Új privát üzeneted érkezett!

Szilvi, azt hiszem igen. Azért még nem adok választ, azt mondták ráér májusig, mert az igaz, hogy nagyon kell a pénz, de ha Zsolti alvási szokásai nem javulnak legalább egy kicsit addigra, akkor nem fogom bírni!

Kép
Kép
patr
 
 


Hát igen! Ezen én is gondolkodtam, hogy elég fárasztó lesz, pláne egy rossz éjszaka után! Az azért jó, hogy májusig gondolkodhatsz! Nekem egy hétvégém volt rá.

Kép
szly27
 
 


Kis gyorsító::
Kép
20150601134430
 
 

 
 

Jó reggelt!

Minnyá vége a reklámnak, utána elaltatom Mütyiszerelmemet és utána jövök.

Bár takarítanom kéne...

Timi! Mákos tészta!

sz.andi
 
 


Márti!
Mré kérdezni akartam rég. Miket visztek magatokkal az új otthonotokba?
20150601134430
 
 


Sziasztok
Babák szépek, és huncutok.

Kike! Jobbulást nektek!

Kriszti Levi ügyes!

Linda! Én szoktam mesélni a nagyoknak, és akkor Iza is ott van.

Jázminnak gyorsan bujjon ki a fogacskája!

Dodó! Az a kenyér! Nyami.

Kép
dittke
 
 


köszi az ötleteket lányok!

lehet kata ötlete lesz a nyerő. jól ráéheztem :D

andi: mákostésztát nem szeretjük :( meg nincs is mákom, mert semmi mákosat nem szeretünk ;)

jah! kérdeztem apánkat is, hogy milyen másodikat akar enni, ha lehet vmi könnyűt... erre mit mondott??? tepsiskrumpli (krumpli, hagyma, szalonna) ez aztán a light-os.... :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
timi1982
 
 


köszi az ötleteket lányok!

lehet kata ötlete lesz a nyerő. jól ráéheztem :D

andi: mákostésztát nem szeretjük :( meg nincs is mákom, mert semmi mákosat nem szeretünk ;)

jah! kérdeztem apánkat is, hogy milyen másodikat akar enni, ha lehet vmi könnyűt... erre mit mondott??? tepsiskrumpli (krumpli, hagyma, szalonna) ez aztán a light-os.... :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
timi1982
 
 


No, Levi alszik. Be is dobtam a ruháit mosni, vasárnapig megszáradnak. Én meg reggelizek.

Tegnap délután óta esik ez a rohadványos eső. :( :evil:

Képek szuperek!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya
 
 


kike: Jobbulást! Apának drukkolok, hogy ne rugják ki. :(

Tami: Nagyon jól mutat Anna kezében a csülök! :D Örülök, hogy jól sikerült a vacsi. Nagyon gusztusos volt az a tál!
Nagyon örülnék, ha találkoznánk, dehogy veszem tukmálásnak! Már én is azt vártam, hogy jobb idő legyen, akkor azért mégis könnyebb bandázni a babócákkal is. :) Szóval benne vagyok a taliban!

Ami: Én olyan jót nevettem a kompos sztorin. :lol: Eszembe jutott e kedves, kicsit átírt idézet: "Zúg az éji bébikomp, nekimegy a falnak, Nagyot koppan akkor, azután elhallgat." :lol:
Egyébként én is pár napja mondtam páromnak, hogy egy napra cserélnék vele, olyan jó lenne reggel bemenni dolgozni és felnőttekkel beszélgetni a világ dolgairól. :D De persze azt is tudom, hogy egész nap Leán járna az eszem, és iszonyat lelkiismeret-furdalásom lenne, hogy nem vagyok vele. :oops:

Linda: Én olvasok mesét leának, majdnem minden este vacsi után és alvás előtt. Bár ő is hasonlóképp van, mint Anna, inkább megfogdosni, megrágcsálni szeretné a mesekönyvet, mint olvasni. :D Bár látok rajta fejlődést az elmúlt időben jobban figyeli az alakokat, de azért még annyira nem köti le.

vkata: Mi újság veletek! Mesélj!

