Új privát üzeneted érkezett!

Sziaztok!

Hát jó sokat kellett visszaolvasnom,de ez az én "hibám"mert nem tudok jönni gyakrabban.
Az éjszakai szopi és a menstruáció között sztem semmi összefüggés.Én már nem szoptatok éjszaka 3 hónapja a (fiam az 5 hós oltáson 9300 volt),és mensi sehol...Ez tutira alkati dolog,a dokim azt mta a praxisában volt olyan aki 2 hónapot szoptatott ás 1 évig nem menstruált és volt olyan is aki 2 évig szoptatott és szinte egyből.
Olyan aranyosak a babák mindig meghatódom ha ilyen édi csöppeket látok.A férjem meg csak ezt hallja:Jajj gyere nézd milyen édes ő is meg ő is....
Az 5 hós oltás eléggé megviselte a Gergőt ez azért volt szokatlan mert eddig soha semmi gond nem volt,de már túl vagyunk rajta.
Hasonló korú babák mamijaitól kérdezem kóstolgattok már valamit?
Puszi mindenkinekKép
streitkriszti

SziasztokKép

NApsütéses jó reggelt mindenkinekKép

Dzita,
köszönöm a javítást és megkövetlek, Ann és Emese között tényleg jó, csak én forditva számoltam, vagyis a négy nap különbséget nem kivontam hanem hozzáadtam és nem néztem hogy a hetek száma nem egyforma, nah mindegy a lényeg hogy az ott jóKépKép
Hm, nem is tudtam hogy április elseje az apák napjaKépKép

Andi,
Most hogy alakulgat a tavasz mi is szivesen csatlakozunk a sétapartihozKép

Manga,
uhh jó kis program a csötörésKépKép
A könnycsatorna dologgal hogy álltok?

Manóka,
csatlakozunk a lovagi tornához, győzzön a jobbikKépKép

Megyünk sétálni egy nagyot és csavarogni a városban, kiprobálom hogy elég edzett e már a bicepszem, babakocsistul megyünk tömegközlekedni, szurkoljatok hogy simán menjenKép

puszi
Ági és Dani

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Brigi! Én se megyek tornázni, mert fennforgás van nálunk. Tegnap nem tudtam jönni, mert napközben babaklub volt nálunk, délután-este meg más "dolgunk" akadt. Apósom rosszul lett (amúgy is öreg és beteg) és a kórházban meghalt. Anyósom és a párom most a papírokat intézi, én meg délután dolgozni megyek. Majd a Verát hozzák be szoptatni, nincs messze a patika. Ez csak egy rendkívüli beugrás, nem talált senki más helyettest a főnökasszony. Én meg tartozom neki min. ennyivel, mert tavaly amikor lejárt Marcival a gyesem, kifizette az összes szabadságomat, utána meg nem rúgott ki (pedig szeretett volna),táppénzre mentem így most van gyásom és munkaviszonyom.

Más, a táblázathoz: mi lenne, ha valaki nem jelentkezik x ideig, mondjuk 1 v. 2 hónap az kikerülne belőle. Vagy ez túl drasztikus? Azért nem kitekerni a nyakam a kóbor ötletért!

Ildikó
b_ildikó

Dzita,
tegnap amugy nem apák napja volt, hanem pasik napjaKép Apák napja június első vasárnapjaKép

Ildikó,
öszinte részvétünkKép

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok
Köszi minden fiús anyukának a bókot, felirom, mint első udvarlási prológus, a lányosokét meg duplán KépKépKép
Kisbuksi
puki ügyben, vagy inkább a ritka széklet ügyben nekünk a kórházban VITACOLAN nevű vitamin készitményt irtak fel. Receptmentesen lehet venni, 1kávéskanálnyi elég, és 1-2óra múlva van eredméyn. Nem tesz mást, csak a benne lévő B-vitaminnak köszönhetően fellazitja a bélsarat. Hátha ez beválik Kép
Brigi
csukáls nem zavarja őket, ha zavarja, akkor elkezdenek sirni, és attól úgy is elmúlik. Csuklásnál azonban figyelni kell, hogy ha evés után jön, akkor nem megfelelő büfiről van szó, szóval vállra és büfi. Büfi ügyben fel vagyok okosodva, ugye a múlt miatt Kép

Ildikó
KépKépKép

Hogy ma se maradjatok kép nélkül, ilyen volt reggel, még a mostani üvöltés előtt:
Kép

Judit+ Léna
holophernes

sziasztok...
visszaolvastam, de írni már nem tudok mindenkinekKép

homeobogyóval kapcsolatban! ha szeditek akkor ne felejtsetek el fogkrémet váltani! ugyanis bizonyos összetevők semlegesítik a homeobogyók hatását.
én az elmex homeopátiás fogkrémjét használtam amíg urticáztamKép

a gyerekek gyönyörűségesek!!!

ha lesz egy kis dőm, írok magunkról is, mert nem akaropk fizetniKépKépKépKép

millió puszií
emő+édua aki a billentyűket csapkodja...Kép

hicudzsi

Sziasztok!

A hétvégét vidéken töltjük jó levegőn anyóspajtáséknál. Hogy ez jó vagy rossz? Majd kiderül KépLehet hogy Vencel leszokik a tejcsiről és kolbászos lesz ezentúl...

Hicu!

Az,hogy mindig elmondod,hogy majd írsz,mert nem akarsz fizetni,nem ment fel azalól,hogy régesrég semmit nem tudunk Rólatok. Úgyhogy fizess csak ! Kép

Judit!

Vencel végérvényesen beleszeretett Lénába. Képzeld! ugyanilyen rugija van Vencelnek,csak persze kék,és ma pont az van rajta Kép

Puki-kaki: szerintem maradunk ennél a heti egy kakinál,anyatejes babáknál ez nem gond. És amúgy iszik Gripe Watert néha,szóval nincs olyan nagy gond Kép Azért köszi a tanácsot,elraktározom esetleges nehezebb időkre!

Jó hétvégét mindenkinek!

Puszi:

Buksi és Vencel
kisbuksi

Buksika! Úgy vélem, hogy nagy bunyók lesznek itt még a Léna Bébi Asszonyság körül!! LeventeCirmancs is bőszen pályázik!
Ez a kolbász cucc vicces! Gondolom Neked már nem annyira. Nálunk csak 1 nagypapi van, aki eddig még nem fogta meg, csak kijelentette, hogy ez a györök tiszta ő. (Megjegyzem télleg Kép)
Tegnap a Gálvölgyiben is volt vm. kóbászos: kicsit sós, kicsit fűszeres, de meg lehet enni. Kép

Hicu!Kép Fizesssssss!

AnnFruzsi!!!!! Beteszem a lábam Ti meg ki? Nono.
Ann! Melyik Auchanba mész Hatvan felé? Vagy mész egyáltalán?
DettiKép
Detti

Kisbuksi
Heti egy kaki? Az jó lehet Kép Kép
Nálunk naponta van minimum 3. Sőt az utóbbi időben a hajnali kaki akkora adag, hogy a nyakáig ér. (ma is ilyen volt). Ilyenkor sikongatok apunak, hogy amig én kibontom, addig csináljon langyos vizet és gyorsan lemossuk a csap alatt. Kép Kép Kép
(bocs a témáért, ha valakinek bántja a gyomrát)

Tegnap voltunk a MÁV korházban kontrolon. Sima vizsgálat volt és UH (koponya és has). Megkérdeztem a dokit, hogy a pukik is látszanak az ultrahangon? Azt modnta, hogy az átlátszó .KépKépKép

Nálunk még mindig a GÁZ az ur. Szegény Zebike éjszakánként is 2-3 óránként felkel. Ilyenkor félálmában hangosan nyögdécsel és nyomogat. Kb. 20 perc mulva meglesz az eredménye. Ha rásegitek masszirozással, akkor hamarabb kijön, de tutira felbred. Igy meg is kell szoptatnom. Ma éjjel is kétoránként ment a müsor.
Már rájöttem, hogy nem attól függ, hogy én mit eszem. Tehát már nem sok értelme van vigyázni. Eddig nagyjából hust ettem kennyérrel. Ma csináltam a családnak egy kelbimbókrémlevest. Lehet, hogy eszem belöle, hátha a "K" betüs használni fog. Kép

fiona
fiona

Dettimanó!

