Új privát üzeneted érkezett!

Cat!
Köszi!

Kata!
Ma van!Csak ez a vonalzó buggyant!(nem tudom,miért)De ma 10óra 54perckor lett 12éves! :lol:
Mi sem tudjuk hol szedtük össze a bárányhimlót.Volt az utcában egy nagylány,aki néha átjött játszani a gyerekekkel.Ő előttünk volt bárányhimlős.Mi neki tulajdonítjuk ezt,de csak feltételezés.Amúgy akkor tényleg nem jártunk közösségbe és nem is voltunk semmerre (vendégség,nyaralás stb.). Szóval rejtély!

Brigi!
A napi 4-5-6szori fürdés nálunk is volt,de mi emellett is használtuk a hintőport,rázót.Sőt fenistil cseppet is kaptak.(hogy az jó volt-e valamire,nem tudom) Az enyémek nem nagyon vakaróztak.A picik még kicsik voltak hozzá,a a Dávid meg már nagy. Azért 1-1 mindegyiknek maradt heges,de egyiknek sem nagyon csúnya. És ahogy nőnek,szépen tűnik el.

Edit

Kép

Kép
edit73

Kata :)

Inkább Editnek hittem Dávid szülinapját illetöen mint a vonalzónak. :lol: Tegnap írta, hogy holnap ünneplik a napján, arra készült a torta. :wink:

Cat
Kép
cateye

Edit!

Nagyon Boldog szülinapot Dávidnak!!!!!

Edit, Cat!

Igaz!!!! Néha, ha több hozzászólást olvasok végig, elfelejtem megnézni az időpontokat. Kicsit "megzavarodtam". :oops:

Most édességhiányom van!!!! Megyek keresek valamit, hátha.....

Kata

Kép
kateduo

Edit,

Boldog szülinapot Dávidnak!

A homeopátiás szereket, amikről írtál, azokat felnőtteknek is ajánlod, ugye? Mert vagy egy hete én is esténként úgy köhögök, mint egy TBC-s :roll:

Cat,

Pénteken fél 8? Kinek a nevén van lefoglalva?
A süti receptet kinyomtattam, és szerintem ki is fogom próbálni.

Brigi,

Kemény lehet ez a bárányhimlő, sajnálom a lányokat nagyon (és persze Téged is)!

Képzeljétek! Ambrus tegnap este kivágta a hisztit, hogy ő nem akar éjszakára pelenkát felvenni. Engedtem neki, és nem is pisilt be! Akkor ma se adjak már rá pelust?
Bernát meg naponta 6x megy vécére kakilni. Igaz, hogy csak légyszarnyi dolgot produkál alkalmanként, de nagyon élvezi, hogy nagyfiú :lol:

Detti

KépKép
kiliman

Detti :)
Az én kispolgári nevemen van az asztal, pénteken este 1/2 8-ra foglalva.

Cat
Kép
cateye

Edit :)

Boldog szülinapot Dávidnak!!!! :) :) :)

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Edit,

BOLDOG SZÜLINAPOT NAGYFIADNAK!!!!! Buli lesz?

Brigi,

Nekünk a zuhanyzás nagyon sokat segített, főleg mikor már száradnak, akkor viszket igazán. Valamint hintőporoztunk, de szigorúan csak napi 3-szor. Szabad levegőzni, csak erős napfény nem érheti. Most meg ugye ez a nem aktuális.
Homeos golyókat mi is azokat használtunk mint Editék, a váltásokra kell nagyon figyelni.

Betegeknek, köhögősöknek :wink: :

Nagyon kell vigyázni a mostani látszólag csak " köhögünk-náthásak vagyunk " vírussal. Nálunk is elkapták a picik, homeoztunk, már-már meggyógyulni látszottak, de mivel még köhögtünk bevittem őket doktornénihez. Zsombi arcüreg, Zsófi hörgő gyuszi. :roll: Antibigyó....

Detti,

én nem adnék pelust! Ez egy előre lépés, amit ő kér, ha lesz baleset akkor se. Megérett ő erre. Ügyik vagytok!

Ditke,

szerintem idővel javulni fog. Nálunk már nyitnak, de csak az fele akit ismernek. Idegenek előtt nagyon zárkózottak , félénkek.

Mindenkinek jobbulást!

Meme
szinta

Meme :)

Igen, kezdek rájönni! Mármint, hogy a száradáskor kezd viszketni. Ez az első vakaródzós nap. Még nem vészes, de azért már aggódom.
Annyira csúnya gennyesek lettek a pöttyök! Pedig eddig szinte nem is volt panasza és nem is vakaródzott. Na mindegy. Eddig azért nagyrészt túlélték a gyerekek. :) Remélem nálunk sem lesz nagyon csúnya a végén.

Köszi a tanácsokat!

Én eddig Fenistil cseppet adtam neki. Ezt a szódabikarbónás lemosás milyen higítással megy????

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Edit,
Isten éltesse Dávidot!!! :lol: :lol:
Kap valamit tőletek még (Esztergom megvolt, tudom :D )?

Brigi,
mély együttérzésem a himlő miatt...
Én oltattam őket ellene, bízom benne, megússzuk.
Anno Editéknél voltunk játszani, mikor aznap este kijött rajtuk a bárányka, és isten tudja hogy, akkor megúsztuk :lol: pedig cumicsere is volt Sári és Oli között akkor!! Emlékszel még, Edit?

Kata, hogy vagy?
Tudom, hogy ez nem egy nap alatt múlik el.. eljössz pénteken, vagy inkább nem?

Detti,
szerintem ne adj pelust!!!!! Szuper ügyesek mindketten! :lol:

Kép
nettke

Edit!
Isten éltesse születésnapján nagyfiadat Dávidot!!!!!

