Anita, Szintus,
köszönöm szépen! Aranyosak vagytok!!! Bence imádja nézni, hogy mit kap, még így virtuálisan is!
Szintus,
neked is gyógymanók mennek, jelentkezz, ha megvan az eredmény! (Remélem, jók.)
Anita,
örülök én is jó híreknek! Gondoltam rátok!
Betti,
ne szégyellje a párod a történteket. Szégyenkezni annak kellene, aki éhezteti, agyonveri vagy intézetbe dugja a gyerekét! A mi eseteink inkább elkeserítőek, szomorúak, de nem szégyellnivalóak!!!
Tüncike,
szegénykép, 3 nap szünet, és tessék! Nálunk mindenki torokfájós, az orrmosást már én is mívelem, mert sokat könnyít rajtam, úgy érzem.
Elovastam a privit még este, de válaszolni már nem volt erőm rá. Köszönöm, most már azért tisztább ez a dolog, akkor én se nagyon áltatom magam.
Boboka,
buta gondolatokat félre kell söpörni. A kicsikéink imádnak minket, mint ahogy Tünci írta, tudják, hogy az életünket is odaadnánk, odaadtuk volna értük. Melyik gyermekét szerető anya ne tenne így?!
Melcsike,
akkor most már jó a net? Mi volt a galiba?
Adrienne,
ezt a PCO-st hogy vettétek észre? Csak uh-on derült ki? Olvastam, hogy a tüszőrepesztő szurik is okozhatnak ilyet a viszonylag nagy hormontartalom miatt.
Párommal tegnap megbeszéltük, hogy ha május végéig nem találok melót, akkor nyáron eladjuk a házat. Áron alul, csak hogy megszabaduljunk tőle, mert ha a bank viszi, rosszabbul járunk, mintha mi próbálnánk eladni. Már hirdetjük egy ideje, de ingatlanbecslős áron, és így nem kell senkinek. Mindenki 10 millió alatt szeretné megvenni, mikor nálunk már a telkek is 2 milliónál kezdődnek. A lepusztult vályogházakat 8 milkáért hirdetik meg (el is mennek), a miénk a kutyának sem kell. Félnek ettől a típustól, pedig ma is délután 3-ig minden ablak nyitva volt, amikor bezártam fűtés nélkül 16 fok volt a lakásban. Szerintem ez elég előnyös ilyen energiaárak mellett, nem?