Új privát üzeneted érkezett!

Jó éjt Tünci!

Azt hiszem én is megyek, mert álmos lettem.

De jó 3 nap!
Én is fel-fel nézek majd...

Szép álmokat Csajok.

Betti
Kép
betti0412

Szia Boboka!

Ilyenre ne gondolj, az lehetetlen.Tudniuk kell ,hogy amíg élünk a világon mindennél jobban szeretjük őket és bármikor odaadnám az életem az Övéért cserébe!!!!!

Nem bántott meg a kolleganő, most normális volt, egyszerűen ahogy beszéltem róla, egyszercsak áttört, megállíthatatlanul...
tünci28

Én is imádom szegedet, annyira jó hangulata van a sétáló utcának is.

Én tavaly voltam a 18. héten mikor taliztunk egy 8 hetes kismama barátnővel. Kicsit fölényben éreztem magam, hogy áááá, ő még csak 8 hetes, én már mennyire előrébb vagyok. Aha, neki ott van az x hónapos babája, én meg csak imádkozom a jó Istenhez, hogy vigyázzon Lackómra...
Vendég

Jótündér!
Jó, hívjál, ha erre jársz, és összehozunk valamit!

Betti
Kép
betti0412

Képzeljétek van egy lány nálunk jövő hónapban kezdik a lombikot, sanszos, hogy ikrek lesznek...és olyan féltékeny vagyok rá, pedig kedvelem és nem karok az lenni... :(

De ma mikor azt mondta, hogy elgalább félidőig dolgozni akar, mert kell a pénz, akkor olyan dühös lettem...és úgy éreztem, amit Betti írt, hogy neki még tuti így sem lesz semi baja....és nem a baba a legfontosabb neki, hanem a pénz... :cry:
tünci28

Kép

Drága, Kicsi Bencus! Kissé megkésve, de annál nagyobb szeretettel kívánunk nagyon boldog születésnapot.

goodfairy

Szia Jótündér!

De jó, hogy a gyerekek jobban vannak!
tünci28

Tavaly én is addig dolgoztam amíg csak tudtam, úgy voltam vele, hogy nekünk aztán semmi bajunk nem lehet. Meg az előttem szülő kolléganők kiokosítottak, hogy hogy éri meg jobban, először a szabit kivenni, aztán úgy, hogy még köv. hónapban is melózz legalább egy napot mert akkor jár még a kajajegy arra a hónapra, aztán valahogy mindig tolódott hónapról hónapra a táppénzre jövetelem.

De nem érte meg jobban dolgozni. Nem sokkal kaptam többet fizuban. Igaz kajajegyet nem kapunk táppénz alatt.
Vendég

Szia Jótündér.
Örülök a jó híreknek.
Vendég

Nekem, mikor elment a picikém, azt mondta a dokinőm, hogy a második menzit várjuk meg, azt is csak azért, hogy rendesen megjöjjön. Ugyebár nekem "szerencsére" nem volt szükségem műtétre, így maradt a méh nyálkahártyájának vastagsága. Azt mondta a dokinőm, hogy azért is jó, ha minél hamarabb ismét babás leszek, mert akkor már a megvastagodott nyálkahártyába ágyazódik be a petesejt. Nos ahhoz képes majd egy év eltelt, de más okok miatt. Nem mellesleg Manó után Kokó kb. 4 hónapra fogant meg, ráadásul császár után. Szóval szerintem nem kevés az 5 hónap, ami Betti nálatok eltelt.

goodfairy

Megyek lányok, inkább jövök napközben, fázom itt az asztalnál ülve.

Pussz
tünci28

Tünci! Ne érts félre, de én nem ítélem el a kolleganődet, mert addig akar dolgozni, ameddig csak lehet. Én is eredetileg a 24-dik hétig akartam dolgozni, mert kellett a pénz. Sajnos ez egy ilyen világ, hogy a táppénzből nem lehet megélni. Aztán nálam is közbeszólt az élet és 19 hetesen veszélyeztetett terhes lettem, szerencsére megvolt az utódom.

goodfairy

Lánykák, én is megyek, még gyorsan elmosogatok aztán alvás.

