Sziasztok Lányok!
Köszi, köszi.
A kúp talán segített, mert Levi aludt egyben 3 órát és ezt már rég nem művelte. Egyenlőre sovány vígasznak hangzik, de nagyon kellett már.
Sajna a csúnya hörgős köhögés és takony megvan. Felhívtam dokinkat, mondtam, hogy múlt héten ugye voltunk mert magas láz, stb....meg voltunk fülészeten, de nem akar múlva Levi betegsége meg ráhúzódott a felső légutakra...eree közölte, hogy na akkor majd ráér holnap mennünk.....
Sztetek? Jófej, nem?
Dorka, ugye Te szedsz Hovat? Itt olvasgattam, de nagyon szétszórt vagyok. Beválik ha jól vettem ki a szavaidból és simán megy a szopi is?
Mert 3 napja folyamatos jelleggel azt várom, hogy mikor ébred Levi. Olyan hülyén jön ki, mert ott fekszem mellette, halllgatom a légzését, hulla fáradt vagyok, de egyszerűen nem tudok elaludni, mert állandóan az van a fejemben, hogy minek, ha 5 perc múlva kelni kell. Gondolom erre is jó ez a dilibogyesz...
Na, azért remélem nem zakkanunk meg, jön a tavasz, a madarak nálunk már szombaton este szürkületkor is csiripeltek, ilyet nem hallottam hónapok óta, szóval van remény!!!!!
ÉS ma megyek venni etetőszéket, mert Levi újabban kizárólag úgy hajlandó bármit is enni, ha az ölemben van, állok és sétálunk.....ezt a módit meg nem vezetjük be.
Ancsa, top rider mellett voksoltam végül, bár fát szerettem volna, de lebeszéltek, mert nehezebben tisztítható. A top ridert meg ugye dicsérted nagyon.
és vaterán, teszveszen meg nem találtam olyat ami tetszene két hete böngészem
Zsu, nem hangzott túl jól, lebeszélted Micatesóval, hogy ilyet többet ne? Pihengess. Tudom, hogy imádsz hordozni, de elvileg ezt végig lehet pocakosan is? Nem túl megerőltető?
Eni, tényleg szuperjól néztek ki!
Andi, nehogymááááár, hagyjál. Egy csomó dvd-vel lógok így is. Beszerzek, csak szedjük össze magunkat kicsit.....mármint mi Levivel.
Cukipofa, jó hogy itt. Meló? Azta, bevállalós vagy, grat!
Levi produkcióba kezdett, mennem kell.....folyt.köv.