Sziasztok!
Tegnap voltam először ctg-n, doki szerint minden rendben.Éreztem közben pár keményedést, és mozgást is. Uh-on is voltunk. Megint jó nagy értékeket mértek.
BPD: 95mm, AC: 355mm, FL: 76mm, HC: 332mm, OFD: 115mm, súlybecslés: 3702g.
Lepény G/I-II. Ez mit jelent, tudjátok? Elfelejtettem megkérdezni a dokimat.
Dokim kérdezte, hogy van-e panasz, mondtam, hogy nem panaszkodom, inkább már mennék szülni
Mondta, hogy várjunk még legalább egy hetet...A végén még túlhordom, annyira készülödöm
Az éjjel megint volt másfél-2 óra amikor csak forgolodtam, és nem tudtam aludni, hol fáztam, hol melegem volt, de nem fájt a hasam. Pedig az utóbbi napokban kezdtem elég jól aludni. Reggel viszont ahogy felkeltem, elkezdett görcsölni a hasam egy kis ideig. Azóta semmi.
Kata
Holnap van az apukám szülinapja, nem mehetnénk, ha már nem mentünk a párod szülinapján?
Gabi
Örvendek, hogy normalizálódik a vérnyomásod. Kitartás, biztos nem lesz könnyű az elején 3 gyerkőccel egyedül...Norbi nem féltékeny Rékára?
Leone
Jó, hogy rendben ment minden Angliában, és hogy hazaértél. A súlyod miatt egy percig se aggódj, én már 20kg körül járok, igaz, most már nagyon vizesedem is. Nem érdekel, fő, hogy a gyerek jól legyen, és majd leadom, ha eljön az ideje. És folyadékot sem szabad megvonni magadtól. Tudom, hogy Karmennek anno másfél litert javasoltak. Én nem is tudnék kevesebbet inni, de akkor rákérdeztem dokikra, védőnőre, és mindenki azt mondta, hogy annyit amennyi jólesik.
Bízzál benne, hogy megfordul a babátok, beszélj vele! Még az utolsó napon is megteheti.
Tünde
Megható volt nagyon a szüléstörténeted. És Tomi már kész nagyfiú
Aranyos a képeken
Móki
Andris is olyan aranyos a képeken!
Remélem, nemsokára én is mutogathatom a fiamat
Brigi, Mariann
Nagyon tetszenek a pocis képek
Brigi, ráismertem a komódra
Klassz a babasarok
Mariann, vidám a babaszoba, odaköltözöl Te is az elején?
FKata
Édes Lili a szőkeségével
Bogi
Tiszta apja a babucitok
Eszty
A finisbe jutottál Te is
Már Neked is drukkolok!
Rita, Léna megy a drukk ezerrel!
Üdv,
Pumukli
37+6