Új privát üzeneted érkezett!

Sünciboglya!
Az utrot a 12. hétig kell használni.Tudom,hogy gusztusdtalan,de már csak 6hét.
Amúgy ez hormonpótló,és ha kell akkor kell.Majd fokozatosan kell leállni róla.

Na hát jó nagy kalappal Nektek!!Remélem már hazafelé tartotok,megnyugodva.....

mimi12

Mária!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

MEGY NEKED EGY KIS POZITÍV ENERGIA!!!!!!!

JÓ GÓLYÁT KÜLDTEM, NE IZGULJ!!!! :D
Vendég

Köszönjük, lányok! :D

Mimi! Tényleg ma tartjuk, én nem is tudtam, hogy van máskor is. Nekem ez volt az alap, minthogy apa is ezt a nevet viseli! :wink:

Sünciboglya! Megy a drukk! Írj majd, hogy mi volt! :)

Holnap igyekszem jönni.

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

sziasztok leanykak!

KOSZONOM A DRUKKOT!! 6mm-es a kis szurke foltocskam es megvan a szivecskeje is!!!:)))))))

kicsi lini:

A dokirol: Minden varakozast felulmult a talalkozas. Turelmes, kedves, mindent elmagyaraz, kivarja amig kinyogom amit akarok, mosolyog is (!!!) ami nekem sokat jelentett. Este 10-re vegeztunk szegeny nagyon faradt volt de meg ugy is kepes volt velunk orulni az UH eredmenyenek!
Korultekintoen megnezte a vertesztemet, mindent kiertekelt, megbeszeltunk. Nem hagyott semmit figyelmen kivul, olyanra is felfigyelt amire a regi dokim csak legyintett.

Nyugodt szivvel tudom ajanlani mint orvos es mint embert egyarant! Jo orvos es rendes ember. Van szive! Lini, szerintem batran mehetsz hozza:)

mimi:

aham, utro tovabbra is jo baratom marad a 12. het vegeig:) Csak dupla adagban, hogy tutibb legyen a kifolyasi hatasa, hehehe. Vettem is nagyobb betetet:)))))))))))

Orsi: orok hala a dokiert!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (love)

..........................................................................................................

Szoval minden OK!!!!
Annyira boldog vagyok hogy el sem tudom mondani es meg most is csak nehezen elhinni!!!!! 37 es fel evesen sikerult a csoda! Hala a Jo Istennek!:)

Puszka mindenkinek es joejt!

sünciboglya

Szia Mária!

ÉN OLYAN BOLDOG VAGYOK!!!!!!

Örülök, hogy szimpi Maci Laci is! :D

"Annyira boldog vagyok hogy el sem tudom mondani es meg most is csak nehezen elhinni!!!!! 37 es fel evesen sikerult a csoda! Hala a Jo Istennek! "

Na ezzel jól migriggattál kora reggel! :cry: :cry: :cry:

Na csak szép lassan szokjál hozzá, hogy hamarosan kakiillat lengi be a házatokat és gyereksírástól fog zengeni a környék! :D :D :D

Nagyon hamar eltelik a 40 hét, illetve már csak 34 ami lehet 30 is!
Nálunk mindhárom baba hamarabb jött, Bogika 36 hét 2 naposan és 3400gr, 56cm volt! :D

Háááááááh most nézem, hogy októberi babád lesz!MÉRLEG!!!!
Szülhetnél a szülinapomon október 8-án! :D Vagy a névnapomon október 21-én!

Nekem már jól indul a napom! :D
Mikor kell menned dokihoz???? Nekem is kell majd mennem rákszűrésre, mehetnénk együtt! :wink: Meg Linivel!Valaki nem akar még jönni????? A szivecskés bolt és a kozmi után beugorhatnánk együtt egy rákszűrésre! :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

Sünciboglya!

Nagyon nagyon örülök, hogy minden rendben!!!
Tessék keveset kujtorogni és sokat pihenni, már amennyire a körülmények engedik!
Teljesen igaza van Cunaminak, hogy gyökeresen meg fog változni az életetek, ha megszületik a pocaklakó!!!

Nincs valaki aki esetleg otthon van kert tervezésben?

Sziasztok szép napot mindenkinek!!!!
Vendég

Sünciboglya! De jó, ilyen jó hírre ébredni! :) Örülök Nektek, meg hogy ilyen profi dokit sikerült szerezni! :wink:
Mi is 6mm-sen voltunk uh-n. :)

Orsi! :lol: Jah, és időpontot úgy kérnénk, hogy akkor most egész napra lefoglalnánk a dokit! :lol:
Én múlt héten túlestem a rákszűrésen, úgyhogy ebből kimaradok! :wink:
Fejem nekem is napok óta fáj. :( De ez azt jelenti, hogy jön a jó idő! Jobban hiszek a fejemnek, mint az időjósoknak! :lol:
Miféle előadás? :roll: Mi az, hogy behívták Bubut????? Hajam égnek áll!
Megy a drukk a sulihoz! ++++++++++++++++++++++++++++++

Lini! De jó, hogy ilyen jól alakul a cukrod! Akkor talán nem kell hetente menned rendelésre.
Szerintem doki ugyanúgy ki fog írni, az ilyen dolgokat simán meg lehet beszélni velük. :wink:
Fogdoki! :roll: Érdekes. De inkább bosszantó! :?
Én is bejelentkezem az enyémhez, mert tavaly félbemaradt csibe állandó betegségei miatt a kezelés, és még kövi baba előtt meg kéne csináltatni a lényeget. Úgyhogy villámgyors eljárást akarok! :lol:

Mimi! Az AFP-t én is utáltam ezért. De biztos perfekt lesz az eredmény és akkor nem kell asztalt verni, ismételni, szúrkálni!

Andi! Kedvetlen óvónő! :( Édesek a gyerkőcök! :) Kis szépség Veronika! :)
Orsi! Azért Ti sem vagytok semmik a jelmezetekkel! Nagyon profi!

Zsand! Nyuszik, de édesek lehetnek! :) Hogy áll a jelmez?

