Sziasztok lányok!
Na, akkor induljon a keddi nap egy uj listával:
<pre>
Név ?-ik proba-ciklus ?-ik ciklusnap Lakhely Életkor
Ancsi ? ? Adács 27 év
Kriszti 11c 51 cn Galgamácsa 29 év
Lella 8c 39 cn ? 32 év
Orsoly 8c 35 cn Nagytarcsa 26 év
Koalamaci 4c 33 cn Budapest 24 év
Lora 9c 32 cn Várpalota 24 év
Kicsiandi 6c 30 cn Budapest 32 év
Ildi 4c 28 cn Szekszárd 21 év
Bubi 5c 27 cn Szolnok 28 év
Bella 14c 26 cn Debrecen 25 év
Éva 26c 26 cn Nyíregyháza 26 év
Lotti 8c 23 cn Budapest 32 év
Cincérke 31c 19 cn Budapest ?
Edina 6c 19 cn Coimbra 23 év
Moni 3 c 19 cn Törökbálint 28 év
Márti 8 c 16 cn Debrecen 24 év
Margit 4 c 16 cn Budapest 30 év
Jázmin 4 c 15 cn Pécs 22 év
Boglárka 7 c 15 cn Györ 24 év
Gabo 28 c 14 cn Miskolc 26 év
Andi 12 c 11 cn Szeged 30 év
Eni ? 11 cn Pécs 26 év
Cico 4 c 10 cn Szeged 27 év
Pucur 3 c 8 cn Budapest 29 év
Süni 3c 6cn Budapest 29 év
Barbi 6c 2 cn Calgary 26 év
</pre>
Jelentem, tul vagyok az orvosi viziten.A mensim miatt a vizsgálos rész elmaradt (pedig már fel volt a nevemre minden cimkézve, amire mintát akart venni a doki, kicsit volt csak ciki). A vizeletemben bakteriális fertözést találtak, a véremben pedig pajzsmirigy alulmüködést. Azt mondta a doki, hogy sokszor okozhat átmeneti meddöséget ez a pajzsmirigy alulmüködése is, és remélhetöen elmulik, ha kezelik. Ja, és a barnás folyásra pedig egészen uj verziot hallottunk, állitolag az nálam a korábbi mensinek az alvadt része (bocs a részletekért), ami ilyenkor távozik, amikor indul be az uj mensi. Rákérdeztem a progreszteron szintemre, az rendben van, tehát ezrét nem aggodik a doki a barnás trutyi miatt.
Kaptam antimiotikumot a fertözésre, és jövö héten ujra vérvétel, kontroll a pajzsmirigy miatt.
Egyébként nagyon érdekes,mert márciusban egy másik doki már egyszer ugyanigy visszaküldött kontrollra a pajzsmirigyem miatt, de ö az égö világon nem csinált utána semmit velem. Ez a doki már elöre elmondta, mi lesz a menetrend,ha kontoroll is ugyanazt fogja mutatni,szoval elég biztatoan áll a dologhoz, és mi is bizunk benne!!!
Na, mára ennyit belölem, most megint nem lesz mit irnom egy hétig
Sziasztok, és jo hétkezdést mindenkinek!!
Barbi