Új privát üzeneted érkezett!

Tenci!
Hihetetlen mennyire hasonlítanak, ha nem lenne ott a dátum tuti nem mondtam volna meg, hogy melyiken ki van :lol: :lol: Mégiscsak ugyanazok szüleik...(nekem is minidg ezt mondják :lol: :lol: :lol: pedig én nem látom annyira az enyémeken, hogy hasonlítnának)

Steffi!
Jövő héten állítólag itt a tavasz, én már készítem a helyet neki a lelkemben egy ideje....úgyhogy jöjjön csak , mindenkire ráfér már nagyon :) :)

Zsó!
Örülök, hogy a láz elmúlt :lol: Járóka van nekünk is, mi nagyon szeretjük a Letykó sokat van benne, még a Berkéjé volt
.Aludni nem tudom milyen lesz benne éjjel is.Félő, hogy azt hiszi itt a játék ideje nem?????Ez mondjuk csak egy gondolat...nem lehet tudni.

Andi!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKépKépKép
vdorka3

Sziasztok!

Itt vannak a délelőttre ígért képek! 8)

"Eztlátomhakinézekaházból"... :lol:

Kertünket a hóember őrzi! :lol:
Kép

Kifutópályánk :lol:
Kép

Bundás és Kormi...szomszéd házörzői :lol: (de mi etetjük!)
Kép

Utca...
Kép

Egyik szomszád.... :lol: (ház eladó! komolyan! érdekel valakit?)
Kép

Másik szomszéd....
Kép

Szeretjük a szomszédokat!!! :lol: De télleg!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Második felvonás! :lol:

Adri és a hóember...
Kép

A szánkón... :lol:
Kép

9 hónaposan... :lol:
Kép

Ez meg ma készült... :lol:
Kép

Jázmin bújócska! :lol:
Kép

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Na most meg menek fürdeni, aztán jövök és visszaolvasok! :wink:

Remélem meg vagytok velem elégedve?! :oops: :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Timi!
Én nem! Még egy pár képet a legkisebbőrl lehetne? Légy szi-légy szi-légy szi-légy szi-légy szi-légy szi :lol: :lol: Kösziiiiiiiii

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Na Lánykák!

Na sikerült végigolvasnom a lemaradásomat! :lol:

Tenci!

Mi-Be....Fantasztikusan hasonlítanak egymásra!!!!! :lol:

Bezzeg Adri és Jáz....ég és föld!!! :shock: (szerintem!)

Steff!

Hétvégén, ha összeszereltük a fürdőszoba szekrényt és megvarrtuk Apa farmergatyáit és marad időnk :lol: , akkor csinálunk képeket a Csajokról! :wink: Becsszóra!!!! És akkor legkésőbb jövő hét elején "csatolom ide a képeket" ! Okés? :wink:

Na ennyire futotta, mert eljött a kajaidő!!! Már hallom a "nyekergést"!!!

Jó éjt mindenkinek! Léptem! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Lilluska,
én is hozzátápoltam már 4. hótól gyümivel, de legközelebb (ha lesz olyan :lol: ) nem fogom, mert nálam ettől (is) kezdett csökkenni a tejci szerintem. Gratula a Bogi-méretekhez! :)

Aprozsó,
ez a kékülős hiszti ijesztően hangzik. :(

Reni,
ha erre jársz, küldd már el Aproonak, vagy tedd fel ide a linkjét a hisztinek, amit nekem elküldtél, mert az csúcs! :lol:

Egyébként hétvégén babazsúrban voltunk, hát nem tudtam, hogy ilyen is van, de a kétéves ünnepelt enyhén szólva túlmozgásos, csodálom, hogy a szülei még élnek, én biztos kikészültem volna. Egyfolytában ugrált, mint a gumilabda és közben lökte az érthetetlen rizsát, csapkodott a kezeivel de szó szerint EGYFOLYTÁBAN. :shock: És ez állítólag mindennap így megy..

