Zel,
Nagyon tetszik a hozzáállásod, és mennyire igazad van, Lukácsnak nem lehet baja! Drukkolok nektek!
Reni,
Miért nem lehet most még tesó? Mi is várni akarunk vele, de néha meg most szeretném... Dóri nekem azt mondja, Ana, Apának meg Ata
A cica=tita, kuyta=vau vau, add ide=addid, ez=ez, az=az, nem=ne és rázza is a fejét, ejnye=ennye stb. Állandóan dumál, meg ordibál
Tücsi,
Drukk az áprilisi lombikhoz, szerintem ez jó döntés volt
Gratula az első puszihoz
Gyönyörű a közös képeket, nagyon jó, hogy már hozzád is tudok csatolni egy boldog arcot!
Trinky,
Én is azt használtam(dm-es olaj) és annyira pici gátmesztésem volt, hogy egy percet se szenvedtem vele, pedig nehéz szülésem volt, Dóri is nagy volt. Remélem nálad is hatásos lesz.
Gyöngyi,
Én szülés előtt használtam olajat 5 hétig, szülés alatt nem, és hatásos volt. Trinkynek leírtam, hogy miért. Nővérem is ezt használta szülés előtt, és nála is picurit kellett vágni, pedig kirepült a babája
Azért az nem olyan biztos, hogy nem maradtok végig egyben. Nálam 26 héttől volt keményedés, fájás, szülőszoba, gyógyszer, infúzió, 36 héten 80 fájások 5 percenként a ctg-n, akkor már semmit nem szedtem, és egy héttel mégis túlhordtam Dórát
Drukkolok nektek, hogy legalább a betöltött 37. hétig egyben maradjatok, utána már nem lehet semmi baj.
Mágnes,
Milyen bogyót kaptál?
Rólunk: Már egy ideje Dórit ráültetem a wc-re, és mostanában napi négyszer a wc-be pisilünk. 2 napja sikerült a nagy dolgát is ott elvégeznie. Nagyon élvezi, hogy a wc-n ülhet, van egy szűkítője, azon csücsül. Ha ráteszem, rögtön belepisil
Bölcsibe továbbra is járunk heti háromszor 2 órácskára. Dóri élvezi, és én is. Építkezés jól halad, már nagyon várjuk a költözést.