Sziasztok!
Tabati- pénteken levadászlak, most már nem leszek megkukulva!
Viszont így két hét múlva mehetünk együtt is Magdihoz a fotózásra, fölös lenne hazamenned még előtte. Hm?
Peluskuka: ja, nem ereszti a szagokat, de a kaka azért erjed, nem…? Ezért nem akarom a gyerekszobában tartani…
Az az előnyünk meglesz, hogy nem lesz kakaszag a lakásban, csak fiiinom babaillat!
Bimbóvédő: nekem azt mondták egy csomóan, hogy legalább egy hónappal szülés előtt el kell kezdeni kenni, mert ha kisebesedik, utána már nagyon nehezen gyógyul és ez a kenőcs meg tök jól felpuhítja előre…
Remélem nem lesz semmi gáz, én már most nagyon odafigyelek a cicikre: minden este spéci krémet kenek rá és próbálom lazítani az izmokat. Bár aztán lehet hogy semmit nem fog érni de legalább megpróbáltam.
Monyca-
Elocom: párom és én is eckémásak vagyunk és valóban az Elocom a legtutibb kenőcs. Most nagyon kínlódok az ekcémával, pedig már erre is hozott gyógyszerész barátnőm tök jó kencét + „külsőleg” elnevezésű gyógyszertárban kikevert kézmosót (valaki említette már, hogy a gyerekei is ezt használják), de egyelőre még nem látok javulást…
Noémi: szívesen látunk a tornán, nagyon jó a hangulat is!
Nem semmi amin keresztül mentetek férjeddel amíg össze nem jött a bébi! Sajnos nagyon sok ismerősöm van akinek nem sikerül a baba, pedig Igencsak megérdemelnék! Aki meg nem szeretne, pikk- pakk összejön. Nincs igazság!
De nálatok minden jó ha jó a vége!
Én is vettem áthajtós rugit- ebben fogom hazahozni Adél babát (gyönyörűséges fehér)!
rugi
Ezek pedig a másik kedvencek:
rugik
Cinci: ezer ft/óra a torna, lehet bérletet is venni és úgy kedvezményesebb (
http://www.gymmozgaskozpont.hu/)
Gyógytornász csajszi tartja az órát, naaagy labdákon tornázunk.
És azt sem tudja párod elképzelni, hogy a vajúdás alatt melletted maradjon? Miért nem mentek el egy szülésfelkészítő tanfolyamra? Ha gondolod, priviben megírom hogy mi hova fogunk menni és ki- hol tartja, stb.
Süni: nagyon szerencsés alkatod van, hogy még a régi nacidat fel tudod venni! Én már a második széria terhesgatyómat koptatom…
Puszedli: miért kell tüdőgyógyászhoz járnod…?
Bennünket is érdekelne a férjed- mármint a munkája!
Szakmájában dolgozik? Tényleg érdekelne mert jópár dolgot meg akarunk mi is csináltatni még a lakásban…
Apasági nyilatkozat: Noéminek igaza van, tényleg kell egy igazolás a nődokitól, hogy kb. mikor fogant a bébi és mikorra várható. Nem mindegyik önkormányzatnál csinálják meg az apaságit enélkül. Ja, és fizetni tényleg nem kell érte és nincs elévülési idő (direkt megkérdeztem mikor megcsináltuk).
Anuk: tegnap ráadásul még barátnőm kislányára is vigyáztunk délután- kicsit gyakoroltunk.
Nekem ez az állandó pisilhetnék az agyamra megy- alig tudunk valahova elmenni. Múltkor kirándultunk a Hármashatár- hegyen és ha négyszer nem kellett bokorba bújnom, akkor egyszer sem. :S
Nem nagyon vettem ki: most akkor hova fogtok költözni? Végre elkotródik anyós a lakásotokból??
Sosi: nagyon helyes a kislányod!
Nem kövezlek meg, mert császárral akarsz szülni, nekem van olyan ismerősöm aki kikötötte, hogy a másodikat csakis kizárólag császárral hajlandó megszülni, mégegyszer nem szenved.
Mindenkinek más a fájdalomküszöbe.
4D: mi egy órát voltunk bent és 119 képet másold fel CD- re a nőci, mert direkt délelőttre kértem időpontot (sejtettem, hogy akkor nem lesz senki).
Nekem kihagyhatatlan élmény volt, azóta a fellegekben járok és sokkal jobban átérzem az anyaságot. Nagyon sokat számított, hogy láthattam a kis arcát...
Kismanó: megértelek, én is ugyanígy vagyok a némettel!! Már egy éve nyúzom és ok, hogy haladok, de nem úgy, ahogy kellene (mert LUSTA vagyok)! Minden más előrébbvaló…
Te hova jársz és hol tartasz?
Magdi: csudiszép a babakocsi!!! Tök jó zöld színe van és látszik, hogy könnyű! És az a zsiráfos rugi…! Meg kell zabálni!!
Amadea: nagyon szép bálkirálynő voltál!