Timi: Én nem olvastam el, mit ettetek, mert csak a nyálam csorgott volna! De egészségetekre! :)

akata: Örülök a jó éjszakátoknak! Nekünk is kellene postára menni, de várok, hátha eláll ez a vacak zuhi.

Pati, Szilvi: Sajnálom, hogy az anyukák ma arra kényszerülnek, hogy visszamenjenek dolgozni ilyen hamar. :( Utálom ezt az anyagias világot! :evil: Én biztosan nem bírnám a kialvatlanság melletti munkát, plussz Leát nem is tudnám kire hagyni.
fmarti
 
 


Itt vagyok. Viki alszik.

Nem leszek sokáig, ki kell takarítanom.
Holnap jön az ingatlan közvetítő!!! Meglátjuk mit mond! Remélem bíztató lesz.

sz.andi
 
 


Na igen meló..Hát nekem is vissza kell mennem majd ha betölti a 2 évet! Nagyon kevés lesz a gyes, pedig annyira szeretném kiélvezni ezt a 3 évet itthon kettesben!!! Fenébe!

sz.andi
 
 


jó reggelt!

csinálok egy kávét és visszaolvasok! 8)
bencuri
 
 


Sziasztok!

Örülök, h a kis betegeink zömében már jobban vanak!

A torkoskodókra irígy vagyok! Hiába, élni tudni kell! :wink:

Meztelenkedés, hát én nem is tudom, nagyon nem szoktunk pucérkodni, végül is az sem egészséges, ha nem lát ilyet, de ha nagyobb lesz akkor biztos nem fogok meztelenkedni előtte. Sem az én, sem a párom cs-nál ez nem volt szokás, és én szégyenlős is vagyok... :oops:

A hízott libamájról jut eszembe...Dodó! Ha olyan igazi nagymami féle hízott, hatalmasra nőtt, kacsám van akkor azt sajna nem túl jó töltögetni és egyben sütni, ugye? Ezen agyalok, mert a Kriszta féle recept tetszik, de félek h ebből a hízott állatkából az nem lenne jó, meg szerintem nincs is olyan mély tepsim amiba az beleférne...Szerinted/szerintetek?

Adél gyönyörű!
Annácska pedig haláli azzal a hatalmas csülökkel!

Úgy néz ki h mi tovább állunk a fogatlanok táborából...tegnapelőtt volt egy kicsit nyavajgósabb miatta de egyébként, semmi különös nem volt. Még anyira nincs kint, h azt fotózni lehessen, de kézzel már jól érezhető. Ja és alul van. Ma reggel pedig tett egy mászó "lépést" az ágyban a telefonomért!

Hát nekem a mai menüről fogalmama sincs, husit nem vettem elő, egyébként is már nagyon unom a husikát, zöldség viszont nincs itthon, úgyhogy nem tudom mi lesz.?

Sajna, az uram az előre gyártott mirelit cuccokat nem eszi meg! :twisted: Így pl.: a derelyét is én készítem, mint ahogy minden mást is...el van kényeztetve...
És ma még takarítani is kellene, mivel a 7végén ismét vendégeink lesznek, pedig most még rend van! :? Épp ezért nehezen szánom rá magam... :(

De aminek nagyon örülök, h este megyünk kiskutya nézőbe! 8 kisbernit fogunk halálra simizni! :D Ha akarjátok majd hozok róla képeket!
Vendég
 


Vikim: Csak azt visszük, ami nagyon szükséges; néhány gyógyszer, ruhák, pipere, Lea játékai, a laptopok meg telefonok plussz kamera. Bútorainkat megpróbáljuk eladni, vagy majd a rokonok öröklik. Egy egész háztartásnyi holmink van, szóval jól fognak járni. :D

Jut eszembe, valakit érdekelnek kb 1,5 éves bútorok? Mert akkor majd teszek fel az adok-veszekbe. Viszont csak úgy nem akarok vele senkit fárasztani.
fmarti
 
 


Bencuri, ne törd magad a kávékészítéssel, Viki csinált már az egész bandának! :lol:

Márti, szerintem tedd majd fel az eladó bútoraitokat, dolgaitokat! Engem pl. érdekel.