Akinek hozzánk hasonló korú gyerkője van: hányszor eszik és mit? Csak érdekelne, ki hogy csinálja? Vagy akinek nagyobb van, és emlékszik a napirendjére 9 hós korából, annak is megköszönném.

Fruzsi baba, te mit eszel mostanában? És hogy készülnek a szüleid a nagy napra? :D
Linocs, tavaly ilyentájt sétáltunk a szigeten.. Rég voltál erre, hogy vagytok?

Gabi,
gyönyörű ebetek sorsa mi lesz? Sajnálom ezt az egész költözködés-pakolás dolgot, az a szép kert, a kisház, Encinek biztos hiányozni fog.. :( nagy puszi neki! Apával a láthatást-együttlétet hogy tervezitek?

Rita,
köszönjük, imádjuk az Állatkertet! Igaz, Emese? :wink: KisJankónak meglesz a belépő, mikor megyünk?

Tenci,
ez kész!! :shock: :D :D
Hát ja, azért nem kevés előnye van az egynemű tesóknak!

Tigrincs,
Adri a bilin!! :lol: :lol: Nagyon ennivaló!

Andi,
Neked pussz! ((((())))))

Na de most komolyan, ilyenkor már rá kéne raknom a bilire?? Nem tudtam..

Léptem aludni.
Anyósék itt voltak ma és egy csomót cipekedtünk, ügyködtünk a lakáson, mostmár tényleg kezd alakulni! És áldom az eget, hogy ilyen jó a viszony velük, télleg jó fejek, Bogit is simán rájukbízom, annyira egy véleményen vagyunk dolgokról, amiről meg nem azt nem erőltetik. Hú, remélem, nem kiabálom el. :wink:
Vendég

Ja mégegy: ismeri valaki a pharmatex fogigátlót? Van mellékhatása? Kb mennyire véd (pl százalékban), ezt ugyanis nem találtam sehol. Annyira egyszerűnek tűnik, hogy gyanús, hogy akkor vajon miért nem mindenki ezt használja?? :roll:
Vendég

Ja, csak azért aggódom a hatásfoka miatt, mert azt használjuk egy ideje és ma este úgy viszketett a cicim, mint még a terhesség alatt... :roll:
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 09:16-kor.
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 09:17-kor.
Vendég

Lilluska, ez a kert gyönyörű. Ki a kertépítő?! Apaanya? :wink: Gratulálok. Jaja, legyen már tavasz...

Tenci, őrület ez a két fiú. Nagyon cukkancs mindkettő.

Tigrincs, mindenki a budin ül?

Emmamami-ORSI BOLDOG SZÜLINAPOT! Még mindig szemtelenül fiatalnak tetszik lenni. Atyaég! 24! :lol:

Zsó, hogy van Levi? Járókaügy? Ha sztenderd a mérete, akkor az ún pelenkázóalátét lehet, jó bele.

Nagy ordítás van, nekem lépnem kell.
vbea

Sziasztok,

Lilluska, de gyönyőrű helyen laktok, hol van ez??. nagyon szép gondozott a kert. a gyerekek gondolom élvezik a nagy kertet, meg a cseresznyefát.

Tigrincs, nektek is szép a házatok, jól néz ki a hőember. látom van csúszda is a kertben? jó sokat kell lapátolni a havat a bejárat elől, mi? bár írtad, h szereted... én is imádok havat lapátolni, de itt a 7.kerben ezt nem kell.
nagyon jó a wc-s, bulis kép Adriról? és ő hogy van? hogy viszonyul Jázhoz??
snooopy

Jó reggelt!

Orsi!
Isten éltessen! :lol: 24?! 24? :lol: :lol:

Eni!
Grat a 3200 grammhoz! Hogy mennek a hétköznapok a két babóval? Írok mingyá egy e-mailt, mert valamit mondani akarok. Nagyon tök jó a wc-s kép! :lol: :lol: Egyébként meg nem dagi a fiad! Bár az enyém nézne ilyen jól ki, frankón vézna, nem eszik szinte semmit :cry:

Dorka!
Te hiper szuper anyuka! Olyan szépek a gyerekek, mindig megcsodálom őket! Én most nem azért, de szerintem a lányaink hasonlítanak!

