Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok, en is itt, meggyogyultunk, koppkopp.
Steffinek, Orsinak boldog szulinapot!
az elmult par napban azert nem jottem, mert a hosszu halogatas utan vegre megvarrtam a kabatomat (belest kellett cserelni benne, mert szanaszet volt szakadva), ugyhogy megnyugodhat mindenki, jon a tavasz vegre! :)
kepek tok jok!
hisztis gyerekek: kiolvastam a konyvet, amit a multkor mondtam, az okosan nevelni-t, ebben van szo a hisztirol is, kivancsi vagyok bevalik-e majd, amit irnak... most nincs agyam osszefoglalni, de ha vkit erdekel, majd megprobalom...
folyt kov, Zsofi felebredt

banana

na, ujra itt, Aproo, te vitted mar Levit homeos gyerekorvoshoz? egy masik forumon irta az egyik anyuka, h az o gyereke is folyton ebredt ejjel, es elvitte a homeos dokihoz, az adott nekik vmi alkati szert, amit hetente egyszer kell szedni, es azota minden rendben. Zsofi si sokszor kel ejjel, most kb orankent, bar szerencsere gyorsan vissza tudom altatni, de gondolkozom rajta, h elviszem, csak nem ismerek senkit.

banana

Banana! Engem a könyv érdekelne! :lol: Tied? Ha igen, akkor esetleg kölcsönadod? Bár, amennyi időm nekem olvasni van... De hátha...

Reni! Még neked akartam, hogy nagyon durva ez a nagyis sztori, amit írtál. Asszem én is beszóltam volna neki.
Iván meg nagyon édes, ahogy próbált téged vigasztalni, a varázsszőnyeggel.
Én már nagyon sokat gondolkodtam ezen a halál témán, hogy hogyan is kéne "tálalni" a gyerekeknek. És ez most megint egy komolyabb téma felhozása.
Szóval nálunk apu még Léna születése előtt meghalt. Eddig nem beszéltem neki erről, a temetőben is csak akkor volt, amikor még egész pici volt. Képet már néha látott róla, de még nem kérdezett. De nyilván okos kislány, lassan rá fog jönni, hogy Marcinak van anyukája és apukája, nekem meg csak anyukám van.
A "bajom" az, hogy nem tudom, hogyan vezessem be neki a dolgot. Nem akarom, hogy megijedjen, hogy féljen, hogy minket elveszít, vagy hogy vele is történhet valami. Vagy ők még ilyenekre nem gondolnak? Mert apu esetében még az sem lehet a magyarázat, hogy nagyon öreg volt...
Egy pszichológus ismerős mondta, hogy nem szabad ismerős szavakhoz kötni, mert akkor attól fog félni. Tehát, hogy ne azt mondjam, hogy elment messzire, vagy hogy elaludt örökre vagy ilyenek. Szerintetek??? Hanem mondjam nyugodtan, hogy meghalt.
Asszem már túl sokat agyaltam a témán, ez a legnagyobb baj.
Most lesz majd apu halálának az évfordulója, megyünk majd ki a temetőbe, ahova asszem (biztos) nem akarom vinni Lénát, de most már mindent kérdez, tehát nyilván tudni akarja, hova megyünk, miért, stb. Tehát lassan jó lenne vmit kitalálnom...

Na, bocs a kifakadásért, tudom, hogy nehéz téma (vagy csak nekem?), és lehet, hogy nem a legjobbkor hozom fel... :cry:

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Banana! Tóth doki felesége homeós gyerekorvos, Budaörsön rendel. Én sem ismerem, csak tudom, hogy az. Keressek elérhetőséget?

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

ugyanott rendel, ahol a Toth doki? mert azt neztem a multkor, amit kudltetek linket, a Tovarosi orvosok, v vmi ilyesmi...ismeri vki esetleg?

Zsfoizsofi, a konyvet szivesem kolcsonadom, ha osszefutunk vmikor... Majaval a hasadon is lehet olvasni, en is Zsofi altatasa kozben olvastam sokszor, csak aztan mindig bealudtam en is...:)
lattam Lenarol a mamamin a hordozos kepet, nagyon edes...:)

banana

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 09:20-kor.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Nagyon le vagyok maradva. Nincs is időm visszaolvasni csak beleolvasgattam a dolgokba...

