Új privát üzeneted érkezett!

Lányok, rég volt tábla, kérhetnék?

plíízKépKépKépKép

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!
Totál le vagyok strapálva, nemrég ment el a barátnőm, de ami a pláne, hogy Domci tegnap rájött hogy milyen szép hangja van...Kép hihetetlen frekvencián sikoltozik szinte szünet nélkül, és vigyorog...Kép kint a kertkapuban is lehet hallani! Széthasad a fejem, Vera te ezt hogy bírod?! Nagyon édes de lassan bedugom egy parafadugóval Kép (na jó csak vicc volt) A babák gyönyörűek, és köszönjök szépen a féléves köszöntéseket!!!
na bezuhanok az ágyba, amíg nem visít Kép
pusz
süket Regina
gregina

Csak Reginek gyorsan még egy pár szót:
Kitartás!!! Mást én sem tudok mondani, néha idegtépő, de én is imádom azért nagyon ezt a kis picurtKép Majdcsak rájönnek arra hogy van a sikítozásnál jobb móka isKép
Bencike ma a boltban is sikított két akkorát hogy olyan gyorsan bevásároltam mint még sohaKép Persze ő csak vigyorgott, de én kezdtem kellemetlenül érezni magamKép De hát ez van, nincs rajtuk off gomb...

Jó éjt,
Vera

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

Csak egy gyors jelentkezés, kicsit hosszú volt a nap.
Megpróbálok képet feltenni. Kicsit béna, mert le kellett vágnom belőle.

Jó és nyugodt éjszakát minden babának és az anyukáknak!

Kép

Noja
noja

Még mindig itt vagyokKép Erre reagálnom kell:
Noja!
Hihetetlenül szép kisbabád van neked isKép Gyönyörűűű! Megnyitottam az oldalt és az első reagálásom az volt hogy: jajjjj de tündér baba!Kép
Mekkora haja van! GyönyörűszépKép

Pussz, most már tényleg megyek aludni.
Vera

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

Babócák még mindig csudaszépek és csudahuncutok Kép Noja, ez a kiscsaj aztán viszi a pálmát Kép Meg a bealvós Fanni Kép

Regi,
Sikoltozás nálunk is tart tán másfél hónapja. Napközben már megszoktam, de hajnali 5-kor elég zűrös... és ez megy lassan egy hete és nem alszik vissza a drága, csak sikítozik és magyaráz. Királyság Kép

No megyek éppen ezért szunnyadni Kép

Puszi mindenkinek

H.

Kép
hanzika

Noja valami tüneményes a kislányod!!!

Komolyan, eltátottam a számKépKépKép

Itt egy kép a vonatozó kismanómról

Kép

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Na, végre én is ideértem...hiába, hétvége a családé, már ha itthon van a páromKép

Visszafelé megyek, mint a rák:

Zsófi, Bencid most is nagyon aranyos, az összes képet megskubiztam ami az albumban van, és amit ide tettél fel. Nem is emlékeztem, hogy a vonaton, ekkorka csak a hely a két ülés közt, hogy a kocsi éppen befér...NA, de nem is ez a lényeg,biztos nem egy félös baba Benci,mert itt aztán van zaj meg tömegKép

Noja, elöször is üdv a topicban, gyere amilyen gyakran tudsz! És tegyél még képet amilyen gyakran csak tudsz, erröl a kis tündér angyalkáról! Öszintén megvallom ezekkel a fürtöcskékkel elmehetne kislánynak, olyan kis bájos baba!!!Olyan kis ártatlan gyönyörü a tekintete, na, nem dicsérem tovább, mert elolvadtok.Kép

Hanzika, sikitozásért nem irigyellek, el ne mondjátok Ádámnak, azt hogyan kell csinálni, mert hálistennek ö nem sikitoz. Csak kitartóan ááááááá-kat és bábábábá-t mond ha felébredKép

Vera, Bencédröl is megnéztem a képeket, aztamindenit, micsoda sonkák...Ne hari, de én zárójelben nevettem amikor arról irtál,hogy fogyottKép Ne aggódj, igazán nem ártott az alakjának. Na és azok a szemek, hát nem csodálom,hogy te is fülig szerelmes vagy Bencidbe!!KépKép
A mozgásról meg pont most olvastam egy könyvben, hogy ez egy olyan dolog amit tényleg nem szabad összehasonlitgatni,mert annyira minden baba a saját belsö biológiája szerint csinálja a dolgokat, amibe nincs beleszólása senkinek és semminek. Mindent meg fog csinálni Benci is, csak idöt kell hagyni neki, nyugi!!!

Regina, szegénykém te is le vagy strapálódva, nagyon együttérzek, mostanában én is csak mosogatórongynak érzem magam...Valahogy nem igazság, hogy apa nálunk olyan jókat alszik, abszolút nem hallja, ha felébred Ádám..söt még a horkolásra is rázendit, na ettöl meg végképp nem tudok visszaludni. Amint befejezem az irást én is zuhanok be az ágybaKép
Ja, és el ne felejtsem, boldog fél évességet Domcsinak!KépKép

DBarbi, neked is elöször a képröl irok, azt hittem leesek a székröl amikor megláttam Fannit aluszkálva a hintába!!CSúúúúcs az a kép...Csak nem tudtam eldönteni,hogy ilyen lassan lükted a hintát, vagy ennyire unalmas társaság voltál, hogy igy belealudt a játszásba....
Egyébként én is a fogát akartam emliteni, de már Vera megelözött, te meg irtad, hogy nem arról van szó. Nálunk is volt néhány diétás nap, amikor jött a fogacska, még a banán! sem kellett, pedig az az egyik favorit... Majd irj, hogyan ment a következö hami!

Zit, a te képeid voltak másik sorozat, amit végi mosolyogtam! Olyan nagyon édes ez a Beni,hogy nem is igaz!!!KépKép Jót nevettün apával virágos képeken, úgy látszik nem csak nálunk lakik kertész legény. Na és ez az egykezes állás...Komolyan úgy néz ki,mint aki már hónapok óta gyalogol, csak megállt egy pillanatra a fotó kedvéért. És tényleg eszméletlenül szöke ez a kis hercegKép

Gabi, utólagosan is jobbulást a cicidnek, látom irod,már jobban vagy. Zsoltika is egy édes falat,már a múltkori képen is láttam milyen ügyesen ül. Ebböl a pózból nagyon könnyü elidnulni mászni, legalább is Ádám sokszor csinálja. Irigyellek Szentesért, mit ne mondjak a fél karomat odaadnám, ha most mehetnék...Én ott születtem (ezt már kitárgyaltuk), és még ha nem is olyan izgalmas város, nekem nagy adag nosztalgia az a hely. Ennél jobban már csak Vásárhelyre mennék, mert ott lakik az egész család. De hát innen nem egyszerü, most füzögetem apát, hogy egyezzen bele,hogy jövöre hazamenjek Ádámmal kettesben...

Ann, itt egy óriási virágcsokor a névnapos Hamidnak! Isten éltesse a Hannákat!KépKépKépKép
Egyforma mellényröl én is várom a képet, tudod nekünk is volt egy közös képünk Ádámmal, már akkor megigérted, hogy ha kész lesz a ruci, lesz fotó!!!
Egyébként, amit feltettél képet is megnéztem, és nagyon aranyos az a Hami-lány, akár van fülbevalója, akár nincsKép
Megmondom öszintén,nem igazán értettem a fül-lyukasztós elméletet (tudom a védönédid mondta), de a lyuk ugyanoda kerül, akármilyen módszert is alkalmaznak, igy is-úgy is lehet rossz akkupunktúrás pontot eltalálni,nem???
Na, mind1, nálunk ilyenre szerencsére nincs gond, remélem legalább is Ádámkám nem lesz fülbevalós jó ideigKépKép
Egyébként nekem is lötték , de én 12 éves voltam, és csak annyi volt a gond, hogy véletlenül belelöttek egy hajszálat, és mivel az volt kiadva,hogy csavargassam a fülbevalót, hogy be ne forrjon a lyuk, szépen rácsavarodott a hajszál és begyulladt a friss lyukKép Azt hittem az életben nem lesz másik fülbevaló a fülemben, jó darabig érzékeny is volt, csak aranyat birok el a mai napig.

Anita, várom a kis izompacsirta Robó képét a fiókhuzogatásrólKép micsoda tudomány, szerencsére ezt sem csinálja Ádám, úgyhogy pszt, el ne áruljátok neki!!!Kép

Panu, már Zalában vagy, jó idötöltést és föleg töltödj fel sok energiával...Téged is irigyellek, jó lehet igy kiszakadni az otthoni mókuskerékbölKép

Klarissza, micsoda igézö szemei vannak ennek a Lacának is! olyan édes kis babád van neked is, tessék csak bombázni minket abból a 300-ból még!Kép

Cory, remélem nem jönnek ki a pöttyök, már csak pár nap. Nekünk akkor adják be csak a védöoltást 1 évesen, ha addig nem esik át rajta ÁDám. Nem tudom, otthon ez hogyan van?