Sylph! Kiskutya! De jó Nektek! :D
Hólapátolással én is így vagyok, meg minden mással. A többiek nem nagyon mozgatják a kisujjukat sem. Nem azért, mert szívesen megcsinálom általában, de van, hogy én is inkább pihiznék a csibével, vagy a benti dolgaimmal haladnék.
Mondjuk most kifejezetten jólesett a lapátolás, mert hisztis tyúk voltam a hét elején és így legalább levezettem egy kicsit! :lol:

Berni! A házhoz menő fodrász tényleg jó ötlet! Nekem volt olyan fodrász itt Érden, aki mondta, hogy nem is vállal festést szoptatós anyukáknak! :roll: Mondjuk épp nem is vágytam rá.

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Jaj, Orsi! A pajzsmirigy eredményem nagyon pöpec lett, úgyhogy mondta dokim, hogy most már belevághatunk az új babába! :)
Bár göbösödik a pajzsmirigy és azt meg kell nézetni uh-on. :? Mondjuk fogalmam sincs, hogy ez így mit jelent, uh után kiderül.
Csak még az esti szopiról kéne leszokni. Nincs valami tipp, hogy hogyan lehetne?
És nőgyogyim már mondta, hogy kezdhetem a magzatvédő vitamint szedni! :lol:

Kép
Kép
tekiroll

Sünciboglya: GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hála az Úrnak, hogy minden rendben!! Nagyon nagyon örülök! Akkor mostantól tessék nagyon vigyázni magatokra. (ugyanis már ketten vagytok)
A dokival kapcsolatban nagyon megnyugtattál! Igaz a mienk is kedvesnek indult, meg most is kedves, épp csak a leletekre nem figyel oda, vagy elnézni, vagy mindig mást mond…… A barátnőm nála szült, azért jöttem hozzá. Annyi volt csak a különbség, hogy nála minden rendben volt, így nem kellett mire odafigyelnie…. Na mindegy, izgatottan várom már, hogy mi is elmenjünk hozzá. Szegény férjecském nagyon fél! Nem tudom, hol marad az erős férfi támasz??? Épp hogy meggyőzöm magam, hogy már a 12. hét óta csak a gondjaim vannak a mostanival, meg a bizalom…stb. belém rakja a frászt. Mi van ha nem vesz át, csak szól a mostaninak, hogy át akartam menni, és doki nélkül maradok……. :shock: Most szóljatok hozzá!

Orsi: a terv jól hangzik, lehet a végén kapunk valami csoportos kedvezményt is! :lol: :lol: :lol:

Lini
Kép
kicsi lini

Sziasztok Kedves Anyukák! :-)

Örülök, hogy rátaláltam erre a topikra. Eddig csak olvasgattam a 2008 novemberes, decemberes topikokat, de hozzájuk már nem akartam csatlakozni... viszont most megtaláltalak Titeket:-)

2008 októberében költöztünk Érdre, Parkvárosba.
2008 december 7-én született a kislányunk, Petra.
Mivel már nagy pocakkal jöttem, ezért akkor nem nagyon tudtam felfedezni magamnak a környéket... és most is csak a napi/2 napi sétánk alkalmával, leginkább Parkváros felsőt szoktuk bejárni.
Eleinte sokat közdöttem magamban a "bezártság érzésével"... most ugyan már javul a helyzet, de jó lenne összeismerkedni hasonló helyzetben lévő kismamikkal.
Interneten rátaláltam egy "ringatónak" nevezett foglalkozásra, és úgy látom az Ács u. - Fuvaros u. kereszteződésénél vannak ilyen órák. Járt már közületek valaki oda?
Esetleg tudtok ajánlani olyan helyet ahol van baba-mama torna... itt Parkvárosban elsősorban:-)

Edina

Edina
Kép
Kép
csszedina

Elkezdek visszaolvasni... amennyire a kislányom engedi:-) (lassan ébredni fog)

Sünciboglya! Rögtön egy szuper hírt látok:-) Nagyon-nagy gratula a babócához!!!

Edina
Kép
Kép
csszedina

Dolli: Örülök, hogy jó lett az eredmény! Akkor jöhet a sok "gyakorlás" a következő babára! :oops: :D Kicsit azért irigykedem, nekünk ugyani is egy kicsit nehézkes a dolog a pocak miatt, de én nem adom fel!!!!! :oops: :oops:
:lol:
Jól kezdődik ez a nap, csupa csupa jó hír!!! Remélem így is marad!
És még (az ablakból) az idő is jónak tűnik. Na összeütöm az ebédet, aztán irány csavargás. Hátha segít a hátamnak a séta, ugyanis már 2 napja szinte semmit nem alszom, annyira fáj!
:D

Lini
Kép
kicsi lini

Szia Edina!

Üdv köztünk!!!!!! :D

és egyúttal

NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK NEKED!!!!

Kép

Puszi: Orsi
Vendég

Sziasztok4

Edina üdv köztünk!
Pariban van az ugribugri játszóház,azt hiszem ez a honlap címe is!Ha jól emlékszem szoktak lenni ott programok!!!

Boldog névnapot!

Tekiroll!
Jelmez:
vettem egy barna gatyót és egy barna felsőt!
A nadrágra csináltam fonalból farkat, a felsőre pedig ugyanebből a fonalból sörényt. Apának van egy barátja aki naon szépen rajzol, ma jön csinál valami álarcot.
Délután ha megjön az aprótalpú az oviból csinálunk 4 darab patát.

Szopi:
Ha tényleg eldöntötted, hogy le szeretnéd választani Gézut akor legyél következetes.
Mondd, hogy fájés valamikor menj el otthonról mondván hogy mész a doktorbácsihoz és ragaszd le, nálunk anno ez vált be!!!
Úgy sajnáltam de már két éves is elmúlt és úgy éreztem eljött az ideje!! De tényleg csak akor kezdj bele ha elszántad magad, mert ha érzi rajtad a bizonytalanságot azt meg fogja érezni és ha félúton feladod a következő próba nehézkesebb lesz.
Én azt mondtam a következő gyerkőt egy évesen leválasztom, lehet meg fogtok kövezni, de szerintem bizonyos kor után minden nappal nehezebb leválasztani!!

Megyek takarítani !!!
Vendég

Zsand én nem vetlek meg, sőőőőőőőőőőőt le a kalappal előtted, hogy ilyen sokáig szoptattál!

Nekem a csimók mint magukat választották el! :cry: :cry: :cry:
Bubuval küzdöttem, nagyon megviselt, fejtem még sokáig hátha egyszercsak meggondolja magát!
Fruzsinál már nem csodálkoztam, Boginál meg.......
Engem az bántott, hogy azt hitték én nem akarom őket szoptatni!
:(
Szerencsére Marianna annyira megnyugtatott, az Ő kisfia is magát választotta el.

