Sziasztok!
Mária! Na ne már, hogy Te takarítgass!!! Én is pont arra gondoltam, hogy segíthetne nektek sógorka, ha már lét kap. Remélhetőleg áprilistól tényleg meg lesz vonva ez a dolog, mert: 1 - amíg nem kell megdolgoznia a pénzért, addig minek teperne... 2 - Nektek most sokkal fontosabb dolgokra kell a pénz.
Anyóst meg nem tudom, hova tegyem. Ha annyira sajnálja szegényt, pénzelje ő!
A gratuláció elmaradása meg őket minősíti, Te valóban megvagy nélküle, és jó, hogy így tudod kezelni a dolgot! Erős csajszi lehetsz!
Sógiról még annyit, hogy nem csak a netfüggőség, hanem abból amit leírtál más alapon sem ártana neki szakember segítsége! Komolyan!
Szilvi! Jobbulást Nektek!
Csibe lassan két hete náthás, más extra baja nincs, illetve ugye valami vírus, ahogy dokinéni mondta, de nagyon nem akar belőle kimászni. Agyaltam, hogy megint leviszem dokihoz, de nem kockáztatok újabb vírus benyalásával…
A jó idő rám is rámférne, annyira lehangoló ez a borús idő. És már ablakot is mosnék!
No megvan a csajszi neve, aki nyitja ezt a napközis dolgot, felhívom majd valamelyik nap.
Fittness: megnéztem a Tulipánt ismét. Nagyjából minden info rajta van a honlapjukon. A csajszi nagyon kedves volt, a személyre szabott változat 9800/10 alkalom, de ezen most elgondolkodtam, hogy szerintem csak összeállítja a gyaksort az edző, meg az első alkalommal van veled. Szerintem. Erre ismét rákérdezek majd.
Zsand! Jól sikerült egyébként a buli?
Mi Brendonban vettük anno az autósülést, most van is valamelyik akcióban, van kuponom hozzá, ha gondolod.
Bézs és kék színben találtam.
http://brendon.hu/campaign/viewer.aspx?productid=218282
Léböjt! Hú, de erős vagy! Én valami lazább böjtben gondolkodtam, de előbb még eszem sok csokit, hogy legyen mit méregteleníteni!
Kirándulgatni mi szeretnénk csak, most jött el a mi időnk, remélem gyorsan jön a jó idő, mert 15-i hétvégén mennék valamerre. Úgyhogy ideje elkezdenem kinézni a célállomást!
Azt elfelejtettem mondani: nagyon gyönyörűséges Dorina! És jó az iwiwen is kép szerintem… vagy már lehet, hogy fel is raktad?
opsz:
Lini! Ellensúly!
Mi volt a dokinál? Láttad a kis tündért?
Berni! Mikor kezditek a dévényit?
Orsi! Akkor ezért vagy Cunami!
Én is nagyon makacs vagyok, és ha segítségről van szó, azt engedném is, csak xar, amikor utána felhánytorgatják, hogy bezzeg mi…. Mert nálunk ez a szitu.
Én sem várok ám el sokat a férjemtől, csak olyan apróságokat, mint hogy a szennyest ugyanazzal a mozdulattal, amivel a székre teszi, dobja a szennyesbe.
Bár igazából össze tehetem a két kezem, hogy legalább nem a földre dobálja!
És egyébként visszaszívok mindent, mert egy tünemény párom van, felajánlotta, hogy járjak reggel konditerembe, inkább bemegy később a munkahelyére és akkor persze később is ér haza, mert az esték kiszámíthatatlanok. És ez önálló felvetés volt, pedig ő nagyon nyilas és Pató Pál!
Edina! Sikerült beszélni a dokival? Hogy van Petrus?
Jó a kis korkülönbség szerintem is, bár az eleje biztos nem egyszerű.
Andi! Na hogy vagy? Segített a tegnapi kikapcsolódás? Nemsokára jön ám már a jó idő! Nekem is nagyon mehetnékem van, meg traccsolhatnékom.
opsz:
Dolli