Új privát üzeneted érkezett!

Ancsa!
:oops: :oops: :oops: nem felejtettelek el! komolyan nem! :oops: de nem igérek semmi. Igyekszem válaszolni MIELŐBB!!!
C&A-ban nem tudtam már sokat lenni. Épp hogy körbeszaladtam. :D Farmerből 1db volt összesen ami 110-es volt. Kata 108cm. Most még pont jó neki. Talán picit még nőhet is bele. De nem baj, mert Szofi cedntiben már a nyomában van. Amint lekerül róle, megy Szofira. :lol: Lehet vadászok majd még egy nagyobbat is :D Én meg 6000-ért vettem magamnak egy strech (így írják? :roll: ) farmert. Végre van egy normális nadrágom ami elég bő derékban is. Nem bugyan ki a derék alatt a hájam és még a vastag combomra is feljön. :D Próbafülke után már le se vettem. Alig tudták leműteni a lopásgátlót úgy, hogy rajtam volt a gatya. :lol: :lol: :lol:

Bori!
köszi, köszi. NAgyon aranyos vagy. :D :D :D MAjd meglátom mit mond a doki a telefonban. Nekem se akarózik nagyon menni, ha vágnak. :oops: :oops: :oops: :oops: Viszont szoliba meheténk!!!! :D :D :D

mennem kell ...

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Judy, megérkezett, nagyon köszi.

Tünde, megint igazat szóltál. :lol: :wink:
Mármint anyaság, régmúlt tekintetében....
Villő lego-desszertje meg rémületes, totál be lettem volna tojva. :shock:

Reni, sztem is jobb választani, de Te tudod. Végülis azért olyan nagy eltérések nincsenek, csak nem mindenki szereti az alternatív módokat.

Eni, Boldog február 31.-ét. :wink:
Éljen Almodovar! És még jobban éljenek az új rugik!!!

Na, ennyi jutott mostanra, de még próbálkozom, ha az úrfi hagyja!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

sziasztok,

Eni, tényleg tényleg, éljen febr. 31. :lol:

Memme, Melinda lányod aranyos lehetett amint épp szopiztat.

Bori, strandolás szuper ötlet, K imádjaa vizet.

ma már jobb volt az éjjel, de éjfélkor nagyon sírt, alig tudtam megnyugtatni, majd Szabi bekente dentinoxal az inyét és rögtön elaludt. ott aludt köztünk reggelig, egy nyakkanás nem volt. ő is f7kor kelt.
ma viszem dokihoz, szerencsére nem rendel, hanem a lakására, így még véletlenül sme kapunk el semmit más beteg babóktól.

ne haragudjatok, de K nem hagy írni... ha alszik majd még jövök.
snooopy

Tünde,
mindent áttúrtam, és mikor már lemondtam róla…MEGLETT! :D
Postázzam vagy erre jártok?
Villő kaksi tartalmon én is meglepődtem nagyon! Meg hogy 3 hétig vándorol egy hajcsat?? tejóég.. :shock:

MSE
hát nagyon ügyes lánykád (is) van!! :D Hogy csókolomot köszön! :shock: Hú hát erre én is próbálom majd megtanítani Bogit, de hogy 20 hósan!? :shock: :D
A mélykocsiba még nem másztunk bele apjukkal, de ami késik, nem múlik.. :D
Te, ha már jöttél, el kell, hogy mondjam, nekem annyira jól esett, mikor egyszer múltkor itt leírtad, hogy mennyire szeretsz otthon lenni velük, főzni rájuk (pont mikor én meg depiztem)..azóta sokat gondolok erre vissza és sokkal jobb a kedvem! (többet is főzök! :lol: ) Ha bevállalunk kistesót, akkor neked is részed lesz benne! (ha nem ciki! ezt most abszolút jó értelemben mondom!) :lol:

Memme,
hát ez a bajom nekem is, az átlag méretektől ertérőkre nem gondolnak, nekem meg a vállam/hátam széles és hozzá kicsi mell, na hát 95/A-s melltartót se nagyon találok.. :evil:
Ja, aszittem melleket.. :D Hol varratsz fehérneműt/ruhát?

Veronikusz,
oksi! Szoli: én lehet, nem feküdnék most be, de szívesen taliznék veled! :wink:

Orsi,
akkor a strandolást megbeszéltük! :D Bogi is szereti a vizet, de még csak kádban fürdött. Már úúúgy várom a nyarat!!

na megyek, mert ha már reggel az ágyban netezni kezdek, az a napom általában el is úszik…
:oops:
Vendég

Lányok! Nincs valamelyikőtöknek eladó elektromos avent mellszívója? Nekem kellene... teszveszen találtam, de gondoltam, előtte megkérdezlek titeket... :roll:
vbea

Sziasztok!

