Új privát üzeneted érkezett!

STEFFI BOLDOG SZÜLINAPOT!!!
Kép
snooopy

Steffi Nagyon Boldog Születésnapot!!!!!!

Judy, Dorka: csak szeretném eloszlatni ezt a téves gondolatot, hogy ugyanannyi ideig megy ki a szervezetből a fogamzásgátló, mint ameddig használtuk. Azon fogamzásgátlók, melyek normál hormontartalmúak (azaz nem a szoptatás alatt ehető alacsony hormontartalmúak) is csak bevétel után 36 óráig védenek, mert ez egy tabletta, ami ugye lebomlik, majd a felesleg távozik belőlünk. Ezért van, ha elfelejtjük bevenni, akkor ha 36 óra eltelt már nem nyújt védelmet. Ha abbahagyjuk a fogamzásgátló tablettát, akkor akár már rögtön terhesnek lehet lenni, de ajánlani szokták a 3 hónap várakozást, mivel hormonokat szedtünk előtte és így nagyobb az esély az ikerterhességre, mivel esetleg erősebb vagy dupla petesejt képződik az első, második rendes vérzésnél. A Cerazette ami szoptatás alatt szedhető sokkal kevesebb hormont tartalmaz, mint az átlagos fogigátló, tény, hogy befolyásolhatja a vérzést, mint a többi is, valakinek kevesebb lesz, valaki vérezget tőle egy ideig, ami normál. Természetesen nem jön be mindenkinek, ha bármi olyan mellékhatás van, akkor abba kell hagyni. Szoptatást szerintem nem befolyásolja. Szopisztrájk minden Babónál van legalább egyszer (azaz egy ideig), Tündinél is volt, amúgy is mindig a bal cicimet szerette jobban, de túljutottunk rajta, nem hiszem, hogy a bogyó okozta volna. Bocs, csak ezt le akartam írni, mert nem jó, ha nem jó infók vannak egy gyógyszerről.
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Eni
Már nem emlékszem miket válaszoltam erre sok hülyeségre...Nem vagyok az a típus, aki csak úgy hagyja magát :P Asszem húgom pasiját mindez azért zavarja, mert ugye idén elveszi a húgomat, szal előbb, de inkább utóbb, nyilván terítékre kerül a gyerek téma, szal ő is érintett lesz egyszer. De ez meg az ő baja 8)

Egyetértek, kell a dícséret! Én is mindenért megdícsérem, ha valamit jól csinál, vagy próbálkozik. Azért viszont még sosem dícsértem meg, mert nem hisztizett kézmosás előtt vagy felöltözésnél....Ebben nem vagyok biztos, hogy szükséges vagy kell-e....de majd itt megvitatjuk és mindenki levonja a neki tetsző következtetést :wink:
Én valahogy úgy vagyok vele, hogy ha hiszti nélkül megúszunk egy általában hisztis szitut, akkor örülök, hogy simán ment, de emlegetni sem szívesen, nehogy eszébe jusson :? Tudjátok, csakazértis :roll: De nem bizti, hogy jól teszem...

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Steffi, nagyon-nagyon boldogságos születésnapot kívánok!

Heni

Kép

Kép
cancan

Steffikém!!!

Nagyon, nagyon Boldog születésnapot!!!

Legyen nagyon, nagyon szép napod!!!

Kép

ancsaboszi

Sziasztok Csajok!

Bocsánat, de holnap lesz végre Lara szülinapi és névnapi bulija.
Mindenki meggyógyult!!!

Csak a régi gépünkön maradt a sajtlevesem receptje. :oops:
Nagyjából emlékszem rá.
De hát azért megkérdezem.
Mert anno elég sokat raktam fel ide.
Kriszta??
Nem küldtem át?

Ha valakinek meg van, akkor átküldené nekem?
Nagyon köszönöm!!!

Puszika

Ancsa

ancsaboszi

Sziasztok!

Kriszta, jó utat, bár már nem olvasod, de pihizz sokat!!!!

Steffi, Isten éltessen sokáig!

Memme, apák....annyira igaz. Én most már napok óta fújom fel magam, kis pulyka-kakas, ma meg kiteljesedett, mert elősz9r múlt héten tudtuk meg, hogy a szerződése ellenére 3 helyett 4 éjjelre osztották be Petit a kórházban, erre ma kiderült, hogy a másik helyen is 3 helyett 5 alkalomra, mondjuk ebből "csak" 1 24 óra, de a többi éjjel mind hétköznap....szóval 9 ügyelet, ebből lesz olyan, hogy nem látom péntek reggeltő vasárnapig: no comment.
:evil: :cry:

Jázmin már 1hónapos hurráhurrá!!!
Csőbehúzás.... :oops: le sem esett emez összefüggésben, megyek keresem tovább az agysejtjeimet... :oops:

Maja: szép méretek a kishölgynek, Zsófi, ezek szerint jóllakatod a kisasszonyt! :wink:

Andim, kicsi lelked?Fiúk?
Gabi? Festés mikorra lesz kész? Enci?

Eni, Bridget Jones és az ő Brazília méretű popója...igen, én is rá voksolok. ÉS még mindig a rucik bűvületéből pötyögök, ezer csók és köszönet!

:wink: :lol:

Orsi, (Judy) igen Csepel jó ötlet, de ugye Orsi szülei és anyósomék is Bfokon laknak ráadásul sztem kb. 3 percre kocsival egymástól, szóval ezért él bennünk a Budafok őrület. :lol:
HA délután ott altatod Kolost, akkor előtte vagy utána kéne összefutni?