Detti!
Én tuti nem adnám már vissza a pelust. Max. lesz egy pár baleset, de az természetes. Nálunk is az elején Ákos állandóan kakilni akart, mert tetszett neki, hogy sikerül a wc-t használnia. :)

Kata!
Remélem sikerül meggyógyulnod péntekig!!!!

Brigi!
Részvétem a barika miatt. :(
Szerencsére eddig mi megúsztuk igaz be vannak oltva a fiúk.

Judyt
KépKép
judyt

Csajok!

Dávid nevében is köszönöm mindenkinek!!!!

Nettke!
Kosárlabda palánkot kapott az udvarra!!!!(ez volt a kérése)
Igen,emlékszem!!! :lol: Jó hosszú szervezés után végre sikerült taliznunk.Aztán szinte még haza sem értetek,már pöttyösödött Oli.Nem is tudom,hogyan úsztátok meg! :wink: Mindenesetre örülök,hogy nektek nem kellett azokon a szőrnyűségeken átmenni!Bennünk elég mély nyomokat hagytak azok a hetek!

Meme!
Eddig úgy volt,hogy nem!De most szombatra bulit szervezett :shock: !Még jó,hogy egyik nagyon jó barátjának anyukája besegít.Így ott találkozik a banda,majd amikor én már itthon szalonképes állapotokat tudok előállítani (ugye előtte este megyünk wasabizni),akkor jöhetnek ide.

Edit

Kép

Kép
edit73

Detti!
Én is azon a véleményen vagyok,hogy ne add vissza rá!Inkább tégy az ágyba egy gumilepedőt! :wink:
Igen!Ezeket a szereket felnőttek is használhatják!

Edit

Kép

Kép
edit73

Sziasztok!

Megvagyunk mi is. Gergővel itthon voltam most 2 napig, de semmi komoly, csak köhögött egy kicsit. Lemondtam az ebédjét mára még mielőtt láttuk volna, hogy mi sül ki a dologból, így nem vihettem oviba. Nagyon jó étvágya van, nagyon jól elvoltunk kettesben. Egy csomót beszélgettünk és tudtam vele foglalkozni.

Betegeknek jobbulást! A bárányhimlőt különösen sajnálom, Brigi. Nálunk tuti legrosszabbkor üt majd be, rettegek, hogy a következő 4 hónapban semmi ne legyen, mert ég a körmömre a gyertya. Annyira tipikus, hogy mindent az utolsó pillanatra hagyok, hogy ha vmi közbejön, nem lesz időre szakdolgozatom.

Egyebekhez nem nagyon tudok hozzászólni, homeós cuccokhoz nem értek, mi nagyon ritkán használunk, legfeljebb enyhe tüneteknél, de mondjuk bariknál biztos bevetném.

Lilla!
Dávidnak drukkolunk, már csak a csövecskéhez, de gondolom, ez sem lesz egy élvezetes dolog.

Detti!
Én sem adnám vissza a pelenkát. Nálunk első körben valamikor nyár vége felé került le mindkettőről a pelenka, de ahogy elkezdtük az ovit, Ádám kezdett állandóan bepisilni éjszaka, még nappali alvásnál is romlott a helyzet, akkor rá visszaadtam. Most vettem le róla, amikor írtam, hogy csillagokat gyűjtött, hogy gatyában alhasson. Azóta egyszer pisilt be. Egészen elégedett vagyok. Most már legfeljebb akkor adok rájuk pelust, ha valami nagyon kemény hasmenés éri utól őket. Remélem, nem lesz ilyen.

Edit!
Annyira tetszik, hogy mindenben ilyen járatos vagy! És mindenben annyira érettek a megnyilatkozásaid, hogy csak csodálni tudlak. Kalap emel! Én is ilyen szeretnék majd egyszer lenni.
Dávidnak boldog szülinapot! Kosárlabda palánk szuper!

Pram! Az enyémek csak 2 cumit tudtak egyszerre kezelni:)

Wasabi: a tegnap is, ma is volt egy epegörcsöm. Csak akkor merem bevállalni, ha a hátralévő két nap tünetmentes leszek. És viszem a görcsoldómat.

Szép estét mindenkinek!

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Cat,
Nagyon tetszik a süti, igazán kedvet kap hozzá az ember. Milyen lisztet használtál?

Edit,
Boldog Szülinapot kívánok a legnagyobb fiadnak! :)

Nettke,
Holnap hozod a talira a képeket?

Kata, Annamari,
Remélem holnapra, jobban lesztek és jöttök.

Detti,
Nagyon ügyesek a fiaid.
Nálam, mind a három egyszerre lett ágy és szobatiszta, nem volt átmenet.

Lilla,
Dávid, hogy van?

Brigi,
Drukkolok, hogy mielőbb megszabaduljatok a pöttyöktől.

Kép
pramprampram

Pram :)
Na az én sütim azért nem nézett ki így. :lol: :lol: Sima fehérlistet használtam.

Lányok :)
Lilla hívott. Túl vannak az altatáson, Dá jól van. Visszatették a csövet, és még az orrmandulájából is le kellett csipeenteni kicsit, mert visszanött. Ezért csak holnap reggel mehetnek haza. :( :( De jön a wasabiba, az nincs veszélyben.

Cat
Kép
cateye

Cat,
Köszi Dávidról a híreket :)

(((A lisztnél a finom vagy réteslisztet vettél?)))

Kép
pramprampram

Finomlisztet. Én semmit nem sütök rétesliszttel.

