Új privát üzeneted érkezett!

Nem vitte át a félkövéret se. Na mindegy, azért bizonyára megértettétek.
Erazmusz.
Erazmusz

Sziasztok lányok!

Na, akkor induljon a keddi nap egy uj listával:

<pre>
Név ?-ik proba-ciklus ?-ik ciklusnap Lakhely Életkor
Ancsi ? ? Adács 27 év
Kriszti 11c 51 cn Galgamácsa 29 év
Lella 8c 39 cn ? 32 év
Orsoly 8c 35 cn Nagytarcsa 26 év
Koalamaci 4c 33 cn Budapest 24 év
Lora 9c 32 cn Várpalota 24 év
Kicsiandi 6c 30 cn Budapest 32 év
Ildi 4c 28 cn Szekszárd 21 év
Bubi 5c 27 cn Szolnok 28 év
Bella 14c 26 cn Debrecen 25 év
Éva 26c 26 cn Nyíregyháza 26 év
Lotti 8c 23 cn Budapest 32 év
Cincérke 31c 19 cn Budapest ?
Edina 6c 19 cn Coimbra 23 év
Moni 3 c 19 cn Törökbálint 28 év
Márti 8 c 16 cn Debrecen 24 év
Margit 4 c 16 cn Budapest 30 év
Jázmin 4 c 15 cn Pécs 22 év
Boglárka 7 c 15 cn Györ 24 év
Gabo 28 c 14 cn Miskolc 26 év
Andi 12 c 11 cn Szeged 30 év
Eni ? 11 cn Pécs 26 év
Cico 4 c 10 cn Szeged 27 év
Pucur 3 c 8 cn Budapest 29 év
Süni 3c 6cn Budapest 29 év
Barbi 6c 2 cn Calgary 26 év
</pre>

Jelentem, tul vagyok az orvosi viziten.A mensim miatt a vizsgálos rész elmaradt (pedig már fel volt a nevemre minden cimkézve, amire mintát akart venni a doki, kicsit volt csak ciki). A vizeletemben bakteriális fertözést találtak, a véremben pedig pajzsmirigy alulmüködést. Azt mondta a doki, hogy sokszor okozhat átmeneti meddöséget ez a pajzsmirigy alulmüködése is, és remélhetöen elmulik, ha kezelik. Ja, és a barnás folyásra pedig egészen uj verziot hallottunk, állitolag az nálam a korábbi mensinek az alvadt része (bocs a részletekért), ami ilyenkor távozik, amikor indul be az uj mensi. Rákérdeztem a progreszteron szintemre, az rendben van, tehát ezrét nem aggodik a doki a barnás trutyi miatt.
Kaptam antimiotikumot a fertözésre, és jövö héten ujra vérvétel, kontroll a pajzsmirigy miatt.
Egyébként nagyon érdekes,mert márciusban egy másik doki már egyszer ugyanigy visszaküldött kontrollra a pajzsmirigyem miatt, de ö az égö világon nem csinált utána semmit velem. Ez a doki már elöre elmondta, mi lesz a menetrend,ha kontoroll is ugyanazt fogja mutatni,szoval elég biztatoan áll a dologhoz, és mi is bizunk benne!!!
Na, mára ennyit belölem, most megint nem lesz mit irnom egy hétigKép
Sziasztok, és jo hétkezdést mindenkinek!!
Barbi
Barbi

Jó hétkezdést mIndenkinek!Kép

Barbi!

Nekem is hasonlóképpen jött meg mint neked, a höm jóval a mensi után esett le. Én teszteltem, ami akkor rossz, amikor csak egy csíkot látok, de legalább lelkileg hamarabb túl leszek rajta.

Ma gyönyörüen láthatóan leesett a höm 36.9-röl 36.4-re. Mit szóltok????????KépKépAzt hiszem a mai esti program adott.Kép

PUCÚR!

KÖSZI!!!!!!!Kép
Mi a véleményed a hö esésröl?

Ma mindenesetre kétnaponta akció.(Bár ezt már elkeztül a mensi után, Biztos ami biztos.

LOTTI!

Boldog szülit!(Így utalag is)Kép

ERAZMUSZ KÖSZÖNJÜK, hogy törödsz velünk!

Üdv: GABÓ Kép
Gabómanó

Sziasztok Lányok!

Vasárnap teszteltem, de sajnos 1 csíkom volt. A hõmérsékletem nem megy le egyik nap 37 másik nap 36,8. Ugrál össze-vissza. Ma reggel megint hányingerem volt. Én ezt már nem értem. Ha nem vagyok terhes mi bajom van? Mostanában elég fura dolgok történnek velem.
Szóval bennem már nem kell reménykednetek.Kép

Lotti!
Boldog szülinapot és egy pocaklakót!Kép

Barbi!
Remélem a kontroll vizsgálaton már minden rendben lesz. Kaptál valami gyogyit?

Gabó!
Te teszteltél már?

Puszi

Andi
Andy

Sziasztok Lányok!

