Új privát üzeneted érkezett!

Szép napot Mindenkinek!

Azt gondolom a joghurtos tamponnal kapcsolatban minden bizonnyal igazatok lesz, mármint, hogy nem árt ill. "savasít", de legalábbis rendbe teszi a hüvelyflórát - most kerestem rá a neten és kifejezetten sok hozzászólást és cikket találtam ez ügyben. Igaz, nem a baba-tervezéssel kapcsolatban, hanem fertőzések, betegségek miatt foglalkoztak a joghurtos tamponnal, de annyi kiderül egyértelműen, hogy ártani nem fog és tényleg befolyásolja a savas-lúgos dolgokat. Bocs, lehet, hogy ez most csak nekem volt új....

Kanga,
mit mutatott a teszt?

Lányok,
amikor olvasom a soraitokat, mi minden történhet egy terhesség előtt-alatt-után anyával és magzatával, akkor döbbenek rá újra és újra, hogy az ember soha nem lehet elég hálás, hogy teherbe esett, rendben ment minden, jó orvosa és szép szülése volt + mindenki egészséges!

Kívánom mindenkinek a legszebb és legnyugisabb oldalát a babaterbezésnek, - várásnak (nemtől függetlenül)!

Babamacc,
üdv közöttünk!
Kérdezted Tulipánt - azt hiszem nincs olyan, amit ő ne vetett volna be, azaz nem csak a diétát csinálta; ha jól emlékszem szerinte a pé és a savasítás volt a 2 legfontosabb dolog - profira képezte magát a kislány témában...és össze is jött neki :D
panna09

Agmano!
Évi!

Mit mondott az orvos!
Kérlek, írj! Nagyon aggodom!

szami
szami1108

Köszönöm Mindenkinek a kedves fogadtatást. :D

Boeske,
saját szöveteivel oldották meg a műtétet, vagy ültettek be mű szájpadlást v. mit? Mert barátnőm kislányának csak No-ban csinálták meg a saját szövetekből, 1 műtéttel, és ő mondta, hogy itthon meg 2-3x cserélnék a protézist. Bár neki vmi Pierre Robin szindrómája volt, az lehet, nem is ugyanez, de hasonló.
???
És a beszédje hogyan alakul? Kívülről látszik heg?

Betti,
nagyon köszönöm, aranyos vagy!
Én is kívánom Neked, hogy pontosan úgy alakuljanak a dolgaid, ahogyan szeretnéd! (Pár éven belül gyarapodjatok egy kislánykával :lol: )

Igen, Kanga, mit mutatott a teszt?

Panna,
Pontosan! Nem lehet elég hálát adni egy egészséges gyermek születéséért! Ez maga a Csoda!
Nektek mikor lesz aktuális az akciózás? :lol: Tesztelsz is?
Diéta hogy megy? Én nem tudom, meddig bírnám...

Most már nekem is mintha rémlene, hogy Tulipán ecetezett is. Ő 3 fiú után már elszántabb volt, s nem rémült meg ettől a módszertől sem, mint mi itt néhányan. De Czeizel sem mondogatná az ecetezést folyton, ha egészségkárosodást okozhatna a babában, nem?? Akkor meg miért kételkedik a többi szakember??? Komolyan nem értem.
És a natúr joghurtból melyik fajta jó? :roll: :lol: Vagy mindegy? Egyformán savasak? Hígítani is kell, vagy csak zutty bele a tampont?
Bocs, én ebben még picit tájékozatlan vagyok. :oops:
Ti hogy csináljátok?

Angie,
Torkod rendbejött? Szeded még az antibiotikumot?
Hogy érzed Magad? :lol:

Agmano,
Vagy még?

Kép
Kép
babamacc

A tesztem halványabb lett , tehát - .Már nem először tapasztalom ezt , hogy nyákos és két csíkos (bár negatív) a mensim után közvetlen .Nem tudom mire vélni. Aztán kb 14-15. napon mutat pé-t.

Én Aktiviát szoktam venni , kispohárban szobahőmérsékletűre melegítem. Fürdőbe el , tampont belemárt és zsupsz. Gyorsan ,mert rögtön el kezd dagadni.

Én Czeizelt nagyon nagyra tartom (mindkét babánál ő segített). Mindíg kedves és érthető ,türelmes. Amikor a második terheség előtt voltam nála , akkor először fotót kért a fiamról -mit hoztunk össze címen. :lol: Sokan nem nézik jól a sikereit , tudását a kezdetek óta.

Kanga

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
[img:ba0f9b55a6]http://www.tickerclub.com/cache/e49f5b8951.png[/img:ba0f9b55a6][img:ba0f9b55a6]http://www.tickerclub.com/cache/dceb25d9d6.png[/img:ba0f9b55a6]
kanga0216

Kanga,
ha nem vagyok windischgratz, akkor Te pl. miért nem ecettel csinálod?
Szted nem hatásosabb? Nem jársz Czeizelnél mostanában, hogy rákérdezz, a joghurt ugyanolyan megfelelő-e a célra? :lol: :lol:
És meddig hagyod fenn a tampont? Hunci előtt mennyivel? :roll: :oops:

Ja, meg még eszembe jutott, hogy azt szokták írni, lány érdekében minél gyakrabban huncizzunk, így nagyobb arányban maradnak csajszik a katonák között.
Erre most az egyik fórumon olvasom - egy csaj írta, aki szintén mélyen tisztelt orvos-genetikusunknál járt személyesen -, hogy Czeizel bácsi Apuci 5 napi türelmét kérte a p.é. előtt 3 nappal történő ecetes-öblítős hunci előtt. Eredmény 9 hónap múlva: KISCSAJ!
Mikor már kezdeném érteni, összeszedek tök más infót, ráadásul a legjobbnak tartott szakitól.
Ti értitek ezt?
Most akkor mi is a célravezető e téren? Gyakran hunci vagy mégsem??? :roll:

Bocs, megint sok lettem...

