Sziasztok csajok!
Dius-Barnus:feltétlen vidd el orvoshoz,főleg ,hogy rekedtnek hallodtad a hangját.
3 éves korig a gyereket csak orvosi utasításra gyógyszerezd.
Még a patikában kaható köptetőt se add neki anélkül ,hogy nem beszélted meg vele.
A másik ő még nem tudja elmondani,hogy anya itt fáj,ott szúr.
Én is kihívom minden szaré a dokit
mint ,hogy szövődménye legyen.
Berninél már más a szitú ,neki adok már ezt azt .DE megbeszéltem a dokibácsival,ha ilyen- olyan tünte van akkor ezt vagy azt adhatok neki.
Sőt Berni jól fejlett,jó súlyban lévő kislány volt már picinek is(ugye ő is 4100g-mal született ) így 4 évesen már kaphatott gyerek Neocitránt 1 nap csak 1 taskot ihatott meg.Szóval reggel féltasak és este is féltasak.
Sőt most még most is kapja antibiotikum mellé is.Nekünk nagyon jó arcüreg-gyulladásra,segít kitisztítíni.
A másik amit adhatok neki a bioparox.Szintén nagyon jó találmány arcüreg-gyuszira.
És a prospán ,illetve lándzsás útifű.
Josi:kamillás gőzőlés???? nekem beszokott válni,ha nagyon nyomja a fejem + neocitrán.
Jobbulást.
Ani:anyukáméknak van konyha kertjük.Nekünk kicsi a telek hozzá
Ha 2m-rel szélesebb lenne oda csinálnék egy pici konyha kertet.3-4 tő paprika ,paradicsom ,egy kis újhagyma ,zeller,zöldség.Talán még tököt ültetnék.Ja meg retket és pár fej salátát.Na meg 1-2 fűszernővényt.Többmár nem is férne el.
Kúrálom magam 1000-rel
jól akarom érezni magam a bálban.
Kicsit összekéne,kicsit.....nagyon
összekéne pakolnom a házat.Látszik ,hogy 2 napig sztrájkoltam
Dadomi:imádom a tök főzit
Tegnap hívott a barátnőm,aki a kincstárban dolgozik.Mondtam neki,hogy ha lesz üresedés megpályázom.
Na kioktatott
,hogy én ezt nem tudnám csinálni ,mert más ,mert a könyvelő barátnője is azt mondja milyen nehéz ,meg bonyolult a program,meg 1 adatot sokhelyre kell bevinni bal-bal-bal.
Ja csak azt felejti el,hogy a fősulin nekem kellett segíteni a számtekből,mert fingja nem volt semmiről.Meg azé egy Kft dolgait rendezem ,köztük a HACCP ami megint nem egyszerű vezetni.Plusz adóbevallások,Nyenyi,na de ráhagytam.Mert ő annyira okos
csak röhögni tudok rajta.
Azt jön nekem azzal a dumával,hogy meg tudod munka törvénykönyv meg munkajog,meg minden ilyet tudni kell.
hol én dolgozom ott ezeket nem ekll tudni....ááááá ,ott állatok dolgoznak oda minek.
Egy olyan osza az észt nekem akinek ,ha odavágnék egy cég havi számláit ,hogy tessék könyveléshez előkészítnei + kézzel vezesse fel a bejővő ill. kienő számlák ált. forgalmi adóját kézpénzest és átutalásost.Alkalmazottak bérszámfejtését és persze a járulékok befizetését is meg kell csinálni(átutalások)
Azt se tudná ,hogyan kezdjen neki.
Azt egy ilyen osztja az észt akit egy másik ember tanít be és nincs más dolga ,mint jegyzetelni,és a szerint csinálni,mint egy bírkának.
Hú ,de felhúzott tegnap
Nem szeretem amikor olyan ember akar kioktatanak ill. hülyének néznek aki soha életében nem végzet hasonló munkát.
Főleg egy játékbolti eladóból lett bérszámfejtő.
A lényege az volt a mondandójának,hogy amit egy könyvelő csinál az semi az ő munkájához képest.Röhögnöm kell.....
Bocs a kifakadás de asszem sokan dolgoztok ilyen munkakörben,gondolom ti is kakadtatok volna.
Tuntun:nagyon ügyi Ricsi,tényleg jó lenne ,ha mi is így dobálnánk lefelé a kg-at.
Tanulj csak,görbüljön az a jegy.Meg parsze pihizz ,mert kibuksz.
Mgyek megnézem ,mit csinál a fiam.