Fú lányok, 2 kupon is! szuper! Mindjárt írok priviben címet, mivel márc-én mennénk, ezért ráér postán, és Ancsa, nem kell vele rohanni, ráér kedden. Ha sikerül beszervezni bébiszitternek a keresztszülőket, akkor átlovaglunk, és hozok nektek osztrák csokit. Ha nem, akkor itthon veszem meg. :)

Memme, hát igen. Én is keresem magamat. Talán ezért foglalkoztat nagyon mostanában, hogy minden ügyintézésével együtt változtatnék nevet. (Pappné Mikéről Papp-Mikére), és ezért dilemmázok, hogy vállaljak-e el nagyobb, és másszerű (marketinges, és direktmarketinges) munkát (amihez nincsen kedvem, csak valami bizsergés van bennem, hogy akkor önmegvalósíthatnák, igaz, nem önmagamat (amúgy ez a dilemma tegnap este le is zárult... mert másik oldalon meg élvezek itthon. Villő, kismamik, net, blogolás, keresztszemezés... inkább ezt hímezném pénzért..., és végeredményben pedagógusnak készültem, tanultam, talán oktatás mellett kéne valahogyan maradni...) Szóval kellek én is, és kell a családanyaság is. Remélem, jól gondolom, hogy azért az asszonyok régen sem szorultak perifériára. Ugyan nem dolgoztak, de együtt hímeztek, kukoricát morzsoltak, kertben tevékenykedtek. Minden napos eredménye volt a munkájuknak. Városon igazgatták a háztartást, cseszegették a cselédet, összejártak a többi asszonnyal, hivatalnok férjük hazament ebédelni... szóval nem hiszem, hogy otthon gubbasztottak. Tényleg nem oda vágyok vissza. De itt akarom megtalálni önmagamat. Ami a hétköznapokban békés, és elégedett, csak ha felvillan bármilyen lehetőség másra, akkor összekavarodik, és gondolkodik....

Jó, hogy ezeket le lehet írni. Tisztul az ember. :)

mtunde

és éljen a férjem!!! leszedte a vackait :lol: a gépemről és máris le tudtam tölteni a 103 képet a fényképezőgépemről :lol: :lol: :lol: úgyhogy most készüljetek fel, mert jön a képáradat :lol: :lol: :lol:

Kép Szofi Kata szülinapján

Kép Kata szülinapi konyhája

Kép Szofi itthoni játszóruhában :lol:

Kép Szofi kidőlt :lol:

Kép Két kis zsiványom

Kép néha szeretik egymást :lol: :lol: :lol:

Kép Lányok és Nagyi

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Tünde, már most agyalok én is... röhej, hisz Jankaszáva alig egy hónapos. Igazság szerint a kérdés(ek hada) folyamatosan ott dolgozik bennem, hogy most jó, de egyszer majd... Ha őszinte vagyok magammal, magamhoz, akkor bevallom, hogy nekem ÍGY jó. A munkámban nem volt ilyen sikerélményem (najó, ha egész nap rekedtre ordítozom magam, annak kevés köze a sikerhez). De most több értelmét látom az életemnek, mint bármikor korábban. Amíg dolgoztam, marhasok ember munkájára, irodai létére akarva-akaratlanul is hatással voltam, de lám, ha nem is felejtettek, azért az élet megy tovább, és rá kellett döbbennem, nem is vagyok annyira pótolhatatlan és fontos, mint azt korábban gondoltam. Azért is agyalok mindezen, mert Férjem szokta pedzegetni, hogy akkor majd Janka már bölcsis lesz... én értem őt is, ő a józanság a családban, és a pénz is kell majd... ne értsetek félre, senkit nem is akarok bölcsiről lebeszélni, vagy erről véleményt mondani. Én egyszerűen nem érzem azt, hogy Jankát 2 éves korában közösségben szeretném tudni. Nem. Folyamatos kontroll és gondozás mellett nekem ez nem fér bele tudatilag, én nagyon szeretnék vele itthon maradni minimum 3 éves koráig... ezt nagyon nehéz beadagolni a ház urának, mert ő ezt az érzelmi síkot nem úgy éli meg. Sehogyse éli meg. Nem akarom a kiscsajt szoknya alatt tartani 18 éves koráig, ezzel nem ezt akartam mondani.

Lényeg a lényeg, hogy valami értelmes dolgon töröm a fejemet, amit akár itthonról is meg tudok oldani. Nem akarok hivatalba, céghez, multihoz, akárhova járni 8-18h, mert nem látnám értelmét...tudom, hogy nem lenne értelme. Egyébként van egy barátnőm, hasonló területen dolgozik, mint én korábban... nos, ő most beiratkozott a Tony&Guy-hoz (fodrász lesz így)... pl.
vbea

Veronikusz, gyönyörű ez a két lány! Nagylányok... hatalmasat nőttek, mióta "utoljára láttam" őket... :wink:
vbea

Kép Nagyi és Zsófi

Kép még egy :D

Kép dobozban :lol:

Kép kis tündér

Kép

Kép bölcsis farsang :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kép Zsófi fürdik

Kép Nagyok kidőltek, Zsófi meg bulizik :lol:

Kép ujjszopi :oops: :lol:

sajnos Zsófit nem tudom vigyorogva lefotózni, mert ha meglátja, hogy fotózom, rögtön figyel és nem mosolyog :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Nemrég beszéltem a dokinéninkkel. Jankaszávának megvolt az első nem-kórházi pisilaborja (sajna ezt minden hónapban meg kell csinálni)... teljesen NEGATÍV. Hála égnek. Tudjátok, egészségesen kell kibekkelnünk a következő heteket - műtétig. :)
vbea

Eni, szívemből szóltál. Én sok gyereket tanítottam, tlejs zívemből, és sokan szívesen emlékeznek ezért rám. Ez pótolhatatlan szerintem, mert nem mindenkitől kaphatják meg. DE itthon lesz minimum 2 gyerekem, és ők viszont emiatt nem kaphatnak kevesebbet. A munkám többi része: pályázatok, ISO és társai pedig igenis pótolható. Minden más is.