Zsand nekem a 3 gyerek összesen szopizott 2 évet! :( :oops:

Jaaaaaaaaaaaj nagyon kivi vagyok a lójelmezre!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Vendég

Szasztok!

Kutya: már elég régóta nézegettem a menhelyeket, de páromnak egyik sem tetszett. Ő nagyon szeretett volna egy vizslát, vagy egy goldit, (én is) de ugye kis kert, kis kutya. Akkor meglátott egy bulldogot az is nagyon bejött neki, nekem tetszik még a shi-tzu, megtetszett a pincser is, de aztán meglátott egy fehér törpe snacit! :lol: azt rögtön el is hozta volna, csak az volt a "baj", hogy 4éves volt, és mi picit szerettünk volna.... innentől elkezdtünk snacit nézni és találtunk is egy nagyon cuki só-bors kant és jövő héten mehetünk érte! :lol: :lol: :lol: (a világ végére...)
Olyan izgatott vagyok, már tervezzük a házát, a kanapéját, mi hol legyen.... :lol:

Zsand, nyuszitok van? És így bírja a hideget?
Ló jelmez? Ügyi vagy! Majd kérünk szépen fotót! :lol:

Andi, de szép a lányod! Nagyon aranyos a jelmezben! Milyen izé dolog, hogy nem lehet bemenni....

Orsi, mi is sajátba szerettünk volna, de erre futotta. Itt mi vagyunk az ezermesterek, apum segít mindenben, kaput szereltünk már, térkövet igazítottunk, havat is mi lapátoljuk, más nem nagyon csinál semmit.... :( Bár az első szomszéd aki most költözött ő rendes, szokott lapátolni, de a középső... na mindegy, nem lényeg, olvad a hó! :wink: :D
Jobbulást a skacoknak!!!! Bubu jelmeze szuper lett!!! Ügyesek vagytok!
Apum is okt.8.ai :lol: Bubó meg 22 :lol:
Közös szűrés.... vicces lenne :lol:

Dolli, Gézunak nagyon boldog névnapot!!!!

Mimi, én sem szerettem az afp-t, a dokim mondta is hogy csak feleslegesen riogatják vele a kismamákat.... Örülök, hogy jól vagytok!

Sünciboglya, de örülök a hírnek!!!!! Szuper!

Szia Edina! Üdv köztünk! És nagyon boldog névnapot!
sylph

Kép
A hóangyalkám :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sylph 2012.02.19 17:30-kor.
sylph

Sylph!

Schnauzer Neketek is???? SZUPER!!!! Nem fogjátok megbánni, nagyon alkalmazkodó, és nagyon gyorsan tanúl, okos aranyos én nem tudok vele betelni!!!!
Mennyi idős, kölyök kutya???Törpe nektek is?
Nekem is a só-bors tetszett jobban csak végül arra döntésre jutottam, hogy rám hasonlítson, mert én is korom fekete vagyok és az összes gyerkőm tejföl szőke!
Gondolom először nálatok is lakásban lesz amíg hideg van.
Majd összejárhatnánk mert pont azon gondolkodtam, hogy kéne kutyás ismerős, mert szocializálódnia kéne Marcipánnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Nagyon édesek a skacok a hóban, jóóóóóóóóóóóó nagy hóemberetek volt! Nálunk olvad már a hó, de én nem bánom!

:D :D :D
Vendég

Sziasztok!

Mária!Jaj de jó!!Örülök,hogy minden ok!!Azt a kb 6hetet meg ki fogod bírni féllábon is az utroval :lol:
Gondolom 3x2 kell. Nyugi,nem fog sokkal több vissza jönni :lol:
De tényleg,ha kell akkor kell,nincs mese.
37,5 éves vagy?? de jó,akkor én tini vagyok :lol:

Csajok,én is októberi vagyok,de én 24.-én születtem,így bezony skorpió lettem :lol: :lol:

Szisz!De jó!! Lesz Orsiék kutyijának pasija :lol: :lol:
AMúgy Orsi!Nem akarlak elkeseríteni,és Sziszt sem,de tudjátok mikor lesz a snacijaitokból kerti kutya??Majd ha piros hó esik :lol: :lol:

Edina!Szia Itt köztünk!
Nagyon boldog névnapot!
Én is parkvárosban lakom,és a végén a munkás utcákban,majdnem a legutolsó utcában :lol:

mimi12

sziasztok:)

csszedina:
nagyon soxeretettel koszontelek a Topicban! Itt garantaltan szeretettel leszel korbeveve. Kedves lanyokkal, nagyon jo tanacsokkal es segitokesz hangulat jellemzo erre a kis tarsasagra:) Oh es van MaciLaci doktorbacsink is!!!!!!:)
(en nem tudok meg okosakat mondani mert "kezdo vagyok a szakmaban", de a tobbiek mar szakavatott motorosok) :)

Orsi:
jo otlet egyutt menni a rakszuresre, a szivecskes bolt meg kulonosen erdekel :))))))) Shoppiiiiiiiiiiiiiiing!:)
Nekem 3 het mulva kell mennem, addig csak vizeletet kell vinni a Rendelobe, mast nem.

Hat jo nagy babad volt 36 hetesen:):) en "rendes" idoben sem voltam akkora, hehehe. Anyuek okkal neveztek szuletesemkor "Kisuborkanak".

zsand:
Koszi! hat igen, mar most tervezgetunk, persze biztosan minden teljesen mashogy lesz mint ahogy en most elgondolom okos fejemmel:)))))
A kakaszagot bevizualtam, hehehhe. "szerencsere" mar tobb kutyat felneveltem, volt benne reszem. A szobatisztasagra szoktatasnal viszont nem nagyon jeleskedtem... meg jo hogy anyu itt van, o neki ez jobban ment mindig is....
>>> Wow, tenyleg nagyon hosiesen birtad a szoptatast. 1ev!! En orulok ha 3 honapig kihuzom, ahogy a csaladfankbol kiindulok, nalunk senkinek sem volt teje!

