Új privát üzeneted érkezett!

Zsófi:
Köszi, de nem tudom, hogy tudnánk megoldani az átadást, meg szeretném rápróbálni a kocsira, hogy tényleg jó legyen.Kép

zit
zit

Zit, a habitapira gondoltamKépKépKép

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Ja, bocsi Kép
Köszi nem kell, hamarosan úgyis járás lesz, meg már ügyes, nem elesik, hanem seggrecsücsül. Kép

zit
zit

Jó reggelt!

Vagyis már csak nekem van nagyon reggel, nemrég keltem fel, Benci pedig még mindig alszikKép Egyszerűen ha éjfélkor kerülök ágyba nem tudok hamarabb felkelni.
Mennyit írtatok tegnap este óta!Kép

A táblával most már én is képben vagyokKép
Boldog hófordulót ÁdámnakKép és BenedeknekKép, és persze Kati Leventéjének és Zsófi Botondjának is, de szerintem ők már nem is olvassák ezt a topicotKép

Zit!
Nekünk van hozzá napernyő, olyan mint a képen, én most csak azon aggódom hogy mivel azt még eddig nem használtuk, a sportrészt meg az elejétől kezdve mert azon van ugye a mózeskosár is és a hordozó is, így lehet hogy színben már ez egy kicsit kopottabbKép Egyébként ezt minden szögben lehet állítani, még a babó elé is le lehet húzni. Szerintem ezzel helyettesítették a kar átfordíthatóságát. De gondolom a gyerek elé csak akkor fogom húzni ha már alszik, mert bizti reklamálnaKép Bár a tűző nap ellen neki is megváltás lesz.
Mi a Lehel téri babadiszkontban vettük 99.500 forintért. De ebben minden benne volt, a hordozó is ami egyben autósülés.
Nektek Neonato a neve vagy esetleg Cam? Mert a kettő tényleg ugyanaz, a gyártó is, csak a Cam mesemintás huzattal van, ez meg ilyen kockás, és ehhez nem válltáska volt hanem hátizsák. Egyszer sem használtam... vettem egy normális pelenkázótáskát.

Tényleg harapnak a babák mikor kijön a foguk?! Én akkor nagyon nem is várom. Én sokáig szeretnék még szoptatni de nagyon félek tőle hogy Bencike is megharap majd. Így is szokott pedig még foga sincs, és így is fáj néhaKép

Zsófi!
Az a habtapi tényleg nagyon olcsó volt!
Bencének milyen jó színe van! Sokat vagytok levegőn? Olyan szép napbarnított bőre vanKép Az ujjnézegetős kép a legjobb!Kép

Gabi!
Fogacskához gratula. Pedig épp tegnap mondtad, hogy nem tudod Zsoltinak mikor leszKép Látod milyen szerencsések vagytok? Semmi nyűgi, csak szép csendben kibújik a kis fogKép Remélem nálunk is így lesz, csak akkor az én manócskám mitől nyűgös már egy hete lassan?! Mert most tényleg erre fogtam, máskor még sosem. Igaz nem is volt ilyen nyűgös mégKép

Barbi!
Én csatlakozom a vasalásbanKép, ugyanis sajnos a babakocsink akármilyen szuper is, sajna ilyen funkció nincs rajtaKép Már az agyamra megy ez az állandó kupac, sosem fogy el.
Ádi nagyon cuki a rövidgatyójábanKép és nekem tetszik hogy kinyújtja a nyelvét olyan édesek ígyKép Mi már ezen túlvagyunk, egy hétig csak Bence nyelvét láttam, most valahogy leszokott róla. Pedig a sikítozásnál jobb voltKép

Edit!
Köszönjük a táblát!
És köszi a köszöntést holnapraKép El sem hiszem hogy Bence már 7 hónapos!!!

Noja!
Jól teszitek hogy most már jártok a kezelésre! Biztos hogy nagyon jót tesz LevinekKép És a Svábhegyre én sem mennék...
Egyébként a barátnőmnek a kisfia 5 nappal fiatalabb Bencénél és sokszor találkozunk. Ilyenkor ahogy látom az ő babáját hogy miket csinál, kb. 1 vagy másfél hónappal később Bence is csinálja ugyanazokat a dolgokat. És ez pont megfelel a korrigált korának, ugyanis ő több mint egy hónappal korábban született a kiírtnál. Mondjuk forognia már így is rég kellene a nagykönyv szerint, de most mit csináljak vele ha nem akarjaKép

Megyek reggelizni, majd még jövökKép

Sziasztok,
Vera

KépKép Kép
76vera

Vera, Bencének mindig is ilyen bőre volt, csak télen fakult egy kicsit. Ezt is az "apjától"
örökölte.

Zsófi
Bocs a sok képértKép
De van rengeteg, és olyan jó mutogatniKép

www.mamami.hu
zsuzsófi

<font color="660099">Sziasztok!

Tökjó ennyi képet nézegetni, ne hagyjátok abba!

Zsófi: az ujjszámolós kép csúúúúúúúúúcs Kép

Barbi: nagyon menő az a gatya! Látom a jövő szgépes szakemberét! KépKépKépKépKép

Énis jövök képekkel:

Elmentem fürdeni, gyanúsan nagy volt a csönd...hát erre jöttem vissza (jó, h nem engedem a habtapira a gyereket, a képen látható okok miatt Kép

Kép

A lányom kekszet eszik...

Kép
Kép

Ez pedig a mai séta alkalmával, az új járgány...

Kép

Vera: nagyon klassz a kocsitok, tényleg csak nem takarít Kép Párodnak mondjad, h néha meg kell újulni (nekünk is ezért ez a 3. kocsi + mert én babakocsimániás vagyok asszem Kép)

dbarbi</font>
DBarbi

<font color="FF0000">Láttátok a felhívást a Babanetes talira a Soroksári Megatoys játszóházában, ápr.17-ére?? Az elmúlt naponban a Próba területen belül? Sztem tökjó 5let, mehetnénk! Kép

dbarbi</font>
DBarbi

Sziasztok!