Kép
Kép
patr
 
 


Nelli!
Gratula a fogacksához és a mászó lépéshez!

Márti!
Hűha. Én túlpakolós vagyok, tuti túlsúlyosra pakolnám a holmikat. Bár ha ott olcsón tudtok majd vásárolni, akkor semmi gond, hamar beszereztek mindent.
20150601134430
 
 


Nelli, nagyon elkényeztetted te a férjedet! :wink:

Kép
Kép
patr
 
 


Mese? én születése óta olvasok neki, de azt kell hogy mondjam eleinte jobban értékelte, mint most...Régebben mosolygott, nevetet és elég sokáig is figyelt engem míg olvastam neki, mostanában viszont inkább széttépni volna kedve a könyvecskét... :? De a mondókákon, verseken szétröhögi az agyát! :P Na meg persze az éneklést is szereti, veri hozzá a taktust! Az Apja csak attól fél , h nehogy dobos legyen, mert szerinte a dobos az nem zenész! (Na igen most egy éve h megvette a zongorát Bencének, v legalábbis rá fogta a dolgot... :wink: )
Vendég
 


Márti!
Engem is érdekelnek, bár fogalmam sincs hogyan tudnám elhozni ide! De ugye az új házba lesz 2 szobával több, bútor meg kevesebb....
Tedd fel az adok-veszek-be!
Mert ugye LESZ új ház :lol: :lol: Igaz Védadóri??Sikerülni fog!! :lol:

sz.andi
 
 


Andi: Drukk, hogy jót mondjon az ingatlanközvetítő! (El akarjátok adni a kecót? Mert akkor tudok ajánlani egy weboldalt, ami hasznos lehet nektek. Küldjem át priviben?)

kubu: Gratula a fogacskához! Jó, hogy ilyen nyugisan tűri.
Kérünk képeket a kuttyokról! Szerintem minden kiskutya zabálnivaló! :D
Hozzátok mindig ilyen gyakran járnak vendégek? (Mi a másik véglet vagyunk, totálisan antiszociálisok. :lol: ) Férjed meg tényleg el van kényeztetve! :)


Lea reggel addig kepesztett ülve a laptop után, ami az ágyon volt mellette, hogy ülésből hasra feküdt. Csak arra lettem figyelmes, hogy miért "nyíg" a gyerek. :D
fmarti
 
 


Kubu! A dobos miért nem zenész? Ez engem érdekelne...

sz.andi
 
 


Márti!! El akarjuk adni, muszáj ahhoz, hogy a cs.házat fel tudjuk újítani!
Na azt meg nem írtam, hogy igen, légyszi küld már el a linket! Köfike!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sz.andi 2009.02.27 10:17-kor.

sz.andi
 
 


8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.06 15:41-kor.
Vendég
 


Dóri bébim hogy van? Lackó kép képet róla!
20150601134430
 
 


Sziasztok!

Jó reggelt!

Igazán kíméletesek voltatok velem, nem írtatok sokat...

apa itthon volt. azért nem jöttem eddig.

Márti!
Ez már az én fejemben is megfordult, hogy vajon mi mindent visztek magatokkal, de látom, már válaszoltál.

A háztartás? Jól járnak a rokonok...
:lol:
A bútorok pl. lehet, hogy engem is érdekelnének... :roll:

Olyan mesés fotókat láttam...Anna haláli azzal a nagy husival...

Emmának ma reggel apa lerakta az ágyát.
Na, nem mintha ki akarna mászni...csak mire bementem megcsinálta...pedig én még nem akartam..
Na, mindegy.

Ma jön haza a Lillus.
A tegnapi husi és gyümölcs levesből még van, süti is van sok...úgyhogy ha kér, inkább rendelek pizzát. ma nem akarok főzni.

Közérdekű információ:
A Tesco-ban a színes pelus 1990.- ft. ma kezdődik az akció.
Vendég
 


Andi! Drukkolok nektek a házhoz!++++++++++++++++++

Márti, nálunk pl. a ház az egyik ok amiért nem mennénk külföldre, imádunk itt lakni, én nem tudnám eladni a bútoraim, na nem mintha olyan sok lenne, de tegnap erről már "csevegtünk". Na de ne érts félre egyébként irígy vagyok ám, h egy napsütötte országba költöztök, de persze mindemellet nem lehet könnyű itt hagyni a családotokat...