Nem tűntem én el, csak mindig ellógok malacpofámmal butikolniKép Ha má' 9 hónapig 2 terhesgatyót szerezhettem csak bé. BeeeeKép
Ma elcsavarogtunk 1/2 10-től 1-ig. Akkor is csak ciciügyben jöttünk haza.

Hír: Röfögi 3 napja tud nevetni. Olyan édesen röhögcsél!!!! Hogy ez milyen lélekmelengető, az hihetetlen! Anyája meg minden röhögcsélés után összecsókolgatja. Szóval elvagyunk.

Fiona!
Kisdisznóm ugyan (relative...) átalussza az éjszakát, hajnal 3 és 5 közötti időpontban ébred szopizni, attól függően, hogy mikor alszik este el. Na, akkor jön (egy kissé fárasztóKép) műsor, ca. 1-1,5 órán keresztül. Izeg-mozog, rugkapál, sír, nevet, és olyan hangosan nyög, hogy nem hittem volna, egy ilyen kisember ekkora hangot egyáltalán képes kiadni magából. Ilyenkor gyorsan peluscsere, mert a műsor végére egy pelus nem bírná ki..Kép Summa summarum, írtó vicces, csak nagyon kimerítő. Mármint nekem. Kép

Újabb fogadalom dőlt meg nálunk: a cumit SOHA elnevezésű. Bizony amióta betétes rugit hord, kissé sírósabb és nyügibb malacom, bár ez is konszolidálódni látszik. Szóval cumi előkerült, kifőződött, és ha semmi nyugtató nem hat, az biztosan. Persze mint végső megoldás.

Lányok, olyan gyönyörű idő van, remélem, mindenki lent rallizik. Kép

Most megpróbálok aludni, ha röffenytűm nem hagy, megint kiviszem!

Puszpusz!

Fruzsi

Ja, baba névnapja: ápr. 25.
Mama szülinapja: ápr.5. (eh, bizony, bizonyKép)
cinderella

Detti!

Lehet,hogy túlaggódom a dolgokat,de nem engedem Vencelbabát Levivel bunyózni!!!! Ez azért egyenlőtlen meccs lenne Kép Gavallérosan félreállunk,és Lénára bízzuk a döntést,hátha ő az ilyen típust kedveli Kép

Fiona!

Azt már én is látom,hogy a puki-kaki ügy nem az én táplálkozásomon múlik,ezért mindenevő lettem. Szegény Vencel néha olyan szagút pukizik,hogy ha lennének legyek, földre szédülnének a közelében... részemről is bocs a gyenge gyomrúaktól!

Fruzsi!

Cumiügyben hasonló a helyzet, mi a tornánál vetjük be előszeretettel. csak szerintem könnyű megszokni,hogy segít,ha nyügi van Kép

Ann!

Mit ténykedsz,hoyg még nemkerültél ma elő?

Kisbuksi
kisbuksi

Buksikaaaa!Kép
Fruzsi! Én az egyik hajnalban félálomban azt halucináltam, hogy leszakadt a redőny. 2 métert ugrottam! Közbe csak a Levó belei.... rakoncátlankodtak.

Mingyárt megyek manikűrbe, meg szoliba, csak várom, hogy ApaCica hazabotorkáljon. Olyan dög vagyok, hogy egyedül megyek. Ennyi szabadság nekem is kijár! No.
Detti

Lányok, ez nem igaz!

Még jó, hogy írtatok erről a csípőizéről. Rákérdeztem ma a dokinál, hogy nekünk nem kellett volna csípőszűrésre menni hajdanán? Erre visszakérdezett, hogy "De igen. Miért? Az elmaradt?"
Hát pipa lettem, de nagyon. 15 hetesen nem tudom, lehet-e ezzel valamit kezdeni. A ráadás az volt, hogy "Hát igen, az egyik oldalon pattog a csípője, bizts kell neki terpeszpelenka" (ide most sok vicsorító pofa kéne, de azt még mindig nem tudok).
Úgyhogy kedden de. megyünk csípőszűrésre.

Ágiboszi!
A könnycsatornás ügyre is rákérdeztem, azt mondta, igen a szemklinikára is menjek el, nézzék meg. "Tessék most egy kicsit nyüzsögni!" - mondá a doki.

Csőtörés oka megvan. Alattunk lakó már nem ázik, de még nem lehetett visszatemetni, mert a biztosítósok még nem jöttek ki. S ha már szét kellett mindent verni, akkor kicseréltetjük a kádat is, amire ráfért volna korábban egy zománcozás, de így csere lesz belőle. Ennek örülök, mert már én is szeretnék Matyival a kádban fürdőzni.Kép

Okosítsatok ki lécci! Milyen vizsgálat, UH, kontroll kell még, amiről a doki a jövőben elfeledkezhet? (Hogy tudjak neki szólni!)Köszi.

Ann!!!!! Segítség, mi lesz a csalánbogyóval/urtica???????? Mostan itt maradok tejci nélkül ha nem jössz.

Manga
manga

Detti!

Jól teszed,tessék kimozdulni! A mi apukánk ma azzal indított,hogy ne értsem félre,de szeretne megajándékozni egy hajbeszárítással a fodrásznál /illetve az ezzel járó félórás szabadsággal,és a szép frizi örömével/, úgyhogy most értem haza,és tényleg olyan jólesett!

Most már hétfőig eldugulok!

Buksi
kisbuksi

Újra én. Visszaolvastam egy kicsit: utólag is BOLDOG NÉVNAPOT SZILVIKNEK, HANNÁKNAK, JOHANNÁKNAK!

Hicu!
Most olvastam, hogy te is szedted az Urtica C5-öst. Azt szedem én is, csak nem tom, jó adagolásban-e. Megírnád, hogy hogy kell szedni? Köszi!

Manga
manga

Hát így dugulok én el Kép...

Manga!

Tudomásom szerint semmiről nem maradtatok még le,de azért tündéri az orvosotok Kép
kisbuksi

Manga
Én is próbálkoztam Utrica-val. Adagolása reggel és este 5bogyó nyelv alatt szopogatva. Hicu gyan irt neked erről, de úgy látom, csak Ann-nak hiszel. Mindenesetre annyira kell odafigyelni MINDEN homeopátiás bizgerénél, hogy mivel ezek nagyon nagy higitásban tartalmazzák az információt (amit ki akarunk csikarni a szervezetből), ezért előtte, után 30perccel nem szabad semmit enni-inni! Fogkrémet, mentolosat is lehet használni, csak nem előtte/utána közvetlenül. Én az éjszakai szopikor szoktam bevenni, meg egyszer reggel, mikor már kivagyok a 4órás nyűg miatt. De mindennél fontosabb sokat inni és FEJNI-FEJNI-FEJNI, vagy etetni, etetni, etetni.
csőtörés Kép (nálunk Szenteste szakadt le az alattunk lakó fürdőszobája...)