Orsi, a húsleveshez csak annyit tudok mondani, hogy még néha nekem is hasmarsot okoz...Volt idöszak amikor koleszos voltam, vasárnap mentem busszal és azon imádkoztam,hogy beérjek idöben...(nálunk mindig vasárnap húsleves volt)
Azt tudom ,hogy a húslé erös lehet a pocaknak, de lehet a zöldség is kapott belöle...Én még nem adtam Ádámnak húslevest, de igy belegondolva még várok vele én is inkább..

Nyuszimanó hanyagolja a topicuncat,már jópárszor láttam ,hogy a másikba irogat, ahová Donát kisfiával "tartozik". Gondolom két topicra már végképp nincs ideje...

Na, ennyi bla-bla után még irok pár szót a mi 7végénkröl is, és tüzök aludni.
Szombaton jártuk a várost, igazándiból autókereskedökhöz mentünk, a férjem érdeklödik egy új autó iránt.(muszáj,mert jön a rokonság, és nincs miben hazahozni a repülötérröl sem öketKép) Akkora szél volt, néha azt hittem leviszi az autót a szél az útról...Nem is sétáltunk, csak amennyit muszáj volt kinnt lenni.
Vasárnap viszont eltünt a szél, csak a jó idö maradt meg, majdnem 20 fok volt !!! Elmentünk itt a városban egy szigetre sétálni, tele volt emberekkel, kutyásokkal, görkorisokkal, futókkal és biciklizökkel, szinte az egész város kinnt volt a levegön...
Aztán délutánra szegény Ádámnak egyre csipásabb lett a szeme, sárga váladék jön jobb szeméböl. (mellesleg még mindig orrfolyás-hapci-köhögés van.) Hétfön kamillával borogattam, de mivel nem múlik, valszeg holnap megint dokihoz megyünk, bár mind a ketten tartunk a múlt heti vizit után, hogy ki fog röhögni a doki...Próbálom magam túltenni rajta, hogy itt igy állnak hozzá a dolgokhoz, de akkor sem akarom ,hogy ne lássa senki. Én kötöhártyagyulladásra gyanitok, mert azt is okozhatja virus, valszeg ráment a szeméreKép
Szegénynek vagy az orrát , vagy a szemét törülgetem egész nap...

Valaki végi olvasta ezt az egészet egyáltalán???
Már 3/4 órája irom, remélem nem most száll el...

Na tsók lányok, még egy hétvégi kép és már itt sem vagyok.
Kép
Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!
Most is csak gyors, később többet is jövök majd.

Barbi: remélem nem kötőhártyagyulladás!!!! Jobbulást!

Noja:
Bocsi, hogy csak most, de üdv közöttünk. Gyönyörű babád van!!! Tényleg fekete a haja, vagy csak a képen látszik úgy?

Köszi a dícséreteket. Kép A többi baba is tündéri, megnéztem. Kép Az írásokra később próbálok reagálni.

Kata:
Misinek boldog 9 hónaposságot!!! Kép

pussz:
zit
zit

Barbi:
Nem lehet, hogy árpa lesz a szemén? Nincs valamelyik szemhéján (ahol a nők ki szokták húzni ceruzával) egy fehér pattanás szerű hupli? Mert akkor lehet, hogy az.

zit
zit

Sziasztok!

Mi is megvagyunk véget ért a hétvégi pihi! Teljesen kibújt a fogunk csak még pici, de tündéri ahogy vigyorog!

Annyit termeltetek a hétvégén, hogy nem tudtam átolvasni, de a képeket megnéztük Nórival, aki itt ül az ölembe (tök jó így írni Kép)!

Noja! Üdv itt! hát tündéri babód van és az a haj ....Kép

jmj $pwaíknu t 5888poo bnzzzzzzzzz

ezt Nóri írta nektek, remélem, hogy értitek Kép!

Mindenkinek boldog hófordulót, meg névnapot!

Most megyünk mert délután megyünk elöszőr uszni, és még be kell szerezzünk egy-két dolgot!

Pussz

Meme és sikító Nóri
meme

Sziasztok!
Noja:
ez a loboncos, fürtös tündérke fiú?????? Olyan édes!!!
A többiek is cukik, de ezt már itt mindenki tudja Kép!!!
klarissza

Sziasztok!

Nem tudok reagálni. Túúúúúúúl sok amit írtatok! Kép Amint a képen is látszik, Beni arcán van valami, amire dokinéni két hete azt mondta, hogy a nyálától van, kenjük. Hát ez már tuti nem csak annyi, egyre csúnyább. Ma volt itt a védőnő, megnézte mikor van bőrgyógyász, csütörtökön megyünk. Addig kitartóan kenegetem neki. Ja és ma rájött, hogy ha lábujjhegyre áll, eléri a polc tetejét. Amíg kikísértem a védőnőt, leszedett onnan egy kupakot és eltűnt. Remélem nem nyelte le, de nem találom. Már 20x körbemásztam a lakást, minden zeg-zugot megnéztem, de semmi. Remélem nem lesz semmi baj, ha lenyelte. Olyan kis izgága, nem bír egyhelyben maradni egy pillanatig sem. Kép

És egy kép (mai):
Egy kis farizomerősítés

Kép

zit
zit

Ja, és újabb képek is vannak a fotóalbumban:

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=2105&page=3

zit
zit

Hú de mérges vagyok. Nagyon hosszút írtam és elszállt.Már nincs is kedvem írni...

Na jó összeszedem magam, de már nem lesz olyan hosszú, mint az előző.

Noja: nagyon szép fiúcskád van, látom több mindenkit megtévesztett a fotó. Tényleg nagyon lányos arcocskája van. Nagyon szép szemei és hajacskájaKépMég tehetsz ám fel róla képeketKép

Zit: Olyan drága Beni, tüneményes fiúcska. Mennyit szokott hamizni amúgy Beni? Akkora tálkával megeszik ami előtte van? Farizomerősítés is nagyon jóKép. Olyan nagyfiú márKép. Hatalmas , jó kis hurkácskái vannak ámKép

Vera: Bencinek is puszika !!

Zsófi: Benci is sokat nőtt, olyan nagyfiús a sapiban. Vonatozni szeret?

Ann: mellényről képet várok ám.Érdekes nép élhet Hatvanban is. Itt is megnézik az embert, ha valami furát látnak rajtaKép.

Regina: küldök egy kis energiát neked. remélem mára már jobb napod volt. együttérzek mélységesen, tuom mennyire ki tud az ember merülni.

Hanzika: írj majd magatokról is Kép

Dbarbi: nagyon jók a fotók. de drága Fanni, ahogy bealudt. A hintapacis képek is nagyon jók, igazi vagány csajszi. Apa aláírta a szerződést?. Jó kis zsúfot hétvégétek lesz ismét.lehet hogy a foga miatt is eszik kevesebbat Fanni, ha nem is látod ágyazódhat az attól. Amúgy meg lehet, hogy éhes sem volt, jó kis húsban van, nem kell aggódniKép

Gabi: tüneményes Zsoltika. Így hogy ül sokkal jobban látható a gyönyörű arcocskája. Nagyon ügyes fiúcska , szépen ül márKép. Huncut szemei azok a régiekKépMi finit sütöttél?

Meme: micsoda karaktereket tud már Nóri írni. Majd Ann a fordító lefordítja, ő nagyon érti eztKép.Az usziban mi volt, majd mesélj légyszi. Jól vagy már?

Barbi: én végigiolvasom mindig amit írsz. Milyen autót néztetek? Kép nagyon jó, kirándultatok éppen?olyan sok helyre eljuttok. Nem hiába akinek Travolta a férjeKép.Ádi szemének jobbulást, gyógypuszit küldök rá. Lehet, hogy csak huzatot kapott, azért borogasd még neki szerintem.

Magunkról nagyon röviden: éjszakán nagyon rossz volt , félóránként ébredt Robó. Most viszont 3 órát aludt egyfolytában. De legalább ő kipihente magát és újúlt erővel játszik. Éppen a szőnyegen játszogat egyedül, ügyesen. Kell ennél jobb fiúcska amúgy? Olyan türelmesen elvan.

Képekekel én is lógok, így teszek fel egy párat.

Fiókhúzogatás mesterfokon:

Kép

Művelődöm: furulyázni is tudok, tessék , még az újjaimat is mozgatom hozzá:

Kép

Kukucs:

Kép

Egyenlőre ennyi, majd teszek még fel, csak így is sok időt ültem a gép mellett.