Vagyogatunk. Még 2 nap a bárányhimlő lappangásából. Már nagyon várom, hogy leteljesen, és remélem, nem tör ki. Nagyon mászkálhatnékom van. Mindenfelé akarok menni Kép Leginkább akárhová Kép

Nekünk 4 babakocsink van Kép Egy két funkciós hauck denver6. Ez tökéletes volt addig, amíg csak feküdtek, de ezzel bkv-zni Baluval még halál volt, mert nem tudtam megemelni. Azóta jobb a kondim, Zsomával már simán emelgettem Kép Aztán vettük egy ABC Design pilot sport kocsit. Nagyon szerettem, de Balu kinőtte hosszában. A feje hozzáért a kupolatetőhöz, és állandóan beizzadt, így vettünk egy Chicco Ponee XS-t. Ezt nagyon szeretem Kép 5,5kg, dönthető a támlája (nem vízszintesig), van hozzá fejszűkítő, lábzsák, esővédő. Ezzel enyém a világ Kép

Kép
Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory:
Már azt hittem, hogy csak én vagyok ilyen lökött, hogy 4 babakocsit tart Kép
(Ezt az oldalt muszáj megmutatnom a férjemnek)
klarissza

<font color="0000ff">Óóóóóó akkor én még jó vagyok, persze nálam a 3 babakocsi 1 gyerekre van KépKépKép

Klarissza vezetsz! KépKépKép

dbarbi</font>
DBarbi

Sziasztok!

Ne bíztassatok, mert a végén még elöntelek benneteket a képeinkkelKépKépKépKép

Mi is babakocsi-mániások vagyunkKépKépKép
Mondjuk jelenleg csak 5 van, mert már kettőt eladtunkKépKépKép Egy Hauck ikerkocsi, ha két gyerekkel megyünk, egy Graco Mirage (ez a Bencéé), egy Bé-bé-go sportkocsi (falusi szaladgálós (másra nem jó)), egy Peg-perego Aria (tömegközlekedni, vonatozni (4,2 kg) ez hivatalosan az Annáé), és egy régi mélykocsi, amit egyszer sem használtunk.

És nem bírom kiKépKépKépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Akartam még egyet, de leállt a feltöltésKép vagy Kép?

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok csajok!
Hát nekem csak egy babakocsim van, de nem is kéne több. ez egy Cam Apollo Travel System, nagyon meg vagyok vele elégedve.

Anita, ugyanolyan hordozónk van, tudtad hogy elöl és hátul van rajta két nagy rekesz? Mert én csak most vettem észre, így fél év után Kép Kis muzsikus nagyon drága, de a kukuccsolós kép is nagyon szép, csak az olyan komoly Kép

Tényleg ti hogy álltok kenguru ügyben?! Nekem nagyon tetszik amikor az utcán látom hogy valaki cipeli a babóját kenguruban. Meg is próbáltam, de kicsi vagyok, és viszonylag vékonyka is, majd' felborultam Kép hát hiába, ezt a cipelősdit nem nekem találták ki, pedig annyira klassz kngurukat láttam itt a neten Kép

3-4 kocsi?! atya ég...Kép

Dbarbi: keXelő Fannika nagyon ari, milyen ügyi fogacska nélkül is! Kép ja, és tetszik a tapéta a hálótokban Kép

Cory: micsoda kis teregető segítséged van Kép Zsomával már minden rendben?! nagyon kis vidám a képen! Kép biztos kisördögök, de annyira szépek!

Klarissza: Laca gyönyörű, de ezt ugye nem győzzük hangoztatni..Kép

Gabi, Klarissza: áruljátok már el hogy lehet ilyen égszínkék szemű kis embercsodákat csinálni?! Kép Kép

Köszi mindenkinek a habtapi infókat, valamikor csak eljutok a Tescoba, az van ide a legközelebb.

Vera: mákos muffinban annyi a mák amennyit csak akarsz bele, én a sima muffin tésztába egy jó nagy bögrényi darált mákot tettem, de még fért volna bele (mondjuk én mák-mániás vagyok) Kép

Na most nem írok többet mert apája mindjárt hazaér, és nekem mennem kell vacsit csinálni..nehogy má' szegényke éhen hal Kép
na pusssz
Regina
Kép
gregina

sziasztok lanyok!

ez egy proba kuldes!Kép
gabi75david

<font color="FF00FF">Regi: köszi a dicst, a gyerexobában is ilyen a tapéta, tsak kék Kép

Fanni palacsintát eszik az apjával Kép

Kenguru: nekünk van egy király Hauck, egyszer használtuk, akkoris Apa vitte Kép Fanni neccesen fér bele, felöltözve egyáltalán nem...a hátam-derekam ígyis tropa...szal megérte megvenni 8000-ért Kép

Zsófi: nagyon jók a képek! Annának nagyon szép nyelve van! KépKépKép

próbaSzia GergelyGabi! Kép

dbarbi</font>
DBarbi

Szájmenésem van ma...ami a neten nyílvánul meg KépKépKép
DBarbi

Sziasztok lanyok!

GABi75 vagyok Kép,nem is tudtam hogy ujabban regisztraltatni kell magam hogy ide irni tudjak.
na mindegy .Eloszor is azzal kezdenem hogy sajnos a gepunk olyan szinten virusos volt hogy az internet hasznalhatatlan volt.

Magunkrol:meg Jan vegen vissza jottunk az usa-ba sajnos.Jol vagyunk most van egy kis fulgyulladasa a fiamnak de semmi komoly eszre sem lehet venni rajta.Davidkam most 9300 gr es 6 honaposan volt 70cm.A hozzatapit mi is elkezdtuk mar 5 honaposan almaval es 6 honaposan mar tobb mindenis kovette,de sajnos meg mindig ez nala hangulat kerdese hogy akar e enni vagy sem.Naponta meg 6-7szer szopik 2-5 percet.REggelire alatalban adok neki zabpelyhet (olyan mint a rizspehely azt hiszem valaki kerdezte hogy mi az)abbol altalaba megeszik 100 gr,majd ebedre gyumit kap abbol is 70-100 gr-ot eszik es du pedig valami zoldseget hus vagy husi nelkul.Hat ettol egy honap alatt most hizott 60 dkt.Elotte meg hozzatapi nelkul 15dkg-t.Hat nem is gondoltam volna hogy a gyumi es zoldseg igy megdobja mar a sulyat.
A kicsikem nagyon szepen ul hetek ota,most kezdunk maszni es mar van ket fogunk is .
Ne haragudjatok hogy ilyen onzo vagyok es csak magunkrol irok,de majd vissza olvasok es akkor majd irok szemelyre szoloan is.TEgnap ejjel csinalta meg a parom a gepet es mondta hogy rogton nezze meg hogy mukodik e a babanet.Kép

Mindenkinek gratulalok a gyonyoru babakhoz!!!
Ugyesek vagytok lanyok csak igy tovabb!
Remelem hamarosan jelentkezem.

