Új privát üzeneted érkezett!

Eliza épp egy macit készül leszúrni egy tollal..hol a fenében lát ilyent??? :shock:
Vendég

Lányok szerintetek egészségtelenek a zacskóslevesek? :roll:

Kép
dius87

Sziasztok!

Apa dolgozik, Bencus már egy ideje alszik, úgyhogy most van egy kis időm írni nektek.

Ani, Évi, igen voltam Ringatón. Nekem tetszett, csak Bencus nem hagyott énekelni amikor kellett(bizti a szép hangom :oops:) ,mert mindig mondta hogy "Anya ne,anya ne" :lol: , meg nem akart az ölemben megmaradni egy percig sem. De viszont a furulya lekötötte a figyelmét. Otthon is rám szól ha elkezdenék neki énekelni,vmiért nem tetszik neki,de nem tudom miért. :roll: Meg szerintem Bencus már nagy ehhez a ringatóhoz,mert ha kisebb lenne szerintem jobban lekötötte volna a figyelmét a foglalkozás és nem csak a menni és mást csinálni.
Yuyu, gratulálok a sogórnődnek a babához. Császár után engem is 2 napig tartottak az őrzőben.
Tuntun,gratula fogyáshoz.
Dadomi, biztos helyesen döntöttél,ha így döntöttél.
Dius,hát hogy egészségtelen-e a zacsisleves,azt nem tudom,de már mindenben van valami sz@r,így ezzel az erővel meg már nem ehetnénk meg semmit. Én szoktam hébe-hóba csinálni zacsislevest.

Kisbetegeknek és nagybetegeknek jobbulást. Gyógysugik továbbra is mennek!

Most mennem kell,mert Bencus felébredt.
dius02

dius gyereke is válogatja,én Kristóffal 1 éves korától majdnem 3 éves koráig hordtam Ringatóra. Neki nagyon tetszett. Itthon még most is sokat mondókázik,meg énekel,főleg Elizának. Igaz,ők az oviban is sokat mondókáznak,énekelnek,táncolnak...

dius-Barnus,majd ha kicsit több időm lesz kifejtem a véleményem a zacsis evesről-én is szoktam készíteni,Kristóf imádja...
Vendég

mééér csúszott el a vonalzóm???,
Vendég

nnna,már jó...megszereltem :lol:
Vendég

Sziasztok csajok!

Köszi Ani Kép apa azt mondta jó lesz a kiskosztüm.
Haza jön a Juris ,Koviékhoz is kell mennünk bál előtt.Ott csinálnak neki bulit .
Ja 40-dik szülinapját ünnepeljük.
Nagy kedvem van hozzá :evil:

Dius-kismami:örülök,hogy tetszett.

Dius-Barnus:én szoktam csinálni pl. tárkony levest ,gomba levest ezeket mind feljavítom ,így nincs mű íze.

Tárkony leves pl.több vizet öntök hozzá,meg sózom ,teszek bele még tárkonyt ,ha felforrt akkor behabarom tejfölel és cirtommal ízesítem.

Gomba leves:nekem van itthon szárított gombám ,azt szoktam feltenni főni sóval ,örölt borrssal,örölt szerecsen dióval és fagyasztóban mindíg van petrezselyem zöld.
Ha már kezd puhulni a gomba akkor a tasakost levest hozzáadom és tovább főzőm,amikor a gombák már megfőttek,behabarom tejföllel és még lehet egy kis tejszínt is tenni hozzá.
Persze megkóstolom ,mert lehet kell bele még egy kis szerecsen dió.Ugye ez ízlés szerint.

Na még annyit ,hogy pl néhány tasakosra az van írva :tasakot 1/2 l vízben elkeverni.Mivel feljavítom 1 l víz vagy még lehet 2-3 dl hozzáadni,mert ugye el is forr a víz.

Dadomi:én tök egyett értek veled.
Ha szükség van melóra az ember talál valamilyet.