Cat
Kép
cateye

Pram,
ez a cumis kép hatalmas!!! :lol: :lol: :lol:

Edit,
Nagyon boldog szülinapot kívánok Dávidnak!! :)
12, jó ég, milyen nagy már!

Detti,
gratulálok, nagyon ügyik a fiúk, én biztos nem adnám rá a pelust, ha már ő maga próbálkozik. Gumilepcsit alá! :wink:
Nálunk a lányoknak még nem akaródzik peluson kívül sehova kakilni, 1x-2x ment a bilibe, de szerintem "véletlen" volt. Ha napokig bugyizunk itthon, akkor nem kakilnak :? , így közbe kell iktatnom egy kis pelenkás időszakot.

Tegnap délután hívtak a bölcsiből, hogy alvásból ébredve Zsófinak 39 fokos láza volt. Hazajövet bementünk a dokinénihez, nem látott rajta semmit, valami vírusra gyanakszik, egyenlőre megy a lázcsillapítás, ennyi. Úgyhogy most Anna van egyedül a bölcsiben és Zsófi itthon velem. Ilyen még nem volt.
Mellesleg reggel óta hányingerem van és fáj a fejem, remélem nem jön ki rajtam is valami kórság, menni akarok a Wasabiba!

Kép
baba888

Ehhez mit szóltok?

http://www.softywalking.com/hungary/index.htm

Az oviban ezt nyomják. Mondjuk nekünk erre nincs pénzünk. :twisted:

Cat
Kép
cateye

Cat,
hivatalból ismerem, mondjuk nem ezt, hanem az eredetijét, ami az MBT. Ennek több boltja is van a városban, és MÉREGDRÁGA. A Softy ezt utánozza, gyerekeknek.
Én napközban, munkába MBT szandit hordok, hát mondhatom, nem piskóta járni benne. SOSE vennék a gyerekemnek, és nem csak az ára miatt. Ha rosszul használod (márpedig taníts meg egy gyereket helyesen járni ebben.. még nekem se megy sokszor, pedig figyelek), többet árt, mint használ!!

Kép
nettke

Cat,Nettke!

Én is most láttam ezeket a cipőket!!!MBT-t 40-50.000Ft-ért???
Na én nem tudnám elképzelni,hogy ennyit adjak egy pár cipőért.
A babaszobán épp most árul egy csaj,állítólag féláron.

Itt van,ha valakit érdekel:
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=322144

Edit

Kép

Kép
edit73

Reggelt!

Én is ismerem az MBT cipőket. Engem nem csak az ára tántorít vissza attól, hogy vegyek, hanem a style is... Mondjuk rámférne, mert a gerincemmel és a hátammal vannak problémák.

Bár már van néhány outlet, ahol féláron lehet vásárolni tavalyi kollekciót. De akkor is! Olyan csúnyák :shock:

Ambrus két napja nem látott pelenkát!!!!

Detti

KépKép
kiliman

[quote]E írta:hhez mit szóltok?
http://www.softywalking.com/hungary/index.htm

Cat,
Szerintem gyerekeknek marhaság!

Kép
pramprampram

Nettke :)

Én is ismerem az MBT cipöket, mert itt a fél bank ezt viseli, persze egészségpénztárra vették. Ha lenne pénzem sem vennék, mert szörnyen rondák, fantáziátlanok.

Csak kíváncsi voltam a véleményetekre, hogy gyerekeknek milyen lehet, mert nálunk Oli bokái még mindig befelé esnek, és jó lenne izmosítani a boka izmait. De akkor elfogadom amit mondasz, nem cseszek ki vele. :D

Cat
Kép
cateye

Cat, Detti

én is egészségpénztárból spóroltam, és marha ronda... de úgy érzem - mivel én állok egész nap - jót tesz. És itt a kórházban aztán lehet ronda, nem izgat :lol: Utcai fazont viszont nem vennék!!

Edit,
vonattal jössz? mikor?
Nem megyek haza, mert melóból fodrászhoz megyek, és van 2 és fél üres órám. Ki tudok menni érted pályaudvarra, ha gondolod 8)

Kép
nettke

Már most fáj a szívem a mai vacsi-kimaradásom miatt. De nem megy....

Amúgy kezdünk feljönni....mindenki egészséges kopp-kopp. Élvezem a munkát, a lurkók is imádják az ovit, és ráadásul a reggeli készülődésbe is eléggé belejöttünk. Szóval megy minden mint a karikacsapás....végre!!!! És a héten edzeni is voltam!

Cat!
Nagyon jól néz ki ez a süi, tuti, hogy ki fogom próbálni. Beleolvastam a sütis lenti hozzászólásokba is, na, azok alapján azért aggódom, de majd kiderül. Én is csináltam egy fincsi sütit, majd bepötyögöm valamikor a receptjét, mert elég egyszerű, és elég nagy sikere volt.

Detti!
Csúcs a pelenkanélküliség! Nálunk Lulka még mindig pelusba kakil, de nem teszek vele semmit, mert látom, hogy az csak zavarná. Viszont reggelre szinte mindig száraz mindkettőjük pelusa. Luca néha kéri, hogy éjszakára ne tegyek pelust...hol így - hol úgy sikerül. Úgy vagyok vele, hogy ha szeretné, próbálkozzon...majd eljön mindennek az ideje.

Ami az MBT cipőt illeti: én gondolkodom rajta, hogy veszek magamnak egy sportos utcait, de ez még nem most lesz. A csipeteknek nem vennék...horror ár, nem is biztos, hogy jó, nem is szép stb...

Viki

KépKép
vikóka

Vikó :)

Nagyon sajnálom, hogy nem jössz! Pedig csúcs az a hely!