Lotti!
Boldog szülinapot kívánok Neked, így utólag is!(hétvégén sajnos nem tudtam netközelben lenni)Remélem a gyomorgörcsök nem voltak maradandóak...

Pucúr!
Meg merted már nézni a tesztet? Remélem örülhetünk Veled, és átzavarhatunk a másik topicba!!!

Barbi!
Nagyon jó, hogy találtál egy olyan dokit, aki tényleg segíteni fog. Ez valóban nagyon fontos. Hamarosan minden rendben lesz, és összejön az a babuci! Most én is új dokit keresek, mert a barátn&#337;m nemrég szült a mostaninál, és csak a szüléskor látta max. fél órát, utána egyszer sem nézett rá. Egyébként nem mondom, hogy rossz orvos, de már olyan sok betege van, hogy kissé felületesnek t&#369;nik, és már nem bízom benne. Na mindegy, majd végigböngészem a hol-kinél topicot, bár az is igen hosszú.

Gabómanó!
Hajrá!!! KépKépKép

Süni
Süni

Haliho Mindenkinek!

Ugy látom, ma késön kelös a társaság, vagy mindenki szabin van.

Kezdem a HÍRREL. Ma megint megjött, vagyis nem ma, hanem pénteken. Három napot késett, és nem volt semmi elöjele. Kár, pedig most ebben a honapban szinte biztosra éreztem, hogy összejön. De nem vagyok szomoru! Semmi letargia, semmi sírás, teljesen jol viseltem. Még csodálkozott is a párom. Majd legközelebb, hiszen uj ciklus, uj remények.

Pati, Timi
nagy gratula nektek, büszke vagyok rátok!

Györgyi,
nincs selejt!! Ez különleges adottság, nem biztos, hogy te elégedett vagy vele, de probáld elfogadni, akkor jobb lesz. Tudom, hogy mondani könnyü, de vele élni már nehezebb. Te ettöl vagy különleges. Pl sokkal nagyobb az esélyed ikrek szülésére. Nekem sokkal nehezebben jönne össze, máris elönyben vagy! Ugye?

Bubi,
jo kis hö, én szorítok nektek. Ugy tudom, hogy elöfördulhat hogy a vizsgálat után elmegy a baba, ha nincs beágyazodva rendesen. Pl a barátnöm nekem azt tanácsolta, hogy a 7. hét elött semmiképpen ne engedjem meg a hüvelyi ultrahangot.

Moni,
nekem is volt ilyen, de kb 1 hét különbséggel. Azt hiszem, ilyenkor nagyobb az esélye az ikreknek.

Pucur,
helyesek vagytok, és boldog évfordulot. Nekünk juli 22.-én volt, tudom milyen boldogság az elsö, aztán majd a többi.

Kandi72,
jo hogy megosztottad velünk a történetedet. Szükségünk vagy a pozitív történetekre, hogy tudjuk, mindig vagy remény, csak ki kell várnunk a mi idönket. Üdv köreinkben.

Ja, amugy a többi ujoncot is szeretettel köszöntöm, remélem nem sokáig lesztek itt.

Pusz, Lora
Lora

<pre>
Ancsi ? ? Adács 27 év
Kriszti 11c 49 cn Galgamácsa 29 év
Barbi 5c 40 cn Calgary 26 év
Lella 8c 37 cn ? 32 év
Orsoly 8c 33 cn Nagytarcsa 26 év
Koalamaci 4c 31 cn Budapest 24 év
Kicsiandi 6c 28 cn Budapest 32 év
Ildi 4c 26 cn Szekszárd 21 év
Bubi 5c 25 cn Szolnok 28 év
Bella 14c 24 cn Debrecen 25 év
Éva 26c 24 cn Nyíregyháza 26 év
Lotti 8c 21 cn Budapest 32 év
Cincérke 31c 17 cn Budapest ?
Edina 6c 17 cn Coimbra 23 év
Moni 3 c 17 cn Törökbálint 28 év
Márti 8 c 14 cn Debrecen 24 év
Margit 4 c 14 cn Budapest 30 év
Jázmin 4 c 13 cn Pécs 22 év
Boglárka 7 c 13 cn Györ 24 év
Gabo 28 c 12 cn Miskolc 26 év
Andi 12 c 9cn Szeged 30 év
Eni ? 9cn Pécs 26 év
Cico 4 c 8 cn Szeged 27 év
Pucur 3 c 6 cn Budapest 29 év
Lora 10c 5 cn Várpalota 24 év
Süni 3c 4cn Budapest 29 év
</pre>

Elfelejtettem kijavítani magamat. Remélem jol értettem az utasításokat.
Lora

Sziasztok lányok!KépKép

Remélem mindenki kipihente magát és láthattátok a tûzijátékot!
Csodálatos volt, csak a várakozás volt Kép
6 órától vártunk a parton (pedig most bõven volt hely) aztán hazafelé egy órás késéssel indult a vonat.
Hajnali kettõ óra tájban "már" ágyban is voltam.
5:30-kor keltem, úgyhogy...kómás állapotban lebegek a monitor elõttKép

Tesztelt valaki a hétvégén??????