Detti
körmözés, micsoda szép álom KépKépKép(titokban jegyzem meg, hogy hajat is csak most sikerül kiadósan ápolni, eddig csak a tisztasági dolgok voltak, semmi balzsam, meg olaj, meg hawaii) Remek redőnyösöm van, gyakori megrendelőknél van árkedvezmény, érdekel? KépKépKép

Kisbuksi-Detti
Léna momentán az én tejtől csöpögő cicimre bukik ( Kép), szóval nagyon remélem ez az 'aberáció' elmúlik, és nagyon-nagyon alaposan körülnéz a placcon fiú ügyben. Szóval lehet kezdeni a tornázást, és a pukimentesitést (mert hát ez azért elég zsenant egy randin Kép). Ebben a hölgyfrontnak is van mit javulnia, no meg a büfizése sem valami nőies, akkorákat szelel (alul-felül), hogy lekiabálja a hajat a fejemről.
A versengés vérmentes formája meg bizonyára vonzó lesz számára (teszek róla Kép), szóval mindenki egyenlő esélyekkel indul(hat)

Kisbuksi
Heti 1x?? Biztos, hogy kó ez igy??? 2-3nap után azért úgy tudom, aggódni kell! (ld védőnő) Jó hasznositás után is marad azért némi salak?

Judit Fruzsira csak irigykedik, irigykedik, ma nézte meg, hogy hova pakolta a 'rendes', sátorfeelingmentes ruháit Kép

Fiona
biztos próbáltad már, de ha nem egy(4) esély talán: 1.INFACOLAN cseppek (édes pofákat végnak, mikor ezt a szirupot cuppogtatják) 2. Édesköményes gyerektea 3.ESPUMISAN cseppek 4. Camomilla 5CH homeopátiás golyó (műanyag kanállal kell beadni!), vagy oldat

cup
J
u.i.: ki akarok MENNI, hol lehet kilincset rendelni interneten keresztül???
holophernes

Judit!
Köszi a homeós adagolást. Bocsi, de én csak átfutottam, amit a többiek írtak és ezért elkerülhette a figyelmemet, hogy Hicu is megírta (csak a fogkrémről írtat olvastam, az adagolást nem. Azért is kértem tőle az adagolást az imént. HICU! Köszi, nem csak Annek hiszek, mindenkinek aki próbálta már. Egyébként milyen eredményt értetek el? Több lett a tejci? Mennyivel?) Jaj és Judit! Azt nem írtad, hogy hány napig kell szedni, meddig nem ártalmas? Mert gondolom, nem 1 hónapig, vagy ilyesmi.

Manga
manga

Sziasztok!

Nyilvános táblába a hiányzó adatok:
... na egyetlen fiúgyermekem névnapjáról halvány lilám sem volt Kép... még szerencse, hogy Dettinek is Levije van .. Kép... Vagyis azt tudom, hogy febr. 13-án is Levente nap volt (legalábbis engem úgy tájékoztattakKép), de ennyire nem akarok kiszúrni a gyerökkel Kép
baba névnap június 28.
enyém szülinap július 20.

nem-nyilvános táblába kért adatokat meg majd.. ha nem baj, akkor később... nem jutok el a csigabigalassú levelezőmig... Meg aztán talizásra nem sok esélyem van (ha csak Ti nem jöttök ide Kép) ... kicsit mozgásképtelenekké váltunk kocsi nélkül... Kép

Az átlagosnál is ritkább jelentkezésem oka egy múlt szerdai őrületes családi botrány volt, amit másnap egész napos bőgés követett, aminek hatására péntekre már épp csak volt némi tejem... úgyhogy egy állandóan éhesen üvöltő, cicire nőtt kisebbik, meg a féltékenységtől jogosan tomboló nagyobbik mellett nem jutottam el idáig... Utrica és folyamatos szopi mellett mára már minden OK... jó, hogy nem első gyerek mellett biztosította a családom ezt a "nyugodt légkört"... akkor tuti bepánikoltam volna... így meg csak éjjel-nappal nyitva tartó, készlethiánnyal küzdő tejcsárda lettem .. Kép (most már könnyen vigyorgok Kép)

Manga
Nem gondolkodsz el igen komolyan új gyerekdoki keresésén? Az ilyen miért nem az államvizsgájáról feledkezett el??? .. vagy legalább a szakvizsgáról...
Tejserkentőnek még szokták ajánlani az Alfalfát (leánykori nevén lucerna Kép)... ebből a D6-osból szopi előtt 15-20 perccel... (de pontos infók itt: http://www.nandu.hu/Magyar/Hasznos/Homeopatia/homeop_patol.htm#anyatej) Ja.. Alfalfát múlt héten sehol nem kaptak a páromék...

Judit
Neked még nem is írtam... pedig már rögtön akartam, amikor megtudtam, megszültél Kép A lányod GYÖNYÖRŰ .. magadat ne okold, de szerencsésen túl is vagytok mindenen, és ez a lényeg. Ahogy a mostani hozzászólásod olvastam, már kezdesz újra a régi lenni.. és ez JÓÓÓ KépKép
Vmit biztos trehányul olvastam... de mi ez a kilincs ügy??? Kép

huhh. mennem kell... minden ellenjavaslat ellenére az autós hordozóban alszik a kisebbikem, és ideje onnan kihalászni... hogy kezdődjön az éjszakai műszak...
Ahogy hallom Apjuk meg bealudt a nagyobbik altatásába KépKép (ezért volt ennyi időm a gépnél Kép)

Ines
Még tőled szerettem volna kérdezni... Budakeszin van JÓ játszótér? Még az van hozzánk a legközelebb... Meg az ottani ovikról tudnál infókat? Az ittenibe nagyon nem valószínű, hogy felveszik majd a lányom.. pedig jó lenne neki legalább egy fél napos ...

jóéjt
Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Esti mesének jöjjön tehát a rejtélyes Kilincs ügy Kép:
lakunk egy lakásban dec óta, mely a 2.emeleten van, lépcsőházban nincs babakocsi tárolására alkalmas helység, csak 3kutyus, 1hizott husky-féle, hullós szőrrel, meg 2 másik, hasonló állandósult vedlési szokásokkal. Lift nuku. A dolog még istenes lenne, mert leviszem bkocsit, majd a gyereket és visszafelé meg forditva, NODE! Az ajtóra ugye (mivel gyakran nyitva a kapu, meg amúgyis Kép) vettünk saválló zárfedőt, azaz gomb+kilics belül. A huzatos lépcsőház miatt kispapi még annak idején leszigetelte az ajtót (megjegyzem ekkor még nem volt ajtó a wc-n, és a wc a bejárattal szemben, 1 lépésnyire van, szóval nem vót gond a beéptettlen szellőztetés, a cúg jött-ment Kép), igy csak 2 kézzel lehet kinyitni, azaz néha még úgyse. Tehát a kulcs a kezemben, nyelvecskét forgatom el vele, a másikkal pedig erősen húzom magamfelé, és akkor néha kinyilik.
Az éles eszűek már ekkorra tudják a Kilincs-ügy 'nyitját': azaz kezemben a gyerekkel nem tudok bemenni a lakásba, max ha lent hagyom a gyereket, kinyitom az ajtót fent, lemegyek a tárva-nyitva lakásból (olykor kihessegetem a póráz nélkül glasszláó házkutyusokat), felhozom a gyereket, majd magára hagyom a vszinű éhes-kakás-álmos-üvöltő (tetszés szerint kiválasztható melyik lesz a baja) gyereket, és felhozom a 50e Ft-os bkocsit, vagy ellátom a gyereket, és imátkozom, hogy nehogy ellopják a kölcsönkocsit. (a kocsi amúgy mindent tud, bolygositható, meg minden függeléket is megkaptunk hozzá, csak nehéz és drága). Pince vizes, sötét, lépcsőház nyagyon szűk a mindennapos tekergéshez a JEEP-babakocsinkkal
Kértem mindkét nagypapit, a kispapit is, hogy szerezzünk már egy kilincset, vagy bánom is én hogyan, de oldjuk meg. Nem egyszerű, mert a zárnyelv, meg a vasalat, meg a kutyaf@sza nem szabvány az ajtón (bocs a vulgaritásért, de nagyon pipa vagyok miatta). Na ezért szeretnék vhol rendelni egy vacak kilincset.