Kép
Kép
babamacc

Ja, Kanga,
a p.é-d pont jó helyen van, és azt is olvastam Esthajnal fórumán többektől, h jóval korábban van nyák, mint poz. LH teszt. Teljesen jól működsz, nyugi! :lol:
De miért volt szükség czeizeli segítségre?

Kép
Kép
babamacc

Sziasztok!
Vagyok ám ,csak gyógyulgatok és álomkóros vagyok máris! :wink:
Üdv Babamacc, tündériek a fiúk!
Én gyakran huncutkodást tudok lány érdekében, mert állítólag hígul a sperma és a lányok túlélőek.
De... látod Cziezel ellentétes tanácsára is lett kislány.
Szerintem ezt nem lehet tudni.
Én még mindig azt mondom, hogy lehet vkinek apa kislány spermái nem elég életképesek és akkor hiába minden, ő csak fiút tud gyártani, vagy épp fordítva. Semmire nincs garacia, csak reménykedés!
Bocs, ha ez kicsit kiábrándító, de ez is lehet, nem?

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Babamac,
számomra egyszerűbb bedugni egy dugót hunci előtt közvetlen ,mint feküdni a kádban és öblögetni (intimzuhany).
Nem sikerült teherbe esni ,ha mégis akkor itthagyott minket. Van neki (CZ) egy központja ahol azokkal foglalkoznak akik nem tudnak teherbe esni és főleg azokkal akik tudatosan akarnak bebabásodni. Volt vizelet ,vér ,sperma, nőgyógyis vizsgálat. Előbb 3 hónapig figyelő állás , meg peteérés figyelés uh-val. Hőmérőzni kellett és Czeizel is meg a doki is kielemezte. Így derült ki , hogy nem érnek meg eléggé a petécskéim és a sárgatestjeim sincsenekk toppon. Viszon Apa katonái nagyon rendben voltak.
Azóta már ez a központ is fizetős lett , meg a második csimota óta a dokim is nagyon jó , így most kihagytuk a központot.

Különben én is azt hallottam , hogy lányoknál a gyakori hancúr a célravezető.

Hétfőn vagy kedden esedékes a pé-m. Nem tudom miért csinálja ezt a mensi után közvetlenül. Remélem jövő hónapban nem kell rögtön tesztelgetnem ,mert beköszön egy nyilaska. Igazából lehet , hogy nem görcsölök rá a csajra , mert lehet , hogy juszt se kapok. Lassan kifutok az időből. Apát és a sógoromat ismerve a nyilas fiúk tündérek ! (azért a joghurtot bevetem ,csak nem figyelek a - 3 napra.) Lehet , hogy Apaci tönkre vágta a katonákat a sok bagóval és stresszel ,és nem olyan hosszú életűek.

Éva ,
engem is érdekel mi van babócáddal !!!!

Boeske,
hogy bírja a manód a beavatkozásokat?

Mennem kell , mert elúsztatják a fürdőt!!!!!!!!!

Kanga

[img:ba0f9b55a6]http://www.tickerclub.com/cache/e49f5b8951.png[/img:ba0f9b55a6][img:ba0f9b55a6]http://www.tickerclub.com/cache/dceb25d9d6.png[/img:ba0f9b55a6]
kanga0216

Sziasztok!

Babamacc!
A Pierre-Robin szindróma azt jelenti, hogy a szájpad rövid. Ekkor még nehezebb a hasadék zárása. Márknak "csak" sima hasadéka volt. A beszédjével csak azért van baj, mert nem tudott szopni, és lusta a nyelve.
Egyébként úgy alakult, hogy Márkot is műtötték egyszer No-ban. :roll:
A heget kicsit plasztikázni kell, jövő nyárra tervezzük a műtétet.

Kanga!
Kicsi volt még Márk a műtétekkor (1 hetes, ill. 10 hónapos), nem is emlékszik már rá. A fogszabályzóját viszont nem szereti hordani.

Drukkolok nagyon!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Töröltem...
2x ment. :oops:
boeske

Sziasztok!

Bocsi, nem olvasok vissza, mert KO vagyok, jól megvárattak ma.
Újabb genetikai Uh-on sem láttak eltérést, az amniót nem vállaltunk be, mert az sem adna pontos magyarázatot az emelkedett AFP miértjére, csak az uH. Még 2 hét múlva ismétlés, ha akkor sincs gond, akkor lepény és babaméret figyelgetés a terhesség végefelé, nehogy tápanyaghiányos legyen.