Nekem is jó lenne valami itthon. DE ha azt sok órában csinálnám, Villő nem hagyná. Ők nem tolerálják, hogy anya ugyan itt, de mégsem. Szakmai szemmel rosszabb, mintha intézményesítem a gyereket, és én elmegyek munkahelyre. (persze Janka más tészta, asszem én sem merném bölcsibe adni...)

Ha megengeded, elküldöm neked azt a levelet, amit írtam a az ajánlatra... kicsit hosszú, hogy ide bemásoljam, de annyira egyre jár az agyunk!!!

Veronikusz, de jó, hogy tudsz képeket tölteni végre. Olyan szépek!!!

mtunde

Eni!
de jó Jankusz laborja!!! De hát tudjuk: Csúcs ez a kiscsaj!!!! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Elvesztettem a fonalat mikor voltam utoljára...

Aproo!
Neked kitartást a kiscsávóhoz! Nem semmi fazon! :lol: :lol: Enyém hasonló temperamentumú most némelyt csillapodott...

veronikusz!
Jajj, de édesek! Végre képek róluk! És jé tényleg hasonlít a két kiscsaj!

Dorka!
letti talpikra pusziiii! Megkaptad a válasz privimet?

Én is valami itthoni pénkereseti lehetőségen töröm a buksit, valami már eszembe is jutott

:lol: :lol:

Na megyek a kicsi megunta a hason fekvést

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi!
dobjál te is pár képet!!!!! lécccci! lécccci! :D :wink:
publikus a tipped az otthoni munkára? :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!
vagyok, vagyok....nem túl rózsásan...ezek nem az én heteim :cry: csak a rossz hírek............

Dorka
Letti tappancs :cry:

Veronikusz
gyönyőrűek a lánykáid

itthoni munka nekem is jól jönne :? ma levonták a hitelünket :cry: :cry:

emano/Andi
KépKép
emano

andi! :(

mtunde

Vica
boldog születésnapot!!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Hahó!

Veronikusz, csajok hihetetlenül szépek!!!! Nagyon nagyon!

Engem is érdekelne Steff, ha public. Igen, hsz-id alapján Martin hasonló lehetett mint Levi.
Ma is kész volt mindenki tőle babamasszázson. A legtöbb baba laza háton élvezte a masszírt, Levi meg "felpattant" és folyamatosan vigyorogva "kifutott" a kezeim közül, én meg hason próbáltam valamelyest elérni a lábujjait. Ugye mindkét szomszéd baba cumiját be akarta gyűjteni, mert a sajátja a szájában volt, így azt nem látta, gondolta jók lesznek azok is. :roll: :lol:
De itthon kidőlt, mostanában ébredt fel. :-)

Andi, sajnálom nagyon! Mik a rossz hírek még? :-(
Akkor írjam az Ausztráliát, Buttont és a Gettomilliomost?

Csajok, aki még kért filmet, mondjátok a véglegest, leírtam fentebb a választékot....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Igen, Vicának BOLDOG SZÜLINAPOT! :D
vbea

ApróZsó
gettomilliomos nem kell köszi, a többi mehet, ha kell 3. film azt rádbízom :lol: valami jót
tegnap meghalt a nagypapám(anyu apukája) 91 éves volt.....holnap lesz a temetés
úgyhogy lelkileg kész vagyok.....

emano/Andi
KépKép
emano

Vica, sajna nincs wiw-em, de lesek és Isten éltessen!!!!

És még egy örömhír (nekem) vaterán túrtam feleárért egy másfél évig használt maxi cosi xp gyerekülést, jövő héten megyek meglesni, képen szuper.... :lol:

Munka, nekem annyira felemás érzéseim vannak. Mert ugye ha nekiállok, 3 év múlva szakvizsgáznom kéne, de akkor nincs kistesó, mert ha egyszer elkezdem a gyakszit, azt nem tudom újra abbahagyni. Ha tényleg szakmámban akarok elhelyezkedni.
Ha meg kistesó, akkor egyre kisebb az esélyem, hogy szak-jogász leszek, mert ugye a jog az ami évente is eszméletlen sokat változik.
Másfelől, meg ha az ember nem vezető közjegyző/ügyvéd, stb. akkor ez konkrétan hajnaltól éjszakáig tartó műszak beosztottként, mondjuk egy ügyvédi irodában, van ismerősöm, aki 7-10ig nyomja mindennap....de Ő majd egyszer magánpraxist akar.
Nálunk meg az ugye még min. 3-4 év és milliók, mert ugye kell külön iroda, stb.....szóval sztem nekem ez már nem fog összejönni, az az igazság annyira nem is vágyom rá.
De akkor meg marad a bürokrácia útvesztője, apeh, önkorik.....hát, nem túl izgi, de legalább fizet valamennyit. Viszont akkor már milliószor inkább Levi+tesók (amúgy is) :oops:

Na, bocsánat, csak Tünde gondolatmenete kihozta belőlem azt ami kb. minden csendes 10 percemben (fürdés, főzés egyedül) foglalkoztat, mert ugye nekem határozott idejű a munkaviszonyom és totál meg leszek lőve, mert lejár most dec.31.-én és utána halvány lila köd, hogy mi lesz velem/velünk. :roll: :?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Zsó! Maxi cosi éljen! Lassan Bencinek is kell majd új, ha az övébe Jankut akarjuk beletenni...
Ami meg a jogot illeti. Ja, uncsitesóm még éjfélkor az irodából ír emailt... :shock: Automatikusan nem hosszabbítják meg a szerződésedet az önkormányzatnál? :?
vbea

sziasztok,

vagyok még, csak nem mindig van időm írni... meg ez a torna se akar összejönni, most após vigyázott (volna) Annára, erre a torna maradt el :?
Ma meg elmentem a jogsimért a központi okmányirodába. A legjobb épületszerkezet babakocsival... 2 lépcső fel, ajtó, majd két lépcső le és rögtön megint 2 lépcső fel... Éljen az akadálymentesített közigazgatás...

Andi,
már eddig se tudtam mit mondani, most meg... :( (((((( )))))))

Zsó,
ilyenkor megszüntetik a szerződésedet? Gondolom a határozott idejűnél nem vagy védett :(

Steffi,
ha publikus, akkor otthoni munkalehetőség engem is érdekel :oops:

Dorka,
hugomék már most nagyon köszönik a kádat, küldtem nekik fotót és máris tetszik ;) Na meg Annának is tetszik úgy látom ;) Legalábbis nagyon vigyorgott benne amíg lefotóztam...

Veronikusz,
lányaid gyönyörűségesek :D

Nna, megtalálta az előszobatükröt... :roll:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

na megjártuk a dokit, utána meg anyáékhoz mentem.. vlmi aftás fertőzést kapott el, ezért volt a fájdalom a szájában. + ehhez jött hozzá a fogzás is... szegénykém!!! annyira szenved, kaptunk ecsetelőt, nem igazán engedi, h kenegessem. alig eszik mert gondolom mindne csípi a száját. :cry:

Zsó, sajnálom a holnapot, úgy szerettelek volna látni titeket!! :cry:

Veronikusz, lányaid csodaszépek!!! azok a fürtök, mindig meg kell állapítanom, h csodásak! és mennyire hasonlít már most Zsófi a nagyobbakra. ő is szopizza az ujját? olyan édesek, nem?

munka: hát nehéz kérdés. egy itthoni munka nekem is jól jönne, nekem sem áll szándékomban 8-18ig dolgozni így lemaradok a gyerekeimről, nem látom felnőni őket. pedig vlmit kezdenem kell, mert ugye 1 fizetés nem sok. :cry: :oops:

Andi, jaj de sajnálom! +++++++++++++

nem hagynak írni... férj kitúr..+ mennem kell, mert csak-anya-jó!
snooopy

Sziasztok!

Vica
Boldog születésnapot!

Heni
Az én naptáramban hétfőn volt Henriett nap. Boldog névnapot!

Veronikusz
Lánykáid :D :D :D Gyönyörűek!!!!!És nagyon hasonlítanak egymásra! A nagyokról nem tennél fel kiskori képet? Már ha van időd rá. Csak az összehasonlítás miatt!

Aprózsó
Nem egyszerű neked Levivel. Eddig azért is nem írtam, mert nem akartalak megijeszteni, de nálunk a tágabb családban is volt ilyen elájulós hisztis gyerek. Vizsgálták, vizsgálták, de nem találtak semmit. Kb. 4 éves korára nőtte ki, de tényleg rémisztő. Azóta valami változás nálatok?
A hugom meg nagyon fülfájós volt, de arra meg az (legalábbis nála)iszonyúan sikítós sírás volt a jellemző!

Eni
A képeket megnéztem! Nagyon szépek vagytok! :D :D :D És én úgy látom, nagyon hasonlít egymásra a két gyerkőcöd!

Ancsa
Lara tündéri! :D :D :D Mint mindig!
Én is játszottam honfoglalót, de még csak a gyakorlószobában. De nem nagyon tetszett, mert néhányan elég csúnya üziket írtak.

Memme
Ruha- és egyéb ügyekben teljesen megértelek. Hátfájást, derékfájást elzavarni.

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Judy
Azért nem hívtalak a múlt héten, mert elég későn végeztem, aztán össze kellett szedni az ördögkéimet három helyről. Mikor jöttök legközelebb errefelé? Bármikor szívesen látlak, csak egyeztessünk időpontot.

