Sziasztok!
Én is itt, idáig olvasó módban voltam, mert az utolsó 3 hetem nagyon húzós volt. Tanultam, mert ma volt az urolsó vizsgám!!! (Lesz még 1, de az csak májusban, így kicsit tudok pihenni) Nagyon kemény volt, iszonyú sokat kellett tanulni és eléggé szívózott az egyik tanár, de sebaj túl vagyok rajta és az a lényeg!
Előszőr is minden szüli-névnaposnak és hófordulósnak sok-sok boldogságot kívánok!!! (elnézést, hogy nem név szerint sorolom fel őket
)
Andi: Nagyon sajnálom , amin most keresztülmész! Sok erőt kívánok! (Megkaptad az sms-em?)
Memme, Renáta: Nekem nincs rossz tapasztalatom az ügyeletesnél való szüléssel, bár nekem iszonyú szerencsém volt, mert kedvenc Vidadokink volt ügyeletben
Egyébként is hozzá akartam járni és a gyerek is úgy gondolta, hogy nála szeretne születni. Remélem ketteske is így gondolja, mert én is pont a szabija idejére vagyok kiírva
Veronikusz: Nagyon szuperek a képek!!! Petyát teljesen lenyűgőzte Zsófi!!
Itt ült az ölembe vigyorgott rá és mondta, hogy "baba-baba"
Természetesen, minden baba gyönyörű a képeken!
Dorka: Sajnálom Letti lábaim a pöttyöket, de bevallom így kép alapján szerintem nem annyira csúnya. Szuper Berke helye
(Még mindig gondolkodom a sterilizálon
, de szerintem nagy az esélye, hogy kell)
Kati: Ügyes vagy, hogy dologzol a gyerekek mellett!
Munka: Én sem tudom,hogy mi lesz, mert a munkámat a gyerekek mellett nem biztos, hogy fogom tudni csinálni, családbarát munkahely, pedig nem igazán van Magyarországon
Pont ma hívott a fönőköm, hogy 2 hét múlva kellene 1 hétre helyettesítenem bemenni, ami szép és jó, csak a gyereket nem tudom megoldani, sajnos a nagyszülők dolgoznak még
Éljen a kitolt nyugdíjkorhatár
Timi: Kérdezted, hogy vukkal mi van? Még a múlthéten találkoztunk, de úgy néz ki,hogy végleg elköltözött
Dóri: Sajnálom,hogy Donát egyenlőre nem fordult be, de igaza van a lányoknak, hogy az a lényeg, hogy mindketten egészségesek legyetek.
Egyébként valamelyik éjjel én is azt álmodtam, hogy a baba nem illeszkedett be a szülőcsatornába és dokibácsi mondta, hogy akkor 2 hét múlva császár. Teljesen bepánikolva ébredtem, bevallom idáig eszembe sem juttott, hogy császárral szüljek....