Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!

Húúú Nóri nagyon sajnálom ami anyuddal történt :( Mielőbbi gyógyulást kívánok neki.
Nálunk sem jobb a helyzet apumat holnap reggel műtik :( Úgy,hogy nagyon összejött most minden nálunk.....de inkább nem mondok semmit :(
Itt voltak Móniék az előbb mentek jó volt már velük talizni egy kicsit legalább kikapcsolódtam már amennyire lehet....igaz a gyerkők bűn rosszak voltak :P Rohangáltak mit az őrültek a lakásban..sztem a szomszédok kicsit kiakadtak biztos :roll:
Holnap megint kezdődik a meló..ja még nem is nagyon írtam nektek róla. Szóval még nagy a fennforgás mert ugye minden változik a kincstárban, sok minden kerül ide és megy el ...ez azt jelenti,hogy a terülteket máshogy osztják fel pl. Debrecen és Nyíregyháza is ide került Szolnokra és őket is mi csináljuk. Nekem még nincs reszortom illetve van de még nem azt csinálom :( Most az a feladatom már 1 hete, hogy az el nem végzett feladatokat megcsináljam...pl. irattárba rendezés...nagyon uncsi :( De ez van örüljek,hogy felvettek :)

Dávidnak Boldog Névnapot!!!!
Kép

KépKép
diÁcska

Nóri!Agyvérzés :shock: jajj szegénykém! :(

Móni!Jó,hogy jelentkeztél,remélem hamar rendbejön a gépetek!
Vendég

DÁVIDNAK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!

Kép
Vendég

(((((((((( Nóri! )))))))))) :shock: :(

Nagyon szépen köszönjük a köszöntést! :)
Aranyosak vagytok! :cupp:
szilbee

Nóri: Anyukádnak jobbulást! ++++++++++++++++++++

Vali: Apukádnak is ugyanezt kívánjuk! +++++++++++++++

Dávidnak boldog névnapot!

Kép
jaimee1

Vali,Nóri!
Szülőknek jobbulást!!!!!!!!!!

Dávid Boldog névnapot!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Itt vagyok én is!Tegnap már nem tudtam írni,most is nemsokára megyünk zeneböclsibe,aztán meg jön a védő néni.

Nóri,Vali,megy a drukk a szülőknek!!!!

Nóri,kérdeztem tesómat,azt mondja már nem emlékszik hol rendelte :roll:
A kép is meglesz! :wink: Ja,és hogy mikre nem emlékszel,hogy mikor költöztünk be :wink: én a pontos dátunmot nem is tudom :oops:

Erika,tegnap azért kerestelek,mert láttam a naplótokban a "kira ütött a gyerek?"-et és azt szeretném tudni hol találom meg. :)

Évi,nagyon jók a képek! :D 3 Zorró,hát igen ez jellemző a fiúkra szerintem :P

Dávidnak nagyon sok Boldog Névnapot kívánunk!
Kép

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Szülőknek megy a drukk!!!!!!

Dávidnak Boldog Névnapot!

Liz: Én is folyamatosan pakolásztam egy időben sehogy nem volt jó a szoba. De most úgy érzem egy időre lenyugodtam pakolás szempontjából. Vagyis remélem. :)

Katlina: Remélem a szülésre én is erőre kapok majd. :)

Nóri a beigért képek:
Kép
Kép Kép Kép Kép
Hát nem vagyok valami szép kismama! :(

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Köszönjük a szorítást! :cry: Még most sincsen jobban, szerinte még rosszabb :cry:

Kriszti! Sztem minden kismama szép :wink: Pont a fekvő kép a legjobb nekem!

Tündi, nem baj, már nem aktuális, intéződik :lol:
Visszaolvastam 1 évvel korábbra, onnan tudom, hogy mikor költöztetek. Már a konyhaszekrény ajtajait vártad éppen :roll: de nagyon.