Rólunk: Szemét, rohadt vírust kaptunk ki én meg jól elkiabáltam a gyógyulást, mert volt két lázmentes, csak kicsit nyűgös napunk.
Hát éjjel 2 után sikerült nagyjából ordításmentes perceket kifogni, de utána is 20-40 percenként keltünk. Komolyan mindig azt hiszem, hogy carabb éjjelünk már nem lehet, de rákontráz az úrfi. Nem tudok vele mit kezdni ilyenkor, mert álmában ordít, ha felveszem, nyeklik-nyaklik, szóval fel sem ébred, de folyamatosan fel-fel sír.
Mára meg jó bedugult orr, hörgős köhögés és kb. 5x folyamatos delírium-alvás Levi részéről, persze most is sírásokkal megszakítva.....szóval sajna fogalmam sincs mi ez, de eléggé gáz dolog, meg sztem fáj is vmilyen, csak tudnám mi.
Unokatesója meg detto ugyanezen tünetek csak két napos késéssel.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

STEFFI! ISTEN ÉLTESSEN! PUSZI :) :) :)

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!

Steffikém Nagyon Boldog Szülinapot
És persze neked is Orsi Boldog szülinapot
Kép

valentina

Drága Steffi!
Nagyon boldog szülinapot!

Lányok nagyon köszönöm a köszöntéseket kedvesek vagytok, de Eni, Steffi nem is én vagyok itt már a legifjoncabb :D

Hú később jövök esküszöm......

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

BORSA-anya! Én csak így utólag, de puszi-puszi. Lányodnak is. :) :)

Hú, [b]Aproo
, hát az úgy nagyon kemény menet.Hát hogyne lennél kiakadva.

Zsófi, volt azért Melindának is hisztis időszaka, nem olyan formában, amilyeneket ti írtatok, de volt. Ez akkoriban ment, amikor nem aludta ki magát az iszogatás (cumisüveg) miatt és fáradt volt. Mert amint elhagytuk azt a fránya üveget, mintha elvágták volna. És rájövöget az, hogy érvényesíteni akarja az ő elképzeléseit, de ezt egyelőre nem kísérik nagy hisztik. És ha olyasmit kér, amit ő is meg tud csinálni, hogy pl. vigyem ki neki a Csacsit (a kedvenc játéka) a szobából, akkor nem teszem meg. Szóval, aha ugráltatni akar, akkor nem megyek bele. Szépen megértette, hogy este már nem kapcsoljuk be a zenét, mert "elfáradt" vagy hogy ne öntözgesse ki a vizet a kádból, hogy nekem is fel kell öltözni, hiába sietne kifelé, hogyne akarjon mindent magával hozni egybevásárlásra, egyebek, ő elég meggyőzhető, de mindig meg is kell magyaráznunk. Aztán ő kezdi el ugyanazt nekünk magyarázni.
Nem tudom, Eszterrel hogy bírunk majd.
Melindánál inkább most olyan formában jön ki a nem is tudom, talán szeparációs szorongás (végülis két és fél éves, lassan kezd neki leesni, hogy ő és én nem ugyanaz), a bújáson, extra ragaszkodáson kívül, hogy mostanában bántogatja Esztert. Persze ez abból is adódhat, hogy ő meg nagyon kis szemét ud lenni a maga módján, ő is húzza Melinda haját, beleront a játékába stb.
Meg hát az én rossz napjaim is lecsapódnak rajtuk.[/b]

Kép

Kép

Kép
memme

Steffi
Nagyon boldog szülinapot neked!

Alig tudok jönni, még visszaolvasni sem sikerült. Próbálok bekapcsolódni, de nem megy. :cry:

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Memme, hogy is volt ez a cumisüveg? Este csak azzal akart aludni, és nem tudott? Vagy mi volt?
Mert nálunk meg a cumi nehéz ügy, sztem egy csomószor azért sír fel éjjel, mert a REM fázisban érzékeli, hogy nincs a szájában, vagy amikor fordítja a fejét, kiesik és erre megébred.
Lehet, hogy egyszer annyira rossz passzba kerülök, hogy egyszerűen elveszem. :oops:
Lenne pár éjjelünk, ami rámegy, de gondolom, hamar elfelejtené...csak egyenlőre nincs szívem megtenni, főleg nem betegen.....megint megy föl a láza sajna. :cry: :?
Amúgy első menetben cumiellenes voltam, de ugye annyira sokat sírt és nem tudott elaludni (Mint ugye utólag kiderült marta az egész torkát a gyomorsav szegénynek) hogy ez volt az egyetlen megoldás...

Amúgy tényleg nem egyszerű, de legalább elég sok mindent megtapasztalok első körben, így talán talán lazábban megy majd a második kör, ha belekezdünk. És amikor bilibe lóg a kezem, nyugis, nézelődős, mosolygós babáról álmodom másodiknak, hogy tudjak lépést tartani az ifiúrral...:-)

Na, megyek megnyusszogatom a kis ördögfiókát.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

sziasztok,

Steffi,
Nagyon boldog szülinapot!!!
Igen-igen, már nekem is eszembe jutott, hogy itt laktok a szomszédban, de nagyon nem jött össze eddig ez a találkozó :oops: Játszóterezésben benne vagyok, kisasszony max hintázni tud még, azt is óvatosan, de levegőznie úgyis kell - azt meg ott is tud ;) Csak jöjjön már az a jó idő... :roll:

Dóri,
igazad van, ezért írtam, hogy nem biztos, hogy a bogyó tehet a szopisztrájkról. Ugyanannyi ideig ürül ki: a védőnő mondta, mikor kérdeztem, hogy ha valamilyen mellékhatás kijön (pl elutasítja Anna a cicit), akkor oké, hogy abbahagyom, de mikorra ürül ki a szervezetemből, hogy a mellékhatás is elmúljon. Abban persze igazad van, hogy teherbe esni már 1-2 nap múlva is sikerülhet...

Aproo, Orsi,
így már értem, csak annyiszor írtátok, hogy utáljátok a nullást, hogy nem értettem ez miért nem alternatíva ;) akkor hajrá!!! az elmúlt három napban 3x is sikerült dugó nélkül átjutnom a nullás Duna-hídján - van még remény ;)

Aproo,
későn vonult el a rokonság, nem fért már bele a posta... Hétfőn feladom, ha minden jól megy.