Most lépek csajok mert büdi a fiam :lol:
berni611

Sziasztok lányok!
Most jövök a fogászatról.....kihúzták :( de legalább már nem fog többet fájni :roll:
Gyerekek jól vannak,én még mindíg náthás vagyok és nyomja a fejem 3 napja :evil:
Julcsi gratulálok a sógornődéknek a babához!!!!
Dadomi remélem lesz még alkalmad egy jó melóhoz! Ne bánkódj.
Más nem jut eszembe,ledőlök,amíg még Csilla alszik.

Kép
Kép
josi

Josi,nem irigyellek...nekem is el kellene már mennem,de várom Ricsikét,hogy elkísérjen :D
Csilla még mindig 2x alszik???
Aztaaaaa 8)
Eliza ebéd után alszik,általában fél 1-1-től fél 3-3-ig.
Én is szoktam zacsislevest készíteni,de kicsit feltuningolom,teszek bele plusz zöldséget,és kicsit több vízzel készítem. Tésztát is szoktam beletenni pluszban.
Egyesek szerint sok benne a só,ami főleg a gyerekekre nézve ártalmas,de pl. betegségek idején,ha valaki lázas,vagy csak megfázott,szüksége van a szervezetének a sóra,tehát nyugodtan adható. Ugye tartósító meg konzerváló bigyók már nincsenek benne...mint pár évvel ezelött.
Vendég

Én zacsisleves-ellenes vagyok :D Nem csak só van benne, hanem az a nátrium-glutamát, vagy mi a fene neve van, és az nem egészséges. Ezért nem használok ételízesítőt sem. Már nagyon sok éve. Meg nem is szeressem a zacsis levest, annyira mű-íze van. Persze aki szereti, hát egye, ízlések és pofonok. Szóval nem is az egészségtelensége miatt nem eszek ilyet, hanem mert nem szeretem. :D De nem szeretem a pacalpörköltet sem, viszont a tökfőzeléket imádom :lol: :lol: :lol: :lol:

Nem is írtam, képzeljétek mivel állított haza párom az oviból hétfőn a gyerekkel: van két tetves gyerek az óvodában, haza kellett hozni a fésűt, sapkát forró vízbe, meg kellett vegyen tetű elleni hajszeszt megelőzésre, nehogy elkapja Dani is :shock: :shock: :shock: Basszus, csak néztem ám! Hát nagyon remélem, hogy azoknak a gyerekeknek a szülei is lekezelik a gyerekeik fejét és nem terjesztik tovább... :evil:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

dadomi a tetüelleni szer nem ér lóf...t sem. A haj egy idő után hozzászokik. Barátnőm kéthetente kente a lánya haját ilyen akármivel,és ugyanúgy tetves lett. Egyébként,azt tudtátok,hogy a tetvek a koszos környezetben "kezdenek el élni",viszont a közösségekben már inkább a tiszta,ápolt hajat részesítik előnyben??? :shock:
Vendég

Cseriani! Hát az marha jó, ha nem használ :? Remélem nem hoz haza tetvet Dani, az hiányozna még! :roll: Szóval a tiszta ápolt hajba költözik a koszból érkező tetű? :wink: Na akkor nem mosunk hajat most 3 hétig, akkor talán nem fog tetszeni Dani haja a tetveknek és messziről elkerülik :lol: :lol: :lol:

dadomi

én a vega-mixet meg a leveskockákat szeretem,de az ételízesítőt(vegetát)nem,mióta egyszer kukacokat találtam benne :x

Évi mi is mindig teszünk el petrezselyemzöldet,meg hasonlókat,és azokat használom. Van a pincében répa,meg zeller,meg zöldség...
szerencsére elég sok minden van a kertben,meg a szőlőben.
Amint láttam,anyu már idén is vett egy csomó vetőmagot :D
Vendég

Ani, Ricsike holnap megy fogászatra mész Vele? :lol: :lol: :lol:
Jelentem 24,7 kg vagyunk!!! Bárcsak én tudnék ilyen hamar fogyni.
Zacsis leves ügy: én nem nagyon szeretem, de ugyanúgy mint Ani, ha valaki beteg akkor ezt kapom én is elő. Én az instant leveseket szerettem régebben, de már ez is elmúlt.
Én is a vegamixet használom, emellé már kockát nem is igen.