Nagyon el vagyok fáradva...csütörtökön lesz a számvitel vizsgám, közben elkezdzem egy új helyen golgozgatni (bababarát hely :D ) és akkor még ugye itt vannak a gyerkőcök is...
Kicsit húzós...

Azért megpróbálok visszaolvasni, mert érdekel Reni és Steffi sztorija... :D

Zsófi!
Orsinak mi elmondtuk...utóbbi időben sokan haltak meg a családból és hát akkor sokat szóba került és akkor kérdezett...
Simán elmondod, hogy neki a szitut, de nem kell túlkomplikálni...szóval ilyeneket még ne, hogy "egyszer mindenki meghal még mi is"...
Mi elmondtuk, hogy a dédinek volt egy hercege, ő volt a dédpapa ás ő már meghalt és angyalka lett. Ha látja a képeit akkor elmondja, hogy ő már meghalt és akkor a dédi nagyon szomorú volt, de most a dédpapa angyalka...
Nálunk nagyon hirtelen jött a kérdés és hirtelen nem jutott eszembe jobb magyarázat...
De nagyon ő még nem fogja túlkomplikálni a dolgot...
Unokaöcsém akkor kezdett rájönni, hogy egyszer csak mindenki meg fog halni amikor már azon is elgondolkodott, hogy a télapó egy éjszaka alatt nem tudja körbejárni az egész földet...szóval valahogy "megérnek" agyilag az összefüggésekre....

Na le is lövöm magam, mert Dani felébredt... :D

Megyek megnyünyürgetem :D

Szép napot mindenkinek....

Kép

Kép
cukipofa

Andi!
Nagyon nagyon sajnálom Anyukádat!!!!!!!! :(

Kép

Kép
cukipofa

Cukipofa
köszi

emano/Andi
KépKép
emano

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 09:20-kor.
Vendég

Sziasztok,

nem nagyon tudtam visszaolvasni, mert Kolos extra nyűgös. tegnap este 38,9 volt a láza...úgyhogy nem a fog a bűnös, doki szerint attól nem lenne ilyne magas. nem tudom mitől van. :cry: már tegnap délután úgy kelt, h meleg volt... amúgy más tünet nincs. iszik is, meg eszik de nem túl sokat. remélem semmi komoly.

állatkert-tali
: én benne vagyok! tök jó lenne összehozni a csapatot.

Zsó, nekem is kiírnád az ausztráliát, meg az új DiCaprio- Winslet-es filmet? csüt-ön adok dvd-t. vagy ha még fér rá vlmi... megírod mik vannak még? köszi
sajnálom, h nem használ Levinél semmi. K is akkor érzi jól magát ha millióan vannak körülötte és lekötik a figyelmét.

Zsu
, ez ez az idegpálya dolog ne lehetett kellemes. még jó, h ott volt nagyi.

csak ennyire futotta.. ha K engedi még jövök!
snooopy

jó reggelt!

Ma se vagyok frissebb.. Anna most hagyott volna aludni, erre férj rázott fel a legmélyebb álmomból hajnalban (azt mondta horkoltam :oops: )

Renáta,
küldtem privit

Cukipofa,
drukk a számvitelhez!!

Orsi,
Kolosnak jobbulást!!!

Lilluska,
klassz képek :D Jajdevárommáranyarat....

Megyek, muszáj ma bejutnom valami dm-be, kifogyóban van a pelenka... majd jövök még...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok Lányok!

Köszi, köszi.
A kúp talán segített, mert Levi aludt egyben 3 órát és ezt már rég nem művelte. Egyenlőre sovány vígasznak hangzik, de nagyon kellett már.
Sajna a csúnya hörgős köhögés és takony megvan. Felhívtam dokinkat, mondtam, hogy múlt héten ugye voltunk mert magas láz, stb....meg voltunk fülészeten, de nem akar múlva Levi betegsége meg ráhúzódott a felső légutakra...eree közölte, hogy na akkor majd ráér holnap mennünk..... :shock: :shock: :shock: Sztetek? Jófej, nem?

Dorka, ugye Te szedsz Hovat? Itt olvasgattam, de nagyon szétszórt vagyok. Beválik ha jól vettem ki a szavaidból és simán megy a szopi is?
Mert 3 napja folyamatos jelleggel azt várom, hogy mikor ébred Levi. Olyan hülyén jön ki, mert ott fekszem mellette, halllgatom a légzését, hulla fáradt vagyok, de egyszerűen nem tudok elaludni, mert állandóan az van a fejemben, hogy minek, ha 5 perc múlva kelni kell. Gondolom erre is jó ez a dilibogyesz... :oops: :oops: Na, azért remélem nem zakkanunk meg, jön a tavasz, a madarak nálunk már szombaton este szürkületkor is csiripeltek, ilyet nem hallottam hónapok óta, szóval van remény!!!!!