Dorka,
szerdán otthon vagy? Ha minden jól megy, akkor végre eljutok Óbudára :oops:

Bocs lányok, de az elmúlt napokban 26 részletben olvastam vissza, ennyi maradt meg :oops: most már majd igyekszem ám...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Zsó, ha álmában felsír Levi, elég fájdalmasan, és láthatóan fel sem kel... nos, nálunk ezt a fogak csinálták... pár hónapig. De én inkább lelövöm magam, csakhát annyira kísérteties a hasonlóság ilyen-olyan viselkedésformákban, hogy... :shock: :? Legyetek lázmentesek, nyugodtabbak! :roll: Nekem tényleg bridgetjones volt a becenevem - egy időben...

BENEHISZTI van. Ordít, mint aki megveszett, lassan egy órája, kisebb-nagyobb megszakításokkal. Mindez annyi miatt, hogy nem értette, Vuk elment aludni, mi mentünk fürdeni. Szóval egy óra kevés neki, hogy ezt megeméssze. Pedig ma 2x látta, mármint a Vukot. Áááááááá.
vbea

Cumisüveg:
Melinda olyan tíz hónapos körüli koráig szopizott, akkor már nagy volt a pocakom Eszterrel. Kezdett megváltozni a tejem, esténként már nem úgy szopizott, sőt egy idő után sehogy sem, tépkedte, látszott rajta, hogy nagyon frusztrált. Ekkor már kapott hozzátápit, nem is keveset (Melinda nagyon nagyevő volt), de én még akartam neki esti cicit adni. Plusz éjjel is kapott addig. Én azt gondolva, hogy így nem lesz neki olyan rossz elválni, adtam neki teát (cukor nélkül) cumisüvegben. Erre ő rá is kapott. Olyannyira, hogy nappal is mindig a keze ügyében volt, amikor már régen nem szopizott és annyit ivott, hogy sokszor óránként kellett tisztába tenni.
A nappali cumisüvegezést felváltottuk pohárral. Egy-két nap alatt ment. Este azzal aludt el, azt hittük, másképp nem is tudna. De már nagyon utáltuk az állandó tisztába tevést és hogy éjjel is pótolni kellett az üvegből a vizet. (csak az aljára engedtünk egy keveset). Szóval azt hittük, hogy nem lenne meg nélküle.
Egy napon - két éves körül volt - ráuntunk és nem adtunk neki éjjel sem, csak már pohárból. És onnantól kezdve nem is kel fel, csak ha valóban szomjas. (Azelőtt, mivel tudta, hogy ott az üveg, kérte is, sokszor óránként. De szó nélkül tudomásul vette, és végre kipihenve ébred azóta.
Kevés dolog van, amit igazán bánok, de ezt igen. Agyalni kezdtünk, ahelyett, hogy figyeltük volna és a szükségletei szerint adtunk/vagy nem adtunk volna neki, amit kell.
Eszter csak néhány hétig kapott cumisüvegből folyadékot (megcsappant a tejem egy időre, Cerazett, nem ittam-ettem eleget), de mivel Melindával együtt átálltunk pohárra, vele is.
A cumit sosem fogadták el, nem is igen próbáltam.(Melindával egyszer-kétszer, de hál Istennek öklendezett tőle. A cici volt a cumi. Akkor azt gondoltam, amikor a várandósság miatt jött az elválás, hogy kell valami pótszer. TÉVEDTEM, meg is szívtuk.
Eszter egyébként az ujját szervezte be, ő azzal él. Azt viszont tényleg nem tudom elvenni.

Kép

Kép

Kép
memme

Úristen. Beni! :roll: :roll:

Kép

Kép

Kép
memme

Kép Berke utazóhelye....
Kép tropicariumban Kép

Nagy a csend :lol:
Tegnap a Tropicariumban jártunk!Berkének teszettek a halak,de leginkább a rája :lol: :lol: Szereti nagyon a Némó mesét (elektromos cumi :lol: :lol: :lol: Tünde)és teljes extázisba került amikor meglátta pizsit. majd bementünk a játszóházba, az talán jobban tetszett neki.....szóval jól éreztük magunkat.....

Eni!
Berke is ugyanezt szokta nyomi...PONTOSAN :oops: Ilyet már többször is csinált különböző BORZASZTÓAN FONTOS dolgok miatt :lol: :lol: próbálkozatam több mindennnel, de van amikor semmi nem használ....múltkor lekiabáltam 2 mondatban nagyon határozottan amikor kezdett volna bele és abbahagyta......úgy tűnt, hogy nagyon mérges vagyok és sztem jobbnak láta nem belekezdeni.....(nem szeretek vele kiabálni :oops: :oops: de néha használ :oops: :oops: )

KépKépKépKép
vdorka3

Jó reggelt!

Nagyon köszönöm mindenkinek a köszöntést! Drágák vagytok csajok! :lol:
Nem volt nagy buli, Dorciék jöttek át este, 11ig bandáztunk, Martin reggel 7kor kelt nem aludt egész nap, 11kor letette a fejét és szó szerint kidőlt, hihetetlen kiscsávó.

Dorka!
Jajj, de szép család vagytok! Puszi mindenkinek főleg hasonmás Lettinek! :lol: Volt ott szopis hely? Lehet ma mi is elmegyünk, nincs kedvem itthon ülni, olyan jó idő ígérkezik...

Memme!
Nyáron Martinnak is pót dolog lett az ivászat, először almalét döntött magában, nagyon sokat, le se merem írni mennyit, aztán ősszel teázott, miután Myrtillt hazahoztuk rizstejes korszaka volt, éjjel is fel kellett kelnem hozzá is és melegíteni is kellett meg minden. Mi 1x esti fürdés után elmondtuk neki, hogy éjszaka nincs ivászat, vagy csak víz, Dorci is azt iszik. Bejött, azóta nem is ébred azért, mert szomjas. Érdekes dolgok ezek.

