Jó "reggelt" Mindenkinek!
Termeltek ám rendesen, alig tudok lépést tartani Veletek!
Ácica: Én március 25-én töltöm a 28-at. Nálunk is az utsó mensi szerinti időpont a 06.22, viszont UH szerint nekem is pontosan 06.19-re korrigálták pár hete! Érdekes!
Sosi: Édes a kicsi Szimbád!
Monyca: Mi is a 4D Genesisben voltunk a 18. héten és a 25 héten, azaz 03.14-én megyünk újra. Ahogy Noémi is írta, nekünk is azt mondta a szonográfus, hogy ekkor érdemes visszalátogatni, ha szeretnénk 2. kört. Szerintem nagyon nagy élmény, mérföldkő volt nálunk is, és főleg Apának, aki "fizikai valóságában" akkor találkozott először ia kislányával. Azóta hetente kérdezgeti, hogy mikor megyünk újra. Sőt, nagyszerű ötletként, még az is felmerült benne, hogy "legjobb lenne, ha havonta mennénk, nem?"
Persze rövid úton megállapodtunk, hogy ez nem kivitelezhető számos okból, így várjuk a március 14-et!
Puszedli: Nekem is nagyon tetszik a babakocsi, és osztom Benta véleményét. Szerintem kevés az olyan szín és anyag, ami nem szívja magába a nap sugarait, és lehetőség szerint, úgyis figyelni fogunk arra, hogy ne a tűző napon "parkoljunk", nem?
Anuk: Te jó ég....
! Teljesen le vagyok döbbenve az anyósod hozzáállásán. Nem is értem, hogy hogyan fajulhat idáig egy kapcsolat, illetve egy anya és immár nagyanya viselkedése a gyerekével, unokájával kapcsolatban. Nagyon szomorú lenne, ha a sok "kincsetektől" meg kellene válnotok a költözés miatt. Nincs arra lehetőség, hogy valahova elraktározzátok egy ideig? Én magamról tudom, hogy nehezen válok meg a számomra kedves tárgyaktól, főként ha azok nem csak anyagi értéket képviselnek.
Daubner cuki... soroljam a kedvenceket??? Most aztán jól kitoltatok velem Benta és Noémi. Egész álló nap ezen fog járni az eszem, míg péntekig bezárólag, tutira elautózom egy kis sütiért.... hmmm
Vércukor eredmény: most sajnos nincs nálam a pontos eredmény, de a referenciával összehasonlítva, rendben volt szerencsére, tehát még egy "ok" a Daubnerre....
Magdi: Nagyon szép a babakocsi, és a ruhák is édesek- gyönyörű lesz bennük a Picike!
Tökmag: Köszi a tornára vonatkozó infót, mindjárt megnézem, illetve szívesen fogadom priviben a szülés felkészítő tudnivalókat is. Attól nem zárkózik el teljesen Apa, hogy a vajódásnál mellettem legyen, sőt a szüléstől sem, de bizonytalan, hogy hogyan fog reagálni, képes lesz-e a saját lábai mellettem állni...
Talán egy felkészítő felbátoríthatja, meglátjuk- köszönöm szépen!
Amadea: Igazán szépséges báli tündérke voltál!
Nálunk egyébként minden rendben van szerencsére, csütörtökön megyek a Dokikámhoz, alig várom, hogy ismét lássam Nellikét!
Egyelőre ennyi, szép napot kívánok Nektek!