Szép napot: Anita
anita77

Sziasztok!

Bealudt a manócskám, így én is itt vagyokKép

Anita!
Itt is: képek tündériek, a furulyázós a csúúúúcs! Nagyon édi Robó! Neked is pihenned kellett volna mikor ő aludt. Bizti már jó fáradt vagyKép Remélem a ma éjszakátok jobb lesz sokkal!!!

Zit!
Ez a Beni, nagyon jófej kisfiúcskaKép Imádom nézegetni a képeiteket, látszik rajta a kis huncutság, mindenben benne van. Én már olyan szemmel is nézem ám hogy majd ha Bence is beindul, mit hogy kell pakolnunk. Van a nappali közepén egy üvegasztalunk, na az nem lesz, mert az üveglap a tetejére csak rá van téve, nem rögzíthető... A múltkor a nővérem 5és fél éves kislánya rátámaszkodott és persze hogy ledőlt. Úgyhogy azt kivonjuk a forgalomból, de lesznek még dolgok amikkel fogalmam sincs mit csinálunk. Látom, nálatok is elég üresek Beni magasságában a polcokKép Csak nem elpakoltatok onnan?!Kép A szökőkutas kép is ari, hogy érdekliKép persze az izgi is engem is érdekelneKép
Ja, és amit ide is feltettél: az is üvegajtó ott alul igaz, amit Beni épp tapogat?Kép
Tegnap én azt hittem a képeiteket nézegetve hogy meggyet evett és attól olyan piros a szájacskája. Kíváncsi leszek mit mond a bőrgyógyász. Kupakot pedig remélem nem nyelte leKép Én is mindig vadászom a D-vitamin kupakját este, nehogy véletlenül elkapja Bence mert tuti a szájában kötne ki.

Meme!
Látom Nóri is sikítozikKép Milyen volt az uszi? Jöhetnél gyakrabban is, olyan keveset írsz magatokrólKép És kép is régen volt már!

Barbi!
Nagyon szép helyen sétáltatok! És szépek vagytok ti is a képenKép Remélem Ádámnak nem lesz kötőhártyagyulladása, és már sokkal szebb is a szeme! Ja, és én mindig végigolvasom mindenkinek az írását, és a tiédet pedig külön élvezet olvasni olyan jókat írsz mindig.

Zsófi!
Ez a kép mikor készült Bencéről hogy rövidgatyóban van? Vagy csak én néztem valamit félre?Kép

Hanzika!
Hajnali 5kor nálunk még nem volt sikítozás, de ne is legyenKép
Te is olyan ritkán írsz, mi újság veletek? Részletes beszámolót kérünk és persze képeket!!!

Pussz,
Vera

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

Anita:
Nekem is a furulyázós a kedvencem!!! Nagyon édes!!!! Kép Kép

Vera:
Köszi az aggódást! Meglett a kupak! Kép Apa hazajött és elhúzta a kisszekrényt és alatta voltKép Hál istennek. Kép
Amúgy nálunk is olyan asztal volt a nappaliban, most az a nem használatos gyerekszobában figyel és vár. Kép Igen, elpakoltunk a polcokról, vagy játékok vannak rajta, könyvek meg nem kicsik, azt visszapakolom seperc alatt, ha leszedi.

Megyek is, mert megyünk sétálni, eddig nem mertem kivinni, mert figyeltem a kupak miatt. Kép

Pussz:
zit
zit

Vera!

Nem nézted félre, tényleg rövidnadrágban van.

Akkor volt, mikor nagyon tavasz voltKép

Itt van még kettő:
Ezeken a képeken különösen tetszik a fiamKépKépKép
(egyébként, ezek a vonatos képek telefonnal készültekKép)

Kép
Kép

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Csak szerintem ezeken a képeken sokkal idősebbnek néz ki a koránál BenceKép
Amúgy sem egy babás gyerek, inkább olyan, mint egy kisnövésű 2-3 évesKép

Szerintetek nem?

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

hi

a termés nem semmi, nem is tudom végig rendesen olvasni az egészet(pláne, hogy barbiét végigolvastam, elvette az idöt a többitöl:-))
délelött vásároltunk muffin alapanyagokat, majd sütögettünk jo pár félét.
turosat, kakaosat, sajtosat, 2szinüt
3 szomszédommal összefogva.

edit:
milyen volt a mai uszi? hogy birta?

noja:
már 100-an irták, de nekem is muszáj gratulálnom,a tündérszépséges leventéhez.

barbi:
tök szép táj van mögöttetek. én is-én is ilyen helyen akarok lenni, persze csak ha +40 fok van hozzá Kép

anita:
gyerköcnek már majdnem tökéletes a kéztartása a furulyázáshoz.

bocsi, de ma már nem futja többre, mert a pannát haza kellett hoznom az ovibol, mert belázasodott, nem vészes csak höemelkedés.
tegnap egy ovitárs szülinapján be csokitortázott és nem birja a pocija az édességet.
éjszaka rosszul is lett.
orsolya11

Sziasztok!

Az előbb írtam egy hosszú levelet, de ismét elveszett, így most már csak röviden.
Köszönjük a dícséreteket, lehet, hogy ez e kép egy kicsit kislányosra sikeredett, de azért ő fiúúú!!!Kép
Van olyan kép is, ahol ez minden kétséget kizárva látszik, de azok nem publikusak.Kép

Tegnap Dévények azt mondták, hogy még járnunk kell, ma voltunk fejlődésneurológián, ott meg szinte kinevettek minket, hogy mi bajunk ezzel a gyerekkel, hagyjuk már, hogy azt csinálja, amit akar.Kép
Szóval, lehet, hogy egy kicsit túlaggódjuk a dolgot.

Az előbb írtam sokatoknak külön, de most már nyűgös a fiam, megyünk fürödni, így majd legközelebb. Minden baba gyünyörű, kúszók-mászók, ülők, állók, lábújjat rágcsálók, szétpakolók, vonatozók, furulyázók és a többi egyaránt.

Itt egy újabb kép., remélem, ez már férfiasabb.Kép

Kép

Sziasztok,
Noja
noja

Sziasztok Kép

Óraátállításilag úgy felborultak az estéink, hogy alig tudok jönni... Ma meg nappal sem volt időm Kép Tegnap is MA feküdtem le - ezt ma már nem szeretném megismételni, de gyorsan végigszaladok Kép

Noja, a kisfiad tündéri Kép Kellett már vágni a haját?
Én pl mindig külön Notepad-ben megírom, amit akarok, utána bemásolom, így ha elveszne még megvan és el tudom küldeni mégegyszer. Vigyázni kell ezzel a rendszerrel, mert gyakran elszáll - és nagyon tudok bosszankodni... meg általában az embernek nincs ideje újraírni. Az se rossz módszer, h küldés előtt az egészt kimásolni... Kép

Orsi, remélem, Panna jobban van!

Zsuzsófi, nagyon arik vagytok a képeken - hasonlít rád ez a kis gézengúz! Kép

Zit, örülök, h megvan a kupak! Viszont most kezdtem belegondolni a pakolászós életkorba... eddig örömmel néztem a kis pakolós, fiókhúzogatós képeket... de az én lyányom is hamarosan szétszedi a lakást, segíítség!!!!!! KépKépKép
Remélem, kiderítik, hogy mitől van rajta a valami... bár az lenne a legjobb, ha csütörtökig elmúlna és csak képen tudnád megmutatni a dokinak! Kép
Benit egyszerűen imádom, olyan jó képei vannak, hogy tiszta szerencse, hogy nem vagyok ott, mert tényleg zabálnivaló KépKépKép

Anita, dejódejó, hogy láthatjuk Robót, már nagyon hiányzott!! Furulyázós kép tündéri, tiszta profi! Kép
Köszi, hogy az elszállás ellenére mindenkinek írtál, te mindig olyan aranyos vagyKép Látom, visszatért beléd a régi erő Kép

Meme, milyen volt az uszi? Sikítot a vízben is? Kép

Barbi, nálunk is élesedik az autó helyzet... Szerencsére, nekünk már nem kell válogatni, apa mindent intéz, csak igent kellene mondanom rá... elég rizikós azért egy ekkora kölcsönt bevállalni, úgyhogy félek Kép És 1 hónap alatt dönteni kell, mert EU csatlakozással akár 10-15% emelkedés is lehet...
Szegény Ádibádi, hogy van a szeme? És a nátha?
(erről jut ezsembe, remélem, nem leszünk betegek, mert uncsitesóm iss volt vasárnap és utólag kiderült, h estére tüszős mandulagyuszija lett... már fáj a torkunk - remélem csak beképzeljük! Kép De azért bogyók ezerrel Kép
Füllyukasztós elméletet nem a védőnéni mondta, hanem vmi akupunktúrás szakember a tvben és a nagynéném hallotta (a kis háttértv-ző Kép).