Hajni, a ruhákat megtaláltad, ugye? Köszi :lol:
Reggel, mikor Marika néni meglátott minket, egyből szólt Francinak, hogy megjött a barátnője :lol: Franci meg egyből ott termett az ajtóban....baseball sapkában :shock: :wink: :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Kriszti,miért ne lennél szép kismama?Nem is értelek :? Nekem is a fekvős kép tetszik a legjobban!
A szekrénysorotok is nagyon klassz lett! :D

Nóri,okés,ha intéződik :) A konyhaszekrény ajtók kicsit csúsztak...röpke 10hónapot :roll:
Anyukádnak továbbra is megy a drukk.Lilcsit hozzánk is hozhatod nyugodtan ha van vmi!szívesen vigyázok rá!

Erika,merre jársz? :roll: Na és a többiek?

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Elin, jaj istenem, szegény anyukád! Biztos hosszú folyamat lesz... de meglásd felépül!!! Muszáj!!!! Szólj, ha tudok segíteni valamiben!

Vali, apukádnak is jobbulást! Mivel műtik? Meló...kitartás, majd belejössz! Jobb, mint a semmi!

Kriszti, ugyan már, láttál volna engem kismamaként! Rügyeztem rendesen....hú, iszonyú pattanásos lettem. Gondolom a hormonok... Aranyos pocid van!

Dávid:

Kép

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk, mert eléggé el vagyok havazva munkával.

Nóri! De ha van hely a választott oviban, akkor miért ne vennék fel oda? Én a körzetest asszem csak a 3. helyre fogom beírni.

Kriszti! Ne mondj ilyet, igenis szép kismama vagy, a pocid pedig nagyon aranyos!

Vali! Neked továbbra is kitartást a munkához! Sajnos ez minden munkahelyen így szokott lenni, hogy az uncsibb feladatokat osztják a kezdőkre. De majd alakul az! :)

Dávidnak sok-sok boldog névnapot kívánok!
judit_79

Judit! Én sem a körzetest írom elsőnek. Próba cseresznye :wink:
Miért ne vennék fel, ha lenne hely? Ahová én pályázok, 90 férőhelyre 110-en vannak :? Máshol nem tudom, mi a szitu.

Évi, Tündi, köszi!

Ja! Évi, voltam az elébb a munkaügyiben...majdnem a kapunál volt a sor vége :shock: Talán majd egy másik napon... :?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri! :( :( :(

Vali! :( :( :(

Kriszti! Irtó helyes pocakod van! :D

Mongi? Nektek ki a gyerekorvosotok?

Nóri! Kipróbáltam a geszetenyéket! Nagyon ízlett a skacoknak. Ed meg ráadásul tök ötletesnek találta!
szilbee

Sziasztok!

Nóri!Megtaláltam a cuccokat a szekrényben igen! :D Baseball sapkában volt Franci?:shock: ugyan hol szedte össze? :)
Nem jöttök fel valamelyik nap bölcsi után dumcsizni egyet?

Kriszti! Szerintem szép kismama vagy,és a pocid is olyan kis formás.:D

Tündi!Milyen volt a hétvége?

Most összezavartatok teljesen ezzel az ovis dologgal!Mi az,hogy több ovit is be kell jelölni,én nem emlékeztem ilyenre,annak idején beadtam a Zengőbe felvették és kész! :roll: De a körzetisbe akkor felveszik minden képpen?? :roll:
Vendég

Sziasztok!

Mi is benyaltunk valamit, taknyosak vagyunk Rékával már megint :evil:

Kriszti, tényleg szép kismama vagy! :wink:

Tündi, ha meggyógyultunk, egyik du elvisszük végre a kádat :oops:

Kép
pimelinda

sziasztok

Múltkor lemaradt: Boldog névnapot Dávidnak

Kriszti: nagyon csini kismama vagy. És szép a pocak is. Nekem szép csíkos , sajnos nem tehetek ellene semmit olyan a bőröm,hogy már tini koromban (akkor még vékonyka voltam), kijöttek és azóta itt-ott hol megjelennek , hol eltűnnek. Ezért gondoltam már Emmánál,hogy nem fogom megúszni a hasamon sem (Emmánál a hasam alján jöttek ki, kis Pistinél meg felül, persze addigra alul elmúltak). Egyébként meg tegnap elneveztem magam, és Pisti jót nevetett,hogy pont rám illik (a név eredete onnan van ,hogy amikor üléstől megfájdul nagyon a hasam akkor elég vicces módon tudok járni, persze múltkor Pisti jól ki is nevetett) , ja a név: totyogó töltött galamb.

