Sziasztok!
Két nap szívás a nettel… Tegnap felmondtuk a UPC- t, el is vitettük a dobozkát, aztán egyből mentünk a MOM- parkba a Vodához mert ott azonnal megkapjuk ezt az USB- s netet. Hát perszeee, hogy selejtes SIM- kártyát kaptunk hozzá, úgyhogy ma volt még egy köröm… :S
Kismanó: mi most csináltatjuk meg apuval a térelválasztót (egyben van jelenleg az étkező és nappali, az utóbbiból lesz a gyerekszoba) és mindenképpen tolóajtót szeretnénk. A sima ajtó nagy helyet foglalna, a harmonikaajtó pedig hangos(abb, mint a toló). És átlátszót szeretnénk, hogy átjöjjön a fény az étkezőbe + folyosóra- később majd bambuszrolóval eltakarja a gyerek, ha akarja.
Puszedli: nem értem az ilyen orvosokat!! Egy ismerősömnek azt vágták a képébe, mikor nem jött meg tök sokáig a mensije, hogy hehe, legalább csődbe mennek a tampongyártók! Nagyon vicces, mondhatom! Grrrr!
A szteroid pedig nagyon gáz: sajnos rengeteg orvos egyből ezzel kezdi a kezeléseket, holott lehet, hogy kikerülhető lenne. Egy barátnőmnek ezzel vágták gallyra az immunrendszerét- aztán jöhetett az elvonó…
Látom már más is jelentkezett férjed szolgáltatásaira, úgyhogy nem biztos, hogy elég lesz az az egy hét szabi!
Noémi: utólag is gratula a cukorhoz!
Figyu, mennyivel is előtte kell megvonni az édességet/gyümölcsöt? Mert én jövő héten megyek…
Hogy van az ikres barátnőd?
Zsu: nagyon édes a 4D- s kép! A kis drága, még mosolyog is talán az első képen?
Magdi, ez nagyon tetszett: „egyre kevésbé férek be a kormány elé”!
Jajj képzeld, egy ismerősöm csodás pólyát vett: fehér csipkés- kötős gyönyörűséget, de abba az üzletbe pórnép nem juthat be, csak csókkal…
Köszi a linket! Átrágom magam, hogy mi mindenük van. Egyébként az BabyFun- ban (Csalogány u.) 3500ft.
Tabati: figyu, a héten pénteken megdumáljuk hogy hányra menjünk 13- én tornára (valóban egy időpontban lenne érdemes), és utána elmegyek Veled gyümit venni (Fehérvári úti vásárcsarnok)! Aztán felugorhatunk hozzám (Móriczon lakom
), utána pedig indulhatunk Magdihoz és így túl korán sem érünk oda. Hm?
Egyébként nehogy azt hidd, hogy az újságolvasás fura: barátnőm olyan típusú, hogy nem szereti ha hozzáérnek ha valamije fáj (amit Te is írtál). Ezért a párja tanulnivalót (!) vitt be a vajúdóba hogy ne uncsizzon!
Mimmi: én jövő héten kezdem a kreszt, és úgy beszéltük meg párommal, hogy amit lehet megcsinálok, de a forgalmit nem, azt csakis szülés után. Nem szeretnénk ha valami gáz lenne a saját hülyeségem miatt (forgalomban koccanunk vagy mittomén).
Csajok, ennyire megéri kuponnal venni
kókuszmatracot? Ennél olcsóbban nincs sehol? Vagy nagyon mohó vagyok?
Anuk: kitartás! Nem semmi amin keresztül mész mostanában, de igazuk van a többieknek: le kell ülnötök hárman és átbeszélni a dolgokat mert ez így már nem állapot.