BARbi!
HOgy kell kepet lekicsinyiteni ?Nekem a gepen kb 600mb a kep.MIt csinaljak vele.Tudja valaki?Felszeretnek ide tenni egy kepet.

MIndenkinek sok puszi!
GAbi es DAvid
gabi75david

Sziasztok!

Gabi75!
De jó, Te is újra itt vagyKép mi újság veletek, mesélj és képeket is kérünk, mert már meg sem ismerünk titeket!

DBarbi!
Palacsinta, keksz?! Miket eszik ez a Fanni! Kép
Kocsitok klassz nagyon, látom Fanni érdeklődik a szembenülő baba irántKép

Regina!
Nekünk is van kengurunk, kettő is, az egyiket kölcsönadtam a barátnőmnek, ők használják, de mi nem. Pedig a mienk is szupermodern Chicco, de én sem bírom benne cipelni Bencét. És ráadásul rögtön oldalracsapja benne a fejét és elkezdi rágni a pántot, tocsogunk a nyálbanKép Még jó hogy mi is megvettük. Ja, és a mienk 13ezer voltKép, ezt tuti eladom mert nem is használtuk. Nagyon megérte...
Még a nyarat megvárjuk, hátha akkor kitudnánk használni, talán Bencének is kényelmesebb lesz kevesebb ruhában.

Cory!
Fiúk nagyon édesek és szépségesek!Kép És a szemük nagyon hasonlítKép
Mi újság Zsomával, minden rendben már?

Anita, Szisz, Zsizsa, Docka, Judit, Susie és akit kihagytam, hol vagytok, miért nem írtok? Valakiről már ezer éve nem hallottunkKép

Üdv,
Vera

KépKép Kép
76vera

Gabi!
Közben írtál isKép De szép méretekkel rendelkeztekKép Ezek szerint a hozzátápitól is ilyen szépen lehet gyarapodni? Akkor azoknak is van még reményük a hízásra akik ettől várták a súlygyarapodást! (Ann, Zsizsa) Kép
Gratula Dávidnak a fogacskákhoz is és az üléshez is és ahhoz hogy már kezdi a mászást isKép
Várjuk a képeket!

Szió,
Vera

KépKép Kép
76vera

Gabi: én Paint Shop Pro-val kicsinyítem a képeket Kép
DBarbi

Gabi75, annyira jó, hgy vagy megint! Csomószor hiányoltunk és aggódtunk érted, föleg mert amikor eltüntél még nem ugy tünt, hogy stabilan megoldódtak a szopi gondjaitok. Ezek szerint azért rendezödött a dolog.
Én egyszerüen A Ms Photo Editor-ral kicsinyitek, az jár az MS Office-hoz...szerintem szinte mindenki gépén van alapból.
Üdv, Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Sziasztok!

Na, az előző levelem jól eltűnt Kép

Klarissza: a negyedik kocsink egy esernyőkocsi, amit akkor vettünk, mikor már Zsomával terhes voltam, hogy minél kevesebbet kelljen emelnem a játszóra menet. Ez teljesen buta, dönteni se lehet... De most is nézegetem a babakocsikat. Nagyon bírom őket, de nem lesz több Kép

Regina: remélem, Zsoma nem lesz olyan nagy zsivány, mint Balu Kép

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Egy gyors bejelentkezésre jöttem csak. Köszi akikenk hiányoztam, jólesett nagyonKép.Kissé el vagyok havazva, így nincs időm írni most .
Főképpen a hófordulósakat szeretném köszönteni.
Holnap sem tudok jönni és szombaton sem leszünk itthon, így mindenkinek nagyon jó hétvégét kívánok.

Gabi75: örülök, hogy adtál életjelt magatokról, mostmár egyere sűrűbben. OK?Kép Kép Kép

Barbi: Ádinak boldog 8 hónaposságot kívánunk.Kép.

Orsi: Beninek is szintén boldog 8 hót kívánunk.Kép.

Cory: Zsomának boldog 7 hó, milyen gyorsan nővekednek, eszméletlenKép.

Vera: Bencikének boldog 7 hót kívánunkKép

Zsófi: Botinak boldog 7 hónaposságotKép.

Kata: ha erre jársz Levinek is boldog 7 hótKép

Batkamano: Emmának is nagyon boldog 7 hót kívánunkKép

Edit: Botinak boldog félévességetKép

Hanzika: Marcusnak boldog 5 hónaposságotKép

Ann: végül, de nem utolsó sorban a drága Haminak boldog 5 hónaposságot kívánunkKép.

Hú ennyi ünnepelt!! Azt hiszem ezt egy nagy bulival kell ünnepelni, de csak módjával, nehogy ez legyen a vége Kép Kép Kép Kép Kép:

Kép

Jó hétvégét és szép napot: Anita
anita77

Azt kihagytam, hogy minden baba annyira édi egytől egyig!Kép Kép Kép. De most nincs időm külön írni, bocsánat.

Pusz: Anita
anita77

Sziasztok!

Levi alszik, ma kicsit nyűgös volt szerintem a tegnapi oltás miatt. Kicsit még piros a lába is, remélem, holnapra elmúlik.

Milyen jó ezeknek a kis manóknak, hogy ennyi kocsijuk van, nekem elég lenne végre egy is...Kép

Vera, babakocsis képek jók, de azért ha Benci is benne van, azért akkor az igazi.

Zsófi, csúcs milyen arcokat tud vágni Bence, nagyon édes, ujjszámolgatásKép

Barbi, nyelvnyújtogatós informatikus ÁdámKép
DBarbi, úgy látom Fanninak mindegy, habtapi, vagy kekszKép

Még küldök egy képet hajbirizgáló Leviről.