Az oviról annyit,hogy nekem azt mondták a körzeti ovinkban,hogy a körzeteseknek biztosan lesz hely.

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Betegek vagyunk mi is,takonykór csúnya köhögéssel :cry:

kriszti!
Nagyon csini kismami vagy!

Nóri!
Anyukádnak mielőbbi felépülést!!

Vali!
Apud?Ő hogy van?

Kép

Kép
katlina

Tündi!

http://www.myheritage.hu/FP/Company/loo ... upload.php

3/4 órája ezzel szórakozom, de végül kijött, hogy a gyermek 35%-kal jobban hasonlít rám, mint Apjára :D
judit_79

Sziasztok!

Nóri,megkaptad a privimet?Mert carakodott ta babanet ép amikor küldtem!Ja a kép megvan,de apa szerint ez még egy hájas has :D Még meggondolom,hogy feltegyem-e.

Judit,mindjárt meg is csinálom!Köszike :)

Linda,augusztusig ráér a kád!És ha nálatok elfér,akkor maradjon nyugodtan,mert nálunk úgyis felfordulás lesz,így legalább nem kell még azt is pakolgatnom! :wink:

Hajni,eltelt! :D :wink:

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Szilbee! Dávidnak boldog névnapot kívánok! Kép

Orosz doktornőhöz járunk a Mórára. ha jól emlékszem ti is, ugye?

Lizocska! Nagyon sajnálom kis Pistit a mütét miatt. Atinak is elég sokszor el vannak tünve a kis golyói , a gyerekorvos szokta neki a "helyükre " tenni őket. Félek is hogy mi lesz később, remélem lassan lent maradnak.
Akkor ha jól értem csak egy olyan szoba van ahol a szülő gyerek együtt lehet 24 órában.

Kriszti! Szerintem is nagyon csini vagy. Ne aggódj, plusz kilókat nem látok rajtad.

Judit! Én is azt hittem, hogy Antóniánál 3 éves korára lecseng a hiszti, de sajnos most vagyunk csak benne igazán. Nem tudom mikorra növi ki.

Mi is éppen a napokban nézegettük az arcfelismerő progit. Atira 50-50%-ot irt, Anta pedig 4%-kal jobban hasonlit az apjára mint rám.

Tegnap telón megkérdeztem a barihimlő oltást is, azt mondta a dokinénink, hogy mivel anta 18 hós korában kapta meg az oltást és azóta nem kapta el, igy ő nem gondolja hogy kellene neki még egy szuri.
De azért kérdezd meg te is. Ati viszont kettőt fog majd kapni.
Antát meg majd késöbb azért összehozom egy bárányhimlős gyerekkel hogy tényleg leteszteljem az oltásunkat

Erika! Sajnálom a kislányodat hogy ennyire nem jó neki valami miatt ez az ovi.
Én a Vércse úti ovi vezetőnőjével beszéltem eddig, nagyon szimpatikus volt telefonban, kár hogy egy kicsit eldugott helyen vannak.
A beszoktatás náluk teljesen gyerekre szabott, nem úgy mint más helyen vagy birja a gyerek a gyors tempót vagy nem.

Én most a belvárosi ovikat akarom majd megnézni, mert még sajnos nem tudni pontosan hogy hol fogunk lakni és ezeket könnyü elérni.

Vali, Elin! Hogy vannak a szüleitek? Nagyon remélem hogy már sokkal jobban.

Linda! Jobbulást nektek! Nagyon régen láttam már Rékát. Kérek szépen egy pár képecskét.

Na megyek szerintem lefekszek. Antónia Anyósomnál van, Ati nagy nehezen elaludt. Újabban ebéd után nem akar aludni, pedig nagyon fáradt,Antával hergelik egymást és hangosan röhögnek.

Majd próbálok jönni rendszeresebben, igaz szombat óta terveztem, hogy irok és most jutottam ide.