Eni!
Jajj ilyen hiszti nálunk is van, én ki tudok akadni, mikor látom, hogy elkezdi. Nálunk is ilyenen, hogy nem kék gatya kell, hanem fehér meg ilyesmi. Büdös kölök :lol: Köszönöm a szép ajit tegnap, tudod, gyönyörűséges! :wink: Mutattam Niminek is, ő is üzeni!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Dorka, Tropicarium? Itt voltatok egy köpésre.....szuper hely, szeretem.Cépek vagytok nagyon és jó Berke helye! Ettől a babakocsitól akarsz megválni?

Eni, már ideje is lenne, mert 5 hónapja kisebb megszakításokkal ömlik a nyála, napi 1 ruciváltás emiatt tutter.
De ez a 30-40 percenként kelés.....iszonyú, reggel 6ig én csinálom, utána kifekszem és Petié a műsortovábbítás...de holnaptól ugye dolgozik, így nem tudom mi lesz. :?
Igen, fel sem ébred rá, mert nincs nyitva a szeme és amikor elmentünk lázat mérni, látszott, hogy a fényre ébredezik lassan, de iszonyú sírással...szegény, nagyon sajnálom ilyenkor.
ÉS persze nappal meg üvölt kb. folyamatos jelleggel, mert totál kivan....mi is. :oops:
Pár hónap?
:shock: :oops:

Memme, akkor nálatok nagy mumus lett a cumisüveg. Most néztem csak meg, milyen nagyon kevés van Melinda és Eszter között. Jó bevállalósok vagytok!

:wink: :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Dorka!
Most néztem, tényleg tökjó Berke helye! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Jó reggelt!

Steffi!
Nagyon boldog szülinapot neked!

tegnap nem tudtam jönni, mert Nyíregyháza mellett voltunk rokonoknál. Mondanám, hogy majd talán ma :roll:

Dorka!
Berkusz :lol: :lol: :lol:

Reni!
férfi ismerősödet irányítsd hozzám! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: nem teszi zsebre amit kap tőlem! :twisted: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!
Dorka
szépek vagytok

AproZsó
hogy hogy vagyok??fáj a lelkem, mintha a szívemből kitéptek volna egy darabot......
próbálom elfoglalni magam, de nem sikerül.........
borzalmas ez az üresség
pénteken elintéztük a temetést is.....

Gabi
veled miújság??hogy álltok???

Megyek összepakolom a fiúkat, mennek Tatabányára legokiállításra, magányos leszek délután.....
aztán jövök

emano/Andi
KépKép
emano

Zsó!
Nem, amitől meg akartam válni, attól meg is váltam :lol: :lol: ahelyett vettük ezt...Nagyon praktikus..... :lol: :lol: Sikerült ernyőkocsit venned???Lehet, hogy eladom a perego ernyőmet is....Merre laktok????

Steffi!
Ne nézz hülyének, nem tudom , hogy van e szopis hely, mert én aközben ettem meg amíg sétáltunk. Én sajna itthon sem nagyon tudok leülni szopiztatni őt, folyamatosan menet közben eszik....így nem tudom, hogy van e, mindenesetre én csináltam magamnak...két rája közé :lol: :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Orsi, Steffi,
Nagyon Boldog Szülinapot kívánunk mi is Nektek!!
Vendég

Andi, mikor lesz a temetés?

Dorka, nagyon jó ez a babakocsis megoldás :)

Azt hiszem nálunk most az is segít sokat segít Melindáéknak is, hogy hétvégén megint elküldtem őket a nagyszülőkhöz. Ott van udvar, mind a kettővel külön-külön is tudnak foglalkozni (nagypapa, nagymama, dédi). És így nem az én fáradt "hagyjatok békén legalább egy percre" ábrázatomat nézik. Múltkor is nagyon vidáman tértek haza és olyan szép délutánunk volt, Apja is tudott egy kicsit szusszanni, a tervezett munkájával is végzett. Én meg írtam a szakdolit, de pihentem is.
És figyeltem KisKicsire. A napokban már többször bejelentkezett. Ugye, ahogy egyre kevesebb a hely, érezhetőbb is a "buborékolás". Amikor lefekszem és csend van és ráteszem a kezem a hasamra, oda is jön és jelzi, hogy vette az adást.
Ez minden alkalommal, minden gyerekemnél olyan, mintha most történne velem életemben először.
Egyébként is jó egy hete van, hogy úgy érzem, hogy megérkezett közénk. Hogy erősebben van jelen ez a kis lélek. Eddig várandós voltam vele, de egy ideje ez egy új anyaság. Ezt nem tudom jobban megfogalmazni, Melindáéknál is eljött mindig ez az érzés.

Kép

Kép

Kép
memme

Reni,
nekem ugyan nincs tapasztalatom, de szerintem jól teszed, ha nem dícséred meg azért, hogy nem csinált jelenetet. Talán így előbb utóbb felfogják, hogy ez a normális :D

Bocsánat, de most csak ez maradt meg, Bogi iszonyú akaratos kezd lenni :evil: :evil: nem tudom, hogy lehetne erről mihamarább leszoktatni, én egy kedves, vidám, határozott, de szelíd kiscsajt szeretnék :oops:
Most hoztunk haza pár új bútort, hát Bogi rosszul járt velük, mert ezek fából készült, nehéz darabok, mindig az ujjára tolja a fiókokat, aztán ottmarad, mint valami kis állat a csapdában és visít :twisted: De talán megtanulja, hogy a mi szobánkban ne turkáljon :oops:
Én még mindig betegen, de most nyugi van, anyu elvitte sétálni a hisztigépet.
Vendég

Mi is camponáztunk ( játszóház ) csak mi pénteken. Alig bírtam kiráncigálni a kölköket....... Itt volt tőlünk 10 percre egy csúcsszuper, csak bezárt - mert az épület (többi üzlet) kongott az ürességtől. A mammutban levőt meg annyira nem szeretem, Beni még kicsi hozzá és annyira sok nagy gyerek van ott és nagyon vadak, tiporják, lökik fel a kicsiket.
Dorka: beszarás :lol: Először észre sem vettem Berkét , csak amikor másodjára visszatekertem..... :lol: :lol: :lol: :lol: Menet közben szoptatni???? :shock: Aztaaaaaa.........

