Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok!!!!Én még csak most jöttem!Egész nap az orvosokat járjuk :(

Megvannak az eredmények,nem olyan vészesek,csak a leukociták magasak,valami gyulladás van a szervezetemben,még keressük a forrást,hogy mi az!Van beutalóm a korházba,ha rosszabodik a helyzet,irány be!Lehet petefészek gyulladás is,arra kaptam antibiotikumot!Ma már nem fáj annyira,mint tegnap!

Sajna a kislányom is beteg!Hörög igy kell járnunk inhalálásra(bocsi,ha nem jól irtam,de nálunk ezt igy mondják)amikor belélegzi a baba a gyógyszereket,állitólag hatásosabb,mint ha issza,nem tudom

Melcsike veled mi a baj?Miért fulladsz?

Betti gratula a lakáshoz és tiszta szívből azt kívánom,hogy minnél többen lakjatok benne,sok kis lurkóval :D

Lyly sok sikert a bölcsihez!Akar menni Bence?

Tünci remélem már kibékültél a kedveseddel!? :roll:

Boboka hogy érzed magad?

Köszönöm csajok a jókivánságokat!!!

Pussz nektek!Jó éjt!
szintus

Jó reggelt!

Ne haragudjatok, ohgy este már nem voltam, de annyira alig álltam a lábamon.Szinte alig aludtam.Vagy az orrom dugult be, vagy köhögtem, vagy a párom horkolt.
regelre már láztalan vagyok és a torkom is jobb, most van a takonyfrász.. :?

Lyly,tényleg-tényleg ne legyen már Bencus beteg és tudjon végre bölcsibe járni!

Melcsike, akkor napközben is benéz, bizony ám! :wink:

Estére már kibékültünk a párommal, neki is rossz napja volt a melóhelyen is.Elküldték az egyik legjobb cimboráját, aki az ő beosztottja volt és 20 éve ott volt a cégnél... :(
Szóval elég ideges volt.

Betti,bizony a pcos megkeseríti egy nő életét,évekig kínlódhatna ka babáért is.Még az endometriózis ilyen rossz.Az unokatesóm feleségének van, már kétszer műtötték, de valószínű néhány évente kell.Most másfél éves körül van a gyerek náluk és olyan hormonokat kap a lány, hogy tönkrementek az idegei és a házasságuk is.Augusztusban lenne a két éves házassági évfordulójuk és már hónapok óta külön élnek.A dokik szerint egyértelműen a gyógyszerek miatt....ez is milyen borzasztó, nem?

Na, összeszedem magam és felkészülök a dokira.Este megyek, úgyhogy 9 körül érk haza.

KépKépKép
tünci28

jó reggelt

Betti
Kép
betti0412

Szia Betti,Veled is álmodtam.
:) Te hogy aludtál?
tünci28

Jaj Tünci, de nagyon drukkolok ma a dokinál!
Hátha jókat is tudna már mondani!
Mindenképpen írjál már, ha hazajöttél!

Éjfél körül aludtam el, most meg alig bírtam magam kirugdosni az ágyból. Párom már elment dolgozni én meg lopom a napot. Olyan fáradt vagyok reggelente. Annyi mindent is csinálni kellene ma...de csak nézek ki a buksimból.
Tegnap olvastam egy újságot, kinyitom...Marsi Anikó márciustól nem dolgozik, mert jön a baba...Fidel Fruzsina 2009.-re babát kért és úgy is van, nyáron születik meg a pici....szóval jól felhúztam magam, hogy ez csak így megy?

A környezetünkben született most egy kislány, a Telki magánkórházban, a csajszi végigfeküdte a babavárást, de nem azért mert baja volt, csak marha gazdagok, megtehette, és mondtam anyunak, hogy irigylem. Anyu mondta, hogy ne irigyeljem, mert nem irigyelni való az élete, nekem meg aztán mi bajom van, mitől rossza az én életem? Hát mondtam, hogy legalább neki van gyermeke.
Majd lesz neked is ne hisztizzél már. :shock: Hopsz.

