elkérhetem én is a könyvet? Elküldöm priviben az e-mail címem, és előre is nagyon köszönöm!

Gyermekorvos: jó, hogy írtok róla, megkérdezem én is a védőnőt, hogy mikor és kihez kell jelentkeznem. Nálam a védőnő soha nem néz vizeletet. Csak kilókat :? :lol:

Magdi
magdii

Magdi, persze, hogy elküldöm. :) Egyébként tényleg nagyon jó könyv...
Kissmanó, Neked már el is ment, Noémi címét viszont még nem kaptam meg. Lehet, hogy még nem is küldted? :roll:

Heni

Kép
szheni

Sziasztok Kismamik,

Heni: Nagyon szep lett a babaszoba, ugyes vagy en biztosan nem lennek ra kepes.

Poker: Fullbevalo, ezen mar en is gondolkodom, en mar nagyobb voltam mikor anyukam kilovette a fulunket, es mindig irigyekdtem a tobbi kislanyra akiknek volt fullbevalojuk. Ugyhogy en is meg csecsemokoraban meg szeretnem csinaltatni.

Tokmag: Meg en is hatonfekve alszom, marmint elalvas elott gondosan figyelek, hogy az oldalamon legyek, aztan ejszaka mikor felkelek pisilni mar mindig a hatamon vagyok. Nekem ugy a legkenyelmesebb, csak tartok tole mert mindenhol azt olvastam hogy oldalt fekve kell aludni. De azt meg nem szeretem.

Noemi: Az elalvas nekem is isszonyu konnyen megy, tevere termeszetesen, boseges vacsora utan mar az elso reklam allatt sikerul alomba zuhannom.

Amadea: a korulmetelessel egyetertek, ha fiut varnek en biztosan megcsinaltatnam, sokkal higienikusabb. A ferjemnek volt problemaja 12 eves koraban es meg kellett muteni, azt mondja azt az erzest a legnagyobb ellensegenek sem kivanna.

Babamozgas: En nem tudom megkulonboztetni, hogy most a kezevel vagy a labaval rugdos. Fogalmam sincs, jovoheten kell menjek dokihoz, majd akkor megkerdezem, hogy hogy fekszik. De gondolom az sem jelent semmit, mert gondol egyet es megfordul.

Hanyadik hettol lehet azt mondani, hogy 3. trimeszter? Mind ket konyvem ami van mast ir. Az egyik konyvben 41 het a terhesseg.
Fura. :roll:

Banka
Kép
banka79

Heni: köszi....megérkezett.
Honnan szedtél ilyen hatalmas türelemmel rendelkező barátnőt?
Ilyen hatalmas mennyiséget bepötyögni....

Kép
kissmanó

Banka, sztem ne aggódj azon, hogy háton alszol. Ha nem lenne úgy kényelmes a babának, akkor úgyis jelezné vhogyan a tested. Egyébként azt szokták mondani, hogy ha hátul tapadt a méhlepény, akkor elnyomhatja a baba súlya a fontos táplálékot és oxigént szállító ereket. Viszont a természet annyira csodálatos, hogy kényelmetlennek éreznéd azt a pózt az alváshoz. Amíg nem így van, addig nem kell aggódni. A várandósnaptárban azt írják a 27. hétnél: "Isten hozott a 3. trimeszterben!" Viszont én úgy tudom, hogy a betöltött 27. héttől számolják a 3. trimesztert... persze ez nem jelent semmit... :)

Heni

Kép
szheni

Kissmanó, a csaj gyors és gépírás tanárnő egy középsuliban. Most ikreket vár, egy héttel idősebb várandós nálam, és amíg a gyerekek dogát írtak, ő gépelt. :)
Közben Noémiét is megkaptam...:):)

Heni

Kép
szheni

Heni, csak most küldtem el, kiment a fejemből!
Szerintem a betöltött 27. héttől kezdődik a 3. trimeszter. Tehát én pl. ma vagyok 27 hetes, nekem ez a mai nap az utolsó a 2. trimeszterben. Holnap 27+1 leszek, vagyis elkezdem a 28. hetet, azaz a 3. trimesztert.

