Sziasztok!:D
Csak gyorsan, mert már alunnom kéne
Urtica:
Én fél órával étkezés után vettem be mindig és 3x5 darabot egy nap. Ahogy a többiek is mondték, nyelv alatt kell hagyni elolvadni..
Velem csodát tett, mert szinte semmi tejem nem volt, és ennek a segítségével lett valamennyi!
Kb. két hétig érdemes szedni folyamatosan majd hagyhatsz egy hét szünetet
De ha Ann ideér biztos ennél többet tud majd mondani
Manga!
Szerintem sem sértődött meg senki
Az a jó, hogy odafigyelünk egymásra, hogyha kérdez valamit megválaszoljuk akár többen is!
Ebben az a csodálatos szerintem, hogy többen többfélét is tanácsolhatunk amiből válogathat a "delikvens"
Ez a csípőügy nem semmi.. nagyonkiakadtam a dokidon... nekünk kötelező volt erre odafigyelni, mert anyukám és anővérem is "csípős" és anyai ágon öröklődik..:S:S:S
Judit!
Én is szörnyülködve olvastam a történeteteket.. Magadat semmiképp ne hibáztasd. Édua is nagyon bukós volt és aggódtam, de többen megnyugtattak, hogy van ilyen. A dokinénink is csak most írt fel AR tápszert. Velünk is előfordulhatott volna. Állandóan amiatt járt a mosógép, mert minden ruhánk össze volt hányva, de a gyereké is.. Még két órával etetés után is jött belőle
Örülök, hogy már otthon vagytok ezzel a gyönyörűséges kiscsajjal!
Hát a kilincs ügy sem egyszerű...:S:S:S
Kriszti!
Háát én ha gondolod tudok tanácsot adni, mert mi már 3,5 hósan elkezdtük az almaevést és most már a főzelékeknél, bébiételeknél tartunk. (Aki nem tudja, Édua szinte a születésétől tápszeres, majdnem mindent kipróbáltunk,de csak az urticától lett valamennyivel több a tej) desszertnek még ma is kapja azért az anyatejet!
Fruzsi!
Ugye milyen gyönyörű amikor már visszajeleznek, pl. nevetéssel
Én is egyre többet gyönyörködöm a lányomban
Ha lehet még ennél is többet
Kisbuksi, Detti!
Képeket kérünk a megújult külsőkről!
Én holnap dorbézolok, nadrágvásárlással
Éduáról, csak hogy ne kelljen fizetnem
:
nem csinál semmi nagyon újat, nem forog csak hébe-hóba megörvendeztet eddig két alkalommal
Ülni akar állandóan és megcibálta a múltkor a macskát
Egész jól elbeszélget vele, szinte repked ha ,meglátja:9 Szegény Szófia macska, mennyit fog menekülni, ha Dudu elindul
Az étkezéseknél (bébiétel) azt a szokást vette fel, hogy belemarkol a szája felé közeledő kanálba, majd elegáns mozdulattal szétkeni az arcán..Ez egy újfajta arcpakolás gondolom.. a következő kanál általában a ruhaujjamon landol, ha elfelejtem felgyűrni, mert megpróbálja közelhúzni a kezem
(a gyorsabb adagolás kedvéért), a harmadik kanál a bébikasgyló karfáján.. és a végére időzített tüsszentésről még nem is szóltam aminek következtében általában az én arcom is tele lesz főzelékkel..
Ann!
Merre jársz??
Na ennyi holnapra!
Majd megpróbálok felvarázsolni képet is
Akinek nem írtam attól elnézést kérek, de mindenkit puszilok sokszor-sokszor és a gyönyörű Pöttöm babákat is!!
Emőke