Fene tudja, tényleg hisztizek?
Nem kellene, hogy így megviseljen? Én nem látom magam kívülről, csak azt érzem, hogy szomorú vagyok, de ha hisztizek, szóljatok rám.

Betti
Kép
betti0412

Sokszor az jut eszembe, hogy némelyik nő nem is tudja, mennyire szerencsés, hogy a kezébent tarthatja a kisbabáját.
Ez abszolút természetes dolog. És ilyenkor feldühít ha látom, hogy hogyan bánnak velük.

Betti
Kép
betti0412

Megyek, megmosom a hajamat....hátha az elmossa a reggeli borús kedvemet.

Itt esett az eső, de most szépen már kezd naposodni.

Betti
Kép
betti0412

Betti, mindenképpen írok,remélem jó híreket hozok.Még össze kell írnom mit akarok kérdezni tőle,mert van az "összetöppedés" szindróma, múltkor alig tudtam benyögni a telefonszámom.

Nem hisztizel.Ezt verd ki a fejedből!!!

tudod, hogy én mitől vagyok betojva?Ha már így szóbakerül, nekem az a hihetetlen és felfoghatatlan, hogy egyik hónapban nincs védekezés=másik hónap terhesség...én ezért is irigyelek másokat..hogy nem ekll hónapról- hónapra nézni a negatív tesztet...mert nem akarok emlékezni arra, hogy én mennyit sírtam ezért is.Nem akarom ezt az egészet mégegyszer.Nem hiszem, hogy ez is hiszti lenne.Ez inkább őszinteség.

Anyukáddal lassan beszédem lesz. 8)
tünci28

Jó reggelt!

És dolgozok és mégis itt vagyok!

Tünci

Remélem hogy minden rendben lesz a dokinál. És gyógyulj meg gyorsan. :wink:

Szintus

Én vérhigitót szedek, és valami okból nem tudják a beállitani a gyógyszert, vagy inkább mondjam azt, hogy valami okból nem hat a gyógyszer. 2007. szeptemberben volt egy tüdőembóliám ami elég komoly volt és azóta kell szednem a vérhigitót. És már mindig szedni is fogom életem végéig.

Kép

Kép
melcsike70

Betti

Irjál le mindent ami a gondolataidban van. Ne maradjon semmi benned, mi itt vagyunk veled.

Kép

Kép
melcsike70

Voltam a lakberendező csajszinál.
Nem is dolgoznak borzasztó drágán, meg nagyon szimpatikus volt.
Olyan nagyon rendben volt a nő, tudjátok, mikor ránéztek valakire és minden a helyén, haj, finom smink, harmónikus öltözet...én meg a kopott farmer, régi cipő....de nagyon szimpatikus volt, arról, hogy én sz@rul nézek ki, nem ő tehet.

Vettem Nők lapját is, mindig szoktam ezt az egy újságot, kinyitom, Farkasházi Réka nagy pocival.....
Mára elég is volt.

Betti
Kép
betti0412

Szèp napot lànyok!

Betti!Itt a daily times van tele magyar hirekkel! :-(
Az embernek ugy tünik,mintha a vilàg össze esküdött volna ellene...-ezek a baba dolgok engem is dühitettek az elejèn....-mèg itt is van 1 pàr babakocsis!

Lyly probàltam vàlaszolni ,de nem tudom elküldte e !?

Mindenesetre ugy lesz! :wink:

Szèp napot mindenkinek!
Vendég

Hasli, milyen időtök van?

Itt felhős, borús... :?
Vendég

Betti, azokat az embereket én is mindig irigyeltem, akiken látszik, hogy teljesen rendben vannak. Úgy értem smink mindig szolidan, szép ruci, úgy tényleg egyben van minden.
Én sem voltam sosem ilyen :cry: Bár volt egy időszakom, amikor nagyon adtam magamra, de mára ez elmúlt :? Részben az anyagiak miatt, részben inkább már jobban szeretem a farmeres öltözetet
Vendég

most telefonált a dokim,lemondta az időpontot,bejött neki két szülés.áttettük 18-ra, de csak akkor tudok menni, ha valamelyik kollegám cserél velem, mert szabi nincs mióta elküldték a kolleganőt...

elkenődtem. :cry:

KépKépKép
tünci28

Jaj Tünci de nagyon sajnálom.......meg mérges vagyok.
Fene egye meg!