Andi: ((())) bárcsak segíthetnénk..... gyere, legalább írd ki itt magad!

Memme: KisKicsi :lol:

Mi most jöttünk meg barátnőmmel a Vadasparkból ( a 4 gyerekkel ) hááááát. Iszonyú nagy locs-pocs, derékig sarasak-vízesek én bakancsom is beázott, elengedett a varrásnál - ki is vágtam :twisted: Szóval kidöglöttünk, Benit csak most tettem le aludni - csak 1 órát hagyom, addig meg felrakom a lábam és olvasom a P.S. I love you-t.

Heni

Kép

Kép
cancan

Dorka, jajdehelyesek vagytok!!! Mi azért még nem Tropicariumban, de életünkben először tisztességesen sétálni Jankaszávával... ő kendőben, hangja nem volt, csukott szem, alvás. Benedek ellenben folyamatosan ölbe jött volna. Ezt kb két hónapja csinálja. :shock:

Steffike, Dorka, akkor nem vagyok egyedül Benehisztivel. Kisdisznó. Lefekvés előtt közvetlenül volt még egy felvonás...

Bori, hááááát, gatyafelkötés, azt tudod... :roll:

Melinda, anyaság. Bejelentkezés. Kívánok még nagyon sok ilyen gyönyörűséges, kettesben töltött pillanatot. Tedd csak el jó mélyre.

Zsó, tarts ki. Csak foszlányokban fogsz minderre emlékezni, higgy nekem! :wink: :D

Andi+++

Kép
vbea

Eni,
nagyon szépek vagytok, ez egy igazi címlapfotó! :D
Igen, kötöm a gatyámat.. :?

Berke kuckó :lol: :lol:

Heni,
mammutban hol van játszóház? :shock:
Vendég

Eni!
tényleg nagyon tuti a kép :lol:

Borsika!
:oops: jobbulást!

Dorka!
menet közben szoptatsz? :shock: :shock: :shock:

Aprooka!
végül te vettél Osanit-ot? ha nagyon visít, nekünk eddig bevált.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Bori: Mammut 2. 3. szint ( vagy 2. ) de inkább ugrálóvár. Nagyobbaknak. Bogi még kicsi hozzá. Az apróságoknak csak egy kis sarok van elkerítve, nem túl izgalmas. Még az állatkertit szeretem, csak ahhoz nekünk nagyon be kell menni a dugóba. Tényleg, lassacskán nem csinálunk ott egy talit???????

Eni: de helyesek vagytok!

Dorka: (én marha- csak előbb Berkuszra fókuszáltam ) Ti is!!!!!!!

Andi: mérjem akkor a kanapét? ( holnap tudom leghamarabb, mert irodában van )

AprooZsó: azért van néha némi segítséged? Tesód, nagyik, valaki? Hallgass Enire, tudom ez most sovány vígasz......

Olvasás nem nagyon jött össze :evil: Szandi addig nyaggatott míg elpakoltuk a téli dekorációt és kiszinesedtünk egy kis tavaszival. Már jobb a kedvem, itt még mindig van hó :x tűnhetne már el, süssön a nap. Holnap a függönyt is lecserélem a nappaliban, hajrá vidám színek! :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

bocsi...... :oops: természetesen nem így akartam...... :oops: :oops:

Heni

Kép

Kép
cancan

Bori
Hát én azt mondom, hogy azért le ne szoktasd róla! Vagyis, ha le tudod szoktatni, akkor valszeg elég brutál módszerekhez kell folyamodnod :roll: Hát igen. gatya felköt, ha már ilyen korán kezdi 8) Sajna a gyerekeink nem olyanok lesznek, amilyeneknek mi szeretnénk őket, ez nem kívánságműsor :wink:

HISZTI:
Ma 2x is mondtam neki, hogy milyen klasz srác, hogy szó nélkül jött, mikor kértem, hogy mostmár hazamegyünk vagy jöjjön be a folyosóról, mostmár elég a szaladgálásból, mert zajos, blablabla...Látszott, menniyre örül, hogy örülök :wink: Sőt, még nagy ölelést és puszit is kaptam a dícséretért :D

Dorka
Bazi jó Berke helye :lol: Én is simán szoptattam jövet-menet :D Na nem állandóan, de főzés közben, vagy ha csengettek, akkor fotelból fel és irány az ajtó :D
Van itt egy játszis csajszi, aki olyan nevet választott a fiának, ami nem anyakönyvezhető egyenlőre (Karaton-régi magyar név). Te már jártas vagy...Ilyenkor hol kell elindulni? Annyit tudok és mondtam, hogy az MTA-nál kell kuncsorogni az engedélyért....

Eni
Nagyon tecc ez a kép! Olyan jó hangulata van!!!!

Zsó
Eddig mivel próbálkoztatok? Úgy értem vmi komolyabb fájdalomcsillapítót próbáltatok? Szerncsére Iván jól vette ezt a fogzós dolgot, de olykor nálunk is nehéz volt. Én ilyenkor nyomtam estre neki egy adag Nurofen szirupot, de őszintén...nekünk féladag is elég volt. Nem mondom, h rendszeresen, de néha (én asszem összvissz 3x adtam). Tuti jobb mindenkinek, mint hulla fáradtnak lenni folyton. AZ ugye Levinek is valszeg rossz érzés...Ha már próbáltál ilyesmit, akkor nemtom. Van aki a Panadolra esküszik, mert nála nem használt a Nurofen....szal bármi lehet...

Memme
De jó neked! Kispipi elég kis lusti :( Vagyis tudom, nekem nincs annyi időm figyelni rá :roll: Bár eleinte Iván is csak nagyon ritkán heti 1-2x jelentett...Voltál már AFP-?