Jótündér, bocs, hogy ilyen hamar leléptünk mindannyian :oops: :oops:

Jó éjt mindenkinek
Vendég

Nem Ti léptek le hamar, én jövök mindig későn. :( De sajna ez van, nálunk 9-nél hamarabb nincs "nyugi". :D :? :wink:

goodfairy

Szintus---Szintiának hívnak,vajdaságból irok,van egy 9hós kicsilányom,Fruzsina :lol:

Anita neked jó gyorsan jött a második-én is császáros vagyok,de mi a kistesót 2-3 éven belül tervezzük :)

BOBOKA JÓ MOSOGATÁST NEKED-ANNYIRA ARANYOS NEVED VAN

Tünci te mit melózol?Sajnálom,ami a kicsi lányoddal történt!

Lily-Bencusnak Boldog szülinapot!

Már megkedveltelek titeket csajok :D :wink:
szintus

Sziasztok!

Ma már kicsit pihetebb vagyok, de annyi dolgom van itthon hogy :? Nem is tudom hol kezdjem. Ma nem dolgozom én sem, majd holnap. Aztán meg szombaton.

Boboka

Ne gondolj ilyeneket. Lackó hidd el hogy nem haragszik rád. Hiszen küldte a kis tesót nektek, hogy őt ne csak szeretni, hanem átölelni is tudd.

Betti

Most megint egy terhes a környezetedbe. Ez komolyan mondom agyrém.

Bár nekem is agyamra megy az a csaj , még mindig bámul mint borjú az új kapura, tudjátok akit irtam hogy akkor szült amikor én. Ő is mindig megy a suliba a gyerekér. Aztán meg ott állunk a bejáratnál és ő fogja a babakocsit és bámul engem. Bár én úgy csinálok mintha nem is venném őket észre, de rohadtul idegesit. :evil:

Kép

Kép
melcsike70

Semmi jó hírem nincs.már este is fájt a torkom, de éjjel megabrutál lett, minden alkalommal, mikor nyeltem egyet, felébredtem.reggelre ettem neocitránt, acc-t,c-vitamint, teát, mebucaint, meg algoflexet...

most kéne valami májvédő is.

Gőzöltem, de egyelőre nem segít.

A három nap pihenőt ágyban töltöm, hurrá.

szintus, küldtem privátot.

KépKépKép
tünci28

Tüncike, egyél valamit, hogy nehogy a gyomrodra rámenjen a sok gyógyszer, aztán egy jó nagy adag meleg mézes pálinkát húzz le. Hátha jobb lesz egy kicsit.
Vendég

Most készítem az ebédet.Annyira fáj a rokom, hogy valami melegre, puhára vágyom..amúgy egész jól vagyok, kicsit fáj a fejem, meg olyan kóválygós..még a takonyfrász nem ért el, de cefet, mennyire fáj a torkom..még ilyet! :evil:

Ágyban maradok ma, aztán meglátom.pedig ma olyan jó terveim voltak, házimunka,meg minden.... :?

többiek még alukálnak... :)
tünci28

Akkor a levesed már lassan megvan, de még szerintem tök jó a fokhagymakrémleves is ilyenkor. Hátha kiöli a bacikat.

Tényleg ágyikó, meg nézz meg valami jó kis filmet.

Mi megnéztük hétvégén moziban a rózsaszín párduc 2-t. Keresd meg, hátha fent van valahol.
Nagyon jó kis film lett, jobb mint az 1 volt.
Vendég

Tünci neked jobbulást!!!