Kép

Noja
noja

Regina:
ha barna lett volna Laca szeme, igencsak kaptam volna apától..... Kép
Valaki írta, hogy ápr.17. Megatoys Kép még akkor Debrecenben leszünk a nagyinál, ja és holnap indulunk!!! Kép
ELMENTÜNK DEBRECENBE TAVASZOLNI!!!!! SZIASZTOK!
Búcsúzóul két etetőszékes kép Lacáról.

Kép
Kép
klarissza

Sziasztok megint!

Noja
Levi gyonyoru eloszor azt hittem hogy kislany(bocsi)mivel olyan gyonyoru hosszu haja van,na es a szemei csodaszepek!
Hany honapos?

Koszi lanyok a hianyolast Kép,igen a szopival is meg folyamatosan vannak gondok ugy mint a hozzatapival is.Van olyan het amikor borzasztoan szeret szopizni es azon alszik el es vannak hetek amikor 2-3perc es vegez vele.Majd sirni kezd ha meg probalom vissza rakni.SZoval kozel sincs minden rendben foleg en lettem depresszios mivel 5 hetes kora ota ezt jatszuk.Na aztan kezdodott a hozzatapi eloszor nyitogatta is a szajat de a fogzas alatt nem kellett neki semmit es 3hetig szuneteltettuk mire a doki azt mondta mostmar elmult 6honapos tessek neki mast is adni cicin kivul,de nem ertette meg hogy meg sem lehet tomni .AZt mondta csak eroltessem.Kép
Na es igy telnek a napjaink hogy 1-szer eszik szivesen (gyumit,es zabpelyhet)2-szer meg egy szenvedes az egesz.Veletek is elofordul ez?VAgy csak en vagyok ilyen szerencsetlen?A napi 6 szopibol 3sirassal indul,pedig van ugy hogy 4-5oraig sem eszik de utana sem hajlando.Mostanaban olyan keveset eszik hogy ejjel bekemenyedett a cicim szopi utan es le sem tudtam szivni orakig kellett maszirozzam,meleg vizes ruhat tettem ra es megkertem a ferjem hogy szivja leKéppersze nem ment a dolog.Majd szerintem a meleg vizes ruha megtette a hatasat es a jobb cicim is fejtem kozben es nagy nehezen a kemeny csomo megszunt.A ferjem meg majdnem ossze hanyta magat szegeny a tejtol.Kép

Lanyok koszi a tippeket a kepkicsinyiteshez,de hulye vagyok a szamitogephez.KépMajd a ferjem megkerem hogy segitsen.

Cory!
Nagyon edesek a gyerkoceid!Buszke anyuka lehetsz!
Mind a ketto jokepu!

DBarbi!
A kislanyod gyonyoru es nagyon hasonlit a fiamra,amikor latom mindig a kisfiam jut eszembe rola.Akar testverek is lehetnenek!Csodaszep arcocskaja van es milyen ugyesen eszik egyedul!Az en fiam meg a pepes eteltol is oklendezik szegenykem!Mi lesz igy velunk?

Zsuzsofi!
Bence is egy jokepu ficko!nagyon ugyesen fejlodik,lattam hogy mar all is egyedul.VAgy mar jar is?Lemaradtam?

GAbi,Vera!
Nagyon edes egyutt a ket ficko!JO nektek hogy tudtatok talizni!!!:
Es milyen ugyes itt minden anyuka milyen fincsi sutiket csinaltok!Gratula Zsoltika fogahoz!Hurra!JOn a harapas?SZopi van meg?Nalunk megy ezerrel a harapas juj de faj!

Barbi!
Adam nagyon edi es milyen ugyes,csak 2 hettel idosebb a fiamnal de mennyivel fejlettebb mozgasban.Lattam a multkori kepet amikor a cserepbe nyulkalt.Hat nem semmi!

AnnAnn!
Nagyon edi a babocad!Milyen edesen nevet,gondolom levesz benneteket a labatokrol!Kép

Bocsi hogy hosszu voltam ,akinek nem irtam majd bepotolom.Ne haragudjatok...
Sok puszi
David es GAbi
gabi75david

Sziasztok!

Csak pár képet teszek fel, aztán rohanok aludni, bocsi mindenkitől.

Gabi,
de jó, hogy újra köztünk! Az én Gabim sem akar hozzátáplálódni, sőt szopizni sem mindig, szerencsére azért általában azt igen. Viszont a hízása lelassult, és nálunk is erőlteti a védőnő a hozzátápit, de hát hogyan, ha mindent kiköp? Viszont úgy tűnik, hogy végre a sütőtök ízlik neki.Kép

Mindenkinek köszi a köszöntést, Ann, nem haragszom, hogy elírtad.Kép

Cory,
képzeld, a védőnőnk azt mondta, hogy a rizsben van glutén, ezért nehogy adjak Gabinak 10 hós koráig, én meglepődtem, és utánakerestem, és úgy találtam, hogy nincsen benne, de ugye tényleg jól láttam, és tényleg nincsen? Úgy értem, tudom, hogy nincsen, csak erősítsen már meg valaki "szóban" is.Kép Légyszi!Kép A két nap bentléthez küldöm a türelmi energiákat.Kép

Babák gyönyörűek, külön meg kell említenem Noja Levijét, mivel őt először láttam, de mindegyik gyönyörű!Kép

Bocsi, tényleg nem írok többet, mert holnap totál hulla leszek, ha nem megyek lefeküdni.

Jó éjt!

Zsizsa

A képek:

A FÉRJEM által készített feketeerdő torta készítés közben, készen, és szeletben.Kép

Kép Kép Kép

Gabinak már megint új sérót kreált az apja.Kép

Kép

Úgy látszik, a sütőtök végre ízlik.Kép

Kép

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

A fél napunkat elautókáztuk,megint autót mentünk kipróbálni megvételre , pedig azt hittem végleg a kölcsönzésnél maradunk...Énmár nem megyek el ezen a John Travoltán, az hóziherKép

Gabi, akár hiszed-akár nem, pontosan tegnap gondoltam rád, hogy vajon mi lehet veletek. Énis odáig emlékeztem,hogy hazamentetek, becsszóra azt hittem otthon maradtálKép (én titokban mindig ezzel fenyegetem a párom, ha egyszer hazajutok,vissza sem jövökKép)
NAgyon nagy lehet már David, ezekkel a méretekkel!!! Olyan jó,hogy újra visszajöttél közénk, tényleg sokszor emlegettünk.Kép
Fényképkicsinyitést én a kameránk programjával szoktam csinálni, Kodak EasyShare.

