Új privát üzeneted érkezett!

Én amikor voltam pesten amikor mütöttek akkor volt ott egy ilyen a dr Bubóból Ursula. Az volt ilyen nyers. Ott is voltak kb. 8an akik abortuszra mentek és nagyon bután beszélt velük. Hajtotta őket mint a libákat. De van aki nem biztos hogy tehet róla hogy odakerült. Ja és nekem is odaszólt mozogj már bogaram, mert nem várunk senkire órákig. Aztán én meg beszóltam a bogaramnak, talán ha már 100000 forintot fizetek a R. profnak akkor hadd ücsörögjek amig nem készül el az ágyam. Kicsit égett a szentem.

Kép

Kép
melcsike70

Akkor könnyű álmot Neked,Betti!

Én holnap nem leszek,csak este.
tünci28

A magzati elhalásnak általában semmi jele nincs, a szervezet hordozgatja.
Azt mondta, előbb utóbb elindult volna valami barnázgatás, vérzés szerű, de spontán nem.
És csak bajt okozott volna egy halott test, ha tovább marad bent.

Betti
Kép
betti0412

A méh tartja, konokul, pontosan végzi a munkáját. Nem érdekli milyen. Ha az UH-n észreveszik, akkor észreveszik, egyébkén nem.
És ha marad vissza valami kis rész, az még durva dolgokat tud ott bent csinálni.
Ezért kell mesterségesen, hogy mindenképp kikerüljön minden.

Betti
Kép
betti0412

Megmondom őszintén csajok, hogy nekem kéne egy kísérő mindig amikor dokihoz megyek, emrt ha baj van, az ember összetöpped egy erősebb szótól...főleg "azóta" lépten-nyomon sírok...

egy olyan kékharisnya kéne, mint a Váratlan utazásban a tanárnő,nem?Majd Ő képviselné az érdekeinket.
tünci28

A nagyfőnökhöz járok. Ő a legprofibb. Hát és tényleg amióta megszültem még egyszer sem volt jó az eredmény, de a legutolsó nagyon lesújtó. Most naponta 5 szem orvosságot szedek. elég nagy adag. :( talán lesz hatása. Bár eddig úgy szedtem hogy 5-4 utána 5-5-4 majd most meg mindennap 5-öt.

Kép

Kép
melcsike70

Értem.
Azt hittem, hogy mindenképp megtörténik idővel...de régen mit csináltak, amikor még nem volt uh?akkor mi lett a nőkkel?

ennek majd alkalomadtán utánanézek.
tünci28

Jaj azt én is szoktam nézni. Jó kis sorozat.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, csak jobb lesz most már!
tünci28

Igen, nekem is mondta, hogy ne keresgessem a hajgumimat, mert már mindenki rám vár, az egész csapat ott van, mintha már én késnék...nézd már!
Tényleg az ember pocsékul érzi magát, kiszolgálatatott és még meg is alázzák....
Mikor beléptem a műtőb az is olyan borzalmas volt.
Felfekszel, kikötik a lábad, letakarják egy vattával a micsodádat, de szerintem az lelcsúszott, és ott kolbászolnak körülötted, sehol egy jó szó, szerintem a dokin kíül senki nem tudta, hogy nem abortuszos vagyok, azt is kaptam.
Aztán lehet, hogy ez már a rutin, de bennem nagyobb sérülést okozott, szinte mint maga a történés, vagyis nem is jó szó ez, de sokkal jobban érezném most magam, ha nem peregnének le újra azok a kórházi képek. Főként nem Franciska helységeiben.

Betti
Kép
betti0412

Remélem csak az a baj, hogy én nem vagyok hisztis meg ilyesmi,de tényleg szarul érzem magam mostanában. :( Nem szeretem kimutatni, de mindenki észre veszi hogy fulladok. :?

Kép

Kép
melcsike70

Nagyon rossz lehetett át élni újra. :cry: Nagyon sokat gondoltam rád.