Rebi Kép
köszi a biztató szavakat, jókor jött, gratu a tejcsi visszahozatalnak, nekem még nem sikerült 100%ra feljavulni. Tudom, csak örüljek, hogy van/maradt még tejecs a kórházasdi után.
Ami a hordozót illeti, mint a képeken is látszik, én is altatom benne Lénát, én egy kicsit csaltam, mert kiegyenesitettem pár takaróval, meg pelussal az ivét (tudom, hogy nem rövid i-vel irják, csak angol billentyűzetem van, és nem tudok hosszút irni), igy nem nyeklik össze annyira benne a gyerkőc.

Manga Kép
semmi gond, szerintem senki nem haragudott meg, ami meg az adagolást illeti, tudtommal 1x kell napi 2alkalommal bevenni, de én 3napig szedtem. Talán Rebi is tudja

jóéjt mindenkinek, hamarosan kezdődik itt is a 3.műszak
J
holophernes

Sziasztok!:D
Csak gyorsan, mert már alunnom kéneKép

Urtica:
Én fél órával étkezés után vettem be mindig és 3x5 darabot egy nap. Ahogy a többiek is mondték, nyelv alatt kell hagyni elolvadni..Kép
Velem csodát tett, mert szinte semmi tejem nem volt, és ennek a segítségével lett valamennyi!
Kb. két hétig érdemes szedni folyamatosan majd hagyhatsz egy hét szünetetKép De ha Ann ideér biztos ennél többet tud majd mondaniKép

Manga!
Szerintem sem sértődött meg senkiKépKépKép Az a jó, hogy odafigyelünk egymásra, hogyha kérdez valamit megválaszoljuk akár többen is!
Ebben az a csodálatos szerintem, hogy többen többfélét is tanácsolhatunk amiből válogathat a "delikvens"KépKépKép
Ez a csípőügy nem semmi.. nagyonkiakadtam a dokidon... nekünk kötelező volt erre odafigyelni, mert anyukám és anővérem is "csípős" és anyai ágon öröklődik..:S:S:S

Judit!
Én is szörnyülködve olvastam a történeteteket.. Magadat semmiképp ne hibáztasd. Édua is nagyon bukós volt és aggódtam, de többen megnyugtattak, hogy van ilyen. A dokinénink is csak most írt fel AR tápszert. Velünk is előfordulhatott volna. Állandóan amiatt járt a mosógép, mert minden ruhánk össze volt hányva, de a gyereké is.. Még két órával etetés után is jött belőleKép
Örülök, hogy már otthon vagytok ezzel a gyönyörűséges kiscsajjal!Kép
Hát a kilincs ügy sem egyszerű...:S:S:S

Kriszti!
Háát én ha gondolod tudok tanácsot adni, mert mi már 3,5 hósan elkezdtük az almaevést és most már a főzelékeknél, bébiételeknél tartunk. (Aki nem tudja, Édua szinte a születésétől tápszeres, majdnem mindent kipróbáltunk,de csak az urticától lett valamennyivel több a tej) desszertnek még ma is kapja azért az anyatejet!Kép

Fruzsi!
Ugye milyen gyönyörű amikor már visszajeleznek, pl. nevetésselKép Én is egyre többet gyönyörködöm a lányombanKép Ha lehet még ennél is többetKép

Kisbuksi, Detti!
Képeket kérünk a megújult külsőkről!
Én holnap dorbézolok, nadrágvásárlássalKép

Éduáról, csak hogy ne kelljen fizetnemKép:
nem csinál semmi nagyon újat, nem forog csak hébe-hóba megörvendeztet eddig két alkalommalKép Ülni akar állandóan és megcibálta a múltkor a macskátKép Egész jól elbeszélget vele, szinte repked ha ,meglátja:9 Szegény Szófia macska, mennyit fog menekülni, ha Dudu elindulKép
Az étkezéseknél (bébiétel) azt a szokást vette fel, hogy belemarkol a szája felé közeledő kanálba, majd elegáns mozdulattal szétkeni az arcán..Ez egy újfajta arcpakolás gondolom.. a következő kanál általában a ruhaujjamon landol, ha elfelejtem felgyűrni, mert megpróbálja közelhúzni a kezemKép (a gyorsabb adagolás kedvéért), a harmadik kanál a bébikasgyló karfáján.. és a végére időzített tüsszentésről még nem is szóltam aminek következtében általában az én arcom is tele lesz főzelékkel..KépKépKép

Ann!
Merre jársz??

Na ennyi holnapra!Kép Majd megpróbálok felvarázsolni képet isKép

Akinek nem írtam attól elnézést kérek, de mindenkit puszilok sokszor-sokszor és a gyönyörű Pöttöm babákat is!!KépKépKép

Emőke

hicudzsi

Sziasztok!
DZita-Bálint névnapja-febr.14.Köszi a táblácskát.
Puki ügy:nálunk szerencsére ezzel nincs baj(vagy nagyon ritkán).A széklete napi több adag.Tegnap pl.úgy jártam,hogy amikor a pelust kinyitottam,figyeltem,hogy milyen pózt vesz fel a kis "kamerája"és merre néz e lencséje.Mire ezt kigondoltam majdnem szembetalálkoztam a pisivel.Miután ez lezajlott a pelust sikerrel kinyitottam láttom,hogy tele van kakival.A szükséges törlést elvégzem vagyis elvégezném,jött a kakimanó. Persze a műsoros pelusba.A csere után egy gyönyörű mosolyt követően felszentelte a tiszta pelust.Így kezdtem előről a dolgot. De napi szinten a Bálint lelocsol(nehogy elhervaggyak)-a kis kertészem-Bálint gazda.
Amúgy ki mit csinál-tervez az Nyuszinapokra?
Most már elköszönök.Aaaalszoooom egy keveset,mert Bala 3-4 óra múlva ébred(szerencsére már régóta végig alussza az éjszakát).Olyan,mint az apukája nagyon szeret aludni,de hason alvást tőlem öröklte.
Sziasztok,most elteszem magam reggelig!!!
ari80

Aranka!Kép
Egy tipp amit a csecsemőgondozóban láttam fiús anyukáktól:
Mikor kibontják a pelust, gyorsan letakarják a kukit egy törlőkendővel, mert a hirtelen hideg (a kinyitás) hatására ált. a fiúk elkezdenek pisilni.Amíg a popót rendberakják addig a törlőkendő marad, vagy az első pisiigKépKépKép

Remélem segítettemKép
Puszi mindenkinek:
Emő

Ja: Édua névnapja: május 9.

hicudzsi

SziasztokKép

Huu, látom zajlik az élet mindenhol rendesenKép

Judit,
nem semmi lehet egy jó kis séta, már tiszta badybildinges lehetsz, nem csodálom hogy vágyálmod egy kilincs, hajrá és nehagyd magad, vedd át az uralmat a pasiktól és hajtsd ki belőlök az a fránya kilincsetKép

Emő,
Már előre "rettegek" a hozzátápi örömeitől, szerintem be fogom szerezni Darth Vader ruházatát, hogy ne minden kaja után kelljen teljes nagymosást csinálnomKép Dani még ugyan csak szopikál, de a cicizéssel is tud már hasonló jó dolgokat művelni. Szopizik 2 percet aktivan, majd utána játszik egy bő negyedórát: kéz a szájába, enyémben, cici be és kiköpése, mi lesz majd ha kanállal eszünkKépKép

Fruzsi,
a világ legjobb dolga amikor olvadozhatunk a mosolyukban, rötyögésükben. Mikor teleszájjal kacag Dani meg tudnám enniKépKép

Fiús mamik,
nem elfelejteni ám, mi is itt vagyunkKépKép
Mi azért a lányokra bizzuk a választástKép a lovagi tornákat nem preferáljuk, mi a romantikát szeretjük: egy kis virág egy kis vers....

