Sziasztok!
Na, végre én is ideértem...hiába, hétvége a családé, már ha itthon van a párom
Visszafelé megyek, mint a rák:
Zsófi, Bencid most is nagyon aranyos, az összes képet megskubiztam ami az albumban van, és amit ide tettél fel. Nem is emlékeztem, hogy a vonaton, ekkorka csak a hely a két ülés közt, hogy a kocsi éppen befér...NA, de nem is ez a lényeg,biztos nem egy félös baba Benci,mert itt aztán van zaj meg tömeg
Noja, elöször is üdv a topicban, gyere amilyen gyakran tudsz! És tegyél még képet amilyen gyakran csak tudsz, erröl a kis tündér angyalkáról! Öszintén megvallom ezekkel a fürtöcskékkel elmehetne kislánynak, olyan kis bájos baba!!!Olyan kis ártatlan gyönyörü a tekintete, na, nem dicsérem tovább, mert elolvadtok.
Hanzika, sikitozásért nem irigyellek, el ne mondjátok Ádámnak, azt hogyan kell csinálni, mert hálistennek ö nem sikitoz. Csak kitartóan ááááááá-kat és bábábábá-t mond ha felébred
Vera, Bencédröl is megnéztem a képeket, aztamindenit, micsoda sonkák...Ne hari, de én zárójelben nevettem amikor arról irtál,hogy fogyott
Ne aggódj, igazán nem ártott az alakjának. Na és azok a szemek, hát nem csodálom,hogy te is fülig szerelmes vagy Bencidbe!!
A mozgásról meg pont most olvastam egy könyvben, hogy ez egy olyan dolog amit tényleg nem szabad összehasonlitgatni,mert annyira minden baba a saját belsö biológiája szerint csinálja a dolgokat, amibe nincs beleszólása senkinek és semminek. Mindent meg fog csinálni Benci is, csak idöt kell hagyni neki, nyugi!!!
Regina, szegénykém te is le vagy strapálódva, nagyon együttérzek, mostanában én is csak mosogatórongynak érzem magam...Valahogy nem igazság, hogy apa nálunk olyan jókat alszik, abszolút nem hallja, ha felébred Ádám..söt még a horkolásra is rázendit, na ettöl meg végképp nem tudok visszaludni. Amint befejezem az irást én is zuhanok be az ágyba
Ja, és el ne felejtsem, boldog fél évességet Domcsinak!
DBarbi, neked is elöször a képröl irok, azt hittem leesek a székröl amikor megláttam Fannit aluszkálva a hintába!!CSúúúúcs az a kép...Csak nem tudtam eldönteni,hogy ilyen lassan lükted a hintát, vagy ennyire unalmas társaság voltál, hogy igy belealudt a játszásba....
Egyébként én is a fogát akartam emliteni, de már Vera megelözött, te meg irtad, hogy nem arról van szó. Nálunk is volt néhány diétás nap, amikor jött a fogacska, még a banán! sem kellett, pedig az az egyik favorit... Majd irj, hogyan ment a következö hami!
Zit, a te képeid voltak másik sorozat, amit végi mosolyogtam! Olyan nagyon édes ez a Beni,hogy nem is igaz!!!
Jót nevettün apával virágos képeken, úgy látszik nem csak nálunk lakik kertész legény. Na és ez az egykezes állás...Komolyan úgy néz ki,mint aki már hónapok óta gyalogol, csak megállt egy pillanatra a fotó kedvéért. És tényleg eszméletlenül szöke ez a kis herceg
Gabi, utólagosan is jobbulást a cicidnek, látom irod,már jobban vagy. Zsoltika is egy édes falat,már a múltkori képen is láttam milyen ügyesen ül. Ebböl a pózból nagyon könnyü elidnulni mászni, legalább is Ádám sokszor csinálja. Irigyellek Szentesért, mit ne mondjak a fél karomat odaadnám, ha most mehetnék...Én ott születtem (ezt már kitárgyaltuk), és még ha nem is olyan izgalmas város, nekem nagy adag nosztalgia az a hely. Ennél jobban már csak Vásárhelyre mennék, mert ott lakik az egész család. De hát innen nem egyszerü, most füzögetem apát, hogy egyezzen bele,hogy jövöre hazamenjek Ádámmal kettesben...
Ann, itt egy óriási virágcsokor a névnapos Hamidnak! Isten éltesse a Hannákat!
