Mária!
Csak úgy repdesel a boldogságtól!
Öröm Téged olvasni!
Én anno túl korán menetm el nőgyogyihoz és megnéztek uh-on és ennyit írtak a leletre: "petezsáknak imponáló képlet"
A doki (nem maci laci) azt mondta ez semmi és jöjjek vissza 2 hét múlva! 1 napig bőgtem ezen!
De 2 hét múlva már vert a szivecskéje!
Háziorvos: mi ide a nagy SZTK-ba járunk, de gondolom a közeletekben kéne!
Mimi! Bakker rajtad mindig lehidalok!!!!!!!!!!!!!!!
Kicsit már-már boszi vagy! Kezdek rájönni én is, hogy nem lesz kerti kutyánk!
Még a hideget csak-csak bírná, de olyan szinten kötődik az emberhez ez a kis dög, hogy állandóan a seggemben van (pardon
) kis minden lében két kanál! Ez bele is pusztulna ha nem lehetne itt a közelünkben!
Meg ez tök evidens így utólag, ha így hoztuk haza, hogy bejöhet, akkor később hogyan lehetne leszoktatni???? Már itt van a helye, ezt szokta meg.
Azért remélem, hogy később kint lehet hagyni a kertben, ha nem vagyunk itthon!!!!!
Tudjátok minek örülök???? Amennyire nem akart kutyát Apa, annyira imádja! A kutya is rajong érte, képes bepisilni örömében, mikor hazaérkezik!(nem Apa pisil be hanem a kutya)
Ja és ha kiengedem a kertbe és be akar jönni, kopog az ajtón! A karmos mancsaival kaparja az üveget! Annyira röhejes innen bentről, olyan mintha integetne!
Mostanában sokszor elviszem oviba, de kint marad a kocsiban, de szokja csak az autózást! 2x volt már anyósomnál is!
Ilyen szempontból is tök jó fej.
Baromi gyorsan nő ez a kutya, néztem a képeit el sem hiszem, hogy milyen picin hoztuk haza!
Most már morog, ugat, baromi nagyokat ugrik két lábbal, mindene a sajt és simogatás, dögönyözés! A férjem mindig ezt mondja neki: MI VAN TE KUJVA???
A gyerekek összes játéka a szájában van, Bogi a táljából iszik, ha a gyerkők ledobják magukról a ruhát egyből ráfekszik, ha bepisil a gyerkők ugranak és törlik fel egyből, csak néha rossz ronggyal, pl konyharuha!
Szóval vannak dolgok Sylph készülj fel!
Én aki ezerrel tisztaság mániás vagyok (mindig mondják, hogy domestos volt a jelem az oviban), tudok ezeken jóízüen röhögni, ez hihetetlen! Mivel még sosem volt kutyám, nem is tudhattam mit érez az ember vele kapcsolatban, de én mindenféle undoromat félretettem! Folyamatosan puszilom ezt a kis dögöt, annyira családtag hogy semmiféle undort nem érzek vele kapcsolatban!
Ja és gondoljatok bele, hogy még csak 4 hete van nálunk!
Annyira hihetetlen számomra, hogy a kutya ennyire szereti a gazdáját!!!!
Macskánk volt, de az teljesen más!