Állati jók a házas képek, irigy-irigy aki ilyen szép helyen lakik. Én max a tájat tudnám fényképezni, az udvarunkat inkább nem mutogatnám...

Képzeljéte tegnap vettem az ebay-en egy fisher price bébiőrt 13 fontért :lol: Nagyooon örülök, az élet apró örömei ugye. Ja és a fiam napközben szobatiszta, tegnap du-i alvás alatt sem pisilt be, aztán este bilibe kakilt. :lol: :lol: Az éjszakai pelenka elhagyás hogy megy? És ha már jó idő lesz és lent bandázunk vagy a játszón, akkor csak elviszem megpisiltetni, hogy műkődik ez technikailag fiúknál? Mert a lányokat ugye leguggoltatjuk és pisiljenek, de a fiúknál?!

Vica!
Ti hogy vagytok?

Memme!
A nagyobb lányod és az ő nézése! Na az ilyenektől féltem a fiam, de nagyooon! Hogy vagy?!

Tenci!
Hogy is fogalmazom, hogy ne hidd, hogy izé vagyok, szóval olyan jó, hogy Benedeked 4700 gramm, akkor nem ciki, hogy az én lányom 6500?!

Na még olvasok egy kicsit aztán jövök.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Orsi, nagyon boldog szülinapot!!!!!
snooopy

Tigrincs!
képek jók :lol: Jázminról még várunk azért!!!!Ne rejtegesd a kisasszonyt :lol:

Lilluska!
Gyönyörű a kerted és a házatok is szépKi gondozza ,telepíti a kertet :lol: :lol: :lol: :lol: .Jól látom, hogy nincs emelet???nekem az ilyenek tetszenek.

CEREZETTE!
Valaki szedi vagy szedte???Most akarom elkezdeni ...mik a tapasztalatok????hallottam kevesebb tejről, vagy , hogy nem kéri a gyerek a cict...ha ilyen akor inkább kihagyom.....

KépKépKépKép
vdorka3

Jaj, de jó érzés ezt a szép zöldet látni! Spec. ha kinézek az ablakon, nagy szürkeség és ömlik a havas trutyi :x Nekem meg úgy fáj a mellkasom..... :cry: Szóval én sem vagyok jó passzban, se fizikailag, se lelkileg....... Nagyon jót tenne már a tavaszi napsütés.

Lilluska, tényleg... hol laktok? Gyönyörű a környezet és hatalmasnak tűnik a kertetek.

Tigrincs: hogy csináltatok ilyen formás ( gömbölyű ) hóembert? Mint a mesében....... :shock:

AprooZsó: én nem altatnám Levit a járókában. Megmondom miért... az legyen a játék helyszíne. Én Benit rögtön úgy szoktattam, hogy nappal járókában volt, de alvásidőben mentünk a kiságyba. Persze még néhány hetesen nem, de ahogy kialakult valami napirend, ebből nem engedtem. Így tudta, hogy most alvás vagy játszásidő van. Természetesen úgy csinálod ahogy akarod, én is csak a második gyereknél jöttem rá, hogy ez így jó.

Azt hiszem nem megyünk ma csiribirire - pedig Beni úgy imádja, de ha kinézek..... semmi kedvem kidugni az orrom a házból, meg elég ramatyul is vagyok. Talán du. egy játszóház barátosnéval.....

Heni

Kép

Kép
cancan

Orsi!
Boldog szülinapot kívánok!