Ancsi
Ancsi

Kriszti!
Ha érdekel Dr. Fábián Sándor magánrendel&#337;jének címe és telefonszáma megadom. Én hozzá járok már évek óta, és nagyon meg vagyok vele elégedve.
Pussz, Moni
mj

Andy!

Nagyon szurkolok neked! Ugye tudod, hogy a negativ teszt eredménynek ezer oka lehet úgy is, hogy terhes vagy.
Mióta késik?
Milyen tesztet használtál?

Minden tesztel&#337;nek a Clearblue-t ajánlom!!! Tényleg nagyon megbízható, bár ha jól tudom, a kapható tesztek közül a legdrágább, éppen a megbízhatósága miatt.

Kérlek Andy, csinálj egy tesztet ezzel is!!!!!!
Nagyon szurkolokKépKép

Mi van KRitával? Mióta kiderült, hogy babócát vár, nem találkoztam veleKép

Mindenkinek csodaszép hetet kívánok, és még ennél is szebb kétcsíkos teszteket!Kép

Pusszantás Zsó-fi, aki immár NyuszimanóKép néven szokott írni.
Nyuszimanó alias Z

Jo reggelt

Lanyok

Valami hiba tortent a listaban az egyiken az 51. napon vagyok a masikon a 49.-en.bar mar egyik sem igaz mert a 4. napon vagyok szombaton vegre megjott.Lejavitana valaki.De asszem inkabb megprobalom mindjart.

Erazmusz
Annyira jo fej vagy.KOSZONJUK!

Andi
mar en sem ertem mi van veledKép??Mesz meg vissza a dokidhoz?

Lotti
Nagyon HAPPY szulinapot kivanok neked!!!

Ancsi
Akkor ma `szamithatunk` rad?!?!Kép

MJ

Aranyos vagy de nem mehetek havonta nmashoz,bar ahogy E.mondja vannak sajnos akik a penzert praktizalnakKépNehez jo dokit talalniKépmelyik korhazban van a dokid?

Mindjart irok meg csak megeccer at kell olvasnom

Puszi K
kriszti

Sziasztok!

Lora!
Tök jó lett a táblázat, de szerintem ez a szombati lista, mert én pl. már a 7 cn-on vagyok. De lehet, hogy a többieké jó, akkor bocsi.

Ancsi!
A tüzijáték szerintem is szuper volt, csak kár, hogy a nyakunkba potyogott minden. (pernye, még izzó parázs, egy fel nem robbant petárda, ami aztán felrobbant...) De egyébként tényleg szép volt, és a lebegéses, álomszuszék állapot is hasonlít a Tiédhez. Kép

Süni
Süni

Kriszti,
Úgy látom (talán) nem olvastad E. válaszát a kérdésedre. Ö javasolta Fábiánt NEKED, ezért írtam. Margit kórház.
Puszi, Móni
mj

Kedves Zsófi!

Az én esetem tényleg nagyon különleges. A múltkor már írtam, hogy késett és a 31. napon jött meg, de csak 2 napra. A múlt héten teszteltem Medi-labbal, de csak egy nagyon-nagyon halvány második csík volt. Most egy Gabriell nevû tesztet vettem és vasárnap megcsináltam, de 1 csík volt. Itt nincs halvány csík, vagy 1 vagy 2.
Csütörtökön elmegyek a dokihoz, mert amúgy is vissza kell mennem. A hõm is magas 37.
Köszi hogy szorítasz, de ez már nem terhesség hanem valami más.

Kriszti!

Már azt hittem, hogy a strandon vagy ebben a szakadó esõben is.
Írtam emilt.

Puszi

Andi
Andy

jajj Moni

ne haragudj de meg semmit sem olvastam,ezek a dogok dolgoztatnak!!KépKépNagyon koszonom esetleg irnal nekem emilt?!

krisztina.torok@oracle.com

lanyok

megprobalom magam utolerni a meloban is is nalatok is .asszem kicsit lelassultamKép

K
kriszti

halihóóó!
Olvasgattam 1 kicsit, de már itten is vagymuk..Kép

Kriszti!
Igen, igen..számíthattok rám...KépKép

Ancsi
Ancsi

Kriszti,
E-mail ment.
Moni
mj

Andi,
Hol esik itt az esö? Én az Andárssy uton ülök a munkahelyemen és süt a nap. Ejj!!! küldjetek egy kis esöt Törökbálintra, a növényeim pusztulnak. Bocs az off topikért.

Menj el orvoshoz és kérj egy terhességi menoteszt vizsgálatot. Akkor tutira tudod mi az ábra és nem kell idegeskedni. Az a teszt amit használtál ez a Gábriel még sohasem hallottam róla. Vegyél Clearbluet ha megint tesztelni akarsz.
Üdv, Moni
mj

Andika

Itt sut a nap,de dolgozom!!!!itt a fonokomKép
nem is hallottam meg arrol a tesztrol,tenyleg vegyel ClearBlue-t az jo.