Én a hétvégén ezt sütöm:

http://fozzunkolaszul.blogspot.com/2008 ... nepls.html

A piskótát már most megsütöttem hozzá, holnap csinálom a krémeket.

A túrós zebratortától ne félj, mert isteni finom, még ha ronda lesz akkor is. :lol: Az enyém inkább cirmos lett, mert nem értettem, hogy kell a túrókrémet ráönteni felváltva, de isteni finom volt.

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Köszi a biztatást a csajokkal kapcsolatban, remélem fognak még nyitni, biztos igazatok van :)

Brigi!

Rázót ne tegyél a hólyagokra mert nem tudnak kiürülni és csak rosszabb lesz. Régen, még az én gyerekkoromban használták, de ma már nem ajánlják a gyerekorvosok.
Nem kell melegen tartani, én csak akkor nem viszem ki őket betegen ha nagyon magas lázuk van vagy ha nem érzik jól magukat. Egyébként felöltöztetve semmi bajuk nem lesz, nem is árt egy kis levegőzés. Csak arra figyelj hogy ne szaladgáljanak, ne izzasszák (így kell ezt írni, olyan hülyén néz ki...?) le magukat.

Királylánynézegetére mi az esküvőket használtuk tavaly. Bár ilyenkor kevesebb van mint nyáron de azért szombaton koradélután szerintem ha elsétáltok valamelyik templom vagy anyakönyvvezető környékére lehet szerencsétek :wink:

Lilla!

Jobbulást Dávidnak :)

Megvolt nálunk is a farsang. Csütörtökön délben hívtak az oviból, hogy Csenge lázas, nagyon köhög, vigyem haza. Mire odaértem pont elaludt, így visszamentem ébredésre, akkor már nem volt láza. Egész este meg éjjel sem volt semmi baja. Úgyhogy ma azért a farsangra bevittem őket, így legalább nem maradtak le róla.
Petra az utolsó pillanatban meggondolta magát, mégsem királylány hanem tigris akart lenni. Úgyhogy utolsó este nekiálltunk Tigris jelmezt csinálni, egész jó lett, majd mutatom a képet. És hogy ne csak panaszkodjak apára, most érdemel egy nagy piros pontot, ő varrta a tigris farkát :)

Cat!

Nálunk a kórházban sokan használják ezeket a cipőket, szerintük jó, én nem próbáltam mert nagyon drága és nem fért bele a költségvetésbe :(
Gyereknek nem venném, mert szerintem ha rosszul jár benne lehet hogy többet árt mint használ. Aztán meg persze ott az ára is, fél év alatt kinövi :(

Ditke
ditke62

Szuper volt a tegnapi este!

Edit és Judyt :)
Nektek különösen örülök, hogy olyan messziről eljöttetek! Remélem rendben hazaértek ma!

Nálunk Oli sajnos egész éjjel köhögött, így szinte semmit nem aludtam. Reggel meg holt kipihenten kijött és, köszönt nekem, hogy "Jó reggelt Anya" és azóta egyszer sem köhögött! :evil: :twisted: :x Én meg kómás vagyok. Ha valami gyerekbetegséget eltüntethetnék a földről, a legsúlyosabbak után a köhögés lenne az nálam. :evil:

Zoli meg azzal fogadott reggel, hogy ebédre megyünk egy római parti étterembe, mert a torkos csütörtök folytatásaként torkos szombat lesz ott, és meghívtak minket. Hát most nem vagyok túlzottan kiéhezve a kajára a tegnap esti zaba után.

Megyünk a Patakyba a vasút kiállításra előtte, köszi Pram az ötletet. :D

Ditke
Gyors váltás volt Petránál a királylány és tigris. Kíváncsi vagyok a képekre! Na látod, hogy a párod is beérik a feladatra!

Szép hétvégét mindenkinek!

Cat
Kép
cateye

Csatlakozom Cathez :D Nagyon jó volt tegnap!!! Kata, Vikó, Brigi hiányoztatok!

Edittel kettőig dumáltunk, aztán hétkor keltünk és folytattuk. :D Így én is elég kómás vagyok. :lol: Gyerekek hamar túltették magukat a kezdeti megilletődésen, hogy egy idegent találtak a nappaliban. Fél óra múlva már mindkettő versenyt karattyolt neki, Nikit le se lehetett vakarni róla. :lol: Majdnem lekéste a vonatot, úgy eldumáltuk az időt. :oops: Lekísértük az állomásra, még muszáj volt egy másik vonatot is megvárni, aztán amire felvonszolódtunk az emelkedőkön hazáig, felhívtam Editet, hogy minden Ok-e és már otthon volt. :lol: :lol: :shock:

Ditke

Kérjük azokat a képeket!!!

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Sziasztok!

Örülök, hogy jól sikerült a tegnapotok!!!!! Ezek a talik mindig jók! Sajnálom, hogy nem tudtam menni. Próbálom magam a Kolpingig "kúrálni".

Viszont képzeljétek, tegnap du. 4 körül hívott a nagynéném, hogy nem megyek e el vele színházba "Jelenetek egy házasságból" , mert van egy jegye. Détár-Rékasi páros. Persze hogy elmentem! Nagyon jó volt!

Ma délelőtt pedig elmentünk a budakeszi vadasparkba, ott is szuper volt! Bár a végén már alig vonszolták magukat a fiúk. Nektek mennyit bírnak gyalogolni? Órában. Mi most 3 órát mentünk, abban totyogás, nézelődés, etetés is benne volt.

Ditke!

Tök jó ötlet csajoknak ez az esküvő nézegetés! :D Jót mosolyogtam rajta. Várjuk a farsangi képeket.

Pram, Cat!

Milyen vasútkiállítás?

Cat!