DBarbi, hogy milyen vagány cow-girl-öd van KépKép Hintában alvás, nagyon ari!!! Kép
Elképzeltem a hasrafekvős mozdulatot.. nem lehet semmiKép
7végi program nagyon jó Kép Ecseteljem a miénket: kipakolás, padlószőnyeg felszedés, padlószőnyeg alatti betonhoz ragasztott filc felszedés, 20 éves ragasztó felkaparása minden eszközzel..., majd parafa lapok leragasztása és egy soron lakkozás Kép száradás, visszapakolás... Mit szólnál, ha cserélnénk? KépKépKép
Jóvanna, tényleg nagyestélyi a ruha, de már nem annyiraKép (71es)

Gabi, olyan ügyes Zsoltika, nagyon szépen ül! És milyen kedvesen néz, gyönyörű! KépKép
Anyóscsere érdekel KépKépKép Ritka!
Nálunk is így van az éjjel, h max 4 óra szopi nélkül. De azt hittem, ha elkezdjük a hozzátápit, ez megváltozik. Ezek szerint ne reménykedjek? KépKép

Egyforma mellényről lesz kép, majd ha felvesszük Kép No meg a háti hordozóról is, ígérem!

Megyek alszi, mert leesik a felem a billentyűzetre.
Puszika
Ann
annann

Sziasztok, jövök a mai adag kisregénnyelKépKép

Ma megjártam a fogorvost, attól eltekintve,hogy 2szer hivták el telefonhoz 10 percre, és én addig tátott szájjal vártam egész jól ment. 3 szuritól semmit sem éreztem,még 2 órával utána is.
Csak az a gáz,hogy nem lehet tudni mennyit fizet a biztositó, és mennyit kell nekünk kifizetni. Van egy évi keret(1500 pénz), és már 1300-nál tartok, szóval kiváncsi leszek mennyi fér bele.

Fogdoki után elmentünk a mi dokinkhoz,mivel a patikában nem voltak hajlandók adni semmit a szemére,hanem azt mondták, vigyük el dokihoz. A város másik végében van, de elmentünk. 1 órára értünk oda, váró tele, és még a 12.30-as betegeket sem hivták be...Feladtuk, innen nem szabadultunk volna meg még ma.
Hazajöttünk, továbbra is borogatom, törülgetem kamillával, hátha javulna holnapra.
Nem árpa, hanem csipa ami neki van, szép sárga és nyúlós. De talán már kevesebb van ma,mint tegnap.

Autó minivan akar lenni, azt hiszem otthon egyterüeknek hivják,(7személyes nagyobb fajta), de pont most filozofálgatunk, lehet nem veszünk, csak kölcsönzünk arra az idöszakra amig sokan leszünk...Ezen megy a gondolkozás már fél éve, hogy mi legyen...
Anyagilag jobb lenne csak kölcsönözni,mert akkor utána nem kell a részleteket fizetni, viszont ha kölcsönzünk, annak az árát is már beleforgathatnánk egy saját autóba.

Noja, ezen a képen is csodaszép Levi, na jó, én elhiszem neked kép nélkül is,hogy kisfiú...De ezek a fürtöcskék...Mekkora hajjal született???

Anita, add át üdvözletem Robó furulya-művészúrnak!KépKépMilyen zenedarabot játszott pont???Kép: NAgyon édes!!!!!!KépKép

Zit, továbbra is cukorfalat Beni ezzel a töretlen pakolással!!!Képzeld, Ádám pont ebben a pózban szokott fürdeni, kitámasztja magát a fürdökád szélében, én meg mossam meg ahogy akaromKép

Na, a MagyarPosta alakitott megint, anyukámék húsvéti csomagja egy hét alatt ideért...Direkt feladták hamarabb,mert olyan lassan megy most minden, erre rekord idö alatt itt van. Én meg újra feladtam azokat a CD-ket, amiket már 1 hónapja nem birnak kikézbesiteniKépKépKép

Na,megyek, ennyire volt idöm, itt nagyon jó idö van, reggel 10-kor már 20 fok volt!!! Na, de lesz még ennek böjtje, ide a rozsdásvasat, lesz még nekünk 20 cm-s havunk!!!KépKép

Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!Kép

Cory:
Zsomának boldog hét hónaposságot! Dobnál fel esetleg egy új képet róla és Baluról?

Orsolya:
Remélem jobban van Panna és nem lázas már!

Noja:
Az első képen tényleg tisztára kislányt formáz Levi, de a másodikon már látszik, hogy kisfiú. Gyönyörű baba!

Ann:
<font color="ff6000">Majd rámolhatsz Te is Hami után! Kép Most már legalább annyit engedélyezett Pöki, hogy tudok házimunkát végezni mellette, így aztán minden nap együtt porszívózunk (ő ül rajta és üti), tehát én is nyugodt vagyok, hogy rend van és tisztaság, nem szed össze a földről semmit.
Amúgy nem esnék ám kétségbe ha itt lennétek! Kép</font>

Barbi:
<font color="ff6000">Fogorvos Kép Végre rendbehoztak!
Ádám szeme Kép Remélem azért eljuttok orvoshoz vele!
Fürdés: nálunk is pont ez van és ha próbálom elfektetni, hogy hozzáférjek a lábához, akkor visít. Kép</font>

<font color="119911">Na, tegnap a nagy kupakijedelem után borzasztó esténk volt. Beni egy órán keresztül ordított, mire kijött a kaki, már ott bőgtem vele én is. Nem tudom miért van ez, most megpróbálok neki még több innivalót adni, mert tiszta kemény volt szegénykém kakija. A végén glicerines kúpot adtunk neki (vagyis az elején) és az indította meg. Bocs a témáért, de olyan borzasztó volt.
Utána viszont éjjel csak</font> EGYSZER <font color="119911">kelt (háromkor) és utána még hétig aludt, akkor is csak félálomban szopizott és újból elaludt. Most is alszik, én meg közben mindent elvégeztem és most itt írom a regényt nektek! Kép Igaz, hogy este kapott tejpépet, mert úgy tűnt már nem elég neki a tejci. Így fürcsi után szopi van, aztán játszik, fél tíz körül tejpép és aztán tíz, fél tizenegy körül alszik el, szopival.

Na, befejezem, mert sok már belőlünk.</font>

Nagyon szépKép -ot mindenkinek!

KépKépKép
zit

Sziasztok!

Csak rövidet írok, mert Gabi már most panaszkodik. Élünk, jól vagyunk, voltam fogdokinál, nem éreztem semmit, de még legalább 4-5x kell menni (kész anyagi csőd). Tegnap anyuméknál voltunk ünnepelni, és rakletteztünk (ez fonetikus írás, fogalmam sincs, hogy hogyan kell írni, hülyeséget meg nem akarok), nagyon fincsi volt. Volt diótorta is (a kedvencem), a nagy része itt pihizik a hűtőnkben, de már nem sokáig.Kép Gabi nagyon hulla és ezért nyűgös volt, nem is csodálom, két napja már megint rosszul alszik éjjel, nappal meg semmit, ahogy szokta. Nem értem én ezt, mostanában olyan éberen alszik, gyakran felébred arra, hogy én megfordulok. Pedig állítólag a babákat ágyúval sem lehet felébreszteni, ha elaludtak. Mindegy.

Lyányok,
a babák gyönyörűek, elképesztően ügyesek és aranyosak!Kép

Nagyon szívesen hozzászólnék mindenkihez, de nem megy, talán majd ma éjjel.

Szép napsütéses napot!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Két tegnapi kép a sétánkról:

Kép

Én vagyok a Király:

Kép

zit
zit

Sziasztok!

Megvagyunk mi is, csak tegnap konyhatündérkedtem: sütöttem lángost és túrós-citromos muffint Kép De ez a kettő már soknak bizonyult a szokásos napi teendők mellett, ráadásul mindkét finomságot most készítettem először, szóval még nem voltam túl rutinos Kép Mindenesetre a muffinból alig van, pedig vagy 40 darab készült Kép

Zit,
Beni egy tündér baba! Kupak-ijedelem Kép Jó, hogy meglett a végén! Kaki: sajnálom szegény Benit. Próbáltátok tornáztatni pici, a térdeit a pocakjához emelgetni? Nálunk még az etetőszék vált be. Komolyan mondom, minden kajálásnál rottyant Zsoltika, valószínűleg jó testhelyzetben ül Kép Volt már olyan, hogy 2 napig nem volt kaki, beletettem az etetőszékbe, és lőn megkönnyebbülés Kép Esetleg próbáljátok ki... Hátha!