Egyforma mellényröl én is várom a képet, tudod nekünk is volt egy közös képünk Ádámmal, már akkor megigérted, hogy ha kész lesz a ruci, lesz fotó!!!
Egyébként, amit feltettél képet is megnéztem, és nagyon aranyos az a Hami-lány, akár van fülbevalója, akár nincs
Megmondom öszintén,nem igazán értettem a fül-lyukasztós elméletet (tudom a védönédid mondta), de a lyuk ugyanoda kerül, akármilyen módszert is alkalmaznak, igy is-úgy is lehet rossz akkupunktúrás pontot eltalálni,nem???
Na, mind1, nálunk ilyenre szerencsére nincs gond, remélem legalább is Ádámkám nem lesz fülbevalós jó ideig
Egyébként nekem is lötték , de én 12 éves voltam, és csak annyi volt a gond, hogy véletlenül belelöttek egy hajszálat, és mivel az volt kiadva,hogy csavargassam a fülbevalót, hogy be ne forrjon a lyuk, szépen rácsavarodott a hajszál és begyulladt a friss lyuk
Azt hittem az életben nem lesz másik fülbevaló a fülemben, jó darabig érzékeny is volt, csak aranyat birok el a mai napig.
Anita, várom a kis izompacsirta Robó képét a fiókhuzogatásról
micsoda tudomány, szerencsére ezt sem csinálja Ádám, úgyhogy pszt, el ne áruljátok neki!!!
Panu, már Zalában vagy, jó idötöltést és föleg töltödj fel sok energiával...Téged is irigyellek, jó lehet igy kiszakadni az otthoni mókuskerékböl
Klarissza, micsoda igézö szemei vannak ennek a Lacának is! olyan édes kis babád van neked is, tessék csak bombázni minket abból a 300-ból még!
Cory, remélem nem jönnek ki a pöttyök, már csak pár nap. Nekünk akkor adják be csak a védöoltást 1 évesen, ha addig nem esik át rajta ÁDám. Nem tudom, otthon ez hogyan van?
Orsi, a húsleveshez csak annyit tudok mondani, hogy még néha nekem is hasmarsot okoz...Volt idöszak amikor koleszos voltam, vasárnap mentem busszal és azon imádkoztam,hogy beérjek idöben...(nálunk mindig vasárnap húsleves volt)
Azt tudom ,hogy a húslé erös lehet a pocaknak, de lehet a zöldség is kapott belöle...Én még nem adtam Ádámnak húslevest, de igy belegondolva még várok vele én is inkább..
Nyuszimanó hanyagolja a topicuncat,már jópárszor láttam ,hogy a másikba irogat, ahová Donát kisfiával "tartozik". Gondolom két topicra már végképp nincs ideje...
Na, ennyi bla-bla után még irok pár szót a mi 7végénkröl is, és tüzök aludni.
Szombaton jártuk a várost, igazándiból autókereskedökhöz mentünk, a férjem érdeklödik egy új autó iránt.(muszáj,mert jön a rokonság, és nincs miben hazahozni a repülötérröl sem öket
) Akkora szél volt, néha azt hittem leviszi az autót a szél az útról...Nem is sétáltunk, csak amennyit muszáj volt kinnt lenni.
Vasárnap viszont eltünt a szél, csak a jó idö maradt meg, majdnem 20 fok volt !!! Elmentünk itt a városban egy szigetre sétálni, tele volt emberekkel, kutyásokkal, görkorisokkal, futókkal és biciklizökkel, szinte az egész város kinnt volt a levegön...
Aztán délutánra szegény Ádámnak egyre csipásabb lett a szeme, sárga váladék jön jobb szeméböl. (mellesleg még mindig orrfolyás-hapci-köhögés van.) Hétfön kamillával borogattam, de mivel nem múlik, valszeg holnap megint dokihoz megyünk, bár mind a ketten tartunk a múlt heti vizit után, hogy ki fog röhögni a doki...Próbálom magam túltenni rajta, hogy itt igy állnak hozzá a dolgokhoz, de akkor sem akarom ,hogy ne lássa senki. Én kötöhártyagyulladásra gyanitok, mert azt is okozhatja virus, valszeg ráment a szemére
Szegénynek vagy az orrát , vagy a szemét törülgetem egész nap...
Valaki végi olvasta ezt az egészet egyáltalán???
Már 3/4 órája irom, remélem nem most száll el...
Na tsók lányok, még egy hétvégi kép és már itt sem vagyok.
Barbi