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Vica!
Isten éltessen!

Munka: na mindenki milyen kis kiváncsiii :lol: semmi különös, ruhákkal szeretnék bizniszelni (tudom, hogy nem így kell írni, csak most egyszerűbb).

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Andi, részvétem. És ().

Eni, örülök a negatív leletnek. Kövek a szívről...

Hát itt van a harmadik Kis Fürtös! :) Veronikusz, Zsófiról is azt mondanám, hogy Kata vagy Szofi kiskorában. Ugyanaz a mosoly, ugyanaz a tekintet... Legények kapkodhatják majd a fejüket. Te is... :wink:

Munka: én sem adnám bölcsibe Esztert és Melindát is csak három és fél évesen oviba legkorább. De azt nagyon el tudnám képzelni, hogy a főállású anyaságom mellett, adjak mondjuk néhány táncórát. Ez ugye mégsem olyan meló, ahol úgy hajtom le magam, mint egy cégnél, vagyis ez az, hogy én hajtom le magam, és nem engem mások. Max. a gyerekek, de ez a meló. Játékot tanítani, táncolni mégsem ugyanaz, mint szervezni, intézkedni stb.
Viszont a saját én-em alakulása szempontjából muszáj kimozdulnom, mert történnek már nem jó dolgok is bennem.

Aproo, hát én úgy fogalmazok - mert azt látom -, hogy óriási különbségek vannak doki és doki között. Nyilván mindegyik a tudása legjavát adja a legjobb szándékkal, csak mások a tudások, a szüléshez való hozzáállások.
Számunkra legalábbis nem az a kérdés, hogy a doki aki kíséri a szülésünket szereti-e az alternatív módokat. Mert én szülök és nem az a kérdés, hogy ő mit szeret. A szülésem nem a dokiról szól. Azért választok dokit és szülésznőt, hogy úgy kísérjen, ahogy az nekünk jó, mert úgy fogok a legkönnyebben szülni. Ha térden állva esik jól úgy, ha fekve akkor úgy. És pl. ne vágjon bele a húsomba csak azért, mert úgy szokta meg, valamikor ezt így tanulta. (Nyilván, ha elkerülhetetlen, akkor igen, de az más kérdés. De ab ovo ne.) Ne adjon oxitocint csak azért, hogy meggyorsítsa, ami egyébként magától is menne. és még sorolhatnám.
A lényeg, hogy nem az a lényeg, hogy ő hogyan képzeli a szülést - az én szülésemet - hanem az, hogy az természetes módon
nekünk hogyan jön.

Az már más kérdés, hogy kórházak között is sok a különbség és a Kútvölgyiben hál Istennek már számos olyan dolog nincs ami sok helyütt bizony van. Ez jó.

Mentem, eltört egy csésze, Apja küzd.

Kép

Kép

Kép
memme

Adri,
semmi gond, gondoltam, hogy nem végeztél. Én ma terveztem OEP-et, de mikor megláttam a sorszámon hogy 50-en vannak előttem kijöttem... azért 3napi hideg élelmet nem csomagoltam :?
Nem tudom még mikor járunk arra, mert 1-2 órákra sűrűn megyünk, de akkor nem tudok elszabadulni... De ha lesz ilyen alkalom megint, akkor szólok ;)

Orsi,
Kolosnak gyógypuszik!!!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Heni,
ma már meg tudtam nyitni az Állatkert Játszóházas honlapot. Tényleg jól néz ki. Mehetünk ;)

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Snoopy!
Szofinak is volt ilyen aftája és már Cataflamot kapott a fájdalmára :cry: nem evett, csak vizet ivott. :cry: TANTUM VERDE sprét kellett vennünk. Ez száj- és torokfertőtlenítő. Azon van egy hosszú pálcika, azon keresztűl jön a permet és jól be lehet vele permetezni a szájába. Élvezte a fujogatást!!! Pár nap alatt rendbejött. Sok-sok gyógypuszi pici bibijeire! :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Veronikusz!
Hihetetlen jók a képek!!!!!! Nagyon szépek ezek a Lányok!!!!!
És hihetetlen, hogy Zsófi mennyire hasonlít rájuk!!!!!!!!!

Otthoni munka!
Én a teszveszen szoktam "kerskedni"...iszonyat cuki rucikat rendelek külföldről és eladom :D jópofa dolog, meg néha játékokat is szoktam intézni...
Most épp jegelem a dolgot, mert közben mint írtam elkezdtem dolgozni...
Ne gondoljatok nagy dologra, pont csak annyi, hogy ne szenvedjek itthon attól, hogy nincs semmi "dolgom"...reggel elséta ovi, haza, ebédfőzés, motorozás a játszón, alvás, oviba menés...
Szóval így 4 év után ez más nekem nem volt pont megfelelő, de közben meg ugye imádok velük itthon lenni...
És akkor jött az égi jel....
Még a gyedemet sem kell visszamondani, mert megoldják nekem a dolgot...akkor dolgozok amikor szeretnék (sok anyula van ott) és hihetetlen jól fizet....
Én jelenleg 2 délután dolgozom, illete akkor megyek tárgyalni és már annyi embert megismertem akikkel olyan jókat dumcsizunk és ez nekem nagyon nagyon jó...ÉLVEZEM, hogy élvezem :D
Nem akarok titkot csinálni belőle, szóval pénzügyi tancsadóként helyezkedtem el, de én ezt szerettem volna csinálni és hihetetlen, hogy mennyi új dolgot tanultam már és hogy még a gazdasági válság jó oldalát is végre megtaláltam :D

Andi!
Jaj ezek a rossz hírek :(
Nagyon sajnálom!!!!!!