Ilyen piros folt Zsoltika állán is van, szerintem is a nyálától. Nekünk is van rá krémünk, nagyon jól eltünteti reggelre. Pont ott van a foltocska, ahol az ujját is szopja, lehet hogy kidörzsöli.

Zsizsa,
fogdoki Kép Gabóca megint nem hagy aludni téged Kép Tudom, ez nem vigasztal, de Zsolti is nagyon éberen alszik. Nálunk recseg a padló, mindig úgy settenkedünk be hozzá este, már tisztára lopakodó lettem Kép

Barbi,
jobbulást Ádám szemének Kép Remélem doki nélkül is elmúlik. Ez volt az utsó kezelésed a fogdokinál?

Ann,
hétvégi program Kép Remélem nem lesztek betegek! Képeket továbbra is várjuk Kép És köszönjük a bókokat.
Hát nálunk nem nagyon segített be az éjszakai alvásba a hozzátápi. De Zsolti még nem is eszik valami nagy mennyiséget! Viszont érdekes lehet, amit Zit írt, tejpép elalvás előtt... Nálunk az is gond, hogy panelban lakunk, elég száraz a levegő így fűtési szezonban. Talán ha már nem lesz távfűtés, Zsolti sem lesz szomjas éjszaka. Legalábbis reménykedek Kép

Noja,
igazán nagyon gyönyörű kisfiad van Kép Tényleg érdemes menteni az üzeneteket Kép

Orsi,
Pannának jobbulást Kép

Zsófi,
Bence tényleg nagyon nagyfiú a képeken. Klassz a szerkója Kép Ügyik vagytok, hogy így vonatoztok.

Vera,
nálunk is üvegasztal van a nappaliban, de szerencsére teljesen rögzített a teteje. Ennek ellenére lehet, hogy eltüntetjük... Bár nincsenek éles sarkai Kép Zsoltinak nagyon tetszik, rendszeresen az asztal alól kell kiszednem Kép

Anita,
dejó, hogy tettél fel képeket! A furulyázós nagyon klassz, ügyi Robóka!

Meme,
fogacskához gratula! Milyen volt az uszi?

Regina,
mizújs, merre vagy? Még mindig strapa?

Mi pedig úgy döntöttünk, hogy a hétvégén megvesszük a járókát Zsoltinak. Annyira mászkál, már a kezeit is rakosgatja, ha kúszik, tehát kezd begyorsulni Kép

De most már megyek, éhenhalok!

Üdv mindenkinek:

KépKépKépKép

pgaboka

hi

edit:
áll még az ajánlatod anyatejci ügyben???????????

Kép
orsolya11

Sziasztok!

Nos az uszi szupi volt, nagyon jól viselte, természetesen egész végig sikított, zengett az uszoda, kicsit ciki volt, mert csak Nóri csinálta Kép!!! Szóval nagyon tetszett neki, végig vigyorgott, beszélgetett, majd teszek fel képet, csak még be kell a gépre másolni!

Látom nem csak nekünk vannak kocsi problémáink, eddig Twingonk volt, de most muszáj volt lecserélni, mert nagyon kicsiKép, pedig nagyon a szívünkhöz nőtt! Csak az új kocsinak a törlesztése sok, de majd meglátjuk, remélem menni fog! Mindenesetre Nórinak tetszik a kocsi, a szalonba is végig sikitozott KépKépKép!!!

Nemsokára ebédel Nóri úgyhogy megyünk!

Mindenkinek szép napsütéses napot!

Meme
meme

meme:
gratulálok az elsö élményhez, pláne, hogy ilyen jol sikerült.
ügyesek vagytok

nálunk ez most kötelezö gyakorlat, hogy egyedül kapaszkodjon
csak bene csinálja a csoportbol, tök ügyi
Kép

köszi az aggodást panna ügyben, ma is ment oviba, majd meglátjuk.
orsolya11

Sziasztok!

Gyorsan írok, Levi most kapott oltást. Édes volt, amikor szúrta doki néni, nem sírt, csak mikor látta az aggódó arcunkat. Kapott kúpot, borogatást, most alszik.
Doki néni is azt mondta, hogy lassan kellene adni neki gyümölcsöt, stb.

Orsolya: Nagyon ügyi Bene a vízben, látszik, hogy élvezi. Én is szeretném vinni Levit, csak kicsit félek a fertőzésektől. Vagy nincs ok aggódni?

Most befejezem, majd este még benézek. Napközben általában Apáé a gép, mert itthonról dolgozikKép
Nem nagyon szereti, ha ilyenkor itt ücsörgökKép

Noja
noja

Apa azt mondta, elmegy itthonról, enyém a gép.

Így folytatom.
Lányok, láttam sokatoknak van habtapija. Amit én néztem a boltban, nagyon büdös volt. Ez a szag elmúlik, vagy csak romlott volt, amit szagoltam?Kép

Zsizsa, érdekes Levi is felébred éjszaka minden neszre. Néha megfordulni sem merek. Nem tudom, mitől van ez, pedig napközben, ha elalszik,nem zavarja semmi.

Látom, sokan szültetek a MÁV-ban. Ann, rád emlékszem a MÁV-os fórumból is (körülbelül egyszerre finiseltünk, akkoriban kezdtem olvasni a Babanetet), ha jól emlékszem, aggódtál, hogy nem lesz-e szabin a dokid)) Nekem összességében jó tapasztalataim voltak a MÁV-ról.

Na, megjött Apa.

Sziasztok.

Noja
noja

Sziasztok!
Ismét gyors leszek Kép és ha nem haragudtok, akkor kérdezek.
Laca harmadik hete kajcsizik és jókedvel benyom 3*100 g bébikaját, délelőtt gyümölcsöt, délután és este valamilyen zöldségpürét. Ugye ez a kaja mennyiség nem sok? Emelett vígan szopcsizik, persze vizet még most sem hajlandó inni. (Bár a dokinéni szerint míg nem lesz meleg, addig az anyatej kielégíti a szomját, ha sűrűn kínálom cicivel.)
Noja:
Budapesten végeztél? Nem ismered Vida Mónikát? Hol láttad a habtapit?
Orsi:
Remélem Anna Rebeka tündérke már jól van Kép

Puszi minden pici talpára!!!
klarissza

Sziasztok Kép

Noja, jól emléxel Kép De végül jócskán kihúztuk Kép
Habtapiról: mi kaptunk egyet, az sztem romlott Kép Kellett van 1,5 hónap mire emberi állapotra szellőzte magát, pedig nekimentem pár dologgal... De mi most akarunk venni betűset és az egyik helyen nem restelltem megszagolni - az nem volt büdös - Ergo: vannak büdi és nem büdi tapik. Mi tuti, h nem büdit veszünk KépKépKép

Jó nektek, h már túl vagytok az utsó oltáson - mi pont 1 hét múlva kapjuk.

Orsi, nagyon ügyi Bene! Kép

Meme, milyen lesz a kocsi, ami úgy tetszik Nórinak?

Gabi, én is már 3-4 napja tervezem a túrós-citromos muffint, és ma végre sikerüüüül! (naja, muszáj volt, mert megromlott volna a túró Kép) de ez valami isteniiii (nem akarom magam dicsérni Kép)

Zit, nagyon jó, h végre sok képet teszel fel Kép Látom, nektek ki van habtapizva a lakás Kép
Kaki miatt nagyon sajnálom szegényt Kép

Barbi, fogdoki KépKép Hogy van Ádi szeme?

Hirtelen kiderült, h apának holnap délelőtt Pestre kell menni. Szerencsére, nem olyan vészes időre, így mi is megyünk Hamival, s amíg megvárjuk sétálgatunk. Remélem nem lesz rossz idő - nem is néztem. Lehet, h megcélzom a Szigetet Kép Nincs kedve vkinek délelőtt sétálgatni arrafelé Kép Jókor szólok, mi? de most derült ki, mondom...
Egyébként ha már így alakult, utána elmegyünk megvenni az etetőszéket is - meg lehet, h habtapit is.

Hami üzenete minden kis barátjának:
xyíareeeeeeeeeeeeaaaaqXAXXXXXXX

Cuppancs
Ann
annann

És itt egy kép, az előbb készült - piszkosul örült, h apája beletette a fotelba Kép

Kép

cupp
annann

Köszönöm az érdeklödést, hányás elmúlt, a tegnapi uszi meg remelkül sikerült! Megnyugodtam teljesen. A merülés még nem O.K., de csak annyira nem, mint a többieknek.
Orsi, ajánlat még áll, megvan még a tej, küldtem mailt!
Meme, hol voltatok uszni? Lemaradtm, lehet, hogy irtad.
Anita, az a furulyázós kép szuper!
No meg Fanniról az alvós Kép
Ezt Boti irta, tudná valaki forditani?
nb nnnnnnn 889 Ł<<jlll. jhhhb kkkkkkkkg
Sziasztok, Edit
Ui: tábla lesz, csak otthon van csak meg....vagy Anitánál van egy verzió...