Nálunk is volt az oviban tetűveszély, én vettem a Nittyfort és nem kaptuk el. Hogy most a szer miatt-e v. nem nem tudom, de sajnos volt olyan kislány aki többször elkapta, úgyhogy a haját is le kellett rövidre vágni.
Vendég

Tuntun! A múltkor kérdezted a szabadságot, de mindig elfelejtettem válaszolni :oops: Tudod most szünetet tartok a cavinton szedésében :lol: :lol: Szóval, a gyes alatt nem jár a szabadság, sőt igényelni is úgy tudod, ha viszed az igazolást a munkáltatótól, hogy engedélyezi neked a fizetés nélküli szabit arra az időszakra.

dadomi

Dadomi, köszi a választ. Azért kérdeztem, mert Ricsikénél én dolgoztam Gyes mellett, így nem voltam vele tisztába. Utánanézhettem volna, de minek, amikor itt egy "élő lexikon"? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ani, nem akarok erőszakos lenni (vagy mégis? :oops: :oops: ), de a szekszárdi tál receptjét elküldenéd majd?
Josi, jobbulást Neked.

Nagyon keveset vagytok mostanában itt. :cry: :cry: :cry: Mi történt, nincs téma és fénykép? :roll: :roll: :roll: :roll:
Devcsa, Emma, Nettke és a többiek már csak halványan írnak ide. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Ma volt az iskolában orvos, Ricsike hivatalos méretei: 130 cm és 25 kg. :P :P :P

Én most igazoltan vagyok távol, mert Erikkel és Apával vagyok napközben, esténként meg írom a leckéimet. Most, hogy a párom éjjel dolgozik megfordult a világunk és ebéd után kettesben mozizunk v. alszunk.
Vendég

Azért sem fogok itt egymagamban irogatni.
Majd megpróbálok emberi időben jönni.

Mindenkinek további nyugodt éjszakát kívánok!!!!!!!!!!!
Vendég

Jó reggelt! Sziasztok!

Kép

Páromnak ilyen csúnya hurutos köhögése van, és ma hajnalban arra keltem hogy a gyerek is így köhög, reggel mikor kelt teljesen be volt rekedve, köhögött is egy-kettőt, nekem nem tetszik.
Van a gyógyszertárban köhögés elleni szer vagy doki nénihez vigyem el? Láza nincs, enni zabál, :lol: kedve jó volt reggel, most alszik megint.

Kép
dius87

Jó reggelt Dia,

az én véleményem, hogy semmiképpen ne adj neki patikában kapható gyógyszert, hanem vidd el orvoshoz. Majd Ő megmondja, hogy kell-e valami. Nagyon pici még Barnus ahhoz, hogy csak "úgy" gyógyszerezd. Bár valami homeós bogyót, vagy Stodal szirupot lehetne adni, de megmondom őszintén, hogy én ennél "parázósabb" vagyok, minthogy a picit magamtól gyógyszerezzem. Nekem azt mondta a doktornő, hogy a pici babáknak az állapota nagyon gyorsan változik, úgyhogy nálunk pl.:Eriket naponta kellett vinni, hogy megnézze.
Én Eriknél orvospárti vagyok.
Vendég

Igen, igazad van! 9kor felhívom a védőnőt hogy a betegrendelésre vagy az egészségesre vigyem!

Kép
dius87

Mindenkinek szép jó reggelt!!!!!

Nálunk nagyon fúj a szél, de nincs hideg. Viszont szél úrfi miatt a fejem majd szétmegy. Hát már ennyire öreg vagyok, hogy az időjárás is befolyásol? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Képzeljétek apósom úgy pároztatta be a nyulat, hogy a gyerekeknek legyen húsvéti nyuszi. Meg is ellett múlt héten, úgyhogy ha megmaradnak, pont húsvétra lesznek 6 hetesek. Kíváncsi vagyok mit fognak hozzá szólni?