Kép

Aranka,
nálunk a lepisilési programmal mindig apáját tiszteli meg manóm. Fürdés után a törölközésnél esetek 80 %ban lepisili az apát. Kakival hála az szerencsémnek eddig megusztam a dolgot, bár egyszer majdnem sikerült neki: Pelenkázon kibontottam a műsoros pelust, letörölgettem kendővel a popóját, hajoltam le a tisztapelusért, amikor hallottam egy nyögést és egy nagy pukit, a végeredmény másfél métert repült a pelenkázától. Ha egy másodpercel előbb egyenesedem fel a hajolásból premier plánba kapom a kakitKépKép

Rebi,
családi veszekedésKépKép és mellé az egyenes arányos tejcsökkenésKép Még jó hogy az urtica segitett.
Nálunk is van amikor a hordozóban alszik csöppem, mert mondjuk hazaérünk és még az autóban bealudt akkor nincs szivem felkelteni őt, óvatosan leszoktam róla venni a sapit és amennyire lehet kihámozom a ruhákból és hagyom még szuszogni a hordozóban. Bár ez nem sok időt ölel fel, mert elég hamar érzékelni szokta, hogy nem megy az autó a feneke alattKép

Manga,
még jó hogy te legalább fel vagy készülve gyerekgondozásból, nem ugy mint a dokidKép
Mi 6 hetesen voltunk ortopédián csipőszürésen, 8 hetesen meg teljes ultrahangos vizsgálaton a Tűzoltó utcában. Ott vették észre a vesemedence nagyobbodást is, ami a kontrollra hála eltünt. Sőt majd most 4 hósan is kell vinni újra csipőszürésre.

Most csak ennyire futotta, mert az úr közölte hogy ajjjjjjjaaaaaaahhhhhhhöööööö, menek mert kérése számomra parancs: cicire felKépKép

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Ági
Hozzátápláláskor szerencsés dolog eleve 4 kanállal elkezdeni az etetést: 1-1 a gyerek kezeibe, eggyel etetsz, egy pedig tartaléknak, ha kirúgná a csemete a kezedből az etetőst.. így némi esély lesz arra, hogy a pocakjáBA - és ne csak a pocakRA - kerüljön kaja.. ja.. és nyáron célszerű mondjuk egy szál pelusban etetni... Kép Hogy miért? ld. itt: http://babanet.hu/album/albumimages/482/6246.jpg
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

üdv
Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Szia lányok!

Mindenkinek szép tavaszi napot!

Rebi nagyooon jó a kajás kép, mit ettetek? Kép

Képzeljétek kicsit ki vagyok akadva! Intézzük a nagylánynak a keresztelőt. Persze nem ám a szomszéd templomba, naná hogy jó messze. Naná, hogy a keresztszülők nem egy pár és vidékről származnak. Így összesen 4 templomba kell menni papírért. Ráadásul részt kell venni egy oktatáson. Ez még nem is lenne baj, csak az, hogy kerek perec közölték gyereket nem lehet vinni! De kérdem én mit csináljak egy igény szerint szopó 13 hetes manóval, akit cumisüvegből nem lehet megetetni, mert a cici rabja?! Döntöttünk: férjem ment, de a Tisztelendő közölte engem is várnak! Szerintem hiába... Kíváncsi vagyok mit szólna ha nekiállnék elötte szoptatni! Nem tom' miért nem gyerekbarátabb az egyház? Na jól kipuffogtam magam Kép Kép

Látom a kaki a téma Kép Én mindig azt hiszem, hogy Alexa már nem tud meglepni óriási kaki ügyben. Tévedek, mert tegnap még a karja is kakás volt Kép
Ilyenkor annyira elégedett tud lenni! A csapban való fürdést meg kifejezetten szereti. Lehet, hogy csak ezt akarja kiprovokálni...

Kép
Puszi
Tigri
tigribigri

Siastok! Megint szereztem fotómasinát, így kaptok az óriás LeventeCirmusról új képeket:
Kép
Kép

AnnFru? FruAnn? BuksiAnnFru? Hmmmmm? Hun vagytok?
Detti

SziasztokKép

Rebi,
ez nagyon tetszett, tök jót röhögtem. Elképzeltem magam, amint felszerelem elképzelhetettlen mennyiségű kiskanállal és a végeredmény meg az amit a képen láthatunk, amit feltettél. Még apája is egy nagyot nevetet mikor felolvastam neki, amit irtálKép Amugy mi volt a menű, aminek a kép lett a vége?Kép

Tigri,
keresztelőt ne is mond, nekünk még külön herce hurca lesz, mivel nem vagyunk házasok, sőt a keresztszülök se azok, csak barátok. Remélem nálunk nem lesz oktatás, mert akkor inkább nem lesz megkeresztelve manóKép Párom még csak csak eljön a keresztelőre, de az oktatásra még szerintem hatökrös szekérrel se lehetne bevontatni.

Detti,
annyira édes Levente, ugy meggyömöszölném őt, mint ahogy Danit szoktam, hadd kacagjonKép

Mindenki pihenni vonult hétvégére? Merre vagytok?Kép

Mostmár kell szereznem ujra egy gépet, mert annyi jó képről maradok le, olyan gyorsan nől Dani, hogy az csak naKép LEgyen szép estétek.

puszi
Ági és Dani

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

Közkívánatra a menü
vagy ribizlis rizs, vagy meggyes rizs volt Kép

.. merthogy mi nem krumplival kezdtük. Majdnem 1 éves volt, amikor először krumplit kapott. Csenge mindent rizzsel evett... képes volt megenni a sima üres, sótlan vízben szétfőzött és szétpaszírozott rizst... Kép

Ha ennyire cidriztek a keresztelőtől: miért nem kerestek olyan papot, olyan templomot, ahol nem akadékoskodnak? Azért vannak ám gyerekbarát, nem vaskalapos papok is ... Kép
Nekünk az egyházi esküvővel volt együtt a keresztelő... Kép

üdv
Rebiék

rebi

Sziasztok!

csak egy gyors bekukk, mert most egyszerűen képtelen vagyok olvasni és írni is! megnéztük a Passió c. filmet a moziban apájával, addig Matyi nagyival volt és hát még mindig kavarog bennem a film. de ígérem holnap jövök!!!