Én is nagyon beteg voltam tegnap és még ma is egy kicsit valami gyomor nátha van nálunk,ami olyan görcsökkel jár,hogy ihaj!Akkora fájdalmat okoz,azt hiszed szétreped a hasad,még vakbél tüneteket is!Reggel 6-kor vérvizsgán voltam,most várom az eredményt!Remélem nem lesz mütét!!!

CSak attol rettegek,hogy nehogy a kislányom elkapja :(

Ti hogy vagytok csajok?
szintus

16.00-ra megyünk szerződést kötni, lakásra....
Utána kezdődnek az izgalmak majd, azt hiszem.

Ma boklászoltam a városban kicsit, ittam kávét cukrászdába, voltam bioboltban, utána ebédet főztem, meg fogadtam a telefonokat, kolléganők fél óránként hívnak, nem semmi, ami bent van, ilyenkor mindig jobban látják, mit csinálok én, ha ott vagyok.

Meg voltam 5 perc szoláriumban is, jól esett a fény, de nem mertem többet, mert 11 hete nem voltam, és féltem, hogy odapörkölöm magam.

Remélem minden rendben lesz délután.

Tünci jobbulást, maradj ágyban és idd a májkárosítókat, hátha hatnak valami bacira is.
Én is úgy érzem, mint te, hogy ez másoknak olyan egyszerű, jön a gyerek, aztán jön, végighordjuk és kész, megszüljük és kész.
El sem tudom képzelni, hogy baj lehet, fel sem fogják, hogy miről beszélek, mikor beszélek róla.
A baráti körünkben az a szöveg, hogy korrekciós műtét kellett rajtam, a tavalyi után. Ez terjesztette el Párom.
Szégyenli, hogy megint nem sikerült.

Betti
Kép
betti0412

Írtam reggel az papomnak, hogy emlékszik-e, mikor gyóntam, azt mondtam, attól félek, megver az Isten még, azért, amit tettem. Akkor ő azt mondta, hogy nem, mert elég büntetés az, hogy ezzel a tudattal kell együtt élnem. Most megkérdeztem, vajon szerinte megbocsátott-e?
Szegény nem nagyon tudott mit mondani, azt mondta, imádkozik értem.
Amitől féltem beigazolódott, megbüntet azért, amit tettem.

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!
Betti! Én is számolom... És én sem tudom, hogy meddig fogom számolni...
Tünci! 34 leszek, eredendően 3 gyermeket szerettünk volna. Lehet, hogy Zarándnak már mégiscsak egy kistestvére lesz, ez majd még kiderül...
A ciklusom azért vacakol, mert PCO szindrómám van. És ugye ez átmeneti meddőséget okoz kezeletlenül, erre szedem a bogyót!

Gyógyulj meg hamar!
Vendég

Anita, Szintus,
köszönöm szépen! Aranyosak vagytok!!! Bence imádja nézni, hogy mit kap, még így virtuálisan is! :wink:

Szintus,
neked is gyógymanók mennek, jelentkezz, ha megvan az eredmény! (Remélem, jók.)

Anita,
örülök én is jó híreknek! Gondoltam rátok!

Betti,
ne szégyellje a párod a történteket. Szégyenkezni annak kellene, aki éhezteti, agyonveri vagy intézetbe dugja a gyerekét! A mi eseteink inkább elkeserítőek, szomorúak, de nem szégyellnivalóak!!!

Tüncike,
szegénykép, 3 nap szünet, és tessék! Nálunk mindenki torokfájós, az orrmosást már én is mívelem, mert sokat könnyít rajtam, úgy érzem.
Elovastam a privit még este, de válaszolni már nem volt erőm rá. Köszönöm, most már azért tisztább ez a dolog, akkor én se nagyon áltatom magam. :?

Boboka,
buta gondolatokat félre kell söpörni. A kicsikéink imádnak minket, mint ahogy Tünci írta, tudják, hogy az életünket is odaadnánk, odaadtuk volna értük. Melyik gyermekét szerető anya ne tenne így?!