Andi! Azt nem tudom miért mondja, szerintem főleg negatív tapasztalatok miatt. Tudod ő zenész is volt 14 éves korától, hát nem is tudom pontosan talán úgy 30 éves koráig, mondanom sem kell h billentyűs volt... Na ne egy heavymetál, rock bandára gondoljatok, tánczenekaruk volt.
Vendég
 


Viki! Köszönjük a gratulációt és neked is Márti!
Vendég
 


Egyébként a bútoraitok nem férnének el a szülőknél, v végleg elmentek? Esetleg a pénz miatt akarjátok eladni őket?
Vendég
 


Nelli!
Ha figyeled Márti hsz-t, sztem pont a család miatt is mennek ilyen messzire :roll:
20150601134430
 
 


Marcsi!
Laura mit kapott szülinapjára? torta is volt?
20150601134430
 
 


Katák! hoztam egy fotót,de nem le6tt valami jó!
Mitől lehet Áronnak csupa pötty a füle mögött?
Az álla alatt is olyan,azt hittem a nyáltól!
Tegnap bekentem a füle mögött nivea baba olajjal,mert nsagon száraz volt,de eddig is azt használtuk és semmi nem volt!
és állandóan a fülét matatja!

köszi

Kép

Kép


Kép
ibm
 
 


Viki! Figyeltem, figyeltem, és hát ha olvastad nálunk is hasonló talán a szitu, v. lehet h lemaradtam vmiről??? :roll: Nem hiszem, h csak a családról lenne szó...persze lehet h tévedek, de akkor tényleg nagyon lemaradtam...
Vendég
 


Márti! Vendégekkel kapcsban, az utóbbi másfél évben igen, főleg rokonok , de azért barátok is, eleinte azért mert házat jöttek nézni, mostanában pedig azért mert Bencét akarják meglátogatni. Mivel mindenki messziről jön ezért kénytelen vagyok mindenkinek ebédet v vacsit is adni, sőt vannak akik itt is töltenek egy éjszakát, bár ez azért nem annyira jellemző, de majdcsak a végére érünk már...

Egyébként sem, sem a párom nem vagyunk nagy társasági emberek. Pl én egy barátnőmmel sem tartom igazából a kapcsolataot, persze ez annak köszönhető főleg, h földrajzilag elég távol kerültünk egymástól, másrészt nekik nincsenek még gyerekeik...
Vendég
 


Na látom mindenki itthagyott! :cry:
Megyek, szorgoskodom én is...
Vendég
 


Nelli!
Nem akarok Márti helyett írni, de annyit talán, h ők még azt is titkolták h férj és feleség anyósék előtt.
20150601134430
 
 


Na, tessék!

Sehol senki, pont, maikor nekem is lenne egy kicsi időm.... :(

Majd azért bekukkantok....hátha......
Vendég
 


Ami!

Nem használsz valami újat...úgy értem tisztálkodó vagy mosószert...mert ez nagyon olyan kiütésnek tűnik, mint amit allergia okoz. :? Sajnos nincs ötletem, mivel lehetne bekenni, hogy jobb legyen.
Hátha valakinek volt már hasonló.
Vendég
 


Andi: Írtam pü-t!

Vkata: Hogy miért is megyünk külföldre? Igazából nem kalandvágy, nem munka miatt, egyszerűen tudjuk, hogy itt így nem akarjuk leélni az életünket, mi életmódot szeretnénk változtatni. Ehez pedig az kell, hogy egy teljesen más szemléletű társadalomban kezdjük új életet, másképp nem megy. elegünk van a mókuskerékből, aminek nem látjuk értelmét, és az anyagi javak hajhászásából. Mostnatól nem csak álmodozunk, hanem meg is valósítjuk az álmainkat, és ez annyira nagy boldogsággal tölt el, hogy végre látok értelmét az életünknek.