Este jönnek megnézni a lakásunkat, egész nap takaritottam.

Na eldugulok.

Kép
Kép
mongi

Mongi! Akkor lehet hogy tegnap anyukáddal találkoztam a rendelőben olyan 14 óra körül??? Mi épp 15 hós oltáson voltunk, akkor.
szilbee

Szilbee! Igen ő volt. A bari elleni oltóanyagot adta le, Ati az 1 éves státuszon kapta volna meg, de ez is változott mert 15 hós kor alatt már nem adják be.

Hogy viselte Dávid az oltást? Atit sajnos nagyon le kell fogni.
mongi

Hehe... akkor jól sejtettem! De nem véletlen, nagyon hasonlítasz anyukádra! :) Dávid jót huncutkodott anyuddal! ;)

Jól viselte. Amit karba kapott, annál hangja se volt. Doktornőt meg is lepte vele, a comba adottnál már volt pár mp-s sírás. ... Ja mert hogy a prevenár 2-t is most kapta.
szilbee

sziasztok

Mongi: remélem ti megússzátok a műtétet, de ha nem javul másfél éves kor körül érdemes megnézetni a sebésszel (a kórházban a gyerekambulancián rendel Dr Kürti László csak beutaló kell) biztos ami biztos, mert max. 2 éves koráig alakulhat és hát ha nem alakul akkor nem szabad sokáig húzni , mert károsodhat a golyszik tartalma a túl nagy meleg miatt. Amúgy azt mondta nekem a doki,hogy két olyan szoba van ahol együtt lehetünk éjszaka is . Mert a többi szobában is együtt lehetünk egész nap csak nincs ott külön ágy nekem ,de akkor sem kell hazajönnöm éjszakára , mert van másik kórterem ahol aludhatok az osztályon.

Ja és a szülésznő dolog ma megoldódott. A nővérem beszélt a múltkori szülésznőmmel,hogy ajánljon valakit és beszéltem is vele el is vállalt. Úgyhogy megnyugodtam most már ez is rendben van. Most viszont megyek is mert össze kell készülnünk mire Pisti hazaér mert megyünk beszerezni a külföldi útjához szükséges dolgokat.

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Vali, Nóri: Hogy vannak a szülők? Javulgatnak?
jaimee1

Sziasztok!

Vali, Nóri: A szüleitek, hogy vannak????

Liz: Örülök, hogy megoldottad a szülésznőt. :)

Mongi: A plussz kilók nem nagyon érdekelnek, de szerintem az arcom az egyre csúnyább lesz. :( :cry:

Köszönöm mindenkinek a dicséretet.

Ma van az én kicsi Férjecském Születésnapja. :D :D :D :D
Úgyhogy megyek is és megcsinálom amit ebédre kért.

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Sziasztok!

Kriszti,az arc ilyenkor általában megváltozik,ez ellen nem tudsz mit tenni,de ez nem azt jelenti,hogy csúnya lennél,hanem éppenhogy kismamás szerintem :)
Boldog szülinapot Zsolinak! :) Mi fincsit főzöl?

Lizocska,örülök,hogy megoldódott a szülésznő kérdés!

Ma voltam reggel vérvételen,cukor terhelést is csináltak,de csak a zsömléset..remélem jó lesz!

Nóri,rég írtál?Hogy van anyukád?

Vali,és apukád?

Letti,tetszett a háznézőknek a lakás?

Kép
Kép
tundi24

Nóri, Vali ?

Liz: Ki lesz végül a szülésznőd?

Tündi: Drukk a cuki eredményhez. Kicsit diétáztál előtte? Vagy amúgy is diétázol?

Kriszti: Szülés után minden a régi lesz arcilag. Nagyjából. Elmúlnak a rügyek, a püffedség is oda lesz. Boldog szülinapot a férjednek!!
Te hogy állsz a szülésznő kérdéssel? Választasz végül?

Évi, Andi? Merre jártok? :shock:

Móni: Majd olvasod, ha lesz netetek. Voltunk fogorvosnál hétfőn, megnézte a dokinénink a foltocskákat, azt mondta, hogy semmi gáz. Vegyek fluóros, jódos konyhasót, fluór tablettát nem szoktak már adni babáknak, kisgyerekeknek. A lényeg számomra, hogy a szuvasodáshoz az egésznek semmi köze.