A lába között csomag, így már biztos, hogy kisfiú. :? Hát így alakult. Pé előtt 3 nappal voltunk együtt, de aztán mást nem tartottunk be a szabályok közül. Én csak ebben hittem - mondjuk több napot szerettem volna hagyni, de ez a baba jönni akart. És most már maradni is akar!
Van már 2 fiam, nem hiszem hogy kevésbé szeretnénk a harmadikat. Tényleg igaz a mondás, mindegy csak egészséges legyen - nem azt mondom, hogy nem lett volna jó egy kislány, de már nem érdekel.
Remélem tanúlságos volt a történetem, még jövök a híreimmel. Látom vannak új próbálkozók.

Üdv!

Éva

KépKépKép
agmano

Húúúú, de beindult itt az élet! :lol:

Agmano,
szorítunk veled, hogy minden rendben legyen veletek a Babócáddal, úgy hogy várjuk mindig a híreket!
A neme pedig....mindannyian úgy vágunk bele ebbe a tervezgetősdibe, hogy messze nem tutira megyünk. Végül úgy is tényleg csak az egészség számít!

Persze az ember lánya azért nem adja fel, próbálkozik és reménykedik.

Babamacc,
első körben a Jónásnak adunk esélyt, azaz hétvégén AKCIÓ!
Tesztelgetek is persze, de a ciklusom több, mint vicc :cry: 33 és 45 nap között bármi lehet....így azért elég nehéz elcsípni a 3 nappal pé előtti időt :( Szedek homeopátiás szert, hátha "berendszabályoz", de eddig még nem sikerült.
Volt nődoki, aki egyenesen azt mondta, kár volt korábban antibébit szednem, mert tuti nem stimmel a tüszőnél vmi....ilyen ciklusoknál?!
Na, de azért valahogy mégis sikerült teherbe esnem! Ráadásul mindkét alkalommal az első!!! próbálkozásra!!! Azaz: szervi baj nincs, ovuláció van - csak ki tudja mikor.... például ebben a hónapban sem akkor volt, amikor múlt hónapban.
Szerintetek?! Lányhoz?! :wink:
panna09

Angie,
Igen, én is sokszor gondolok arra, h talán vannak férfiak, akik csak egyféle neműt tudnak gyártani, de remélem, nálunk nem ez a helyzet! :roll:

Kanga,
Köszi, hogy leírtad!
Megerősíthetem, az én nyilas Zétim is egy tündér! :lol: Olyan jó baba, nem tudok betelni vele! Tényleg csak akkor sír, ha muszáj. :D És rengeteget nevet! :lol:

Boeske,
Akkor reméljük, szépen rendbejön Márk, beszédileg, hegesedésileg is!!!
És ezt vmi külső tényező okozza a 6-9. terhességi hétben? Vagy genetika?

Agmano,
Valóban csakis az egészség számít, minden rendben lesz, ne aggódj! Amióta van uh, a dokik szerint majdnem felesleges az AFP-szűrés, mert nagyon sokszor téves feltételezésekre és felesleges aggodalmakra ad okot. :?

Panna,
Szóval Jónás? Lányt mutat? Hányadik cn lesz akkor? Én mondjuk ebben annyira nem hiszek, de a többi módszerrel együtt... Reméljük a legjobbakat! :D
A teszt még nem jelez?

Kép
Kép
babamacc

Babamacc,

a ciklusom totál megbízhatatlan, így nem merek arra appellálni (egyelőre), hogy elcsípem-e azt a bizonyos -3, napot. Első körben most kipróbáljuk ezt a Jónást - veszítenivalónk nincs! Lányt jelez és persze igyekszem bevetni az összes egyéb módszert - hát ez inkább ilyen öszvér megoldás lesz!
Tesztelünk közben végig, ha nem jön össze Jónással az elkövetkező két alkalommal (az ugye 4 hónap), akkor megpróbáljuk a pé szerint. Abban reménykedem, hogy ennyi idő alatt, hátha sikerül a ciklusomat is "összekapni", hogy ügyesebben, pontosabban tudnék számolni.

Teszteltem most is folyamatosan - a pé-n túl vagyok. A Jónás napom mensi előttre esik - hááááát majd meglátjuk. Nagyon szkeptikus vagyok, viszont sok-sok nőnek sikerült már.....

Kíváncsi leszek.....
panna09

Sziasztok!

Szerintem ez egy tévhit, hogy valaki csak egynemű vagy csak beteg ellentétes neműt tud produkálni. Jó pár 3 sőt 4 fiús anyuka is ringatja már a kislányát, akik ezt a módszert követték.
Tény, hogy lehetnek erősebb Y-os apukák, pl. nálunk vagy nem haltak ki 3 nap alatt a fiúk, vagy csinálunk egy spontán tüszőrepedést (ez állítólag fiatal nőknél jellemző, nem 30 fölött, de ki tudja). Ezt már senki nem fogja kideríteni.

Szóval csak fel a fejjel, figyeljetek nagyon és sok sikert!
Ha pedig nem jön össze, akkor sincs ok a pánikra, ugyanúgy imádnivalóak!

AFP-re visszatérve köszi a drukkokat, Babamacc, én is ezt mondanám másoknak, de mikor nálam van a baj, akkor mindjárt más a helyzet :? . Próbálok most már megnyugodni.

