Új privát üzeneted érkezett!

Most néztem ezt az Andikozmetikát. Van mézes szőrtelenítés! Próbálta már valaki? Milyen? Kipróbálnám....
sylph

Sajnálom!

Aha, mivel itthon voltam a kicsivel, így tudtam, hogy esélytelen...
A kisfenyvesbe és a gyula utcaiba próbálkoztunk.
sylph

Jpne!!
Sziiiia!!!
De jó,hogy benéztél.És köszönöm!!
Hát ovihoz sajna nem tudok hozzá szólni.Nekünk itt a legközelebbi a Bem téren a posta melletti ovi.Nem tudom,az ránézésre sem szimpi.
No meg,fel sem vennék most így a Szabit.

Szisz,mézes szőtrelenítés??Megkérdem a kozmetikus barátnőmet.Ő bizti többet tud róla,mint kozmetikus.. :lol:

mimi12

Sziasztok! :)

Hol van a napocska??? Most egész héten ilyen időnk lesz??? :-(

Mimi! Azért volt méhlepény-biopszia, mert a genetikai UH-n észrevettek Petrus szívén egy megvastagodott izmot:-( És hiába volt jó a nyaki redő, az AFP és az integrált teszt is, ez miatt egyből magzatvíz mintavételt javasoltak... amiből végül méhlepény-biopszia lett, mivel annak gyorsabban meg vannak az eredményei.
A beavatkozás nem volt vészes... csak a rá való várakozás... hogy nem tudja az ember mi is fog történni... aztán az eredménytől való félelem!
De szerencsére minden rendben volt:-) Sőt azóta már voltunk Petrussal a Kardiológiai Intézetben is, és nyoma sincsen semmilyen rendellenességnek! :-)

Cunami! Bocsi, de jót mosolyogtam a vásárlós történeteden:-) Gondolom akkor te nem voltál valami vidám tőle!
Garden party... én már alig várom, amikor ki lehet szabadulni a kertbe! Petrus keresztelőjét is azért tologatjuk, mert szeretnénk majd egy kis sütögetéssel összekötni.

Látom mindenkinek van jó kis anyós sztorija:-)
Én ugyan nem panaszkodhatok rá, mert tényleg nagyon rendes, de a Kiscsaj születésekor voltak nálunk is összetűzések!
Azt már írtam, hogy nem tudtam szoptatni bármit is csináltam... de azért küzdöttem az elején... anyóspajtitól meg megkaptam, hogy "ne éheztessem azt a gyereket". Hát más sem kellett... nem volt elég az, hogy teljesen el voltam keseredve!
És persze árgus szemekkel nézte, hogy fogjuk a kicsit, férjem, hogy fürdeti... egyszer párom be is szólt neki, hogy "majd kérjük a pontokat a végén"!

Sylph! Én gyógynövényeket használtam hogy rendbe hozzam a ciklusom... Mivel valószínűleg a több éves fogamzásgátló szedése alaposan bekavarhatott:-( Most a következő babáig lehet, nem is fogok szedni... inkább majd más módszert választunk:-)

Edina
Kép
Kép
csszedina

Na meg is kérdeztem.
Azt mondta,hogy egy nagy kalap kaka.Nem kímélőbb,viszont sokkal nehezebb vele dolgozni.
Gondolom a csali az lenne a mézes szőrtelenítésben,hogy bőrkímélő.
De azt mondta a barátosném,hogy az nem igaz,mert benne van minden ami a többiben is,csak ez mézzel van keverve.

mimi12

Sziasztok!

Csak egy pár sor mert mennem kell a Dorináér!

Sünci!
A telek a Tárnoki úthoz van közel, ott nincs vasút, de foggalmam sincs melyik az Aradi utca :oops:
Úgy nézd, meg térképen, hogy Mátyás király és Tárnoki út sarok!

Ha érdekes lehet jelezd!!!

Jövök ma még
:lol:

Sziasztok
Vendég

Én meglestem a térképen.A Barátnőmék ott laknak 2utcányira,csak a túlvégen.
Egy másik ismi a Liptóiban lakik.Hááát,elmegy környék.
Vigyázni kell arra azt tudom.
Szeritem el kell menni arra és körülnézni,meglesni a házakat szomszédokat..stb.

mimi12

Helló Csajok!
Újra itt... nem szabad ennyi időt kihagynom, mert nem bírok felzárkózni. :-D

Hétvégén Zsófi életében először vidékre utazott. Szüleimnél voltunk Győrben. Kiscsaj baromira élvezte a környezetváltozást (én is), nagyszülők jók kifárasztották.

Edina!
Üdv itt köztünk! Ahogy nézem egy idősek a babáink. Petra nagyon aranyos! Én aktív tagja vagyok a 2008. decemberi anyukás topiknak is, nemrég csatlakozott oda néhány új tag, gyere oda is nyugodtan, ha van kedved. Hol szültél? Én a Jánosban, császárral, Zsófi nyaka körül volt a köldökzsinór, magzatvíz meg folyt... Mi egy éve költöztünk Érdre, bor neves utcában lakunk.

Kép

Orsi!
Lányaid gyönyörűek!!! És a kutya… jó kis játszótárs lesz a gyerekeknek! Nyári közös kerti-party-ban benne vagyok!!!

Noémi!
De jó, hogy már érzed a mocorgást! Nekem ilyen fájdalmaim nem voltak, de többektől hallottam, normális.

Lini!
Én keményedéseket csak párszor éreztem egész terhességem alatt. MagneB6-ot szedd!

Mária!
Barnázás nekem is volt az első 12 hétben. Meg görcs is. Akkor költöztünk... De nem lett gáz. Drukkolok neked!

Na megyek, Zsófi felébredt...

Kép
Kép
lbernuska

Bernus!
De édes Zsófi :lol:
Csak nem hevedere van?

mimi12

Dolli:
Majd hozunk neked valamit a turi-hadmuveletkor. Szerintem en sem fogok vasarolni mar ha lesz gyerek...:)

mimi:
7 szemelyes? Akkor a tieddel megyunk hehehe.:) Oda tobb cucc befer :)

Kismamanacit a Brendon honlapjan lattam, ki is neztem 3 felet ami teccccett:) Ebben az a jo hogy mar elore lehet tudni milyen szinben es fajtaban van, igy nem kell sokat kinlodni amig az ember megveszi. Bar ram minden gatya rovid szokott lenni.... majd meglatjuk, egyenlore meg szobafogsag... majd aprilis kozepetol remelhetoleg. Addiga biztosan ugy is elefant mereture novok...

Anyos - hat, lehet hogy a valas pozitiv is tud lenni, -1 anyos! (meg ha nehez is egyedul segitseg nelkul de legalabb nem ernek meglepetesek. Asszem falra ugrottam volna ha meglatom, tomik a gyereket krumplival amikor meg szopizik.) Minden reszvetem!:)

Koszi az infot az emlitett telek elhelyezkedeserol. Asszem elkuldom embert szagolja meg mi a helyzet arrafele:)

Orsi:
asszsem toled lehetne tanulnom haztartasbol! Jol birod a rengeteg teendot. Az hogy ma kicsit nyugosebb mersz lenni megbocsajthato:) Ebben az idoben en sem funkcionalok. (Bar en jo idoben sem igazan...) :)

A nyari party-ra en szivesen benevezek - bar meg csak pocakban tudom mellekelni a babot, remelem hataresetkent elfogadsz:) Segitek a szenyakat elkesziteni:):):)

A vasarlos sztorin borultam!!!! tudom mennyire szornyu lehetett megelni, de annyira kedves tortenet !!!! :) Edes lehetett a fiad ahogy kijelentette a kakitartas sikeresseget:)))))))

kicsi lini:
Koszi a linket. Nekem is nagyon szimpi a Praxis, raadasul egyre tobben irnak jokat rola. :)

Neked aztan kijutott a fajdalombol, komplikaciokbol!!!! Szegenykem. De nagyon jol birod, eros vagy!!!
Ne aggodj,a szules biztosan pikk-pakkra meglesz. Kijar neked egy kis lazitas! :)
Ugye a cukorszinted mar jol viselkedik?

Az en ferjemet is nogatni kell, foleg ha olyan dolgot kell csinalni ami neki nem klappol. Rugdosd fenekbe parszor hogy vigye mar azt az autot:) de nagyon vigyazz magadra, inkabb o vigye es gyalogoljon o! :)

Turizasba bele kell edzodni:))))))) Ez egy kontakt-sport! Legalabb is olyasmi, mert ha uj cuccokat hoznak, igencsak meg kell merkozni a mutatosabb daraboker a tobbi, 300 novel a boltban:) Vannak akik 120 literes szemetes zsakokkal jonnek! Csak tudnam hova teszik azt a sok cuccot:)

A derekadra jo lenne egy jo kis masszazs, ulve. Vannak jo kis husito zselek amik fajdalomcsillapito hatasuak is egyben, azt jol bedorzsizni, verkeringes meginditva. Fuzd meg a parodat, kenjen be estenkent:)

LANYOK, nalunk is lehet majd valamit rendezni, itt van egy uszomedansze is, amit egyenlore meg kell fejtenem hogy mukodik viztisztitas temakorben, de szerintem kepes leszek valamit varazsolni vele, akkor hasznalhato lesz a csoppsegeknek egy pancsira! na megy a nagyoknak is:))))))))))

lbernuska:
koszi a batoritast! Szerencsere mar jol vagyok, fexem non-stop. (Uncsi!!!)