Jó éjt, Zita
zitus

Hy Mindenkinek
Kilincs ügy jelentem tisztelettel megoldódott!!! Egyrész kispapi kénytelen volt mázsás szamárként levinni a 20kilós kocsit+autósülést+szemetet egyszerre, és be kellett zárnia az ajtót 2kézzel (nálam volt a gyermek). Remélem jól vizualizáltok, mert megcsinálta, de a kapu 'nemmaradnyitvamagátólezaszemét' viselkedésén már káromkodott Kép Utunk az OBIban vezetett, majd pedig a Margitszigetre. Milyen tömeg volt, és milyen jó volt 1hónapja újra szabadban lenni! kilincs felkerült, igaz, hogy nem tökéletes, de nyitható 1kézzel, akár könyékkel KépKépKép

Hicu
nagyon tetszeni fog Éduának szerintem Festéktüsszentő HapciBenő (aki még emlékszik rá, ld Pom-Pom), nagyon jó kis állás lehetett akkoriban

Ari
jót moziztam a sztoridon, legszebb öröm a káröröm KépKép

Ági
PLUSSZpont jár a virágért, a hitelbe való locsolkodást nem fogadjuk el, de azért csibés cuccban voltunk mi is ma (amig stilszerűen hónaljig nem lett kakis) Kép
Javaslom, hogy keressünk egy hordozómozgató-cucc-alapitványt, és is szivesen támogatnám egy nagyobb összeggel

Detti
vagány volt ma Levi-kapitány, a csibék szeretik a vizet, és a kapitányokat Kép

Rebi
esküvő+keresztelő: ez az igazi egyszerűsités, nagyon menő, még nem hallottam ilyesmit KépKép

Zita
részvétem, nem hiszem, hogy jót tett a tejképzésednek az a 2óra vérfürdő Kép. Ó, vagy lehet, hogy ez volt a cél, kis huncut Kép

Ime a beigért csibés kép, a vasorrú bábával:
Kép

Pusza
J+L(ma 5hetes Kép)
holophernes

Sziasztok!

Ágiboszi!
Igen a jemezre még nem is gondoltam.. de jó ötlet. Egyébként az IKEA-ban lehet beszerezni olyan partedlit ami iskolásköpenyhez hasonlít (kb. 1200 Ft) de nekünk nagyon bevált.. Mostmár legalább az ő térde nem lesz kajásKép A sok kiskanál nálunk azért nem jött be, mert sajna mindig le akarja dugni a torkánKép Ha meg más játékot teszek a kezébe azt szintén az arcába gyömöszöli és ezzel csak növeli az evés akadályoztatásátKép

Rebi!
Zseniális a kép!!! Már alig várom, hogy melegebb legyenés egyszál pelusban etethessemKép

(Na ideveszema csajt, mert sírKép)

Tigri!
Értem a felháborodásotokat, de mint róm. kat. hívő egy kicsit mégis megértem az egyházatKép
A keresztelés egy szentség, nem egy kötelező szertartás. Akit megkeresztelnek annak a személynek eltöröltetik az eredendő bűne (amit Ádámtól és Évától "örökölt") és Krisztus egyházának teljes értékű tagjává válik. Mivel ez egy nagy dolog az ember életében, a Baptista egyház pl. csak felnőttkori keresztséget engedélyez, amikor már szabadon dönthet az ember gyerekeKép
A keresztszülők feladata, hogy a kicsit a hit útján vezessék, neveljék ahogy erre a keresztelői szövegben esküt is tesznek!
De tényleg vannak olyan plébániák ahol nem ennyire szigorúak. Ha ragaszkodtok a keresztelőhöz, a párod valláshoz való viszonya ellenére, akkor keressetek fel egy ilyen plébániátKép

Judit!
Megpróbáltam elképzelni, de nem mentKép Legközelebb fényképet kérünk az eseményrőlKép

GYönyörűek vagytok aképen!Kép Milyen vasorrú bába????

Detti!
Jajj de szép ez a srác... Nagyon fiús ámKép

Millió puszi nektek és szép vsárnapot!!!!

hicudzsi

Sziasztok egy kép Andrisról a séta előtt:
Kép

Kellemes napot mindenkinek: Emese+Bömbiavageszcsávó
semese

Sziasztok,

Nagyon megtetszett az a 6 funkciós Babygym, amiről KisBuksi írt a múltkor, s ma felkerekedtünk, s elmentünk a Váci útra. Megnéztünk több fajtát, de ez tetszett a legjobban.
KisBuksi, Most csukd be a szemed!!!
7.999,-t volt, akciósan. Legalábbis ez a fajta.
Nem bírtuk ki, és azonnal összeszereltük. Annyira, de annyira jó! És Kismanónak ennyire tetszett:

Kép
Kép
Kép

Puszi,

Vic

Ui.: Még tartozom az Auchanos bodyval.
Victoria

SziasztokKép

Vic,
tök jó ez a babygymKép Hol vettétek pontosan a Váci uton?
Dorka még mindig nagyon aranyosKépKép

Lányok,
tegnap láttam a Tescoban habtapit, 1590 volt 9 darabos, az most sok vagy elfogadható ár érte?
Vic, a tietek mekkora méretű, vagyis egy kocka kb hány centis?

Emese,
Andris úgy ül a babakocsiban, mintha hátizsákot cipelneKépKép annyira édes ahogy ilyen komolyan figyelKép

Dzita,
akkor ezek szerint majd érdemes megnézni a filmet, bár szerintem én max a számitógépen fogom megnézni, a moziról még nem álmodozom, mert Dani nem marad meg mostanában szinte senkivel, csak velem meg apájával, és ha már mennénk akkor ugye együtt kéne, ez meg igy még nem megoldható. Majd mesélj milyen volt.

Rebi,
hát nálunk nem tom majd mi lesz a kedvenc, krumpli vagy rizs. Én a rizsért vagyok oda, apája meg a krumpliért, Dani majd eldönti lehet hogy ő meg felváltva fogja kajálniKépKép
Esküvő és keresztelő együtt, nem rossz, nem fecséreltétek fölöslegesen az időtKép noh meg a papét semKép

Hicu,
nálunk van, hogy apája nem nagyon erőlteti a keresztelős dolgot. De majd megoldjuk, nálunk azért elég rugalmas a plébánia. Csak még azt nem döntöttük el mikor is legyen.

Judit,
vasorrúbábaKépKép A kép szerint nem úgy néz ki mintha a lányod azt látná, inkább a világ legszebb mamiját látjaKép
Hihih, ezek szerint megtaláltad a leggyorsabb megoldást a kilincs ügyreKép csak egyszer kellett végig csináltatni apájával amit te nap mint nap megteszelKép Szerintem máskor is alkalmazd eztKép

Dani legujabb szokása, hogy lebirkozza a medvéjét, annyira édes amikor magára huzza és elkezd vele játszani, messziről nézve őket tényleg olyan mintha birkoznának, sőt van amikor a medve nyerKép manó kifárad, szét rakja a kezeit és a hasán marad a medve, mintha két vállra fektette volnaKépKép

Megyek mert felébredt és talán nem medvével kéne jóllakniaKépKép

puszi
Ági és a medvevadász Dani

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Ági,
A Brendonban vettük a Babygymet.
A habtapi pedig 30*30- as (ha jól mértem), és 9 db 2.490,-Ft- ba került, úgyhogy az a Tesco- s ár, amit írtál tök jónak tűnik.

Ezt a medvebírkózást szívesen megnézném képekbenKép

Puszi,

Vic

Ui.: A beígért Auchanos body, amit ha jól emlékszem 499,-Ft- ért árulnak (többféle, és nagyon jó színekben van):
Kép

Ja, és 899,-FT- ért nagyon ari kertésznacikat is lehet kapni!!!

Na, mostmár dugulok a képeimmel együttKép Kép Kép
Victoria

...még nem dugulok....

Emese,
Az a kisbaba a képen egyenesen a kifutókról jött?
Nagyon vagány kiscsávó!!!

Judit,
Naggyon édesek vagytok!!! Kerestem a vasorrú bábát a képen, de nem találtamKép

Detti,
LeviCirmancs azon a fekvős képen....Kép És mennyire az ágy színeihez harmonizálva öltöztetitek!
Azt hiszem, nekünk pedig be kell szereznünk élénkpiros ágyneműket is (magunknak), mert Dorka mostanában bukik erre a színre; ha meglát ilyen színt, azonnal kacarászni és magyarázni kezd.

