Sziasztok!
Szilbee!
Dávidnak boldog névnapot kívánok!
Orosz doktornőhöz járunk a Mórára. ha jól emlékszem ti is, ugye?
Lizocska! Nagyon sajnálom kis Pistit a mütét miatt. Atinak is elég sokszor el vannak tünve a kis golyói , a gyerekorvos szokta neki a "helyükre " tenni őket. Félek is hogy mi lesz később, remélem lassan lent maradnak.
Akkor ha jól értem csak egy olyan szoba van ahol a szülő gyerek együtt lehet 24 órában.
Kriszti! Szerintem is nagyon csini vagy. Ne aggódj, plusz kilókat nem látok rajtad.
Judit! Én is azt hittem, hogy Antóniánál 3 éves korára lecseng a hiszti, de sajnos most vagyunk csak benne igazán. Nem tudom mikorra növi ki.
Mi is éppen a napokban nézegettük az arcfelismerő progit. Atira 50-50%-ot irt, Anta pedig 4%-kal jobban hasonlit az apjára mint rám.
Tegnap telón megkérdeztem a barihimlő oltást is, azt mondta a dokinénink, hogy mivel anta 18 hós korában kapta meg az oltást és azóta nem kapta el, igy ő nem gondolja hogy kellene neki még egy szuri.
De azért kérdezd meg te is. Ati viszont kettőt fog majd kapni.
Antát meg majd késöbb azért összehozom egy bárányhimlős gyerekkel hogy tényleg leteszteljem az oltásunkat
Erika! Sajnálom a kislányodat hogy ennyire nem jó neki valami miatt ez az ovi.
Én a Vércse úti ovi vezetőnőjével beszéltem eddig, nagyon szimpatikus volt telefonban, kár hogy egy kicsit eldugott helyen vannak.
A beszoktatás náluk teljesen gyerekre szabott, nem úgy mint más helyen vagy birja a gyerek a gyors tempót vagy nem.
Én most a belvárosi ovikat akarom majd megnézni, mert még sajnos nem tudni pontosan hogy hol fogunk lakni és ezeket könnyü elérni.
Vali, Elin! Hogy vannak a szüleitek? Nagyon remélem hogy már sokkal jobban.
Linda! Jobbulást nektek! Nagyon régen láttam már Rékát. Kérek szépen egy pár képecskét.
Na megyek szerintem lefekszek. Antónia Anyósomnál van, Ati nagy nehezen elaludt. Újabban ebéd után nem akar aludni, pedig nagyon fáradt,Antával hergelik egymást és hangosan röhögnek.
Majd próbálok jönni rendszeresebben, igaz szombat óta terveztem, hogy irok és most jutottam ide.
Este jönnek megnézni a lakásunkat, egész nap takaritottam.
Na eldugulok.