Éva

KépKépKép
agmano

Babamac,
az én 9,5 éves ikrem olyan minta baba volt 1,5-2 éves koráig ,mint a nagykönyvben. Vigyorgott , evett ,aludt. Aztán ..... imádom , de négyemberes !!! Okos , szép , érzékeny , és súlyosan figyelemzavaros hiperaktív. Tanára szerint a figyelemzavar nélkül ő lenne az osztályelső. 4 évesen mindenkit megvert itthon memoriban , és egyész nap a Discoreryt nézte.
De nem panaszkodom! Imádom a szőke kékszemű ,angyalarcú krampuszomat !!! :twisted:

Kanga

kanga0216

Sziasztok!

Segítség! Ma egész nap fájt az alhasam/jobb petefészkem környéke és egyszerűen nem tudom mire vélni! Ráadásul nem csak úgy érezgettem, hanem kifejezetten fáj, még a derekamban is érzem. Mitől lehet?! (Ovu, ha minden igaz már elmúlt, mensi még odébb - különben sem szoktam görcsölni...) .Ugye nem most a hétvégi huncutkodás előtt szedtem össze valami kórt??!!!
Tudja valaki mi lehet ez? Tudom valahogy kúrálni?

Angie,
mi újs? eltűntél....
panna09

Éva,
Tudom, teljesen más az, amikor az ember benne van.
De remélem, most már megnyugszol, és mindig jössz az újabb jó hírekkel! Millió drukk!!!!!!!!!!

Kanga,
Az én 2,75 éves (:D most hogy írjam, ha egyszer pont ennyi?) ikrem is hasonló, egy pillanatra nem ül meg, de ha mégis, akkor gyermekenciklopédiákat búj, és őt is inkább a tudományos műsorok kötik le, mint a mese... Lehet, ő is figyelemzavaros, hiperaktív osztályelső-jelölt lesz?? :shock: :roll:
:lol:

Panna,
Lehet, hogy Jónás jelez?????? :shock:
Végülis most kell, nem?? :roll: :wink:

Angie,
Igen, hol és hogy vagy? Nincs még rosszullét?

Kép
Kép
babamacc

Sziasztok!
Vagyok! Fáradt vagyok, aludnék, nyügös vagyok, örülök, félek, sírok, nevetek, hányingerem van és ezek kombinációja! :lol: :lol:
Most nem panaszkodom! :lol:
Az én kisfiam skorpió, apa skorpió és kis magzatom szintén skorpió lesz! Nem tudom, milyennek kell legyen a skorpió, de ők nem rosszak.
Panna,
mikor van az a J nap pontosan?
Babamacc, köszi az érdeklődést! :lol:
Vagyok én csak mostanában este már olyan fáradt vagyok, hogy nagyon jól esik elnyúlni!
Mindenkinek köszi, jövök!

Kép
KépKép

angie28

Babamac,
azért ez nem, ilyen egyértelmű!!! :lol: Nekem mindkettő iker és mindkettő eszesebb a társainál , csak a lányom tud vele élni a fiam a figyelemzavara miatt nem. De például az én hiperem végig ült egy 3 órás balett előadást tátott szájjal.

Angie,
azért irigylem a tüneteidet. Bár kicsit rettegek is , mert élénken emlékszem a 22 hét intenzív okádásra (bocsi de az már nem hányás volt).

Mennem kell , mert Gergőm csak akkor csinál leckét ha ott lihegek a nyakába.

Ma kellett volna tesztelnem , de miután kicsurgattam az összeset , csak akkor jutott eszembe. Fél óra múlva próbálkozom.

Kanga

kanga0216

Angie, gratulálok!
Hajrá Többiek!

Éva

KépKépKép
agmano

Kanga,
azonnal számolj be a teszt eredményéről! Kíváncsi vagyok!!!!!

Angie,
jó, hogy bejelentkeztél és örülök, hogy jól vagy - "apróságokat" leszámítva. Az álomkórra még jól emlékszem, alig vártam, hogy Elsőszülöttem kitikkadjon végre, húztam be én is, mint vadlúd az ágyba.... Azért, ha van kis erőd nézz be és mesélj a fejleményekről!

Babamacc,
a Jónásom vasárnapra esik, szóval a hétvége a miénk - kíváncsi vagyok a két Lurkó mellett, mennyi lehetőségünk adódik...talán már említettem a Kicsi enyhén alvászavaros :roll: Főleg, ha hozzáveszem még az "elintézendőket" pl. joghurtos cucc...aztán majd joghurtosan altathatom vissza az én Manómat huncutkodás helyett :lol:
Na jó, nem ilyen drámai a helyzet, de tény, hogy nem olyan lazán megy már, mint a kezdet kezdetén...

Kicsit majdhogynem még izgulok is......

Jó hétvégét Mindenkinek!
panna09

Kanga,
Persze, hogy nem minden 12-ik ember egyforma, én aztán tényleg nem az vagyok, aki hisz ebben. Legalábbis ilyen szinten nem. Én pl. mérleg vagyok, de messze nem tudok mindig objektív döntést hozni, sokszor a szívemre hallgatok az eszem helyett... :oops: És van két skorpió rokonom nekem is, egyikkel sincs semmi gond. (Angie!!, :wink: )
És Te miért hajtasz most jánykára? :lol: Hogyhogy nem mindegy a 3. neme egy vegyesfelvágott után? :roll: :?: :D
Mit mutatott a teszt?