Jaaaj, Csajok! Tegnap megnéztük Zsoltival a Made in Hungáriát moziban. Én már láttam színházban, de akkor is! Annyira jó volt!!!! Úgy hallgattam volna ma Hungáriát, de rájöttem, hogy csak kazin van meg, magnónk meg már nincs :? :(
Perzse 2x is elbőgetm magam :D Hülye hormonok :lol: Pedig csak olyan romantikus volt a jelenet, semmi más :roll: :lol:

És egy cuki: Tegnap Iván pocaksimipuszi, mondom neki, "Tudod, Te is itt voltál Anyu pocijában!" Erre ő "Már kiszülettem!" :lol:

Este még jövök, most muszály tűzoltósat játszanom :D

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Hm... Borsi, ki ne szeretne szelíd de határozott gyereket...? :wink:

Kép

Kép

Kép
memme

Heni
ne mérd a kanapét, mert Bálintnak nem tetszik :cry: bocsi
majd a tavaszi asztalról is tegyél fel képet, mert a karácsonyi nagyon jó volt

Memme
március 20-án lesz a temetés

Eni
ma voltunk felétek, voltunk Ikeába, gondoltam rád

majd még jövök

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok,

Heni, campona-játszóház milyen? én is néztem, de nem tudom, h Kolosnak van-e ott játék? jól érezné-e magát vagy ez nagyobbaknak van?

Eni, jaj, olyan szépek vagytok! jól nézel ki a gyerkőcökkel.

Dorka, tényleg jól kitaláltátok berke helyét. Ti is jól néztek ki. nem is látszik, h szültél.

Renáta, megzabálom a fiad, a szövegei... :lol: úgy várom, h K is dumáljon. olyan átszellemülten tudja több percig nyomni a haladzsáit. :lol: közben még mutogat is hozzá, és ha nem figyelek addig izélget, míg nem hagyom befejezni. csak tudnám, h miről papol nekem?? :lol: :oops:

minket is megvisel vlmelyik fog, hőemelkedése van K-nak, elég nyűgös, mindig bújik, ha lerakom nyafog... nem akar enni. talán este adok neki vlmit, h aludni tudjon, mert az előző éjjelünk is szörnyű volt. volt, h óránként keltem hozzá. nyugtalanul aludt szegénykém!

Andi, nem tudod vlmivel elfoglalni magad, h máson járjon a gondolatod? tudom, h nehéz... meg mondani könnyű! sokat gondolok rátok.++++++++

film: mi a gettó milliomost néztük meg (nem mozi, Szabi letöltötte) és nagyon jó volt!!! megérdemelte azt a sok oscart.
snooopy

Orsi
próbálom elfoglalni magam, de.......
gettó milliomost majd én is meg szeretném nézni....

emano/Andi
KépKép
emano

Reni, kapott nurofent+homeos bogyókat tegnap de cart sem ért, ugyanúgy keltem hozzá óránként....annyira sajnálom, magából kikelve ordít ahogy leteszem és tömi a szájába a kezeit.
Ma kipróbáljuk a viburcol kúpot, hátha.....osanit, hát, adom....de nem látok hatást.

Heni, van segítség, ha nagyon nem bírom, átmegyek anyósékhoz, ott meg sokan foglalkoznak vele, talán egy fokkal jobb.
De ma nem tudtunk menni.
Sztem jövő héten megyek majd, de nem akarok sokat zavarogni.
Meg van egy ellenszer talán, ha jó sok progit csinálok, mert valahogy ha közösségbe kerül Levi, ha kisgyereket lát, aki akár pár évvel lehet nagyobb is, ha nyüzsi van körülötte, akkor álomgyerek a kis zsivány. Szóval próbálok minden napra vmit kitalálni, még a kocsi is itt van, mehetne a menet, de amikor tényleg óránként kelünk éjjel...na, szóval 3-4 óra éjjeli alvással nem mindig visz rá a lélek, hogy kocsiba üljek...
Akkor Ti sem voltatok messze tőlünk a játszóházban. Igen, oda mikortól érdemes menni? Hány éves kortól?
Állatkerti topiktali? Szuper ötlet, bár tény, hogy kicsit messze van, de belefér!
Tényleg a gyerkők mikortól értékelik az állatkertet?

Memme, én is kívánok Nektek sok ilyen meghitt pillanatot!!!

Enim, annyira szépek vagytok, és sugárzik a képről a kiegyensúlyozottság! Irigyellek picit. De persze csak jó értelemben. :lol:

Andi, igen, gyere sokszor és írogassál nekünk azért!

Gabi, Te se tűnj el kérlek, mesélj mi van Encivel?

Bori, kiegyensúlyozott, mosolygós, határozott, könnyen fogzó, keveset beteg, magában eljátszó gyerek.... :lol: :lol: :lol:
Hát nem mind ilyen? :wink:

Na jó lelövöm magam, agyamra ment a mai nap ordítás-mennyisége.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

...és igen, a gettómilliomost nézzétek meg. Mi még csak a felénél tartunk, ma fogjuk talán befejezni több részletben, de még így is lebilincselő.

Andi, megnézem van-e itthon dvd (remélem van) és akkor átírom. Csak akkor még válassz 2 filmet, hogy tele legyen a dvd.
Benjamin Button, Ausztrália, meg az az új diCaprio-Winslet film is megvan. Ezek az újabbak, de van vagy 60 film itthon....na? HA esetleg nem tudnátok gyorsabban megszerezni, szólj!
(Az Underworld3- nem ajánlom....legfeljebb párodnak, de a trilógiából ez a leggyengusabb)

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Halihóó... :lol:
Steffi, nagyon sok boldog születésnapot kívánunk mi is!!

bilizős-főleg belekakilós gyerkőknek meg hatalmas gratulaaaaaaaaaa!!!!

képek szuperek!! Berke "testvérkocsi" nagyon kúúúúl!!
Mirci meg nekem teljesen Nimi :wink:
Melinda-Eszter meg hasonlít is meg nem is, de gyönyörű mindkét csaj!!
Fürtöskék meg..............................................

Dóri,
mostmár azért gyakrabban adj füstjeleket, sokat gondolunk Rátok!!! Tünde meg menő csaj a napszemüben! :lol:

Kriszta, Neked jó pihenést!!!

