Sziasztok!
Betti!
Nagyon tisztelem a hozzáállásodat, az erődet, a kitartásodat!!!
Te nagyon erős nő vagy, ne is hagyd ,hogy a kudarcok letaroljanak.
Irigyellek az erődért,én nem mindig bírok erős lenni,pedig nagyon igyekszem.
Remélem véget ért Számodra ez a megpróbáltatásokkal teli időszak. Új lakást vesztek, új élet kezdődik.
Kérdeztétek mi a baj nálunk. Hát több dolog is. Valahogy nagyon összejöttek a dolgok. Apukám kórházban van, a héten műtötték, egy "kinövést" /szándékosan nem nevezzük daganatnak/ távolítottak el , aminek a szövettani eredményét várjuk, és rettegünk,hogy ne legyen rosszindulatú
Ez a hónap anyagilag is nagyon vacakul alakult. Mint ahogy többen írtátok én is tologatom a számlákat, és már nem is merem összeadni mennyi a kifizetetlen.....
Több hitelünk is van,naná,hogy mind deviza alapú:lakás,autó és még a régi vállalkozói hitel is. 50 ezerrel több lett a havi fizetnivalónk. A bevételünk meg 100 ezerrel kevesebb /már nem kapok GYES-t, a fizetésem 20e-rel lett kevesebb,mert a megemelt béremre már nem jár az adójóváírás és több adót vonnak, a férjem főnöke nem fizet a többletmunkáért, ő 50 e-rel hozott kevesebbet./
Ja és a gázszámlánktól is dobtam egy hátast....
És még sorolhatnám: APEH 2 és fél éve megszüntetett vállalkozás után,most hozott ki adótartozást,amit persze azonnal fizessek be...
Hetek óta folyamatosan beteg valamelyik gyerek,persze nem maradhatok itthon velük,mert a munkahelyemen nem néznék jó szemmel, na és ott is folyamatos a stressz, megfelelni minden téren, egy perc megállásom sincs,egyszerre 5 helyen kéne lennem,és persze én vagyok a felelős a lányok hibáiért...........
Áh nem is folytatom...
Összecsaptak a fejem fölött a hullámok........
Próbálok erős lenni,mert annak kell lennem,de most valahogy olyan nehezen megy.
Na most aztán kipanaszkodtam magam,pedig mennyire utálok panaszkodni
Most mennem kell,annyi dolgom van,főzés,takarítás...stb.
Bea