Alszanak még a fiúk ebéd után?

Judyt kinél aludt? Cat, nálatok?

Detti!

Ambrus szuper ügyes!

Nálunk még Vendel mindig pelusba kakil, alvásnál pelus. Várom a nyarat, hogy majd akkor veszem le róluk alvásnál. Persze egyenlőre tele van pisivel, irdatlan mennyiséget isznak.

Lilla, Edit!

Képzelem, mennyit dumcsizhattatok!!!!!! :D :D

Lilla!

Dávid hogy van?

Kata

Kép
kateduo

Megtaláltam.
vasútmodell kiállítás. Nem voltak sokan?

Kata

Kép
kateduo

Tegnapi este számomra is nagyon klassz volt :)
Hiányoztak akik nem tudtak eljönni.
Catnek köszönhetően kaptunk zöldalma/mangó-levest is :)

Mi holnap de. megyünk a Patakyba. Milyen volt?

Kép
pramprampram

Én is nagyon jól éreztem magam tegnap este.
Csak már ott is éreztem, hogy nincs valami rendben, és mire hazaértem tisztára betaknyosodtam... :?
Ráadásul az éjszaka nálunk is kaki volt, Zsófi sokat sírdogált, még mindig folyamatosan lázas.
Anna meg persze, hogy most jól van, egész nap pörögne, úgyhogy a mai napom betegen, egy pörgős meg egy beteg gyerekkel... :evil:
De holnap már apa is itthon lesz, majd osztozunk. :)

Kép
baba888

Nekem is király volt a tegnap este! Amennyire lehet, szerintem rendszeresítsünk ilyen találkákat :)

Cat, Baba,

Sajnálom, hogy nem tudtatok rendesen pihenni. Én csak azért aludtam el nagyon nehezen, mert totál tele volt a gyomrom, és mozdulni is alig bírtam. Remélem, nem lesz semmi komoly a gyerkőcökkel.

Kata,

A 3 óra szerintem elég jó ekkora gyerekeknél. Sajnos mi már elég régen voltunk kirándulni, azt tudom, hogy tavaly nagyon-nagyon bírták a fiúk a strapát, és már alig várom, hogy szép idő legyen a túrázásokhoz.

Ma voltunk az utazás kiállításon, és nagyon jó kis helyeket találtam Magyarországon is, ahová érdemes elmenni egy-két napra.

Tegnap éjjel Bernáton sem volt pelus, és nem is pisilt be :D A ma déli alvánál sem használtak pelenkát! Akkor mostmár ne is vegyek?????

Na elköszönök, megyek Lostot nézni :lol:

Detti

KépKép
kiliman

Sziasztok!

Én is örülök,hogy ott lehettem! :lol: Nagyon jól éreztem magam!Lilla már a lényeget elmesélte. Mikor elkísértek az állomásra,ott kellett őket hagynom a kanyarban :wink: ,mert különben lekéstem volna a vonatot :lol: !
Aztán amikor hazaértem,még az urammal gyorsan feldiszítettük a lakást.Majd ő melóba ment,Dávid a haverjához,én meg aludtam 2órát. 3kor jöttek meg a picik.Kaptam a nővéremtől egy tepsi sütit.Szerencsére tortát nem kellett már csinálnom a bulira,mert az meglepibe készült (a Dávid legjobb barátjának anyukájától)
A Dávid és még 4haverja 4óra után jöttek meg. Chips,kóla,gyerekpezsgő volt a kívánság.Vacsira sütöttem nekik 2tepsi pizzát( :lol: na ez ám az egészséges táplálkozás!)Szerencsére őket már nem kellett szórakoztatni!!! :wink:
7-re jöttek a szülők a gyerekekért és 1/2 9kor sikerült is hazamenniük.
Gyors megfürdettem a piciket,ágybadugtam őket és már alszanak is.Én meg totál K.O. vagyok.

Cat!
Milyen volt az ébed?Oli hogy van?Köhögött napközben is?

Baba!
Túl éltétek ezt a napot?

Nettke!
Gyere majd és mesélj!Hogy skerült a bulizós hétvégéd folytatása?

Detti!
Szabadítsd meg a pénztárcádat ettől a tehertől!!!!! :wink: :lol: Bízz a gyerekekben,tudják ők ezt!
Mesélj!Mi szépre lelték a kiállításon?

Nyugodalmas éjszakát mindenkinek!
Edit

Kép

Kép
edit73

Sziasztok!

Én is istenien éreztem magam.

Edit, Judit!
Örülök, hogy titeket is megismerhettelek.

Olyan hamar elszaladt ez az este is! Nagyon hangulatos ez a hely, és amennyire tartottam a vacsitól, épp olyan jó volt. És az epém ma sem tiltakozott. Különben egész este az volt az érzésem, hogy könnyűek voltak a kaják, semmi nem volt megterhelő. Tényleg nem éreztem, hogy degeszre ettem magam, pedig egész este ettem. Hazajöttem, és megettem még egy almát:) No és a csúcs, hogy 5 perc alatt hazaértem.

Nálunk semmilyen extra dolog nem történt ma, a délután én is aludtam 3 órát a fiúkkal.

Holnap táncházba megyünk, ha idejében össze tudjuk vakarni magunkat. Kérdéses.

Edit!
Akartam kérdezni, hogy milyen volt a buli, de gyosabb voltál. Örülök, hogy jó volt.

Baba!
Remélem, jobban vagytok!

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Kata :)
Sajnálom, hogy nem voltál a wasabiban. De azért remélem a színház kicsit kikapcsolt.

Nálunk már nem alszanak a fiúk ebéd után, sajnos.
:( :( Így is este jó ha Samut 10-kor sikerül lerakni.