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Sziasztok!

Nekünk ma remek napunk volt, ugyanis Verával együtt sétáltunk KépKépKép Igy élőben is láthattam Bencikét, nagyon aranyos és nyugodt baba, gyönyörű szemekkel Kép Persze Zsolti alakított, ki is kellett vennem a kocsiból, annyira nem érezte jól magát, de végül elaludt Kép Jó nagyot jártunk, rakok fel képet a fiúkról, ha nem bánjátok Kép

Ann,
látom, Hami élvezi a fotelezést Kép Túrós-citromos muffin tényleg csoda fini, köszönjük a receptet DBarbinak Kép Mi kocsi nélkül nem tudunk kijutni a Szigetre, sajna Kép Túl messze van.

Noja,
a habtapinak van egyfajta műanyagszerű szaga, nem tudom pontosabban megfogalmazni Kép De semmiképp nem romlott szaga van, legalábbis annak nem volt, amit mi vettünk Kép Mostanra már nincs szaga egyáltalán.

Klarissza,
szerintem nem gond, hogy ennyit eszik Laca, főleg ha mellette rendesen szopizik is Kép

Meme, Orsi
uszi Kép

És egy kép: Zsoltika és Bencike a babakocsiban:

Kép

KépKépKépKép

pgaboka

Sziasztok!

Megpróbálok gyorsan írni, mert nem sok időm van sajnaKép

Mint ahogy már Gabi is írta és a kép is bizonyítjaKép ma együtt sétáltunk. Nagyon jó volt, a babák többnyire aludtak mi pedig beszélgettünkKép
Zsoltikának még kékebb a szeme az életben mint ahogy a fotókon látszik. Olyan mint a Bounty reklámbanKép

Noja!
Levi nagyon szép kiskrapekKép
Dévényékről ezt már én is hallottam hogy a pénzre mennek, és ha valaki elkezd járni akkor addig kell amíg a baba magától el nem indul. Mondjuk kárukra biztos nem válik, csak hát anyagilag gondolom elég megterhelő...

Habtapink nekünk is műanyagszagú volt az elején, de csak addig amíg leraktuk, utána már nem éreztem. Szerintem kiszellőzik mind előbb-utóbb.

Ann!
Ez a Hamilány tündériKép De édesen vigyorogKép
Én szívesen találkoznék veled is holnap, csak a Sziget nekem egy picit messze van. Pontosabban nem annyira, csak a hídon átmenni büdös és a távot sem tudom mennyi lenne gyalog, mert még sosem jártam ottKép A mai Gabis séta után pedig egy picit mintha megint zsibbadna a lábam, már be is vettem két MagneB6-ot hogy megelőzzük a múltkori nagy fájdalmatKép
Nem akarod esetleg a Sziget helyett célba venni a Teve utcát?Kép Feljöhetnétek Hamival hozzánk is, vagy itt a környéken sétálgathatunk is. Bár ez attól is függ hogy mikor délelőtt?! Mit jelent neked a "nem olyan vészes időpont"?Kép Mert ha reggel 8 óra, akkor lehet még nem vagyunk beszámíthatóak...Kép

Klarissza!
Laca evőkéje nem rosszKép Nem is olyan rég kezdtétek a hozzátápit, és már ilyen jól haladtok??????!!!! Szép!Kép
Vizet az én manóm sem issza újabban, régen megitta, most fintorog. Bezzeg ha valami alma-szőlő-körtelé kerül a csőrösbe, el sem lehet venni a szájátólKép

Orsi!
Jó ez az uszis kép, Beni nagyon ügyesKép

Meme!
Sikítós úszás jó lehetettKép Majd tegyél fel képeket!
Milyen új autótok lesz?

Zit!
Királyos kép megint csúúúúcs!!!

Zsizsa!
Raclette-ünk nekünk is van, nászajándékba kaptuk. Klassz nagyonKép Főleg ha többen vagyunk és sokan ülik körbe.
Reméljük most már Gabi is engedi hogy babanetezzél egy kicsitKép

Anita, DBarbi és a többiek hol vagytok???

Most nekem is ennyi volt, többiektől bocsi akinek nem írtam. Közben egyszer ki is lépett ez a sz@r, a frász jött rám, de szerencsére nyomtam egy ElőrétKép és visszajött az irományomKép

Pussz,
Vera

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!
Jelentem nem süketültem meg, és már a gyerek sem sikongat annyit. Annyira jó idő volt, már két napja folyamatosan csavargunk, szinte alig voltunk bennt a lakásban! Azért annyi időt töltöttem bennt, hogy csináltam mákos muffint..Kép
Babócák nagyon szépek, Levente gyönyörű kiskrapek, micsoda hajzuhatag...!!!

na nézzük csak sojában, visszafele megyek :

Vera:
irigyellek hogy végre talizhattál Gabival, biztos jót pletyiztetek Kép az már a múlkor is feltűnt egy képen hogy Bencinek vmi hiper-szuper babakocsija van, de milyen?!?!!? Ezeknél a szarvaknál fogva nem nehéz egy kézzel tolni?! Kép

Gabi:
tudom hogy már sokan és sokszor kérdezték, csak ha nem baj én mégis értetlenkedek egy kicsit Kép szóval mennyiért lehet ilyen betűs/számos habtapit kapni manapság?! És ez hány darabos?!

Ann:
muffin Kép én mákosat kreáltam, na az se gyenge Kép
látom ti is habtapi vásárlás előtt vagytok, ha veszel akkor pls mondd meg hogy hol és mennyi volt!

na, ennyi volt a nyugtom...lefektettem, de már megint bömböl..hát akkor pusszok, holnap reggel folyt. köv.
Kép
Regi
gregina

<font color="0033FF">Sziasztok!

Vera: köszi a hiányolást, olyan figyelmes vagy! Kép

Tegnap megvettük Fanni 3.számú babakocsiját.....és remélhetőleg az utolsót Kép Sportkocsi, esernyőre csukható, 3 pozícióba dönthető, van "teteje" és bevásárlóhálója és karfája, és 5 pontos bizt.öv...ezek voltak a kritériumok, főleg, h dönthető legyen, mert Fanni mindig elalszik és úgy sajnálom az ülve alvó gyerekeket. A hátam a batárkocsitól (Pavel, ua. mint a Bergon) baromira fáj. 3 emelet az 3 emelet...ez a kocsi jóval könnyebb. Holnap teszek fel képet, most tökre örülök neki Kép A Kikában sikerült megvenni Kép Néztük azt, ami most van a Tescoban, de Apa nem hagyta, h azt vegyük, szerinte nem túl stabil. Legalább ócsó lett volna Kép

Habtapiról: sztem a Tescoban a legolcsóbb. A Westend játékboltjában döbbentem egyet, 6-7000 ft volt egy csomag habtapi! A Tescoban olyan 1700 körül van, ha jól rémlik. Énmár Fannit nem engedem rá KépKépKép Meguntam az összerakosgatást Kép

Jajaja, Vera: milyen az a babakocsi?? Most a miénknek is ilyen "fülei" vannak és nekem állati fura így tolni KépKépKép A tiétek valami csodajárgány lehet Kép

Noja: már mindenki megelőzött engem, de elmondom énis, csodás a kisfiad! Tökéletes kisangyal...azok a kunkori tincsek! Gyönyörű Kép

Zit: Beni is zabálnivaló, kis husi! Kép Dögönyöznivaló Kép

Ann: látszik Hamin a boldogság Kép Hiába, az élet apró örömei...egy fotel...ilyenek Kép
Sajna a sziget nekünk is messze van...

