Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tunde,
nagyon jo volt a szules torteneted, mostmar kivancsi vagyok az enyemre. Kép

Rita, Lena,
meg a drukk!!!!

Bogi,
nagyon szep Lili.

Envelem minden rendben van, bar este fajt oldalt lent a hasam, ami atsugarzott a jobb combomba. Ezt tussolassal, jarkalassal, fekvessel el tudtam csititani, de elalvas elott 2x fajt a hasam, mintha meglenne, bar ilyet meg nem ereztem. Nem volt eros, ki lehetett birni. Aztan semmi, hajnalban par kemenyedesre keltem.

Eszty 39+1
eszty

Sziasztok! Kép

Tegnap voltam először ctg-n, doki szerint minden rendben.Éreztem közben pár keményedést, és mozgást is. Uh-on is voltunk. Megint jó nagy értékeket mértek.
BPD: 95mm, AC: 355mm, FL: 76mm, HC: 332mm, OFD: 115mm, súlybecslés: 3702g.
Lepény G/I-II. Ez mit jelent, tudjátok? Elfelejtettem megkérdezni a dokimat.
Dokim kérdezte, hogy van-e panasz, mondtam, hogy nem panaszkodom, inkább már mennék szülni Kép Mondta, hogy várjunk még legalább egy hetet...A végén még túlhordom, annyira készülödöm Kép
Az éjjel megint volt másfél-2 óra amikor csak forgolodtam, és nem tudtam aludni, hol fáztam, hol melegem volt, de nem fájt a hasam. Pedig az utóbbi napokban kezdtem elég jól aludni. Reggel viszont ahogy felkeltem, elkezdett görcsölni a hasam egy kis ideig. Azóta semmi.

Kata Kép
Holnap van az apukám szülinapja, nem mehetnénk, ha már nem mentünk a párod szülinapján? Kép

Gabi Kép
Örvendek, hogy normalizálódik a vérnyomásod. Kitartás, biztos nem lesz könnyű az elején 3 gyerkőccel egyedül...Norbi nem féltékeny Rékára?

Leone Kép
Jó, hogy rendben ment minden Angliában, és hogy hazaértél. A súlyod miatt egy percig se aggódj, én már 20kg körül járok, igaz, most már nagyon vizesedem is. Nem érdekel, fő, hogy a gyerek jól legyen, és majd leadom, ha eljön az ideje. És folyadékot sem szabad megvonni magadtól. Tudom, hogy Karmennek anno másfél litert javasoltak. Én nem is tudnék kevesebbet inni, de akkor rákérdeztem dokikra, védőnőre, és mindenki azt mondta, hogy annyit amennyi jólesik.
Bízzál benne, hogy megfordul a babátok, beszélj vele! Még az utolsó napon is megteheti. Kép

Tünde Kép
Megható volt nagyon a szüléstörténeted. És Tomi már kész nagyfiú Kép Aranyos a képeken Kép

Móki Kép
Andris is olyan aranyos a képeken! Kép Remélem, nemsokára én is mutogathatom a fiamat Kép

Brigi, Mariann Kép
Nagyon tetszenek a pocis képek Kép
Brigi, ráismertem a komódra Kép Klassz a babasarok Kép
Mariann, vidám a babaszoba, odaköltözöl Te is az elején?

FKata Kép
Édes Lili a szőkeségével Kép

Bogi Kép
Tiszta apja a babucitok Kép

Eszty Kép
A finisbe jutottál Te is Kép Már Neked is drukkolok! Kép

Rita, Léna megy a drukk ezerrel! Kép

Üdv,
Pumukli
37+6
pumukli

Pumukli,
ennekem a dokim a 36. heten mondta, hogy jo lenne ha kihuznank a 37. hetig. Hat, annyira kihuztuk, hogy itt vagyok a 39. hetben es varjuk a nagy esemenyt. Lehet hogy Te is igy leszel es a vegen meg inditani fognak nekunk. KépKép

Brigi,
akartam mar mondani, irigykedem, mert neked nagyobb a hasad, mint nekem! Kép
Ja, mikor is van popsitorlo kendo akcio a Tescoban? Ma vagy holnap?

Kerdes! Egyebkent lassan olyan leszek mint egy 120 eves, elfelejtek dolgokat, csak neha ugrik be! Kép Szeretnek olyan dobozt, amiben majd a popsitorlot tudjuk beletenni. Szerintetek kulon lehet kapni, vagy csak popsitorlovel egyutt?

Eszty
eszty

Móki! Andis nagyon szép baba, gratulálok!

Kitty! Holnap lesz a szuri, azt mondják ettöl még nem lesz lázas. De ö kap agyhártyagyull. elleni szurit is holnap.

Bogi! Lili is nagyon szép!!

Tünde! Nekem mindig beöntés volt mütétek elött, most viszont kimondottan örültem ennek, mert császár után jo volt hogy pár napig nem volt gondom. Amugy nem fájdalmas a beöntés csak kicsit kellemetlen.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok Lányok és Babák!!!!Kép

Először gyorsan írok (most alszik a drága), utána visszaolvasom az elmúlt hetet.