Na, mostmár tényleg mentem.

Vic
Victoria

Helló Csajszik!

Judit, Léna Kép Kép kapitány Kép

Vic! Nálunk könnyű mindenhez öltözni, mert szinte minden kék, és fehér vagy bézs. Kép Dorka szupernőci kiscsaj, jópofa az az edzőszett amit vettetek neki. Kép Itt rokonlátogatás volt, és Levi kapott egy Tomy nevezetű hasonló lógós, szőnyeges cuccot. Annyira még nem élveziKép

Ági! Melyik Tescoban van az a tapi? Kiküldeném az Uram. És milyen mintájú? És melyik részlegen?

????? Kérdés Mindenkihez ?????
1. Keresztszülőknek milyen feledatokat kell ellátni sztetek? Majd elmondom mér kérdeztem, de nem most.
2.Milyen az, ha a kölök a lábával ér el lelógó dolgokat, és nem a kezével, mert csak nézegetni lett felakasztva, a kölök meg feltalálta magát, és páros lábbal rugdossa.... Láttatok már ilyet? Kép az eksönről:
Kép
Detti

Sziasztok!

Hát a mai napot is túléltük. Sajna olyan fejfájásom volt, pedig 2x is elmentünk sétálni, mégis... Most kezd kiállni a fejemből, de szinte egész nap nem bírtam enni, csak inni-inni-inni...

Nos a film a véres mivolta ellenére igen lebilincselő volt. Végig héber illetve latin nyelven beszéltek, ez utóbbit töri szakosként tanultam és jó volt megérteni 1-1 mondatot. (Különben azért feliratozták is) Nagyon sok a hűhó a film körül, de én keresztény lévén, bár nem vagyok hívő, mégis úgy gondolom az első olyan film, ami végre tényleg azt a szenvedést mutatta be, amit értünk állt ki Jézus.

Én már láttam egy pár feldolgozást, de csak most döbbntenm rá, mi hogyan történhetett és szerintem igenis meg kell nézni(már akinek bírja a gyomra!)

Nagyon tetszik Vic a babygym, ezért megmutatom nekünk milyen van és tudjátok mi érdekli róla Matyit: a lába!Kép
No és természetesen Dorka is egyre szebb lesz.

Emese ez a kép csudijó!

Judit hogy te milyen figyelemreméltó vagy, csak tudod a vasorrút én ennél sokkal, de sokkal csúnyábbnak képzeltem a mesei alapképzettségem alapján. Lehet, hogy én rossz meséket olvastam eddig???

Aranka a Bálint névnapot még csak csak tudtam volna, de a te szülinapodat még megálmpdni sem tudtam!(+ a különtáblás adatok?)

Na megyek fürdetni, de legszívesebben én magam feküdnék be egy nagy forró vizes kádba!

Szép estét! Zita és Matyija
Kép
zitus

Sziasztok!

Majd visszaolvasok, most csak egy gyors bejelentkezés.

Mellgyuszi rendbe jött, köszi mindenkinek a drukkokat!

Képzeljétek Kitti már olyan jól tartja a fejét ha hasra van fordítva. Persze néha még bedől (mindig mire lefényképezném Kép ), de jó pár percig már képes megtartani. És közben járnak a lábai és mászik is. Ezenkívül már ő is próbál mosolyogni, eddig csak álmában csinálta, de most már néha minket is megtisztel vele. Kép

Pusza,
Tünde
rtünde

SziasztokKép

Detti,
budaörsi tescoban volt, a jobb oldali bejáratnál, a húsvéti cuccosok után volt kirakva gondola végre, két fajta volt, állatos meg valami más mintás arra nem emlékszem milyen, az állatos alapja fehér voltés arra volt aplikálva a minta, a másik mintásnál meg maga a haptapi is szines voltKép
Ezek után tuti én is visszaküldöm apáját venniKépKép

Vic,
le kéne nyulnunk a gyártókat egy kis reklám pénzzelKépKép annyit mutogatjuk itt a cuccaikat és hirdetjük, hol lehet kapniKépKép
Dorka helyes abban a piros rucibanKép)

Detti,
keresztszülők alapból azt vállalják, hogy ha a szülőkkel történik valami, akkor felnevelik, vigyázzák, támogatják a gyermeket. Vagyis ugyanaz, mintha ők lennének az igazi szülők.

Tetszik a lábbal való kalimpálásKép ha nem érjük el kézzel, toldjuk meg egy lépésselKépKép

Dzita,
megkérem ezek után apáját, hogy töltse le a filmet, nagyon kiváncsivá tettél.
Matyi persze hogy jót választott, hisz az van hozzá a legközelebb, vagyis a babygym lábaKépKép
Mért nem engeded tele a kádat és fürödtök együtt egy jó nagyot, utána apájára bizod egy kicsit a törölközést, amig te áztatod még egy kicsit magadKép Mi ezt szoktuk csinálni, felváltva, egyik nap én ázom, másik nap apájaKép Csak nekem mindig rövidebb idő jut, mivel a szopi az szopi Kép

Megyek én is mert manó már nem bir magávalKép

puszi
ÁGi

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Ja! Vic! Ti a Brendonban vettétek a habtapit?
Piros szatén ágynemű KépKép Kép Kép ajjjajajajajajjj

Ági! Köszi a keresztszülős felvilágot! Én is így tudtam, de azért kérdeztem, mert a családban kitagadtak egy fiút a rosszul kötött (azaz szülőknek nem tetsző) házassága miatt. És a keresztszülők sem "mernek" Kép kapcsolatot tartani vele. Pedig ugye a keresztszülőknek kéne "helyettesíteni" a k.cs.g szülőket. No csak ezért.

Puszpusz dugulok: DettiKép
Detti

Jajjj! Kiestem a formámból!
Hol tartózkodnak a következő személyek?(Kép, illusztrálva a kedvenc mesémből való képpel)
Ann, Fru, ja Buksiék kolbászoznak, Manga, Noiék és még sorolhatnám, ha nem mennék fürödni.
Detti

Sziasztok!

Hát már elő is kerültünk! A hétvége....húúúúúúúúúh! Annyi mindent írnék,de hulla is vagyok,meg nem is akarlak Titeket traktálni. Az anyósékban kellemesen csalódtam,vettek kiskádat,cuki plédeket,amire Vencelt rakhatjuk,törölközőt, keljfeljancsit. Szóval nagyon készültek,ez abszolút látszott és nagyon jólesett. És valójában rájöttem,hogy a mi esetünkben velem van a gond,nem az anyósékkal. Nem is szólnak bele semmibe, minden úgy van,ahogy én akarom, de mégis idegesít a jelenlétük. Ahogy gügyögnek vencelnek,ahogy járnak folyamatosan a sarkamban,hogy megnézzék a tornát,fürcsit,szopit,alvást,pelenkázást, hogy lássák egy kicsit Vencel combját,fenekét,kukiját,hasát,hogy megkérdezzék Vencel mit,mikor,hogyan,hányszor,miért,miért nem. És tudom,hogy ők a drága nagyszülők,akik hébe-hóba látják kisunokájukat,és értehtő módon ki akarják élvezni,de sajnos én ezt nem élvezem Kép Ami Vencelt illeti, napközben egyfolytában a kertben aludt,meg nézelődött,teljesen lepirult a kis arcocskája,nagyon édes. Viszont képzeljétek el,az éjszakák rémesek voltak. Vencel alig aludt,forgolódott, nyüszögött, 3-szor szopizott. nagyon sajnáltam,magamhoz vettem,ez valamennyire segített. És most abban a szörnyű helyzetben vagyok,hogy jövő hétcvégén az én szüleimhez megyünk /úgy volt,hogy az lesz az első kimozdulás,ez csak úgy spontán becsúszott a jó időnek köszönhetően/,miközben én tudom,hogy Vencel nem tud idegen helyen aludni. iszonyatos lelkiismeretfurdalásom van,hogy olyan dolognak teszem ki Vencelt,amit ő nem élvez maximálisan. De nem mondhatom le,hisz az én szüleim már egy hónapja tudják és várják hogy megyünk. Szóval bár nagyon jó kis hétvége volt,tele vagyok dilemmával. Most nem is szólok hozzá,megyek aludni. Vencel büfi nélkül beájult az ágyba.