ÉS ma megyek venni etetőszéket, mert Levi újabban kizárólag úgy hajlandó bármit is enni, ha az ölemben van, állok és sétálunk.....ezt a módit meg nem vezetjük be.
Ancsa, top rider mellett voksoltam végül, bár fát szerettem volna, de lebeszéltek, mert nehezebben tisztítható. A top ridert meg ugye dicsérted nagyon. :wink: és vaterán, teszveszen meg nem találtam olyat ami tetszene két hete böngészem

Zsu, nem hangzott túl jól, lebeszélted Micatesóval, hogy ilyet többet ne? Pihengess. Tudom, hogy imádsz hordozni, de elvileg ezt végig lehet pocakosan is? Nem túl megerőltető?

Eni, tényleg szuperjól néztek ki!

Andi, nehogymááááár, hagyjál. Egy csomó dvd-vel lógok így is. Beszerzek, csak szedjük össze magunkat kicsit.....mármint mi Levivel.

Cukipofa, jó hogy itt. Meló? Azta, bevállalós vagy, grat! :wink:

Levi produkcióba kezdett, mennem kell.....folyt.köv.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Heni, Neked akartam még az etetőszékhez, hogy mégegyszer köszi, de találtam egyet azonos áron akcióba itt Csepelen. De tényleg köszi!!!!!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Lilluska, nagyiék Balcsin? Nagyon tetsz a képek.

Orsi, Kolos szegény. Le a lázzal gyorsan! Mentek dokihoz? :shock:

Zsó, Leviszuper, legalább a kúp használt valamit. Maradjon is legalább így... Neked pedig. Sztem is próbáld meg a hovát. Nekem a sedatif pc sokat segített egyébként a 36. hét után... :wink:

Judy, te horkolni? :roll: Sztem a pasik nem is tudják, milyen az, mert magukat nem hallják. Na ennyit erről. Én sem aludtam sokat. :? Mára mi a tananyag? Nálam Elvis Presley...

Ellenben ma voltam lent a két gyerekkel. Nem részletezem, de az az igazság, hogy csak elindulni volt nehéz... :lol:
vbea

Zsófi: no problem, megy a vaterára, nekem meg nem sürgős

Andi: semmi gond :wink:

Állatkert: én a játszóházát gondoltam első körben, míg nincs igazán tavasz. Úgysincsenek kint még az állatok - legalábbis kevés, a nagyok után meg rohangálhatnánk, 5ért 8felé. A játszóházban meg azért szem előtt lennének s talán sikerülne pár szót is váltani egymással és időjáráshoz sem vagyunk kötve. Mondjuk nem a legolcsóbb..... :?

Lányok, ha nem nyúlok nagyon az "intim" szférátokba, megkérdezném, hogy nálatok ( mondjuk egy négytagú családnál- ahol a gyerekek is már esznek ) mennyit költötök egy hónapban kajára? Az étteremben étkezést nem belevéve. Én most kitaláltam, hogy ebben a hónapban írom mi pénz megy el, de tartok tőle dobok egy hátast hó végén. És ebből a kaja brutális lesz.....

Nyűgös vagyok.....

Heni

Kép

Kép
cancan

Eni,
ma Fenyő - Hungária lesz műsoron, kedvet kaptam Renátától ;)

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Eni, köszi. szerintem a foga lehet az mégis, mégha magas láza volt is. mert próbáltam etetni az előbb, de pár falat után köpte ki és keservesen sírt. bekentem neki dentinox-al, most jobb. de enni nem akar. szerencsére jó sokat iszik.
dokihoz nem szoktam menni, felhívom, h mi van ő meg mondja mi legyen. nem akarnám beteg gyerekek közé vinni. már nincs láza, csak hőemelkedés.
snooopy

Ja horkolás: nálunk az egész család horkolós, nem kizárt hogy én is (én ugye nem hallom). Gyerekként (mármint úgy iskolásként) rengeteget nevettünk a hugommal anyuékon, az volt az esti program mikor fáradtak voltak, hogy eldobták magukat a tévé előtt, összevitatkoztak, hogy mit nézzenek, majd mindkettő elaludt és elkezdtek horkolni. Utána meg felváltva ébredtek, aki épp felébredt az morgott egy sort, hogy a másik horkol, átkapcsolta a tévét, majd újra elaludt. Utána ébredt a másik, morgott, átkapcsolta a tévét, újra elaludt. És ezt képesek voltak órákon keresztül előadni :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Judy, ez nagggyon jó....mármint a szüleid. Jót nevettem, pedig fúj, nem illik.... :oops: :lol: De ott van!