kubu: Viki többet is tud a kedves családunkról, mint amit ide le szoktam írni... tény, hogy ha nem is miattuk megyünk, de az biztos, hogy miattuk soha nem maradnánk. Szomorú, de ez az igazság. Anyósomék katasztrófálisak, kavarógépek, rosszindulatúak és soha nem fognak elfogadni engem, anyukám iszik és egy lelki roncs, tesómékkal elvagyunk, de annyira nem szoros a kapcsolat, nagyszüleink meg hát szegénykék elég idősek már... Apukámnak úgy néz ki, van társa, nincs egyedül, és elfogadja a döntésünket. Szóval nekünk nem jelent óriási áldozatot itthagyni a családunkat, akármennyire is leketlenül hangzik, de ez a tény, nem szépítek. Szeretjük őket a magunk módján, de a saját szűk kis családunk a jövőnk, nem az idősebb generáció...

Cuccainkat akkor majd felrakom az adok-veszekbe, ha párótokat érdekelhet...
fmarti
 
 


Szép napot :P

Uram hazajött ebédelni, gyors leszek!
(Igen, ilyen korán, mert csak most van rá ideje! :wink: )

Marcsikám!
Sütid szépséges lett, és bizti finom is!
Ügyi voltál tegnap, no meg Emmád is!

Márti!
Anyósainkat egyszerre gyártották! Ugyanaz a széria! :?
Amikor még csak "jártunk", egyszer náluk voltam, és apusom épp lezuhanyzott, erre bejön anyós, és ott kezd el tereferélni neki. Mikor kérdezi odakintről: "Zuhanyzol?" Mondja: "Igen, majd mindjárt végzek!"
Erre ugyanúgy bejön, és mondja, mondja...
Kéőbb kérdeztem páromat, hogy ez nem zavarta őt? Mondta, hogy az anyja sokszor bejön, amikor ő zuhanyzik. Rávilágítottam, mit érezne ő akkor, ha én 17 évesen az apukám előtt zuhanyoznék? Erre megborzongott. És ekko jött rá, hogy ez elég gáz náluk... Utána sosem engedte már be anyóst, ha zuhanyozott :lol:

Ja, és miért jössz te zavarba a mi pajzánkodásainktól? :roll: Nem kell ám!!! Vannak itt nálunk pajzánabbak is! :lol: :lol: :lol:

Dodó!

Látom, Lizy ma is okésan aludt! Juhéjj!!!

Tamara!

Tök jók a vendéglős képek! Lehet, egyszer mi is elmegyünk ide!!!

Andici!
Persze, hogy lesz új házatok!!!
De még milyen klassz!!!

Kriszti!
Megkapta végül Apa a magáét?
Teszt???

folyt.köv.!
Most uramnak adok enni! :wink:
Vendég
 


szia Márti!

Te itt vagy!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Lea?
Vendég
 


Marcsi: Köszi az infót!
Nem meséltél lánykád szülinapja hogy telt? Ajándékát megkapta már?
fmarti
 
 


Dóri!

az én anyukám is sorakozik a szériához...ugye Márti???
(meg az anyósom is jó sokszor állt sorban, amikor a hülyeséget osztották...) :roll: Kicsit hasonlít a te anyósodra...
Vendég
 


véda: Jó étvágyat apusnak! Anyósaink nem komplettek... Én is tudnék még mesélni, de az nem ennek a topiknak a témája lenne.
Nem arról van szó, hogy mi ne lennénk pajzánok, sőt... csak én szemérmesebb vagyok a külvilág felé. :lol: Mondjuk ki, álszent vagyok. :oops:

Marcsikám: Itten vagyok igen :D lea lassan 2 órája alszik. Ez van, amikor 6:50-kor ébred. :lol:
Emmusod ma kapott rendes kaját, vagy megint csak az ágyrácsokat rágcsálhatja? :lol:
fmarti
 
 


Márti!
Lemaradtam? milyen infót köszönsz?? :roll: :oops:

Laura megkapta az ajándékát, igazából neki előrehozott szülinapja volt, mielőtt anyu bement a kórházba...Lilla napkor.
Mivel nálunk ez ilyenkor össznépi összejövetel, szoktunk külön a tágabb családnak (nagyszülők) egy kis ebédet főzni.
Akkor kapta meg az ajándékát, mert úgy szerette volna.
Tegnap virágot kapott még, meg csokoládét.
Torta még lesz ma este, mert a Lillus is ma lesz itthon. Nem akartuk nélküle megkezdeni.