Noja, látod, Levi is a tincseit büvöli, tudja, hogy attól ilyen bájosKép
Gabi is nagyon aranyos, az az erdei torta nagyon megmozgatta a fantáziámat...(egyik kedvencemKép)
Ha nagyon szépen megkérem Mr.Zsizsát, leirnátok a receptjét?? Kép Ja, és én nem értek a glutén tartalomhoz, de itt bizony a rizspép az elsö babakaja (zabpehely és társai követik), gondolom csak nem lehet olyan nagy hiba benne...

Klarissza LAcája, Cory Baluja, Zsomája, Zsófi Bencije, és persze Fanni kexhamizós kisasszony is nagyon aranyos a képeken!KépKép

Lányok,máskor is irjatok ilyet,hogy 4-5-6 babakocsitok van,mert puhitom a párom ilyen térenKép Tök mázlim volt, pont ideült mellém, és olvasta,ahogy irtátokKép (nekem meg röhögött a belem...) aztán a boltban odament az egyik szupi darabhoz amit már múltkor kinéztünk, HM, lehet ezt megvesszük majd...JUHÉJJJ!!Kép
Az a helyzet, hogy mi örököltünk egyet, de már eléggé ki van nyagdulva, illetve kicsit sántit szerény véleményem szerint. Úgyhogy ideje lenne venni egy újat. De igy sokkal könnyebb dolgom volt rábeszélni,hogy olvasta másoknál is több kocsi van!
Majd kigondolom legközelebb mit szeretnék ha vennénk, és akkor majd arról áradozzatok, okszi??KépKépKép

Hozzátápi hirek: Nem tudom mikor lehet zöldbabot adni a babáknak, de ma Ádám iszonyatos tempóval elsö nekifutásra bevágott 150 grammot!!Most meg nézhetek utána a neten, hogy lehet-e már neki adni-...Az úgy történt, hogy borsót akartam elövenni a hütöböl, és mellényúltam (tök egyforma zacsiban vannak).Suty, bele a lábasba. Jéé, ez bab...Na, én már vissza nem teszem, akkor ma ezt eszik Ádibádi.Nekem a tempóra kellett figyelnem, mert ha lassan adtam, jött a reklama.

Voltunk mázsálkodni, sikerült 250 gr-ot hizni egy hónap alatt! 8368 gr és 73 cm.Ez az idáigi negativ rekord. De hát ennyit nem is mászott még,mint most, söt,most már inkább csak álldogálna egész nap. És a mérlegen is négykézlábra fordult, és jó nagyot pisilt...Szegény párom takarithatott,még szerencse,hogy van kirakva direkt tisztitószer meg törlöpapir ilyen esetekreKép

És a védönéni mellett nyilt egy új bolt, használtruhákat árulnak. Becsaltam a párom , és nem hiszetek el 21 db kis cuccot vettünk.Nem birtuk abbahagyni. Potom pénzért nagyon-nagyon szép és jó ruhákat vettünk. A végén már azt kérdezte a párom,hogy szabad itt ennyi mindent vásárolni.Kép Úgy néztünk ki,mint aki kiskereskedésnek vásárlol be.A végén fizettünk kb annyit, mint ha vettem volna 2 farmert magamnak...Azt beszéltük, hogy ilyen áron vásárolni,már csak egy fokkal különbözik a lopásnál...Szóval most megyek mosni, de ezt a fajta mosást élvezem, amikor új kis cuccokat veszünkKépKép

Holnap jön egy kutyuska vendégeskedni, 10 napra befogadjuk, ha jól viselkedik.(ha nem akkor is, mert elhúznak a gazdái Los AngelesbeKép) Marci kutyánk biztos élvezni fogja, mi meg majd elviseljük valahogy.Kép

sziasztok,megyek is.
BArbi

Kép
Kép
barbi

Hali!

Kiscsaj ölben, és mint látjátok, nem hagyott sokáig aludni, de így jár, aki későn fekszik.Kép Viszont 22.30 után csak 3.50-kor és 6.45-kor ébredt, hurrá! Szóval mégsem vagyok annyira fáradt.Kép

Barbi,
velünk nem járnál jól babakocsipropaganda téren, nekünk csak egy van, és azt is csak egy hónapja hajlandó Gabi használni.Kép Kösz az infot a rizsről.Kép Nem is írtam, hogy mi most egy hónap alatt kemény 14 dekát híztunk, szóval űbereltük a negatív rekordotokat.KépvagyKép Most 6740g Gabi, és a mi méréseink szerint 67-68cm. A rucikért irigy-irigy, én is úgy imádok vásárolni.Kép 21 db nem semmi!Kép A torta receptjét majd leírom, egyébként a felét benyomtuk egyszerre ketten.Kép

Megyek, mert kiscsaj nem tolerálja a netezést, még ölben sem.

Szép napsütéses napot!Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Gabi, járni nem jár, de elindult, ami azt jelenti, hogy lendületből két három lépéssel eljut hozzám... De ha nem kapom el...KépKépKépKép

Annyit akarok mondani, hogy szvsz ne erőltesd a kaját, se a szopit, se a hozzátápit. Egyik gyerek sem fog önszántából éhenhalni. Csak azért mondom, mert nálunk Annánál volt ez, és minél jobban erőltettük, annál jobban nem evett. Most meg, megkérdezzük kér-e, ha kér jön, ha nem, nem. És sokkal többet eszik, mint eddig.

Mindenkinek szép a babája!!!