Kép

Kép
cukipofa

Veronkusz, cataflam?? hú, az dúrva. én azt szoktam néha ha elviselhetetlen a fejfájásom.
mi vlmi gyógyszertári-ott kevert gyógyszert kaptunk, azzal kell ecsetelni. de holnap megkérdezem/keresem ezt a tantum verdét, ezzel könnyebbnek tűnik a beadás. az ecsetelő kissé nehézkes, ordító gyerek az ölemben, kifeszített száj, és a fültísztítóval próbálok a szájába nyúlkálni... :roll: :oops:

csak tudnám hol kaphat el ilyet???

Heni, Judy az állatkerti játszóház tényleg jól néz ki.

vlki aki volt már a camponában a játszóházban, kolos korabeli gyerekeknek van ott játszanivaló??
snooopy

Jaj, Andi, most olvasom....borzasztóan sajnálom!!! :cry: :cry:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Jaj, de maki vagyok: Eni, persze hogy persze, éljen Janka negatív eredménye, csak így tovább!!!!

Adri, azóta nem volt olyan ájulásos hiszti, szegény ahogy rákezdene, eszeveszett erővel fújok a szájába, amitől nagyon ledöbben mindig és csend lesz. :wink:

Egy kérdés eszembe jutott:
Mennyi pelust szokás elhasználni egy nap ennyi idősen? Mert ugye csak a szopi van, ami folyékony, mást meg nem nagy sikerrel próbálunk, sztem max. 10 milli/nap teából/vízből.
És sztem kevés a pelusfogyasztásunk is.... :roll:

Orsi, én is nagyon sajnálom. Bocsi, még a mail-ig nem jutottam el, láttam, hogy írtál, de ma kissé mozgalmas napunk volt.... :roll:
Kolosnak gyógypuszik ezerrel.

Memme, tökéletesen egyetértek. Én csak arra írtam, hogy van olyan doki a Kút.-ban akinek más az elképzelése, attól még nagyon jó szakember, de nem biztos, hogy adott esetben az alternatív szülések terén laza és ha pont Ő az ügyeletes, akkor nem bizti hogy az éppen szülő nő a saját nyavalyája mellé még vitába szállna vala is, mármint a dokival....erre írtam, hogy jobb kitapasztalni, választani előre, nem? :roll:

Ajaj és Heni még az én naptáramban is szerepel.... :oops: :oops: :oops: :oops: Boldog Neved Napját!!!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

ki ért a homeóhoz??
ezt találtam neten, de melyik kell a Kolosnak?? szerintetek? tudom nem láttok a szájában, vannak rajta fehér foltok, a nyelvén is, de duzzadt az ínye, de az lehet a fogzástól is, meg nyálzik de nagyon!

Borax
afták, csecsemőkori szájpenész (helyi kezeléssel kiegészítve!) elsődleges szere. Adagolás: 30CH naponta 3x5.

Mercurius solubilis
elsősorban az egész szájnyálkahártyát borító fájdalmas, hólyagos elváltozások esetén (legtöbbször vírus okozza), ha nagyfokú nyálzás, szájbűz, duzzadt nyelv és gyulladt íny van a tünetek között. Adagolás: 15CH naponta 2-3x5.
snooopy

Andi +++
vbea

Andi
Borzasztóan sajnálom. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Sok-sok erőt! Sokat gondolok rátok.

Betegeskedőknek sok-sok gyógypuszi!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Egy kis jókedv
Kép
Képilyet is tudok

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Andi!
:cry: :cry: :cry:
(((((())))))

Veronikusz,
csajaid!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mégis mennék szoliba! :D (elég volt látnom Rubint Rékát a tévében.. :twisted: ) Mikor?

Tünde,
postázom akkor amint kiszabadulok itthonról :D

Kolosnak gyógypuszik!
Vendég

Adri
miért törött el a mécses? Olyan cuki! :D
Vendég

Ha már a strandnál vagyunk, mi a véleményetek a bébi napszemüvegről? Hol lehet beszerezni, melyiket érdemes? Egyáltalán megtűrik magukon?
Én egész nyáron szeretek napszemüveget hordani, anélkül hamar fájni kezd a szemem, de munkavédelmi boltban veszem őket, ott viszont nincs baba méret :lol:
Vendég

Úgy látszik a du-i hsz.-em nem ment el...... :twisted: :twisted: :twisted: Utána be sem tudtam lépni......