Kép

Kép
melcsike70

Gyógyszer, tényleg, nekem is be kell vennem, elfelejtettem volna ám!
Tünci
Ez jó ötlet, felbérelünk valami Ursulát, hogy ossza az észt.
Tényleg így van, mikor szarul vagy, nem tudod úgy képviselni magad, azt hiszed természetes, amit tesznek.

Tényleg mentem.

Betti
Kép
betti0412

én is megyek,már fáradt vagyok,egész héten alig aludtam.

puszi Nektek!
tünci28

Én is lépek lányok. Hétfőn megnézem a laptopokat, meg az internetlehetőségeket hozzá. Azt hiszem szükségem lenne rá, mert szar amikor dolgozok és nincs. :( Meg ha véletlen elutaznánk én igy sehova nem akarok menni, hogy nem tudok feljönni a gépre.

Kép

Kép
melcsike70

Drága Betti! Nagyon csodálom az erődet, és az előre látásodat. Én nem voltam erre anno képes.

Melcsike! Nagyon rossz olvasni, amit írsz a gyógyszerrel kapcsolatban. Ha azt a gyógyszert szeded, amire gondolok, az egy bivalyerős gyógyszer, az 5 szem a maximum szedhető. Bízom benne, hogy most már beállítják végre.

Tünci! Szőrnyű ez a munkával. Mikor anyukám két kolleganőjének annak idején felmondtak, mind a kettőjük munkáját anyura rakták. 8! munkaköre lett. :evil:

Rólunk röviden annyit, hogy Manó szerencsére jobban van, már "csak" köhög, de azt még nagyon. Szerencsére láza tegnap délután óta nincs.
Említettétek a kórházat. Szerencsére nem ítélte olyan súlyosnak a dokinénink, de nem is vittem volna be, csak végszükség esetén. Mi ugyanis 300 méterre lakunk a kórháztól, bármikor ott tudtam volna lenni vele, ha szükséges. És tapasztalat, hogy itthon jobban gyógyul, mint a kórházban.

goodfairy

Melcsike! Laptophoz kis segítség, ha gondolod. :wink: Nekem most ASUS van, szerintem nagyon jó, és az ára is jó. Már 3 éves és tökéletes - bár az aksija már csak 15-20 percet bír, de én nagyon sokat használtam, amíg dolgoztam. Előtte egy Fujitsu Siemens volt, az is nagyon jó volt, semmi baj nem volt vele. Más árkategória, nevesebb márka, de szerintem semmi minőségbeli különbség. Jó munkát holnapra.

goodfairy

Jó reggelt!

Valaki tudja esetleg, hogy az adóbevalláshoz(mivel volt egy lakáseladás) elég az adásvételi szerződés, vagy kell valami földhivatali papír?

Esetleg valaki tudja konkrétan, hogy hogyan kelll kiszámolni rá a fizetett adót?
A lakás negyede 2004-ben került a nevemre(öröklés),akkor kifizettem az illetéket.A becsült érték után.2008-ban a lakás fél millióval többért kelt el.Akkor nekem most a különbség után kell adózni, vagy az eladási ár után.Mert szerintem a bevétel csak a különbség,(mert az eredeti összeg után már adóztam-illeték-) de már hallottam mindkettő változatot.
tünci28

Tünci! Az biztos, hogy a különbség után kell adózni. Azt viszont sajnos nem tudom, hogyan kell kiszámolni. :(

goodfairy

Ja, és jó reggelt! :oops: :)

Bettikém, tudtál aludni?

goodfairy

Sziasztok!

Tünci, itt egy link, hátha segít:
http://www.region.hu/index.php?inf=hasznos_hu&lang=hu

Melcsike,
én is remélem, jó lesz már az az adag. Sokat gondolok rád is.

Anita,
örülök, hogy jobban van már manó. Bennünk is kóborol valami, de mosom Bence orrát minden nap, van, amikor kétszer, és ez úgy néz ki, sokat segít. Ha valaki látná, milyen brutál egy módszer, lehet feljelentene...

Betti,
aludtál? Hogy vagy?

Boboka,
te merre jársz???