Steffi!
Martin nagyon ügyes, gratulálok!!!!!MÁr én is néztem ,hogy hasonlítank a csajok :lol: :lol: Nekem tetszik Mirci, szerintem csodaszép kiscsaj....úgyhogy csak jó ha hasonlítanak!!!!!! :lol: :lol: JAh és Berkeis vézna pedig egséz nap eszik :oops:

KépKépKépKép
vdorka3

Dorka, nekem cerazette nem (sem ) vált be. Vérezgettem tőle..... Bár én alapjáraton is ugye..... :? valahogy szülés óta megbolondult a hormonháztartásom :x Tényleg, már akartam kérdezni, hogy vált be Balázsnál a méregtelenítőkúra? Jöhet privibe is......

ORSI!!!!! HAPPY BIRTHDAY!
( még jó, hogy vannak itt figyelmes emberkék, akitől leshetek)

Bori: tapasztalatom nincs, de nekem nem tűnik valami megbízhatónak....... Bár, mi az? Az algopyrin a térd közé :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

Steffi: én is küszködök Benivel a kajával. Már vagy fél éve - ha nem több - azt csinálja, hogy 3-4 napig normálisan eszik, aztán pár napig alig egy-két falatot. 12 kg körül van. Nem sok.
Ja, és gratula a bilizéshez! Azén büdös kölköm nem hajlandó ráülni, pedig szól, hogy "jön a kaki" de rá nem ül.....

Heni

Kép

Kép
cancan

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 09:19-kor.
Vendég

fogigátlók
Cerazette nálam nagyon gáz volt és többen panaszkodtak rá! Össze-vissza véreztem tőle és sokáig :? Abbahagytam, azonnal elmúlt a vérzés , de 3 hónap kellett, mire beállt a mesi. Egy ismerős meg 2 évig szedte, egyáltalán nem jött meg neki ez idő alatt, abbahagyás után is csak 6 hónap múlva :!:
Pharmatex hüvelytabi: Sztem nagyon jó és nem tom miért nem ezt használja mindenki :D Na jó, az tényleg nem a legjobb, hogy 10 percet várni kell, akármi is van, de addig elfoglaljátok magatokat valahol máshol egymáson :wink: :lol: Amúgy jó, mert hüvelyfertőtlenítő hatása is van, ez gombára hajlamosoknak hurrá! Én akkor is benyomtam egy tabit, ha éreztem, hogy vmi nem stimm és sokszor elég volt, nem kellett canesten :wink: HA jó mélyen felteszed és kivárod az időt meg betartod a leírást, akkor nagyon magas a hatásfoka! Nekem ezt mondta a dokim (ex) és mindenkinek inkább ezt javasolja, mint a hormont :wink: Nekem 18 éves koromig nem is volt hajlandó gysz-t felírni, utána is csak nehezen...Szal én ezt régóta használom és jó :wink:

Zsó
Ha írsz mail címet, akkor átküldöm a hisztis videót, mert nagyon vicces :lol:

Memme
Tél végén sokaknál van ilyen ekcémás bőrkiszáradás, főleg érzékeny bőrű embereknél. Nekünk tavaly egy homeós doki írt fel immunerősítőt és szépen rendbe jött és gyorsan. Csak Dr.Theiss körömvirággal kenem most is. Ez a homeós bogyó mondjuk csak "receptre" van. De amiket írtál, az mind igaz :wink: Iván is vagy 3 köldökzsinórt növezstett :?

Képek nagyon jók!Mikey és Benedek :shock:

Majd jövök még, de reggelizni kell :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Zsófi, Heni nagyon jót mondott, én is így szoktattam Kolost. és tudta ha berakom a kiságyba alvás van, ha meg a járókába akkor meg játék.
snooopy

van egy ilyen eladóm.......esetleg valaki?????ha nem akkor ugye tesz vesz :lol: :lol: :lol: Kép Kép Kép

KépKépKépKép
vdorka3

Jó reggeltet! :lol: :lol:

Orsi, Isten éltessen sokáig!!!!!!