Eni,
nagyon szépek vagytok, a kendő nagyon jól áll és Benci a képen olyan angyalinak tűnik.. :lol:

Andi,
sok erőt, +++++++++++++++++++++++++++++

Zsó,
remélem, azért záros időn belül rendeződik....!!!!!!!!!!!!!!!!

Steffi,
még hogy rajtad maradt... leordítom a haját...........!!!!!!!!!!!!!!!!

nekem luxusidőszakom volt (minimális takonykórral és hangmentességgel párosítva..): nagyiék jöttek, nagyi maradt is 10 napot.. Miklós rajta lógott, egész nap verselés, no jó, időnként JimJam is :lol:
én meg takarítás, főzés és legális pihenés.. :wink:

szerdán ráhoztam a frászt mindenkire, a kölök odabent átrendezte a berendezést és eltalált valamilyen ideget (vagy egy bélkacsot rossz helyre rakott...), befeszült a hasam, mozdulni sem tudtam.. pont feküdtem..
aztán nagyi hozott mgb6-ot és valszeg leszállt az idegről is a poronty, eltűnt a fájdalom elvágólag..
doki bácsi megnyugtatott (a kispapa megnyugodott tőle, én már nyugodt voltam...)
azóta is minden rendben :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Zsu, nekem is volt ilyen idegpályán-landolós-Jankám. 2x... Idegen is volt az érzés, mert büdösBenc ilyet nem csinált. Magneb6, ja, én is épp feküdtem akkor. Aztán elmúlt. :roll: Na, több ilyet ne. Viszont még több nagyit, és pihis napot neked! Amíg lehet... Beszélő Mica ezek szerint remekül. :wink:

Andi, legközelebb rámcsörögni, lehet, épp akkor voltunk lent (11.30-12.00). :idea: 5 perc is elég egy öleléshez és egy puszihoz, és esküszöm, nagyon jó tud az lenni. :D

Zsó, el nem hiszed, hányszor eszembe jut LeviLackód éjszakánként, meg nappal is... Viburcolt én is nyomtam, ideig-óráig használt, azaz énanyára volt némi placebo-hatással. Aztán vhogy mindig elromlott. Ue a panadollal, nurofennel. Anno gyerekdoki azt tanácsolta, próbáljuk mindezt felváltva használni. Írtam is egy hónapig, mikor, hányszor kel Benci, de sajna semmi összefüggést nem találtam. Jajdejóóóóóó, hogy képen kiegyensúlyozottnak látszom. Igyekszem nagyon. :D

Orsi, köszike. Akarnék én mééééég gyereket, de asszem, másik apát kell keresnem, mert jelenlegi nem vállal többet. :lol: Pedig nem is ő kel éjszaka sokszor... :?
vbea

Mármint viburcolt tettem egy időben Bencibe, de csak én éreztem úgy olykor, mintha hatása lenne... na ez lett volna az értelme.

Steffike, Niminek külön köszönet a dicséretért. :wink:
vbea

sziasztok,

Zsó,
nem irigyellek az éjszakáért... :( Remélem ma jobb lesz és tudtok aludni...

Bori,
Álomgyerek - ki ne szeretné? ;) Anna is most kezd akaratos lenni, és iszonyatosan sikít ha nem engedek valamit - pl kivenni apa kezéből a körömvágó ollót, mikor nem néz oda... :roll:

Állatkerti tali részemről is mehet ;) :D Bár lehet hogy a kisasszony végigordítja, mostanság minden baja van babakocsiban és autósülésben is - nem tud benne négykézlábazni és ez komolyan zavarja :roll: :?

Renáta,
van egy dupla Fenyő-válogatásom, abból az egyik cdn csupa Hungária van ha jól emlékszem, és a másodikon vannak a későbbi slágerek (azok is jók ;) ) Átmásoljam? Remélem megtalálom, nem úgy mint a Wham-et a múlt héten :oops:

Dorka,
csinik vagytok :D Berkehely is szuper ;)

Eni,
ti is nagyon csinik vagytok!!! :D

No ennyi voltam, menek aludni, mert igen rossz ütemben ébresztgetett a lánykám hajnalban, egész nap olyan voltam mint akit fejbecsaptak :?

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

AproZsó
Steffi kiírja,de érdekelnek a filmet
tudsz listát küldeni?? :oops:
Benjamin Button, Ausztrália-ez tuti szeretném :oops:
küldöd dvd-t!!!

Eni
kettő, fél3 felé voltunk arra

LÁnyok
Hannáról nem tudtok valamit???
meg Linocs??és a többiek????

emano/Andi
KépKép
emano

Andi, továbbra is ((((((((( ))))))))))

Zsu,
idegpályán landolás :shock: Na több ilyet tényleg ne... De legális pihenést minél többet ;) :D

Bocs lányok, de kedvet kaptam, pakolok fel két mait a kisbüdösről, remélem nem gond... :oops:
Kép hajnalban
Kép huncutka

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Egy csomót írtam és 1xcsak kivágott :twisted: :twisted: :twisted: Szal most több részletben küldöm :P

Zsó
Jajjaj, sajnálom....Próbálj több féle szirupot, hátha. Bár Eni írta, hogy ő nem vett észre nagy különbséget :( De barátnőm lánya pl. a Nurofenre röhög a Panadol viszont hat. Ki tudja...Persze elmúlik majd ez is, csak ilyenkor ez asszem senkinek nem vígasz :? A homeós cuccok, mint pl. a chamomilla vagy a viburcol, ezek elég gyengusz cuccok. Ha a gysz nem segít, akkor ettől se várj csodát. Az osanitról semmit nem tudok....

Judy
Jaaaaaj, de jó lenne!!! Lécíííííííííííííí írd át nekem!!! Írj címet és küldök lemezt! Nem akarok olyan hülyén járni, mint tavaly. ANdi írt nekem lemez, elküldte, én hülye meg kidobtam a borítékot, amin a cím volt, így nem tudtam cserét küldeni :oops: Persze kérdeztem, hogy akkor hova küldjem, de asszem Andinak akkor fontosabb gondjai is voltak :( Szóval BOCS ANDI!