Kép

Kép

Kép
lyly

Tünci!

Írtam egy elég részletes privit, de azért itt egy link is, ami segíthet:

http://www.apeh.hu/data/cms93901/09_f__zet.pdf

Sok szerencsét!
milike78

Sziasztok!
Aludtam, fél 10-ig. Valami mindig elnyom.

Kinyitottam az ablakokat, olyan tavasz illat csapott meg, száz ágra süt a nap.
Eszembe jutott, hogy vártam, hogy jöjjön a tavasz, milyen csodállaos szép időszaka lesz a babavárásnak, mikor nem kell beöltözni, elég egy vékony nadrág, poló, jönnek a gyümölcsök, a jó idő, a hosszú nappalok és mire ez kezd elmúlni, addigra már meg is születik a kisbabám.
Dühös vagyok a tavaszra is, de azt gondolom, az csak segít, ha jobb idő lesz és nem a téli depressziónak megyek neki.
Tavasszal szeretek kint mozogni, nem bent a teremben.
Na csak teljen le a türelmi idő, azt hiszem megtudja a testem, hogy tavasz van, csak győzze elviselni, majd amit tőlem kap. Nem fog puhánykodni, az biztos.

Jótündér
Nem vagyok erős, csak nem tudok a helyzeten változtatni, nem tudok vele mit tenni. Néha, naponta többször legszívesebben örjöngenék, vagy dühöngenék, sokszor elfog egy olyan mérhetetlen keserű és elmondhatatlan szomorú érzés, de arra gondolok, hogy március, április, május. Ha elmúlik a májusi menstruációm nincs az az Isten, hogy valaki visszafogjon.
Ezt tart csak. Jó idő lesz, gyorsan elmúlik majd, rendezzük a lakást, szépen el fog telni az idő.
Ha valaki azt mondaná most, hogy nem így lesz, azt képes lennék megölni.
Ha nem így lesz, akkor azt hiszem be fogok kerülni a bolondok házába. 3 hónap, ennyim van, amit ép ésszel ki tudok még bírni. Ha ezután akar valamit rámtenni az élet, azt már tudom, hogy nem fogom tudni, de remélem talál már magának valaki mást, szórakozni.

Betti
Kép
betti0412

Várom a délutáni sétámat is...Párom megígérte, hogy kimegyünk a Tiszapartra kicsit sétálni. Belenéztem a tükörbe, valahol kerestem a régi magamat, de elég sokat kellett néznem, hogy valamit halványan felismerjek.

Főznöm nem kell, csak a husit kisütni frissen, meg egy kis zöldséget fogok csinálni mellé.

Tünci
adó ügyben nem vagyok hozzáértő sajnos, de én is úgy tudom, csak a különbözet után kell fizetni.

Betti
Kép
betti0412

Jaj, kiolvastam a könyvet tegnap, hogy ez milyen rossz volt.
végignyavajogja a nő az egészet és a végén még nem is jön össze azzal, akivel végig sugallja a könyv.
Valami befejezetlen katyvasz az egész, a borító meg egekig dícséri, milyen nagyszerű, ez volt az év könyve valahol. Szegény emberek, nem olvastak még Móriczot biztos.

Betti
Kép
betti0412

Szia Betti!

Figyelemmel olvasom,hogy mi történik veletek!
Ha lejár a határidő nyugodtan probálkozzatok!
Sajnos ilyenkor nincs is mit tenni,mint,hogy elfogadni a helyzetet!
Már nem lehet változtatni rajta,sajna!
Remélem,hogy a következő terhességednél minden rendben lesz veletek!Szívből azt kivánom így ismeretlenül is! :)
Egy vajdasági anyuka
szintus

Szintus, köszönöm a jókívánságot, csak addig kell kibírni valahogy.........

Betti
Kép
betti0412

Olyan fáradt vagyok. Megebédeltünk délben és most ébredtem....de csak felnéztem és alszok is tovább azt hiszem....inkább ne legyek most ezen a világon, jobb, ha alszok.