Orsi: nahát! Milyen ügyes Bene! Nemsemmi Kép

Zsuzsófi: Benci igen komoly kislegény már Kép

Holnap jelentkezem ismét, pusszok és szép álmokat!

dbarbi</font>
DBarbi

Csak visszajöttemKép

A babakocsink szerintem is csodajárgányKép, nagyon szeretem. Azért vettünk ilyet hogy végig jó legyen Bencinek. A típusa Neonato Combinato Tris, és ezerféleképpen variálható. Egyetlen hibája hogy a kar nem fordítható átKép Dehát nem lehet minden tökéletesKép

Szóval alapból így néz ki:
Kép
Most így használjuk:
Kép
És ha már stabilan ül Bence akkor így fogjuk, ez a sportkocsi-változat:
Kép

Kilóra nem tudom mennyi lehet mert még soha nem emeltem fel, én még a lépcsőkön is léptetem. Összecsukni ezt is esernyőre lehet, elég kicsire és megáll a talpán.
Ja, és Regi kérdésére, ezt a kocsit nem lehet egykézzel tolniKép vagyis akkor lehetne ha nem bolygósítanám a kerekét de én úgy nem tudok közlekedni, úgyhogy bolygunk és két kézzel tolomKép De amúgy kényelmes fogni ezeket a szarvakatKép

Regina!
Mákos muffinban sok a mák? Kép Mert lehet kipróbálnám, de annyira azért nem vagyok oda a mákért. Domibaba miért sírós mostanában? És megfordult már? Bence még nem. De ma forgattuk egy lepedővel és hangosan nevetett rajtaKép Ezt a gyakorlatot még a neurológus mutatta. Egyébként totál áttudna fordulni, csak szerintem még nem jött rá magára a mozdulatra. Ki van tekeredve teljesen, de a fejét hátracsapja. A fejtartásával is ezért voltak gondok az elején, a neurodoki szerint nagyon erős a nyakizma és mindig hátrafeszíti a fejét, még ha ez nem is tűnik fel nekünk annyira. És ez nagyban nehezíti a hasrafordulását. Nem tudom mikor jön rá hogy kellene, de ha mi forgatjuk azon röhögKép

DBarbi!
Gratu az új kocsihozKép holnap tegyél fel te is róla képet mert kíváncsi vagyok rá. Bár mi előreláthatólag nem veszünk másikat, hacsak nem kitörik a kerekeKép ugyanis mikor említettem apának hogy kéne valami új mert ennek már unom a színétKép akkor elég csúnyán nézettKép

Nem irigyellek a harmadikra cipelés miatt. Én tuti nem is bírnám!
Habtapit szerintem is Auchanban, Tescoban, Corában kell venni.

Ann!
Hát már asszem nem fog összejönni a holnapi talink sehogyse, mert most megyek alukálni. Esetleg küldj egy smst ha mégis erre jöttökKép

Jó éjt mindenkinek,
Vera

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

Jön Zsoltika foga KépKépKép Ma este a fürdetéskor láttam meg az ínyén a pici pontocskát. Először azt hittem, hogy a fürdetőkrém egy darabkája került a szájába Kép De nem, többször is megnéztem már: ez bizony fogacska!

Kérdés: most még csak pötty látszik, de mennyi idő múlva bújik ki teljesen? Ez már azt jelenti, hogy az ínyét áttörte a fog? Vagy még várható nyűgös éjszaka? Eddig abszolút semmi extra nyügi nem volt szerencsére Kép

Regi,
a mi habtapink a Brendonból való, 26 darabos, és 5990 Ft volt Kép Vigyázni kell, többféle darabszámú csomagolás létezik. Ez ugye betűs, szerintem egész jó, mert elég nagyok a darabkák, tutira nem nyelhető le. Azt hiszem, Zsófi írta valamikor, hogy a Corában is olcsó a habtapi, de konkrétan nem tudom, milyen és mennyibe kerül.

Vera,
köszi ismét a bókot Kép Aranyos vagy nagyon!

Csak ennyire jöttem, mármint a fogacskát akartam elújságolni Kép Megyek, Zsoltika még mindig nem alszik.

Jó éjt:
Gabi

pgaboka

Sziasztok!

Levi megint alszik, hát jó kis esténk volt... Na, pesrsze nem Levi miatt, hanem a szülei...Kép
Találtunk valamint a szemében, ami elég nagy volt és nem akart kijönni. Hosszas huzavona, orvosoknak telefonálgatás, stb. után elvittük a Sote ügyeletére, ahol kivettek a szeméből egy nagy darab csipát.Kép Én meg azt hittem, hogy egy körömdarab beleesett, amikor vágtam. Szegény Levi, nagy türelem kell neki a szüleihez.Kép
(Mindezt az oltás napján.)

Köszi a habtapi ötleteket, asszem én is megnézem a Tescoban, bár nekem is igazán a betűs tetszik, nem tudom olyan van-e ott.

Ann, tündéri a nevetős Hami, kész hölgy, látszik, hogy élvezi az életet.Kép

Gabi, Vera : édes a két kis manó a kocsiban.Kép

Vera, Dévényéket semmiképp nem akarom bántani, szerintem nekünk sokat segítettek, (tényleg nem tartotta a nyakát és ez helyrejött), csak tény hogy nem szívesen engedik el az embert. De mindenképpen újra hozzájuk mennék, ha kellene, nem a Svábhegyre.

Klarissza, Vidó Mónikát ismerek és a Mamutban láttam a Játéksziget nevű boltban (mármint habtapitKép)

Na, jó éjt.

Noja
noja

Sziasztok!
Itt a hiányolt tábla.
Boldog 8 hónaposságot Ádibádinak és Beninek (már ha ez a Benedeknek is helyes becézés, néha zavarban vagyok) és 7 hónaposságot Kati Leventéjének és Zsófi Botijának (jártok erre egyáltalán)?
És mivel nem hiszem, hogy holnapig jönnék megint, nagy-nagy fülhúzás a mindjárthéthónapos Bencinek!

<pre>
<font size="-1">Anyuka Baba Baba szülinapja Baba kora Testvérkék
DBarbi Fanni Auróra 2003.06.17 9 hó + 15 nap első baba
Zsófi Bence 2003.06.27 9 hó + 5 nap első baba
Anita Róbert 2003.07.15 8 hó + 17 nap első baba
Marcsi Ákos 2003.07.23 8 hó + 9 nap első baba
Barbi Ádám Csaba 2003.08.01 8 hó + 0 nap első baba
Orsi Benedek 2003.08.01 8 hó + 0 nap Anna Rebeka
Zit Benjámin 2003.08.09 7 hó + 23 nap első baba
Erika Balázs 2003.08.13 7 hó + 19 nap Viki
Gabi75 Dávid András 2003.08.14 7 hó + 18 nap első baba
Szti Ákos 2003.08.15 7 hó + 17 nap első baba
Dea Ábel 2003.08.22 7 hó + 10 nap első baba
Szisz Boróka Anna 2003.08.26 7 hó + 6 nap első baba
Zsizsa Gabriella 2003.08.28 7 hó + 4 nap első baba
Cory Zsombor 2003.08.31 7 hó + 1 nap Balu
Kati Levente Richárd 2003.09.01 7 hó + 0 nap első baba
Zsófia Botond 2003.09.01 7 hó + 0 nap első baba
Vera Bence 2003.09.02 6 hó + 30 nap első baba
Batkamano Emma 2003.09.03 6 hó + 29 nap első baba
Dandy Martin 2003.09.05 6 hó + 27 nap Dorina
Docka András 2003.09.06 6 hó + 26 nap első baba
Judit Virág 2003.09.10 6 hó + 22 nap első baba
Gabi Zsolt Márk 2003.09.10 6 hó + 22 nap első baba
Panu Liza Júlia 2003.09.18 6 hó + 14 nap első baba
Klarissza László Gábor 2003.09.19 6 hó + 13 nap első baba
Laura Nikolett 2003.09.21 6 hó + 11 nap első baba
Susie Anna Gréta 2003.09.23 6 hó + 9 nap első baba
Diti Réka Tünde 2003.09.23 6 hó + 9 nap János Ádám
Noja Levente 2003.09.23 6 hó + 9 nap első baba
Nyuszimanó Petra Sári 2003.09.29 6 hó + 3 nap Donát
Regina Dominika 2003.09.29 6 hó + 3 nap első baba
Edit Botond 2003.10.03 5 hó + 29 nap első baba
Meme Nóra 2003.10.12 5 hó + 20 nap első baba
Hanzika Marcell Bertalan 2003.11.03 4 hó + 29 nap első baba
AnnAnn Hanna 2003.11.04 4 hó + 28 nap első baba
Dorki Nikolett 2003.11.08 4 hó + 24 nap első baba</font></pre>

Végigolvastam mindent és mindenkit, de épp ezért válaszolni már nem tudok...lefáradtam. Azt hiszem visszafekszem Kép
Sziasztok,
Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Jajj, jajj, tegnap nem köszöntöttük Zsomit! Már ö is elmúlt 7 hós! Add át neki Cory az üdvözlést, remélem a kutacsa már rendben van.
Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Haliho,benézek már egy pillanatra, bár a vasaló itt szemez velem...hiába, valahogy este 10-kor már inkább a monitort nézném pár percig,mint vasaljakKép
Elöre és utólagosan én is mindenkinek boldog hófordulót kivánok, és egyben köszönjük ami minket illet!!!
Bene, téged külön is köszöntünk,mint ikertesót!KépÉs leendö úszó olimpikontKép NAgyon ügyi ez a Benebaba!!!Kép
Hami és Kiskirály Beni is nagyon aranyos, mindenki csupa mosolygósKép

gyorsan pár szót azért irok:
NAgyon jó lehetett a közös séta, amint a képen látható a két kisrácnak nem volt ellenvetéseKép Vera, én is kiszúrtam a botkormányt, és nehari de én biztos nem tudnám megszokni. Te már bizti hozzászoktál, azért megy könnyebben. Egyébként szupi a kocsi, tényleg tud mindent,még lehet mos-föz-vasal is???