Egyébként nálunk semmi különös nincs, készítem a beadandó dolgozataimat (végre rászántam magam :oops: :oops: :oops: ) és utána nekiállok véglegesíteni a szakdogát.
Bár már a tavaszi államvizsgáról lecsúsztam, remélem Erik szülinapjára megkapom a diplomámat (igaz, ez csak rajtam múlik), de most nagyon próbálom összeszedni magam.
Vendég

Dius,

az egyik ismerősöm azt szokta kérni, hogy az egészséges rendelés utolsó perceiben vizsgálja meg a gyereket, hogy ne kapjon el a betegektől komolyabb bacit.

Én mondjuk ki szoktam hívni házhoz.
Vendég

Na most elmegyünk reggelizni, aztán majd jövök. Hátha még befut valaki pletyizni.
Vendég

hali tuntun,jesszus,bocsi,elfelejtettem :oops:
Ne haragudj!!!!!!!!!!!!!!!!
Mindjárt beírom,csak készítek egy kv-t.
dius,hallgass tuntunra,okosan beszél :P :wink:
Nekem is a fejem fáj,és a torkom,hogy a fene vinné el. tantumverdézem,de tegnapról csak rosszabb lett. Még az hiányzik,hogy visszafertőzzem a gyerekeket :?
Ricsike ügyi.Jól tud fogyózni 8)
Te meg tanulgassál :P
na,mindjárt jön a recept...
Vendég

Na a tegnapi napom katasztrófális volt :( iszonyatos fogfájás gyötört egész nap,vissza is menetem az orvoshoz,azt mondta,hoyg normális,hoyg ennyire fáj,mert gyulladt volt,vegyek be gyógyszert,aztán ha ma is fáj,akkor menjek vissza és tesz bele gyógyszert a sebbe :shock: na azt már nem. De szerencsére ma már alig-alig fájdogál.
Ani,Csilla még 2x alszik,bár próbálkozik az egyszerivel,jobban is járnék,mert 2x-re alszik annyit mint 1x-re kéne :roll:
Tegnap is gondoltam délután szunyálunk kicsit,de kisasszonysága félóra alvás után felkelt :evil: 3-5-ig sétáltunk meg játszótereztünk,gondolhatjátok mennyire kívántam,sírni tudtam volna annyira fájt a fogam helye,de a gyerekek persze erről nem tehetnek.
Zacsilevest mi sem eszünk nem szerettyük.

Kép
Kép
josi

Sziasztok csajok!

Dius-Barnus:feltétlen vidd el orvoshoz,főleg ,hogy rekedtnek hallodtad a hangját.

3 éves korig a gyereket csak orvosi utasításra gyógyszerezd.
Még a patikában kaható köptetőt se add neki anélkül ,hogy nem beszélted meg vele.

A másik ő még nem tudja elmondani,hogy anya itt fáj,ott szúr.
Én is kihívom minden szaré a dokit :roll: mint ,hogy szövődménye legyen.

Berninél már más a szitú ,neki adok már ezt azt .DE megbeszéltem a dokibácsival,ha ilyen- olyan tünte van akkor ezt vagy azt adhatok neki.

Sőt Berni jól fejlett,jó súlyban lévő kislány volt már picinek is(ugye ő is 4100g-mal született ) így 4 évesen már kaphatott gyerek Neocitránt 1 nap csak 1 taskot ihatott meg.Szóval reggel féltasak és este is féltasak.
Sőt most még most is kapja antibiotikum mellé is.Nekünk nagyon jó arcüreg-gyulladásra,segít kitisztítíni.

A másik amit adhatok neki a bioparox.Szintén nagyon jó találmány arcüreg-gyuszira.
És a prospán ,illetve lándzsás útifű.

Josi:kamillás gőzőlés???? nekem beszokott válni,ha nagyon nyomja a fejem + neocitrán.
Jobbulást.

Ani:anyukáméknak van konyha kertjük.Nekünk kicsi a telek hozzá :cry:
Ha 2m-rel szélesebb lenne oda csinálnék egy pici konyha kertet.3-4 tő paprika ,paradicsom ,egy kis újhagyma ,zeller,zöldség.Talán még tököt ültetnék.Ja meg retket és pár fej salátát.Na meg 1-2 fűszernővényt.Többmár nem is férne el.
Kúrálom magam 1000-rel :lol: jól akarom érezni magam a bálban.