Betti
Kép
betti0412

Merre jár mindenki?

Betti
Kép
betti0412

most éretem haza..a párom szót fogadott és amikor elment levette a fűtést 16 fokra.nincs melegem.jéghideg az orrom.

gyorsan vacsizok.mindjárt visszaolvasok.

Jót pihentél Betti?
tünci28

Betti túl éled és kitavaszodik Nálad is.. Annyit kap az ember az élettől, amennyit kibír, többet egy fokkal sem.. Sok erőt és kitartást kívánok!

Kép
leda2002

Leda,mi van Veled mostanában,olyan ritkán jössz...jól vagytok?
Kicsi Barak szépen cseperedik?

sok puszi Nektek!

(néha adj hírt magatokról, jó?)

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!
Sajnos csatlakoznék hozzátok, ha nem gond... Február 2.-án a terhesség 13.hetében, minden előjel nélkül, váratlanul "megszületett" a kisbabánk... Az orvosom tutira ment, műszeresen befejezte.... Én a kórházi dolgokkal kapcsolatban nem panaszkodom, nagyon kedves volt mindenki, a nővérek vígasztaltak, az orvosom meg 20 percenként (1-1 műtét között) benézett, és kérdezte, hogy felkészültem-e, mert én következnék... 4.-5. alkalommal már bementem. Nagyon figyelmes volt mindenki. De ettől még ugyanúgy fáj, hogy elvesztettem Őt... Már mi is nagyon várjuk az élesben próbálkozás lehetőségét, de sajnos nagyon lassan telik az idő... Még azóta az első mensim sem jött meg.... :(
Vendég

Jo estèt länyok!

Hiànyoztok nagyon! :-)
Szèp itt ,ès nagyon jol èrezzük magunkat!Nem olvasok most vissza,mert az sokàig tartana.Remèlem jol vagyok,különösen Betti ràd èrtem!

Puszi nektek!!!

Adrienn!Nagyon sajnàlom ami veled törtènt!Okosat nem tudok mondani,mert az közhely lenne...,de kitartàs!

ä :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Vendég

A mooly jelek nem tudom,hogy kerültek ide,valamit elkevertem!Bocsànat!

Jo èjt nektek!
Vendég

Sziasztok!

Bencusnak boldog szülinapot kívánunk!!!!
tünci28

szia Adrienne!

Dehogy baj, csatlakozz hozzánk!
Sajnálom nagyon, ami történt veletek...Most hogy vagy?Testileg, lelekileg?
Mesélj magadról kicsit!
Látom van már egy különleges nevű babád!

Többiek?

Betti,Boboka, Melcsike, Lyly,Mindenki?

Megyek dolgozni, rövid volt az éjjel, fáradt vagyok.

KépKépKép
tünci28

Jó reggelt!

A fárasztó szombat után, nagyon hosszú volt a tegnapi szolim. :evil: De már itthon vagyok.

Jó tündér!

Syncumart szedek. Valószinű nem lehet többet 5nél, mert nem irtak fel még sosem többet. MÉg most sem hogy ilyen rossz, de ezt nem tudtam. Csak mondták hogy elég sokat szedek. :? Jó hogy már rendbe jön Manóka.

Hasli

Jó hogy jól érzitek magatokat. És remélem meggyógyultatok.

Leda

Igen irhatnál kicsit már magatokról? :(

Boboka

Lement a térképről vagy hol van? 8)
:lol:

Betti

Azért el fog telni ám főleg velünk ez a pár hónap, csak most tünik lassunak, mert friss a sebed. De látod már lassan 8. hónapja együtt vagyunk itt veletek. Pedig mintha csak most lett volna.

Szia Andrienne!

Én is üdvözöllek és nagyon sajnálom ami veled is történt, és irj minél többet hogy tudjunk neked is segiteni, ne magadba tartsd amit érzel, hanem ird le.
Irj minél többet, hogy megismerhessünk téged is.

Kép

Kép
melcsike70

Lyly

Legyetek ti is jól. És ezt Bencusnak küldöm utólag. Mert tegnap dolgoztam.