9ig szunytunk(részletekben de akkor is!)....na jó, azért volt egy hátulütő: fél11kor tettük le szegény Levit, de nem Ő akarta így most kivételesen.
Tudjátok néha úgy érzem magam, én vagyok a Magas szőke férfi felemás cipőben.....szóval bárhova fordulok, ott katasztrófa történik. Biztos, hogy jöjjek a Kopaszira? :oops:
Szóval este 9re értünk haza, ugye azonnal fürcsi....lett volna, de a persil mosószerem a 4,5 literes alja megrepedt reggel és este 9ig szépen a 3/4-e szétterült a kövön és félig rá is száradt. Szóval ahányszor feltöröltem, annyiszor habzott, mintha az életben nem akarna feljönni.... Na, szóval megoldottam, csak Levi kissé már türelmetlen volt a végére. Na, ugye hogy gáz?
Viszont végre úgy tűnik, hogy kifelé indulunk ebből a témából és tényleg vmi vírus, mert Álmos uncsitesó is ugyanezt produkálta, mint Levi. Éjjel nagyon magas láz, mára semmi feltűnő, csak hőemcsi-nyűgi.....

A járókás tapasztalatokat köszi...mondjuk nekünk az ágyunk is tele van játékkal. Így értem el, hogy legalább a füribe ki tudok menni, mert a földön nem hajlandó megmaradni, az nagyágyon meg már nem merem hagyni.

Reni, köszi: r.zsoofi@gmail.com

Lilluska, repülök Inárcsra....csodás hely!

Tigrincs, szép ház a comcédé, a kertetek meg jó nagy. Hóember szuper!

Eni, ma megyek érte!!!!!
:oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dorka, én is csak rosszat hallottam a tabiról...

Igen, jöhetne már a tavasz, itt olyan takony idő van hogy kész....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

A Kútvölgyi Kórházról szeretnék érdeklődni, légyszi írjatok, hogy milyen a hely!

Köszönöm Szilvi

kovisziszka

Jó reggelt!

ORSI!
NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Dorka!
te szedsz HOVÁ-t? napközben az nem altat el??? nekem csak feszültségoldó kéne!!!! :oops: Sedatif PC nem elég :oops: meg vagy vele elégedve?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Dorka,
én szedtem, nem vettem észre mellékhatást. (8. héttől szedtem és a tejem csak a 4-5. hó környékén kezdett csökkeni, ezért szerintem nem ettől). Viszont majdnem 2 hónapig tartó vérzésem is volt..állítólag ilyen is van..na az nem tett jót a tejcinek. Biztos azt is ki lehet bekkelni, csak extra sokat kell inni!
De abbahagytam, mostmár jó lenne megúszni hormon nélkül..

Heni,
köszi, az nagggyon megbízhatónak tűnik!!! :D :D
Bár sajna apjuk jóval erősebb, mint én, egyet pislantok és kipöccinti onnan.. :roll:

Lilluska,
gyönyörű a kertetek és az utca is. Mintha egy nyaralóövezet lenne, jó lehet ott lakni!

Reni,
köszi! Én a kúpot próbáltam, csak egy hátulütője volt, hogy lehetetlenség kézzel/foggal/körömmel kinyitni, így míg dühösen és pucéran rohangáltam a lakásban ollót keresve, kicsit elszállt az ihlet… de talán a tabi jobb lesz :wink: Amúgy a 10 perc hatóidő még jól is jön nekem (szülés óta nem megy a durrbele... :oops: akkor csak porzok.. :lol: )

De megvan a magyarázat, hogy miért voltak olyan fura érzéseim (fejfájás, térdfájás) tegnap: dögrováson vagyok, láz stb. Szerencsére Boginak még nem volt reggel hőemelkedése sem, így azért Péter elvitte az oltásra. De lehet, mégsem kapja meg.
Felkötöttem egy maszkot, hogy Bogi ne kapja el, hát először nézett, asztán csak nevetett! :D De jó, hogy nem mentem dokinak, kinevetnének a páciensek..
Vendég