Zsizsa, részvéten a fogorvos-látogatásért, most én is benne vagyok, illetve remélem irhatom múlt idöben,hogy voltam..nekem ez volt az utolsó kezelés,nagyon sokszor kopp-kopp-koppKép

Gabi, gratula a fogacskához, ezek szerint Ti is megússzátok minden különösebb nyügi nélkül. Van aki ilyen, van aki nem. Ádám nagyon álomszuszék volt és kicsi höemelkedése volt a fogacska kibújása elött 2 nappal és ultra sok nyügi... A csücsök nálunk másfél hete jelent meg (19-e mikor volt???) mostanra már kinnt van a teljes cakkozat, és kb 2 mm magasságú a fogacska.
Ha van csücsök, akkor bizony már áttörte az inyét!!Gratula mégegyszer!!Kép

Ann, nekem van idöm holnap találkára, akkor a szigeten, mégis hánykor???KépKépKép (ne hogy keress, csak viccböl irtamKép)

Jelentem takonykór leküzdve, második napja pihen a porszivónk, és nem kajtatok Ádám után papirzsepivel, mert már nem folyik az orra. Szeme is majdnem rendben,még azért 2-3-szor volt ma csipa, de csak pici,és közben legalább nem volt sárga könnye már.Kamillázom óránként, ez úgy látszik hatott. Igy aztán ma el sem indultunk a dokihoz,minek várjak 2 órát arra,hogy azt mondja, nem ad semmi,mert ez is virus...

Na, a tegnapi jó idö után ma reggel szállingózott a hó,mit mondtam,hogy csak tévedés volt a jó idöKép
Azért tegnap a jó idöben(volt vagy 25 fok) kimentünk az udvarra és letettem Ádámot füre, egy darabig csak markolászta a füvet,ilyet még sosem látott a szönyegen...
Aztán idebennt meg divatbemutatót tartottunk, van már néhány rövid gatyója, amit úúúúgy szerettem volna rápróbálni, hátmegtörtént:
Kép
De hogy ehhez miért kellett kinyújtani a nyelvét, ne kérdezzétek...Mostanában mindig ezt csinálja, amig én egyszer le nem harapomKép
Ma pedig 7 lépcsöt megmászott egyedül (persze ott voltam a háta mögött), és végig sikongatta meg gatyarászott, nagyon élvezte,hogy ilyen hegymászást csinálhatottKép
És most már a kétségbeesésre is van külön szótagunk:mamamama, ezt hajtogatja, ha valami nem sitmmel...
Ja, még valami, múltkor elfelejtettem kimenteni a citromos muffin receptjét, megtenné valaki,hogy bemásolja mégegyszer, vagy megmondaná,hogy melyik napnál találom?KösziKép

Na megyek, vár néhány vasalnivaló még, valaki???Nem csatlakoztok???Kép
Barbi

Kép
Kép
barbi

Jó reggelt!

Barbi, itt a recept, gyorsabb volt bemásolni, mint megkeresni, mikor írta le DBarbi Kép

Túrós-citromos muffin

Hozzávalók:

15 dkg vaj
30 dkg kristálycukor
1 csomag vaníliáscukor
1 citrom reszelt héja
4 tojás
2,5 dl tejföl
50 dkg rétesliszt
1 csomag sütőpor
20 dkg túró
15 dkg mazsola

kb. 1 evőkanál rum (aroma is lehet)

Elkészítés:
A sütőt előmelegítjük 190 °C-ra, a muffinsütőt kivajazzuk, vagy papírral kibéleljük.
A vajat a cukorral kikeverjük, hozzáadjuk a vaníliás cukrot és a citromhéjat. Belekeverjük a tojásokat és a tejfölt. A lisztet elkeverjük a sütőporral, és összekeverjük a masszával. A túrót és a mazsolát elkeverjük a rummal, majd belekeverjük a masszába.
Kb. 30 percig sütjük.

Fini lesz, meglátod KépKépKép

Most szaladnom kell, Zsolti méltatlankodik, hogy ugyan miért nem vele játszom? Ja, fogacska-infót köszönjük, még mindig csak pontocska van, de akkor ezek szerint néhány nap/hét, és kint van az egész KépKépKép

Gabi

pgaboka

Sziasztok!

Igen én írtam a habitapit, amit mi vettünk, az a legnagyobb, mi szőnyeg helyett használjukKép A gyerekek nyoma könnyebben lemosható rólaKépKépKép

Szóval, mikor mi vettük, akkor 4990 volt a Corában, most meg 2990 Ft. Szegeden még tuti van, mert két napja láttam. A szóban forgó habitapi 36*36 cm-es betűs lapokból áll, és 72 db-os. Nekünk nagyon bejöttKép

ZSófi

Teszek fel újabb képeket, ha nem bánjátokKép

Szóval, Bence eszik:

Kép

Hova lett a kajám...?

Kép

Jajj, csak ki ne essen a számból megint!

Kép

Na, adjál még...nem laktam még elég jólKép

Kép

Megvan minden ujjam???

Kép

Mindenki látja a fogaimat?

Kép

Most egy időre leállok, jó?

KépKépKépKépKép

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Kati:
Levinek boldog 7 hónaposságot!

Zsófia:
Botinak boldog 7 hónaposságot!

Barbi:
Ádámnak boldog 8 hónaposságot!
<font color="ff6000">Nagyon csini a képen, jó ez a ruci. Beni is a mamama-t hajtogatja vagy a nemeemem-et ha nem stimmel valami és ő is nyújtogatja a nyelvét. Tiszta jó, hogy ilyen "egyformák".
Vasalnivaló nekem is hegyekben, de én mindig csak kerülgetem egyre szűkűlő krörkben, mire rászánom magam, mert utálok vasalni, inkább 20x elmosogatok. Mi lenne ha te vasalnál én meg mosogatnék kettőnkre??? Na, benne vagy?</font>

Regina:
A mi habtapink Corás, 36 darabos és 2500ft volt. A mérete, kb 30x30 cm-esek. Vegyesen volt, betűk A-tól Z-ig és számok 0-tól 9-ig.

Gabi:
<font color="ff6000">Szoktuk tornáztatni Benit, meg akkor is próbáltuk, de a végén már nem engedte, nagyon fájt a pocakja. Az etetőszék nem használ neki, pedig kétszer egy nap abban eszik. Remélem azért nem lesz mindig így nálunk sem!
Fog: de jóóóó!</font>Kép

Orsi:
Benedeknek boldog 8 hónaposságot!

Ann:
Hami tündér, mint mindig!

Meme:
De jó lehetett az usziban a sikítozás! Kár, hogy mi nem mentünk annak idején, mert féltem pesttől, a közlekedéstől, meg attól, hogy egyedül bóklásszak.

Vera:
Ilyen a mi kocsink is!!!!! Csak a neve más, szerintem előző gyártás lehet. Ti hol vettétek és mennyiért? Az a gond, hogy nekünk nincs a sport részéhez napernyő. Ezt lehet állítgatni több pozícióba is? Mármint a napernyőt.

DBarbi:
Ne sajnáld az ülve alvókat! Itt a lakótelepen több baba is van, akik ha elalszanak, egyszerűen nem lehet őket eldönteni a kocsival, mert felébrednek és visszaülnek, úgy alszanak! Nem az anyukák trehányak! Kép Gratu az új géphez!

Noja:
Habtapinak szerintem az a gyári szaga, amikor letettem a picinek, lemostam az egészet és elmúlt a szaga. Bár olvastam Annt, ezek szerint nem mind büdi ami habtapi. Kép Amúgy mi a Corában vettük, jó nagy darabokból áll, de szívem szerint vennék még egy adagot, hogy elég legyen a nappalira. Kép Viszont utoljára csak picikéket láttunk ugyanannyiért, mint ezt vettük. Az nem kell.

Nálunk az éjszaka uaúgy telt, háromkor szopi, hétkor szopi és még fél kilencig alvás. Így azért pihentebb vagyok.Kép Úgy látszik, ez a tejpép dolog bejött valamennyire. A második fogból is kint van végre 1mm-es rész, most már tud harapni az emberbe jókat. Kép

Szép napot mindenkinek!

KépKépKép
zit

Zit, vegyek neked szegeden???

KépKépKépKépKépKép

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?