Bencus neked Melcsikétől! 8)

Kép

Kép

Kép
melcsike70

Szia Betti!
Hát igen nehéz kibirni azt az időszakot,ami következik,de gondolj arra,hogy felerősödik a méhed és majd a következő babócát életben tartja :)

Sajnos,én is veszitettem el babócát a 7-dik hétben,így tudom milyen rossz az!A kaparás,a könnyek,de szerencsére nekem nagyon aranyos doki volt akkor ügyeletben,amikor én mentem!Vigasztalt,h lesz még baba ne féljek semmit,az ő anyukájának 2 volt és itt vannak ő meg a tesója!Tényleg rendes volt!Ennek már pár éve!
Azóta született meg a Fruzsinám,aki 9 hós múlt!De rá 1 évet vártunk,mire összejött!

Lányok csatlakozhatok?Már régen olvaslak benneteket!!!!
szintus

Tüncike, Melcsike!
Nagyon szépen köszönjük!!! Bencus itt vigyorog mellettem, kérdezgeti: mit küldtek édesaja?
Tegnap igazából emiatt nem tudtam jönni, mert igaz, csendesen, itthon ünnepeltünk, de azért megfőztem-sütöttem a kedvenc kajáit (amiből be is pakolt rendesen), és utána játszottunk vele. Kapott egy nagy piros, távirányítós autót, amire már régen vágyott, és csodával határos módon az ár nem volt arányos a nagyságával. :D

Melcsike,
pihenj egy kicsit. Ez elég erős gyógyszer, amit szedsz, a nagyapámnak is azt írták fel, ha jól emlékszem.

Tüncike,
hogy vagytok? Befűtöttél??? Nehogy megfázz! Tudom, a spórolás, de azért vigyázzatok magatokra! Dolgozol?

Leda,
hát ez rövid beköszöni volt. Mi van veletek???

Adrienne, Szintus,
egyrészt örömmel köszöntünk titeket, másrészt jobb volna máshol találkozni.

Adrienne,
a menzinek a műtét után 4-6 héten belül kell megjönnie. Ha a 6. héten sincs semmi, akkor menj orvoshoz, addig várj türelemmel. Nekem a 34. napra jött meg, és ne ijedj meg, ha bőségesebb lesz az eddig megszokottnál. Most ugye teljesen "lecsupaszították" a méhedet, idő kell, amíg a nyálkahártya újra felépül.

Bence bömbizik, hogy nem megy bölcsibe. Az íróasztal fiókját meg egy az egybe kirántotta, szerencsére nem a lábára.
:(

Kép

Kép

Kép
lyly

Betty!
Nem tudok mit mondani... :cry: :cry: :cry: de egyszer majd Neked is sikerülni fog! Látom, erős vagy!

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Sziasztok!
Egész eddig az asztalossal méregettünk, most meg intézem lassan a hitelhez a dolgokat.

Adri
A menstruációnak 4 héten belül jelentkezni kell, a múltkor nekem 28 nap volt pontosan.
Mára már nem is volt vérzésem, pedig pénteken volt a dolog, lassan hátha elmúlik.

Délután megyek haza, megvárom míg vége a munkaidőnek és besompolygok az irodába....nem akarok senkivel találkozni, de néhány dolgot el kell haza hoznom, hogy itthon is tudjam csinálgatni.

Azt mondják nem vártunk eleget, nagyon hamar volt.....mert, hogy a hormonok még nem álltak helyre....és addig kilököm magamból.
5 menstruációt vártam meg, 5-öt.
Hát ha 5 ciklus alatt nem fordulnak meg a hormonok és nem állnak helyre, akkor nem tudom.
És nem vetélés volt a gond, hogy elment volna, bár lehet, ugyanaz, ha megáll a szíve is.

Arra gondoltam, hogy be kellene jelentekzni magánban az Istenhegyi Genetikai Központba. Igaz pénzes, de hátha pontosabban megnéznének.....
Az itteni csajban nem nagyon bízom, az csak irodalmi adatokat mondogat.
Vélemény?

