Jó estét!
Baba, köszi a szemléltetést a holdnaptárra. Megnéztem, és amikor én születtem a Hold 0%-os volt (1975.02.10; 16:45). Akkor ez most mit jelent? Az elkövetkezendő hónapokban melyik napokon leszek a legtermékenyebb?
Sokszor gondolok rád csütörtökön, ha addig már nem futnánk itt össze. Ne félj, tényleg nincs mitől. Gondolom, mindent megkérdeztél a dokitól is, ami érdekelt, így már nagy meglepetések nem érhetnek.
Hugi, örülök, hogy jól viseled a hormonbombát. Fraxiparint miért kell? Azt nekem a műtét után kellet egy hétig. Nagyon nem szerettem, mert fájt és csípett.
Nagyon sajnálom, hogy a barátnődéknek nem sikerült az inszem. Biztos, hogy nem sikerült? Olyan korai még ez a piroska, ha pénteken lenne a teszt, nem? Valakinek megjön ám végig a várandósság alatt.
Már 3 éve próbálkoznak és nincs meg az ok? Lehet, hogy csak a saját esetem miatt mondom, de nem lehet, hogy nála is endó van? Amúgy, ha szeretne a jövő hónapban újra inszemezni, szerintem, nem lesz akadálya. Nekem is így volt kettő egymás után anno. Hűű, de régen volt és akkor még mennyire nem tudtam elképzelni, hogy az nem sikerül, a lombikot meg pláne nem. Most meg már túl vagyunk egy csomó mindenen.
Noki, nagyon high tech babakocsitok van. Meg sem tudnám tanulni ezt a sok funkciót, bár van rá idő.
Azért elképzellek, ahogy a babakocsit egy bringa után kötve hasítasz Üllő utcáin a kiscuccal.
Köszönöm a dicséretet, valóban nagyon szép kis keresztfiunk sikeredett és nagyon kis cuki. Picike nagyon és szinte az összes ruhácskája nagy rá, de majd belenő és gondolom olyan nagy fiú lesz, mint az apja…uszkve 2 méter csupán.
Reggel küldött egy friss fotót róla a Tesóm és egész nap csak arra vártam, hogy hazaérjünk és megbabusgassam. Én vetkőztettem le fürcsi előtt, meg meg is töröltem a popsiját, hát még gyakorolni kell ezt.
Böbe, mikor lesz a műtét? Vagy írtad, csak elfelejtettem volna. Akárhogy is, nagyon szorítok.
Fáncsi, szerintem visszanézheted a Jónásodat, mert te már úgyis menthetetlenül kismama vagy! Csak még te nem hiszed el.
Sok a munka mostanában? Hogy bírod?
Andy, már csak 3 nap a vv-ig. Én biztos nem bírnám ki tesztelés nélkül. Csütörtökön, de legkésőbb pénteken reggel biztosan csurgatnék egyet.
Szorítok továbbra is nagyon. Addig is lazulás, főzőcskézés, tévézés.
Jó pihenést mindenkinek az est hátralevő részére.
Ui: férjecském már megint csak úgy idesandít néha és nézi, hogy mennyit írok. Dumas-nak hív és mindig viccelődik velem, hogy mennyit írok.