Orsi, énnemtudommivanmár. De össze kell hozni azt a talit, szóval Kolos-Levi bacik huss!
Levi is extra ordítós, az ágyába be sem tudom tenni, azonnal rákezd.

Jaj, beszállok a zenehallgatásba. Mindig elhatározom, hogy musicalis fiam lesz, de aztán csend van egész nap, pedig jót tenne.
Szóval szóljatok reggelente, mi a téma és előkaparom.
Van vagy 80 bakelitem is, a felét nem is hallgattam még.....na kaparok ma Elvist! De csak ha hazavergődtem.

Van vkinek top rider bizti ülése? Tudom, uncsi, de amíg nem veszem meg, addig sajna napi téma nálam, lelőhettek, oké? :oops: :oops: :oops:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Judy, ez téynleg jó. nálunk apa horkol, de nagyon... ált. ő kidől a tv előtt, és anya lökdösi mert nem hallja a jóban-rosszban! :)

Zsó, OK, majd beszélek K bacijaival, h tünjenek má' el! :lol:
megint láza van, tüzel, és izzad mint állat. 10:40kor kidől az ölemben, én közben néztem a tv-t, mert nyugtalanul aludt, nem akartam letenni.. most sikerült, megyek is enni míg nem ébred.
snooopy

Sziasztok!

Zsófi
Jaj Ti szegények!
Még mindig nem vagytok jól???
HÚ, sok sok gyógypuszi!!!!

Eni, Eni
az a kép!!!
Hú, olyan mintha egy kislány lenne két babóval!!!
nagyon szépek vagytok!

Majd még nézem a többit is.
de megint lemaradtam.
:oops:

Heni,akkor jöhet a kérdés???

ancsaboszi

Sziasztok!
Mint ahogy már azt az előbb említettem, tegnap végre megtartottuk a szülinapi bulimat! :lol:
Itt voltak az unokatesóim is (na jó nem mindenki) a korban hozzám közel állók! (vagy Anyához:-))
15 voltunk! És hát milyen tortám lehetett volna? na gondolom kitaláltátok hát Kutya
:lol:
Nagyon meg voltam lepődve a kutya tortán!
Hát és mikor Apa levágta a kutya fejét (hú, hát akkor nagyon izgultam) :roll:
Nagyon sajnáltam (lehet korai volt)
de értettem hogy torta.
mert ma is mondtam, hogy kutya, torta, csoki :-)
sokat nem ettem belőle
de ízlett :-)))
na és akkor itt van pár kép!
a fülét azonnal vissza is akartam tenni.
pedig fini volt

sok puszi

Lara, és akkor ez képekben!

Jön a torta

Kép

Hú, ámulok!

Kép

Kép

Kép

ancsaboszi

megkostóltam, de most már vissza is teszem!

Kép

Kép

jajj, mit csinálnak????

Kép

ancsaboszi

Ja a történethez még hozzá tartozik, hogy annyira izgatott volt, hogy reggel 6kor kelt, és nem lehetett elaltatni
pedig próbáltuk többször is
de várta a vendégeket.
És este 8-kor már sírt a kádban, de kibírta.
nagy buli volt.
ezért is alszik most is.
:lol:

ancsaboszi

Lányok.

lehet egy kérdésem.

NIncs valakinek véletlenül exelben km elszámolása?

egyik ismerősömnek kéne.