Angie,
Én is úgy irigyellek!!! :D
Pihizz sokat, de azért néha nézz be közénk is, izgatottan várjuk a fejleményeket!!!

Panna,
Veled, Veletek leszünk holnap! :lol: :wink:

Kép
Kép
babamacc

Teszt : negatív.

Igen mindkettőm van. Csajszimmal ezerszer könnyebb. Ráadásul annyira lány és jó öltöztetni , fésülni .... De főleg , hogy nem kell vele harcolnom és sok olyan amit nem tudok megfogalmazni.

kanga0216

:D
Kanga,
Azt hiszem, nagyon is értem, miről beszélsz, így megfogalmazatlanul is. :lol:
Nekem van egy 8 éves húgom édesanyám második házasságából. Ugye a korkülönbség miatt mintha a gyermekem lenne... Persze messze nem ugyanaz, de azért mégis van egy kislány. Aztán majd csak jön a saját is. :D

Kép
Kép
babamacc

Sziasztok!
Ma reggel nem volt hányingerem. Én már ennek is örülök. :lol:
képzeljétek, tegnap este lefeküdtem 20 órakkor és csak reggel 7:30-kor keltem fel! Olyan jó!
Hajnalban apa etette Benit én szinte észre se vettem.
Szerencsére sokat segít, imádom.
Bízom benne, hogy azért érzem másképp most magam, mint Benivel, mert más nemű lakik most bent! :wink:

Szurkolok Panna és Kanga és mindenki!

Betti, te hol vagy????

Kép
KépKép

angie28

Angie,
Örülök, hogy jól vagy! :D
Mit jelent az pontosan, hogy másképp érzed magad?
És Te miket is vetettél be lányzó érdekében? Nagyon nem görcsöltél rá, ha jól emlékszem.

Kép
Kép
babamacc

A másképp azt jelenti nálam, hogy Bencével nem volt még egy enyhe megszédülésem sem, most meg állandó a szédülés, hányinger.
Az előző 2 hónapban csináltuk az lh tesztelést, ecetes öblítést és meg is álltunk pé. előtt 3. napon.
Nem lett baba.
Most nem öblögettünk, nem álltunk meg, mert lemaradtam a pé.-ről, pont aznap nem néztem, így utánna is voltunk együtt.
viszont a J napot betartottuk, ami jan 29-e volt és a menszesz kellős közepe. A másik fórumon azzal bíztatnak, hogy lehet J baba, mer hamar mutatta a teszt. (nem várt előtt 4 nappal), de viszont nagyon érzékeny (10-es) volt.
Nem tudom. Majd kiderül, azért reménykedem a lányban.

Kép
KépKép

angie28

Én Gergővel csak émeléyegtem , kívántam hogy kihányhassam magam ,de nem jött össze. Blankával ellenben 22 hét hányás jött. Tehát nálunk ,bejött ,hogy különbözött. A barátnőm is a lánnyal hányt.

A mai tesztem is erősen negatív , de a hasam egész nap fájt , reggel meg olyan nyálkám volt ,hogy csak na.

kanga0216

kanga,
nekem is csak ingerem van és én is azt hallom mindenkitől, hogy a lányokkal hánynak a nők rendesen.
most már mindegy, hogy milyen nemű ő, máris imádom, pedig ma rámhozta a frászt.
Úgy fájt a hasam, hogy le kellett feküdjek, de Beni mellett 5 percnél tovább nem lehet.
Remélem nem lesz baj.
kanga, lehet ma lesz pozitív.
Nézd minden nap, nehogy úgy járj mint én, hogy lemaradsz róla.
Pussz mindenkinek

Kép
KépKép

angie28

Angie,
Most már rémlik szóról szóra, amiket írsz, hogy hogyan is történt, ne haragudj, hogy fárasztottalak az újbóli leírásával, nagyon restellem! :oops: :oops:
De jó! Tuti kiscsaj lesz!!!!!!! Pedig semmi hókuszpókusz... :lol: :lol:
Lassan mehetsz az első uh-ra!!!!!!! :D

Kanga,
Nagyon izgi!!!! Akkor most még intenzíven hunciztok? :lol:

Panna,
És Ti? Hogy sikerült(ek) a hétvégi akció(k)?

Tényleg, a diétát csináljátok? Vagy forró fürdőt Apának? Vagy még valamit a joghurtozáson kívül? :roll:

Kép
Kép
babamacc

Csak azt nem értem , hogy akkor miért fáj a hasam?! Az pé-kor vagy ovulációkor jelentkezik ,nem?
Amióta tesztelek megfigyeltem , hogy ilyenkor már igen erős a tesztcsík , most meg éppen látni.
Tegnap azért huncutkodtuk ,majd égbe meredő lábak 10 percig. Majd kiderül (vagy beborul) . :D

kanga0216

Bár én akkoriban ugye nem teszteltem, de nálam úgy volt, hogy jó pár napig szúrt iszonyat mód a hasam, és csak miután megszűnt, utána volt ovu, mint utólag kiderült. Szóval ovu-kor már nem fájt a hasam... Persze a teszt szerint Te még előtte vagy pár nappal annak is...
Ki érti ezt? Pedig mennyire próbálunk elméletben kiokosodni, aztán a gyakorlat meg CSAK keresztülhúzza a számításainkat! :roll:

Szóval Nálatok is a gyertya jön be?
Mert nálunk mindkét gyerkőc csak úgy jött össze, anélkül nem akartak...
Miért????
Ennél kicsit spontánabbul kéne működnie, nem?