Most rohanok tovabb pihenni:) Puszka mindenkinek, vigyazzatok magatokra!!!!

maria (A Sun)

sünciboglya

Orsi,
Depizek :( Mostanában valahogy semmi sem jó. Én is pont tegnap borultam ki a kedves páromra, mert nem segít semmit én meg már besokkaltam hogy minden rám marad. De aranyos vagy hogy hiányolsz.

Mária,
Átérzem a helyzetedet, én is így jártam mindkét terhességnél. Veronikánál a huszonvalahányadik héten kezdtem görcsölni, onnan fekvés volt végig, Zsombornál meg porcleválásom lett a térdemben, annyira fájt hogy azt is meggondoltam hogy mikor kelek fel wc-re. Ráadásul mi a negyedik emeleten lakunk, kimenni sem tudtam napokig. Kedvenc anyóssztorim nekem is ehhez kapcsolódik, megműtőtték a térdemet, amikor Zsombor 6 hetes volt augusztusban a legnagyobb melegben lementünk hozzájuk, ők kertes házban laknak, ő hívott hogy segít, legalább levegőn legyen a két gyerek. Erre egész nap feküdt bent a házban, mert neki melege volt. én voltam a két gyerekkel ugyanúgy egész nap és még többet is rohangáltam a frissen műtött lábammal. Egyik nap elmentek vásárolni délután kettőkor és este 10-kor jöttek vissza apóssal. Az már mondjuk nem jutott eszükbe, hogy legalább Veronikát elvigyék magukkal. Szóval azóta inkább nem kérek segítséget.

Sylph,
Tudod hogy mától van beíratás a bölcsibe?

Kép[
Kép[
kostyika

sziasztok,

Most nem olvasok vissza. A segítségeteket kérem!

Ma egész nap rosszul voltam, reggel rókáztam, utána ment a hasam. Gondoltam gyomor rontás. De közben a derekam is borzalmasan fájt. Most ott tartok, hogy 1 órája sírok apának, hogy nagyon fáj. Szegényke csak masszíroz, masszíroz, de nem lesz jobb. Már többször zuhanyoztam, ami jó érzés, de ahogy abbahagyom vége. A pocak végig nagyon kemény és csak néha puhul fel. De közben a manó ugyan úgy rugdal ahogyan szokott. Ez nyugtat, de teljesen bepánikoltam. Honnan tudom, h megkezdődik a szülés? Én erre még nem készültem fel!!!! Utána se olvastam rendesen gondoltam van még időm!
Mit tegyek? Maci Lacihoz csak szerdán megyek,de ha addig nem múlik el?? :cry: :cry:
Segítsetek lééégyszi

Lini
Kép
kicsi lini

Kicsi lini!Jaj,még meg ne szüljél!!
Magnéziumot szeded?Nem tudsz felhívni valakit?Orvost,szülésznőt?
Az,hogy megindul a szülés,azt szerintem megérzi a nő.Máshogy fáj.Páromnak mondtam is,mikor ment dolgozni,hogy maradjon itthon,mert ma meg lesz a baba.Azért ő csak elment,délután meg jöhetett haza:)
Húú,nem tudom mit csinálj :cry:

Kép
tierno

kostyika:
Huh, hat akkor neked kijutott a "jobol"!!!Asszem en nem szolhatok semmit! Anyosod nem lehet egy fonyeremeny:(
A ferjeddel szerintem ulj le beszelni, ha lehetseges. Nalunk is az szokott segiteni. (Sajnos ahogy latom a ferfiak nagy tobbsege ugy van osszerakva hogy allergiasok lesznek az otthoni segitsegnyujtastol:(

kicsi lini:
Jaj szegenykem!!!! Annyira segitenek de olyan szinten zero vagyok ezen a teren mint talan semmiben:((((((((( Csak imadkozni tudok erted.
Talan ugyelet????
Kerlek nyugodj meg (tudom ez most nem sokat segit hogy mondom) es pihenj!!!Sokat, meg tobbet! +Magnezium hegyek!!!!!

Kerlek irj hogy mi a helyzet!!!!

sünciboglya

Jaj Lini!

Remélem jobban vagy!!!!!!!!!!!!!!!! Ilyen esetben nem tudom mit kell tenni! :oops: De az biztos, hogy a hasmenés méhösszehúzódásokat idéz elő! :(
Próbálj meg pihenni! Feltett lábakkal! nagyon remélem a derékfájás inkább valami becsípődés lesz!!!!!
DERÉK MASSZÁZZSAL NAGYON NAGYON ÓVATOSAN!!!!!!! Vérbőséget okoz és beindíthatja a szülést!!!!!!! :shock: Ha derekad fáj, a csipőcsontodat masszírozzo a férjed inkább!!!!Flector krém és tapaszt ajánlom!!!
DE ÍRJ MERT AGGÓDUNK ÉRTED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry:

Andika!

Nem jöttök át holnap délelőtt Zsombival????? Fehozlak Benneteket reggel és visszaviszlek délben, mikor megyünk a skacokért! Kicsit kimozdulsz otthonról!!!!!!
Infrázól egyet én meg Zsombizom! Jót tesz testnek, léleknek és bőrnek!!!!! :wink:

Nekem sokat segít Apa, ha éppen itthon van és nem itthon dolgozik! Én igazából nem is várok el tőle segítséget, csak LEGYEN MÁÁÁR ITTHON! :cry: :cry: :cry:

Berni! Annyira gyönyörűűűűűű Zsófi baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És már ilyen nagy, el sem hiszem, most izgultunk Érted mikor fog kibújni ez csöpség!!!!! :cry: Annyira gyorsan telik az idő! :shock:

Jpne! Szija mi még nem találkoztunk!
Igen most kell beiratni Peti is! Nem akarlak elkeseríteni, de szinte csak utolsó éveseket vesznek csak fel! :? :? :?
Mész vissza dolgozni???? Melyik oviba iratod be Petit???

SYLHP!!!!!!!!!!!!!
Annyira átérzem mit érzel most! :D :D :D :D Nagyon nagy öröm egy kiskutya és tök jó várni, hogy jön! Szerencsére nekem nem kellett sokat várnom, hétfőn írtam a tenyésztőnek, kedden választolt és szombaton elhoztuk Marcipánt! Honnan veszitek? Törzskönyves? A héten hozzátok el??? Melyik nap????
Tényleg nagy fefelőség, meg a szobatisztaságra szoktatás olyan szempontból nekünk rosszabb volt, hogy nem tudott lemenni Marcipán a lépcsőn és kint kellett állni vele a hóban, fagyban, szélviharban! :x De ez is csak 3 hét volt!!!!!!! :D
Mi jövő hétfőn már mehetünk vele sétálni, nagyon várom! Már vettem autómata pórázt is! :D :D :D

Na lépek mert ma ovi van és kapkodni kell magamat, ha hazajövünk egy tonnát kell vasalnom, és még azt sem tudom mit ebédelünk! :? Jó mi????
Vendég

Sziasztok!

Jaj, Lini! Remélem, hogy csak a hasmenés okozta a fájdalmakat. Nagyon nagy drukk megy Nektek! +++++++++++ És írj, mihelyt tudsz, hogy tudjuk, jól vagytok! De csak miután sokat sokat pihentél!

Andi! Akkor úgy látszik ez egy ilyen hét, mondjuk az idő sem kedvez a jó kedvnek, de használd ki Orsi felajánlását és mozdulj ki, jót fog tenni! :wink:

Mi sóbarlangozni megyünk, bár sok kedvem nincs hozzá. Mondjuk ha már elindulunk, akkor jó. Lehet, hogy egyszerűen csak lusta dög vagyok? :lol:

Na jövök még kicsit később!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Jaj Lini!
Remélem csak valami vírus.
És hogy mit tegyünk ilyenkor??Bakkert idenézhettem volna este is.
Ilyen esetben azonnal kórház!!
Ott meg tudják állapítani,hogy a szülés indult e be,és le tudják állítani infúzióval.
Jaj remélem nem lesz semmi gond!

mimi12

Orsi! Édes sztori, gondolom azért utólag már ti is jót mosolyogtok rajta. Persze akkor nem lehetett annyira vicces!

Nem tudom már ki írta a gyerekfelügyeletet az edzőtermekben.... Hát itt mondták tavaly, hogy vihetem a picit, mert el lesz, de nem tudtam elképzelni. Majd ma du vagy holnap de lenézek érdeklődni és meglátom. Szerintem pénteken benevezek oda is.