Köszönöm

puszi

Ancsa

ancsaboszi

Én most youtube-ról Hungáriázok :lol: :lol: :lol: A semminél jobb :D Ivánnal este nyomtunk egy kis rock and roll partyt! Csípte :D

Látom elterjesztettem a rockyt a hétre 8)

Judy
Ment privi :wink:
Horkolós sztorin én is jöt röhögtem, tiszta vígjáték :lol:

halál
Hát, ez van olyan nehéz, mint a szexuális felvilágosítás. De komolyan! Mit mondjál, hogy elég legyen, se kevés-se sok és még igaz is legyen :roll: Ezt a meghalást én konkrétan nem mondtam, azt sem, hogy mindenki meghal, csak azt, hogy ez természetes dolog. VAlszeg nem is értette igazán, hogy "ez az élet rendje". Nálunk ez a temetőzés kimarad, másként érzek, gondolok ezügyben, mint általában :oops: Kapok is olykor hideget-meleget, de nem érdekel :wink: Szal én magamban emlékezős vagyok, helytől függetlenül. Egyszer kimentem a temetőbe, de nem tudtam mit keresek ott :roll: Vissza a témához....HA valaki hisz a menyországban, lélekvándorlásban, akkor azért az egy gyerek szemében is "enyhítő körülmény". Nem tűnik olyan véglegesnek vagy nem is tudom. De azt hiszem mi tényleg túlkombinálunk, ők sokkal feketébben-fehérebben, egyértelműbben látják a világot mint mi :wink:

tali
Állatkerti játszóház, hát tényleg nem túl olcsó, főleg, ha már vki 2-3 gyerekkel jön, mert tuti nem egy órát leszünk :wink: De biztos jutunk közös nevezőre. Osztom továbbra is, ahogy heni is írta, 5 gyerek 8 felé :lol:

Lilla
Ez a hattyús kép olyan giccses, de annyira jó ránézni :lol: Szóval olyan klasz giccses, érted ugye :D

Heni
Hát én figyeltem, egy időben, írtam is minden vásárlás után, hogy mire mennyit. Aztán feladtam. Iván mellett már nem jut erre annyi idő... Most max. 20rongy egy hét. Persze nincs mindig ennyi. Van, hogy egy 10-esből kijövök. Na nem hó elején :lol: Akkor habzsidőzsi :D Ilyenkor veszem meg a "komolyabb" dolgokat. Amúgy mióta rendelm a kaját jobb a helyzet. heti 2x főzök, szerda, szombat, így kevesebbet megyek közértbe, kisebb a kihívás. Meg kerülöm a nagy bevásárlóközpontokat, mint Aucha és ilyenek, mert ott....annyi feleslegeset bír venni az ember :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Ancsa
szépek vagytok!!!!!

kérdés:
anyának van üdülési csekke is :? , amit együtt szerettünk volna felhasználni........hatvanxezerforint
nevére szól....gondolom nem tudjuk felhasználni????

emano/Andi
KépKép
emano

Ancsa
Nagyon jól néz ki ez a Scooby torta :wink: És igen, elég meredek, ahogy apa levágta a fejét :lol:

Ó, a lényeg....
Sikerült elérnem Vidadokit! AFP szuper és március 13-án megyek uh-ra (péntek :wink: ) A februári péntek 13. bejött (akkor ficergett először), remélem ez is jót hoz és megtudom, hogy ki lakik odabent?

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 09:21-kor.
Vendég

Lilluska!!!

tényleg nagyon jó az a kép!!
Nekem is bejön!!!
Ki kell nagyítani!!!
és a lányaid! Annyira édesek!!!
Jó titeket is látni!

Reni

de jó, de jó!
Örülök, hogy minden rendben.
De hát mért ne lenne?

Veronikusz
hogy vagytok????

ancsaboszi

Renáta, GRATULA A TÖKÉLETES AFP-S KISPIPIHEZ! :wink: (Halkan megjegyzem, hogy egyetértek veled temető-ügyben. Nekem az mást jelent. Én oda nemigen. Se élve, se holtan. De most erről nem akarok beszélni.)

Zsofesszal egyetértek, nem szabad ilyesmit mondani, hogy "elment, és nem jön vissza", "elaludt örökre". A gyerek ezek után boltba sem fog engedni, aludni meg pláne nem fog...

Ancsa, nagyon szépek vagytok! Te is baromi jól nézel ki, és örülök, hogy látom Gellértet, add át neki üdvözletünket, annyira rendi pasas, hogy hihetetlen! Larának nagy puszi. Tortát dobsz egy kicsit? Én még nem aggódom a kilók miatt. Most amiatt nem. :lol:

Andi, az üdülési csekket kiadó céget hívd fel! Sztem "elég" lesz a halotti akv-i kivonat másolata ahhoz, hogy vmit izéljenek vele... kérdezd meg. Sajnos ilyen dolgok is hozzátartoznak, talán ez az egyik legnehezebb része. Vagyis én ilyeneken szoktam agyalni mostanában...