Nagyon-nagyon köszönjük az értünk való drukkokat és aggódást, valamint a gartuláló sorokat!Kép

Peti fiam március 23-án 15:23-kor hatalmas ordítással a világra robbant! Ez szó szerint érthető, ugyanis cca. 13 perc alatt, 4 "tolásból" kint voltKép Maga a vajúdás könnyű volt, a bő két újjnyinál történt burokrepesztés után (ez kb. 10-kor történt) jöttek a fájások, 5-4-3 perces időközökkel, de ezekkel még vígan kajáltam, újságot olvastunk, stb. A kellemetlenebb rész 3 újjnyi tágulásnál érkezett, ekkor 14:00 óra volt, s beültem a szép nagy sarokkádba egy kis forró fürdőbe. Ez enyhítette a hátfájást, kicsit ellazított. 15:00 kor már folyamatosak voltak a tolófájások, doktor úr megvizsgált 15:15-kor, s azt mondta: Szilvia, szülünk, 4-re meglesz a baba!Kép Ám Őfelsége úgy gndolta, kicsit siet a világrajövetellel: 15:28-kor már a hasamon ordított! Ez összesen 4 "tolás" után történtKép A gátvédelem majdnem sikeres volt: a belső lágy részek egyáltalán nem sérültek, a gáton - kívül - kellett vágni kb. 1,5 cm-t, igy csak 3 pici varrat diszitKép

A kórházi tartózkodás sajnos kellemetlen élmny volt, a babát már csütörtök reggel elvitték a csecsemőintenzívre, mert nagyon besárgult. Igy 3 óránként jártam fel szoptatni - akr egy holdkóros, reggel 7-től éjjel 1-ig. Ez nagyon megviseltKép Szegénykém feküdt a kékfény alatt, fejéből lógott ki az infúzió. Szerencsére a kezelésre jól reagált, igy 1 nap késéssel ugyan, de vasárnap du. hazajöhettünk. És ezzel beindult az itthoni "robot"Kép Viszonylag nyugis baba, bár sajnos hasfájós: szereti, ha ringatják a fenekét. 2-3 óránta igényli a szopit, 40-70 gr közötti mennyiséget vesz magához (Lányok, ugye ez elegendő Neki??). Éjszakát még nem alussza végig. Remélhetőleg ez is kialakul pár héten belül.

Képek az albumban, és most pótolom hiányosságomat: olvaslak Benneteket. Rita és Léna egyben van még???Kép

Puszi Mindenkinek!!!

Szilvus és az 1 hetes Péter
szilvus

szilvus

Szilvus!

Örülök,hogy jelentkeztél,már nagyon várunk. Elfelejtetted megírni Peti paramétereit. Klassz,hogy viszonylag könnyű szülésed volt.
Megnéztem gyorsan a fotókat, nagyon szép kisbaba. Olyan aranyosan pihizik a válladon evés után.

Gyere ahogy tudsz.

Kitty
kitty123

Sziasztok!

Megérkezett Rita kisbabája!12.05-kor,4450 grammal,59 cm-rel!!!Baba is ,mama is jól vannak,bővebben majd biztos Rita ír!
Hát nem nagyszerű????
Barack
barack

Sziasztok!

FKata, csuda helyes lili. Mindig nevet? Csak olyan képet létni rólaKép

Bogi, a ti Lilitek is sokat fejlődött! Olyan jó nézni hogy milyen gyorsan nőnek! Nagyon szép kislányotok van!

Szilvus, nagyon hamar meglett Peti, már nagyon szeretett volna talizni a szüleivel! Nagyon formás baba!

Tünde, gyönyörű szemei vannak a csemetének! Hány női szívet fog összetörni!Kép

Brigi, nagyon szép pocid van! A babasarkot nagyon otthonosra rendeztétek. Hamarosan belakja valakiKépOlyan izgi, nem???Kép Reméljük mihamarabb személyesen is láthatod Andrist. nyélbe kéne ütni a vizitet, mert a végén Te is lemaradsz a gátkenegetésrőlKép Kép Kép

Köszönöm a dicséreteket Andris nevében isKép Valóban nagyon nyugis baba, ha nem alszik, vagy eszik ( ez sokszor egybemosódik, imád bealudni szopi közbenKép ) akkor nézelődik, ismerkedik a világgal. Sajnos hasfájós, egyedül csak akkor sír. Mint kiderítettük- pár napi kísérlet után, a laktoherb tea nem jön be se nekem, se neki, angyalomnak. Tejcsi ugyan van tőle, de hasmenés isKép A babó meg duplán szenvedett. A legújabb próbálkozásunk- ami úgy tűnik(ha nem is 100, de 80%-os), a mecsek bébitea. Minden szopi előtt 4-5 kiskanál, néha még ébrenlét alatt is. Reméljük teljesen beválik.
Végre 50-60-akat szopizik. Nem aggódom, mert a kiírt dátum még csak most péntek lenne, és lassan, de biztosan utoléri magát evésügyileg. Lassan jó rá az 56-os rugiKép Kép

Szaladok, mert manóka felébredt.

Puszi,

Móki
móki

Sziasztok,

RitaKép
Gratulálok Julcsihoz! Szép nagy baba, jól megnövesztetted odabent! Kép Minden jót nektek!!! És köszi az értesítő sms-t, éppen most jött meg.

SzilvusKép
Az az evés utáni pihizős kép nagyon jó! Jól mutattok együtt! Kép

Majd este még jövök és írok.

Mariann
tmarianna

Rita!

Nagyon nagy gratula! Épp éjjel álmodtam veletek! Már azt hittem nem jött be az álmom! Fantasztikusan örülök!

Puszi!

Móki
móki

Rita,
nagy-nagy gratula a hatalmas kiscsajhoz. Sok tejcsit kivanok es elmenybeszamolot varok! Kép

Szilvus,
nagyon szepek vagytok egyutt es tenyleg nagyon rovid szulesed volt.

Huh, mar csak Lena van elottem, de szerintem nem sokaig. Aztan en es Szamoa kovetkezunk, es igy tovabb. Nagyon jo!!!!! KépKépKép

Eszty
eszty

Sziasztok!

Most csak a friss táblázatot teszem fel, mert az itthoni tennivalók miatt nem nagyon van időm.
Este majd jövök.

Puszi mindenkinek!
Humi

Kép
Kép
humi

Rita!

Gratulálunk, és köszi az SMS-t!