Tökmag, én itt szoktam az időjárást nézni:
http://koponyeg.hu/

Igazából az első hét pontos, a második...hát az folyamatosan változik, ahogy haladunk az időben. Szóval végül is nem egy kiindulási alap, de én ezt szoktam figyelni!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Heni: azt hiszem most egy párunkat levettél az író üzemmódról.
átmentünk tökéletes/tökéletlen olvasó üzemmódba

Kép
kissmanó

Helyes! :lol: :lol: Én is megyek... jó éjt mindenkinek! Persze ha érdekel még vkit, holnap szívesen átküldöm mindenkinek, aki küld emilcímet. A freemailre viszont nem tudok belépni, mert adatbázis hibát jelez megint, remélem, akinek freemailes címe van, azért meg tudja nézni. Jó éjt mindenkinek!

Heni

Kép
szheni

Kissmanó, köszi az érdeklődést, már sokkal jobban van. Igazából csak kedden volt láza, időben elkaptuk a betegséget, már aznap kapott gyógyszert. Azóta nem is volt lázas.

Kép
Kép
evicuska

Hello,

Látom, nagy a pörgés.:)
Védőnős hozzászólásokat köszönöm szépen. Csak ezért kérdeztem, mert nekem még sose nézett, szóba se került ilyesmi. Szerintem ő egy pályatévesztett hercegnő.:)
Füllukasztással kapcsolatban is köszönöm a véleményeket. Az anyém majd nagyobb korában kilukasztathajta, mint én anno.
Csillag: pontosan én sem hasítom, hogy mi szeretnél, de van egy ilyen, hogy http://www.szmm.gov.hu/ itt valószínűleg találsz ilyen dolgokat a szociális hálóról. Talán, ha pontosan körülírnád, hogy mi kellene, akkor jobban tudnánk segíteni. Itt van mindenféle, és telefonszám is. Nyugodtan hívd fel őket, és kérd az Ügyfélszolgálatot. Nekem ez nem annyira a területem, de itt azért csak találsz valamit.
itt a pocak:) Kép

mormota
mormota20

Ja én is pont azt a könyvet olvasom a tökéletlen anyákról, már a végefele tartok, szenzációs:)
jó ötlet a terjesztése még a szerzői jogok sértése által is:) éljen a kultúra:)

mormota
mormota20

Jó reggelt!

Heni: ment e-mail cím priviben.

Mormota: nagyon szép a pocid!

Most azon gondolkodok kell-e nekem szopis párna, mert mindenki úgy dicséri:).

Végre péntek, süt a nap!
jó idő van, remélem holnap de. is ilyen lesz!

A férjem másik nagymamája rendezkedett. Hugomnak volt kiságya, mondtam anyósoméknak, hogy rakjuk össze azt. Tegnap felhívta a férjem, hogy mi lesz. Mondja anyósom, hogy ők elmentek azért használt ágyat nézni, találtak egy szép fehéret, 10 e Ft-ért. Gondolom úgy voltak vele, majd velünk megbeszélik, ohgy az vagy a hugomé. Erre eltelik pár nap, és viszi hozzájuk egy pasi a kiságyat :shock: , a nagymamája megvette szó nélkül. Még sztem soha életében nem vett Gyuszinak semmit, meg nem is nagyon tartják a kapcsolatot. Szóval van kiságy, anyósom el kezdte belevarrni a hozzávalókat, hogy mire megyünk haza húsvétkor, készen legyen.

Este meg megyünk babakocsinézőbe:).
Szóval lehetne már 5 óra:).

Pusz
Vendég

sziasztok!

Tegnap annyit mocorgott a baba, az egyik órán, amin ültem, már azt hittem, ki kell mennem sétálni v vmi, mertmegállás nélkül rugdosott. Bár lehet, h csak nem tetszett neki az előadás... :lol:

Heni:
küldök én is privit a mailcímmel, kérlek, küldd el a könyvet! Köszönöm.