Kicsit összekéne,kicsit.....nagyon :evil: összekéne pakolnom a házat.Látszik ,hogy 2 napig sztrájkoltam :oops:

Dadomi:imádom a tök főzit :roll:
Tegnap hívott a barátnőm,aki a kincstárban dolgozik.Mondtam neki,hogy ha lesz üresedés megpályázom.
Na kioktatott :evil: ,hogy én ezt nem tudnám csinálni ,mert más ,mert a könyvelő barátnője is azt mondja milyen nehéz ,meg bonyolult a program,meg 1 adatot sokhelyre kell bevinni bal-bal-bal.
Ja csak azt felejti el,hogy a fősulin nekem kellett segíteni a számtekből,mert fingja nem volt semmiről.Meg azé egy Kft dolgait rendezem ,köztük a HACCP ami megint nem egyszerű vezetni.Plusz adóbevallások,Nyenyi,na de ráhagytam.Mert ő annyira okos :lol: csak röhögni tudok rajta.
Azt jön nekem azzal a dumával,hogy meg tudod munka törvénykönyv meg munkajog,meg minden ilyet tudni kell.
hol én dolgozom ott ezeket nem ekll tudni....ááááá ,ott állatok dolgoznak oda minek.
Egy olyan osza az észt nekem akinek ,ha odavágnék egy cég havi számláit ,hogy tessék könyveléshez előkészítnei + kézzel vezesse fel a bejővő ill. kienő számlák ált. forgalmi adóját kézpénzest és átutalásost.Alkalmazottak bérszámfejtését és persze a járulékok befizetését is meg kell csinálni(átutalások)
Azt se tudná ,hogyan kezdjen neki.
Azt egy ilyen osztja az észt akit egy másik ember tanít be és nincs más dolga ,mint jegyzetelni,és a szerint csinálni,mint egy bírkának.
Hú ,de felhúzott tegnap :evil: :evil: :evil:
Nem szeretem amikor olyan ember akar kioktatanak ill. hülyének néznek aki soha életében nem végzet hasonló munkát.
Főleg egy játékbolti eladóból lett bérszámfejtő.

A lényege az volt a mondandójának,hogy amit egy könyvelő csinál az semi az ő munkájához képest.Röhögnöm kell.....

Bocs a kifakadás de asszem sokan dolgoztok ilyen munkakörben,gondolom ti is kakadtatok volna.

Tuntun:nagyon ügyi Ricsi,tényleg jó lenne ,ha mi is így dobálnánk lefelé a kg-at.
Tanulj csak,görbüljön az a jegy.Meg parsze pihizz ,mert kibuksz.

Mgyek megnézem ,mit csinál a fiam.
berni611

Kép
berni611

A szöveg meg nem látszik :?

"Már vártalak....
Kérsz egy forró kávét? "
berni611

Ani nem is neked inkább és Josinak is.

Kép
berni611

tuntun sütsz kb.6-7 tojásból piskótát.Ha kihült,feldarabolod,vagy eltépkeded,tök mindegy.
Meggyhez(lehetőleg bontott)teszel kevéske rumot vagy rumaromát,és hagyod állni kicsit.
Veszel 3 Dr.Oetker desszert öntetet,amit főzéssel lehet,csokisat,ezt megcsinálod a hátoldala szerint.
Piskóta tálba,mi több kicsibe szoktuk,rá a meggy,rászórni,a meggy leve,majd rá a csokiöntet,rácsurgatva. Majd hűtőbe. Tehetsz bele mazsolát,vágott diót is.
És mégegyszer bocsi,hogy csak most,meg a kapkodásért is,de elaludt a tüzünk,megyünk a szutiba meggyújtani. Eliza nagyon élvezi,én kevésbé... :?
Vendég

Josi: vegyél corsodil vagy hasonlót.