Pumi!
A lepény érettségét jelzi az a I-II. Neked kitűnő állapotban van a lepényed.
Nekem III. fokban volt már érett jóval a szülés előtt is, ezért alakulhatott úgy, hogy leválóban volt a lepény, és elégtelenül működött. Akinek csak az utolsó pár hétben III. fokú az érettség, az még nagyon jó, de az I-II, az kimondottan szuper. Úgyhogy nyugi!

Már ha ennyi tavaszi baba megjött, a tavasz is követhetné őket Kép Sajnos nagyon kullog csak a sor végén Kép

Puszi mindenkinek: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok!

Rita gratulálok Julcsihoz, ő is szép nagy baba. Várom a szüléstörténetet. Sok tejcsit kivánok.

Szilvus a 50-70 g az tökéletes, és nem baj ha 2-3 óránként eszik, sőt mivel sárga volt így még jó is a sűrű evés, minél hamarabb lemegy róla legalább.

Móki nekem is Mecsek tea van itthon, azt mondta a védőnő hogy az nagyon jó. Meg még az infakolt is nagyon ajánlotta.

Mi tegnap kint voltunk egy kicsit sétálni, ma nem mert amikor ki akartunk menni akkor esett az esőKép
Egyébként a laktoherb tea az első két hétben amig a szervezet hozzá nem szokik addig hasmenést okoz, nekemis volt tőle.

Na megyek is

Sziasztok
Gabi

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok!
Szilvus!KépÚgy látom még a szülésünk is hasonlóan alakult, csak Lilike még jobban sietett.(9.20-kor burokrepesztés, 3 kitolás és 13.30-ra meg is lett)Gyönyörű babóca!Gondoltam, hogy egyforma lesz a súlyukKép
Rita!Gratulálok!Én is pontosan 4450g-mal és 59 cm-rel születtemKép
Móki!Lilikém 70-100g-okat szopik átlagosan.Jó étvágyú gyerkőc.Kipróbáljuk ezt a teát, hátha bejön.Nagyon tud szenvedni a cicuskám.
Léna hajrá!Persze a többieknek is drukk!
Szép estét mindenkinek!
F Kata+ a 12 napos Lili
filep_katalin

Gabi!Grat. a jó vérnyomáshoz!
filep_katalin

Sziasztok! Kép

Ritáéknak hatalmas gratula Julihoz! Kép Nagylány lett odabenn! Kép Sok tejet kívánok! Kép

Szilvus Kép
Édesek vagytok Péterrel Kép Klassz kissrác Kép Mégegyszer gratulálok Nektek! Kép

Bogi Kép
Köszi az infot a lepényről...
De ez úgye nem jelenti azt, hogy még sokáig maradunk 2in1-ben? Kép

Lénának megy a drukk! Kép
Huhh, már csak négyen vagytok előttem Kép

Reggel jövök.
Jó éjszakát!
Pumi
pumukli

Sziasztok!

Rita,
ezúton is nagy gratula nektek! Én is köszönöm az sms-t! Várom nagyon a beszámolót!

Pumukli,
mehetünk holnap! Kép pont ma este pakoltam be a cuccokat, készen állok! Még gyorsan a hajamat is befestettem Kép Pár napja a keményedések már fájásokkal járnak és a külvilág szerint, mintha a pocak lentebb lenne.. Hát majd meglátjuk!
Ja, van fent egy pocakos képem a profilomban.

LÉnánál még semmi. Megy neki a drukk, hogy most már történjen végre valami!

A babócák nagyon édesek, már úgy irígykedem!!

Mariann, te hogy vagy? nem érzel még semmit? lassan itt a mi időnk.
Jó éjt mindenkinek!

Pusza, Kata
katca

Sziasztok,

KataKép
A hasam gyakran keményedik, de nem az egész egyszerre, hanem egyszer jobb oldalt, aztán meg lent stb. Néha ici-picit fájogat is, mintha megjönne. De ez nekem inkább csak olyan tompán fáj. Menstruációnál is max. csak ez fordult elő. Én is a holnapi napot szemeltem ki. Én is, a kispapa is és az apukám is hónap utolsó napján születtünk (május, szeptember, július). Anyukámnak is majdnem sikerült, ő 29-én (december). De igazándiból nem túl valószínű, hogy össze fog jönni. Ma voltam dokinál is, méhszáj zárt.
Csak húsvétkor ne szülessen, mert a szülésznőm nem lesz 3 napig. Április 7-8 is ideális lenne. Szülésznő még van, locsolókat is megúszhatom Kép
Azért te is szépen megnövesztetted már a pocakodatKép.

PumukliKép
Igen, úgy gondoltam az elején odaköltözöm a babaszobába. A hálószoba ugyanis nem a gyerekszoba mellett van, és így az elején nyugodtabb leszek, ha jobban hallom, meg legalább nem kell félkómásan botorkálnom a lakásba. Nem mintha a hálóban zavarnánk valakit Kép,, ha a babó ott aludna, de az jobb, ha a saját helyét szokja meg.

BrigiKép
Pelenkázó remélhetőleg ezen a héten elkészül. Ma vittük át Vörösvárra az asztaloshoz, hogy átbarkácsolja, amit elrontott. Remélem sikerül neki. A szekrény érdekes történet. A szobát én zöldnek szerettem volna, az is lett, aztán kaptuk használtan ezt a zöld bútort. De végül tényleg nem mutat olyan rosszul.

Ma voltam a C&A-ban, természetesen vettem Nádjának egy tündéri napozót, rózsaszínt. Aztán csorgattam a nyálam, mert most hozhattak új árut, és úgy vettem volna magamnak is valamit, dehát nem merek. Ki tudja mi lesz majd jó nyáron?

Már szült anyukákKép
Én a szüléstől nem is igazán félek, de a gyermekágyas időszak olyan rettenetesen hangzik. Nagyon rémes az a kb. 2-3 hét, vagy ki lehet bírni?

Mariann
tmarianna

Sziasztok Lányok!