Jpne! Szia! :) Oviban én még mindig nem tudok segíteni... Érden dolgozol?

Sylph! És merre van felétek játszó? Mert az tényleg nincs messze tőlünk. Ja, és nővérem hívott tegnap, hogy nyílni fog valami oviszerűség (gondolom családi napközi) a Vörösmarthyban... És beajánlott. Mondjuk azt nem tudom honnan vette, hogy dolgozni akarok augtól. Pláne, ha jön a kövi baba. Persze meglátjuk, ha megkeresnek, megnézem.
Edinát még a volt párom társaságából ismerem, mondjuk csak felületesen, mert csak bulikon találkoztunk. :)

Edina! Mikor tervezitek a következő babát? :)

Berni! Zsófi még mindig nagyon gyönyörűséges! :)

Mimi! Én meg tudom érteni a másik generációt, csak ők is értsék meg a miénket! :wink:
Mondjuk hétvégén volt egy ilyen sztori, apósom elkezdte (már nem tudom hanyadszor) mondani, hogy bezzeg a fiuk már 1 évesen bilizett, és egyszerű leszoktatni a pelenkáról, csak akarni kell... Aztán visszakozott, szerintem látta, hogy kitörni készülök, mert már annyiszor elmondtam neki, hogy más volt a textilpelenka, és más a mostani és 12 hósan valszeg nem tudatosan ült a gyerek a bilin, hanem mert ráültették és amíg nem termelt, nem mozdulhatott el. Én is szobatiszta voltam 13 hósan, bár velem nehéz volt, mert állandóan felpattantam. :lol:
És anyum is más generáció, ő is mond néha számomra meglepő zöldségeket, de aztán elmondom a mi variációnkat és megérti és nem cseszeget vele tovább. Ez a különbség. Hogy valaki hogy áll hozzám. Úgy, hogy elfogad, vagy úgy, hogy a hibáimat keresi. Nem azért, van bőven, de ő sem jobb a Deákné vásznánál, sőőőőőőőt! :D

Na léptünk barlangászni! :lol:

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Jaj ez a szobatisztaság téma.
A Szabinak tegnap sikerült először bilibe tojnia.Ma meg már megint kérte a pelust.
Egész nyáron pucéran rohangált,a lakásban nem volt baleset már nyár végére,sőt ki ment és a fát pisilte le,és a bilibe is pisilt már nyáron.Mégsem lett szobatiszta.
3éves és igazi lusta pasi.És ezen a textilpelus sem segít.Ez szerintem tök gyereke válogatja.
Nekünk is jönnek ám a hasonló bezzeg a mi időnkben,meg bezzeg az anyád meg bezzeg te ennyi idősen...
Na a Nagyim egyszer az unokatesómnak mondta,hogy bezzeg az apád ennyi idősen...Én meg ott álltam mellette és megkérdeztem.Ki is kakált be 7évesen?? :lol: :lol: Na azóta nem szólt semmit a mamikám :lol:
AMúgy én kérdeztem anyám barátnőit.És bizony bizony,sokan számolnak be arról,hogy 3évesen vagy utána lett szobatiszta,hiába a textilpelus.
No meg igen.Rám is mondták,hogy óó te már 15hósan szobatiszta voltál.Aztán megkérdeztem,hogy és meddig tojtam be?? :lol: :lol:
Anyám minap mondja,hogy a húgom már 2évesen rég szobatiszta volt.Mondom ne mondja,hisz emélkszem,hogy sokszor máég az oviban is bepisilt.Akkor hol volt szobatiszta??
Szerintem elfelejtik idővel,hogy milyenek is voltunk :lol:

mimi12

Sziasztok,

KÖSZI, hogy gondoltatok rám! :)
Sokkal, sokkal jobban vagyok! Én nem tudom, ha ennél jobban fáj majd a szülés mi lesz. :shock: Ez valami iszonyú volt tegnap, mondtam is Lilinek maradjon még bent, mert még kori kijönni és a szobája sincs kész! Férjem szerint a vasárnapi sok séta miatt lehetett, szerintem nem tudom. A lényeg, hogy jól rám ijesztett! Asszem a hétvégén utána is nézek, a szülés jeleinek! No és a baba szobáját is be kellene rendezni, igaz ki kellene festeni, mert most sötét lila, ami nagyon szép, de azt az egy színt nem ajánlják pici babához. :(

Tierno: tegnap 5 magneB6-t is vettem be, napi 3t szoktam általában. Pont azon gondolkodtam, hogy vajon kit hívhatnék, mert pont most szeretnék orvost váltani, szülésznőm meg még nincs. De hála az égnek, ma már csak kicsit fáj a derekam! :D

Sünciboglya: a cukor szintem múlthéten jó volt! 2 hetente kell mennem ellenőrizetni, nagyon örültem neki! Így a diéta marad. Remélem a következő héten is jó lesz és akkor már nyugodt leszek, hogy nem csak véletlenül lett jó. :P
A lámpám még mindig nem világít, tegnap le akartam szedni a szekrény tetejéről, de …… na majd ma, mára már nem fáj annyira.
A kocsit tegnap elvitte a férjem aszervizbe, úgy látszik ez a haza gyalogolok bejött. :lol: Még jó, nem hiszem, hogy mostanában hosszabb útra merészkednék.

Orsi: még múltkor vettem a patikába Fastum gélt, viszem a férjemnek, hogy azt masszírozza be. Előtte azért megnéztem a kezelési útmutatót, és oda van írva terhesség alatt nem ajánlott! Olyan pipa lettem, még jó hogy a patikában megkérdeztem, ezt lehet e használni!!! Igaz egy nagyon fiatal kiscsaj volt, aki valószínűleg akkor tanulhatott be, na de akkor is! Akkor mondjon valamit, ha biztos benne, ha nem nézze meg! Így ma lemegyek nézek olyat, amit nekem is lehet használnom!

Dolli: köszi, az aggódást! Jól esik. Szerintem ma sem fogok mozogni, csak max. a patikáig valami krémet venni a hátamra, utána pihi ezerrel, ezt a fájdalmat nem kockáztatnám meg megint! Agya gatya mi lesz itt a szülésnél??? :roll:

Mimi: gondolkodtam, hogy lehet be kellene menni a kórházba, csak hát már a lelki szemeimmel láttam a kedves ügyeleteseket, ahogy mondják, ez nem szülés majd elmúlik…..így arra gondoltam, ha ma nem múlik el, akkor bemegyek. DE szerencsére sokkal jobb lett!!! :D

Mindenkinek köszönöm az aggódását, aranyosak vagytok!!!!!!! :) :)

Lini
Kép
kicsi lini

Sziasztok!

Igen, mennék vissza dolgozni, de csak jövő év februárjától, egy hónapig szabin leszek a beszoktatás miatt.
A Kutyaváriba szeretném beíratni, a másik utcában lakunk, 2 perc az ovi. Másik ovit meg sem próbálok, mert heti 2x csak a lányom tudná elhozni, már Ő is nagyon várja.
Ha nem veszik ide fel, akkor végünk. :roll:
Muszáj visszamennem dolgozni, kell a pénz is és a munkahely sem fogja tolerálni, ha nem megyek vissza. Akkor pedig se pénz, se állás. Már most idegbeteg vagyok emiatt.

Kép
jpne

Lini!Örülök,hogy jobban vagy!
Lehet valami vírus volt,mert bizony van most ilyen hasmasis hányásos vírus.
És ha fáj a hasad a vírustól ha hánynod kell,az okozhat méhösszehúzódást is...
Nagyon vigyázz magadra!!Azért még legalább 1(de inkább 3)hónapig maradjon bent az a csajszi!
Azt mondják,hogy a 29hét a vízválasztó,hogy onnan már jó esélyük van a babáknak.
Szülés.Nekem a hasam fájt,de van akinek a dereka fáj.SZerintem ez ember függő.
Mikor a Fanni született együtt szültem egy 15éves kiscsajjal :lol:
Mentő hozta be.Se beretválás se beöntés,teljesen ki volt tágulva,befektették a szülőszobára és 10-15perc múlva megvolt a fia.
Azt mondta,semmi fájása nem volt ,csak a dereka fájt,és az sem nagyon.
Háát jó neki :lol:

mimi12

Szasztok!

Edina, nem tudom hol a napocska, biztos eltévedt, de már megtalálhatná az érdre vezető utat! :wink: Én is várom már....
Gyógynövények?! azok is jók, én megfázásra szoktam teákat inni.
Mikor tervezitek a következő babát?

Anyós: hát én sem panaszkodhatom, leszámítva azt, hogy nem mindig lehet adni a szavuknak(de ez a sógor miatt is van, egy helyen laknak és ha jönnek együtt jönnek) egyszer meg volt beszélve hogy jönnek, mert valami ünnepet tartottunk, kész volt már a kaja is és sehol senki :shock: még mi telefonáltunk rájuk, hogy namivan?! hát nem tudnak jönni.... és jöttek a kifogások.... képzelhetitek, egy hétig ettük a menüt :evil: És ezt többször eljátszották már.... De amúgy rendesek :wink: :)

Mimi, köszi! Kicsit elszomorodtam, azt hittem jobb és nem fáj annyira :wink: akkor lehet, hogy a hozzánk legközelebbi kozmetikushoz jelentkezek be....