Betti
Kép
betti0412

Én már jobban vártam, mint te szerintem!

Betti
Kép
betti0412

Tünci

Komolyan mondom ilyen nincs. Miért pont most? :evil: Remélem lesz valamelyik kollégád olyan rendes hogy cserél veled. Jobban vagy már?

Betti

Neki talán követelmény is hogy jól nézzen ki, hogy el tudja magát adni. És különben is farmerban is lehetsz csinos, nem a ruha teszi az embert.

Boboka

Itt is hol borus hol süt a nap, de a szél az kegyetlenül fúj.

Kép

Kép
melcsike70

Ma képzeljétek el, felhivott a nagynéném, hogy megyünk e nyáron mi is velük nyaralni, ha jönnek az amerikai rokonok Balatonra. Már tavaly volt róla szó. És mondta hogy az unokaöcsémék nem jönnek, mert a felesége augusztus 17-re van kiirva.................... :shock: Augusztus 17.? Akkor született Bogika. :cry: Az esküvőjükön még terhes voltam. :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Betti,
ez nem hiszti. Csatlakozom Tüncihez anyuval történő elbeszélgetés ürügyén.
Nálunk a másik szomszédom köszönt rám tegnap, nagyon aranyos volt, nézem, hát 5 hónapos pocija van...Paff, egy pillanatra elsötétült a világ, de azért nagyon kedves volt, jót beszélgettünk, majdnem végig babás dolgokról. Kibírtam.

BULIRÓL nem is írtatok egy szót sem.

Tüncike,
gyógyulj meg, kérlek! Dokit sajnálom.... :(
Lehet, hogy nem is tudsz elmenni? Szívesen helyettesítelek, mondd meg a főnöknek! Ez komoly!

Hasli,
nagy puszi neked a borús magyarhonból! Köszönöm, köszönjük!!! Levél még nem jött, de semmi gond!!! :)

Boboka,
ha Pestre kell mennünk, feltétlenül találkozni szeretnék veled! És a többiekkel is!!! Privi ment!

Szintus,
remélem, kiderül, mi a baj, az antibikát szedd addig is! Jelen helyzetben többet használ, mint árt.
A kórházban nekünk is kellett inhalálnunk a Pulmicort melett, annyira ráment Bence tüdejére a gennyes fülgyuszi. Nagyon élvezte, az egyetlen volt, amivel ki volt békülve, ha már kórház...
Kismanód is gyógyuljon!

Melcsike,
én nem vagyok sokoldalú, csak a nehéz életem miatt már sok mindent ki kellett próbálnom, és csinálnom. A tanító néniknek kell valamilyen hangszeren játszani, és mivel elég jó hangom van, a felvételin az egyik operaénekesnő énekeltetett, és berakott az "A" csoportba. Namármost tudni kell, hogy ide olyanok járnak/jártak, akiknek min. egy évtizedes ének-zenei tanulás, hangszerismeret, iskola áll a hátuk mögött. Nekem nem volt hivatalos énektanárom sem a középiskolában... Hát küzdenem kellett becsületesen, hogy fent maradjak, mert a csoporttársaim megnéztek egy kottát, kicsit beszéltek róla, aztán neki zongorával, szintetizátorral, fuvolával, hegedűvel, én meg kétségbeesetten hallgattam őket, és sokszor sírtam. Többet tanultam énekórára, mint németre...
A csoport énektanárát 18 éves korában az oroszok elhurcolták Záhonyól Szibériába, ahol fát vágott éveken keresztül, 41 éves volt, amikor visszakerült a hazájába... Kőkemény, hatalmas lelkű, kiváló emberismerő pedagógus volt. Sírva, rimánkodva kértem, tegyen át egy jóval egyszerűbb, gyengébb csoportba, mert szégyenszemre énekből fogok megbukni a fősulin...
Emlékszem, fújta a füstöt, a nyitott folyosóablakban álltunk, és azt mondta rám nézve: "Ne menjen maga sehová. Miért akar a koldusok között király lenni, amikor a királyok asztalánál lehet?"
Külön odafigyelt rám, szó szerint megizzasztott, a vizsgákon (6 félév után szigorlatoztunk zeneelméletből és hangszertudásból) iszonyúan megdolgoztatott, és 5-sel engedett utamra. Ma is fejet hajtok előtte, mert valami konok keménység azért átragadt rám, és ha nagyon nehéz helyzetben vagyok, voltam, eszembe jutnak a szavai.