Rita!
Még egyszer nagyon-nagyon gratulálok Nektek, örülök, hogy mindketten jól vagytok és minden jót kívánok.

Beszéltem Ritával délután telefonon, annyit tudtam még meg, hogy sikerült teljesen beavatkozásmentesen megszülni Julit, nem volt gátmetszés és minden gyönyörű, békés volt. A többit majd ő bővebben.

Eszty!
Tényleg jól kibírtad még azt az egy hetet Kép. Az akció holnaptól van a Tescoban. Tartódobozt csak törlőkendővel együtt lehet vásárolni, úgyhogy egyszer muszáj beruházni rá.
Tényleg nagyobb a hasam? Pedig mindenki ki van akadva, mikor megtudja, hogy már csak másfél hónapom van hátra, és még csak ekkora. Most örülök Kép.

Pumukli!
Tényleg jó ismertetőjel az egyforma komód Kép. És mostmár nekünk is tele van ruhácskákkal, bár ha Páromon múlna, akkor még díszelegne benne néhány tucat rózsaszin csoda Kép. Neked is szép nagy babád lesz ezek szerint.

Mariann!
Remélem a pelenkázóval már nem lesz semmi gondod. Én azóta olyan nyugodt vagyok, amióta áll a helyén az ágyacska. Azóta naponta többször bemegyek csak azért a szobába, hogy megnézzem Kép.

Móki!
Már írtam a látogatásról két napja, csak az üzenet pont átkerült az előző oldalra, úgyhogy gondolom nem láttad. Én borzasztó szívesen elmennék babanézőbe hozzátok, de tényleg csak akkor, ha nem zavarok!!! Jövő héten tavaszi szünet lesz, szóval ráérek (kivéve csütörtökön, akkor dokihoz megyek). Mond meg kérlek, hogy Nektek mi lenne a legjobb, ok?

Szilvus!
Nagyon aranyos a kisfiad, tüneményes, ahogy a válladon alszik! Örülök, hogy ilyen szép és könnyű szülésed volt, mindig erőt ad, ha ilyet hall az ember.

Gabi!
Szuper, hogy kezd helyrejönni a vérnyomásod! Bízzunk bene, hogy mostmár nem lesz vele többet semmi probléma.

Bogi!
Lili egyre tüneményesebb! Komolyan! Olyan aranyos a pofija és apuka kezében nagyon jól mutat.

No, megint éjszakai bagoly voltam, pedig olyan jó lenne már egy igazán hosszút aludni mindenféle nyöszörgés nélkül...Ez azt hiszem ma is ábránd marad.

Jó éjt mindenkinek!
Brigi (33+5)

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Rita,
Először is nagy-nagy gratula Julcsihoz és én is nagyon szépen köszönöm az SMS-t! Nagyon szép nagy leányzó lett Julcsi a pocidban. Kíváncsian várom a születése történetét.

Brigi,
Szép lett a babasarok és a pocid is szépen megnőtt az utolsó tali óta.

Bogi,
A lepényről írt infód alapján a 33.héten jogos a II-es típusú lepény vagy még I-nek kellene lennie?
Lili nagyon sokat nőtt és aranyosak a képek!

Szilvus,
Nagyon "formás" baba Peti. Igazi kisfiús pofija van. Kép Jó volt olvasni a szüléstörténeted. Én is hasonlóan könnyen szültem a nagyfiam. Remélem most sem lesz nehezebb.

Lányok,
Ma kaptam a Kenguru Goldtól egy levélben szórólapot (mint törzsvásárló Kép ), amiben azt írják, hogy az Árkádban nyílik üzletük és nyitási akciójuk van a készlet erejéig.

Na megyek, mert a kutyinknak szeretetrohama van és nem hagy írni. Kép

Humi
34+3
humi

Humi!
Jogos a II. érettség. Ez egyébként azt jelenti, hogy kisebb elmeszesedett területek vannak a lepényen, és minél előrehaladottabb a terhesség, annál jobban használódik/öregszik ugye a lepény, tehát ez normális folyamat.

Mariann!
A gyermekágyas időszak milyensége gyermektől is függ Kép De tényleg. Nekem pl. az volt a nyugisabb időszak, az első 4 hét, mert Lili csak evett, és aludt, nem sírt, éjjel egyszer kelt fel (mondjuk most is). De már 7 hetes, már többet van ébren, gügyög, nevetgél, szórakoztatni kell, igényli a közelségemet, fogni kell, mostmár tud nyűgösködni is.
Szóval ne aggódj. Az lesz életed egyik legszebb pár hete, még akkoris, ha a babád esetleg nyugtalanabb. Amúgy nekem Lili amilyen kis aktív volt a pocakomban, olyan nyugodt idekint. Ha alszik, azt csinálok vele amit akarok, öltöztetem, pelenkázom, rá se ránt.

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Pumi! Már nincsenek négyen előtted, mert:

Megszületett Szamoa kislánya Lili, 2750 grammal és 46 cm-rel, ma hajnali 4 órakor! Nagy nagy sötét hajacskája van.
KépKépKépKépKép

KépKép
leone

Mariann, Rita, Karmen, Brigi, Pumukli!
Köszönöm a kedves szavakat, mostmár megnyugodtam és ebben nektek is nagy szerepetek volt! Kép

Rita!Kép
Csak most olvastam a tegnapi nagy hírt, gratulálok, szép nagyra nőtt a lánykád! Várjuk a részleteket!
Sok boldogságot és tejcsit kívánok!

Móki, Tünde!
Nagyon jó volt olvasni a szüléstörténeteteket!

Leone (34+1)

KépKép
leone

Hat ezert erdemes volt benezni. Kép

Szamoa,
gratulalok!!!!! Sok tejcsit kivanok es jo egeszseget! Termeszetesen az elmenybeszamolot varjuk!