Melcsike,
akkor most már jó a net? Mi volt a galiba?

Adrienne,
ezt a PCO-st hogy vettétek észre? Csak uh-on derült ki? Olvastam, hogy a tüszőrepesztő szurik is okozhatnak ilyet a viszonylag nagy hormontartalom miatt.

Párommal tegnap megbeszéltük, hogy ha május végéig nem találok melót, akkor nyáron eladjuk a házat. Áron alul, csak hogy megszabaduljunk tőle, mert ha a bank viszi, rosszabbul járunk, mintha mi próbálnánk eladni. Már hirdetjük egy ideje, de ingatlanbecslős áron, és így nem kell senkinek. Mindenki 10 millió alatt szeretné megvenni, mikor nálunk már a telkek is 2 milliónál kezdődnek. A lepusztult vályogházakat 8 milkáért hirdetik meg (el is mennek), a miénk a kutyának sem kell. Félnek ettől a típustól, pedig ma is délután 3-ig minden ablak nyitva volt, amikor bezártam fűtés nélkül 16 fok volt a lakásban. Szerintem ez elég előnyös ilyen energiaárak mellett, nem?

Kép

Kép

Kép
lyly

Az előbb hívott anyu, két szót is fáj hangosan kimondani.Még ilyet, hogy egy kis náthától ilyen szarul legyek..

Na más!

Betti, szerintem ez nem komoly, hogy a párod szégyenli, ezt igazából Te sem hiheted..az érthetőbb magyarázat, ha azért mondja ezt, ohgy senki ne kíváncsiskodjon, ne jajojgjon, mert óvni akar téged, s talán most már saját magát is...Képzeld csak el, ohgy ha mindenki tudná, akkor jönnének megint csőstül a kéretlen tanácsaikkal és mindenkinek elnne egy okosító mondata, mint pl anyukádnak is..Erre egészen biztosan nincs most szükségetek.
Ha mégis kétségeid vannak, kérdezz rá a párodnál, de ne gondold, ohgy szégyenli.Az nagyon nem lenne jó és nem is így van.

A másik:
sokáig keresgéltem a hitbéli magyarázatot gyermekhalál ügyben..hogy hogyan nyerhetik el az örök üdvösséget, hiszen még koruknál fogva nem fogadhatják Istent a lelkükbe...Abból kell kiindulni, hogy Isten jóságos és megbocsájtó..és elég, ha mi kérjük, gyermekeink a Mennybe kerülnek...ők nem azért kerülhetnek oda, mert feloldozásra lelnek, haenm mert megváltják MÁSOK földi bűneit.hogy miért éppen a mi gyermekeink, azt sosem tudjuk meg..De nem a mi bűneinkét, hanem a BŰNÖSÖKÉT!!!!!Isten ezért tett ránk ekkora terhet és Ő döntött Franciskáról is,nem TE!!Csakis Ő az élet és halál ura!!Nem MI!Tehát nem bűntethet azért ami Franciskával történt, mert Ő döntött így...

Érted, mit akarok?
tünci28

Szintus, remélem Te is hamar jobban leszel!

Adrienne,elég nehéz kezelni a pco-st, ugye?A kezdeti sikertelenségünk árnyékában az én orvosom is azt hitte, ohgy az van nekem, de végül nem volt, a hormoneredményeim rendeződtek.

Lyly!
Szívből remélem, hogy nem kell odáig jutni, hogy eladjátok az otthonotokat..meséltél róla, hogy mennyit küzdöttetek érte...
Sajnos sokszor van ez, hogy egy ingatlant nem lehet annyiért értékesíteni ,mnit amennyibe került..Nem csak a ház számít, hanem minden körülötte.A település, az utca, a közvetlen szomszéd...a mienk pl a szomszéd miatt nem ér annyit, mint amennyit..ha valaha el kell adnunk hatalmasat bukunk rajta...de remélem nem kell.