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Gabi: Zsoma is ezt csinálja. Van, hogy meg kell támasztanom hátulról, hogy ne tudjon lefordulni a ciciről. Mert persze a 2 perces szopizás kevés neki. De ezzel a módszerrel működik a dolog. De ha valaki hangosabban megszólal körülötte, azonnal fordul arra, miből maradt ő ki. Abban biztos vagyok, hogy tejem van elég, mert mikor így lefordul, akkor megnyomom a mellem, és spriccel belőle a tej. De leginkább a hozzátápis időszakban nyugodtam meg, mikor kínálgattam, és nem kellett neki, mert akkor tuti elég neki a tej.

Zsizsa: én úgy tudom, hogy nincsen benne Kép

Barbi: szerintem kell legalább 2 babakocsi. Mert olyan könnyűt nem nagyon tudsz venni fekvősben, mint sportkocsiban, és sportkocsival már tényleg akárhová tud menni az ember. Ja, és azt egy csomó ideig használhatjátok (Balu még mindig szokott időnként babakocsizni. 2,5 éves).

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Ann!Vera! opel astra, tegnapelőtt sikerült megvenni Kép, ki is próbáltuk a babkocsit és úgy befér, hogy mást is tudunk mellé pakolni KépKépKép úgyhogy most nagy az öröm, csak az a ciki, hogy most mindig mind a ketten akarunk vezetni Kép!

Edit! 11.ker RubinbaKép

Amúgy velünk minden rendben, tegnap elkezdett Nóri forogni,ez még külön öröm volt. körtelefon nagyszülőknek meg egyebek KépKépKép!!!

Amúgy az összes baba csodaszép, sajna nem találjuk a kábelt, amin a fényképgépről a képeket át lehet tenni, de keresés alatt van...!

Most megyek, mert Nóri megunta az írkálást, és mindjárt lemászik!

Üdv

Meme és türelmetlen Nóri
meme

Sziasztok!

Jó sok a termés, babák szépek, most nem írok külön, rossz kedvem van. Bocsi.
Tegnap voltunk bőrgyógyásznál, csak enyhe ekcéma (nem tudom hogy kell írni), kaptunk rá krémet. Másfél órát ültünk ott a picivel, aki ahogy meglátta, hogy rendelő, fehér székek, rögtön sírni kezdett. Az összes felnőtt ott mosolygott, hogy jaj, de ari, emlékszik a szurira, stb, de egyiknek sem jutott eszébe előre engedni minket. A végén már csak egy cigány nő volt előttünk, ő felajánlotta, hogy menjünk be, de akkor már minek?! Kb 20 másodpercig voltunk bent, mert a dokinő ránézett és mondta, hogy mi van, kint várjuk meg a receptet. Sok hülye ember a világon...
Ma megint harmadik napja nincs kaki és ha délig nem lesz, kúpot adok neki, mert nem nézem megint végig, hogy egy órán keresztül sírva erőlködik.
Holnap megyünk a Mini Manóba, mert megkaptuk végre a törzsvásárlói kártyát, amit még Beni születése előttre ígértek és van olcsón most napernyő.
Du meg végre megyek kozmetikushoz gyantáztatni, mert esőerdő van a lábaimon. Most végre kiírtják. Kép
Két tegnapi kép, az elsőn a békés kis alvása:

Kép

Itt pedig szinte keresi a kaját: Van még??

Kép

szép napot mindenkinek!
zit
zit

Megvan a háromheti nyűgösség oka: kint van a fogunk!!!!!!!! Jobb alsó egyes.Kép

Cory,
kösz.Kép Szerinted megmondjam a védőnőnek?

Meme,
gratula a forgáshoz és a kocsihoz!Kép Nálunk is ment ma körtelefon a fog miatt.Kép

Zit,
emberek.Kép "Esőerdő" irtás.Kép Beni tündérien alszik, és ez a kajás kép! Nagyon tetszik.Kép

Megyünk mi is enni, most már meg is rágjuk.Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Vera:
Bencének Boldog 7 hónaposságot!Kép

Zsizsa:
Gratu a fogacskához!

zit
zit

<font color="119911">Ja, és Zsizsa:
ügyes a férjed, főleg ha olyan finom a torta ahogy kinéz!!!!!!!</font>Kép

zit
zit

Megint én Kép

Volt kaki. Kép Kép Kép

zit
zit

Zsizsa! Gratu a foghoz Kép Nekünk is a jobb alsóKép

Zit! Gratu a kakihoz Kép

Vera! Boldog 7 hónaposságot Bencének! Kép

Most megyünk csak hétfőn leszek újra, mindenkinek szép hétvégét, ja és drukkoljatok, mert vasárnap vizsgázom!

meme
meme

Sziasztok!

Zsizsa: szerintem mondd, de megpróbálok valami okosat keresni erről a témáról, és akkor fel is vértezheted magad Kép
Az biztos, hogy a rizsliszt gluténmentes, de mást még nem találtam róla.
Közben persze találtam Kép
http://www.liszterzekeny.hu oldalon a receptek közt, egytálételek. És itt találtam olyan kaját, amiben van rizs Kép

Zsoma tegnap megfordult hasra is Kép

cory

cory
Budapest

Zsizsa: http://www.elelmezesvezetok.hu/2002-12-16.htm itt minden le van írva Kép

cory

cory
Budapest

Zit,
még annál is finomabb, mint ahogy kinéz!Kép Kaki.Kép

Meme,
drukkok mennek.Kép

Cory,
köszi szépen, kíváncsi vagyok, hogyan fogadja majd a védőnéni.Kép Gratula a hasraforgáshoz Zsomának!Kép Eszik már nagyobb adag gyümit-zöldséget?

Gabinak ma nem ízlik a sütőtök.Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Meme:
megy a drukk a vizsgához:
Kép

Az érdeklődő fiam:

Kép

Szeretném megmutatni akit érdekel, hogy mekkora kagylókat hoztunk haza Ciprusról. Mi hoztuk fel őket a tengerből. Ezeken kívűl még van, csak azok egy üvegben vannak dísznek.

Kép

Mindenkinek szép hétvégét!!
zit
zit

Sziasztok!

Megpróbálok én is írni, mert nagyon lemaradtam Kép

Ma már kétszer is sétáltunk, másodszorra hatalmasat, mert Zsoltika úgy elaludt, mint egy mormota, és nem akartam felébreszteni azzal, hogy kiveszem a kocsiból Kép Lejártam a lábamat. De annyira jó az idő, kár lett volna kihagyni...