tekiroll:
Akkor megnyugodtam, azt hittem nekem ilyen kis mini-babeszemem van. :) en is kicsike voltam bent is es szuleteskor is.
Gratula a klassz pajzsmirigy eredmenyhez!!! Akkor gyorsan babasodj te is:) Lepjuk el az orvost gyermekekkel:)

kicsi lini:
szerintem nem lesz gond az atvetellel. Emberileg ott van a doki a topon. En ugy lattam rajta hogy nagyon fontos neki mind a kismama mind a magzat egeszsege. Ha az elozo orvosod nem eleg gondos akkor ott kell hagyni, nincs mese! Itt elet (eletek) vannak veszelybe ha valaki nem eleg korultekinto.
>>> A sex nalunk sem lejatszott tema, persze most tabu, de azert valamit kene csinalni apaval hamarosan:))))))))) Foleg hogy 2 hetig tavolban fog dolgozni! :)

sylph:
Huuuu nagyon edes kutyatok lesz! Tunder aranyosak tudnak lenni. (nekunk mindossze egy masfel kilos szornyetegunk van de imadjuk minden apro porcikajat a kis rosszcsontnak.)
>>> Jopofak a csoppsegek a nagy hoban. Hoember tuti, hoangyalka meg az egyik legszebb teli dolog:)))))))

mimi12:
Aham, Utro haverunk marad. Hat majd kibirom valahogy. Csak ne utalnam ennyire a betetet! Soha nem hasznalok ilyesmit es igy kisse furcsa. A csaladnak viszont nagyon tetszik a dolog, a szarnyaimon rohog mindegyik, szerintem meg a kutya is!!!:)
>>> Aham, lassan 38 leszek, nyaron. De agyilag kb 16-17 max. Igy hat egalban vagyunk, hehehehe.
>>>> A babam elvileg Oktober 18 korul kellene hogy szulessen igy skorpio. En meg rak. Tiszta tengerlako tarsulat leszunk. + Az oroszlan ferj :) JO kis parositas!
>>> Jeeeee, akkor mi kozel lakunk - szerintem - egymashoz. Arrafele keresunk most eppen telket ahol te laksz:)

Pussz mindenkinek!!!!

sünciboglya

Jaj, amig el nem felejtem. Egy gyors, de fontos kerdes:

Kene nekem (+csaladnak) uj korzeti orvos, most intezzuk az atjelentkezest.

Kerlek segitsetek surgosen kellene, anyunak folyamatosan kell jarnia a szive es a vernyomasa miatt.

koszonom szepen!

sünciboglya

Kerlek segitsetek surgosen kellene, anyunak folyamatosan kell jarnia a szive es a vernyomasa miatt.

koszonom szepen!

sünciboglya

koszonom szepen!

sünciboglya

Mária!
Okt 18,az még nem skorpió :lol:
Viszont oroszlánból itt is van bőven.Párom aug 3,a lányom aug 10,és a pocakbaba is aug 10-re van kiírva,de szerintem előbb fog születni.
Már ha abbol indulok ki,hogy a Fanni is és a Szabi is előbb született.
Tényleg.Milyen kutyátok van??Nekünk is van egy másfél kilós pitbulunk...

Orsi!
Neked is sikerült ilyen minibébiket szülnöd??
A Szabi 37hétre született 3900-el :lol:
Mondták is,örüljek,hogy 3héttel előbb jött :lol:

Ja Mária!Mekkora telket kerestek,és mennyiért??
Mi amúgy a Fényezőben lakunk.Itt az egyetlen gáz,hogy a busz hol jár hol nem jár.
Viszont csend nyugalom,jó levegő.

Szóval itt a szomszédban van egy eladó telek.Nem nagy,kb 150n-öl lehet,van rajta egy lakható téliesített faház.De persze abban hosszú távon nem hinném,hogy egy családnak jó lenne.(1-2évig elmenne)
12körül akarja eladni az emberke.
Aztán a közvetlen szomszéd is árulja a kecóját.Az viszont kb 400n-öles telek,van rajta egy kb 60-80nm-es ház,ami erősen felújítandó,de lakható.SZerintem ő k..va sokat akarnak érte.25millát.
Viszont tényle glökjél nekem adatokat meg átat,hogy mennyiért mit,..stb,mert a barátnőm a póstán dolgozik.Nekünk is ő találta a házat.(ingatlanost kikerülve)

mimi12

Ja dokiban sajnos nem tudok segíteni.Én Budaörsre járok.
Húú de jó,hogy említed,mert mennem is kell,a szokásos belgyógy .ami kell a terhességhez...

mimi12

Mária!
Csak úgy repdesel a boldogságtól! :D
Öröm Téged olvasni!
Én anno túl korán menetm el nőgyogyihoz és megnéztek uh-on és ennyit írtak a leletre: "petezsáknak imponáló képlet"
A doki (nem maci laci) azt mondta ez semmi és jöjjek vissza 2 hét múlva! 1 napig bőgtem ezen! :cry: De 2 hét múlva már vert a szivecskéje! :D

Háziorvos: mi ide a nagy SZTK-ba járunk, de gondolom a közeletekben kéne!

Mimi! Bakker rajtad mindig lehidalok!!!!!!!!!!!!!!!
Kicsit már-már boszi vagy! Kezdek rájönni én is, hogy nem lesz kerti kutyánk! :D :D :D Még a hideget csak-csak bírná, de olyan szinten kötődik az emberhez ez a kis dög, hogy állandóan a seggemben van (pardon :oops: ) kis minden lében két kanál! Ez bele is pusztulna ha nem lehetne itt a közelünkben! :D
Meg ez tök evidens így utólag, ha így hoztuk haza, hogy bejöhet, akkor később hogyan lehetne leszoktatni???? Már itt van a helye, ezt szokta meg.
Azért remélem, hogy később kint lehet hagyni a kertben, ha nem vagyunk itthon!!!!!
Tudjátok minek örülök???? Amennyire nem akart kutyát Apa, annyira imádja! A kutya is rajong érte, képes bepisilni örömében, mikor hazaérkezik!(nem Apa pisil be hanem a kutya) :D :D :D Ja és ha kiengedem a kertbe és be akar jönni, kopog az ajtón! A karmos mancsaival kaparja az üveget! Annyira röhejes innen bentről, olyan mintha integetne!
Mostanában sokszor elviszem oviba, de kint marad a kocsiban, de szokja csak az autózást! 2x volt már anyósomnál is! :D
Ilyen szempontból is tök jó fej.
Baromi gyorsan nő ez a kutya, néztem a képeit el sem hiszem, hogy milyen picin hoztuk haza! :shock:
Most már morog, ugat, baromi nagyokat ugrik két lábbal, mindene a sajt és simogatás, dögönyözés! A férjem mindig ezt mondja neki: MI VAN TE KUJVA??? :D
A gyerekek összes játéka a szájában van, Bogi a táljából iszik, ha a gyerkők ledobják magukról a ruhát egyből ráfekszik, ha bepisil a gyerkők ugranak és törlik fel egyből, csak néha rossz ronggyal, pl konyharuha! :D :D :D Szóval vannak dolgok Sylph készülj fel!
Én aki ezerrel tisztaság mániás vagyok (mindig mondják, hogy domestos volt a jelem az oviban), tudok ezeken jóízüen röhögni, ez hihetetlen! Mivel még sosem volt kutyám, nem is tudhattam mit érez az ember vele kapcsolatban, de én mindenféle undoromat félretettem! Folyamatosan puszilom ezt a kis dögöt, annyira családtag hogy semmiféle undort nem érzek vele kapcsolatban! :oops:
Ja és gondoljatok bele, hogy még csak 4 hete van nálunk!
Annyira hihetetlen számomra, hogy a kutya ennyire szereti a gazdáját!!!! :shock: :shock: :shock:
Macskánk volt, de az teljesen más!
Vendég