Ma mielőtt elment a párom jól összeszólalkoztunk..hetek óta nem volt ilyen.Biztos számít, hogy szarul vagyok, de Ő is segg volt.. :cry:

Azóta csak ténfergek a házban, nem csinálok semmit, csak olvasok, fekszem, próbálnék aludni ,de a köcsög szomszédtól nem lehet..húsz perc alatt háromszor ébredtem ,aztán feladtam.
fekete a hangulatom.
tünci28

Tünci,
milyen a köcsög a szomszédban? Nálunk 4 szomszédból 2 börtönben ült. :mrgreen: , de ez csak akkor derült ki, amikor ideköltöztünk. A kertvégesi szomszéd fiatal lányokat futtat a nagy tó körül, általában 10 hónapot ül, aztán kihozza az anyja (3 műszakozik miatta), és hipp-hopp: lesz autója, pénze, csaja azonnal. :shock: Ezt hogy csinálják??? :roll: Persze, nekünk azt mondják, kapott egy jó állást: pl. legutóbb az volt a mese, hogy egy építési vállalkozó jobb keze...haha...

Remélem, gyorsan kibékültök. Szerintem az idő is bekavar.

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok!

Ma délután voltam a látónál. Annál, akihez már évek óta járok, nem annál, akinél a legutóbb voltam. Na mindegy, nem ez a lényeg.

Kérdezte, hogy tegnap mit mondtam / éreztem Lackóval kapcsolatban. Azt hittem lehidalok. Mondtam, hogy bűntudatot éreztem, hogy nem tudtam segíteni neki, és, hogy ne haragudjon rám.
Mondta, hogy ez nagyon jó lépés ahhoz, hogy elengedjem teljesen Lackót, de akkor lesz ok minden, ha én is eljutok odáig, hogy neki is meg tudok bocsátani.

Meg mondta, hogy van rajtam egy Angyali védelem - Ő Lackó, és még egy halott nő szelleme is kísér és véd engem, akinek a lelkével összekapcsolódott Lackókám lelke. Rákérdeztem, hogy nem lehet, hogy esetleg keresztanyukám lehet az? (Ő harmincvalahány évesen halt meg.) Mondtam a nevét, és mondta, hogy igen, Ő az.
Keresztanyukám vigyáz Lackókámra és együtt vigyáznak ránk :wink:

Lehet, hogy zizzentnek néztek ilyenkor, de én hiszek benne, hogy ez így van, kell hinnem, hogy így van, hogy Ő jól van, és jó helyen van :wink:

Kicsit megkönnyebbültem
Vendég

Lyly, "lányokat futtat a nagy tó körül, ez jó :lol: "
Sajnálom, hogy ilyen gáz szomszédok vannak :cry: :cry:

Betti, férjed szerintem sem szégyelli, inkább tényleg úgy lehet, ahogy Tünci írta, hogy téged akar megkímélni a telefonoktól, a kéretlen tanácsoktól.
Vendég

Boboka

Én nem merek elmenni ilyen helyre, mert félek attól hogy mit mondanak. És pont azért mert hiszek benne. De amit mondott az számodra megnyugtató.

Lyly

Hát ezek a szomszédok!!!!! :? Amúgy még nincs netem. :evil: Ma bevittem a szolgátatóhoz, ott működött, azt mondták a gépet kell átállitatni valahogy. Na beszéltem az ismerősömmel aki ért hozzá ma este megkukkantja.

Tünci

Gyógyulj meg gyorsan. 8)

Kép

Kép
melcsike70

Adrienne

Ha úgy alakul hogy kettő csemetéd lesz annak örülni fogtok biztos. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Boboka, mindenkinek szíve joga azzal vígasztalódni, amivel csak akar!A lényeg, hogy segítsen!örülök, hogy Téged ez megnyugtat!