Mormota, Noémi:
köszi a segítséget, Mormota, az ahonlap egész használható. De belinkelem, amit a tanár küldött. az a gáz, h ez egy előző fél éves tárgy, amiből vizsga van, viszont nekem, mivel nem jártam órákra kell egy frankó dolgozatot írnom, a többiek megúszták a zh-kkal. Ezért nincs lövésem sem, mi kell. "Kérem, hogy ha internetes hozzáférése van, írjon egy 6-10 oldalas dogozatot a magyarországi közigazgatásban létező család- és gyermekvédelmi intézményekről, hatóságokról. Szervezetüket, alá-fölé rendeltségüket mutassa be, egyes kiemelt szerveknek (pl. a regionális) intézményeknek a honlapcímét is linkelje be. Nyilvánvalóan, a jegyző, mint általános elsőfokú szociális hatóság összes elérhetőségét ne szedje össze, mert kb, 3200 db van belőlük." Nem tudom, hova jártok, ez a tanár a Pázmányon tanít egyébként, Gerencsér Balázs. Elég jó fejnek tűnt, de mivel gőzöm sincs, mi kéne neki... Azért remélem, a Mormota által küldött honlapról nyert infók nagyjából megfelelnek majd neki...

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Lányok ez hihetetlen! 3/4 11 és még nem érkezett ma hozzászólás!
Mi van? Mindenki pihen/alszik/más dolga van?

Nekem megjött a játszószőnyeg! Nagyon tuti, örülök, hogy megvettem!

KépKép
KépKép
kfnoémi

elmerültem a honlapban- szerintem arról írok neki vmit a jövő 7en, aztán hagyjon békén!
Hétvégén megyünk szüleimhez, nem biztos, h tudok jönni, így szép hétvégét kívánok Nektek!

Noémi: hogy tetszik a szőnyeg?

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Hello!

Csillag:) ismerem azt a fószert, az évfolyamtársnőm férje ( biztos valami phd-hez kell neki):) de én már szerencsére kijártam az iskolát:) mindjárt nézek Neked valamit, szerintem nem kell olyan nagy dologra gondolni. keresek valamit, ha esetleg küldesz egy e-mailcímet, arra megpróbálok küldeni valamit.
Puszedli: éljen Csongrád megye, itt megint nem süt a nap, a legmocskosabb utcában. De kellemes enyhe az idő, úgyhogy nem panaszkodom.
Úrrá lett rajtam a munkaitisz unoritisz. nehogy elkapjátok.
üdv

mormota
mormota20

Csillagtáncos én voltam Pázmányos - igaz nem sokáig - ismerős a név, de nem tudnám azonosítani. Bár hozzáteszem iszonyú az arcmemóriám.
Nekem ehhez a dolgozathoz nincs sajnos anyagom, bár ha segít megnézem a családjog jegyzeteimet, hátha...

Puszedli, tök jó, hogy haladtok Ti is, és legalább erre sem kell költeni! :)

Nekem Áron tegnap sem volt túl aktí - este volt egy kis randalírozás. Már alig várom a vasárnap 10 órát, hogy mehessünk a 4D-re.
Tudom, hogy utána nagyon boldogok leszünk! :) (mert meggyőződünk róla, hogy a kisfiúnk jól van, egészséges - és persze nekünk a legszebb a világon! :) )

KépKép
KépKép
kfnoémi

Mormota: már késő! most semmi kedvem itt lenn! iylen szép időben!
Vendég

Csillag, nagyon tetszik. Inkább babásnak mondanám nem lányos. Eredeti csomagolásban van, nagyon jó - szinte tökéletes állapotban. Megkaptam a babakocsi hiányzó alkatrészét, a mózes tetejét - még sosem volt használva, illetve a szetthez tartozó pelenkázó alátétet. Tök jó, mosható így azt sem kell venni. :)

Mormota, lehet hogy én fertőztelek meg! Egész héten ebben szenvedtem! :)

KépKép
KépKép
kfnoémi

Képzeljétek, most hívtam az asszisztens nőt, én negatív lett a kenet eredményem! :)
Pedig meg voltam róla győződve, hogy van valami. De örülök, hogy nincs.

