Sziasztok
Legeslegelőször szívből gratulálok a legújabb kislányoknak: Julcsinak és Lilinek, valamint a mamáknak Ritának és Szamoának! (Rita, köszi az sms-t
) Nőjetek nagyra kicsilányok, jó egészséget és sok-sok tejecskét!
Karmen
Nagyon cukifalat Orsi, ahogy vigyorog a kamerába
Mókika
Végiglapoztam végre Andris képeit, nagyon szép kisfiú (IGAZI kisfiú)!
Gabi
100 gr-ot is megeszi a Petibaba, ha olyanja van (most pl. olyanja volt). Adom én Neki a cicit ha kell, 1,5-2 óránta is. Én nem látom már sárgának, de kell pár nap, mig teljesen kimegy belőle, azt mondta a doktornéni.
Gyors helyzetjelentés rólunk:
Petike: 3250 gr-al jöttünk haza (3350-el született), tegnap este már 3450 gr-ot nyomott. Nem mérem mániákusan, csak nagyon kiváncsi vagyok, de azt mutatják az adatok, hogy fejlődik a kis pocok. Napi 7-8-szor eszik, van tejcsi bőven, azt hiszem be kell szerezzem a fagyasztzacsikat, kár kidobni, ami kicsepeg, vagy lefejem. Eddig (kopp-kopp) minden éjszakát majdnem vágigaludt: este 10-kor letettük, egyszer felébred kb. 1/2 3-3 körül, eszik, majd reggel 7-1/2 8-ig szunya.
Nappal változó. Van, hogy 3 izben is 3 órákat alszik, de van, hogy két kaja között "nyűglődünk", azaz nyafnyaf van, vagy mint ma reggel, csak tekintget, be-bealszik, majd nyafizik egyet, majd ismét tekintget. Cumit nem fogadja el. Fürdeni, öltözni, pelust cserélni "imád", ilyenkor ORDÍÍÍT, mintha nyúznák
Jókat nevetünk rajta (szemét szülők, ugye?)
Igazi férfi: hatalmasakat és hangosakat büfizik és pukizik.
Szereti ha ringatják, döcögtetik a popóját. Tegnap már sétáltunk is 20 percet a levegőn, itt laposakat pislogva tekintgetett. Hát igazából ennyi a napirendünk. Már nagyon várom, hogy lehessen dögönyözni, s hogy egyre többet legyen úgy ébren, hogy tekintgessen, mosolyogjon. Félálomban egyébként már több izben láttam pici mosolyt átfutni az arcán.
Egyszóval, mint elsőbabás szülők - szokjuk egymást: Mi és a Bébi.
Mama: remek fizikai és szellemi állapotban
A kórház - főleg a csecsemőintenziv - eléggé megviselt, de ez hétfőre elmúlt. Hasam, combom, sejhajom visszanyerte az eredeti állapotát, a víz is kiment a lábaimból. Tejcsi van bőven, ennek eredményeképpen a Pamela Anderson ipari tanuló hozzám képest
A 1,5cm-s gátmetszés 3 öltése már kiesett, meg sem éreztem, már szülés estéjén vigan ülve vacsiztam
Igyekszem nem aggódó anyuka lenni, de nem mindig sikerül. Ugye ez normális? (Pl. Ha sir, miért sir, meddig fog sirni, miért nem alszik, ha alszik, akkor mennyit alszik, stb.) Elsőbabás anyukák, Ti hogy vagytok ezzel? Nekem olyan fura, de annyira fantasztikus érzés, hogy itt van egy kis manó, aki az enyém
Na megyek, elfoglalom magam, mig alszik a fiatalember.
Puszi Nektek!
Szilvus és Péter (11 naposan)