Na Orsi!
Ezután jön,hogy ágyban fog aludni :lol: :lol:
AMúgy ez nem banyaság,csak tapasztalat.Nekünk mindig is egynél több kutyánk volt :wink:

mimi12

Mimi !

Azt azért nem! :oops: Tök jó hogy annyira értelmes a kutya, hogy nem megy a szobákba még az oda vezető folyosóra sem!
Hihetelnem hogy tanula meg ezt, de a szobákban szőnyegek vannak itt a nappali-étkező-konyha-előszoba(ahol lehet a kutya) csak kő! Könnyen porszívózható, felmosható! :wink:

Volt egy pasim és annak az ágyában volt a kutya! háááát majdnem behánytam, mert a kutyakekszet ott rágta szét! :shock:
Vendég

Ezekszerint mégis undoros vagyok!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
A kutya játékait és a takaróját is rendszeresen mosom! :oops:
Vendég

[quote="cunami"]E írta:cunamizekszerint mégis undoros vagyok!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
A kutya játékait és a takaróját is rendszeresen mosom! :oops:

Orsi!
A kutya játékait ne most azért sűrűn.A kutyának sem jó,ha túl sterilen tartod :wink:
És frankón,iszik a gyerek a kutyatálból??
Hee és a száraz tápot már megkóstolta??Vagy azt még nem,az majd később jön :lol: :lol:
Amúgy a húgom hármaskája nyáron lesz 3éves.A mai napig el kell dugni előle a kutyatápot.Én nem tudom mit szeret rajta??
Amúgy meg ne aggódj ha megkóstolják a skacok.Nem lesz tőle semmi bajuk :lol: :lol:

Ágyban alvás.Mikor gyerek voltam,nekem is ott aludt a kutya.
Ma felnőtt fejjel már gusztustalannak tartom.
De!!!
Csak úgy mellékesen.Nálunk sem aludhat ágyban a kutya.Ha hiszed Orsi ha nem,reggel ha csendben jövök le,az disznó a Fanni ágyában héderel.
Most vettem észre nemrég.Hót biztos,hogy oda hívja a Fanni ha mi lefekszünk aludni :lol:

mimi12

Köszönöm Lányok a köszöntést és a fogadtatást! :-)
Eddig jól is telt a napom:-) Voltunk délután egy nagyot sétálni is... jó nagy locs-pocs van mindenfelé! De végre nem volt olyan hideg... és jövő héten már 10 fok felett lesz! Éjjen!!!

Zsand! Igen, ezt az Ugri bugri játszóházat néztem ki:-) De 6 hónapos kortól ajánlják a ringató foglalkozást, úgyhogy még van 3 hónapunk addig:-)

Mimi12! Én is a munkás utcákba lakom... a Műszerészbe:-) Majdnem szomszédok vagyunk:-))))

Sünciboglya! MaciLaci doktorbácsi? De jó! Akkor ha jól gondolom lesz kitől tanácsot kérni:-)

Tök jó! Pont most írt a főszerkesztő, hogy felkerült Petrus születésének története a babanetre:-)
Ha valaki kíváncsi rá, akkor itt meg tudja nézni:
http://www.babanet.hu/teto/petra_szuletese.htm

Edina
Kép
Kép
csszedina

Én is együtt aludtam a büdös-koszos nagy kandúrommal!
Ráadásul allergiás vagyok a macskaszőrre! :oops:

Bogi simán iszik a kuytatálból, odamegy egy kiskanállal és mer belőle! :?

Kutyatápot még nem kostolta, de ami késik nem múlik!

Fannit én megértem, ha nem lennék felnőtt én is úgy ledőlnék a kutyával! Van kutyasétáltatós, játszós kabim, ha hajnalban kiengedem kutyát, akkor ha jön vissza csak ledobom neki a földre és egyből fekszik rá és alszik tovább! :D

De biztosan csak az érti meg ezeket a dolgokat akinek van kutyája! :oops:

Kivagyok Csajok!

Anyósommal 9 békés hónap után megint megy a balhé!
Én már azt hittem minden rendben van köztünk, de ezek szerint csak időzített bomba volt! :cry:
Azt tudni kell rólunk, hogy 9 éve vagyunk együtt Apival, a gondok 6 éve kezdődtek Bubuka születésekor, de csak egyre rosszabb lett a helyzet! 5 évig dacból semmit nem segített, egyedül kínlódtam a gyerekekkel, kimaradt az összes nehézségből! Tavaly nyáron a sok fáradozásomnak meglett az eredménye és úgy tünt minden okés közöttünk, aminek nagyon örültem. De eddig tartott!
Egyik napról a másikra elkezdett kostolgatni, bele szólogatni a dolgokba és most olyan dologgal jött nekem, hogy a Fruzsika elkotyogta hogy hétfőn összeszólalkoztunk Apival és nekem magyarázkodnom kellett! Ez olyan kellemetlen, mi köze hozzá! Mindenkinél előfordul ilyen, nem?????:oops:
Csak szerintem tappintatlanság volt felhoznia!!!!!
Most úgy túlságosan nagy betekintést engedtünk neki a magánéletünkbe és Ő azért mert sokat segített úgy érzi bele is szólhat! :?
Vendég