Judit: Melyik ovikat néztétek ki?

Na megyünk bankba. Szép napot!
jaimee1

Tündi! Remélem jó lesz a cukrod, nekem Atival szerencsére rendben volt ,Antóniával 180 gr.Szénhidrát diétán voltam.

Hát nagy meglepetésben volt részem mert a lakásnéző régi ismerősöm, ált.suliban évekig padtársak voltunk. Igen nagyon tetszett neki a lakásunk, de szét akar nézni máshol is/ végül is érthető,/ mi fél évig kerestünk lakást mire ezt találtuk.

Kriszti! A párodnak nagyon sok boldog szülinapot kívánok!
Hány éves lett?

Megyek a dolgomra Ati alszik, Anta hozza a formáját.

Kép
Kép
mongi

Erika,nem diétáztam...azt hiszem elég lesz akkor ha azt mondják,hogy nem jó...Úgyhogy most nagy zabbantásokba kezdek :oops: :?
Hogy viselte Popi a fogdokit?Örülök,hogy mindent rendben találtak a szép Popi fogaknál :)
Az én keresztfaimnak kirohadtaka fogai...de sztem a sok édességtől is..Persze már vannak neki szép újak :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Van már gépünk tegnap óta,de csak olvasgattam eddig :)
Meg valahogy már úgy megszoktam,hogy nincs és nem ez az első,reggel bekapcsolni :oops:

Először is minden kis és nagybetegnek mielőbbi jobbulást!!!
Ez vonatkozik a szülőkre is!!!!!!

Minedenkinek aki az elmúlt kb 2 hétben ünnepelt Sokat és Boldogat :) !!!(bocsánat,hogy már csak így általánosságban :oops: )

És bocsánat,hogy nem reagálok így utólag :oops: ,nagyon sokat írtatok :)

Rólunk pár szó:Szerencsére mindenki jól van :) Luca egyre zsiványabb :) Ahogy betöltötte az első életévét,ő úgy döntött nagylány már,ezért nem alszik délben :( Sokat kínlódtunk,mire visszazökkent a régi kerékvágásba.Egy héten keresztül sztrájkolt,volt,hogy másfél-2 órát is "elbeszélgetett "a kiságyban alvás helyett(déli alvás)aztán meggyőztem,hogy neki még aludni kell ebéd után :) Megvolt a státusz,8600g és 76,5cm.Nem egy nagysúlyú gyerek,pedig szeret enni.
Úgy látom,hogy egy kicsit lusta :( van,hogy naponta többször is föláll,aztán napokig semmi :( Ha próbálom vezetni,rakja a lábát szépen,de 3-4 lépés után leül :( Nemtudom elindul e valaha :( 18.-án megyünk Pestre kontrollra,meglátom dokibácsi mit mond.
Szülinapi képek később lesznek,megvárom még a hétvégi bulit,még most is ünneplünk majd :)
Addig teszek ilyen volt-ilyen lett képeket :)

28 hetes pocakban: Kép

Megérkezett :) Kép
1hetesen: Kép
1hónapos: Kép
2hónapos: Kép
3hónapos: Kép
4hónapos: Kép
5hónapos: Kép
6hónapos: Kép
7hónapos: Kép
8hónapos: Kép
9hónapos: Kép
10hónapos: Kép
11hónapos: Kép
12.hónap: Kép

Na jó hosszúra sikeredtem,eldugulok kicsit :)

Ja,Kriszti: Szerintem helyes kismami vagy :)

Kép
Kép
Kép
lucuska

Bocsánat,lemaradt :oops:

Kriszti:Párodnak Boldog Szülinapot :) !!!

Erika:Köszi az infót :) Szerencsére szuvasodás nálunk sincs :) A sót nem mondta dokinéni,de én egyébként is jódos sót használok,de akkor beszerezzük a másik fajtát is.Nekünk még a Vadenekum fogkrémet javasolta ami fluoridot tartalmaz.
Azért örülök,hogy nálatok is minden oké :)

Tündi:Olvastam apátok már itthon,nagy a boldogság :)
Cukor bizti rendben lesz :) Luca kisasszony?