Veronikusz!
nekem sem volt elég a sedatif....én este szedek 2szem hovat, hogy tudjak nyugodtan aludni....napközben csak néha szoktam bevenni, szerintem jó kis tabi és teljesen gyógynövényes.lehet, hogy eleinte picit álmosabb leszel tőle,de kába semmiképp.......csak jót tudok róla mondani.Szedd sztem nyugodtan, mehet vele a szopi is meg minden...Letti sem panaszkodik :lol: :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Szilvi, többen is írtuk tegnap, h segítünk, csak kérdezz... :wink:

Zsó, jóvanLevi. :D Mosószer... :roll: Én is ilyen klassz vagyok. :lol: Kocsival menj... :wink:
vbea

Bori
Amit írtál, szülinapi buli, ilyet Iván is elő szokott adni néha olyankor, ha jön hozzánk valaki. De nála ez tudom, hogy azért van, mert ingerszegény a környezet :? Minden barátja beteg volt mostanában, alig találkoztak, lemenni se nagyon szoktunk, vagyis megyünk, de nyilván nem anniyt, mint igényelne. NApi 2x másfél óra sztem simán kéne neki....
Szerencsére nem ilyen gázul néz ki a dolog. A karácsonyi gyerekbuli, na az meredek volt....Műtét után 2 hétig ne ugráljon...aztán jöttek a járványok, szal majd egy hónapig minimális gyerektársaság...AZtán a buli és olyan boldog volt, hogy megőrültem tőle :lol:

Zsó
Nálunk simán ment a járókában altatás és játszás! Gurulós járókánk van, így ha rángatni kezdtem, akkor beájult :wink: Mi egy plédet tettünk olyankor bele, de amúgy a játszószőnyeg volt benne, vagy más játékok, de valami mindenképp az alján, hogy ne legyen hűvös (a műanyagon rossz feküdni). Ha nem lát ki belőle, akkor lehet, h nem tetszik majd neki a téma....Nemtom, milyen a kiságy, de Ivánt azért kellett kivenni 3 hósan a bölcsőből, mert a csili-vili huzattól nem látott ki és utálta. Én úgy fürödtem, hogy vittem magammal. Bele a hordozóba és jött velem, akármit csináltam. Később etetőszékben ugyanez. Persze csak míg megmaradt benne :lol:

Orsi! Boldog szülinapot!!!!

Gabi
Bocs, és zudom, semmi közöm, de ze azóta foglalkoztat, mióta először írtad...
Miért ti költöztök ki a házbaól? Encinek nem lett volna esetleg jobb, ha legalább a hely marad? Tudom eladjátok, de gondolom ha vesztek majd Encinek kecót, akkor odaköltöztök majd, így 2x is költözhet, szokhatja az új terepet...
Meg ennek sztem nézz utána: Mi meg akartuk venni Anyu lakását papíron Ivánnak. AZtán bnőm mondta, hogy ha kiskoró nevére lakást veszel, akkor azt utána nem könnyű eladni, ha mégis arra kerülne sor, mert a gyámhivatal szívózik, mivel kiskorú meg a jogai...blablabla...HA tetetsz rá haszonélvezeti jogot, akkor nem tudom mi van...De megérdeklődni azért érdemes!

Steffi
Igen, a pisi dolog nem gáz! Iván már tavaly is magának fogta a kukacot, nagyon ügyesen. Előtte minidg megmutattam a fán, hogy hova célozzon :lol: Persze volt olyan is, hogy poénból egyszercsak leirányított és az egész naci olyan lett :roll: Sebaj, még ősz volt, nem fagyott meg, míg hazaértünk :D