Szóval,
Veronikusz: tátott szájjal néztem a lányokat. hihetetlen tüneményesek a fürtjeikkel. Kíváncsi vagyok Zsófi is kapott-e belőlük. Beszarás lesz a 3 csaj egymás mellett....... Rólad nincs fotó Velük?

Andi: ((((())))) én azt hittem ezt már nem lehet fokozni....... +++++++++++ el is dugulok a bajaimmal. Akartam kérdezni, anyudat miért olyan sokára temetitek? ( persze ha nem vájkálok nagyon....)

Adri, Zsófi:. köszönöm, aranyosak vagytok ( én nem is tudtam hogy másodikán is van - bár most rémlik már... ) de 16-án tartom :wink:

Hűha, Matyinál min törött el ennyire a mécses? Kell ilyen fotó is, nem lehet mindig mosolyogni. Milyen jó lesz ezt nagykorában visszanézni.......

Snoopy: igen jó Kolosnak is a játszóház a camponában......

akartam még mást is , de megyek Bk-t nézni :oops:

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!

Én is itt, idáig olvasó módban voltam, mert az utolsó 3 hetem nagyon húzós volt. Tanultam, mert ma volt az urolsó vizsgám!!! (Lesz még 1, de az csak májusban, így kicsit tudok pihenni) Nagyon kemény volt, iszonyú sokat kellett tanulni és eléggé szívózott az egyik tanár, de sebaj túl vagyok rajta és az a lényeg!

Előszőr is minden szüli-névnaposnak és hófordulósnak sok-sok boldogságot kívánok!!! (elnézést, hogy nem név szerint sorolom fel őket :oops: )

Andi: Nagyon sajnálom , amin most keresztülmész! Sok erőt kívánok! (Megkaptad az sms-em?)

Memme, Renáta: Nekem nincs rossz tapasztalatom az ügyeletesnél való szüléssel, bár nekem iszonyú szerencsém volt, mert kedvenc Vidadokink volt ügyeletben :-) Egyébként is hozzá akartam járni és a gyerek is úgy gondolta, hogy nála szeretne születni. Remélem ketteske is így gondolja, mert én is pont a szabija idejére vagyok kiírva :-(

Veronikusz: Nagyon szuperek a képek!!! Petyát teljesen lenyűgőzte Zsófi!! :lol: Itt ült az ölembe vigyorgott rá és mondta, hogy "baba-baba"

Természetesen, minden baba gyönyörű a képeken!

Dorka: Sajnálom Letti lábaim a pöttyöket, de bevallom így kép alapján szerintem nem annyira csúnya. Szuper Berke helye :-)
(Még mindig gondolkodom a sterilizálon :oops: , de szerintem nagy az esélye, hogy kell)

Kati: Ügyes vagy, hogy dologzol a gyerekek mellett!

Munka: Én sem tudom,hogy mi lesz, mert a munkámat a gyerekek mellett nem biztos, hogy fogom tudni csinálni, családbarát munkahely, pedig nem igazán van Magyarországon :-(
Pont ma hívott a fönőköm, hogy 2 hét múlva kellene 1 hétre helyettesítenem bemenni, ami szép és jó, csak a gyereket nem tudom megoldani, sajnos a nagyszülők dolgoznak még :-( Éljen a kitolt nyugdíjkorhatár :x

Timi: Kérdezted, hogy vukkal mi van? Még a múlthéten találkoztunk, de úgy néz ki,hogy végleg elköltözött :-)

Dóri: Sajnálom,hogy Donát egyenlőre nem fordult be, de igaza van a lányoknak, hogy az a lényeg, hogy mindketten egészségesek legyetek.

Egyébként valamelyik éjjel én is azt álmodtam, hogy a baba nem illeszkedett be a szülőcsatornába és dokibácsi mondta, hogy akkor 2 hét múlva császár. Teljesen bepánikolva ébredtem, bevallom idáig eszembe sem juttott, hogy császárral szüljek.... :shock:

KépKép

KépKép
cukorfalat

Még annyit, hogy a szülésznőm is szuper volt a szülés alatt, most is vele szeretnék szülni!!!

KépKép

KépKép
cukorfalat

Sziasztok....
Sajna nincs jó periódusom túlzottan.....
Andi!
Sajnálom :oops: :oops: ++++++++++++++++++

Veronikusz!
Hihetetlen édesek a csajok :lol: :lol: ZSófi is tündéri csajszi :lol: Büszke lehetsz rájuk, komolyan mondom :lol: :lol:

Steffi!
Írtam válasz privit, lehet, hogy nem kaptad meg .Múltkor Heni sem kapta meg :oops: Elfogadom amit beszéltünk ha még áll az ajánlat :oops:

Eni!
Küldtem neked "levelet" postán még pénteken.Megkaptad????