Berni, gyönyörüséges Zsófibaba! És mekkorát nőtt!

Sünci, magas vagy? Hogy minden gatyó rövid rád? Én igen, alig találok nacit. Valahol még megvan a 2 kismamanacim, jó hosszú száruk van, egy farmer és egy világos hosszanti csíkos(farmer jellegű). Ha érdekel megkeresem! Nekem már nincs rá szükségem. 38as méret, de nagyon tágul!

Andi, de jó, hogy szóltál! Köszi!!!!! Már hívtam is őket, egy hónapig lehet jelentkezni, de igyekszem papírt intézni minél hamarabb.

Van valakinek bölcsis tapasztalata? Melyik a jobb a sok (kettő) közül? :wink: Vagy olyanok, mint az ovik?....

Lini, nagyon megijedtem, mikor olvastalak, de örülök, hogy minden rendben van!!!!! Pihizz!

Orsi, majdnem a keleti határnál van, már meg nem mondom neked, elfelejtettem. De lehet, hogy a pasi felhozza nekünk, szombaton vagy vas.nap, mert több kutyát is hoz fel, mert adja fel őket repülni.... Törzskönyv asszem' nincs, de nekem nem is fontos.
Már nagyon igulok :D

Dolli, én kérdeztem a gyermekfelügyeletet. Majd mesélj, hogy milyen az edzőterem.:lol:
József téren van egy játszó, van homokozó, csúszda, hinták, mászóka, és a legjobb, hogy elkerített.
Itt a Vörösmartyban családi napközi? Hol? Nem is láttam semmit? Mikor? Ki tudja lehet szükségünk lesz rá, ha nem veszik fel a gyerekeket....
sylph

sziasztok!

lini:
Hala a JoIstennek, jobban vagy!!!!!!!! :)))))))))))))))))) Nagyon vigyazz magadra es csak finoman azokkal maratonokkal! (Hehe, latom a ferjed rogton lepett kocsi ugyben. Ez nagyon pozitiv. Az enyem is igy mukodik. Ferfiak! Bah!:)

Orsi:
En is szeretnek valami kenyeztetest:))))) Nekem lehet valamit aprilis kozepetol, amikor vege a szobafogsagnak?

Dolli:
merre voltatok sobarlangaszni? En is mennek szivesen :))))) Meselj milyen volt!

Noemi:
Szetrohogtem a fejem a sztorikon:))))))) hat igen, sokan buszkelkednek a gyors szobatisztasagi emlekeikkel, amikor meg kiderul hogy a kiskajmok meg 7 evesen is odarakta a csomagot ahova nem kellett volna akkor hallgatnak mint a "csomag" a fuben:))))))) Jot kuncogtam, az biztos:))))))) (Majd nem rohogok ha az enyem keni ki a szobat, vagy pisil be 20x naponta, hehehe.Raadasul en meg a kutyat sem tudtam rendesen megszoktatni, anyunak kellett miutan visszakoltoztunk magyarorszagra. Szoval en tuti "jol" inditok majd.) :))))))))

sylph:
Edi vagy hogy gondoltal ram a gatyokakkal. Nem vagyok kulonosen magas,(173 cm) csak golya labam van, meg igy is hogy disznokategoriaba tartozom a 75 kilommal jelenleg. Sajnos a 38-as meret mar regen volt nalam:)))))))))))) szegyen, de szerintem most 42-es kell:((( ... es ahogy elnezem, mivel aprilis kozepeig tuti fekves, talan rosszabb lesz a sulybeli helyzetem.... Turoba!:(
Rof-rof!

Szerintetek, amikor felkelhetek - es remelhetoleg engedelyeznek uszast vagy kismama yoga-t, van eselyem hogy fogyjak???

Puszka! es szep napot (na nap nincs is....)

sünciboglya

Sylph,
Veronika ide járt a lakótelepibe, az Egérke csoportba. Két Éva néni volt a gondozója, az egyik az elmegy kategória volt, a másik nagyon aranyos volt, őt szerettük nagyon. Az Aradi utcait nem ismerem, csak az újságban láttam hogy milyen lepusztult állapotban van. Gondoltam hogy én is bemegyek a bölcsibe és feliratom Zsombort a várólistára, hogy biztosan felvegyék jövő szeptemberben.

Lini,
Pihenj sokat aztán majd jöhetsz hozzánk dajkálni Zsombort, hogy szokjad a légkört :D Szerintem napközben nyugodtan felhívhatod a Mariannt ha bármi kérdésed van. Ne röhögj ki de én szivárgó magzatvízzel (Zsombornál) még elmentem vásárolni ide a Stop Shopba a Plusba.

Mária,
Nekem is az a szerencsém, hogy anyósék Dunaföldváron laknak és elég ritkán találkozunk. Szerencsére. Bár azt még meg kell említenem hogy 3 éve nagyon rendes volt, kéthetente feljött vigyázni két napokat Veronikára mert én elvállaltam egy munkát és manócskám mellett nem lehetett dolgozni. Egyik héten anyum jött, másik héten ő és agyra-főre ültek a játszótéren a gyerekkel, hogy én tudjak dolgozni. Szerintem most ne foglalkozz a fogyással, azt majd ráér a szülés után. Most egyél egészségesen, többször keveset, sok gyümölcsöt és zöldséget, hogy a baba megkapjon minden szükségeset. Van terhestornám dvd-n, ha majd engedélyezik, szívesen kölcsönadom.

Dolli,
Beszéltem is már Orsival hogy kicsit megyek hozzá "élvezkedni". Már nagyon várom hogy jobb idő legyen és menjünk le a játszóra v bárhová. :D

Kép[
Kép[
kostyika

Kostyika!
Tényleg Dunaföldvári az anyósod??
Akkor gondolom az urad is? :lol: :lol:
Ott a 6-os út szélén ahogy beérsz a faluba van egy utca ami párhuzamos a 6-ossal.Irinyi J utca.Na ott van egy autósbolt.AZ a keresztanyáméké :lol:
A nagypapám ott született,így nekem is vannak ott gyökereim :lol:

mimi12

Csajok!
A szomszédasszonyom elad 2db babakocsit.
ez az egyik
http://www.teszvesz.hu/item562300183_ab ... sakka.html
és ez a másik
http://www.teszvesz.hu/item562300183_ab ... sakka.html
Ha tudtok valakit,akkor szóljatok.Szerintem egész jó áron adja őket.Mindkettőnek van bibije,de orvosolható és jól működnek.

mimi12

kostyika:
Nagyon koszi, ha engedelyezik szabadon foglak tornaanyag ugyben.
Nekem egyebkent leginkabb a karom okoz problemat:(((((((( A tobbit be tudom dugni a ruhaba:))

Anyos dolgon most egy kicsit elgondolkotam. Megosztom veletek mert lehet hogy en nem latom jol a dolgokat...

Naszoval, mi 9 eve vagyunk egyutt es most, 37 evesen estem eloszor teherbe eletemben. Szoval asszem el lehet kepzelni hogy volt orom otthon rendesen. Parom nem birta ki, mar az elso pozitiv tesz utan felhivta anyosomat es sogornomet a nagy hirrel. Nekem senki nem szolt rola egy kukkot sem.
Amikor megkaptuk az elso UH fotot azonnal irtam anyosomnak nagy boldogan, hogy megosszam vele a csodalatos hirt: tenyleg van baba belul. SEMMI!!!!!!!!!!!!!! Meg csak vissza sem irt.
Kerdeztem paromtol, mondta-e anyosomnak mi a helyzet. A valasz igen volt es hogy "anyu nagyon orult". Ezek ellenere nekem senki sem gratulalt..... ugy erzem magam mintha nem is en lennek az anya:((((((( Csak az apukat unneplik, szeparalva.
Sogornom volt nalunk tegnapelott. Termeszetesen egy nyomorult szo sem esett arrol hogy orul vagy nem orul. SEMMI! Mintha nem letezne a dolog.
Hat pedig 7 honap mulva nagyon is letezni fog:)))))))))))))) Ha tecccci ha nem. Es en nagyon boldog vagyok akkor is!Punktum! :)

pussz mindenkinek es joejt!

sünciboglya

Mária!

Na gartaulálok a szépő anyóshoz, sógórnődhöz! :(
Szerintem ez tappintatlanság! Ha valaki nem akar korán gratulálni, azt szokta mondani: "még nem grautálálok, de nagyon örülök" és kifaggat mindenről!

Szerintem, (aztán nem biztos), 9 évig volt min köszörülni a torkukat és most padlóra ültek! :D

Ne foglalkozz velük!!!!!!!!!!! Ne rágd Magad ezen! (könnyen mondom, én úúúúgy besértődtem volna!!!!!!! :x )

Mimi!