En meg ugy erzem, hogy a vegen meg inditani fognak. Fajdogal a hasam, de nem nagyon, nem erosen. Pedig mar nagyon varjuk a kis lurkot!

Eszty 39+2
eszty

Sziasztok! Kép

Ezért tényleg érdemes volt benézni! Kép

Szamoa Kép
Gratulálok Lilihez, a legjobbakat kívánom! Kép

Kicsit nekem is fájdogál a hasam. Reggel 8 óta a városban intézgetem még a dolgokat, elmentem fodrászhoz is, ki tudja mikor jutok el legközelebb....Mostanra hulla fáradt vagyok, annyira fáj mindenem, megyek pihizni egyet.

További szép napot Nektek!
Puszi
Pumukli
ma 38
pumukli

Sziasztok!

Szamoa!
Szívből gratulálok a Kismanóhoz, jó egészséget és sok tejecskét kívánok Nektek! Ha tudsz, akkor Kispapával küldjél képet róla.

Humi!
Hát, én nem látom, hogy nagyon nőne a pocakom. A környezetem mindig elcsodálkozik, hogy már csak másfél hónap, és még mindig ilyen kicsi. Bár lehet, hogy ők túl gyakran látnak Kép. Mikor nyílik pontosan az a Kenguru Gold?

Eszty!
Beszéltem a szülésznőmmel, megkérdeztem a biztonság kedvéért tőle, hogy mit kell vinnünk a kórházba. Azt mondta, hogy néhány pelus nem árt, mert napi 5 db jut egy babára, és az nem mindig elég. Popsitörlő mindenképpen kell, azt ott nem kapunk. Ezenkívül cérnasapka és kiskesztyű vagy zokni a kezecskékre.
Hálóingből ő 4 db-ot javasolt, én kicsit sokallom, de biztos, ami biztos. Hát ennyi.

Ma elég szép idő van, azt hiszem elbattyogok délután a Tescoba és beszerzek néhány akciós popsitörlőt.

Szép napot Mindenkinek!
Puszi!
Brigi

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Halihó!

Hát ezért érdemes volt benézni. Egy újabb babóca. Kép
Szamoa,
Gratulálok Lilihez! :-O

Brigi,
Nem teljesen egyértelmű a szórólap, de az akciókat ápr. 1-18-ig írja. Holnap el is megyek, mert pont az a típusú etetőszék van leárazva amit kinéztem. Még nem akartam venni, de mivel jóval olcsóbb, így megveszem. Ha érdekel majd beszámolok érdemes-e elmenni. Az üzlet neve egyébként BabyBell és az éttermi szinten van.

Bogi,
Köszi az infót a lepény érettséggel kapcsolatban. Egy kicsit megnyugodtam tőle.

Puszi: Humi
humi

Sziasztok!

SzamoaKép
Gratulálok Lilihez, minden jót kívánok nektek.

BogiKép
Én a gyermekágyas időszaknak inkább a fizikai tüneteitől tartok. Gátseb, vérzés, méhösszehúzódás ilyesmi. De azért megnyugtattál már azzal is, hogy ha a babó nyugodt lesz, akkor ugye az én az esetleges saját nyavajáimat majd jobban viselem.

Ma voltam ctg-n, továbbra is minden rendben. Hazafelé beugrottam az IKEÁ-ba. Vettem a csíkos függönyhöz való asztali lámpát. Meg tündéres anyagot, hogy a rácsvédőhöz ágynemű is legyen. Tündért a Tündérkének KépKépKép

Mariann
tmarianna

Sziasztok!

Szamoa: gratulálok Lilihez, neked is sok tejcsit kivánok.

Mariann: egyáltalán nem olyan szörnyű a gyermekágyas isőszak, lényeg hogy tudjál sokat pihenni, még ha úgy érzed sok energiád van akkor is. Most utólag már arra gondolok hogy nekem is azért ment fel a vérnyomásom, mert egyáltalán nem éreztem magam fáradtanak, és nem pihentem úgy és annyit amennyit kellett volna, és lehet a szervezetem így reagált. De amúgy tényleg nyugis időszak ez, nekem is.

Brigi a 4 db hálóing nem sok, én is annyit vittem magammal és hiába voltam bent csak 2 napot így is 3 db forgalomban volt.
Én vittem magammal betétet is, bár nekem adtak egy teljes nagy csomagos tenna betétet.

Hajrá finiselők, én legalább annyira izgulok mint ti, hogy ki lesz a következő.

Sziasztok

Gabi

Kép

gabi1

Mariann: gátseb: egy tanácsot tudok adni ami nekem nagyon bejött már 3. szor is. minden Wc-zés után langyos vizzel zuhanyoztasd le a gát sebet, nagyon jól hűsít, és gyorsabban gyógyul.
Vérzés ez általában változó, de nekem pl már alig van.
Méhösszehúzódás: az első pár nap fáj jobban, de első babánál ez sem olyan vészes, minél többet szülsz annál jobban fáj, mert erősebben húzódik össze. De kilehet bírni. Algopyrint lehet bevenni.

Remélem tudtam segíteni

Gabi

Kép

gabi1

Megfordult a táblázatok közti arány! Már több a babát dajkáló, mint a babát váró Anyuka! Kép Kép

Kép
Kép
humi

Sziasztok!

Felugrottam ismét, hátha Léna közben megszülte Babócáját, de látom délután óta nem volt nagy forgalom.

Humi!
Örülnék, ha beszámolnál majd az üzletről, mert egy-két apróság még nekem is hiányzik, és már Budapest összes bababoltját ismerem (ez persze túlzás), miért pont ezt hagynám ki?

Gabi!
Nem tudod véletlenül, hogy hol lehet olcsón ilyen elől gombolós hálóinget szerezni? Mert én nem hiszem, hogy a kórházon kívül sokat használnám, nem szeretem a hálóingeket, így ezt szeretném minél kevesebb pénzből megúszni.