Kép
Kép
babamacc

Hirtelen nem értettem milyen gyertyáról beszélsz te kis huncut !!! :lol: Aztán ráeszméltem! Mindkettő úgy jött össze , hát most is bevetettük.

De a lényeget nem is írtam : + !!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

kanga0216

Hahó!

Gyorsan bejelentkezem, most épp csend van!

Szóval: a hétvégén a két Tündér nagyon jó fej volt és hagyta Anyát és Apát huncutkodni, ahogy az a csillagokban meg van írva! :lol: Nem mindig volt egyszerű és pláne nem spontán, na de hát ez van...

Ne nevessetek, de még órát is húztam hajnalra, hogy akkor tuti össze tudunk bújni, hisz még mindenki alszik :lol: Jó, mi?! Értelemszerűen Apát nem küldtem el előtte fürdeni :D
Nem tudom nálatok, hogy van, de ez a két Duracell-gyerek tényleg egész nap nyüzsög. Valahogy amikor spontánul "lehet", akkor jobban adódik alkalom :wink:

Most viszont a következő érdekes helyzet állt elő - amire korábban nem is gondoltam:
legrövidebb ciklussal számolva, akár már holnap megjöhetne, leghosszabbal pedig 11 nap múlva. Pánszky doktor viszont azt mondta, lehet, hogy mensim lesz, de attól még lehetek terhes :roll: Na, erre mit léptek?!
Szóval most 11 napig akkor tuti fogalmam nem lesz, hogy mi van.... :?

Próbálok másra gondolni, nehogy aztán itt totál bekattanjak :shock:

Kanga,
gratu a + teszthez!!!!

Mennem kell...
panna09

Sziasztok!

LÁtom alakulnak a dolgok....

Csendesen drukkolok a háttérből.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Én is, én is... :lol: mármint drukkolok! :lol:
betti444

Tegnap már nem volt időm válaszolni a kérdésedre, babamacc :cry:

Szóval:
a diétát csak én tartottam, mert nem tudtam logikusan lekövetni, hogy apa diétájának mi köze lehet az én hüvelyflórám savasításához??!! Mert hogy erről szól a dolog, nem? Apán egy deka háj sincs, hogy bármilyen diétára kellene fognia magát + munkahelyén étkezik + rengeteget utazik.....nem túl ideális ahhoz az étrendhez, amit a lányért kell nyomni - szinte semmit nem lehet enni.... Nem láttam értelmét az ő diétájának, úgy hogy nem is volt szó róla.

Sokszor szorítottam - még mielőtt írtam volna -, hogy vesézgessétek már ezt a témát itt a topicban, mert 1000+1 kérdésem volt. Utoljára Tulipán idejében volt bővebben erről szó.
Annyi ellentmondásos infó kerint össze-vissza, hogy nem mindig tudtam, akkor most mi is lenne OK.
Amit én tartottam: napi 1-1 magnézium ill. calcium tabletta, minimál só, sok-sok joghurt, tej, NO sajt :( , gyümölcsök ezerrel, rizs, só nélkül készült tészta (pl. tejföllel v. vajjal és fűszerekkel), NO hal, tengeri kütyü, NO felvágott, NO levesek...stb - hát mit ne mondjak: kulináris élvezetek!!!!! :wink:
(Részletesen is leírom neked szívesen, ha már aktuális és érdekel)

Pláne úgy, hogy Apa és Fiai enyhén szólva imádják a pocakjukat és nekik ugye főzni kellett! :?

Mire figyeltünk még?
Póz (vicces volt, mert Apa nem igazán értette miét cövekeltem le hanyatt, idővel kénytelen voltam felvilágosítani, hogy én ugyan ebből a pózból most ki nem moccanok! :lol: ezen már csak röhögött....),
joghurt,
no orgazmus (ez is érdekes: azt mondják, hogy a rendes pé-n kívüli teherbeesés feltétele, hogy olyan exta erotikus élményben legyen részed, ami generál egy "soron kívüli" pé-t. Lehet, hogy nem fogalmaztam túl szakszerűen + az pedig még inkább lehet, hogy ez így nem is igaz, na mindegy! Szóval kivételes erotika, na de aztán a végén meg fogd vissza magad, nehogy orgazmus legyen belőle, mert hát jön a LÚG!!!)

Foglaljuk össze: nem olyan egyszerű ez Lányok!!!!
És ilyenkor én mennyire irigylem azokat, akiknek a kívánt nem csak úgy a la natur, minden hókuszpók nélkül összejött....

Na, lássuk mi volt még....
A fürdőről is ellentéteseket olvastam: Apának meleg fürdő előtte vs. pont, hogy szobahőmérséklet - szóval ez nem győzött meg. Ezt nem is erőltettük....

Ennyi jutott eszembe...
Bocs, jó hosszú lettem!