KOLOS, LEVI GYÓGYULJATOK! HOGY LESZ ITT JANKASZÉDÍTÉS? :D

Zsó, Elvist kiszedte az ebadta... Ezt játsza. Keres dvd-t magának (Vuk, Szaffi), beteszi, 5 perc után ki... Ezt én megunom 20 perc alatt, beteszek magamnak valamit, erre jön a hiszti. :shock: Most vonatot épít, leugrok mellé...
vbea

Hali!

Na, megjöttünk. A szék szupi, csak nem tudom összeszerelni egyedül. Ciki.

Eni, Bencinek nem jön be Elvis?? :lol: Vukra cseréli? Na, várj még pár évet..... :wink:

Tanácsot szeretnék kérni:
Szóval Levivel odáig fajultak a dolgok, hogy ahogy leteszem valahova ordít....és ugye nem lehet mindig fájdalma, baja, de az ölemben sem cipelhetem egész álló nap...pedig ezt várná el.
Szóval most is krokodillkönnyek és eszeveszett, láthatóan hisztis ordítás, vörös fej.....hmmm?
Tudom, lassan próbáljam rászoktatni, hogy legyen el egyedül is, de ezt csak úgy lehet, ha mindennap kicsit többet hagyom ordítani a járókában/kiságyban? Csak az a baj, hogy annyira belelovalja magát, hogy esély sincs arra, hogy észrevegye bármelyik játékát maga körül....legfeljebb elfárad, de azt meg utálnám.....??? Na?
Tudom, első gyerekes anyuka, "kissé" elkényeztetett, amúgy is nehéz eset fiúgyerekkel, na de hátha van más recept... :oops: :oops: :oops:

Lilluska, Balatoni képek szuperek. Jaj, de mennék én is!

Ancsa, de jó lehetett a szülinapozás. És ez a torta.....meg a fejlevágás, én is ledöbbentem volna. :lol: :wink:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Ancsa!
Nagggggyonn jók a képek :lol: :lol: Lara tündéri ahogy csodálkozik és Te is nagyon jól nézel ki :lol: :lol: :lol:

Eni!
A kép az első sétáról nagyon édes :lol: :lol: jó a hangulata..... :lol:

Judy!
Anna édes...a kádért pedig gyere nyugodtan csak előtte egy órával csörgess meg.....a számot küldöm majd :lol: :lol:

Film!
Valaki emlegette itt a Gettómilliomost meg a Button filmet......én is én is én is én is én is én is szeretném....ki volt akinek megvan????nincs időm visszakeresni

MI!
4-re viszema letykót bőrgyógyászhoz...majd jövök a hírekkel.....

Pocaklakók!
Afp-nek idegről lemászásank stb... örülök
:lol: :lol: :lol: :lol: csak így tovább tessék rendesen viselkedni a mamaik pocakjában :lol: :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Dorka
drukkolok Lettinek, biztos minden rendben lesz!!

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok
persze amint benyomtam a gépet, megszólalt a poronty a kiságyból...
na csak gyorsan

Banana,
ez jó, szóval tiptop a télikabátod, akkor már tuti tavasz lesz? :D

Zsófizsófi,
ezen én is agyalok, nálunk sajnos pont ugyanez a helyzet "nagyszülőügyben"... :cry:

állatkertben mi is benne vagyunk, menjünk, amint kisüt a nap!! :D
Vendég

na már sokkal jobban van. a kedve is jó. bevágott egy nagy adag húsileves tésztával. úgy itta a levét, hogy a tálkát a szájához kellett emelni és "lefetyelte" mint egy kisállat. :lol:

Dorka, meg akinek kell: nekem megvan a gettómill... szóljatok ha kell vlkinek másolni. de csak 2 üres cd-m van itthon. :oops:
snooopy

Sziasztok,

Mi is Tropicariumban voltunk vasárnap :) úgy látszik ez egy ilyen hétvége volt...

Minden Babó csodaszép a fotókon!!!! Meg a tortafotó és a hattyús fotó is nagyon jó!