Bölcsi egész jó volt, másfél órát volt bent, rögtön elmentem, és a gondozó nénije szerint nem is volt vele gond. Tény, hogy amikor visszamentem érte, teljesen elmerülten játszott, és sokat mesélt a játékokról. Én meg elrohantam vásárolni pelust és neki egy nadrágravaló anyagot, és olyan furcsa volt egyedül lenni ebben a másfél órában. Talán furcsálljátok, de még nem voltam ennyi időre sem távol tőle, hogy közben végül is egy idegen vigyáz rá. :roll:

Kép

Kép

Kép
lyly

Melcsike,
ezek a dátum-egyezések nem lehetnek véletlenek.
A babás szomszédom arra az időpontra van kiírva, amikor én megtudtam, hogy már nem él a kisfiam. :cry:

Kép

Kép

Kép
lyly

Tünci sajnálom,hogy ilyen hirt adott magárol az orvosod!!!Remélem,azért lecserélnek a kollegák:roll:
Jobban vagy már?

Lyly-köszönöm a jókivánságokat!Érdekes ez a történeted,amit leirtál!
TE mivel foglalkozol?

Boboka szerintem a farmeros csajok is tudnak szépek és igényesek lenni!!!
:)
Jók legyetek csajok!!!
:D
szintus

Szintus,
most leginkább munkakereséssel, a sokoldalúságomat tükrözi, hogy nem találok... :roll:
Küldtem privit!

Kép

Kép

Kép
lyly

Melcsike, igen, farmerban is lehet csinos az ember, nem is az a lényeg, de elhiheted, hogy én most nem az voltam.....
De nem is baj ez, csak azon tűnődtem el, mennyire harmóniában volt az a nő.
Ritkán látok ilyet, tényleg, ehhez valószínű kell egy belső rendezettség is, hogy magaddal jóban legyél.
Meg nyilván ez a munkája, valószínű kell is adni a kinézetére.

Na, majd egyszer én is leszek milliárdos naccságos asszony és egész nap políroztatom majd fényesre a fenekem.

Betti
Kép
betti0412

Még egy héttel ezelőtt azon gondolkodtam, leveszem az angyalkás képet, felteszek valami mást.
Hát maradt.

Betti
Kép
betti0412

Próbáltam pihenni, de nem tudok, mert most meg a levegő nem jön..csak tátott szájjal megy az oxigéncsere.
Holnap már jobb lesz.

Csalódott vagyok, de ez ne mtragédia, szégyenlem is már magam, hogy ezen nyavajgok.Nem olyan nagy szám, csak én és a hülye terveim, meg hogy kézben tartom, irányítom az életem.Hja, röhögőgörcs.Lószart irányítok.

Melcsike,azért menjetek el nyaralni, ki kell kapcsolódni, ha van rá lehetőség..bár egyszer elmehetnénk egy hónapra valami lakatlan szigetre, ahol se zaj, se szmog, se híradó...

Lyly,valahányszor olvasok rólad, mindig megdöbbent, hogy nem találsz munkát..Hát már IGAZI tanító sem kell az iskolákba??????

Betti,én is le akartam cserélni ma este az évfordulóst "próbálkozósra"..gondoltam megmondja a doki a frankót és akkor ahhoz tartom magam, hogy legalább valamiféle előrelépés történjen...