Reméljük nem kell vissza menned.
berni611

Hali csajok vagyok ám be-be kukkantok, hogy képben maradjak, de az se sikerül mindig :( !
Zacsileves mi nem eszünk olyat, de még vegetát és leves kockát se...ízlések és pofonok. Nekem nem izlik. Zsombi meg nem tud nyilatkozni, mert még nem evett :lol:
Tuntun hát mostanság (mióta nincs vizsga időszak) álltalában alszom 23-körül :D
Képeket meg majd szerzek farsangról..(még mindig nincs fényképezőm :evil: ) de voltak anyukák apukák akik fotóztak.
Lassan jó idő lesz tali csajok??????????????????????????????
Vendég

Köszi csajok a tippeket,de azt hiszem már nem lesz gond :wink:
Berni,az ilyen hőzöngős p.csákkal nem kell foglakozni :lol:

Kép
Kép
josi

Ani, nagyon köszönöm. Remélem hamar rendbejössz és nem folytatjátok az ördögi kört, mert szerintem már kijutott belőle bőven Nektek idén.
Hátha már lassan bejön a jó idő és annyit lehetünk a levegőn amennyit csak tudunk.

Josi, meg tudlak érteni, kb. 2 éven keresztül jártam fogorvoshoz, mire rendbetették az összes fogam. Néha azt hittem leszedem a csillagokat az égről. Még szerencse, hogy akkor nem volt receptköteles az Algopyrin, mert kaja helyett is azt szedtem.
Nekem Erik hamar leszokott a kétszeri alvásról, vagy inkább úgy mondanám, hogy leszoktattuk.
Így nekem ebéd után alszik 3-4 órát. Így mindenkinek kényelmes, mert Ő is kipiheni magát és mi is meg tudjuk csinálni a dolgainkat, vagy én is leszoktam dőlni akkor. Hál istennek este is elalszik 8-9 óra között.

Évi köszi én kérek kávét. :lol: :lol: :lol: :lol:
Gyógyszer: amikor átlépi a gyerek a 6 éves kort, onnantól már elég tág a gyógyszerlehetőség. Na nem mintha ész nélkül tömném a gyereket gyógyszerrel, de nálunk is pl. a Coldrex szirup nagyon bevált. Én Ricsit csak akkor viszem már orvoshoz, ha belázasodik, vagy 2 nap múlva nem látok javulást, vagy valami szokatlan tünetet produkál.

Évi, ne foglalkozz a barátnőddel. H...... aztán kész. Azt hiszi, mert ő most oda bekerült és valami eddig misztikusnak hitt dolgot megtanult (ha megtanulta), akkor már ő a valaki! Sok ilyen ismerősöm van Nekem is, de én csak mosolygok rajtuk. Idegeskedni eszem ágában sincs, mert nem ér annyit az egész.
Vendég

Berni jól belehetett szarva a barátnőd, hogy elveszed a munkáját :D Meg már megbocsáss, ha ilyen a barátnőd, neked már ellenségre sincs szükséged; kettő az egyben. Na látjátok ezért nem szeretnék én soha nőkkel dolgozni, ez az örökös írigység... :roll:
Vendég

Szia Devcsa,

persze megértem, hogy akkor már alszol :lol: :lol: :lol: :lol: Az intenzív tanulás után én is 8-kor már aludtam.
Én meg most egy marha nagy ágyban egyedül érzem magam, így inkább ülök a gép előtt, vagy a tv. előtt.
Kiderült már valami a tandíjmentességről?
Egyébként jól vagytok?
A farsangi képeket meg várjuk!!!!!
Vendég

Zsombit kivéve mindenki tök takony volt múlthéten.
Tandíj mentesség, hát még semmi... azt mondják kiértesítenek.Érdeklődtem, de akkikel beszéltem , azt mondták türelem :S
Már nagyon jöhetna az a jó idő 8)
Vendég

Az a lényeg, hogy Zsombi nem volt beteg :lol: :lol: :lol:

Ani, az előbb még elfelejtettem, hogy akkor ez hasonló, mint a somlói? Mehet a tetejére tejszínhab is ugye?
Ezt megcsinálom jövő hét pénteken és ha hazajövünk Szentesről már jól összeérik és Ricsike ehet belőle kedvére. :lol: :lol: :lol:

Képzeljétek múlt hét óta a sulihoz beállt egy lángosos lakókocsi. Minden reggel elmondja a fiam, hogy Ő mennyire enne lángost, de majd csak a verseny után lehet. :roll: :roll: :roll: Ilyenkor úgy összeszorul a szívem, hogy miért kínzom a gyereket? Persze a lángosból kb. enne két falatot, mert igazából nem szereti, de most ugye nem ez a lényeg.
Így kitaláltam, hogy szombaton ha jövünk haza az edzésről (merthogy a verseny miatt szombaton is jár :( :( ), akkor veszek neki egy lángost ebédre. Van lefagyasztva egy adag paradicsomlevesem azt nagyon szereti és mellé a lángos és ez lesz az Ő kajája.
Vendég

Tuntun,engem csak az bosszant,hogy nincs 1 éve,hoyg 200ezret raktam a számba,és nincs egy olyan év,hogy nekem ne fájna a fogam! :evil: remélem a gyerkők az apjuk fogát öröklik,mert a 12 év alatt 2x volt fogorvosnál :shock:
Devcsa azt a jó időt itt is várjuk,esik az eső és fúj a szél! :twisted: ma se kell sétálni :(

Kép
Kép
josi

igen tuntun,mehet dögivel tejszínhab :P
Eliza katasztrófa. Mások is hisztisek,vagy csak én kaptam mára ezt a kitüntetést???
Vendég

Ani, hál istennek hiszti nincs, viszont 2 napja esik-botlik és mindennek nekimegy :shock: :shock: :shock:

Egy kis nosztalgia, ilyen volt Erik első wellnese:

Kép

Kép
Vendég

Josi, akkor nekem szerencsém van, mert fájni azóta sem fáj. Most egy kicsit elhanyagoltam az ellenőrzést, mert olyan sokára tud időpontot adni a doki (több hónapra előre), és olyan képtelen időkben (pl. este 9), hogy keresni akartam másik orvost. Amíg jártam hozzá, volt olyan, hogy éjjel 11-re mentem!!!! Mondjuk akkor még nem voltak gyerekek, így nem volt annyira gond, de mostmár 6 után én sehova nem akarok menni.
De most Ricsike orvosa úgy néz ki, hogy jó lesz és gyerekfogászból át fogjuk változtatni családi fogorvossá :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem tudom, hogy számít-e, hogy Ricsi tejfogai ugyanolyan rosszak mint az enyémek. :cry: :cry: :cry: Hátha a csontfogaival nagyobb szerencséje lesz.
Nálunk is jobb lenne az apjuk fogait örökölni, mert neki még egy rossz sincs.
Vendég

Na most eltűnök egy kis időre, mert megyek szépítkezni :lol: :lol: :lol: :lol:

Sziasztok, majd jövök!!!!!!!!!!!
Vendég

Berni! Hát ha játékbolti eladó volt, akkor érthető, hogy miért is olyan rejtélyes számára a bérszámfejtés :lol: :lol: :lol: :lol: (persze nem akarok megbántani egy eladót sem, ez a megjegyzés kizárólag erre az egy személyre érvényes!!!!) Én annak idején, mikor doliztam, a bérszámfejtést lazításként csináltam :wink: Jó volt egy kis lazaság a könyvelés mellett.
Devcsa! De a türelmes időszakod alatt sem kell fizetni a tandíjat, ugye? Mert akkor csak türelem, türelmes leszel te júniusig is simán, nem? :lol: :lol:
Ani! Jaj te szegény, már megint fáj a torkod. Mikor múlik már el nálatok ez a betegeskedés? Mert te aztán tényleg végigbetegeskedted a telet :(
Josi! A jó hideg borogatás is nagyon jó a kihúzott fog után. Vegyél ki a fagyasztóból valami lefagyasztott dolgot (borsó pl) csomagold be konyharuhába és tedd arra az oldalra, ahol kihúzták a fogad. De ha van jégzseléd az még jobb. Nekem is a fogorvos javasolta ezeket.