Van egy jó kis játszóház az Új Udvarban is, akinek az közel van, igaz mi még nem voltunk, de szomszédék sokat járnak és nagyon dícsérik. Találkozóban benne vagyunk, ha meg később lesz, akkor max az elsőt kihagyjuk és a másodikra már ott is vagyunk...

Ma megyek dokihoz este, remélem én is jó hírekkel jövök.
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Eni,
de miért is aggódnál a kilók miatt!
Hisz mondom úgy nézel ki mint egy 20 év alatti bébiszitter!!!
Tortá küldöm! :lol:
Nagyon csini!!!

Aprooka,hát nem tudom!
Nekünk is volt ilyen, de nem annyira sok, mindig találtam valamit ami lekötötte.
Nem emlékszem :oops:
Szóval meg kell keresni a játékot, zenét! Ami érdekli, én anno úgy csináltam hogy együtt elkezdtük, ha egyedül nem ment. és és utána ott hagytam.

Dorka

Mi is nagyon drukkolunk Lettinek!
De hát minden rendben lesz!!!

Snoopy!

Örülök, hogy már jobban!
de azért mennek a gyógypuszik!!!
Én szeretném.
Hova lehet cd-t küldeni?
:wink:

Játszóház!
Dori,
Igen, igen az Új udvarban az szuper!
Mi is járunk oda!
Jó nagy terület!
Alig vannak! De tényleg!
1000 Ft egy óra. de lehet venni bérletet is, ami 10 ezer és akkor még kapsz két órát!
és ami még jó benne, hogy van egy bébi játszó, ahol picik játszhatnak, és van a nagy tér, trambulin óriás csúszda, jump.
Szóva szuper!!!!

ancsaboszi

Dori,
Rád is gondolunk, és várunk a hírekkel!
Amik persze jók lesznek!!!

Sok puszi

ancsaboszi

sziasztok,

na megjöttünk, lánykám dm-ben kiszedett a kezemből egy bébiételt, majd laza csuklómozdulattal leejtette :oops: :roll: nehogy takarítónéni unatkozzon...

Renáta,
már írom is ;) Holnap megy postán.

AprooZsó,
Horkolós sztorin szabad röhögni, szerintem is kabaré :D
Melyik Top Rider ülést nézed? a 9-36 kilósat, vagy a 9-25 kilós Welldon-t? Ezeket én is néztem, de nem tudom... Sehol nem találok róla semmit, hogy mennyire biztonságos... Maxicosi van elvileg az Elefániban 35-ért (ha még nem járt le az akció :oops: ), arról jókat hallottam...
Milyen etetőszéket vettél végül?

Dorka,
oké, hívlak majd ;) Szerintem megvan a számod, a múltkor elküldted a címmel együtt... :oops:
tervek szerint 10 körül indulok Kistarcsáról, aztán nemtom meddig tart az ügyintézés a 13.kerben - onnan megyek majd át.

Jaj, jöjjön már napsütés!!! És akkor mehetünk állatkertbe (már úgy mennék!!!) Ott milyen játszóház van? Még nem is hallottam róla... kúszómászó törpék is tudnak valamit kezdeni magukkal?

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Na megyünk sétálni
mert Lara már itt gépel
és lóg az eső is.
Hátha még tudunk sétálni egy jót!
Mi megnéztük úszó Larát! Ma még csak 1szer!
Nálunk ez a menő
Legalább nincs benne erőszak!

Szép délutánt!!

puszi

Ancsa

ancsaboszi

Judy,
igen, a kúszó-mászó babáknak is van külön hely, mellettük babzsákokban elheveredhetnek a fáradt szülők, a nagyok rohangálhatnak, csúszdázhatnak, ugrálhatnak, hintázhatnak meg sok minden más és még capuccinózni meg melegszendvicsezni is lehet.
www.jatek-mester.hu ( azt hiszem )

Ez az új údvar hol van?

Heni

Kép

Kép
cancan

Ancsa
Nálunk is nagyon menők az Iván-videók :lol: Főleg szülinapos, mikor a Mikulás jött hozzá(a szomszád srác :wink: ), meg naná...a Balaton :lol:

Anna
Ha lesz időd fpglald össze azt a hisztis dolgot, amit írt a könyv!