Mariann!
Én is nagyon tartok a gyermekágyas időszaktól, ezért is szeretném, ha legalább gátmetszést megúsznám, legalább azzal nem kéne bajlódni.
Látom Te sem tudsz ellenállni az ennivaló cuccoknak Kép. Kismamaként minden bolt veszélyt jelent...

No, megyek, mert Kedvesem türelmetlenkedik.
Pussz,
Brigi (33+5)

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Sziasztok,

GabiKép
Tudtél segíteni, köszönöm. Most már kezdek megnyugodni.Kép

BrigiKép
Én egy hálóinget vettem, és az alapján varrattam még kettőt. Azt az egyet is nehéz volt felhajtani. Ugyanis olyat kerestem ami jó hosszú, és ugye ez már szinte lehetetlen az én magasságomhoz Kép Meg persze nem akartam öreglányosat sem, hiába csak pár nap, a hiúság... Amiket varrattam flanelból vannak, az egyik sötétkék macis, a másik meg kék kockás. Egyébként a flanel anyagot Vörösváron vettem meg a varrónő is ott van. Ha esetleg érdekel ez a megoldás, szólj, és elirányítalak a varrónőhöz. Árat most nem tudom így hirtelen, de ha szükséges, azt is előbányászom.
A Rókusban, ahol szülni fogok nem adnak kórházi hálóinget a szüléshez, azt vinni kell. Szerencsére még az elején rendeltem két pólószerű, hosszú hálóingat az Otto-tól, a sötétebbik kiválóan megfelel mejd erre a feladatra. Aztán dobhatom ki.

HumiKép
Milyen etetőszéket néztél ki? Én sem akartam még, de ha jó áron van engem is érdekelne a dolog.

Kata, PumukliKép
Pár napja fáj a lábszáram meg a bokám, nektek is szokott ?

Mariann
tmarianna

Sziasztok!

Hát nem nagyon megy az alvás.. ill. inkább nappal, éjjel wc járat van.

Mariann,
nekem a lábszáram nem fáj, meg a bokám sem, de ma nagyon rossz passzban voltam Nem tudom az okát igazán, csak úgy. Persze ilyenkor mindig azt gondolom, hogy már ez is azért van, mert biztos közeledik az idő Kép Na mindegy. A hasam sokat keményedik és a gyermek is érezhetően egyre kevésbé fér el bent.

Humi,
az etetőszék engem is érdekel. milyen?

Brig,
szerintem az Auchanban vannak egész jó áron hálóingek. Láttam olyat is, ami elől gombos, csak nekem már van, olyat nem vettem. Nem hiszem, hogy a legkiválóbb minőség, de hát arra a pár napra... Vettem viszont olcsón egy hosszú pólót a szülőszobára az jó lesz.

Szamoa,
gratulálok és sok tejcsit, jó egészséget kívánok!

Eszty,
te még itt??

Jó éjt mindenkinek!

Puszi, Kata
katca

Sziasztok!

Szamoa, nagy gratulal Lilihez! Várjuk a képeket a kisasszonyról!Kép
Mariann, én nagyon bekészültem az első napokraKép Erős vérzés csak az első 2-3 napon volt, nekem egy ultra betét+ a kórházi vált be(együtt), így füle is volt, vastag is voltKép Méhösszehúzódás, nem volt vészes, pedig nekem előtte sose voltak menstruációs görcseim. Állítólag a sokadszor szülteknél jóval erősebb a fájdalom. Gátseb: nem tudom, hogy az orvosomnak köszönhető-e, de este szültem, másnap óvatosan, 3.napon simán ültem. naponta többször lezuhiztam langyos vízzel- ez különösen akkor jó, ha valakit nem felszívódóval varrnak, puhítja a varratot. Ami nekem kcsit húzós volt- és vanKép, haz a mellem. Elejénszétrágta manócska, + a belövellés, ill. mikor lefejte a szülésznőm. De ki lehet bírni. Szóval én sokkal rosszabbra számítottam. Éjszaka mi is kelünk, mikor szuszmákol Andris, néha előtte pár perccel felébredek, és azt veszem észre, hogy mosolygokKép Persze van, mikor apa hozza át éjszakai szopira, mert nem bírok kikelni az ágybólKép Kép

Brigi, a 4 hálóing kell!!!! Nem aaz átázás miatt, hanem már első éjjel úgy izzadtam, mint a ló. Akárhányszor elszenderedek akár csak pár percre, TELJESEN leizzadok- szülés óta. Itthon 1 éjjel 2-3X öltözök át. + ha a tejcsi átüt, nedves, zavaró. Nekem sem volt hálóingem korábban- nem szereteem, rámtekeredik, előtte vásároltam. Tőlünk 5 percre van egy kis kínai bolt, 1100 forint, egyszerű, pamut, elölgombos, helyes színek vannak, nem egyszer használatos.( miután bejártam Pestet, itt találtam- kész vicc)Érdemes a kínai boltokba benézni(persze van csiri-csáré 100%nejlon is, aki azt preferáljaKépKép) Brigi, akár akkor is vehetsz, mikor jössz hozzánk. Bármikor jöhetsz, babika még nem állt be teljesen, 1-2 óra csúszások is vannak. Majd üzizz, mikor jössz, már nagyon várunk!

Pussz Mindenkinek, szép napot!

Móki
móki

Szamoa! Nagy gratula, izgatottan várom a képeket!

Kitty! Tegnap megvolt a szuri, a Neis-töl elvileg lehet láz, igy a szuri után kapott kupot meg este. Nem volt nyügös, lázas, szoval jol viselte. Borogtani kellett mindkét lábát de ott se lett duzzadt.