Moni

irok mindjart de megint dolgoznom kellKép

Kriszti
kriszti

Móni, Kriszti!

Én szegedi vagyok és itt nálunk szakadt az esõ.
Ez a Gabriell egy új teszt és a beágyazódást követõ 3. naptól már kimutatja a terhességet.
Amúgy már bejelentkeztem a dokihoz csütörtökre.
Most már jó kezekben leszek.

Andi
Andy

<pre>
Ancsi ? ? Adács 27 év
Kriszti 11c 51 cn Galgamácsa 29 év
Lella 8c 39 cn ? 32 év
Eni ? 11 cn Pécs 26 év
Barbi 6c 2 cn Calgary 26 év </pre>

Most talán jo, de azért nézzétek át.

Puszi, Lora
Lora

Lora

lehet,hogy a regi kicsit egyszerubb volt!
En a 12. ciklus 4.cn vagyokKép

mennem kell melozniKépKép

Kriszti
kriszti

Azt hiszem ez most nem megy nekem.
Ha valaki ráér, legyen oly kedves, és segítsen.
Elsöre ment, most nem.

sorry
Lora

Sziasztok lányok!

Most jutottam csak el hozzátok! Sok a munka. Ancsihoz hasonlóan Én is félig kába vagyok. Pedig a tüzijátékot sem láttam. (Én a reptéren várakoztam!)

Lora!
Aranyos vagy, tetszik a megközelitésedKép
Egyébként teljesen optimista vagyok, úgyanis az elözö terhességem az elsö LH teszt alapján meghatározott hónapban összejött!! Az hiszem ez nem is rosszKép
Mi karácsonyig szeretnénk "többen lenni". Remélem sikerül az álmunk, ugyanugy ahogy itt mindenkinekKép

Valaki segitsen, hogyan lehet az a zárójelet megcsinálni, ami a formázáshoz kell, mert igy csak két fejecsékét tudok beszurni.
Györgyi
Györgyi

ANDI!

Idáig hasonlóak voltak a tüneteink, de nekem ma leesett a höm 36.4-re, de én nem is bíztam már (nagyon), hiszen a tesztem negatív lett (Kettöt is csináltam), a bizonytalan mensi után.Sajnálom, hogy a tiéd is, de azért egy másik próba nem árthat. KépDe ezeket a hányingerrohamokat én sem értem, enni sem bírok miatta sokszor.Lehet, hgyo pszihésen kibuktunk egy kicsit?
Én most örülök ennek a 36.4-nek is.
Izguok veled ebben e ciklusban is.Kép

Puszi: Gabó
Gabómanó

Gabó!

Hát ez az, már én sem reménykedtem a vasárnapi második 1 csíkom után. Nekem ma 37-re felment. Már várom a peteérést, hogy leessen a hõm.
Nekem is vannak hányingererohamaim eddig sosem voltak. Nagyon furi.
Már nem tesztelek, mert csütörtökön megyek a dokihoz vissza.
Ha leesett 36,4-re akkor ma van a peteérés és húzzatok bele. Szorítok hogy most sikerüljön.Kép

Puszi

Andi
Andy

Gyorgyi

En is az idein karacsonyt tuztem ki magamnak!De jo is lenne!
Kivanom mindenkinek,hogy a fa alatt mar gombolyodve alljunk!!!KépKép

Ancsi ? ? Adács 27 év
Lella 8c 39 cn ? 32 év
Eni ? 11 cn Pécs 26 év
Kriszti 12 c 4 cn galgamacsa 29 ev