A szépség tényleg belülről fakad.Mostanában a legszebb ruhámban, a legjobban belőtt hajjal sem érzem magam tizedannyira sem "egésznek", mint pl a terhesség alatt...jó is rá emlékezni, meg nem is akarok...gyönyörű voltam.A gyermekemmel.Érte.Tőle.

KépKépKép
tünci28

Szintus ,Te jobban vagy?Kislányod hogy bírja az inhalálást?
tünci28

Tüncike-mostmár kezdek javulni,de szédelgős a mai napom!
Lassan kezdi megszokni az inhalálást a kicsi,már irtora akarja piszkálni közben a gépet,akkor látom mostmár nem fél :)

Lyly ezen én is csodálkozom,hogy nem találsz munkát...
Remélem mihamarabb sikerül,szoritok!!!

Boboka-téged hogy hívnak?

Tüncike nektek mennyit "kell"várnotok a következő babóval?Császáros voltál,igaz?Én is!!!

Üdv mindenkinek!!!! :lol:
szintus

Szintus!

Augusztus elsején született a kislányom,igen császáros voltam.
akkor a hathetes kontrollon az orvos 1 évet mondott.a kórházi orvosok legtöbbje hat hónapot..
most akartam megbeszélni,hogy most mit gondol.Néha úgy érzem simán várok még, néha meg annyira szeretném.Legtöbbször meg nem tudom mit akarok.rá kellene hangolódni.De anélkül nem jutok sehová, hogy nem látja a dokim, hogy rendben van e minden.

Örülök, hogy jobban vagytok,nálam ma tetőzik, de legalább holnp már jobb lesz, meg hétvégére, amikor dolgozni kell.
tünci28

Lányok és szintus kicsije gyógyuljatok meg gyorsan,gyorsan, innen a távolból próbálom elkergetni tőletek azokat a fránya bacikat. 8)

Lyly

Bencus nagyon ügyeske. És ne búsúlj én bőgtem amikor ott hagytam először az oviban. :( És én sem találtam a helyemet. Úgy emlékszem még mindig rá, járkáltam az egyik ablaktól a másikig, mint egy ketrecbe zárt oroszlán. :oops: Túl leszel rajta te is.

Kép

Kép
melcsike70

Akkor is vártam, hogy menj a dokihoz, énis izgatott vagyok már, hogy mit mond! De majd 18.-án. Valahogy meg kell oldani, hogy el tudj menni.

Betti
Kép
betti0412

Lányok,
én sem értem, de még csak vissza sem szólnak, hogy köszönjük, cv-jét megkaptuk. Tüncike, tanító nénikkel az országot el lehet árasztani. Nálunk sokan voltak olyanok, akik nem ide készültek, de elvégezték, és lehet, most tanítanak kényszerből. 1 állásra ma kb. 20-25 pályázó akad...

Melcsike,
köszönöm, azt hittem, csak én vagyok ilyen lökött, merthogy körülöttem mindenki lökdösi a gyerekét ide-oda, alig várja, hogy menjen már bölcsibe, oviba... Nem bírok én haladni ezzel a korral...
Ja a cv-nál ha meglátják, hogy a 38. évembe léptem, már megy is a kerek dossziéba a pályázat...
Ma a pályakezdő kell, mert azt nem kell megfizetni, arra lehet beidomítani, amire akarják. Vagy a nyugdíjas, mert az is kis pénzért is elmegy dolgozni, kényszerből. A többi haljon éhen, adja el a házát, lakását, adósodjon el.

Tüncike,
ORRMOSÁS + torokfertőtlenítő! Hát én most erre esküszöm, én is csinálom Bencével együtt. Idáig bejött...kopp-kopp-kopp

Kép

Kép

Kép
lyly

Ma végigettem az egész napot....
Mindent, ami a kezem ügyébe került. Ilyen is régen volt.
Remélem nem leszek itt kényszerevő.

Nem tudok sírni. Valahogy szombaton sikerült utoljára.
Azóta nem. Pedig eszembe jut többször.
Talán azért mert él a remény bennem, hogy csak a március, április, május van, az is csak, amíg meg nem jön.
Ha ezt valaki, valahogy elveszi tőlem, meghalok.

