Baba
Jobbulást Neked is, meg Zsófinak is.
Nálunk minden szépen alakul. Mini már szépen rendbejött, már nem kell az antibigyó, már nem is köhög. Sőt, szerencsére az étvágya is rendbejött. Nagy csibész egyébként.
Nem tudom, láttatok-e már ilyen gyereket, de ő rendületlenül megpróbál hasizomból felülni. Úgy percenként megemeli a fejét, vállát, hogy hátha mostmár sikerül.
Azért még messze van, de szorgalmasan gyakorol. Forgással meg teljesen ugyanott van, mint másfél hónapja. Ezt sem értem, de előbb-utóbb gondolom az is lesz.
Nagyoknál Réka még pöttyös, de már minden pötty sebes, úgyhogy a gyógyulás útjára léptünk. Borkán és MInin még semmi, de még bőven a lappangási időn belül vagyunk.
Irígykedem a talira. Őszintén szólva még gondolkodtam is rajta, de ilyen beugrós helyre nem érdemes 1-2 órára menni, úgyhogy letettem róla. Majd, ha "rendes" helyre mentek, akkor megszervezem.
Múlt hét végén még elkaptuk az utolsó napot egy hóemberépítésre, aztán tegnap már kertészkedtem ebben a szép időben. A csajok meg hintáztak, fára másztak délelőtt. JÓ volt. Nálunk most a múzeumlátogatás, meg ilyenek kilőve.
Amúgy nálunk úgy van, hogy ha elmegyünk valahová, akkor a végén már szinte mindig nyüszítés van, én meg falramászom, hogy elvisszük őket valahová, hogy jó érezzék magukat, aztán egész úton hazafelé csak a nyafogást hallgatom. Ez másnál is így van???
És egy nehéz kérdés: Ti mit csinálnátok, ha valamelyik gyerek szemrebbenés nélkül hazudna?????
És mit csinálnátok, ha minden ébredés bőgéssel indul???? Délután, este, mindig .....
Szép napot! Megyek dolgomra ...