csinaltam egy ilyet sajna a tablazat nem akart sikerulni

cupppppp K
kriszti

Norci!
Az Optimális Családtervezési Tanácsadóról:
A vérvétel 2 dolog miatt volt kellemetlen: 1. sokáig fájt még a helye 2. mindenki megkérdezte, hogy mi történt. Mondom, vért vettek. Hogyhogy, beteg vagy? És akkor kezd&#337;dhetett a magyarázkodás...
Dr. Lantos Istvánról: azonnal megm&#369;tötte volna a férjemet, mert herevisszér-tágulata van. Mi érdekl&#337;d&#337; természet&#369;ek vagyunk, és szeretünk mindennek utánanézni (ez a mi szerencsénk!). Utánaolvastam mndenféle szakirodalomban, és azt írták, hogy a herevisszér-tágulat általában semmilyen befolyással nincs a nemz&#337;képességre, viszont a m&#369;tét veszélyezteti. Köszi. Azután a spermavizsgálatból megállapította, hogy vsz. valami gyulladás van a szervezetében. 3 féle gyógyszert írt fel, amit mindkett&#337;nknek szedni kellett, ami azért furcsa, mert a hüvelytisztasági vizsgálat nálam megállapította, hogy egyáltalán nem vagyok fert&#337;z&#337;tt, de akkor még bíztam Dr. Lantosban, és és is beszedtem. Ezen kívül azt is mondta, hogy használjunk óvszert. A következ&#337; spermavizsgálat már gombát mutatott ki, ami a túlzott antibiotikumozás egyértelm&#369; következménye. Ekkor gombaöl&#337; gyógyszert írt fel. Aztán a következ&#337; spermavizsgálat grám pozitiv coccusokat mutatott ki, és ennek már utána tudtunk nézni, hogy milyen gyógyszerekkel lehet kezelni. Bemegyünk Dr. Lantoshoz, akinek err&#337;l az volt a véleménye, hogy ki kell venni a manduláját. Ekkor sokaltunk be. Elmentünk egy IGAZI andrológushoz, aki elmondta, hogy nagy hülyeság volt beszedetni mindkett&#337;nkkel a 3 féle gyógyszert, kár, hogy óvszert használtunk, mert a babaprojekt mehet a kezeléssel párhuzamosan, és hogy a gyulladás nem is a férjem mandulájában van, hanem a prosztatájában, de hogy err&#337;l megbizonyosodjon, csináltatott velünk egy megbízható spermavizsgálatot a Krio RT-nél, és csak utána írt fel gyógyszert.
És tessék, most meg kisbabát várunk, hála Istennek!
Bocs a litániáért, csak meg akartam alapozni a véleményemet, miszerint Dr Lantos Istvánt jobb elkerülni.
Pati

Sziasztok kedves Mindannyian!

Már jó pár hete olvasgatom ezt a topicot, eleinte csak ízlelgettem, kóstolgattam, most azonban én is rászántam magam, hogy virtuálisan is "belépjek". Ha nem haragusztok, el&#337;ször írnék magamról pár sort. Hasonló cip&#337;ben evezem, mint Ti, a férjemmel mi is nagyon szeretnénk kisbabát.
Tavaly január óta próbálkozunk gyereknemzéssel, eleinte én is h&#337;mér&#337;ztem, de akkor még nem igazán tudtam, hogy hogyan kell és azt hiszem, hogy félre is értelmeztem egy kicsit. Teljesen be voltam zsongva attól a gondolattól, hogy most "élesben" lehet csinálni a szexet, nem kell védekezni, szóval teljesen odavoltam. Állandóan számolgattam a napokat, és próbáltam úgy id&#337;zíteni az akciózások id&#337;pontját, hogy félid&#337;ben történjenek. Mégsem jött össze semmi hónapokig. Közben dolgoztam, suliba jártam, különórákra, sajnos súlyos betegség is el&#337;fordult a családban. Szóval stresszes volt az életem, állandóan rohantam és már nem nagyon volt id&#337;m arra figyelni, hogy hányadik napon tartok a ciklusban. Éppen egy vizsgaid&#337;szak közepén tartottam, amikor idén január másodikán eléggé furcsa érzéseim voltak: a hasam &#8222;vibrált&#8221;, a melleim úgy bizseregtek, mint még soha és nagyobbak is voltak a szokásosnál. Kezdtem kicsit örülni és rádöbbentem arra is, hogy már a 33. napon vagyok, úgyhogy lehet valami a dologban. Sajnos nem volt otthon terhességi teszt, így nem tudtam kontrollálni a gyanúmat. Sajnos az örömbe üröm is vegyült, másnap reggelre anyósom meghalt. Csak azért írom le mindezt, hogy megpróbáljam érzékeltetni az akkori testi- és lelkiállapotomat. A tesztet aztán végül is megcsináltam két nap múlva és pozitív lett az eredmény. El sem tudom mondani, hogy milyen boldog voltam én is és a férjem is. A közeli haláleset miatt azonban mégsem tudtunk olyan felszabadultan örülni. Ráadásul nekem kellett a leger&#337;sebbnek lennem, hogy a férjem és az apósom mellett tudjak lenni ilyen szomorú pillanatokban. Szóval elfojtottam a bánatomat és a könnyeimet, hogy &#337;k ne lássák. A terhességemnek is csak visszafogottan tudtam örülni.
A végeredményt most már biztosan sejtitek: a 10. héten megszakadt a terhességem. Egyik nap még semmi nem volt, el is meséltem a nagy hírt a csoporttársaimnak a suliban (Pucur kiszedte bel&#337;lem). Aznap éjszaka elkezdtem vérezni és olyan görcseim voltak, hogy azt hittem ilyen nincs is a világon. Másnap reggel bementem a kórházba és megcsinálták a küretet. Hogy mit&#337;l szakadt meg a terhesség? Nem tudta megmondani a doki. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem rázott meg az eset, de azt is el kell mondanom, hogy hamar talpra álltam. Próbáltam tanulni a történtekb&#337;l és végiggondoltam mindent, ami miatt megtörténhetett.
Ne értsetek félre, nem akarok itt papolni senkinek, ráadásul els&#337; alkalommal írok, és lehet, hogy pofátlanság is ilyen hosszú levelet írni, de higgyétek el, csak a jó szándék vezérel. Hátha más is tanul bel&#337;le!
Szóval hajszolt volt az életem, nem jutott id&#337;m túl sok kikapcsolódásra, a testemet is elhanyagoltam, nem jutott id&#337; tornázni, lelkileg sem voltam túl jó &#8222;kondiban&#8221;. A terhesség megszakadása int&#337; jel volt. Elhatároztuk a férjemmel, hogy amíg nem lesz meg a záróvizsgám, nem próbálkozunk. Most már lassan két hónapja vége a sulinak. Ahogy befejez&#337;dött, elkezdtem újra rendszeresen tornázni (heti 3 alkalom, de ha több, az se baj) és csináltam egy három napos méregtelenít&#337; kúrát is nemrégiben. Most remekül érzem magam, lelkileg és testileg egyaránt. Ez az els&#337; hónap, hogy újra próbálkozunk és most vagyok a 17.-dik napon.
Mindenkinek bátran ajánlhatom, akinek még nem jött össze a baba, hogy a próbálkozás el&#337;tt tegye magát rendbe lelkileg és testileg egyaránt. Nem tudom, hogy nekünk ezek után hogy sikerül és mikor, de biztos, hogy a testi-lelki felkészülés egyaránt sokat számít. Még csak annyit, hogy azt hallottam, hogy a vetélések (de csúnya szó ez) egy részének pszichés okai vannak. Tehát nem elég csak elhatározni, hogy teherbe akarok esni, azért egy kicsit többet is kell tenni.
Remélem nem voltam túl hosszú és köszönöm, hogy &#8222;meghallgattatok&#8221;. Szívesen csatlakoznék Hozzátok, ha még beférek.