Melcsike, akkor most már csak jó lesz az a fránya net.
Mostanában fulladsz még nagyon, a nagy adag gyógyi mellett is?

Lyly!
Nálunk az a gond, hogy osztatlan közös a telek és a szomszédban egy öreg néni él, de minél öregebb ,annál gyagyásabb szegény(rosszindulatú fajta, úgyhogy igazából nem sajnálom), a családja felé sem néz,pl az unokáit akik velem egyidősek még sosem láttam.
a fia jár hozzá, na de az aztán naponta hatszázszor ,mindenféle sz*rt árulnak feketén, úgyhogy nagy a sürgés-forgás, ötpercenként megáll egy autó és csahol a kutya, pihenés nuku.....

a szembeszomszéd a legjobb:80 éves néni az 55 éves fiával, aki brutál alkoholista, állandóan üvöltenek egymással, néni szidja a fiacskája k*a anyukáját.... :shock: meg minden reggel munkába menet élvezhetem amint a fiacskája a delíriumból ébredezve az udvaron felöklendezi a sleimot.....na jó ez a rész egy kicsit túl részletes lett...

pedig szép lassan fiatalodik az utca..az öreg házakat megveszik a fiatal ,szegény párok, rendbehozzák a portákat..de már nincs jószomszédi viszony..inkább iszony...

emlékszem gyerekkoromban a papáéknál még milyen más volt...reggel kimentünk az udvarra átintegettünk a szomszédnak.
tünci28

Szintus, majd elfelejtettem, jobbulást nektek is!

Melcsike, szorítok, hogy minél hamarabb meggyógyuljon a neted :wink:
Vendég

Tüncike,
ez a szomszédság is elég brutális, ami nálatok van...
Gyerekkoromban mi is együtt voltunk reggeltől estig, ahová beestünk, ott kaptunk enni-inni, szóval valaki mindig ellátott minket, szeretettel fogadott, a szomszédok egymásnak segítettek, együtt szilvesztereztünk, fialtattuk a malacokat, törtük a kukoricát, fűztük a dohányt...

Boboka,
nagyon örülök, hogy megnyugodtál!!! Én nem merek elmenni ilyenhez, gyáva vagyok... :? nem akartam nagyon kiírni a tó nevét, de szerintem így is tudjátok...

Melcsike,
na, kkor holnap talán már minde oké lesz, nem????
Rendben vagy?

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly! A PCO-t úgy vették észre nálam, hogy szinte az összes tünetét produkálom, és a hormonvizsgálat is igazolta. (túlsúly, pattanásos bőr, nem menstruálok. Hormonok: magas tesztoszteron). Nem is nőgyógyász vette észre (az csak a tesztoszteronszintemet sokallta), hanem beutalt endokrinológushoz. A PCO szindrómám hátterében inzulinrezisztencia áll. Tulajdonképpen azt kezelik gyógyszeresen, és speciális étrenddel, és így már 35-37 napos ciklusom van (olykor peteéréssel), az évi 1-2 mensi helyett...

Sohasem kaptam tüszőrepesztőt, illetve egyszer írtak nekem fel clostylbegytet, ami valami stimuláló, de szerencsére mielőtt elkezdtem volna szedni, eljutottam az endokrinológushoz, és Ő azt mondta, ne szedjem....

Melcsike! Természetesen örülnénk, ha "csak" két gyermekünk lenne!!! :D
Vendég

Az a lány, aki szintén a dokimhoz jár és velem egy napon derült, ki, hogy nincs baba, 6 hetes volt, augusztusban is elvesztette korán, PCO-s, azt mondta, de jól reagál a gyógyszerekre, teherbe tudott esni. Csak üres a petezsák mindig, vagy nem fejlődik a baba. Ő vékony, törékeny lány volt.
Lehet, hogy hülyeség, de mondjátok már el részletesen mi az a PCO?
Csak gyakran hallom, de nem ismerem mi áll mögötte pontosan.