Már fájdogál is a hasam, biztos már ma megjön :cry:
Mindegy, egyrészt még reménykedem, másrészt pedig azért túl szép lenne, ha elsőre összejönne - pláne csillagjárás alapján! :roll:
panna09

Halihó!
Panna,
ez igen!!! Jó sok mindent betartottál.
A fürdőt kihagytam, azt is csináltuk az első 2 hónapban, most nem,
és a NO orgazmust is, azt most is!!!
Igaza van a doktornak, nekem Benivel mikor meg kellett jöjjön, meg is jött, pedig már ott volt pocakban. Csak 2 napig tartott és kevesebb volt és más színű.

Csütörtökön megyek uh-ra, bár még nem hívtam fel.
Alig bírom ki addig!

Kép
KépKép

angie28

Angie ,
várjuk a beszámolót a mozizásról !!

Panna,
lefordultam a székről (elég vizuális vagyok) . Nálunk is ott van a "toppon" az anya hanyatt (útálom ezt a pózt) ,de hát hármaskáért mindent !!!Majd Apa segített (alápócolás) gyertyába.

kanga0216

Hejjj, de belelendültünk megint a témába! :wink: :lol:

Panna,
Nem semmi!! Te aztán mindent betartottál! Nagyon ügyi vagy!!!! :D
A forró fürdőt, azt hiszem, én is hanyagolni fogom majd, ha itt lesz az ideje. De a diétától félek legjobban. :oops: Nálunk is 3 fiúra azért illene főzni, és nem tök sótlanul!!! Mintha Tulipán azt írta volna, ha nem megy a diéta :?, elég lehet a Ca, Mg...
:?:
Ti mit gondoltok? Számít ez ennyire? Még a só visszafogása hagyján, de hogy ananászt egyél spenóttal, barackot meg véletlen se, az azért kicsit pihentnek tűnik...

Ja, Panna, Apát 4 hónaposan vették észre egy nőgyogyis vizsgálaton anyósom pocakjában, mert addig szabályszerűen menstruált. Csak kicsit kevesebb jött neki, de minden hónapban! :shock:

Kanga,
Akkor most már stop, ugye?
Te is diétázol?
Írd ám meg a további teszteredményeket is!!!!

Angie,
Már csak 2 nap!!! :D

Kép
Kép
babamacc

Na meg igen, a póz.
Sokat gondolkodtam rajta, mert ugye a misszionáriust ajánlják lányhoz, hogy a kiskatonák ne legyenek kapásból olyan közel a tűzhöz, fiúnál meg fordítva, legyenek minél közelebb mindannyian, hogy Y-oskák érjenek előbb célba.
De bennem felmerül a kérdés, hogy ha X-eskék amúgy is olyan lassan vánszorognak, akkor miért jó az, ha még messzebbről is indulnak? Ha állandó gyorsulással számolunk X-esek, Y-osok esetében egyaránt, akkor távolabbi rajtról indulva még inkább elhúznak az Y-osok az X-esekhez képest. Míg ha közelebb rakjuk mindegyiket a célhoz, akkor kisebb lesz az általuk bejárandó út, és ezáltal a távolságbeli különbség is a kétféle kiskatonák között. Tulajdonképpen gyertyapózzal is ugyanitt vagyunk, közelebb segítjük az X-es és az Y-os csoportot is a célhoz. Így logikus, nem? Akkor meg minek az "anya hanyatt" póz??? :roll:

Kép
Kép
babamacc

Még mindíg pozitív. Tegnap még együtt voltunk , bár joghurtoztam.
Nem diétáztam , a magnézium nagyon meghajt , így azt is kihagytam.

Nekem mindkét csimotám misszionárusban készült.

kanga0216

A diéta szerintem nagyon húzós - már ha valaki tuti mindent be akar tartani. Pl. egy családi kirándulást nem stresszeltem azzal, hogy sótlan spenótért rohangáltam.... :lol: Ebédre megettem ilyen esetekben vmi normálisabb kaját (mondjuk nem krumplit azért, v. füstölt lazacot), de amikor meg tudtam oldani figyeltem.

Most pl. totál gondban vagyok: mi van, ha már itt lapul Hármaska - állítólag tilos folytatni ezt a táplálkozást terhesség alatt, mert annyira egyoldalú (jó hogy, hisz épp azért csináljuk, hogy felborítsuk az egyensúlyt!)
Viszont, ha nincs Babóca, akkor illő lenne nyomni tovább keményen....
Most akkor mit csináljak????? :roll:

Uez a problémám a "ciklus-rendbetevő" bogyóimmal - most akkor szedjem őket vagy ne? Nehogy ártsak neki, ha valaki már lakik ideben :wink:

Röhej egyébként, hogy saját elgondolásom szerint is minimális az esélye annak, hogy máris itt lenne velem kis Hármaska Manó, de valami itt motoszkál bennem, mi van, ha mégis....

Tesztelni mikor kezdjek el szerintetek? 10 nap múlva, az kb. ok, nem :?:
Sürgetném már :lol: egyrészt rém kíváncsi vagyok, másrészt megoldódna ez a sok dilemmám....

Angie,
el ne felejtsd a beszámolót!