Brigi! Nálunk semmit se kell vinni a babáknak, bár a plusz pelust jo néven vették aki tett a kiságyba, csak akkor használják fel amikor nekik fogytán van (ez hétvége). De aki nem vitt annak is jutott tiszta a babára. Kesztyüt meg kaptunk ott, söt haza is lehetett hozni. Érdekes hogy nálatok másképpen van ennyire.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Kata,
hat igen, en meg itt. Gondolom majd holnap tudok valami konkretumot, mert akkor megyek megint cth-re es vizsgalatra.

Brigi,
erdekes, mikor rakerdeztem az eloadason, akkor azt mondtak, hogy a gyerkocnek semmit, + a vedono is azt mondta, hogy nem kell vinni semmit. Azthiszem az lesz, hogy nem viszek, ha meg kell, akkor apuka beszalad vele.

Lena,
mi van veled? Mar alig varom, hogy megirja valaki, hogy kezedben van a babo.

Eszty 39+3
eszty

Sziasztok!
Léna, hajrá!Te vagy az elsőKép
Nálunk sem kellett vinni semmit a babának.
Ma volt itt a doki.Lilikét egészségesnek találta.3230g-mal jöttünk ki a kórházból és 1 hét alatt 3640g lett a súlya.Jó étvágyú babóca.
Mindenkinek drukk, aki betöltötte a 37. hetet.
Szép napot!
F Kata + a ma 2 hetes Lili
filep_katalin

Kata! nagy gratula Lilinek nagyon szépen gyarapszik. Mi tegnap voltunk 4100g ez 230h/hét. Csak belejöt Orsi is a szopiba. Sajna itt nem mérik a baba hosszát csak 3 honaposan. Itthon meg elmarad,

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Kicsit nem jövök és tessék. Két új baba.
Rita!
Gratulálok Julcsihoz. Hát nem mondom, Julcsi rögtön 2 hónaposnak született a súlya és a hossza alapján.
Szamoa!
Neked is gratulálok Lilihez. Lehet,hogy végül is sikerült a saját orvosodnál szülni? Mert azt írtad múltkor,hogy szerdán benn lesz.
Várjuk a beszámolókat!!!!

Karmen!
Mi csak a 2 hónapos oltást fogjuk kapni 16-án. Mi a másik oltás,amit kapott Orsi? Én kérdeztem a doktornőt, de azt mondta,hogy 2 hónaposan csak ez a kötelező van, majd később kaphat mást is.
Nagyon ügyes Orsi, most hirtelen nagyon sokat gyarapodott. Biztos rájött,hogy jó dolog a szopizás.

Kata!
Szépen gyarapszik Lili, így tovább. Ő is jó szopizó ezek szerint.

Humi!
Milyen az az etetőszék, és hol akciós most?

Brigi!
Mivel én sem szeretem a hálóinget elől végig gombos pizsit vettem az Auchan-ban. Tiszta pamut, macimintás,én azt használom a legszívesebben.

Nagyon várom a híreket Lénáról!!!
Eszty! Neked is megy a drukk!!!!

Nálunk most egy kis betegség jött közbe.Dórikám az éjjel elkezdett hányni, valami vírus. Most aggódok ,nehogy Réka elkapja, nagyon pici még.(Tegnap este még puszilgatta Dórikám) Remélem a tejcsi megvédi.
Na megyek,mert Réka hamarosan ébred,és be kell szednem a teraszról.
Amúgy mindha mostanában egy kicsit kevesebb tejem lenne, pedig eszek,iszok. De nem akarok 2 mellből szoptatni, ürítse csak ki az egyet rendesen. Ti hogy álltok ezzel? Mostanában ezt mondják,hogy mindig 2 mellből kell szoptatni, én még előző szüléseim után azt hallottam,hogy inkább ne 2 mellből, csak jó pár hónap után, amikor már egy tuti nem elég a babának. Szerintetek?

Kitty
kitty123

Kitty! Neis-t kapott még Orsi, mi váltottuk ki, ez agyhártyagyull. elleni szuri. Ellentétben a másik fajtával olcsobb de ami a fö csak 2x kell szurni, nem 3x. Nekem is azt mondták az anyatej sokmindentöl megvéd, tesom nagyon beteg volt mégsem kapta el Orsi, remélem Rékád is megussza.
Én 2 mellböl szoptatok ha nem üriti ki akkor is. Ha van idöm kifejem de erre lusta szoktam lenni. Szoval gyakran benne marad a vége de igy is elég a tej pedig eleinte igy csinálom. Muszáj volt mert amelyikböl szopott már lusta volt szivni, a másikbol meg ugye hogy tele volt könnyen jött igy nálunk váltani kellett. Föleg hogy gond volt a sullyal. Ja, ma Orsi egész nap alszik, lehet a szuri miatt, csak hogy ne lepödj meg.

Brigi! Én meg polokat vittem, abban könnyebb
volt szoptatni, a gombos háloinget nem szeretem a polot könnyü volt felhuzni.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Hát, köszönöm a sok tippet hálóing ügyben. Azt hiszem, hogy akkor Mókiék felé menet és az Auchanban is veszek egyet-egyet, és kipróbálom a Kitty féle pizsit is. Bár lehet, hogy ez májusban már meleg lesz. Igazából Karmenhez hasonlóan én is pólóban lennék legszívesebben, úgyhogy abból azért bedobok kettőt.

Kata!
Remélem már jobb hangulatban vagy, és elmúlt a rossz passz. Biztos lehet abban valami, hogy már közeleg az idő, talán ez okozza az érzelmi változásokat is. De fel a fejjel, lassan tavasz lesz, és végre Babócáddal is találkozhatsz Kép.

Móki!
Akkor jövő héten valamelyik nap mindenképpen ellátogatok hozzátok, valószínűleg délután (mondjuk 2-3 körül). Jó az, ha vasárnap este megírom, hogy mikor? Addig nekem is kialakulnak a teendőim. És akkor majd ott veszek hálóinget is.
Egyébként régen iszonyú fázós voltam, de amióta terhes vagyok állandóan melegem van. Remélem ez már nem fog fokozódni szülés után.