Cunami! Sajnálom, hogy nem értitek meg egymást anyósoddal!
Nekem szerencsém van... mikor megszületett Petra, akkor az első két hétben anyum jött segíteni, aztán anyósom... és azóta is előfordul, hogy átjön (Budaörsön laknak) és hoz ebédet. Például ma is így volt:-)

Nekünk két kutyusunk van. Egy 2 és fél éves shar-pei csajszi és egy 3/4 éves németjuhi kancsi!
A shar-pei csajszit mi még lakásba vettük, így rengeteget foglalkoztunk vele! Rajta gyakoroltunk a gyerek előtt:-)))
Nem hittem el, hogy egy kutyust így lehet imádni:-)

Edina
Kép
Kép
csszedina

Edina! :lol:
Bár azért gyalog kb 15perc lehet,de a Darukezelő és Esztergályos közti részen lakunk :lol:
Amúgy itt az utcában van egy egész jó játszótér,kb 10perc sétára.
De végre valaki erre is lakik :lol:

Orsi!
Anyós.Nehéz téma.
Nekem nincs anyósom és bizony néha hiányzik a segítség.
Én azt hiszem,nekünk nőknek is kicsit elnézőbben kell hozzájuk állni.Mond meg neki,te nem elvetted a fiát,hanem adtál neki 3szép édes unokát a fia mellé.És emiatt nem is akarod elvenni tőle a fiát,mert hálás vagy neki ,hisz a neki is köszönheted,hogy van a férjed.
Hehe,szerintem ha valaki az anyósnak ilyen szépen ezt elmondaná,lehidalna az anyós :lol: :lol:
Amúgy meg,arra azért vigyázz,hogy ne engedj beppilantást a magánéletetekbe.
Mindennek van határa!!!
Én normális voltam ex anyósommal.De biza ez is közre játszott,hogy a házasságunk kaka lett az exemmel.Mamásképp csinálnám!
SZóval nuku lakáskulcs,és nuku bármikor bejárás.Az anyám is szól ha jön,és mindig szólt is.
Én úgy gondolom,hogy ezt egy fiús anya is megteheti!

mimi12

Ja Edina!
És Budaörsön nőttem fel :lol: :lol:

mimi12

Noémi! Én is örülök, hogy erre felé laksz:-)
Férjem törzsgyökeres budaörsi:-) (itt áll mellettem, és diktálta, hogy mit írjak) :-) Előbb megnéztük a blogodat, mert kíváncsi volt... hátha felismer... de nem találtunk fotót:-( Vagy csak nem jó helyen néztük:-)

Edina
Kép
Kép
csszedina

Azt a játszóteret már felfedeztem! :-) Majd tavasszal meg is akarom látogatni:-)

Edina
Kép
Kép
csszedina

Edina!
A blogban nem sok kép van.
Nem tudom milyen korosztály vagytok,én 37múltam :lol:
Szóval simán lehet,hogy ti a fiatalabb mezőnyt képviselitek,és tök másak az ismerőseink.
Viszont üzenek a férjednek,hogy anyukámnak van a Petőfiben a renault autósboltja.Így hátha be tudja a családot azonosítani :oops:

mimi12

Noemi:
Asszem megbuktam ismet horoszkopbol:)))))))) Sosem jeleskedtem belole.
>>> Toy uszkarunk van. 8 eves, de agyilag 6 honapos.

Telek:1000nm korul keresunk legalabb.Olyat ami lehetoleg sik es nincs rajta semmi.8 millioert max. (Talaltam parat mar a Neten de Aprilisig varunk mert szepen mennek lefele az arak. Azt nagyon megkoszonom ha tudsz segiteni:) minimum 20% beepitheoseg kell es emeletes haz lesz ra felhuzva. Az nem akadaly ha nincs busz, annal jobb, nem birom a zajt!:)Most is kis utcaban lakunk,(Tomosi) imadjuk a csendet.

Orsi:
Pont azert repdesek mert en is koran mentem, az orvos nem talalt petezsakot csak "valami olyasmit" es mivel barnaztam es gorcsoltem, mehen kivulire gondolt, mondta, lehet hogy veteles lesz. (Ezek utan NEM irt Utrot! A Macilaci szerint az Utro vedte meg a babamat....) Kepzelheted az elmult ket het milyen stresszes volt! Feltem mindentol. Most meg szarnyalok mint Ikarosz....:)

Kutya: aham, a kovetkezo lepes hogy az agyba konyorgi magat....... sikeresen:)))))))))) Nalunk is igy volt. Most a kutya ural mindent es mindenkit!:)
Eloszor mi is megprobaltuk megnevelni, aztan o nevelt meg minket.... mar amennyire ez nevelesnek nevezheto. Szoval el van kenyeztetve a kis disznaja nagyon, de annyira halas erte, nem lehet ra haragudni!

Orsi, en a koszos-budos kandurra a paromat asszocialtam rogton:)))))) Tehat akkor en is egyutt alszom a koszos-budos kandurommal:)))))))))

Az anyossal - ha lehetseges - el kene beszelgetnetek. Harmasban. Tisztazni kell hogy meddig mehet el, mert ugy latszik hogy nem tisztel teged, ami pedig hiba a reszerol! Mert a fia teged vett el felesegul tehat teged szseret. Ezert kutya kotelessege alkalmazkodni, ha masert nem, a fiaert mert elvileg ot szereti....Ne hagyd magad!!! (Drukkolok!) Jah, Noemi talan meg jobb amit irt!!! (En talan kisse nyers vagyok, hehehe)

csszedina:
Most kerultem frissiben egy nagyon kedves nogyogyaszhoz Orsi (cunami) tanacsara es o olyan mint Macilaci, nagyon rendes, aranyos, kedves,korultekinto dokibacsi. :)

Eljen mimi!!!!!!:) Vegre valaki aki az en korosztalyom:))))))))

sünciboglya

Sziasztok!