Üdv, Monchy
Monchy

szija Monchy

Udv,minalunk!HJajj de nagyon sokan vagyunk itt.Kép

MJ

Akcio hegyek voltak hetvegen?KépKépKép

Andi

irtam!
kriszti

Sziasztok késõbb-jövõk!Kép

Györgyi!
A kapcsos zárójelet az alt-gr +B, illetve alt-gr+N billenytûk nyomásával tudod beírni.
Remélem sikerül, így mindenféle vigyorit tudsz majd csinálni Te isKép
Kép

Lányok!
A karácsonyt én is szeretném már pocaklakóval együtt tölteni, remélem mindannyian megkapjuk a kis Jézuskától a várva várt ajándékotKép
Talán írni kellene neki...???!!!
Vagy a Mikulásnak Lappföldre...Kép

Hmmm....

Kedves Monchy!
Nagyon örülünk, hogy Te is megtaláltál bennünket, biztos vagyok benne, hogy rengeteg energiát és reményt merítesz a mindennapos eszmecserékbõl, sõt meglátod rengeteg új dologról is hallasz majdKép

A történeted pedig sokunk számára egy nagyon jó példa, hiszen a testi-lelki fittség nagyon fontos.Kép
Sok sikert!

Ancsi
Ancsi

Üdvözöllek körünkben Monchy,
Hát látom te is gyarapítani fogod a mi szép kis táblázatunkat, remélhetöleg nagyon rövid ideig.

Kriszti,
Múlt hét elején volt aktuális az akció (a ciklusaim rövidsége miatt és ma a 20. napon vagyok nem a 19-en) de csúcsidöben csak 1x történt meg mert párom belázasodott. Úgyhogy inkább majd a következö hónapban. E. útmutatása alapján most már tutira tudom mikor van ovi és pont úgy fogjuk csinálni a dolgot.

Lányok!
Nektek elöfordult már, hogy több napig minden reggel ugyanannyi volt a hötök? Már 5 napja 37,0. Tuti, hogy nem romlott el mert napközben mért már 37,5-öt is. Hát nem tudom.

Puszi mindenkinek,
Moni
mj

Moni!
Ez akár jó jel is lehet!!!Kép

Ancsi
Ancsi

Szia Monchy!

Hát tényleg szomorú a történeted vége.Örülök hogy túl jutottál rajta és ilyen jól fel vagy készülve egy újabb terhességre. Akkor most volt akció a hétvégén?
Szorítok neked, hogy minélelõbb sikerüljön egy baby!Kép

Puszi

Andi
Andy

Sziasztok, Lanyok!
Remelem, gyongyoru volt az idei tuzijatek, es sokan megneztetek.

Kedves Barbi! sajnalom, hogy most nem jott ossze, de ha jo az orvosod, es biztatonak tunik a hozzaallasa, akkor hamarosan sikerulni fog! Megtalaltad mar, hogy hol nezhetjuk meg a tuzijatekot a neten? Ha igen, akkor legyszi megirni, mert en nagyon szeretnem latni!