Tünci, egyébként valamelyik nap épp arra gondoltam, hogy mesélted a múltkor, hogy sok gondotok volt a teherbe eséssel is, én szeretném, ha most olyan nagyon egyszerűen menne minden nektek is.
Hátha változott ott belül valami már...valaminek változni kell, így már nem maradhat.

Betti
Kép
betti0412

Még jó, hogy maradt az ovulációs tesztekből még egy adaggal.
Ha most azt számolom, hogy pénteken lesz egy hete, és 10-13 nap között van peteérés, akkor majd jövő héten lassan lennie kell, utána meg a menstruáció. Ilyenkor ugyanúgy áll vissza a szervezet?

Betti
Kép
betti0412

A melleim még mindig fájnak, de a tejcsomók, amik jellegzetesen megjelennek, már eltüntek, nem érzem őket.
Szegény melleim, mindig megszívatom őket....

Betti
Kép
betti0412

Betti

Jól mondod sok minden változhat belül, sőt azt mondják 30 felett is változik a hormonháztartás. Valószinű nálam is történt valami hasonló, mert Bogika csak úgy spontán megfogant. 8)

Bizony Tüncike, pedig ha valakinél, nálam akkor ez tényleg nehéz dió. Én már 13évig, hogy hittem fizikailag képtelenség. Hiszen az orvosok is mindig ezt mondták.

Kép

Kép
melcsike70

Betti

Fogják még táplálni a gyermekedet. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Reméljük, reméljük.

Betti
Kép
betti0412

Jövő héten lassan elkezdhetném az óvatos mozgást.
Csak az a gondom, hogy nem akarok menni steppre még, az túlzott, az edzőteremben viszont szépen vissza tudnám szoktatni magam.
De ott meg ott az edző és a pofámról lesül a bőr.....megcsináltattam az edzéstervet, hogy én már várandós vagyok, hű de jó nekem....most meg mi a túrót mondjak?
Nem megyek oda többet azt hiszem.

Most is voltak közeli barátok, jöttek meglátogatni, hogy műtöttek, kérdezte a lány, hogy hogy vagyok, mondtam, jól, és hogy mi volt, mi az, hogy korrekciós műtét?
Zavart csend, aztán végül is az a lényeg, hogy rendben vagy, nem kell tudnunk, mi volt a gond, és témaváltás.
Iszonyat kellemetlen volt, miért kell szégyelnem, hogy gyermekem volt és elment, ismét?

Betti
Kép
betti0412

Betti

Az alvással hogy állsz? Gondolom nem nagyon megy most ugye? Férjeddel beszélgettek a történtekről? Tud Ő róla beszélni?

Kép

Kép
melcsike70

Nincs másik konditerem a környéken?

Kép

Kép
melcsike70

Fürödtem, hajat vágtam,olvastam,gőzöltem,orrot mostam...

No.
A FÉRFI kollegám cserélte el velem a napot..Amikor hívtam a nőt(a sokabortuszost),háááát, nem is tudom,megnézem.Aztán a pasi visszahívott, hogy egyet se félj Tüncike drága, amikor csak kell, szóljál bármikor.Na ennyi.
Akkor 18.Ha lemondja a doki, személyesen zavarok le neki egy "gyagyásítót"!!! :wink:

Betti,én is nagyon vártam,de most mit csináljak..ha még ezen is idegeskedek, akkor se lesz jobb.persze dühös voltam, de aztán eszembe juttattam más sokkal fontosabb dolgokat(Pl.Téged,Titeket) és elmúlt.

Azt hiszem ugyanúgy visszaáll a szervezet,a hormonok.

Én nem is tudom, hogyan fogom elviselni, ha próbálkozunk és sokáig nem sikerül. :cry:

lányok, az ovu teszteket hogyan kell használni?
tünci28

Melcsike
Alvás az olyan eseti dolog....most, hogy nem dolgozom, és nincs stressz, könnyebb elaludni, de éjjel mindig felébredek és nehéz visszaaludni.
Reggel meg olyan vagyok, mint akit fejbe vertek.

