Sziasztok!
Hazajött a kisfiam, ma már együtt voltunk a piacon. Olyan jó, annyi ölelést, puszit kapok itthon, utcán, boltban. Olyan jó tudni, hogy hiányoztam
Délután is együtt aludtunk (nem vagyok valami fényesen, így pihiztem).
Áek-es lányok: a legfrissebb Kismamában van róla egy cikk. Minden hónapban bemutatnak egy vidéki és egy fővárosi kórházat (múlt havira nem emlékszem, talán Eger?, de ha érdekel előszedem) és most az ÁEK van benne, meg a Hetényi Gyula (Jász-Nagykun-Szolnok megye).
Van egy meghívóm egy Benetton partira. Regeltem és ma kaptam a meghívót. De kit viszek el? Az Elle-ben lehetett jelentkezni, a Mamutban lesz. Sminktanácsadás, meg vásárlási kedvezmény, meg ajándék. Szerintetek vihetem a párom? Mert ott egyrészt vannak ffiruhák, másrészt nekem ő mondja meg a tutit, mi áll jól. Viszont lehet, hogy ez egy csajos dolog...
Kima, a sztívia az cukorhelyettesítő, ami egy növény leveléből van (ő a Stevia), és nincs benne kalória és szénhidrát. Állítólag 30x édesebb a cukornál, ebben lehet valami, mert a reggeli kávémba 1 csepp kell (másfél teáskanállal iszom amúgy). Lehet vele főzni, sütni is. Nem fogyókúrás célzattal használom valójában, hanem a cukrot szeretném kiváltani.
Nita, szorítok 8-án. De úgyis sikerül, hiszen nőnap! Gratulálok a picihez. És csak pozitívan! Ne görcsölj a vérömlenyen. Bárcsak már mi is ott tartanánk. Máté? Anyósod nagyon durva.
Új Ildi, nekem a gyüminap a rossz, mert valahogy olyan, mintha nem ennék. Az nem étel. Meg az evés örömét veszi el nekem, hogy nem ehetek bármit. Mindegy, 5-ből másfél kiló megvan, csak kibírom... A részmunkaidő (persze, normális modellel, pl svéd) egy nagyon jó találmány lenne, vagy a job sharing. De itt???? Ugyan... Pedig szerintem a családnak a legjobb lenne, emiatt pedig a munkahelynek is, mert nem mindegy, milyen motivációval dolgozol.