Eszty!
Tegnap értekeztem e-mailben egy ismerőssel, aki Dr. Mustafánal szült nemrég és kifaggattam a szükséges holmikról. Ő is a popsitörlőt mondta és néhány tartalék pelenkát, ha esetleg az öt nem lenne elég. Sapkát és kesztyűt szintén vittek. Én mindenesetre bedobom a táskába, maximum visszahozom, ha mégsem kell.

Mariann!
Köszönöm a segítséget, de egyszerűbb lesz akkor a környéken vennem, ha ilyen nagy a kínálat. Utána úgysem használom majd őket.
Nekem nem a bokám fáj, hanem a lábfejeim szoktak estére nagyon megduzzadni, és reggel alig bírok rájuk lépni, mintha nem is hozzám tartoznának. Nagyon rossz érzés.

Vajon mi lehet már Lénával?

Hajrá Eszty!!!

Pussz,
Brigi

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Mariann,
tegnap elszóltam magam: ma már fájt a lábam, de csak a térdem környéke.

Egyébként ma nyugis napom volt, csak párszor keményedett a hasam, de most már mindig kíséri fájás is.

Pumukli,
itt vagy még? vagy elmentél nélkülünk szülni? Kép
jelentkezz, hogy mi van!

puszi, Kata
katca

Sziasztok!

Megnéztem az etetőszéket, de végül nem vettem meg. Pedig nem volt rossz, de csak 2 színben volt és mindkettő inkább kislányos. Na nem mintha ez olyan sokat számítana evés közben. A típusa: Brevi Dolce Vita. 35.990,-Ft helyett 27.990,- Ft-ért árulják a készlet erejéig. Szerintem így sem olcsó, bár láttam előtte máshol is és tényleg 36 volt az ára. Dönthető 3 fokozatban az ülése (a vizszinteshez legközelebbi állás is nagyon meredek még egy újszülött babának), állítható a magassága 7 fokozatban (a legalsónál szinte a földre ér a baba lába, a legfelső kb. étkezőasztal magasságban van). Ezen kívül hatalmas műanyag tálcája van ami levehető, 3 pontos őv van benne az ülése pedig a szokásos lemosható PVC, viszont nagyon puha jól párnázott. Adnak hozzá rászerelhető kerekeket is.
A fellelési helye az Árkádban most nyílt Kenguru Gold üzlet, aminek BabyBell a neve és az éttermi szinten található.
Amúgy volt egy csomó body, rugi, pulcsi, stb. 30-50 %-al olcsóbban.

Karmen,
Nagyon szépen gyarapszik Orsi. Ezek szerint tényleg ráérzett az evés örömére. Csak így tovább neki!!! Kép

F.Kata,
Lili rengeteget nőtt. Más baba ekkorra éri el újra a születési súlyát, Ő pedig már milyen sokkal meghaladta. Biztos nagyon finom tejecskét kap az Anyujától! Kép Tényleg vesztett egyáltalán a súlyából az elején?

Brigi,
Én is az Auchanban szereztem be a kórházi hálóing készletem. Nem rajongok értük, de legalább pamutból vannak és úgy egy ezres körül árulták őket.

Mi lehet Lénával? Vajon már babázik? Nagyon-nagyon drukkolok neki!

Jó éjszakát mindenkinek!

Humi (34+4)
humi

Sziasztok! Kép

Kata Kép
Nem mentem nélküled, itt vagyok még! Kép Ma este színházba megyünk. Állítólag annyira jó a darab, annyit fogok nevetni, hogy majd onnan megyek....ki tudja?! Kép
Egyébként ez a rossz passz nálam is bejátszik, elég hisztis vagyok 2 napja, semmi nem jó, érzékeny vagyok.

Mariann Kép
Nekem a belső bokám szokott fájni. Eleinte olyan puha volt a duzzanat, de mostanában nem puha, és fáj is. Ahogy megyek még aszokott fájni a lábfejem, meg a hajlatokban.

Megy a drukk Lénának, Esztynek! Kép

Megyek megprobálok megküzdeni még egy takarítással .

Puszi
Pumukli
38+2
pumukli

ez tegnap készült, már folyton kinevet. Még amikor ma lehányt akkor is Kép

Karmen

Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok,

KarmenKép
Nagyon helyes Orsi!

KataKép, PumukliKép
Nekem tegnap este már a csuklóm is fájt meg a térdem is. A lábamat próbáltam borogatni este, több-kevesebb sikerrel. Elég nehezen tudok a lábfejemhez meg bokámhoz hajolni, hogy betekerjem, de azért sikerült Kép. A hangulatom nekem is eléggé változékony mostanában. Időnként tök jó kedvem van, aztán meg sirdogálok egy kicsit valami hülyeségen. A hormonok...
Ma vettem magamnak 5 szál halványrózsaszín tulipánt, meg a nap is szépen süt. Úgyhogy ma jókedvű leszek, úgy döntöttem.Kép

Szép napot mindenkinek!!!

Mariann
tmarianna

Sziasztok!

Nemrég kezdtem pályafutásom a 2004. ösziben, de szeretnék Töletek kérdezni valamit, mivel Ti már képzettebbek lehettek e témában.
Következö az eset: A párommal nem vagyunk házasok és nekem már van egy nagy lányom az elsö házasságomból. Most várjuk a közös bébit novemberre. A családi adókedvezmény igénybevételével van gondom, mivel nekem nem lesz annyi adóm, hogy igénybe vegyem a 8000,- Ft-ot, a párom viszont nem tudja, mert nem a férjem!! Megosztani csak házastársak között lehet, igaz?
Szóval, ha valamelyikötöknek van tapasztalata, vagy ismeröse, aki ilyen szituációban volt, az lécci mesélje el mi a megoldás!

Köszi!

Marica
marica69

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?