Remélem nem kell már babakocsi nekünk! :D :D :D

Anyós téméhoz még annyit! Hogy én ilyen szempontból nagyon makacs vagyok, de lehet csak voltam! Ha akkor éppen nem segített, mikor nagy szülségem lett volna Rá(állatlában mindig akkor voltunk fasírtban)akkor megmakacsoltam magam és azt mondtam máskor sem kell a segítség!
Ezt 5 évig jétszottuk! :? Viszont így utólag minden gond ebből jött! Ő úgy érezte(jogosan) hogy nem akarom elfogadni a segítségét, ezekből sértődésk voltak és Ő is azt mondta"juszt is nem segítek!"
Két makacs ember küzdelme volt, én szívtam segítség nélkül, Ő szenvedett attól, hogy van 3 unokája és mégse ismeri őket, kéthetenként látta őket 2 órára, az meg ugye nem elég semmire! :(
Egy dolgot nyertem ezen az egészen! Ez alatt az 5 éve alatt folyton bizonyítani akartam, anyósnak, magamnak és olyan kitartóvá tett ez a dolog, hogy néha képes vagyok hegyeket megmozgatni! :D :D :D A teherbírásom szerintem tízszeresére nőtt! Igaz volt idő, mikor dolgokat úgy csináltam, hogy potyogtak a könnyeim, de MEGCSINÁLTAM!
Nekem nincs Édesanyám, de mindig azt érzem, hogy itt van, fogja a kezemet és erőt ad nekem és tudom büszke lenne rám! :)
Azt viszon tudom, hogy ha egyszer a lányaimnak lesz gyerekük ott leszek velük és segítek mindenben, mert a saját bőrömön tapasztaltam meg micsoda fájdalmakat él át az ember a kialvatlanságtól a fáradtságtól, a felelőség terhétől és a tanácstalanságtól!!!!! :cry:
Ja és bújni fogom a netet, hogy mindent újra megtanuljak velük, mert az tuti, hogy ők másképpen csinálnak majd dolgokat, ahogy mi sem grízes tejjel etetjük a 4 hónapos gyerekünket! (ja anyukám 1,5 évig szopatott minket és küzdött mindenkivel mert akkor csak 6 hó volt a divat! :( 7-8 hós korunkig nem kaptuk mást csak anyatejet, pedig 30 éve már 2 hósan répát ettek a csecsemők! Nem jártunk bölcsibe, a tesóm csak nagycsoportba járt oviba!
Szóval akkoriban mumusnak számított Anyukám! :D :D :D

Na a tanulság csak annyi, hogy engedjétek a segítséget, mert nagyon sok nehézség van, amivel nem tudunk megbírkózni és tudom, hogy a legfontosabb a baba és a gyerek, de szenteljetek magatokra időt, mert visszahat a babákra, ha mi anyák szorongunk, fáradtak vagyunk, depisek vagyunk!!!!!!!
(én mondom aki 6 évig nem volt moziban)

Megyek mert összekapom a lakást még ovi előtt!
Nagyon várom Andikát!!!!! :)
Vendég

Jó reggelt:-)

Petrusom köhög:-( Valószínűleg apától kapta el! Pedig direkt vigyáztunk... utóbbi 3 napba még fürdeti és én fürdettem, pedig az apa feladata!
Most nem tudom mit csináljak, mert nem vészes a dolog... egyszer-egyszer köhint egyet... láza nincs, orra nem taknyis! Félek, ha elviszem a betegrendelésre, akkor ott még jobban elkap valamit... egyszer csak egy receptért ugrottam be abban az időben, és millióan voltak!
Délután azt hiszem felhívom a dokinőt, hátha mond valami okosat!

Berni! De jó, hogy egyidősek a lányok:-) Micsoda haja van a lányzódnak... és milyen vidám baba! Nagyon szépséges:-)
Én a Szent Imrébe szültem.

Lini! Örülök, hogy jobban vagy! Vigyázz magatokra!!!

Sylph! Mi kb. 2 évet szeretnénk a két gyerek között!
Nem akarok visszamenni közte dolgozni... azért is mivel a 15. került legvégén van a munkahelyem... a gyesnek meg nevetséges az összege:-(
Amúgy pont jókor jöttem el a cégtől... idén télen 3 lépcsős leépítéssel kb. 400 embert küldenek el! Én azokat is sajnálom akik maradnak, mert jócskán rájuk szakad a munka! Én csináltam a cég főkönyvelését... és akit helyettem vettek fel, szegényre már rásózták az cég adózását is (ja! régen külön adócsoport volt és a főkönyvelőnek is volt segítsége!)

Sünciboglya! Nem is tudom mit írjak erre az anyós-sógornő sztorira:-( Elhiszem, hogy fáj a lelkednek!
De végre ott van a kis élet a szíved alatt!!!!! És ennél nagyobb boldogság nem is kell!!!!!

Cunami! Egyet értek veled! Engedni kell a segítséget!
Én észre vettem magamon, hogy anyumnak sokkal jobban elfogadtam a tanácsait, mint anyósomnak... még akkor is, ha ugyan azt mondta mindkettő... amíg anyu szájából nem hallottam, addig sokszor ellenálltam a jótanácsoknak is!
Úgyhogy még tanulság! :-) Meg kell próbálni elhinni: lehet, hogy anyós is jót akar! :-)

Edina
Kép
Kép
csszedina

Sziasztok Csajok!

Köszönöm szépen a dícséreteket Zsófi nevében is! :-D Szerintem is baromi gyönyörű gyerek, de persze én elfogult vagyok rendesen. :-D

Noémi!
Igen, terpeszpelust hord a kiscsaj már másfél hónapja, pont ma megyünk vissza az orthopédiára, remélem már lassan leveheti. UH szerint nincs baj a csípőjével, csak az izmok kötöttek, de megyünk majd Dévény-tornára is, az állítólag segíteni fog.

Lini!
Ha bármi olyan fájdalmad van, amitől beparázol, hívd a dokid vagy irány a kórház!!! De örülök, hogy jobban vagy! És ne aggódj, ki fogod húzni a 40. hétig!!! :-D Ja és szerintem az sem bizti, hogy 100%-ra fogod tudni, hogy na, ezek a fájdalmak már tuti a szülés megindulását jelzik...

Anyós-téma:
Az enyém baromi lelkes, segítőkész, kedves, csak szeret túlzásba esni... Már a terhességem alatt éreztem, hogy lesznek még gondok. Zsófi megszületése óta folyamatosan ellát "jó" tanácsokkal. Legutóbb Apa már erélyesen leállította, hogy mi neveljük a lányunkat, ha továbbra is látni akarja az unokálját, akkor vegyen vissza kicsit.

Kép
Kép
lbernuska

Ma megyünk Maci Lacihoz, olyan izgatott vagyok!!! Szimpi lesz vajon? Ha igen átvesz? És végre látom Lili babát.!!! JUUUPIIIIII :D :D

Mimi: gyanítom én nem a 15 éves lány kategória leszek, amilyen az én formám! :P
Mikor mész az AFPs ultrahangra? Én az ünnepek miatt a 17. héten tudtam menni a praxisba és akkor mondták meg, hogy kislány!!! :D Te szeretnéd tudni vagy legyen meglepi?

Sünciboglya: 173 cm 75 kg az neked sok??????? :shock: Ne viccelj már!!! Amúgy terhesség alatt nem ajánlatos fogyózni, utána jártam pont azon okokból mint te, fekvés, súlygyarapodás……
Most a cukor miatt diétáznom kell, de semmit nem fogytam, csak lassabban hízok, én már ennek is örülök! :D Nekem a nagy szomorúságom, a hátsó fertályom, ugyanis az csíkozódik és hízik a legtöbbet! No de miért?! Biztos, ellen súlyként, :idea: hogy előre ne essek a pocak húzására.

Kostyika: nem vagy semmi. Én azt hiszem szivárgó magzatvíznél csak pánikolnék nem vásárolnék! :lol:

Orsi: nagyon tanulságos a történet! Érdemes megfontolni! Remélem Lili sokkal türelmesebb emberré, anyává tesz majd, mint amilyen most vagyok.

Lini
Kép
kicsi lini

Sziasztok!

Képzeljétek Két napja léböjt kúrát tartok, péntekig szeretném! Remélem fog menni,

A jelmezről és a szülinapról rakok fel fotót az iwiwre, mert sajnos nem tudom hogyan kicsinyítsem le :oops:
Megnézitek ott vagy igenis erőltessem ezt a kicsinyítés témát?

Lányok:
én pedikűröst keresnék tud valaki?

Én úgy szeretnék már menni a kertbe kapirgálni egy kicsit!!!

Lini!
Nagyon örülök, hogy jobban vagy, még ne bújjon ki az a bébi még maradjon pocaklakó
:)

Ti szoktatok kirándulni menni? és merre? Csak ilyen egy naposra gondolok!

Sünci!
Válaszoltam.