Bori, Zsó
Nálunk is volt. Bár neki soxor elég volt, ha lát...Csak ne kelljen feküdni, szal babahordozóban :wink: Még sokáig használtam itthon, mikor autóban már nem. Belecsatoltam, vittem ahová mentem. Ő nézte mit csinálok és ringatózott közben. Mikor már egyedül is ki-be szállt, akkor már be sem kötöttem, de Levi-Bogi korban ált. magamra kötöttem. Az sose volt neki baj :wink: Háton nem is olyan nehéz és útban sincs 8)

Dorka
Hajrá Letti! emélem csak valami tök banális dolog lesz :)

Kölcsönöztem szívhanghallgatót. Tök jó!Iván is körbevigyorral hallgatta, ahogy Kispipi szíve lüketet :lol: Nemrég megmutattam neki egy uh-s felvételét, amin már elég nagy volt és szívhangot is hallani. Az is tetszett neki. Mondta, hogy még-még. Azóta, ha uh-s képet lát, akkor már mondja, hogy ott van Iván :lol: Azzal sokat szórakozik, hogy a mi szívünket hallagatja. A saját pilzusát is megtanítottam neki kitapintani. Tök jól elvan vele :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Heni
Újudvar itt van nálunk Óbudán (Kolossy térnél). Tőlünk alig 4-5 buszmegálló, de még nem voltunk....Mostmár megnézzük :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

természetesen nem pilzusát, hanem pulzusát :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Ancsa,
nagyon klassz ez a kutyusos torta :D Ilyet még nem is láttam, csak a fekvő típusokat... ha nem titok elárulod honnan van???
Szépek vagytok!! :D Az meg tényleg nem eccerű, ahogy apa lefejezte a kutyit;)

Zsó,
Annát is csak azóta lehet letenni, mióta mászik. Eddig ő is ordított. Most már ha leteszem elkezdi felfedezni a szobát, és ezzel elvan egy darabig. Persze csak a saját szobájában lehet egyedül hagyni, mert máshol még nem biztonságos a lakás... De pl a dolgozóban is lerakom, ő felfedez, én meg olvaslak titeket ;)

most persze felébredt...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Kis Boszi! Nagyon szép vagy! És tiszta anyukád.

Orsi, jobbulni véglegesen, három és...

Halál-téma: a gyerek érzi a lényeget. Ezért bármilyen csúsztatás "kíméletessé tevés" becsapás. Nyilván nem rémtörténetet kell neki mesélni, de a haláltól való - tudattalan - szorongása előbb utóbb elő fog jönni akkor is, ha a közelében nem volt haláleset.
Polcz Alain könyvei szépen írnak erről.
Hiszen - ahogy írtunk erről korábban, vagy hasonlót - egy csomó felnőtt azért is tudja nehezen elfogadni a halált (akár a magáét, akár a másét) mert tabuként jelent meg az életében.
Akár csak a szex. Lásd, hányan nem tudják kezelni,amikor látják a kicsi - akár egy, másfél éves gyereküket önkielégíteni. Vagy a hogyan "lesz a gyerek" kerülgetése.
A gyerek megért ezekből a dolgokból annyit, amennyi neki kell.
Halál esetén megérzi, hogy történt valami, és szerintem a megérzi a visszafordíthatatlanságot csak nincs szava rá, fogalmai végképp, de érzi.
Annál nagyobb lesz a szorongása minden dologtól, minél jobban elkendőzzük.
Ez nem azt jelenti, hogy rémületes, ijesztő szavakat kéne használni, amikor erről beszélünk. De mindenképpen kell.
Szerintem.
És ezt azért mondom, mert tavaly Melinda másfél évesen a nagypapi halála előtt kíméletlenül világított rá a viselkedésével az összcsaládi elhallgatásra, hárításra.

Kép

Kép

Kép
memme

Heni,
ez jól hangzik :) Az oldal sajnos nem jött be (de a google is ezt a címet dobja ki, szóval nem abban van a hiba), de majd meglátom élőben ha megyünk ;)

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Reni,

Mit kölcsönöztél?Amivel a baba szívét lehet hallani??

Torta
Hát sokáig csak mindenki állt, és közölték, hogy az ünnepelt vágja fel! Mert senki nem tudta elképzelni, hogy hogyan lehet ebből 20 szeletet előállítani! :lol:
aztán mikor el akartuk dönteni, akkor a fejecske megmozdult, így hát le kellett vágni! :cry: :oops: :lol:

Judy

És a DM-ben mit szoltak a bébiételhez?

III. kerület Nánási út, Királyok Útja
Cziniel cukrászda.
http://www.cziniel.hu/main.php

ancsaboszi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?