KépKép
KépKép
kfnoémi

lányok: 99 napnál tartok! jupééé!

Noémi: én is kinéztem most pár játszószőnyeget, csak ami nekem tetszik, az apának nem és fordítva. Neki sötétebb jön be, nekem világosabb.
Vendég

Noémi: ennek örülök én is!
Vendég

Köszi! :)
Szerintem a világosabb játszószőnyeg a jó, mert a sötéten a nyál és a büfi jobban meglátszik.
Meg a világos olyan babás is.

KépKép
KépKép
kfnoémi

Sziasztok!

Lehet, h mát Ti is felfedeztétek ezt az oldalt, de én tegnap találtam rá:
www.szopiparna.hu
és ahogy elnéztem, olcsóbb, mint bármelyik boltban.
Az alvás és a kényelmes fekvőpóz nekem is egyre nagyobb problémát okoz, ráadásul 3 napja nagyon jön a savam, de nem is a gyomrom ég, hanem a nyelőcsövem inkább. Fújj, de rossz :(

Ha vki közelében van Müller drogéria, kétféle gyümölcslét is találtam kismamáknak: Nestlé-Mam Aléte és Hipp Natal. Előbbi 395 Ft, utóbbi 435 Ft és ez nem akciós ár, hanem a normál. Mintha a Hippről már beszéltetek volna korábban, de sokkal drágábban.

Vhogy nagyon rámtört a vásárlási láz, de egy kis bosszúság: hívtam a munkaügyest a cégnél, h nem kaptam még fizut, ill. hát táppénzt és kiderült, h a cég által fizetendő betegszabim lejárt (ezt tudtam) most már az OEP fog fizetni, de náluk 1 hónap az átfutás, úgyhogy a februári tp-t majd egyszerre kapom a márciusival és majd csak áprilisban kerül kifizetésre :shock: Hát, mit ne mondjak... örültem nagyon.

Heni, átküldöd nekem is, megy priviben az email? Előre is köszi :)

Kép
Kép
mimmi

Hát igen Mimmi, sajnos ez így van.
Cak az első 15 napot a betegszabit fizeti a cég, utána már Táppénz és az OEP fizeti.
Kivéve ha a cég TB kifizetőhely, de ehhez 100-nál több alkalmazott kell.

Megértelek, én is most találtam egy csomó jó cuccot, pedig most a felújítás van soron.

KépKép
KépKép
kfnoémi

ez ált. mindig így van, ha az embernek nincs pénze, tuti talál ezer jó cuccot, ha van, akkor meg semmit:(.
Vendég

Ja!
Most találtam meg azt a pihenőszéket amit szertnék féláron, alig használták és még garanciális.
De ezt szeretném a kollégáimtól búcsúajinak, és az még odébb van! Ráadásul nyírágyházán lehet csak személyesen átvenni.

KépKép
KépKép
kfnoémi

Sziasztok!

Megvettem az aranyhalacskákat :D , úgy örülök nekik :D :D :D

Tökmag!
HPV elleni oltás: ez csak az én véleményem: 36 féle HPV vírus létezik, de az oltóanyag csak 4 ellen véd, ráadásul vírusokról van szó és a vírusok okosak, változtatják az antigénjeiket (nem véletlenül kell minden évben oltani influenza ellen is)...másrészről ha nem váltogatja az ember lánya a partnereit vagy óvszert használ, ez is kikerülhető. De a legbiztosabb elmenni évente rákszűrésre. Szerintem.t?

Noémi!
Cuki a majmos forgó, de megfontolandó, amit Kissmanó írt.

Heni!
El tudnád nekem is küldeni? PÜ-ben elküldtem az e-mail címem....

Nálunk ma káposztástészta lesz...ezer éve nem csináltam...
Ázsiai konyháért én is élek-halok :D

Magdi!
A rozskenyeret is gépben sütöd? Tudnál küldeni receptet?Nekem még eddig egyik se működött. A fehér kenyér nagyon jól szokott sikerülni, csak azt én nem eszem meg....

KépKép
amadea

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?