Turkáló:
Én szoktam turkálóban vásárolni. Sőt Dorinának majdnem az összes ruhája onnan volt úgy 1,5-2 éves koráig. Ami a Spar mellett van az tényleg nagyon jó! Magamnak is vettem már ott jó pár ruhát!

Berni!
Igaza van Orsinak mintha most vártuk volna, hogy megszülessen Zsófi!

Mimi és mindenki!
Nem tud valaki autós gyerekülést 16 kilótól??
Szép napot mindenkinek Sziasztok
Vendég

Lini!
Elvileg jövő héten kell mennem uh-ra.De én már ma rohannék :lol: De amúgy a 18-20.hét közt kell elvileg menni.
Naná,hogy szeretném tudni a nemét :lol: Én már kinőttem a meglepikből.A Szabinál a párommal megbeszéltük,hogy legyen meglepi.Naa mentünk 18hetesen a genetikai uh-ra,és 4D-re jelentkeztünk be.A Szabi a hátát mutatta,az arcocskáját nem is láttuk,viszont a kukacát azt kajakra oda tartotta,így a hozzá nem értő is tutira felismerte,hogy fiú :lol:

Zsand!Nekünk van Concord Lift-ünk.A Fanninak is ez volt anno,és kb 8éves koráig simán elfért benne.Annyit azért tudni kell,a Fanni 10évesen már elől ült,mert 140-150cm közt volt,és a mai napig 1fiú magasabb nála az osztályban.Szóval én ezt a típust nagyon tudom ajánlani,de ebben már a gyereknek nincs külön őve és nem dönthető.
Szerintem nézzél a neten valami használtat,de olyat aminek a fejtámlája állítjató.

mimi12

Szasztok!

Lányok, dögrováson vagyunk :( tegnap Lili is belázasodott, ma már szerencsére nem tűnt betegnek, de nekem és a páromnak is fáj a torkunk, én nagyon ramatyul vagyok, alig alszom, mert a gyerekek ott alszanak egy ideje nálunk, mert Bubó is beteg volt, most Lili, fáj minden porcikám..... Aludni akarooook! És napocskát akarooook! Legyen már végre jó idő, hogy egy kicsit jobb kedve legyen az embernek!!!!!
:(
Sünci, disznóketegória?! Ne viccelj! Szerintem teljesen rendbe van a súlyod! Én 180 vagyok és a gyatyavásárlás egy katasztrófa nálam.... :wink:
Sajna rokonokat nem lehet választani... :?

Andi, köszi az infót, lehet megnézzünk mindkét ovit, azt döntünk... A papírok már úton vannak a mh-emről! :) Most mindent bevetek, hogy felvegyék őket. :wink:

Edina, Petrus hogy van? Jó a kis korkülönbség! Együtt fognak játszani majd! :D Nálunk 20 hónap van köztük, legeslegelején 6évet gondoltam, de Bubó nehezen jött össze, sokat vártunk rá, így Lilinél egy idő után már nem védekeztünk.

Lini, majd mesélj, mi volt a dokinál! :)

Zsand, én egyszer jártam itt a Katimami sütödéje feletti, szalonban, pedikűrösnél, mikor még nem volt időm ilyenekre. Szépen megcsinálta a csajszi, http://www.oceanszalon.hu/. Nem tudom, Neked mennyire van közelben....
sylph

Orsi:
Hat neked aztan nem lehetett konnyu ez az egesz anyos dolog.
Nekem talan konnyebb dolgom van mert nem sertodok be semmin, meg azon sem amin "kene". Kicsit birka vagyok, hehehe:) De ez igy jo is asszem.:)))))

Az tenyleg elgondolkodtato volt hogy nem gratulaltak, de ugy vagyok vele hogy nem leszek a gratulaciotol sem gazdagabb, sem szegenyebb, ennyiben maradtam sajat magammal:))))
Tenyleg az lehet hogy most mar nincs mit tenni, gyerek is lesz, a parom most mar uj csaladban van. (egyebkent parom azt mondta nekem karacsonykor amikor osszekoltoztunk, hogy soha eleteben nem erezte ezt a biztonsagot, szeretet, egyszeget amit velunk. Anyuhoz jobban ragaszkodik mint a sajat anyjahoz... Azert ez durva nem???? (pedig szerintem nagyon jo fej anyosom van!!!) A sogornomnek meg (masok szerint) az a baja hogy kiesett a mezes bodonbol. (8 honapja parom tartja el mert egyzseruen nem lehet ravenni hogy elmenjen dolgozni. Elozo honapban parom kijelentette, aprilisto nincs tobb penz! Epitkezunk, jon a gyerek, eleg volt....) Hoppa, asszem rajottem a dolog nyitjara MOST! Huh de lassu vagyok felfogasban. Megfejtettem a gordiuszi csomot! :))

Edina:

Eloszor is jobbulast kivanok Petrusnak meg apanak is!:(

Meselj milyen volt a Szent Imreben szulni? Asszem en is ott fogok :)

Hehe, az en anyosom sosem javasol semmit. el van nyomva a sajat gyerekei altal:(((((

Lini:
Ellensuly!! :))))))))) Ez tetszett, itt vihogok most is:))))))) nagyon jo!!!!
Egyebkent igen, nekem sok a 75 kg mivel 32-33 eves koromig 63 voltam... umm:) Nehez vagyok magamnak. Fajnak a terdek, derek:( Most meg masszazsra sem tudok jarni pedig az mindig segitett.
Nem hiztem semmit amiota teherbe estem, meg a Clostitol felszedett 4 kg is lement odafigyeles nelkul (talan cask viz volt...) Es most sem hizom hogy mar 5 hete fekszem. Csak hat ugye a konyhasneni karom az nem egy szep latvany (***rohog).

zsand:
Gratula a lebojt kurahoz! A vilag legjobb dolga!!!! :) Oriasi, hogy mennyire kitakaritja az embert, teljes testi-lelki megujulas.
Szokott minden nyaron lebojt tabor lenni a Balaton kornyeken, kulonbozo helyeken ahova barataink csapatostol mennek. Mindig olyan jo kedvvel jonnek haza (no meg jo sovanyan, hehehe.)
Erdekes, amiota terhes vagyok allandoan innek..... (3l viz gond nelkul lemegy es a levesek utan ahitozom non-stop) :)

Kepeket ugy tudsz kicsinyiteni leginkabb, hogy elkuldod levelben, magadnak:) Akkor az Outlook mindig megkerdezi hogy lekicsinyitse vagy maradjon a meret. A leggyorsabb formaja es egyszerre rengeteg kep valhat kisebbe, nem kell egyenkent szorakozni:)

sylph:
Jobbulast nektek!!! Franya ez a virusos micsoda, annyira nehezen lehet kijonni belole. A kornyezetunkben is mindenki beteg mar hetek ota:(((( talan a tavasszal megoldodik ez is hamarosan!

A ruha temet lezongoraztam magamban! Veszek 2db macskanadrag szeru kismama izet, az jol nyulik, nem fogok fraszt kapni. (Nekem ossze-vissza van kaszabolva a hasam mar, igy a derekamon nem is igazan viselek el semmit most sem. Raadasul iszonyuan huzodik most, mar az egesz hasam, fent is. Mi lesz itt meg??? :)

puszka mindenkinek!!!

sünciboglya

Mária!
Azért tudod....
AZ egy dolog,hogy megdolgoztatok a pénzetekért,az egy dolog,hogy nektek mondjuk jobban megy mint xy-nak.Na de bakker,ezzel nem kéne a sógornak vissza élnie.Ez annyira gusztustalan.Akkor legalább adjatok neki munkát,ha pénzt is adtok.Mit tudom,mossa le a kocsit,vagy bármilyen hasonló melót.De nehogy már rajtatok élősködjön.
Mond meg a párodnak.Én elhiszem,hogy sajnálja a testvérét.De ha tömi pénzel,akkor sosem fog a lábára állni.Sőt max rosszabb lesz.Addig míg van egy biztos háttere,addig miért keresne bármilyen munkát is?
Tényleg lehet írtad már,de nem emlékszem.Hol éltetek ti?
És mikor szerzel magyar klaviatúrát?? :lol: :lol:

Szisz!
Jobbulást nektek!!Ezen a takonykóron a SZabi is átment.Most a párom krihácsol meg fáj a torka.Gondolom a Szabitól kaphatta el.
Viszont azért,ha ugyan ez megy nálatok is végig.A Szabi jó 2hete köhécsel.Nem vészes,inkább reggel ha felébred.Csak írom,hogy ilyenre is lehet számítani.A húgom 12évese kb 1hónapja köhécsel.
Most azt mondták,hogy valami kakukfüves lötyit adjak a Szabinak,mert az jól oldja a hurutot.

mimi12

mimi:

Nekem is ez volt a javaslatom, amikor megtudtam hogy fekudnom kell 2 honapig kertem paromat hogy hozza el a sogornot, segitsen kitakaritani, mert anyunak nem szabad. (en vagyok anyu szemelyi apoloja, de most meg azt sem lehet csinalnom. Tehat anyu nem vegezhet fizikai munkat, nem is tud szegenykem.)
Parom olyan kepet vagott amikor ezt felvetettem mintha hulye lennek. Megkerdezte hogy viccelek? mondtam hogy nem...
Persze vegul is mi takaritottunk ki anyuval:( Kepzelheted:( 5 percenkent kellett leulnom, anyu meg fraszt kapott.
Szoval nem ertem en ezt, nekem ez magas. A sogornomnek 3 (!!!) diplomaja van es nem talal munkat. Egesz nap egy Internetes jatekot jatszik. Ki sem mozdul otthonrol, meg levegon sincs. Mar 4 eve Pesten van, azota volt 3 munkahelye, a legrovidebb masfel honap volt, a leghosszabb pedig 6. :( Fogalmam sincs mi lenne a megoldas, de azt tudom hogy amig parom nyomja neki a penzt addig nem fog lepni, sajat eletet teszi tonkre:(((((((((Aggodom miatta. Raadasul az anyja meg - ugy erzem - az o partjan van... nem is ertem hogy lehet ez ? Fura.
Minden esetre egy dolog biztos: Az Internetfuggoseg betegseg. Nagyon sok ember ennek a rabja, kozottuk a sogornom es a ferjem is. Szomoru dolgok ezek.

na azert nem szomorkodom! Sot, vigyor es jokedv! Holnap reggelig kell kibornom es EHETEK ismet :) Yuhuuuuuu:)))))))))))))))

Pussz mindenkinek legyetek jok!:)

maria

sünciboglya

A jokedvhez i Kép tt egy foto:

sünciboglya

Sziasztok!

Mária! Na ne már, hogy Te takarítgass!!! Én is pont arra gondoltam, hogy segíthetne nektek sógorka, ha már lét kap. Remélhetőleg áprilistól tényleg meg lesz vonva ez a dolog, mert: 1 - amíg nem kell megdolgoznia a pénzért, addig minek teperne... 2 - Nektek most sokkal fontosabb dolgokra kell a pénz.
Anyóst meg nem tudom, hova tegyem. Ha annyira sajnálja szegényt, pénzelje ő! :) A gratuláció elmaradása meg őket minősíti, Te valóban megvagy nélküle, és jó, hogy így tudod kezelni a dolgot! Erős csajszi lehetsz! :)
Sógiról még annyit, hogy nem csak a netfüggőség, hanem abból amit leírtál más alapon sem ártana neki szakember segítsége! Komolyan!

Szilvi! Jobbulást Nektek!
Csibe lassan két hete náthás, más extra baja nincs, illetve ugye valami vírus, ahogy dokinéni mondta, de nagyon nem akar belőle kimászni. Agyaltam, hogy megint leviszem dokihoz, de nem kockáztatok újabb vírus benyalásával…
A jó idő rám is rámférne, annyira lehangoló ez a borús idő. És már ablakot is mosnék! :)
No megvan a csajszi neve, aki nyitja ezt a napközis dolgot, felhívom majd valamelyik nap.

Fittness: megnéztem a Tulipánt ismét. Nagyjából minden info rajta van a honlapjukon. A csajszi nagyon kedves volt, a személyre szabott változat 9800/10 alkalom, de ezen most elgondolkodtam, hogy szerintem csak összeállítja a gyaksort az edző, meg az első alkalommal van veled. Szerintem. Erre ismét rákérdezek majd.

Zsand! Jól sikerült egyébként a buli?
Mi Brendonban vettük anno az autósülést, most van is valamelyik akcióban, van kuponom hozzá, ha gondolod. :) Bézs és kék színben találtam.
http://brendon.hu/campaign/viewer.aspx?productid=218282
Léböjt! Hú, de erős vagy! Én valami lazább böjtben gondolkodtam, de előbb még eszem sok csokit, hogy legyen mit méregteleníteni! :lol:
Kirándulgatni mi szeretnénk csak, most jött el a mi időnk, remélem gyorsan jön a jó idő, mert 15-i hétvégén mennék valamerre. Úgyhogy ideje elkezdenem kinézni a célállomást! :)
Azt elfelejtettem mondani: nagyon gyönyörűséges Dorina! És jó az iwiwen is kép szerintem… vagy már lehet, hogy fel is raktad? :oopsz:

Lini! Ellensúly! :lol:
Mi volt a dokinál? Láttad a kis tündért? :)

Berni! Mikor kezditek a dévényit?

Orsi! Akkor ezért vagy Cunami! :)
Én is nagyon makacs vagyok, és ha segítségről van szó, azt engedném is, csak xar, amikor utána felhánytorgatják, hogy bezzeg mi…. Mert nálunk ez a szitu.
Én sem várok ám el sokat a férjemtől, csak olyan apróságokat, mint hogy a szennyest ugyanazzal a mozdulattal, amivel a székre teszi, dobja a szennyesbe. :lol: Bár igazából össze tehetem a két kezem, hogy legalább nem a földre dobálja! :lol:
És egyébként visszaszívok mindent, mert egy tünemény párom van, felajánlotta, hogy járjak reggel konditerembe, inkább bemegy később a munkahelyére és akkor persze később is ér haza, mert az esték kiszámíthatatlanok. És ez önálló felvetés volt, pedig ő nagyon nyilas és Pató Pál! :wink:

Edina! Sikerült beszélni a dokival? Hogy van Petrus?
Jó a kis korkülönbség szerintem is, bár az eleje biztos nem egyszerű.

Andi! Na hogy vagy? Segített a tegnapi kikapcsolódás? Nemsokára jön ám már a jó idő! Nekem is nagyon mehetnékem van, meg traccsolhatnékom. :oopsz: :lol:

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Zsand: Az én jó férjem rendkívül lusta, ha lehet még 10m-t is kocsival tesz meg. :lol: Csavargásra külön praktikáim vannak. Pl.: a keletinél van a verseny utcai piac. Ő imádja, én kevésbé, oda szeret kimenni és ha már ott vagyunk onnan már csak egy lépés a liget, ahol szintén van egy kis piac, azt is imádja és ha már azt is megnézte és ha már úgy is ott vagyunk a ligetbe akkor már annyira ne siessünk haza! :P
Amúgy utoljára kirándulni szerintem még a randizós korszakunkban voltunk, idejét sem tudom. :oops: De mondogatom neki, hogy a Lili imádni fog mászkálni, így nyugodtan készülhet lelkileg!

Noémi: akkor már csak hetek kérdése és mentek a praxisba? Én szerintem 2 hét múlva megyek, jövő héten fel is hívom, hogy bejelentkezzek. Nem tudod, hogy az érdi SZTKba van e kötelező ultrahang a 28-32 hét között? Mint a nyaki redő és az AFP?
Jaaaa és tegnap voltam Maci Lacinál és azt mondta nem biztos benne, hogy lány!!!! :shock: :shock: :shock:

Sylph: így elsőre nem is tudom mit mondjak. Rémes emberismerő vagyok! Aki elsőre szimpi, arról mindig kiderül, hogy igazából nem is az….. Így elsőre nem alkotok véleményt. Szerintem az első találkozásunkra rányomta a bélyegét az, hogy már a kézírásáról felismerte eddig kihez jártam és nagyon meglepődött miért akarok átmenni, a közelebb van dumát nem vette be. De szerencsére a férjem kivágta magunkat, hogy sok érdi anyuka ajánlotta.
Rendes volt, óvatosan vizsgált, már most mondott olyanokat, amit az eddigi dokim nem. Ez szimpi volt. :)
Apának nem mutatta meg a babát, hiába toporgott ott ez nem volt olyan szimpi. :cry:
Jaaaaaaa és ami a legfurcsább, hogy pasi, igaz a nevéből már sejteni lehetett. :oops: Én eddig csak női dokihoz jártam, kicsit nem nagyon furcsa lesz, pasi előtt vajúdni, szenvedni, órdítani,…….
Szóval még nem tudom mit gondoljak, egyenlőre lelkiismeret furdalásom van, hogy a másik dokimnak meg kell mondanom,hogy többet nem megyek.

Mária: a súlyoddal akkor te mázlista vagy!!!!!!!!!! A sógornőddel kevésbé! erre mondják, hogy valamit valamiért? :lol:

Lini
Kép
kicsi lini

Sziasztok Csajok!

Nagggyon ki vagyok bukva... Tegnap este voltunk orthopédián, Zsófi csípőizmai már lazák, nem kell többet a terpeszpelust hordani. Ma reggel meg a neurológián kezdtünk, mert a gyerekorvosunk szerint a császáros szülés miatt nem ok Zsófi izomzata. Na, a neurológus megállapította, hogy fejletlenek Zsófi izmai, aminek 2 oka lehet: 1. sovány, nem tud eleget enni, amiből felépítené az izomzatát, 2. izomfejlődési rendellenessége van. Ő azt mondta, hogy az első az igaz. Ha tényleg rendellenesség lenne, akkor az arcán lévő izmok is fejletlenek lennének, de azok meg nagyon is jól működnek. Tápszeres kiegészítést javasolt.

