Bori
Hát én azt mondom, hogy azért le ne szoktasd róla! Vagyis, ha le tudod szoktatni, akkor valszeg elég brutál módszerekhez kell folyamodnod
Hát igen. gatya felköt, ha már ilyen korán kezdi
Sajna a gyerekeink nem olyanok lesznek, amilyeneknek mi szeretnénk őket, ez nem kívánságműsor
HISZTI:
Ma 2x is mondtam neki, hogy milyen klasz srác, hogy szó nélkül jött, mikor kértem, hogy mostmár hazamegyünk vagy jöjjön be a folyosóról, mostmár elég a szaladgálásból, mert zajos, blablabla...Látszott, menniyre örül, hogy örülök
Sőt, még nagy ölelést és puszit is kaptam a dícséretért
Dorka
Bazi jó Berke helye
Én is simán szoptattam jövet-menet
Na nem állandóan, de főzés közben, vagy ha csengettek, akkor fotelból fel és irány az ajtó
Van itt egy játszis csajszi, aki olyan nevet választott a fiának, ami nem anyakönyvezhető egyenlőre (Karaton-régi magyar név). Te már jártas vagy...Ilyenkor hol kell elindulni? Annyit tudok és mondtam, hogy az MTA-nál kell kuncsorogni az engedélyért....
Eni
Nagyon tecc ez a kép! Olyan jó hangulata van!!!!
Zsó
Eddig mivel próbálkoztatok? Úgy értem vmi komolyabb fájdalomcsillapítót próbáltatok? Szerncsére Iván jól vette ezt a fogzós dolgot, de olykor nálunk is nehéz volt. Én ilyenkor nyomtam estre neki egy adag Nurofen szirupot, de őszintén...nekünk féladag is elég volt. Nem mondom, h rendszeresen, de néha (én asszem összvissz 3x adtam). Tuti jobb mindenkinek, mint hulla fáradtnak lenni folyton. AZ ugye Levinek is valszeg rossz érzés...Ha már próbáltál ilyesmit, akkor nemtom. Van aki a Panadolra esküszik, mert nála nem használt a Nurofen....szal bármi lehet...
Memme
De jó neked! Kispipi elég kis lusti
Vagyis tudom, nekem nincs annyi időm figyelni rá
Bár eleinte Iván is csak nagyon ritkán heti 1-2x jelentett...Voltál már AFP-?
Jaaaj, Csajok! Tegnap megnéztük Zsoltival a Made in Hungáriát moziban. Én már láttam színházban, de akkor is! Annyira jó volt!!!! Úgy hallgattam volna ma Hungáriát, de rájöttem, hogy csak kazin van meg, magnónk meg már nincs
Perzse 2x is elbőgetm magam
Hülye hormonok
Pedig csak olyan romantikus volt a jelenet, semmi más
És egy cuki: Tegnap Iván pocaksimipuszi, mondom neki, "Tudod, Te is itt voltál Anyu pocijában!" Erre ő "Már kiszülettem!"
Este még jövök, most muszály tűzoltósat játszanom