Megvettük, aláírtuk. Lakást. Nem is tudom, megkönnyebüljek-e vagy most kezdjek aggódni.

Tünci, értem, amit írsz, van is benne logika, de hogy ez így van-e? Már nem vagyok biztos semmiben sem.

Boboka én egyszer voltam egy "szuper" csajnál, aki azt mondta, két hét és leveszi a kezemről a pirosságot....ez volt 10 éve, azóta is várom, hogy a jobb kezem is fehér lesz.....
Barátnőm rendszeresen jár hozzá, és lassan 7 éve mondja neki, hogy már látja a férfit az életében.....nem tudom.

Betti
Kép
betti0412

Rossz szomszéd volt nekünk is.
Ahol korábban laktunk albérletben, panel volt, alul egy 90 éves néni lakott, szó szerint tök süket.
Az unokája vett neki 5.1.-et, meg egy rakás filmet. Kedvence volt a Pearl Harbour, este 9.-kor kezdte nézni, elaludt rajta és ameddig tart. Ez max hangerőn az ablakunk alatt, panelban. Ne mondjam, mit éltünk át éjjel. Párom lement és minden este lekapcsolta a biztosítékát, észre sem vette, mert aludt. Reggel hajnalban már nyomatta a híreket.....Komolyan, mintha diszkóba alludna az ember. Akkor vettem füldugót, azzal aludtunk, meg utána a néninek, fejhallgatót....azzal tévézik mostmár.

Felettünk lakott egy nagyon egyszerű család. Baltaarcú anyu, iszonyat nagy teremtés volt, a bal szája sarkából mindig cigi lógott ki, baltaarcú apuval, aki 20 kiló volt és a gyermek, aki az anyukájára ütött. Szerencsétlenek 6.-ra jártak dolgozni, a gyereket már akkor vitték, keltették, a gyerek minden reggel ordítozott az anyjával: Kva anyádat, nem kelek fel, dögölj meg,..Kelj már fel naaaaaaa, neeeeeeeeeeeeeem, húzzál. Utána ha felkelt olyan volt, mint a dinoszauruszok dübörgése. Vasárnap reggel fél hétkor húsklopfolás, minden vasárnap rántott husi volt, a néni meg nyomta alul a híreket.
Fél év alatt kikészültünk idegileg, rettegtünk hazamenni.

És ez nem túlzás, nem vicc.

Betti
Kép
betti0412

Betti a pcos lényege, hogy sok-sok ciszta van a petefészekben és hormonális betegségek tárulnak hozzá...

itt elég jól leírja:
http://www.hipofizis.hu/pco_pcos.php

a lakás miatt még ne aggódj..ráérsz vele...majd fogsz.. :wink:

Jaj, amit írtál, ohgy leveszi a pirosságot..hát ez micsoda csaló lehetett. :roll: ellenben azt olvastam múltkor valahol, hogy a legújabb lézerkozmetikai eljárások sokat világosítanak rajta.Csak biztos méregdrága.lehet az is szemfényveszéts.
tünci28

Betti ,én elhiszem!!! :evil:

Rossz szomszédok 2.rész,panel

Mellettünk:drogárus(és ez komoly, a saját szememmel láttam)Minden nap kirakta a szemetet az ajtó elé és az addig volt ott, amíg le nem vittem.
Fölöttünk:
Nyugdíjas furulyatanár.....gondoltátok volna, hogy van Furulyazenei album???Az ment reggeltől estig.

alattunk öreg néni, nagy kutyával,nagy hanggal....

másik lépcsőház falszomszéd,rokkercsávó gitározni tanul..