Visszafelé olvasok, aztán majd meglátjuk, meddig jutok Kép

Zit,
nagyon szépek a kagylók Kép Ti búvárkodtok is? Érdeklődő Beni Kép Hát lesz mit elpakolnunk a szekrényekből, ha már Zsolti is így bekukkant mindenhová.
Ne legyen rossz kedved! Olyan nagyon szépen süt a nap! Egy kis vidulást küldök:

Kép

Zsizsa,
fogacskához gratula!!!!!! Nálunk még mindig csak egy pötty látszik, pont ugyanúgy, mint tegnapelőtt. Remélem, Gabóca most már nyugodtabb lesz, és hagy téged sokat netezni Kép A feketeerdő-torta nagyon-nagyon fininek tűnik, és én is kíváncsi volnék a receptre!

Vera,
Bencének én is nagyon boldog 7 hónaposságot kívánok KépKépKép

Meme,
forgáshoz és autóhoz is gratulálunk! Kép

Barbi,
jajj de jó, hogy ilyen sok új kis cuccot vásároltatok! Én is imádok vásárolni, de most épp mindenünk van Kép Azért hétvégén elmegyünk Apával nézelődni, meg járókát venni.

Gabi,
örülök, hogy jelentkeztél! Dávid nagyon szép súlyban van, szerintem se aggódj a kajálás miatt! Fogacska egyenlőre nem igyekszik kifelé, de azt azért nem szeretném, ha harapna Zsoltika Kép Remélem nem is fog. Igen, szopizunk még, a hozzátápi szépen alakul, de még bőven a tejci a fő táplálék Kép

Klarissza,
utólag is jó utat Debrecenbe!

Anita,
Ti merre hétvégéztek? Én is hiányoltalak ám benneteket Kép

Nálunk még egy újdonság van: Zsolti már támaszkodás nélkül is ül KépKépKép Csak néha "eldobja" magát, hátraborul. Még szerencse, hogy itt a jó vastag szőnyeg... De azért figyelem ezerrel, hogy mit csinál, de hát nem állhatok mindig a háta mögött Kép

Jó hétvégét mindenkinek:

KépKépKépKép

pgaboka

Sziasztok!

Meme, most néztem vissza, hogy kedd du jártok (majd) uszni. 3-tól? Mert mi 2-3-ig járunk és utánunk most indult egy csoport. HA viszont igen, akkor látnunk kellett egymást, mert amikor kibujtunk a szaunából már böven ment a babatorna az uj csoportnak....
persze ha nem jösz hétvégén akkor gondolom ezt nem is fogod olvasni. Kép na mindegy.

Zsizsa, gratula a foghoz! Azért bizzunk benne, hogy nem okoz majd mindegyik ennyi nyüglödést ;-)

Gabi, meg tudlak érteni a tövig lejárt láb miatt, én is igy jártam. De gyönyörü az idö! Vétek lenne bent maradni.

Zit, már nem emlékszem, hogy irtam-e, hogy nagyon izgi volt a Ciprusos irásod és ha van kedves hozzá én kiváncsi vagyok további élményekre is. A tenger tiszta ott, nem? (már ha ekkora kagylók és csigák nönek benne...

Vera, mégis jöttem ma, igy most már tényleg boldog 7 hónaposságot Bencinek!

Boti sokat fejlödött az elmúlt napokban, talán emlékeztek rá, hogy ugyan már régóta forog és gurul is, de mivel nem volt hajlandó hason lenni egy pillanatig sem, esélye sem volt a kúszni tanulásra. No most 3 napja állandóan hason van és nyújtózkodik ezerrel, hogy elérjen valamit...a fenekét még nem emelgeti, de most már azért biztató a dolog.

Jó hétvégét,
Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Zit,
Beni a felfedező.Kép Azért ijesztő, hogy mennyi mindent el kell majd pakolni.

Gabi,
nekünk kb. három hete látszottak pöttyök, és egy idő után azt hittem, hogy csak beképzelem, hogy fog, de nem.Kép Mi is sétáltunk egy nagyot.Kép Üléshez gratula!Kép

Edit,
Boti fejlődéséhez gratula!Kép Gabi is pont itt tart, csak éppen előre nem halad egy centit sem, hanem csak hátra, így egyre messzebb kerül az áhított tárgytól, amitől totál kiakad, és üvölteni kezd.Kép

És akkor a recept:

Fekete-erdő torta

piskótalap: a férjem 6 tojásos kakaós piskótalapot készített (én mondtam neki), de talán jobb 8 tojásosat, mert akkor arányosabb a tészta-töltelék arány (bár én imádom a sok krémetKép). Tehát: 8 tojás, 8 evőkanál cukor, 7 evőkanál liszt, 1 púpozott evőkanál kakaópor. A tojássárgát a cukorral fehérre keverjük, hozzá a liszt és a kakaópor, hozzá a habbá vert tojásfehérje. Kikent, alul kilisztezett tepsiben, előmelegített sütőben 5 percig magas lángon, és kb. 20 percig közepes lángon sütjük (tűpróba).

meggyes töltelék: 3 dl meggylé (befőtt leve is jó), 1 cs főzős vaníliás pudingpor, 6 dkg cukor, 20 dkg jól lecsöpögtetett meggybefőtt. A meggylevet a pudingporral és a cukorral sűrű krémmé főzzük, a tűzről lehúzva hozzáadjuk a meggyet.

tejszínes töltelék: 1 púpozott evőkanál zselatinpor, 6 dl tejszín, 2 evőkanál cukor. A zselatint egy deci hideg vízbe tesszük, melegítjük, amíg feloldódik. Kissé hűlni hagyjuk. A tejszínt a cukorral kemény habbá verjük, a zselatint keverés közben belecsorgatjuk.

díszítés: oldalára: 6-8 dkg csokiforgács, tetejére: 16 db meggy, 1 dl tejszín

A piskótát három részre vágjuk, a két masszát külön habzsákba töltjük (nekünk nincsen, ezért uzsonnászacsit használt a férjem, aminek levágta a végét), és koncentrikusan csíkonként váltakozva a két krémet rátesszük két lapra, az egyiket a tejszínessel, a másikat a meggyessel kezdjük (ld. kép fentKép) úgy, hogy a tejszínesből maradjon a torta oldalára és a tetejére. Töltés és maradék krém felkenése után hűtőben 3-4 órát hűtjük a tortát, majd az oldalára csokiforgácsot teszünk (krumplihámozóval nagyon könnyű készíteni), a tetejét a felvert tejszínhabbal (ez nálunk kimaradt, mert én lemondtam), és a meggyszemekkel díszítjük. A tetején lévő tejszínhabba is jó, ha keverünk egy csapott kiskanál zselatint a fentebb említett módon. Minél tovább áll, annál jobban összeérik (persze pár hét múlva kicsit már szaglik, de addig remélhetőleg nem bírtok várniKép).

