kike: Jobbulást! Apának drukkolok, hogy ne rugják ki.
Tami: Nagyon jól mutat Anna kezében a csülök!
Örülök, hogy jól sikerült a vacsi. Nagyon gusztusos volt az a tál!
Nagyon örülnék, ha találkoznánk, dehogy veszem tukmálásnak! Már én is azt vártam, hogy jobb idő legyen, akkor azért mégis könnyebb bandázni a babócákkal is.
Szóval benne vagyok a taliban!
Ami: Én olyan jót nevettem a kompos sztorin.
Eszembe jutott e kedves, kicsit átírt idézet: "Zúg az éji bébikomp, nekimegy a falnak, Nagyot koppan akkor, azután elhallgat."
Egyébként én is pár napja mondtam páromnak, hogy egy napra cserélnék vele, olyan jó lenne reggel bemenni dolgozni és felnőttekkel beszélgetni a világ dolgairól.
De persze azt is tudom, hogy egész nap Leán járna az eszem, és iszonyat lelkiismeret-furdalásom lenne, hogy nem vagyok vele.
Linda: Én olvasok mesét leának, majdnem minden este vacsi után és alvás előtt. Bár ő is hasonlóképp van, mint Anna, inkább megfogdosni, megrágcsálni szeretné a mesekönyvet, mint olvasni.
Bár látok rajta fejlődést az elmúlt időben jobban figyeli az alakokat, de azért még annyira nem köti le.
vkata: Mi újság veletek! Mesélj!
Timi: Én nem olvastam el, mit ettetek, mert csak a nyálam csorgott volna! De egészségetekre!
akata: Örülök a jó éjszakátoknak! Nekünk is kellene postára menni, de várok, hátha eláll ez a vacak zuhi.
Pati, Szilvi: Sajnálom, hogy az anyukák ma arra kényszerülnek, hogy visszamenjenek dolgozni ilyen hamar.
Utálom ezt az anyagias világot!
Én biztosan nem bírnám a kialvatlanság melletti munkát, plussz Leát nem is tudnám kire hagyni.