Szilvi
Üdv itt nálunk! Én is augusztus, mint Memme és Te :D Én is új vagyok a kh-ban, de nagyon szimpi amit eddig láttam, hallottam :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Bori
Kúpot én sem csíptem, meg Zsolti panaszolta, hogy büdi :? Tabi nekem is jól műkszik vagyis most nem :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

v-Andi-ni
Te írtad az ecetes öblítést? :oops:
Nem lesznek büdik a ruhák!!!!! Egy öblítősupak 10%-os ecet egész adag rucihoz. HAtás megvan, de nem érezni a ruhákon! Én a mosáshoz is szoktam tenni egy mosószereskupaknyi ecetet. A fehéreknél azért is jó, mert nem szürküölnek el a ruhák akkor sem, ha nem fehérítős mosószerthasználsz :wink:
Én így mosok fehéreket:
Egy kupak ecet, mosószerből az előírt adag fele, 3ek mosószóda, öblítéshez 1 kupak ecet. A ruhák tiszták, picit illatosak, és puhák, mintha öbílőznéd.
Színeseket mosódióval és ecettel mosom. ezek picit büdik lesznek, de teszek hozzá 3-4 csepp narancsolajat, így fincsi illata lesz, míg meg nem szárad, utána meg teljesen szagtalanok :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Sziasztok!

Köszi vbea! Minden érdekel! Pl., hogy milyen a szülőszoba, van-e baba-mama szoba, hogy milyenek a szülésznők, csecsemősök! Adnak-e cukrosvizet, mit kell vinni a babának szülés utánra, pelus..stb? Remélem, hogy felkerül az üzim, én a tegnapimat valamiért nem látom!
Örülök, hogy itt lehetek köztetek! Mindenkinek gratula a szép gyermekekhez! A kismamáknak meg jó babavárást!

Üdv Szilvi

kovisziszka

Steffike, mi hívjuk Daginak, na meg Szőkének... mert sem apja, sem én, ugye gyárilag nem... :lol: Martinnak NAGYNAGY GRATU a pelusnélküli léthez! Trükköztél vmit vagy egyedül döntött így? Nahhh. Két gyerek. Néha fejemfalba. De alapvetően működik ez... :wink:

Renáta, én is mindig hurcibáltam Bencit. Most meg néha kettőt... :lol:

Dorka, Letykó is jobban alszik a hovától? :oops: :roll:
vbea

Szilvi
Én aug.11 :lol: Talizunk a szülőszobán? :lol: Mikor mész uh-ra?
Igen, második bébi :wink: Neked?

Eni
Húúú, ezt a hurcibálást mire is írtad? :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Orsi
Nagyon boldog születésnapot!

Most próbálok visszaolvasni, aztán írni is.

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Renáta, viszem őket az 50 nm-en mindenhova... :D
vbea

Lilluska, köszi, nem ismertem.

De keresek mindenfélét. Nem csak mintát, hanem alapanyagokat is. Most a legújabb dilim, hogy hűtőmágneseket fogok hímezni, és ahhoz van speciális műanyag, ami ki van lyuggatva. Szóval anyagbeszerzek. :)

mtunde

Sziasztok,

Orsi: Nagyon Boldog Születésnapot!!!!!!

Dorka: nekem semmi bajom sem volt a Cerazettől és ismerősöknek sem, de hallottam negatívat is róla.

Szilvi: 3 szülőszoba, van nagyon szépek, barátságosak. Csecsemősök, szülésznők nagyon kedvesek, tényleg csak jókat lehet írni a kórházról. Mindenkinél ott lehet a Babó, nincs cukros víz vagy ilyesmi. Vannak alapítványi szobák, ott lehet bármikor bárkinek látogatni, és vannak normál szobák, ahová nem jöhet be senki, azaz apuka a folyosóra és ott babázhat, de a többi rokonság csak ajtón keresztül nézheti a Babót és Te mehetsz ki hozzájuk beszélgetni. Ha első Babód, akkor érdemes majd a zárlat után a nővérpultnál megnézni a tanfolyamokról szóló kis füzetet, és ami érdekel elmenni rá, van szülőszoba bemutatás meg minden.