Oli tegnap úgy köhögött, hogy az étteremben az utolsó pillanatban kaptam fel, és kiszaladtam vele az étterem elé, ahol kihányt mindent. Pont egy 10 fős ebédvendégsereg érkezett én meg étvágygerjesztőnek ott hányattam Olit. :evil: :twisted:

Mondjuk a személyzet megértő volt, és kijött a szakács, hogy csináljon-e Olinak valami diétás kaját. Mire Oli közölte vele, hogy sült krumplit kér sült hússal, és jóízűen be is vágta. :shock: A személyzet nem értette, hiába magyaráztam nekik, hogy nem a gyomra beteg a gyereknek, hanem ennyire köhög, hogy hány.
Szerencsére az az étterem volt, ahol a tányér háromszor akkora mint a rajta lévő kaja mennyisége, így még én is tudtam enni egy keveset.

Azóta adtam Ambroxolt Olinak, tegnap kétszer, és éjjel nyikk nélkül aludt, és ma már olyan mélyről jövően köhög, nem sokat, de akkor jön fel a trutyi rendesen. Szóval ezen túl vagyunk szerintem.

Baba :)
Remélem Zsófi és te is jobban vagytok már! A zebratorta finom lett?

Délelőtt elmentünk a vasútkiállításra és vissza is fordultunk. Kígyózó sorok voltak, 1 pénztárnál. Este 5-kor visszamentünk, akkor már bejutottunk, de a teremben rengetegen voltak. Oli imádta, alig tudtuk zárórakor hazavinni, Samu unta. Ennyire mások.

Ma játékkiállításra készülünk a Néprajzi múzeumba. A fiúk az érdi fókashowra akartak menni, de olyan drága, hogy nem adunk annyi pénzt érte. Horror árak vannak az ilyen gyerekprogramoknál. :evil: :twisted:

Cat
Kép
cateye

Annamri!
Milyen volt a táncház?A fiúk ilyesmiben tevékenyen részt vesznek?

Cat!
:roll: Azért így mégis jobb volt,mintha az asztalra taccsolt volna.Mindig csodálkozom,hogy egy ilyen "malőrön" milyen hamar túlteszik magukat a gyerekek.2perc múlva képesek jóízűen falatozni! :lol:

Mi valamit megint benyaltunk! :evil: :oops: A Marci meg az Oli úgy ugatnak,be sem áll a szájuk.Ráadásul Oli ínye tele van apró,fehér hólyagokkal!Holnap reggel első dolgom lesz,hogy hívjam a homeós dokinénit valami extra szuper ötletért,mert ha ezt Beni is benylja,ugrott a műtét!

Edit

Kép

Kép
edit73

Edit!

Végül nem jutottunk el a táncházba, mert későn keltünk. A közlekedési múzeumba mentünk el, a fiúk nagyon élvezték. Állandóan járt a szájuk, nem tudtam, szégyenkezzek-e a nagy lelkendezés miatt. Tőlük zengett az egész múzeum. Elég nehezen érik fel ésszel, hogy nem lehet mindenre felülni, megfogdosni, de még megvásárolni sem. Mindenesetre így is nagyon tetszett nekik.

Táncházban még nem voltunk, remélem, szeretni fogják, ha tényleg elmegyünk. Én annakidején imádtam, igaz már tinédzser voltam. Kicsi gyerek koromtól jártam modern tánc órára, de éveken keresztül kegyetlenül béna voltam. Aztán a néptánc volt az, amiben jobb voltam, igaz, csak átlagos.
Az egyik ovis társunk jár táncházba, azt mondja az anyukája, hogy az elején minden gyerek csak bámul, kevesen működnek együtt, aztán oldódnak pár alkalom után. Az enyémek amúgy nagyon nyitottak, Ádám szerintem próbálkozna, Gergő lassabban oldódik, de majd megírom, ha egyszer eljutunk.

A fiúknak jobbulást, remélem, nem marad el a műtétetek. Hányadikán lenne? Bocs, de már nem emlékszem.

Cat, Baba!
Jobban vagytok?

Lilla!
Hogy van Dávid?

Jó éjszakát!
Annamari

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Hahó!

Edit

Francba.... tényleg mindig a legrosszabbkor betegszenek meg a kölkök. :evil: Remélem lesz vmi csodaszer v legalább Beni is megússza. :? Így akkor szinte biztos, h ugrott a talink is, még ha Niki miatt már lehetne is. :(

Kata, Annamari

Kösz, Dá jól van-pörög ezerrel. Sztem ez vmi lelki mellékhatása a kh-nak-nyáron is ilyenek voltak műtét után. Egyszerűen borzalmasak! :shock: Nem lehet velük semmi értelmeset kezdeni, csak ugrálni, rombolni, rosszalkodni akarnak. Főleg Dá, de Niki is hamar átveszi a hangulatot.

Cat

Hogy van Oli? Csodás lehetett a rókaparti az étterem előtt. :roll: Tényleg nem semmi, h utána képesek kajálni. :lol: Lesz holnap ovi? :D

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Annamari :)
Az enyémeknek is a Közlekedési Múzeum a kedvencük. Oli mindig oda menne. 8) Szerencsére nagyon fegyelmezettek, nem nyúlkálnak semmihez, csak amihez megengedik a terem örök. És a büfé is a kedvencük. :roll:

Nem tudom miért van az, hogy otthon nem éhesek, de bárhová elmegyünk iszonyú éhesek lesznek és muszáj büfébe menni. Az otthoni szendvics nem jó, pedig mindig van nálam ropi, keksz stb.