MI!
A Lettit holnap viszem a SOTE bőrklinikára megmutatni. Felhívtam azt a nőt akinél hétfőn voltunk, mert szeretnék neki csináltatni egy genetikai vizsgálatot, hogy valóban az e a baj amit mondott. Azt mondta, hogy utánaérdeklődik a dolognak. MA felhívott és azt mondta,. hogy március 16-ra intézett műtéti helyet a Heim pálba a Lettinek és kivesznek egy darabot a talpából. Ott kell aludni meg ilyesmi... :oops: :oops: .kilettem nagyon :roll: :roll:
Gondolkoztam gondolkoztam és arra a következtetésre jutottam , hogyha neki egy gyógyíthatatlan betegsége van akkor minek kaszaboltassam össze a talpát és tegyem ki egy ilyen dolognak , amikor ugyysem tudnak rajta segíteni.A balász bátyja kutatóorvos amaerikában és orvosi műszereket fejleszt, ő azt mondta, hogy vérből is meg lehet állapítani (DNS) . Ezt mondtam is a dokinőnek aki azt mondta, hogy az hosszadalmas dolog, hónapokig tart.(gondolom nagyon drága és ezért nem azt az utata választják)Ugyhogy holnap elviszema Sote-ba szombaton meg a Heim Pál vezető bőrgyógyának a magánjába megyünk......a végére szeretnék járni.....
Bocs ha valakit kihagytam....
Larát megdícsértem már a szülinapi képeken???HA nem akkor most megteszem. Csuda cuki és a torta is klaaszz volt. :lol: :lol: :lol:
A horvát cukrászda csinálja ezeket , ő készíti a többi cukinak is asszem......

Jah és a képek a Tündének...
Kép Kép Berke szobája Kép Letti lánykája Kép Kép Letykó szobája

KépKépKépKép
vdorka3

sziasztok, en is depizek, elegem van mar a telbol, meg Zsofinak jon a foga es keveset alszunk, meg egyeb csaladi problemak...azert olvaslak titeket neha...

Jankanak tovabbi drukk, Lettinek is, h kideruljon tevedtek!

Andi, neked +++++

Veronikusz, vegre latjuk a lanyokat, nagyon edik!

Tunde, van az a weboldal, ahol sokan aruljak a kreativ munkaikat:
http://www.meska.hu/ hatha igy te is tudnal otthon ilyesmivel foglalkozni, egyebkent en is vmi otthoni munkarol almodok, a legutolso munkahelyemre biztos nem mennek vissza, reggel 9-tol este 7-8-ig kellett nyomni.
nekem is van kuponom a Lover szalloba, ha kell meg, marc 31-en jar le.

Dori, mikor szultem, a szobatarsam is csaszarra keszult, mert nem akart befordulni a baba, meg is jelent a megjelolt idopontban, es kiderult, az utolso pillanatban megis befordult, ugyhogy kuldtek haza, es jott rendesen szulni amikor magatol elindult...probald te is megbeszelni a babaddal, h igy tegyen!

bebi napszemuveg, en a patikaban lattam, h aruljak, nekem nem tul szimpi...

banana

Sziasztok!

Hát igen, ezek a szürke napok már eléggé az ember idegeire mennek!

Heni, akkor előre is Boldogat! :wink:

Babanapszemüveg: akik síelni mennek babával nagyon nagyon ajánlott, mert a hóvakság eléggé kemény még felnőtt korban is, nemhogy babáknak....szóval a brendonban van szemcsi, csak nem olcsóság, olyan 6-7000 körül mozog.

Dorka, nagyon szépek a szobák, de Veled mizu??? Privim megvan?

Heni, ( bocsánat de ha már rá is kérdeztél, bár nem tőlem, de nagyon kikívánkozik), szóval, amikor nagyim múlt áprilisban elment, április végén, akkor az első temetési dátumunk június közepére szólt. :shock: Mivel a remek és fantasztikus egészségügyi reformok következtében soha nem látott mértékben halnak meg az emberek, így nincs kapacitás. Legalábbis ez volt az indok. Aztán protekcióval kaptunk egy közel 3 hét múlvára szóló időpontot, ami meg azért áll-leakasztó, mert ha az ember munkát keres, suliba akar iratkozni, ott valamelyest érthető, ha protkót használ, na de hogy ott tartsunk, hogy egy szerettünk eltemetéséhez is ez kell. :shock: :evil: :twisted: Na, inkább nem is ecsetelem, mert sztem ez önmagáért beszél, nekem meg eléggé mellbevágó még most is.

Cukorfalat nagy nagy gratuláció, hogy túl vagy a vizsgán és ama "elhatározáshoz" is hogy kiköltözteted Vukkot a házból. Végre, végre, éljen!
:roll: :wink:

Pelushasználat, senki? Memme, tudom, Ti a másik véglet voltatok, óránkénti cserével. :)

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

JA, Orsi, Borax-al kezelik a szájpenészt, de sztem erre is jó. Azt hittem, az lötyi, ezek szerint nem. :roll:
A másikat nem tudom, Reninek van kisokos könyve, meg anyósomat kifaggatom majd ma. Csak jusson eszembe.
Jövő héten csütörtökön Ringató, ugye nem felejtetted el? Utána banzájolhatunk!

Veronikusz, és aki még Bfok környékén lakik? Titeket nem érdekel?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?