Tegnap már nem volt időm válaszolni a kérdésedre, babamacc
Szóval:
a diétát csak én tartottam, mert nem tudtam logikusan lekövetni, hogy apa diétájának mi köze lehet az én hüvelyflórám savasításához??!! Mert hogy erről szól a dolog, nem? Apán egy deka háj sincs, hogy bármilyen diétára kellene fognia magát + munkahelyén étkezik + rengeteget utazik.....nem túl ideális ahhoz az étrendhez, amit a lányért kell nyomni - szinte semmit nem lehet enni.... Nem láttam értelmét az ő diétájának, úgy hogy nem is volt szó róla.
Sokszor szorítottam - még mielőtt írtam volna -, hogy vesézgessétek már ezt a témát itt a topicban, mert 1000+1 kérdésem volt. Utoljára Tulipán idejében volt bővebben erről szó.
Annyi ellentmondásos infó kerint össze-vissza, hogy nem mindig tudtam, akkor most mi is lenne OK.
Amit én tartottam: napi 1-1 magnézium ill. calcium tabletta, minimál só, sok-sok joghurt, tej, NO sajt
, gyümölcsök ezerrel, rizs, só nélkül készült tészta (pl. tejföllel v. vajjal és fűszerekkel), NO hal, tengeri kütyü, NO felvágott, NO levesek...stb - hát mit ne mondjak: kulináris élvezetek!!!!!
(Részletesen is leírom neked szívesen, ha már aktuális és érdekel)
Pláne úgy, hogy Apa és Fiai enyhén szólva imádják a pocakjukat és nekik ugye főzni kellett!
Mire figyeltünk még?
Póz (vicces volt, mert Apa nem igazán értette miét cövekeltem le hanyatt, idővel kénytelen voltam felvilágosítani, hogy én ugyan ebből a pózból most ki nem moccanok!
ezen már csak röhögött....),
joghurt,
no orgazmus (ez is érdekes: azt mondják, hogy a rendes pé-n kívüli teherbeesés feltétele, hogy olyan exta erotikus élményben legyen részed, ami generál egy "soron kívüli" pé-t. Lehet, hogy nem fogalmaztam túl szakszerűen + az pedig még inkább lehet, hogy ez így nem is igaz, na mindegy! Szóval kivételes erotika, na de aztán a végén meg fogd vissza magad, nehogy orgazmus legyen belőle, mert hát jön a LÚG!!!)
Foglaljuk össze: nem olyan egyszerű ez Lányok!!!!
És ilyenkor én mennyire irigylem azokat, akiknek a kívánt nem csak úgy a la natur, minden hókuszpók nélkül összejött....
Na, lássuk mi volt még....
A fürdőről is ellentéteseket olvastam: Apának meleg fürdő előtte vs. pont, hogy szobahőmérséklet - szóval ez nem győzött meg. Ezt nem is erőltettük....
Ennyi jutott eszembe...
Bocs, jó hosszú lettem!
Már fájdogál is a hasam, biztos már ma megjön
Mindegy, egyrészt még reménykedem, másrészt pedig azért túl szép lenne, ha elsőre összejönne - pláne csillagjárás alapján!