Kedves mindenki! egy kicsit tompa vagyok, talan a holnap 11-kor esedekes vizsgalat miatt.. kiderul, hogy bebit nevelgetek vagy valami bena cisztat, vagy egyebek.... variaciok egy temara... mar van benne -sajnos- tapasztalatunkKép Lesz jo tapasztalat is, ugyeKép

Jo hir az is, hogy megkaptam Erazmusz dr-notol az ovulaciot taglalo anyagot. Betettem a netre, es addig, amig a dr-no uj oldalt nem nyit, a kovetkezo cimre kettoszor kattintva nyithatjatok meg, majd -ha esetleg nem olvashato a szoveg, mert apro a betu,- masoljatok at a gepetekre, es nagyitsatok ki, olvashato lesz, megigerem!

http://public.fotki.com/lella/diagramok

Jo idotoltest, erdemes elolvasni! a cime:

Az ovarialis es az endometrialis ciklus - Az Ovarialis ciklus (Papp Zoltan prof. A szuleszet-nogyogyaszat tankonyve, 130.old.)

folyt. Az ovarialis ciklus -rol - Ovulatio (2.reszlet a tankonyvbol)

Sziasztok! Lella
Lella

Lányok!

Köszönöm a kedves fogadtatást és hogy Ti is drukkoltok nekem. Ez természetesen kölcsönös.
Apropó, alaptermészetem optimista, ezt megpróbálom átsugározni a Neten keresztül. Most repül egy jó nagy adag, mindenki nyújtsa ki érte a kezét, kapja el és raktározza el. Van bel&#337;le b&#337;ven, bármikor szívesen adok.

Andy!
Igen, volt akció, mivel hosszú hétvége volt, több is volt bel&#337;le.

Puszi Mindenkinek és hajrá!

Monchy
Monchy

Szia Monchy!!!

Örülök, hogy rászántad magad az irásra!!Kép

Sziasztok Többiek!

Sajna ez a honap már biztosan nem jön össze nekünk, mert a párom beteg lett. De nagyon. Olyan náthája van, hogy az csak na! És mindez mikor? a legjobb napokban. Hát még egy ciklus várakozás.KépKép

Hát most levagyok törve egy kicsit.

Pucur
Pucúr

Pucur!

Ne légy letörve, lehet, hogy 2 nap múlva már semmi baja sem lesz a párodnak, és akkor még nincs is annyira kés&#337;.
Ha pedig mégsem gyógyulna meg addig, használd fel ezt a hónapot arra, hogy elintézd azokat a dolgaidat, amiket esetleg eddig nem sikerült. Vagy próbáld ki azt a méregtelenítést, amit javasoltam.
Egyébként pedig fel a fejjel.

Puszi, Monchy
Monchy

Pucur,
Ne add fel. Úgy látszik ezek a férfi emberek pont a legjobb idöben tudnak megbetegedni! Tudod, Murphy törvénye alapján müködnek.

Lella,
Már elolvastam, nagyon köszi. Örök hálánk.
Üdv,
Moni
mj

Pucur!!!!
hellóbelló!
Nahát, tessék meggyógyítani azt a szegény embert!Kép
Méghogy még egy hónap várakozás....
ejnye-bejnye...
Meglátod milyen hamar felépül, ha 1 kicsit babusgatod..KépKép

Monchy!
Elkaptam, amit küldtél...köszi!Kép
Szuper ez a kitörõ jókedv!!!!

ÖRÜLJÜNK HÁT MINDANNYIAN!!!!!!!KépKépKép

Na, de nem harsogok ennyire...

Ancsi
Ancsi

Móni!
Az a 37 fok nagyon jó. Csak maradjon is fent.Kép
A napközben mért is szuper.Kép

Pucur!
Ha jól láttam csak a 8. napon vagy szóval nem veszett el semmi még. Nagyon náthás a férjed?
Én is mindig attól rettegek, hogy akkor betegszik meg mikor peteérés van.
Ápoljad és addigra felépül meglátod.

Andi
Andy

Köszönöm a biztato szavakat, már soooookkkkaaallll
jobb.Kép Hát nem is tudom mi lenne velem Nélkületek. Már tiszta "babanet függö" lettem. Este otthon bekapcsolom a gépet a férjem már mosolyog: babanet?Kép

Csak a 8. napon. Ez jól hangzik!! Tényleg, hátha meggyogyul?!?!?!Kép

Na, most már jobb egy kicsit a hangulatom.

Köszönöm Nektek

Pucur
Pucur

Pucur!
Örülök, hogy jobb a kedved!!!Kép

A babanet-függõség már nálam is tombol...
az egész napomat veletek töltöm, kivéve az estéket és a 7végéket, hiszen otthon nincs net.

A férjem meg is kérdezte egyszer, hogy mi lesz, ha itthon maradok betegállományban a terhesség alatt?
A válaszom: bekötjük az internetet.Kép

Már nagyon nehéz lenne nélkületek!!!!Kép

Ancsi
Ancsi

Kedves Pucur! Fel a fejjel, mert -mar nem is tudom, hogy ki irta kb.egy hete, hogy jajj-de-beteg-a-parja-es-epp-most-van-itt-az-akcio, es egy csomoKépKép volt meg a leveleben, majd fel nap mulva KépKép-an jelentette, megis megvolt, a parja erot vett maganKép Ugyhogy fel a fejjel!!!

