Bori
Amit írtál, szülinapi buli, ilyet Iván is elő szokott adni néha olyankor, ha jön hozzánk valaki. De nála ez tudom, hogy azért van, mert ingerszegény a környezet
Minden barátja beteg volt mostanában, alig találkoztak, lemenni se nagyon szoktunk, vagyis megyünk, de nyilván nem anniyt, mint igényelne. NApi 2x másfél óra sztem simán kéne neki....
Szerencsére nem ilyen gázul néz ki a dolog. A karácsonyi gyerekbuli, na az meredek volt....Műtét után 2 hétig ne ugráljon...aztán jöttek a járványok, szal majd egy hónapig minimális gyerektársaság...AZtán a buli és olyan boldog volt, hogy megőrültem tőle
Zsó
Nálunk simán ment a járókában altatás és játszás! Gurulós járókánk van, így ha rángatni kezdtem, akkor beájult
Mi egy plédet tettünk olyankor bele, de amúgy a játszószőnyeg volt benne, vagy más játékok, de valami mindenképp az alján, hogy ne legyen hűvös (a műanyagon rossz feküdni). Ha nem lát ki belőle, akkor lehet, h nem tetszik majd neki a téma....Nemtom, milyen a kiságy, de Ivánt azért kellett kivenni 3 hósan a bölcsőből, mert a csili-vili huzattól nem látott ki és utálta. Én úgy fürödtem, hogy vittem magammal. Bele a hordozóba és jött velem, akármit csináltam. Később etetőszékben ugyanez. Persze csak míg megmaradt benne
Orsi! Boldog szülinapot!!!!
Gabi
Bocs, és zudom, semmi közöm, de ze azóta foglalkoztat, mióta először írtad...
Miért ti költöztök ki a házbaól? Encinek nem lett volna esetleg jobb, ha legalább a hely marad? Tudom eladjátok, de gondolom ha vesztek majd Encinek kecót, akkor odaköltöztök majd, így 2x is költözhet, szokhatja az új terepet...
Meg ennek sztem nézz utána: Mi meg akartuk venni Anyu lakását papíron Ivánnak. AZtán bnőm mondta, hogy ha kiskoró nevére lakást veszel, akkor azt utána nem könnyű eladni, ha mégis arra kerülne sor, mert a gyámhivatal szívózik, mivel kiskorú meg a jogai...blablabla...HA tetetsz rá haszonélvezeti jogot, akkor nem tudom mi van...De megérdeklődni azért érdemes!
Steffi
Igen, a pisi dolog nem gáz! Iván már tavaly is magának fogta a kukacot, nagyon ügyesen. Előtte minidg megmutattam a fán, hogy hova célozzon
Persze volt olyan is, hogy poénból egyszercsak leirányított és az egész naci olyan lett
Sebaj, még ősz volt, nem fagyott meg, míg hazaértünk
Szilvi
Üdv itt nálunk! Én is augusztus, mint Memme és Te
Én is új vagyok a kh-ban, de nagyon szimpi amit eddig láttam, hallottam