Ja! Detti! A képeken Levi tisztára Rád hasonlít! Igaz,hogy csak egyszer találkoztunk,de megláttam a képet a kistündérről,és mintha Téged látnálak!

Bocsi,hogy hosszú lettem!

Kisbuksi
kisbuksi

Hali
Ma nem vagyok nagy formában, emberhiányom van.
Kispapi dolgozott (lehet, h ez a baj Kép), mi pedig sokat sétáltunk (Nagy hála a kilincsnek és a kispapinak Kép). Léna is nyűgi volt és csak a kocsizötyögakkornemüvöltök lemez volt nála. Már tankolni is kellett menni, annyit mentünk. (legalább van itthon baracklé, meg viz, ui Huncutka azért nem mindig tudja megkülönbözteti a gépjárművet a bevásárlókocsitól, kocsi-kocsi.

Itt pedig igazi férfi-arzenálunk volt. Itt van Emese Andrisa, akinek uo az bkocsija, mint nekünk, aztán Ági férfias, bátor medvevadásza, Dani (képet kérek, nem megyek lutrira!), és nem felejtem ki D.Beckham jogos utódját,Detti edző Mr Levijét, az aranylábút. Kép

Kisbuksi
Kolbász nem is volt? Komolyan, meg ne rágódj azon, hogy téged idegesitenek-e, vagy sem. Vszinű, hogy nem fognak, ha tényleg nem szólnak bele semmibe, de az alvás azért strapásabb. Nincs vmi olyan dolog, (mózes, bkocsi, járóka) ami mobilizálható? Talán az segitene! A szülős látogatáson meg tul kell esni, szerintem később se fogja jobban tűrni az első ráncigát. Első marad akkor is! Szoknia kell, és nem lesz gond.(bocs, ha én is hosszú voltam, bár tőlem megszoktátok)

Holnap egy Margitsziget vki?? Jó lenne értelmes szót váltani vkivel már, miközben rójuk a szükséges km-ket. Jobb buli, mint a Kolbászok Kép

pusz'Kép
J+L
u.i.: vasorrú én vagyok, akinek nem állt össze a kép KépKépKép, a nevemet a fitos nózimról kaptam, uo mint a 'Füles Mackó'
holophernes

hali!
csak röviden, mert nyúgös a gyerek..
Margitsziget, mikor??? Nekünk jó lenne.Képde csak úgy dél körül, mert kb. 10-kor kel DudukaKép
Majd igyekszem hosszabban, mert a képeket is meg akarom csodálni!
PUSZI millió!
Emő

hicudzsi

Ha dél körül lenne Margitsziget,az nekünk is tökéletes lenne!
kisbuksi

Sziasztok!

Hicudzsi,
azt hiszem te valamit nagyon félreértettél a keresztelő témámmal kapcsolatban!
Jómagam és a férjem is keresztszülők vagyunk, egyházi esküvőnk volt, párom gyermekkorában egyházi versenyekre járt. Ugyan nem ülünk vasárnaponként a templomban, de hiszünk és ismerjük a római katolikus egyházi törvényeket. Én csak a szoptatás probléma miatt puffogtam, és ezt a mondatodat végképp nem értem: "a párod valláshoz való viszonya ellenére"

Jóéjt mindenkinek!
Tigri
tigribigri

Sziasztok!Kép
Bocsi Tigri!Kép
Nem neked szántam, hanem Ágiboszi írta, hogy a párját hatökrös szekérrel sem tudná elvontatniKépKépKép A "nem gyerekbarátot" meg valóban a keresztelőre értettem, mert mondtad, hogy 4 különböző plébániára kell menni papírokért..KépKépKép)
Csak már nagyon hulla voltam esteKép

Most is csak addig tudtam benézni, hogy mi lesz holnap a Margitszigettel! Bocs tényleg, nem akartalak megbántani!

Szóval? 12-kor Margitsziget?

hicudzsi

Sziasztok!

Bealudt a leányzó és ezért most bővebben tudok írni, és végre a képekben is gyönyörködhetek!

Emese!
Miért Bömbi ez a györök??? Ezen a képen tényleg nagyon vagány ám!!!Kép Te egyébként már így ültetve viszed sétálni, vagy csak akép kedvéért ül?

Vic!
Nagyon jó ez a babajáték! És gyönyörű a kismacska ahogy nézegeti! Nem hiszem el! Most értem a nyelvnyújtogatós képhez... elképesztően csodás a lyányKép

Ágiboszi!
Mi is a Tescoban vettünk habtapit, ugyanennyiért, a meséset. Szerintem ennél olcsóbban nem találsz.
Igen, közben Tigri rámutatott a baklövésemre. Ti voltatok azok. Mentségemül szolgáljon, hogy nagyon fáradt voltam. Már több babás topicban találkoztam ezzel a témával és gyakran ahhoz vezetett, hogy mindenki az egyházat hibáztatta.

Nagyon édes lehet a birkózás!

Detti!
Én ezt találtam a keresztszülők feladatáról a "Hitünk és Életünk"c. hittankönyvben:
Az üldözések idején a keresztények titokban tartották összejöveteleiket. Ekkoriban csak olyanok jelentkezését fogadták el, akiknek a hívek között jótállója, kezese volt. A kezes biztosította a közösséget, hogy a jelentkező nem befuirakodó áruló, a szándéka komoly. A kezesség szokásából idővel a keresztszülők intézménye alakult ki.
...
A keresztszülőknek a szülőket kell támogatniuk a keresztény nevelésben, illetve a gyermek helyes nevelésében!!! Na most ha kidobják a szülők az nem valami helyes nevelés.. A keresztszülőknek, nemhogy KELLENE a kapcsolatot tartani szegény fiúval, hanem köteleségük lenne a szülőket enyhíteni, hogy a család helyreálljon!!!
Na ez volt a vasárnapi iskolaKép

A lábas dolog, mert azért szuper, mert ha ezt csinálja, lassan észreveszi a lábát, és megfogja majd, és eljut odáig mint a lányom, hogy pelenkázás közben a szájába akarja gyömöszölni a lábfejét, így segítvén elő a pelenka alácsúsztatását! Nagggyon gyönyörű a srác, és ügyes!!!:D

Zita!
Még nem mertem megnézni a filmet, de szerintem igenis nagy szükség volt erre... az ember lánya csak végigjárja a nagypénteki passiót, százszor elismételt történéseket mormol és fel sem fogja, hogy mi is volt ez valójában... A fél családom már látta, és ők is nagyon a hatása alá kerültek. Pl. apukám aki kb. 10 éve nem volt moziban, elmegy majd újra megnézni.

Ja, és ma nem írtál semmit a kölökről, így fizetsz!!!

Tünde!
IGEN!! Ez a legszebb amikor már visszamosolyogKép Nagyon ügyes a mászással!!!!

Buksika!
Örülök, hogy jól sikerült a hétvége!

Most eddig jutottam, mert a férjemnek dolgoznia kell egy kicsit..KépKép

Majd még olvasgatok meg írokKép Ha nem untok:S

Ann? Fru?? Merre-merre???
Puszi!
Emő

hicudzsi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?