Lini! Nyugi, nem hiszem, hogy doki nélkül maradsz! Párodat is küldd fórumot olvasni, hátha megnyugszik! :wink:

Edina! Üdv köztünk, és nagyon boldog névnapot!
Parkvárost sajna nem ismerem.
Nagyon szép baba Petrus! :D

Zsand: Szopiról én úgy gondolom, hogy addig jó, amíg az anyának és a babának is jó. Ebből következőleg, ha Te úgy érzed, hogy ez a kor kb 1 évesen jön el, akkor úgy a jó! :wink: Aztán majd a baba eldönti, hogy követeli-e továbbra is a magáét vagy sem.
Én 14 hósan láttam először a csibén, hogy már minden más jobban érdekli, gondoltam itt az idő a fokozatos leszokásnak, és ha akkor elkezdem, könnyebb lett volna. De jött a fogzási mizéria, és nem volt szívem ezzel társítani, és ő is jobban kezdte ismét igényelni. Úgyhogy most itt tartunk.
Illetve képzeljétek! Tegnap este, ahogy az ágyban adom rá a hálózsákot és utána venném ki, hogy szopi, azt mondja, hogy tuti és a szája elé tette a kezét. Ez azt jelenti, hogy nem kér többet. Apával először kővé váltunk, hogy ilyenkor mi van, aztán vittünk neki könyvet az ágyba, plusz olvastam neki, aztán kb 10 perc múlva el tudtam ringatni.
Mondja nekem valaki, hogy a babáknak nincs szuper jó radarjuk a dolgokhoz! :lol:
Mondjuk most nem tudom, hogyan tovább, ha pl ma este kér. Persze gondolom megpróbálom terelni. Kíváncsi vagyok. Azért kicsit megsirattam a dolgot! Az én nagy fiam! :D

Orsi! Én úgy „bírom” az ilyen kéretlen szoptatási tanácsadókat… grrrrrrrrrr!
No meg ez a "petezsáknak imponáló képlet"… hát én nem tudom. Mintha nem emberekről lenne szó!
Anyós! Hát abszolút semmi köze hozzá! Én ezt meg is mondanám neki. Plussz megkérdezném, hogy ők sosem vitáztak össze a férjével? És totál tapintatlanság. Értem én, hogy ő kicsi fia meg minden, no de felnőtt emberek vagytok, könyörgöm!

Sylph! De jó, kutyus! De homályosítsatok már fel, hogy milyen az a só-bors? Mármint a fűszerben ismerem, no de kutyában! Amatőr vagyok! :oopsz: Tarka?
Kanapéja is lesz? :lol:
Édesek a havas képek! Hihetetlen, mekkora már Lili is. Most néztem vissza, hogy merre is laksz, és rátaláltam a régi fotókra! :)

Sünciboglya! Te kis Ikarosz :lol: ! Ne a családfából indulj ki. Minket anyu nem tudott sokáig szoptatni 1-2 hó, és most itt vagyok én egy 19 hós csöppséggel, aki talán most leszokik. :wink:
Körzetiben nem tudok segíteni, én is keresem a megfelelőt! :)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Szééép jó reggelt! :D

Remélem Nektek szebb!Annyira gagyi idő van, a hangulatom sem a elgjobb! :? ESIK AZ ESŐ! :shock:

Bubut elvittük oviba, de elvileg csak próbára vittem, de mindjárt indulhatnék érte vissza! Lehet ott kéne ma hagyni, amúgy sincs igazolásunk a hiányzásokra! :oops:

Bogika megint beteg, illetve nagyon csúnyán köhög! Múlthéten kint volt megnézni doktornéni, felírt neki antibiotikumot, de nem kezdtem el adni, mert nem volt láza, még a náthája is elmúlt! Most viszont nagyon randán köhög szegénykém, félek nehogy rosszabb legyen a helyzet! :(

Dollikám!

Anyós egyszer elvált, állítása szerint sosem szerette a párom Apját csak sajnálta, azért ment hozzá! :? Aztán megint férjhez ment, lett mégyegy gyerkő, de amásodik férje alkholobeteg volt és meghalt.
Anyósom azt modta ha nem hal meg, elváltak volna! :shock:
Most már 16 éve egyedül él, se barát , se szerető, azóta semmi kapcsolata nem volt! :? 50 éves korában megszünt nőnek lenni! :(
Én megértem a viselkedését, lelki állapotát mindent....
Csak néha nagyon nehéz elviselni!
zerintem ez a valentin napi sztiptíz dolog tette be nála a kaput! :D :D :D
Pedig tökre örült velem, de lehet végül eluralkodott rajta az irigység! :wink:

Most nem hívom egy darabig, tényleg nagyon sokat segített az elmúlt időszakban, nem akarom terhelni.....

Ma visszük Marcipán oltásra! ÚÚÚÚÚÚgy várom már mit mond a tenyésztő a fejlődédről!!!!!(a férje az állatorvos)

Úgyhogy ma cicoma lesz, ezerrel! :wink:

Ilyen a só-bors Kép Só-bors törpe schnauzer

Ilyen a fekete-fehér
Kép fekete-fehér

A fehéret és a feketét felismered! :D :D :D
Vendég

Kép
Kép Só-bors ez is!
Kép És a feketeeeeeeeeeeeeeeee :-)
Vendég

Sziasztok!

Anyós:
Az enyém egy mintapéldány!!! Itt lakik Érden csak akor jön ha fölmegyünk érte lehozzuk és hazavisszük! Hát sejtitek, hogy sűrűn nem járkálok érte, ha anyám pestről ki tud buszozni akor ő is megpróbálhatná hátha sikerülne bár gyalog 15 percre lakik!

Ha lehozza apa és kimegy biztos felhozza azt a témát, hogy amíg apa az elöző barátnőjével élt addig sűrűbben mentek hozzá!!!
Szerintetek mi a véleményem hát megírom! Maradjon ott ahol lakik!!!!!

Süncibogly!
Telket kerestek: Én tudok egyet, még nincs meghirdetve, de szeretnék eladni. A Mátyás király utcában van, egy jó nagy telek, szerintem jó helyen! A barátnőm mamájáé volt, de meghalt és szeretnék eladni a telket. Ha felkeltettem az érdeklődésedet szólj!!

Szopi: igen én is sajnáltam törpicseket mikor a fogzásnál alig evett a táplálék a szopi volt, örültem, hogy még tart!!!

Tegnap fél tízkor fejeztük be a ló álarcot, majd délután hozok képeket!!!

Sziasztok szép napot mindenkinek!!!!
Vendég

Mária!

Igaz nem tudom mi az az Utro, de azt írtad, hogy izgulsz hogy Maci Laci nem Utro-párti! Akkor ezekszerint az emberedre találtál benne! :D
Annyira jó, hogy önhatalmúan tobább szedted!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Hogy vagy? Hányinger, álmosság, mellfeszülés???