Kép
Kép
Kép
lucuska

Hali! Vagyok...
Anyum kezd jobban lenni. Tegnap már lement neki fél l husileves, persze szívószállal.
Ezen felbuzdulva ma vittem neki ivójoghurtot, azt is mind benyelte, még kevesellte is :lol:
Holnap viszek neki zöldséglevest turmixolva.
Kezdek bizakodni....

Tündi, megkaptam a prividet, persze! Köszi. Azóta már kaptak konkrétabb tel.számokat is. Csak úgy rád gondoltam a témával kapcsolatban. :wink:
Mizu a kisgyerekkel, akit majd fejlesztesz?

Erika! Én is a Vademecum fogkrémet használom Lilinél. Mondjuk, azt nem tudom, mikortól :roll: Ilyeneket nem jegyzek :oops: Meg mást sem. :oops: :oops:

Móni! Jók a képek a kisasszonyról.
Az Amerikai almáspite meg nagyon bejött. Most csinálom a 2. adagot belőle :wink:
Tessék írni is, ne csak kocanetezni :!:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

No...abonyiak, EZ meg lemaradt :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Kép
Ha vkit kihagytam sikítson!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilbee 2009.03.04 13:34-kor.
szilbee

Franciska nap 9-én, Cleonak 26-án lesz szülinapja, Hajnalka meg szintén 27 :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Na, holnap már mehet Marci a bölcsibe. Tegnap Apa visszavitte a fülészetre, meg is gyógyult , de valami még mindig van a fülével meg az orrával. Valami olyat mondtak, hogy be van dugulva a füle, nem tud kipattanni. Erre kapott egy új gyógyszert, cseppeket. 2 hét múlva vissza kell mennünk kontrollra.
Már nagyon várják a bölcsiben, mikor beszéltem telefonon a gondozó nénivel, azt mondta, hogy 9-en vannak összesen a két csoportban :shock:
Sokan betegek most, több kolleganőm és a gyerekeik is pl.

Móni! Aranyosak a képek nagyon. Hát így elrepül 1 év :)

Tündi! Mi jött ki, kire hasonlít jobban Luca? Tényleg, a babának van már neve, vagy még nem gondolkodtatok ezen?
Cukorterhelés bizti jó lesz :)

Letti! Melyik környéken kerestek lakást? Sajnos mostanában nem egyszerű eladni egy lakást, ahogy hallom.

Erika! Örülök, hogy minden rendben Popi fogaival. Ja és szerintem is hasonlít rád is, nem is kicsit! :)
Szandán két ovi van, én mindenképp a Munkácsy-ba akarom íratni Marcit. Ez az, amit tavaly bővítettek ki, így most nagyobb az esély rá, hogy van hely. A körzetest, ami a másik, csak a 3. helyre fogom tenni, másodiknak pedig a kertvárosira gondoltam.
judit_79

A tábi szerint csináltam! De akkor ezek szerint ott is javítanom kell. Andi nem adta meg a táblihoz, na és Hajni se...

Na akkor felteszem megen a nagy táblit és mindenkit megkérnék, hogy legyen szíves lecsekkolni és jelezni, ha korigálnom kell!!

Kép

Kép

Kép

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilbee 2009.03.04 13:36-kor.
szilbee

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
szilbee

Fentebb korigáltam az aktuálist! (Így kevesebb helyet foglal..)
szilbee

De ügyi vagy...hogy kell xls-ből képet csinálni? :roll: :oops:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szilvi: Nekem minden pontos a tábliban. Esetleg majd küldök egy frissebb képet, jó? Kóstolta már Dév a tápit?

Nóri: Hála az égnek, hogy tud enni ezt azt, ez tényleg nagyon jó jel. Pont azon filóztam hazafelé, hogy hogy tud enni, ha nyelni nem tud....Jobbulást neki!+++++++++

Linda: Hogy vagytok? Dátha?

