Sziasztok!
Még jöttem egyet lefekvés előtt:
Kismanó, Benta nagyon ügyesek vagytok, hogy így elintéztétek a gyerekorvosokat. Egyébként tényleg jogos, hogy ha valaki kérdez annak válaszoljanak. És igaz, hogy az ember nem a szaktudásukat kérdőjelezi meg, csak biztos akar lenni abban hogy pl. nem keverik össze.
Heni, nem jól tudod: már nincs olyan hogy körzet. Illetve van, de mivel szabad orvosválasztás van, bárkihez leadhatod majd Benito tah kártyáját és az köteles őt ingyen ellátni. Azért szoktak pénzt kérni a dokik, ha házhoz hívod őket (pl. a kötelező oltásokra)
Sajnos ahogy leírod a választék így is elég gyér nálatok.
A gyerekszoba gyönyörű lett, én máris beköltöznék!
Kismanó, az a fura, hogy ha valaki lát egy amerikai filmet, ahol a sok gyerek (akik pl. már felnőttek) hazamennek, és történnek az események, mosolyog. Viszont ha az életben is ezt látja, hogy valakinek sok gyereke van, akkor elképed. Én sem értem. Valószínűleg senki sem hülye, mérlegel, hogy mit bír és dönt. Szerintem nagyon jól döntöttetek, a nagycsaláddal. Mi is 3 gyereket szeretnénk, bár a férjem mondta, hogy jobb lenne, ha párban lennének - nem lefelé gondolta kerekíteni...
Banka, én is így voltam. Nem ismerek sem anyukát sem kismamát a kerületből. Én megkérdeztem a védőnőt, és amelett döntöttem aki homeopátiával is foglalkozik. Ha nem jön be, váltunk.
Benta, jó programotok lesz hétvégén. Egyszer már mi is elmegyünk ide!
Képzeljétek kibontottam Áron játékát. Ez egy zenélő bárányka.
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25
Úgy döntöttem mától hallgatom minden nap, hogy megszokja a hangját és majd megnyugodjon rá. Hát vagy 4x meg kellett hallgatni, mert hatalmas dörömbölésbe kezdett, mikor rájött, hogy vége, és nem kezdődik újból!
Azt tudom, hogy Áron is már fejfekvéses, de még nem figyeltem meg melyik a keze és a lába, de majd most megfigyelem!
Jó éjt lányok!