Másik konditerem biztosan van, csak én is olyan betojci vagyok, hogy ide nem jártak olyan izomagyak, meg fitnessz babák, itt jól éreztem magam, közel is van, igényes is.
Lehet egyszer majd rászánom magam, hogy visszaólálkodjak.

Betti
Kép
betti0412

Mint a terhességit, pisi rá és ha két csík van, a következő napok termékenyek. De vicces, mert a halvány csík nem jó, az erős csak, és nem aznap, hanem a rá következő nap kell együtt lenni, de a használati utasításon rajta van.

Tünci, nem gondolni ilyenre, hogy nem sikerül, (bagoly mondja verébnek).........ugye?

Arra gondoltam, hogy én is megcsinálom minden hónapban, hogy lássam mi a helyzet, még ha nem is kell. Megnyugtatna.

Sokarbortuszos hátsófertály meg le van tojva...a lényeg, hogy megoldódott a csere és ha a doki megint lemondja, én is felmegyek. Bicepszre gyúrok addig.

Betti
Kép
betti0412

milyen érdekes, hogy hasonlóan Bettihez én is gyötröm magam a tornával.Általában szerettem sportolni, de vannak bizonyos mozgásformák, amiközben az ember szinte dühödt rohamot indít a saját teste ellen..na néha ezt csinálom.Épp az előbb eldöntöttem, ha a doki még nemet mond, akkor kigyúrom magam a régire.Súlyzó,lábsúly,500 hasprés,lehetetlen pozitúrás gyakorlatok...Rohadjon meg az ostoba testem.

Betti,semmiképpen ne ezt érezd a barátaiddal szemben.Nem is tudom,hogyan kérdezzem, de ők haverok, vagy barátok?Mert ha barátok, akkor simán mondd el .Ha meg haverok, akkor úgyis kiokoskodnak maguknak valamit, mert ilyen az emberi természet.
tünci28

Szóval ember a talpán aki eldönti a csík halvány vagy nem...
Mindegy, nekünk segített, elsőre. A számolással abszolút elmentünk másfele, napokat, mert nekem 23 napos ciklusok voltak, ezért jobb a teszt, meg könnyebb is.

Lányok mentem, mert párom lábfájós és megígértem neki egy extra, krémes lábmaszírozást...összebújás hát majd valamikor április elején lehet. :oops:
Ennyi jár szegénynek addig is.

Betti
Kép
betti0412

Betti,ne izgasson,hogy mit mond az edző,hisz te nem tehetsz a dolgokról!Bár irányithatnánk az életünket...

Bizony,bizony még táplálni fogsz több kis csemetét is!!! :)

Köszi Melcsike igyekszünk meggyógyulni :)

Üdv.csajok!!!

Szintia
szintus

Betti

Végül is ez a szégyenkezés olyan dolog, hogy ezen én is átestem, hiszen én is hol azért szégyeltem magam, mert egy pici babám lett a többieknek. meg ott volt a normál babájuk,vagy azért, mert szégyelltem kimenni az utcára, mert meghalt a kislányom. Majd túl leszel rajta, akkor újra be tudsz oda menni.

Kép

Kép
melcsike70

Az a helyzet csajok, hogy mindig vígasztaljuk egymást, hogy nem kell szégyellnünk, nem mi tehetünk róla,(ez így is van) de azért mindig küzdünk a saját démonjainkkal...A beteg vagy korababát szülő nők akkor is egész életükben cipelik ezt a terhet, ha életben marad a babájuk.Hát még mi...

Én képtelen voltam visszamenni abbaa konditerembe.

Szia Szintus, javultok?Szép neved van, nem is mondtam,nekem nagyon tetszik!

Jó éjt Betti!
tünci28

Tünci

Férfi kollegád nagyon rendes, milyen érdekes hogy egy nő hogy lehet ilyen érzéketlen és szivtelen.

Kép

Kép
melcsike70

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?