Betti
Kép
betti0412

Adri, tényleg bőségesebb lesz az első, és az nem is kifejezés, én az első két napban szinte itthon feküdtem, mert meg sem bírtam mozdulni, egy betétcsomagot, éjszakait, egy nap alatt elhasználtlam, délutánra elfogyott, de utána alábbhagy.

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!
Köszönöm a fogadtatást és a sok jó tanácsot. Majd felkészülök az első bőséges vérzésre! Bár én szülés után (császár) és most a műtét után is csak 3-4 napig véreztem. Nekem azt mondta az orvosom, hogy 2-3 ciklust várjunk, utána mehet élesben. Addig meg mindenféle hormonvizsgálatra küldött, hogy azzal is teljen az idő! :) Remélem addigra lelkileg is teljesen felkészült leszek, és rendbejövök!

Igen, van egy 18 hónapos kisfiam, Zaránd. Ő is sok erőt ad, na meg a párom mindenben mellettem áll, nagyon figyelmes és segítőkész. Szegény annyira erős, hogy előttem nem is sírt.... De mikor kimentem utána, mert még mondani akartam valamit, akkor láttam, hogy zokog... Nagyon vártuk. Ráadásul én amúgy is nagyon nehezen esek teherbe. Zaránddal 2 évet vártunk, mire rájöttek, hogy mi bajom van, és gyógyszert kellett szednem. Így 3 hónap múlva sikerült is. Most 8-9 hónapja szedtem a gyógyszert, mire sikerült. Jelenleg is szedem, mert csak így van ciklusom, enélkül évente 1x, max. 2x menstruálok...
Szóval ettől is félek, hogy megint nehezen jön majd össze...
Vendég

Sziasztok!

Adrienn, én is sajnálom, ami veletek történt.

Lyly, Bencusnak én is nagyon boldog szülinapot kívánok

Kép

Lányok, már kb. 3 napja csak szép csöndben olvasgatom a topikot.

Mivel Bettivel szinte egyszerre kezdtük a reménykedést, úgy érzem, hogy csak fájdalmat okoz az, ha itt vagyok.

+ Lackó óta tudom, hogy nem vagyunk mindenhatók, de most január óta van / volt egy olyan érzésem, hogy most már mindannyiunkkal rendben lesz minden.
Most múlt héten ez is megdőlt.
Vendég

Haslikám, érezzétek nagyon jól magatokat :wink:
Remélem jobban vagytok már.
Vendég

Sziasztok lànyok!

Ma itt nincs jo idö ezért irok.

Èn nem èrtem ezt az egészet.....nekem nem pàlcikàztak,csak 1 tabletta,aztàn 2csepp vèr a mütèt utàn .Menzeszt sem kell megvàrni 3 hèt utàn màr lehet probàlkozni.Ràadàsul itt 4-6 hetet mondtak menz-re ,gyogyszert,csak szüksèg esetère kaptam ,de azota sem kellet.Màr meg jött a menzem is ès a mèhem is rendben van.
Mivel ,màr a 2. eset volt igy 27.-kèn kaptam 1 idöponton allergologushoz is ,de a többi rendben van.

Nem értem ,hogy lehetnek ekkora külömbsègek 2 orszàg közt ,amikor az orvostan az ugyn az mindenhol.Bàr lehett,hogy èn nem èrtelmezem jol amiket olvasok.Ha igen akkor elnèzèst!!!

Lyly!Bencusodnak èn is boldog születüsnapot kivànok ès sok -sok egèszsèget!!!

Betti!Hogy vagy?
Vendég

Köszönöm Boboka!Jobban vagyunk valamivel,de pàrom arca mèg mindig vàltozatlan,ès alig fogja fel ,hogy pihennie kell.Nekem meg fàj nèha a fejem a szèl miatt,mert közvetlen parton vagynk,ès itt jobban fujdogàl.Na ,de ez legyen a legrosszab ami törtènhet.

Remèlem ti is jol vagytok!?!
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?