Minden jót!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Mi is voltunk nagyot sétálni, olyan jó idő volt, még a kedvem is visszajött!

Gabi:
Köszi a vidítást, jólesett! Kép Gratu Zsoltinak az üléshez! Ügyes!

Edit:
<font color="ff6000">Boti is ügyesedik, ahogy olvasom. Hamarosan beindulnak a kis lurkók, aztán szaladgálhattok ti is!!! Kép
A tenger tényleg tiszta Cipruson, egész messze bent is látni az alját. Amikor voltunk a nyílt tengeren kajakkal, az elmondhatatlan, hogy milyen színekben játszott a víz!!! A kéknek ilyen árnyalatait addig nem is láttam!!! Azóta megértem azokat, akik azt mondják, hogy a Balatonba nem mennek többet, mert koszos. Na mindegy, majd egyszer megint írok hosszabban, köszi az érdeklődést!</font>

Zsizsa:
Hát nem semmi férjed van, hogy ilyeneket süt! Ügyes nagyon, úúúgy ennék most én is ilyet. Na majd holnap sütök valami sütit, ennek meg leírom a receptjét!!! Kép Jó, hogy beírtad ide! Kép

Megvolt az esőerdő írtás nálam, tiszta jó, hogy milyen sima megint a lábam. Nehéz volt kivárni, hogy így megnőjön. Kép Kezdem megint nőnek érezni magam, nem "csak" anyának! Kép És két kép az új kendőjében:

Kép
Kép

Nagyon szép hétvégét mindenkinek!!!
zit
zit

Tényleg, ti kaptatok olyan emilt, amiben egy szép szöveg van? A címe: mielőtt anya lettem.
Elsírtam magam rajta. Kép

zit
zit

Sziasztok Lányok!

Egy gyors beköszönésre jöttem, most nincs időm visszaolvasni, majd holnap pótolom.
Csak gondoltam szólok hogy még megvagyunk, az utóbbi napokban nem nagyon voltunk itthon, délután értünk haza egy kis horvátországi kiruccanásról KépKép Holnap majd beszámolok, meg teszek fel pár képet is Kép

Addig is jó éjt mindenkinek.

Sziasztok, Diti
diti

Zit: igen, énis jót bőgtem Kép

dbarbi
DBarbi

hello lányok!
most fél szemmel a VV párbajt nézem Kép

Ez igen Zsizsa! Nagyon ügyi a férjed, én bele se mernék kezdeni egy ilyen bonyolult tortába. Nekem csak a "bekeverem aztán kisül" sütik mennek, ld muffin. Bár nálunk apukám túrótortája páratlan, na de a fickóm gulyása se semmi Kép ügyesek ezek a pasik Kép Gratula Gabóca fogacskájához, nagyon tetszik a csaj ezen a fürdős képen. Minden képen szép baba, de a pancsolós képek különösen jók róla Kép !!!

Zit:
most nevess ki nyugodtan de én mindig megcsodálom, hogy egy katona ilyen csini?!?!?! Tudod, más elképzelés él az emberekben: kigyúrt, magas, rövd hajú..ehhez képest nagyon csinos és nőies vagy! Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Beni nagyon aranyos, bírom a kis szőkeségét Kép
Én is szeretnék kendőt venni Dominak, csak még nemtom hol Kép

Klarissza:
jó utat, de már biztos hetedhét országon is túl vagytok, de sebaj, egyszer majd biztos visszaolvasod! Kép

Diti:
kiváncsian várom a beszámolót, és persze képet is szeretnénk a huncutokról, tudod, Csibi a szerelmem Kép

Dbarbi:
ti milyen levélen pityeregtek? és én olyat miért nem kaptam?! (mondjuk anélkül is bőgök elegetKép) Babanetes levél?

Edit:
Boti egyik napról a másikra megmaradt hason?! Domi sem bírja 10 percnél tovább hason, pedig ha úgy maradna akkor már forgolódna ezerrel. De ugye hátról hasra sokkal nehezebb..Kép

Gabi:
ülő ZsoltiKép olyan lehet mint egy kis krumplis zsák Kép
apropó ülés: Dominika állandóan ülni akar, pedig még nem tud egyedül, mert azonnal eldől oldalra, vagy orra bukik, de a kezemben, vagy ha fogjuk, rögtön húzza fel magát ülésbe. És ha le akarom fektetni, pl a babakocsiba, kiteszi a két kerját hogy még véletlenül se tudjam elfektetni..
állítólag amit a baba maga csinál az nem árthat neki, de én azért mégis féltem, ő még olyan kicsi, olyan kis gyenge a gerince (legalábbis szerintem Kép)
Ja, és ma mi is sokat sétafikáltunk, kb 6 km volt oda-vissza, majdnem két óra volt megállás nélkül gyalog. Hazafelé már nem nagyon volt kedvem jönni, odafelé még nagyon lelkesen toltam hegynek felfele a babakocsit. Ő meg persze aludt 2 órát az árnyékban, mert fák között sátáltunk, jó messzire elcsatangoltunk egy erdős részen! Olyan hihetetlen csend volt, csak a madárcsicsergés...hmmmKép
na jó, nem borzolom a nagyvárosi kedélyeket, aludjatok jól, szép álmokat minden babucinak Kép
puszka
Reginka Kép
(nagyanyám hív mindig így....annyira rossz hogy már jó Kép)
gregina

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?