Kanga,
akkor kb. együtt tesztelünk hamarosan :lol:
panna09

Sziasztok!
Örömmel olvasom, hogy mindenki "rajta van" a babatémán! :lol: :lol: :lol:
Panna,
szerintem 10-es tesztet vegyél vagy rendelj itt a fórumon(bár min. rendelés 5 db és neked lh teszt nem bizti, hogy kell már) és nem várt előtt 3, esetleg 4 nappal tesztelj. De inkább 3!
Nekem akkor mutatta. meg maradt egy lh tesztem és olvastam hogy jósként használható. Elvileg úgy szokták, hogy minden nap csinálnak a beágyazódás környékétől és egyre pozitívabbnak kell legyen. Nekem csk 1 volt, 1-et csináltam és mutatta a 2 vonalat. ezt még a hcg előtt csináltam.

Jaj lányok még van egy napom az uh-ig.
Tudjátok, igaz miért izgulok annyira?
Nehogy méhen kívül legyen mint szeptemberben.
Még leírni is félek.
ahogy ott feküdtem és csak kereste, kereste, 5 hetes elmúltam és azt mondta nem látja, de méhen kívül sem, lehet még pici.
Aztán 1 hét múlva sem látta! De akkor már gondolta, hogy baj van, és továbbra sem találta méhen kívül senki.
Jól elbújt és nagy szerencsém volt a műtétnél, mert csak laparral oldották meg, nem kellett vágni és nem vettek ki semmimet!
Kicsit hosszúra sikerültem, megpróbálok nem félni és bízok kicsi magzatomban! :wink:
Pussz mindenkinek! kitartást a diétához (fúj)
Ja, Panna, fogalmam sincs ilyenkor már abba lehet-e hagyni, szerintem igen, mert tényleg nem kedvező egy magzat számára

Kép
KépKép

angie28

Angie,minden rendben lesz,ne aggódj! Nekem nagyon tetszik, hogy azt írtad: bízol a kicsi magzatban!...Ettöl Te is, meg ö is megnyugszol!... :)
Lányok! (akik nem tudjátok, babásak vagytok-e)...Kangának már írtam egyszer, hogyha nem is figyeled a hödet, de a nök többségének a terhesség egyértelmü jele LEHET a reggeli (közv.ébredés utáni) 37 körüli vagy magasabb hö...nekem anno a fiamnál egyértelmüen mutatta,a barátnöm ébresztett rá...
Szóval esetleg lehet ez is irányadó... :?

Szorítok Mkinek! :)
betti444

Panna,
én csak akkor tesztelek ,ha kimarad a piri. Úúúútálom a negatív teszt látványát !!!

Betti,
az ágyam mellett van a hőmérő , de még egyik reggel sem jutott eszembe mérni. Ráadásul ebben az influenzás időszakban lehet , hogy az emberlányában motoszkál valami , ami magasabb hőt okozhat és akkor az emberlánya beleéli magát a jövevénybe ozt mást kap cseríbe! :wink:

Angie,
szívből kívánom , hogy a helyén legyen az a manó !!!

Kanga

kanga0216

Kanga, hát igen, ezt is bele kell kalkulálni... :?
De lehet,hogy mégis ad egy kis támpontot... :)

Egyébként a negatív-teszt-szindróma ismerös...a fiam elött kb.8 hónapig volt benne részem... :roll: de nem tudott letörni...én csak teszteltem rendületlenül... :lol:
betti444

Angie,
biztos én is paráznék a helyedben, de tényleg bízz inkább magatokban és nyugi!, mert a stressz végképp nem jó annak a Mikro-Manónak! Jó lesz minden...:D
Borzasztóan szorítok!!!

Értem én ezt a tesztelést....hogy 3 nappal a "nemvárt" piri előtt, meg elmaradt piri után....meg minden....
...na, de ha az én Jónásom két nappal piri előttre esett???!!!!! (mármint, ha épp 32 napos ciklusom van v. lett volna v. hogy hogy mondjam.....) Na, ezt lassan már én sem értem....... :shock:

Biztos, ami biztos jövő hét közepén lövök egyet..... :roll:

A hőmérőt is kipróbálom, kösz Betti az ötletet - na, persze előbb beszerzek egy új hagyományost, mert épp múlt héten nyiffantotta ki Beteg Manóm.....
panna09

Angie,
Nyugiii!!!!! Minden rendben lesz!!!!!!!!
Holnap úgyis kiderül végre, és megnyugszol! :wink:
Nagggyon várjuk a híreket!!!!!!!!!!
:D :D :D

Panna, Kanga,
Gondolom, most aztán marha lassan vánszorognak a napok, órák, percek... még jövő hét közepe-végéig. Már én is nagyon izgulok!!!!!!!!!!!!!!

Panna,
Hát ez az! Hónapok óta diétázol, most meg ki tudja, hogy a jobb, ha abbahagyod vagy ha nem... :roll: De szerintem ez csak egy apró összetevője a dolognak, az igazi savasítás úgyis a joghurttal történik, Ca-t, Mg-t szedheted, a többi sanyargatósdit + a bogyóidat pedig szerintem is mérsékeld / hanyagold a Baba érdekében, aki remélhetőleg már ott lapul a pocódban! :wink:

Kép
Kép
babamacc

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?