Tüncike, Melcsike!
Nagyon szépen köszönjük!!! Bencus itt vigyorog mellettem, kérdezgeti: mit küldtek édesaja?
Tegnap igazából emiatt nem tudtam jönni, mert igaz, csendesen, itthon ünnepeltünk, de azért megfőztem-sütöttem a kedvenc kajáit (amiből be is pakolt rendesen), és utána játszottunk vele. Kapott egy nagy piros, távirányítós autót, amire már régen vágyott, és csodával határos módon az ár nem volt arányos a nagyságával.
Melcsike,
pihenj egy kicsit. Ez elég erős gyógyszer, amit szedsz, a nagyapámnak is azt írták fel, ha jól emlékszem.
Tüncike,
hogy vagytok? Befűtöttél??? Nehogy megfázz! Tudom, a spórolás, de azért vigyázzatok magatokra! Dolgozol?
Leda,
hát ez rövid beköszöni volt. Mi van veletek???
Adrienne, Szintus,
egyrészt örömmel köszöntünk titeket, másrészt jobb volna máshol találkozni.
Adrienne,
a menzinek a műtét után 4-6 héten belül kell megjönnie. Ha a 6. héten sincs semmi, akkor menj orvoshoz, addig várj türelemmel. Nekem a 34. napra jött meg, és ne ijedj meg, ha bőségesebb lesz az eddig megszokottnál. Most ugye teljesen "lecsupaszították" a méhedet, idő kell, amíg a nyálkahártya újra felépül.
Bence bömbizik, hogy nem megy bölcsibe. Az íróasztal fiókját meg egy az egybe kirántotta, szerencsére nem a lábára.