Ezt meghallotta a védőnőnk és jól kiakadt, hogy a neurológus mit szól bele a gyerek táplálásába (ezt ő saját privilégiumának érzi). És ismét elmondta, hogy a tápszeres kiegészítésnek milyen következményei lehetnek... Megyünk du. még a gyerekorvoshoz is, ő is elmondja a véleményét...

A sztorihoz hozzátartozik, hogy az elmúlt hónap nagyon kemény volt nekünk. Volt 3 olyan hét, amikor Zsófi súlya stagnált, de a védőnő csak kitartott amellett, hogy a kevés anyatejen kívül ne is kapjon mást. Már kitalált mindenféle hülyeséget, hogy a gyerek nem tud szopni, én nem pihenek eleget... Nem volt elég tejem és kész. Mindent megtettem, homeopátiás szerek, gyógynövényes tea, fejés, sűrű cicire tevés... mindezek ellenére sem változott a helyzet. Most meg néhány napja megint tök sok tejem van és semmit nem csinálok máshogy, mint annak előtte.

Lényeg, hogy Zsófi valóban baromi sovány, de ekcémája miatt a tápszeres pótlás elég necces, az egyik doki ezt mondja, a másik teljesen mást, én meg legyek okos és döntsem el, hogy mivel használok a legtöbbet és ártok a legkevesebbet a lányomnak... elegem van, nagyon besokalltam!!!

Bocs, hogy ezt így rátok zúdítom, de annyira jó lenne, ha nem lebegne a fejünk felett ez az anyatejes gond...

Mária!
Nekem is 174 cm-hez 75 kg a versenysúlyom. Szerintem az teljesen jó!!! Most le sem merem írni, hogy mennyi vagyok. Megjegyezem a 75 kilót heti 2 step-aerobic mellett tudtam tartani. :-(

Te takarítottál??? :shock: Nem semmi a párod családja! Engem nagyon idegesítene, ha valamelyik ingyenélő rokonunkat még nekünk kellene eltartani!

Lini!
Mi volt az UH-n??? Milyen Lili???

Zsand!
Egy napos kirándulásr szerintem ideális a Pilis vagy a Budai hegység. Pl. Budakeszi vadaspark és környéke, Dobogókő és környéke, mi ide szoktunk járni. Minden évszakban gyönyörű!!!

Szilvi!
Jobbulást a családnak!!!

Dolli!
Dévényt jövő héten kezdjük. Van esetleg tapasztalatod? Ha igen, légyszi írd meg!

Kép
Kép
lbernuska

Lini!
Elvileg ha nem jön közbe semmi,jövő hét szerdán megyek uh-ra.De nem a Praxisba,hanem az Istenhegyire.
Meg van az Afp-m is.Kicsit alacsony,de határon belűl van.0,75MoM.
No de viszont,ez itt érden alacsony :roll: :roll:
Mondjuk nem igazán értem??Ez nem egységes??Érden mások a határértékek mint mondjuk Pesten??
Mellesleg telefonon kértem le,mert az én védőnőm szabin van.Aki bediktálta,az meg rögtön,hogy húú ez nagyon alacsony és amnio.
Az énvédőnőm meg azt mondta,hogy ez pont határérték,és akkor van gond ha annyira alacsony,hogy pl 0,3 0,4 körüli,mert akkor már illik aggódni.De annál ami súrolja az alsó határt,ráadásul felülről,amiatt ne aggódjunk :lol: Ja meg ott ült a védőnő barátnőja aki szintén Érdi és itt is dolgozik,és neki még alacsonyabb(0,70) lett,és nem törődik vele,mert ez még ok.
Csak mérges lettem,hogy hogy be tudják paráztatni az embert.

mimi12

Ja és szerintem megcsinálják itt a kötelező uh-kat.Viszont nem tudom,milyen uh-s doki van itt??
Lini,és most akkor lehet kukija lesz a gyereknek?? :lol: :lol:
Végül is tök mindegy!! :wink:

mimi12

Berni,
Csak gyorsan írok neked mert le kell feküdnöm amíg alszanak az aprótalpúak :D Szóval mi Veronikával jártunk párszor egy gyógytornászhoz a Campona mellé aki Dévény módszer szerint dolgozik mert a lányom kényszerlábtartással született magyarul állandóan kidugta a lábát a pocakomban oldalra. Nála is gyengék voltak az izmai és bokasüllyedése volt. Arra készülj, hogy a baba üvölteni fog, de ezt mindig elmondta hogy nem fáj neki csak ugye idegen macerálja. Tényleg nagyon hasznos volt, kb 5-6 alkalommal megtornáztatta, mutatott gyakorlatokat amit itthon kellett vele csinálni és most már csak évente kell kontrollra visszavinni és nagyon sokat javult a lába. Ő javasolta annak idején hogy vigyem manót majd valami táncra hogy erősödjenek az izmai.

Kép[
Kép[
kostyika

sziasztok :)

mimi:
elfelejtettem valaszolni a klaviatura kerdesre: Erden lakunk, a klavim is magyar, itt velem van a baj. Mivel 15 evig kulfoldon eltem igy angol billentyuzeten tanultam meg vakon gepelni:) Igy ha gyorsan kell irnom akkor sosem hasznalok ekezeteket, a mai napig fogalmam sincs mi es hol van a magyar klavin.:)))))) (Vagy csak lusta diszno vagyok hogy megtanuljam???? aham, itt lehet a kutya elasva....) :)))

tekiroll:
Egyetertek, segitseg kene a sogornomnek. De nem megy. Pedig mar beszeltem vele errol, be is vallotta hogy szerinte is depresszios, de attol elzarkozik hogy gyogyszerekkel kezeljek meg hogy hulyenek titulaljak. (umm.....no comment, erre mit lephettem volna??)
Egyebkent beszeltem errol anyosommal is, o elzarkoott, mondta, nem szolhat bele... (kosz) Parom meg mindig tanacstalan mert szerinte ha merne szolni a huganak barmiert is, akkor ugy megsertodne hogy talan soha nem beszelne vele tobbet. Haaaat...... Szep kis csalad! Nem csoda hogy parom inkabb anyukamhoz es hozzam huz:( Szomoru dolgok ezek:((( Turoba!

lbernuska:
hat igen, egyetertek veled is, sogorno ugyben. Lehet hogy ezeket a velemenyeket paromnak is el kene olvasni - bar szerintem o is tudja mi szel fuj mert egyre idegesebb a hugira... de beszelni nem szabad rola:(((

Nekem egesz jol lemenne ez a felesleg ha mozognek. De ugye tul sokat eszem, mozgas semmi. (A nyaralasnal szedtuk fel a kilokat kegyetlenul, 1 honap alatt minden nap "kint" ettunk, az ettermi koszt pedig nagyon egeszsegtelen!:((((( Fel is ugrott mindenhova a tulsuly most meg nem mozoghatok egyaltalan.... na majd ha meglesz a baba... remelem lesz hozza akaratom mert nehez vagyok magamnak, erzem a terdeimen sajnos. :(((

Nah megyek vissza buslakodni az agyamba - a rossz ido a fraszt hozza ram eppen:D

puszka!

sünciboglya

Mária!
No sebaj,már megszoktam,hogy ékezet nélkül írsz :lol:
Pocakod hogy van?Remélem most okés minden!

mimi12

Sziasztok Lányok!

Most nem tudok olvasni... csak egy gyors kérdés! Holnap kijön a doki megnézi Petrust. Ilyenkor mennyit illik neki adni?
Amúgy Petrus még köhög, tegnap este volt egy kis hőemelkedése. Ezért is hívtam fel ma a dokit, aki azt mondta, hogy ne vigyem el a betegrendelésre, hanem inkább ő kijön.

Edina
Kép
Kép
csszedina

Szija Edina!

Én 3-at szoktam, de nálunk 3 gyerkő van! Múltkor 4-et adtam, mert 2x jött ki, csak rossz volt a kapucsengőnk és mi meg aludtunk! :oops:
Egy gyereknél 2e-t adtam, aztán lehet smucig vagyok! :oops:
Talán többieket is kérdezd!!!!

Petrusnak jobbulást!!!!!
Nálunk is a makacs köhögés van!

Lányok majd jövök, mert csomó mindenre reagálni akarok, güleg Bernire!!!!!!!!!!! :(
Apa még nincs itthon, ki kell szednem csimókat a kádból!
Vendég

Én sosem adtam pénzt a dokinéninek.Okés,a lányával jóban vagyunk a dokinénivel is jóban vagyunk.De nekem eszembe nem jutott még,hogy pénzt adjak azért ami a kötelessége :oops:
Jó tőlem el sem fogadná.1x kijött a Németországban élő barátnőm fiához,mikor nálunk voltak.ült a wc-n vödörrel a kezében szegény.
Akart neki a barátnőm adni pénzt,és nem fogadta el.
SZóval itt kezdődik,mikor valaki szeretetből csinálja azt amit és nem borravalóért.
Amúgy szerintem bőven elég a 2000ft.

mimi12

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?