dadomi

De jók ezek a képek, Tuntun! :-) Májusban mi is megyünk üdülni, Enikővel először, már úgy várom ;-)

Sógornőmék jól vannak, másfél nap után már tegnap délelőtt lekerült az újszülöttre, és vele van a baba is :-) Ha még nem nagyon van teje, és sokat alszik a pici, akkor azért 3-4 óránként ébresztgesse, hogy próbáljom szopizni, nem? Jól gondolom??

yuyu79

Ani:nem Zsombi is tiszta dili :evil:
Te is elkaptad ezt a vírust :evil: javulás ugye betegeskedés terén majd csak Májusban várható az meg még messze van.Még jön a bolond Április :cry:
Én mielőtt betaknyosodtam volna 3 napig fájt a fejem,torokomban kapirgászós fájdalom.Aztán bahulás ,levertség ,elvielhetően sajgó végtagok,annyira nem fájt de éreztem minden porcikám.
Most már csak köhögés és nátha.
Rihnatihol cold tényleg jó ,meg stodált ittam,orromba meg Rhinospray plusz.Nekem használtak.
Remélem gyorsan rendbe jösz.Hétfőn ringató!!!!!!!
Ma nem megyünk csiri-biribe sem :cry:

Devcsa,tuntun:van abban valami amit mondasz,irigység.
Az megnyugtata ,hogy nem csak én láttam ezt ahelyzetet furcsának,nektek is u.a. a véleményetek.

Devcsa:jó lenne ,ha már végre történne valami.
Gondolom a tndíj mentesség már csak jövőv szept.-től lenne így is. :evil:

Tuntun:szegény Ricsike :cry: szombaton jó nagy lángost süss neki :wink:

Josi:szép összeg :cry:
berni611

yuyu79 Igen, nekem is azt mondták, hogy csak ébresszem fel , mert enni kell. És hát nagyon hamar kiszáradnak ezek a kicsi babák, ha nem esznek eleget. :(
Vendég

hahó!
Jelentkezem. Bocccs, de beteg voltam, meg dolgoztam, meg kint is voltunk sokat, meg izé. :D
Josi, jaj, de együtt érzek veled fogilag, a gyógyszeres tampontól - vagy mi az - ne félj, nekem is volt ilyen, húzás után sokáig volt csonthártyagyulladásom, nagyon fájt, és azzal oldódott meg pikkpakk, hogy a dokim tett bele gyógyszeres cuccot a sebbe. Bár remélem, már jobban vagy és ezen nem is gondolkodsz. :wink: Mikor olvastam korábban, hogy fáj, azt akartam írni, hogy biztos a megfázásodtól fáj, de ezek szt nem...
Yuyu, nagy gratula Ákoshoz!
Tuntun, nagyon édesek a gyerkők, kitartást a szakdogához! MIből írod?
Ani, remélem, meggyógyultatok már!
Devcsa, további drukk a tandíjmentességhez.
Dadomi, szerintem is jól döntöttél, hogy nem pályáztál végül.
Évi, a barátnőd enyhén szólva röhejes. :lol: :lol:
Dius-Barnus, én is dokihoz vinném Barnust.
Itt zuhog az eső, pedig ma ablakot akartam pucolni.
:twisted: (Mert főznöm nem kell, anyósom hoz pacalt. :))
Zacsislevest néha főzök, de egyre ritkábban. Köbö havonta 2x. Vegetát használok, de mostmár fenntartással, Ani, majd figyelem a kukacokat bakker... :?
Na, még gondolkodom, mit akartam írni...

been

Nem a kérelmem már erre az évre szól, de nagyon remélem, hogy nem veszett el :evil: Mert nagyot oda csapok :evil:
Vendég

Főleg hogy alig 3 kiló, szóval nem igazán nagy baba... MEg hát minél többet van cicin, annál előbb beindul a tejci...csak hamar elalszik rajta a kis kópé ;-) Szombaton jönnek haza, úhy várom :roll: Csak múlna már el a náthám :?

yuyu79

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?