Moni, szivi, a hoddel kapcsolatban megjegyeznem, nekem is erosen vizszintes vonalat mutat, 37-esek es 39,9-esek enyhen hullamzo vonalat.... szerintem ez nem baj, es jot jelentsen, csak azt kivanom nekedKépKép

Isten hozott, Monchy, aztan igyekezz/etek/ hamarosan at a masik topicba!Kép
Lella

Üdv Lányok!

Monchy!
Üdv néked! Kép
Az általad írt pszichikai és fizikai dolgokkal 100%-ig egyetértek. Mikor a párommal mi is elvesztettük a babát, sajnos nálunk is összejött minden. Kép Van, amit nem lehet elkerülni. Kép Mindenesetre reméljük, hogy egyedi eset volt és nem fog többet elõfordulni, hiszen már annyira várjuk õket! Kép

Pucúr!
Igen, ez tényleg tipikus Murphy. Kép De "látom" a többiek már öntöttek is beléd egy kis lelkierõt, hisz még tényleg nincs minden veszve. Kép

Koplaltasd 2-3 napig. Komolyan. Ne egyen semmit, viszont nagyon-nagyon-nagyon sokat igyon. Üres tea citrommal, cukor nélkül a legjobb. Esetleg üres húsleveslé. És gõzöljön kamillás teával legalább egyszer naponta fél órát (reggel, este fél óra meg egyszerûen remek!). Szörnyû, de hatásos. Kép Ja, plussz fokhagyma tabellák helyett. Kép

Lella!
Az ovulációs anyagot köszönjük. Örök hála! :l) Mindjárt megyek is és megnézem. Kép

Üdv, Koalamaci
Koalamaci

NNa itt vagyok!Olvasgattalak titeket csak megszolalni nem volt idom.

Ancsi

mar en is pedzegetem otthon,hogy ha nrm fogok dolgozni be kell kottetni a netet mert megmakkanok nelkuletetkKép

Pucur

Tudod mi a legjobb kura!?!?KépKép
Nehogy mar most sirasd ezt a ciklust!!!!

Andi

Irtam emilt.

Lella

KOSZI!bar alig latom majd buveszkednem kell vele.Kép

jelentem bejelentkeztem 31.-ere az E.altal javasolt dokibacsihoz.Lezereslaparoszkopia..jol hangzik.Egyaltalan nem felek tole mert mar 8 eve volt nekem egy ilyenegyszerubb lap.mutetem.Es ugy latom itt sem lett senkinek semmi baja utana.Sot...

Mi lehet Evaval?!Vagy csak en maradtam le vmirol?

puszo K
kriszti

Sziasztok Lányok!

Látom vannak újak, akiket üdvözlök is most.

Andi! Én is szorítok neked.

Nekem sajnos tegnap megjött. Úgy érzem soha nem fogok a lista legtetejére kerülni, és fõként nem fogok soha lekerülni a listáról. Útálom magam, amiért nem tudok teherbe esni.

Ancsi ? ? Adács 27 év
Lella 8c 39 cn ? 32 év
Eni ? 11 cn Pécs 26 év
Kriszti 12 c 4 cn galgamacsa 29 ev
Éva 27 c 2 cn Nyíregyháza 26 év

Ne haragudjatok, hogy nem nagyon szólok hozzá, de még nem tudtam mindent elolvasni.

Mindenkit puszilok.

Éva
Éva

Sziasztok...

Hogy kell kiertekelni a homerozes altal kapott eredmenyt? Kb milyen hoadatok jellemzoek az egyes szakaszokban? Ez szamomra azert lenne fontos mert ossze-vissza jon meg a menzim. Altalaban megjon 33-34-napra de legutobb 49-re. Gondolhatjatok mekkorat csalodtam emiatt.
Koszi a segitseget elore is..

Udv: Melinda
Melinda

szia Melinda

Mar ne haragudj de nem emlexem rad.Jartal mar nalunk es csak en maradtam le?ha vissza olvasol akkor rengeteg informaciot kapsz errol de Erazmusz topicjaban van a legpontosabban leirva.

Kriszti
kriszti

Erazmusz!

Idezlek:
"Már az 1978-as nögyógyász kongresszuson kijelentették a szakma vezetö tudósai: rendszertelenül menstruáló nönek fogamzásgátlót adni mühiba."
Ez vonatkozhat ram is? 19-evesen kezdtem el szedni fogamzasgatlot, es most 7 ev elteltevel hagytam abba. Elotte es most is miutan abbahagytam eleg rendszertelen a menzim (32-50-ig jon meg). A tabletta beallitotta a havi verzesemet 28-napra es elmulasztotta a kellemetlen gorcsoket is, es egyeb hatasat is elveztem Kép. Lehet hogy mindez most karomra valt? (Megcsak masodik honapja probalkozunk babaval.)

Valaszod elore is koszonom
Melinda
Melinda

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?