A párod a büdös-koszos kandúr?????

HÁHÁ-HÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! :D :D :D :D :D
Tényleg lökött vagy! :D Reméljük nem olvassa a párod! :wink:

Mimi, Edina!

Van felétek jó játszótér?????
Egyszer összeröffenhetnénk egy páran, ha jön a szép tavaszi madárcsicsergős, meleg! :wink:

És utána bemennénk a kozmetikushoz, szivecskés boltba és rákszűrésre! :D

Tényleg Sylph! Hogy állsz a kozmi kereséssel?????
Nálam márciusban aktuális lenne egy alapos arc tisztítás! :oops:

Na megyek megpróbálom magam összeszedni, annyira eluralkodott rajtam a lustaság!Igaz diétázom is keményen, lehet ezért kevesebb az energiám is! :P
Vendég

Noémi! Férjem 31, én 30 vagyok! Az autósboltot ismerjük:-)

Dolli! Köszönöm, Petrus nevében! :-)
Szopival kapcsolatban: Nagyon jó lehet, hogy ilyen sokáig tudod szoptatni a Babódat! Elhiszem hogy most érzékenyen érintett ez az esti dolog... Tegnap este hogy alakult?
Én sajnos egyáltalán nem tudtam szoptatni Petrámat! Nagyon-nagyon ki voltam tőle akadva, de mivel rengeteg mindent megtettem annak érdekébe, hogy legyen tejem, és mégsem sikerült, ezért egy idő után kénytelen voltam elfogadni a dolgot:-( Azért "öröm szopizás" még a mai napig is van, ha kicsit nyűgösebb vagy fáradt és nem tud elaludni... szereti ő is és én is:-)

Cunami! Én benne vagyok a játszóterezésbe! Csak jöjjön már a jó idő!!!!!!!!!!
A kozmetikus is rám férne:-) És egy fodrász is!
Én még nem bírtam magam rávenni a fogyókúrára... pedig rajtam van 3 kg. a terhesség elejéhez képest! És sajnos azt is kb. ennyi plusz kilóval kezdtem (ahhoz az állapothoz képest, amivel már jól érzem magam a bőrömben). Úgyhogy 5-6 kg.-nak kellene lemennie!
Azt mondjátok meg, hogy ezt hogy lehet kivitelezni, ha az ember otthon tölti a napjait!!!!!!!!! Én állandóan benézek a hűtőbe... szerencsére nagyrészt üres kézzel vissza is csukom... de van amikor nem... 50-50%;-)

Edina
Kép
Kép
csszedina

Szija Edina!

Szerintem a +5 kilóddal, szülés után 3 hónappal nagyon szerencsés vagy!!!!!! :wink:
Én tavaly januárban kezdtem el fogyizni, de nekem nem csak 5 kilót kellett leadnom! :oops: :oops: :oops:
19 kilót fogytam összesen 76kg-ról 57kg-ra, de ez nagyon kevéske volt! :?
Az ideállis súly nekem a 59-60 kg! Ehhez képest megint 62 vagyok mert egy műtét miatt 6 hétig minden jótól el voltam tiltva! :?(edzés, infra)

Ha érdekel március közepétől csinálok fogyasztó masszázst infraszaunával kiegészítve! :wink:

Megyek elrakom a csimókat, ki vagyok purcanva, végül elhoztam a fiamat 9:30-kor az oviból. Remélem elalszanak hamar, mert délután mindennyian megyünk az állatorvoshoz!

Holnap meg nekiállunk a nagytakarításnak! :D :D :D
Vendég

Ezt még gyorsan mutizom! :D :D :D Kép :-)))))

Kép Csóri kutya! :-))))
Vendég

Cunami!
Édes ez a kép:-) Szépek a lányok!!!
A kutyusnak látom nálatok sincs hiány a kényeztetésben:-)
Nálunk a shar-pei folyamatosan a kandalló előtt fekszik... szegény! :-) Ja... és hullajtja már a téli bundáját (amin nem csodálkozok)... biztos úgy van vele, hogy neki köszöni, de elég volt a télből! :-)
Jó sok kilótól megszabadultál! Nagyon kitartó lehetsz!
Én először diétázni és tornázni szeretnék! Évekig jártam rendszeresen aerobikra, kondizni és spinningelni... imádtam!!! Most egyenlőre nem tudom mikor lesz alkalmam megint rá. És hol?????
Lassan viszont elő fognak kerülni a Bíró Ica DVD-k:-)))

Edina
Kép
Kép
csszedina

Én is bemutatom Petrát:-) Néhány firss kép róla...
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép Kép

Edina
Kép
Kép
csszedina

Edina!
De szép Petrád van :lol:
A Szabinak is kb hasonló volt a haja.Aztán 5-6hós lehetett mikor a párom szólt,hogy most már nyírjam meg,mert olyan a frizurája mint Hittlernek :lol:

Háát nem tudom ki lehet a férjed,de bezony más korosztály vagyunk.Közös ismik bizti vannak.De mikor én gyereket szültem,akkor ti szórakozni jártatok :lol:

Játszótér.Bizony bizony,itt az utcában van egy zárt.Jó nagy területen van,bár nem sok a játék.
Én is benne vagyok egy játszózásban.Sőt akár hozzánk is lehet jönni :wink: (kutyástól)

Kilók.Nem tudom mit vagytok oda??Rajtam van bőven felesleg.És ráadásul most is kb 15kiló plusszal kezdtem a terhességet
:oops:
Viszont így lassan a félidőhöz ,nem híztam sokat.De remélem nem is produkálom azt,amit a Szabival sikerült(kb 23kilót)

Jaj képzeljétek!Már egy ideje érzem,hogy mozog a bébi.Éreztem esténként,hogy kidugja magát,no meg a beleimet rendezi.De tegnap reggel éreztem az első hasfalon rúgást :lol:
És ma is éreztem itt ültömben.Gondolom edig a hátát mutatta a világnak,és mostanság kezdi a hasfalamat rugdalni. :lol:

Viszont ,hátha volt ilyen valakinek.
Képzeljétek,tegnap elkezdett fájni a szeméremcsontom(azt hiszem az ott lent az) a combcsont találkozásánál/forgónál?.
Ha rá lépek a lábamra akkor fáj.
Volt ilyen valakinek?
Én nem emlékszem,hogy nekem ez fájt volta..
Vagy fájt,csak rég volt??

mimi12

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?