(a suliban meg kapott 5(!) 5-öst!)
Vendég
 


Kubu!
Kicsit fura ez a dobos dolog, bocs, hogy ezen lovagolok. De apa is dobolt elég sokáig, most már "csak" énekel, az öcsém lett a dobosuk.
De nem hinném, hogy aki valamilyen hangszeren játszik, főleg egy bandában az ne lenne zenész. Akkor a férjed szerint Győzike zenész? Mert pl. én Őt nem tartom annak. Egy haknis és kész!
Attól, hogy a férjed zenekarában a dobosok milyenek voltak, az egy dolog, nem kell sztem általánosítani.
Bocsi, tényleg, nem vitatkozni akarok, de ez szíven ütött :oops:

Márti! Köszi szépen a linket, minnyá meg is kukkantom!!

Viki már fel is ébredt. Sírva :shock: Nem tudtam visszaaltatni. Én nem tudom mi baja!

De ez a fránya havas eső is esik, nem tudunk sétálni.

sz.andi
 
 


Emma 8-kor ébredt. Már betolt 210 ml tápszert. most itt szenved mellettem...

Kaptunk egy kis pulcsit, ma adtam rá először, úgy néz ki benne, mint egy birkózó... :roll: (szűk a karján)

És el sem dicsekedtem, hogy az éjszaka megszenvedtük a 6. fogát is! :shock: Amúgy a frászt hozta rám, mert életében másodszor bejelzett a légzésfigyelő!!!
Vendég
 


Marcsi: a tescos pelusos infót! :D Laurának gratulálok a sok 5-öshöz! Ügyes nagyon!

kubu: Most néztelek meg iwiw-en párocskádnál, nagyon csini és szép anyuka vagy! Ki tud zongorázni a családban?
fmarti
 
 


Kint szöszmötöl még, úgyhogy maradtam :D

Meztelenkedés: nálunk nem tabu, de azért Lilu előtt az apja már kerüli a meztelenkedést, főleg, hogy Lilu belevaló csaj módjára, egyszer meg is akarta fogni neki :oops: :oops: :oops: Elmagyaráztuk, hogy ezt nem lehet - elég nehéz volt... De azóta jobban ügyel arra, hogy ne lássa őt meztelenül. Én miután uo. nemű vagyok, lazább lehetek, de külön fürdünk, és nem szeretem, ha nézeget, mert ő már abban a korban van, hogy nézeget, meg mutasdmega... Szóval, ha bejön a fürdőbe, oké, de amúgy nem nagyon lát.

Ja, és arra készüljetek fel, hogy a gyerekek ált. nem úgy kezdik, hogy anya, hogy kerültem a hasadba? Vagy, ha ott is kezdik, itt nem igazán állnak meg. Olyan meredeket tu némelyik kérdezni, hogy...
Pl: egyik ismerősünk - férfi -, a kislánya 8 éves?
"Apu, te minden éjjel dugod az Anyut?"
:shock:
Erre mi a jó válasz? Igen! Nem! Izééé... :roll:

Ennél durvábbakat is hallottam, de azt ide nem is lehet leírni... Szóval készüljetek fel! (Én humorizálok, ha már kínomban nem jut más eszembe...)
Vendég
 


Marcsi!
6 fog? Öcsém! Nekünk még 1 sincs!!!!

Laló is 2 órát aludt, most meg morog, mint egy kiskutya. :lol:

Andi!
Lackó is nagyon szereti a zenét, főleg ha zongora szól, akkor tátott szájjal néz. Apóséknál van zongora és szintetizátor is. Viszont én nem bánom milyen hangszeren fog játszani, majd ő eldönti. Ha tejeskupán akar, akkor azon fog.
20150601134430
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?