Táncház: Egyszer voltunk, Samu nem táncolt, de Oli igen, és énekelt is. :shock: Pont fordítva gondoltam volna.

Jajj! Sosem jön jókor ez a betegség. Remélem Beni megússza! Mikor lenne a mütét?

Lilla :)
Tegnap valami lehetett a levegöben, mert az enyémek is meg voltak bolondulva. A lakásban elviselhetetlenek voltak, állandóan birkóztak, szaladgáltak, lökdösték egymást, ment a nyüsztetés.

Szerencsére ma mentek oviba, már alig vártam.

Oli teljesen túl van a betegségen, kutya baja. Amikor hányt az étteremnél Zoli nyugodtan falatozott bent, nem is izgatta magát. Baromi pipa voltam rá. Csak egy pasi lehet ilyen, hogy a kajáját nem hagyja. Samu meg azért sírt bent, hogy "Olit hordágyon fogják elvinni". :lol: :lol: Szóval nekem marha jó volt az ebéd, és Zoli nem érti miért nem éreztem magam jól, hogy görcsben voltam végig. :? :evil: :twisted:

Voltatok vasútat nézni?

Detti :)
Olvastad Ulickaja-tól a Médea gyermekeit? Milyen? Megrendeltem.

Van egy klassz weboldal, nemrég fedeztem fel: www.moly.hu
Könyvmolyoknak... :D

Nettke :)
Elöjegyezhetö az Alexandrán a Twilight folytatása. Láttad?

Cat
Kép
cateye

Cat,
New Moon már megvan angolul, elolvastam mind a 3 további részt :lol: :lol: Én nem bírtam kivárni 8) De lehet, hogy majd azért magyarul is lenyomom. :lol:

Edit,
Naggyon jó volt a barátnős este is, csak hulla fáradt voltam ugye a Wasabi-zás után.. így hamar kidőltem. Szombaton elmentünk este moziba, megnéztük a Rózsaszín Párduc 2-t (hihetetlen vicces), aztán beültünk vacsizni a Colombus hajóra. Jó kis csajos este volt!!

A Wasabi nagyon klasszul sikerült, jó volt a hangulat, a kaja is, MINDEN!!! Jó ötlet volt a hely!! Edit, Judyt, jó lenne, ha többször is el tudnátok jönni még majd :lol:

Tegnap este viszont Beni elkezdett hányni, és semmi nem maradt meg benne azóta sem, 2 korty vizet is kihányt reggel. Most anyósomnál van, de azért picit aggódom, remélem fog tudni inni lassacskán szegény!! Hasmenése nincs, szóval nem tudom, hogy csak elcsapta a hasát, vagy mi lehet..

Kép
nettke

Sziasztok!

Sajnos kórházban vagyunk. Vasárnap reggel 40 fokos láza volt Zsófinak, kúp, hűtőfürdő, aztán apjával elküldtem a Madarászba, mert én csupa takony voltam (meg vagyok azóta is...).
Nem tudták megmondani mi baja van, influenzára tesztelték, az negatív lett, úgyhogy bent tartották. Összepakoltam, Annával be, aztán őt apa hazavitte, mi meg maradtunk. Vért vettek, vizeletet adtunk le, de még mindig semmi. Este annyit mondott a doki, hogy nem lettek tökéletesen jók az eredmények, de annyira nem is rossz, vírusra gyanakszik, szerinte nem leszünk itt túl sokáig. Ma még semmit nem mondtak, volt egy röntgen, meg elvileg fül-orr-gégésznek kéne látnia, de hogy mikor???? :shock: :twisted:
Annyival javult a helyzet, hogy már nem 3, csak 6 óránként megy fel a láza.
Az ágya mellett a földön aludtam (:?:) egy matracon, amit apa este behozott, persze én is marha sz..rul vagyok, mikor máskor jönne ez...!? :evil:
Majd jelentkezek, ha tudok valamit.
Üdv mindenkinek!

Kép
baba888

Baba,
Zsófinak mennek a drukkok, hogy végleg lemenjen a láza és hazamehessetek!

Cat,
Igen, voltunk :)
Szerencsére korán mentünk.

Hú, ahogy olvasom nagyon sokatoknál előfordul a hányás, köhögés. Minden betegeskedőnek jobbulást kívánok!!!!

Trigemini, Anikó
Hol vagytok?

Detti,
Hajrá Bernát! Nagyon ügyes!!!! Neki már biztosan nem vennék pelust (((illetve megkérdezném tőle :) )))

Volt valaki a Da Vinci kiállításon?

Kép
pramprampram

Annamari!
9-én!A közlekedési múzeum is nagyon jó program.Mi is annyiszor terveztük már,de még nem jutottunk el.Visont most látva,hogy már egész normális vonatok is közlekednek a MÁV-nál, eldöntöttem, hogy tavasszal útnak indulunk. Egy vonatozó-metrózós.múzeumos napot már tuti élveznének a fiúk!(lehet,hogy ez lesz a húsvéti ajándék a sok csoki helyett? :wink: )

Lilla!
Ne add fel! :twisted: Ma beszéltem telón a dokinénivel.Köhögésre tudod is ajánlani egy szert.De persze ezekben a nyomorult patikákban sosincs,ami kellene.Így csak délutánra lesz meg!(Oli most is épp az ágyában fuldoklik) Ha jó a bogyó,holnap estére semmi bajuk.
Oli szájában a hólyagok meg herpesz vírustól vannak.Na arra csak a dokinéni tud golyót adni (azt is csak holnap),mert kereskedelmi forgalomban az Mo-n nem kapható( :evil: :evil: :evil: ) Így holnap le kell ugranom hozzá mindenképp és akkor kikérdezem erről a vírusról.Oli szájában nincsenek újabb hólyagok,csak amik már vasárnap reggel is ott voltak.Sőt már 1-2 ki is faladt.Így nem tudom,meddig fertőz.
Ha mond valami bíztatót,majd dumláunk.