Amikor eladtuk a lakást azon rimánkodtam, hogy ne legyen otthon egyik se, amikor jön a vevő. :lol:
tünci28

Betti, akinél én voltam nem tud ilyeneket csinálni, szóval ha pl. azzal mennék oda, hogy fáj az ujjam, nem tudná meggyógyítani.
Tényleg mindenkinek szíve joga abban hinni amiben szeretne, nem is azért írtam le, hogy én most mindenkinek ezt ajánlom.
Nekem pozitív tapasztalatom volt vele kapcsolatban, csak ezt akartam megosztani.

Akkor nektek is nagyon gáz szomszédok jutottak :cry:

Gratula a lakáshoz, ne aggódj miatta, mi is anno mikor hitelt vettünk fel úgy voltunk vele, hogy inkább a sajátunkba fizessük a pénzt mint pl. albérletre.
Vendég

Sziasztok!

Először is VAN INTERNETEM A LAPTOPOMOM!!!!!!!!! :lol: :lol:

Betti

Remélem most már minden sinen lesz a lakásüggyel kapcsolatban.

Lányok rossz szomszédság török átok. valahogy igy van ugye? Mi tele vagyunk nyugdijas rendszerető öregekkel, már annyi virág van a lépcsőházban mint egy kertészetben. De inkább az legyen mint kosz.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci

Sajna még nem hatnak a gyógyszerek. A férjem már el akar ráncigálni valami specialistához, de hát az sem tud mit csinálni, ha a gyógyszer nem hat. Más gyógymód meg nincs rá. Végül is azért van havonta az ellenőrzés. Hogy ne legyen nagy baj.

Kép

Kép
melcsike70

Betti,
gratulálok a lakáshoz! Élvezzétek, tervezzetek, lakjátok be, a gondok majd jönnek, ahogy Tünci írta...de inkább ne jöjjenek! Lakásavató? EGY JÓ BULI KEDVÉÉRT BÁRHOVÁ ELMEGYÜNK!!!! :lol: Ugyi, csajok? Ott meg is tarthatjuk az ALALKU alakuló gyűlését... :mrgreen:

Melcsike,
neked a laptopihoz nagy gratula!!!! Na, akkor most már ne ilyen ritkán bekukk ide!!!!
Virágbót..hihi..

Jányok, ezek a szomszédok...

Tüncike,
én 4 évig furulyázni tanultas a fősulin, kötelező volt, de erről az albumról nem tudtam... :oops: Viszont tudom kívülről az 1-4. osztály összes dalát, nótáját!!! :wink:

Léptem, lányok, holnap újra megpróbáljuk a BÖLCSIT...csak összejön már egy hét nekünk!!! :mrgreen:

Kép

Kép

Kép
lyly

Van egy fehérvári barátném, régi fősulis társam volt, jóban vagyunk, most taliztunk szegeden és ő mondta, hogy PCO van neki is, akkor halványan magyarázott valamit, hogy ciszták, meg egyéb, csak szegény ő is olyan zavarosan mondta el, de kezdek tisztába lenni lassan vele.

Betti
Kép
betti0412

Lyly

Szoritok hogy most már menjen az a böli, és Bencust elkerüljék azok a fránya bacik.

Betti

Amiken én is keresztül mentem már, tökre otthon vagyok az ilyen hormonos dolgokban, meg a mindenféle beavatkozásokban.

Többiek?

Kép

Kép
melcsike70

Lyly

Te annyira sokrétű vagy! :shock:

Kép

Kép
melcsike70

Lányok jó éjt mindenkinek!

Holnap megyek dolgozni, de benézek. Legalábbis remélem nem lesz már gondom a nettel. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Nem tudom, többiek merre vannak. Én még fent kuruttyolok.

Az éjjel már nem voltam valami nagy vagány az alvás tekintetében, felébredtem valamikor az éjszaka közepén és nézelődtem. A legrosszabb a sötétben feküdni, párom alszik, én meg nézelődöm.

Betti
Kép
betti0412

Ha nincs senki, én is megyek, jó éjt mindenkinek-

Betti
Kép
betti0412

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?