Tündi: Tényleg, mi jött ki a "kirehasonlít" progival?

Móni: Nagyon klasszak a képek. :P Milyen csini voltál 28 hetesen! Az egy hetes és az egy éves a kedvencem. Rékámon is volt magzatmáz bőven, még jóval több, mint Lucuson. Nem volt idő felszívódni 38+4. re.

Judit: Szupi, hogy Marci meggyógyult!

Na magunkról is akartam írni, de jött valaki....
jaimee1

Judit,Erika..mindig más jön ki :D Van,hogy rám,van hogy apára és van,hogy mind2őnkre hasonlít :wink:

Nóri,jajj de jó,hogy jobban van anyukád! :) Igen lesz játszóház,megyünk is :)

Móni,szupik a képek!:) Olyan jó visszanézni,milyenek voltak és lettek! :)

Judit,akkor megint megkezdődik a bölcsi Marcinak :) Hát a fiú Zsombor a lány pedig Csenge/de ez még nem tuti :P /

Szilbee,köszi a táblit!:)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Köszönjük az érdeklődést, megvagyunk! Én már nem vagyok náthás, de kialvatlan és fejfájós igen :( eddig a náthától nem aludtam, most meg Réka sírt fel vagy ezerszer éjjel :cry: nincs még jól szegény, ha még holnap is lázas lesz, megnézetem a fülét.

Mongi, képek!
Kép Kép

Kép
pimelinda

Sziasztok!

Elin! Örülök hogy Anyukád jobban van.

Móni!Nagyon édes Luca a képeken.Hogy megnőtt. Olyan gyorsan telik az idő, legalábbis nekem, Ati is mindjárt 1 éves lesz .
Remélem a kontrollon minden rendben lesz.
Majd elindul szépen Luca. Atit jan vége óta vezetgetem, mostanában próbál néha kapaszkodás nélkül is megállni, de ezek csak másodpercek.
De nagyon nagyon várom hogy induljon ő is , Antóniának utána könnyebb lenne.

Judit!Hát igen az biztos, hogy ez a mostani helyzet nem kedvez nagyon az ingatlanpiacnak. De azért igy is egy két érdeklődő akad.Sajnos volt egy komolynak tünő vevőnk, akire majdnem 3 hónapot elfecséreltünk és utána vmi üzletet vett meg végül.

Kertesházat szertnénk mindenképpen a gyerekek miatt is, sokfelé nézelődünk.

Megyek, mára már túlteljesitettem.

Kép
Kép
mongi

Linda! Jaj de kis husi Réka baba, dögönyözni való.Látom lecseréltétek a kádat, de ez is jó.

Jobbulást Rékának.

Kép
Kép
mongi

Leti! A Nyúl út felé is nézelődtök, hogy a Vércse úti ovit nézted?
Sokan dicsérik amúgy. Szép az udvara is.

Linda! Szegény ti... :cry: Majd csak jön már a tavasz, az majd gyógyír lesz....
Bnőm lányával egyidős Rékád....ők is feszt náthásak mostanában :cry:

Erika? Még mindig ott van nálatok valaki? :lol:

No, menek, mert várnak.....almáspite 2 már éppen jó hőmérsékletű lehet :P

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri: Nehem...fel sem engedtem, vlami ügynök vót.

Linda: Jobbulást nektek!!!
jaimee1

Sziasztok!

Nóri: Nagyon örülök, hogy anyukád jobban van.

Mongi: A 36-ot töltötte most a férjem.

Tündi: Megkíméltem a levestől mert azt nem nagyon szereti és sárgarépa főzeléket kért egyébként. A meglepi pedig rizsfelfújt lett. Örült neki. De szerintem a legnagyobb ajándék neki a pocimban levő kislurkó. :) Tortát most nem rendeltem. :( Majd jövőre apja meg fia együtt ünnepel és akkor lesz torta. :D :D

Móni: Örülök, hogy újra van net nálatok és hallunk Rólatok. Luca nagyon tündéri. Zsoltinak nagyon tetszik a szeme. :)

Linda: Réka is nagyon édi. :)

Most megyek mert Zsolti akar egy kicsit ide ülni.

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?