Rólunk: tegnap voltunk első ctg és utolsó vérvétel. Tippre ott is azt mondták, hogy Donát irányba áll, mivel elég lent találtuk meg a szívhangot, mármint a köldökömhöz viszonyítva. Én is így gondolom már egy hete, hogy megfordult. Hétfőn megyek kedvenc dokimhoz és remélem ő megerősít ebben...
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Dóri
36 :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Renáta: igen-igen megy az idő, egyre nagyobb a pocak is, egész extrém pózokat tudok felvenni a wc-ben Tündi lábai előtt gugolva... most két napig nem jött ki a kaki, mert nagyon kemény volt és sokszor próbálkozott szegény, de végre "megszülte" így talán kevesebbet kell a kövön kuporognom...
Neked is lassan UH és lehet megmutatja magát Kispipi, nagyon izgi!!!!

KépKép

KépKép
snowwhite

Eni!
Semmit nem trükköztem! Ő döntött így. Reggel már hozza az alsógatyát, zoknit, nacit. Várom a jó időt mikor mehetünk sétálni és nem kell akkor sem rá pelus most még azért ráadtam.

Köszi mindenkinek a pisilős tippeket, egész konkrétan erre gondoltam, csak nem tudtam, hogy írjam...

Lilluska!
Nagyon cuka a legkisebb gyerköcöd is! A ház és a kert meg egyszerűen csodás!

Én ma megint egyedül fektetek,most voltunk egy jóóó nagyot sétálni, dölöngél is olyan fáradt, de aludni azt neeem. Nem baj 7kor lenyomom :lol: legalább lesz egy szabad estém, olvasni, netezni. Tegnap mostam, teregettem, porszívóztam, felmostam, fürdőt takarítottam, vasaltam, hajat mostam, beszárítottam. Szalagot elfelejtettem beletenni. :lol:

Betegeskedőknek gyors-gyors gyógyulást!!!! Valamit megint akartam, de elfelejtettem. Iszom egy kávét inkább

Dorka!
teszveszen mennyi jutalékot kell fizetni? Nekem is van pár eladó cuccom, gondolom megpróbálom.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

dóri!
36. hét?! Jujj, de izgiiiiii

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Épp most teszveszezek ezerrel. Steff, asszem, jutalék bizonyos összeg felett működik, most nem emlékszem, mennyi...

Dori, 36 hét!!! EGEK! Hogy örültem én ennek. Annyira drukk neked és Donátnak. Szívesen mennék helyetted, de tudom, ez neked ugyanolyan nagy esemény lesz... Nem vagyok telhetetlen, két csodásat szültem...

Szilvi, még kérdések...? :?: :?: :?: Hajrá. Írtad korábban, hogy már két babád született, ők mekkorák? Itt egyébként -ha minket kérdezel- nagyon jó helyen vagytok. Nekem, és még egy párunknak elég frissek az élmények, szóval kérdezz bátran, ami érdekel. Azért is vagyok kíváncsi, hol szültél korábban, mert esetleg ez is alap. Itt pl nincs PIC.
vbea

Steffi
Ha lenyomod 7-kor mikor kel? Én nem merem Ivánt 8 előtt lerakni, különben 12 6-6-kor kelne, azt meg neeeeeeeeeeee

Dóri
Bizony...olyan gyorsan elmentek a hetek. Ivánnál még örökkévalóságnak tűnt az idő 2 Uh között, mostmeg.... :D
Sajnos nem tudom elérni a dokit :( Most tudtam volna meg az AFP-t, meg ami jobban érdekel, hogy gondolom most mondja majd meg, hogy mikor menjek uh-ra...
Nagyon remélem Kispipi szégyentelen lesz és megmutatja amit látni szeretnék :wink: :D

Szilvi
Harmadik? De jó!!! Engem is érdekel, hogy a nagyok menniy idősek és hol születtek :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Steffi 1/2 6-6-ot akartam :D

Megőríííííííííííííít. Most néztünk először Pom-pom mesét. Hapcibenőt...Most ő a Hapcibenő :? Sejtitek....Folyton rám prüszkülöi a nyálát :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Na, ezt sem így akartam :oops: :roll: Látszik, hogy próbára tesz ma :?

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Hát olyan fél 8ig alszik. De ha 10kor alszik el, akkor is. De tiszta K.O. hietetlen, ettől falra mászom

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?