Folyt.köv

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Andi

Jó kérdés, hogy mit értenek ebből az egészből a gyerekek...valamennyit biztos.
Anyu cicája novemberben halt meg. Mikor átmentünk Anyuhoz Iván azonnal Kereste. Mondtam, hogy Kathy cica elment a csillagok közé, mert öreg volt és nagyon beteg. Aztán hazafelé mutogatta az égen, hogy ott van a cica a csillagok között, de majd meggyógyul. Mondtam, hogy ő már nem fog meggyógyulni és onnan senki nem jöhet vissza. Ez az élet rendje. AZtán egy hónapja kb. zenét hallgattam. Véletlenül a listára keveredett egy szám, amit a Nagyi temetése óta nem hallgattam (1x koncerten, kicsit bele is haltam). SZóval ebédeltünk én meg elsírtam magam.
Iván: Anyu miért sír?
Én: Mert az én Nagyim már nem lehet itt, ő is elment a csillagok közé, mint a Kathy cica.
Iván: Anyuci ne szomorú! Felmegyek csillagok közé visszahozom Anyuci Nagyiját!
Én: De azt sajnos nem lehet! Tudod, onnan senki nem jöhet vissza.
Ezután ráült a repülőszőnyegre (ez egy ex fürdőszobai szőnyeg, amit a macskánk miatt likvidáltunk a helyéről...azt hitte neki tettük oda takarónak :? ) és közölte, hogy majd a varázsszőnyeggel felrepül és visszahozza a Nagyimat és a Kathy cicát is :) Olyan édes volt, hogy mégjobban bőgtem :shock: Szóval valahogy ennyire értik-nem értik ezt az egészet....

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Állatkerti tali? Olyan jól hangzik! Bár ha abból indulok ki, hogy az Iván korabeli önjárók is jönnek, akkor sztem nem sokáig maradhat együtt a csapat :) Mert egyiket a majom érdekli, másikat a halak, harmadik a kecskéket nyúzná a simogatóban, stb....Vagy a játszóházra gondoltok? Mintha azt is olvastam volna....ott viszont a pirinyók nem tudnak mit kezdeni....
De lehet, hogy csak én nyavalygok ám ennyit ezen :oops: :D

Barátnőm hívta fel a figyelmem erre:

"Kedves Többgyerekesek!
Ez egy érdeklődő levél, hogy vajon a múltkori csoporton részt vettek közül, illetve akik lemaradtak, azok közül hanyatokat érdekelne ismér egy Testvérek c. csoport ( http://www.szules.hu/index.php?id=1904&cid=23813 ) a Napvilág Születésházban?
Minden jót,
Gulyás Kinga"

És egy kis cukorság a mai napról :roll:
Délelőtt sétáltunk, motoroztunk. Van egy kis par szerű sétáló, a végén kis puklik, az autók ellen. Nagymama jön a park felől az 5 éves lányzóval, aki rollerezik és a 3 éves fiúval, aki motorozik. Gyerekek, mint őrült száguldanak, már nagyon közel a puklikhoz. Nagyi egy szót nem szól, épp a cigijét gyújtogatja. A két gyerek meg ezerrel ki az úttestre :shock: Pont jött egy autó, de szerencsére parkolni készült egy szintén játszóteres anyuka. Nem történ semmi baj! DE! Nagymama elkúrjantotta magát, mikor a gyerekek átértek az úttesten: A k..va anyádat, te idióta kölyök!!! :shock: Visszhangzott az egész környék! Csak pislogtam. Autós anyuka kiszállt és kiselőadást tartott a nagyinak, hogy talán ha jobban figyelne a kölkökre! Mert csak az volt a szerencse, hogy parkolni készült, mert még ha a megengedett 30-as tempóval is megy át a 2 gyereken.... :shock:
Na milyen?

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Sziasztok!

Köszi a válaszokat hiszti-dicséret ügyben. Én azt szoktam csinálni Lénával, hogy ha túl van a hisztin, akkor higgadtan megbeszéljük, hogy mi volt a baja, mit szeretett volna, hogy ezt rendesen is elmondhatná, és miért nem történhetett éppen meg. Szerintem segít neki. És pont amiatt, hogy így végigbeszéljük, emelem ki, ha nincs hiszti, hogy büszke voltam rá, mert úgy viselkedett, ahogy megbeszéltük.
De nála nem 1-1 fix dolog váltja ki, hanem teljesen kiszámíthatatlan. És tényleg leginkább akkor, ha már fáradt. Vagy éhes. Csak sajnos ők még (vagy csak Léna ilyen?) egyik pillanatról a másikra fáradnak nagyon el. Nehéz időben elindulni hazafelé...
De majdcsak túlleszünk rajta.

Steffi! Kicsit elkésve, de nagyon boldog szülinapot!!!!

Eni! Nagyon szépek vagytok!

Memme, de jó, hogy már bejelentkezett Kiskicsi!

Judy! Anna nagyon kis huncut!

Andi! Millió ölelés nektek!!!

Heni! Elhiszem, hogy sár volt a vadasparkban, nálunk itt a park is egy nagy dagonya, akkor mi lehetett ott!

Dorka! Nagyon jó helye van Berkének! És jó kis strapabíró kocsi lehet, ha elbírja! :lol:

Zsu! Remélem többet nem ijesztget Micatesó! Jó, hogy tudtál pihenni!

Állatkertezésben mi mi is benne vagyunk, szerintem a nagyokat, önjárókat nagyjából tudjuk terelgetni, a picik meg úgyis kendőben-babakocsiban, nem? De mehtünk bentre is, vagy zárt játszótérre. De találkozzunk!!!! Itt a tavasz!

Ja, Steffi, még neked akartam, hogy Maja, sőt Léna is 6,5 kiló volt 4 hósan, akkor ők is kövérek lennének??? Na ne! Ne hagyd magad! :lol:

Na, megyek aludni!

Jóéjt, és szép hetet!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?