Sziasztok!
A fél napunkat elautókáztuk,megint autót mentünk kipróbálni megvételre , pedig azt hittem végleg a kölcsönzésnél maradunk...Énmár nem megyek el ezen a John Travoltán, az hóziher
Gabi, akár hiszed-akár nem, pontosan tegnap gondoltam rád, hogy vajon mi lehet veletek. Énis odáig emlékeztem,hogy hazamentetek, becsszóra azt hittem otthon maradtál
(én titokban mindig ezzel fenyegetem a párom, ha egyszer hazajutok,vissza sem jövök
)
NAgyon nagy lehet már David, ezekkel a méretekkel!!! Olyan jó,hogy újra visszajöttél közénk, tényleg sokszor emlegettünk.
Fényképkicsinyitést én a kameránk programjával szoktam csinálni, Kodak EasyShare.
Noja, látod, Levi is a tincseit büvöli, tudja, hogy attól ilyen bájos
Gabi is nagyon aranyos, az az erdei torta nagyon megmozgatta a fantáziámat...(egyik kedvencem
)
Ha nagyon szépen megkérem Mr.Zsizsát, leirnátok a receptjét??
Ja, és én nem értek a glutén tartalomhoz, de itt bizony a rizspép az elsö babakaja (zabpehely és társai követik), gondolom csak nem lehet olyan nagy hiba benne...
Klarissza LAcája, Cory Baluja, Zsomája, Zsófi Bencije, és persze Fanni kexhamizós kisasszony is nagyon aranyos a képeken!
Lányok,máskor is irjatok ilyet,hogy 4-5-6 babakocsitok van,mert puhitom a párom ilyen téren
Tök mázlim volt, pont ideült mellém, és olvasta,ahogy irtátok
(nekem meg röhögött a belem...) aztán a boltban odament az egyik szupi darabhoz amit már múltkor kinéztünk, HM, lehet ezt megvesszük majd...JUHÉJJJ!!
Az a helyzet, hogy mi örököltünk egyet, de már eléggé ki van nyagdulva, illetve kicsit sántit szerény véleményem szerint. Úgyhogy ideje lenne venni egy újat. De igy sokkal könnyebb dolgom volt rábeszélni,hogy olvasta másoknál is több kocsi van!
Majd kigondolom legközelebb mit szeretnék ha vennénk, és akkor majd arról áradozzatok, okszi??
Hozzátápi hirek: Nem tudom mikor lehet zöldbabot adni a babáknak, de ma Ádám iszonyatos tempóval elsö nekifutásra bevágott 150 grammot!!Most meg nézhetek utána a neten, hogy lehet-e már neki adni-...Az úgy történt, hogy borsót akartam elövenni a hütöböl, és mellényúltam (tök egyforma zacsiban vannak).Suty, bele a lábasba. Jéé, ez bab...Na, én már vissza nem teszem, akkor ma ezt eszik Ádibádi.Nekem a tempóra kellett figyelnem, mert ha lassan adtam, jött a reklama.
Voltunk mázsálkodni, sikerült 250 gr-ot hizni egy hónap alatt! 8368 gr és 73 cm.Ez az idáigi negativ rekord. De hát ennyit nem is mászott még,mint most, söt,most már inkább csak álldogálna egész nap. És a mérlegen is négykézlábra fordult, és jó nagyot pisilt...Szegény párom takarithatott,még szerencse,hogy van kirakva direkt tisztitószer meg törlöpapir ilyen esetekre
És a védönéni mellett nyilt egy új bolt, használtruhákat árulnak. Becsaltam a párom , és nem hiszetek el 21 db kis cuccot vettünk.Nem birtuk abbahagyni. Potom pénzért nagyon-nagyon szép és jó ruhákat vettünk. A végén már azt kérdezte a párom,hogy szabad itt ennyi mindent vásárolni.
Úgy néztünk ki,mint aki kiskereskedésnek vásárlol be.A végén fizettünk kb annyit, mint ha vettem volna 2 farmert magamnak...Azt beszéltük, hogy ilyen áron vásárolni,már csak egy fokkal különbözik a lopásnál...Szóval most megyek mosni, de ezt a fajta mosást élvezem, amikor új kis cuccokat veszünk
Holnap jön egy kutyuska vendégeskedni, 10 napra befogadjuk, ha jól viselkedik.(ha nem akkor is, mert elhúznak a gazdái Los Angelesbe
) Marci kutyánk biztos élvezni fogja, mi meg majd elviseljük valahogy.
sziasztok,megyek is.
BArbi