Cat!
Pénteken megyünk kontrollra és jövő héten hétfőn műtenék.Így most már se láz,se antibiotikum nem lehet.Péntekre pedig köhögés sem.Most látszólag tök egészséges Beni.Abban bízom,hogy neki van a legerősebb immunrendszere,így remélem,megússza.Meg reggel óta szigorú higéniai szabályok vannak a fertőzés elkerülése végett!
Akkor a te urad pont olyan,ha kajáról van szó,mint az enyém!!!! :roll: :roll: :shock:

Nettke!
Örülök,hogy megint egy jó adag élménnyel lettél gazdagabb!Ja és persze annak is,hogy mi még plusz 2órát tudtunk magunkra áldozni péntek este! :D
Hű akkor titeket sem került el a nyavaja!!!Jobbulást Beninek!

Edit

Kép

Kép
edit73

Baba!
Hű!!!Nálatok mindig történik valami!Jobbulást és mielőbbi hazamenetelt!Zsófi hogy tűri a kórházat?és Anna az anya-nélküliséget?Te gondolom nem is tudod ilyen körülmények között kúrálni magad!

Edit

Kép

Kép
edit73

Baba,

Őszintén sajnálom, ami Zsófival történt. Remélem, hamar túl lesztek rajta. Iszonyat, hogy milyen infrastruktúra van egy gyerekkórházban. Amikor nekem bent kellett lenni Ambrussal, amkor 1 hónapos volt, meg Bernáttal két éve nyáron, mind a kétszer kértem külön szobát. Te nem gondolkodtál ebben?

Cat,

Még nem olvastam ezt a könyvet, de kíváncsi vagyok! Majd lehet, hogy kölcsönkérem :)
Most két könyvet olvasok párhuzamban :roll:

Csütörtökön én is megyek bulizni a barátnőimmel, már nagyon várom!

Ja, és ágytisztaság: tök tanácstalan vagyok. Ambrus csütörtök óta egyszer pisilt be éjjel, viszont tegnap is sírva ébredt fel éjjel, alig tudtuk megnyugtatni, és az volt a baja, hogy pisilnie kellett. De ezt nem mondta rögtön, és azt érezzük, hogy nagyon frusztrálja ez a bepisilés dolog.
Bernát viszont csak péntek éjjel nem pisilt be, azóta viszont minden éjszaka :roll: Ahhoz nincsen kedvem, hogy naponta mossam az ágyneműt - hogy a szagokról ne is beszéljek - , az meg szintén aggaszt, hogy Bernát nem is mindig kel fel, ha bepisil, én meg nem fogok azért két óránként felkelni, hogy ellenőrizzem.
Szóval nem tudom, hogy mit csináljak. Bernát tegnap este olyan 11 körül szétpisilte magát (ekkor még fenn voltam, tehát tudtam ellenőrizni), utána pelenkát adtam rá, abban viszont nem volt pisi már reggelre. Ébresszem fel éjjel pisilni? Hát ehhez nagyon nincs kedvem, hogy csak emiatt megzavarjam. Magunkról nem is beszélve...

Most rohanok haza, majd még jövök.

Detti

KépKép
kiliman

Baba :)

Jobbulást Neked is, meg Zsófinak is.

Nálunk minden szépen alakul. Mini már szépen rendbejött, már nem kell az antibigyó, már nem is köhög. Sőt, szerencsére az étvágya is rendbejött. Nagy csibész egyébként.
Nem tudom, láttatok-e már ilyen gyereket, de ő rendületlenül megpróbál hasizomból felülni. Úgy percenként megemeli a fejét, vállát, hogy hátha mostmár sikerül. :shock: :shock: :shock: Azért még messze van, de szorgalmasan gyakorol. Forgással meg teljesen ugyanott van, mint másfél hónapja. Ezt sem értem, de előbb-utóbb gondolom az is lesz. :wink:

Nagyoknál Réka még pöttyös, de már minden pötty sebes, úgyhogy a gyógyulás útjára léptünk. Borkán és MInin még semmi, de még bőven a lappangási időn belül vagyunk.

Irígykedem a talira. Őszintén szólva még gondolkodtam is rajta, de ilyen beugrós helyre nem érdemes 1-2 órára menni, úgyhogy letettem róla. Majd, ha "rendes" helyre mentek, akkor megszervezem. :lol:

Múlt hét végén még elkaptuk az utolsó napot egy hóemberépítésre, aztán tegnap már kertészkedtem ebben a szép időben. A csajok meg hintáztak, fára másztak délelőtt. JÓ volt. Nálunk most a múzeumlátogatás, meg ilyenek kilőve.

Amúgy nálunk úgy van, hogy ha elmegyünk valahová, akkor a végén már szinte mindig nyüszítés van, én meg falramászom, hogy elvisszük őket valahová, hogy jó érezzék magukat, aztán egész úton hazafelé csak a nyafogást hallgatom. Ez másnál is így van???

És egy nehéz kérdés: Ti mit csinálnátok, ha valamelyik gyerek szemrebbenés nélkül hazudna????? :shock:
És mit csinálnátok, ha minden ébredés bőgéssel indul???? Délután, este, mindig ..... :roll:

Szép napot! Megyek dolgomra ... :lol:

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

És a három gyerek nem foglalt le eléggé ..... :wink:
Ezt alkottam Bátor napra.

Kép

Ja, amúgy kispárna. :oops:

Brigi

Kép

Kép